Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Ki vagyok! Ma 3 orat vasaltam.... UTALOM!!!

Satuk: ha jo Neked, akkor talizhatunk holnap, szerdan mondjuk 3-kor a Moszkva teren az ora alatt? Honan ismerlek majd fel? Tegyel fel kepet, legyszi! Magadrol is :)

Most megyek, muszaj aludnom,
Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Jó reggelt!

Tegnap délután nem volt valami nagy pörgés. :?

ruha: azok a farmer rucik nagyon puha anyagból készülnek amiket én a gyerekemre adok szerintem egyáltalán nem kényelmetlen neki.
Lehet, hogy azok a rugik amiknek a hátulján van a patent sokkal kényelmetlenebb.

Ti mit főztök ma?
Én már feltettem a csibe husi levest főni+ csirke pörkölt nokedlivel, sültcsirke mell még nem tudom mivel.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok.
Vasárnap éjszakáztam a szavazások miatt,1 után feküdtünk le és hétfőn igy olyan voltam mint egy zombi.Hétfő éjszaka meg Amelita felkelt kb.7845x,igy Keddre már nem igy voltam zombi,hanem igy =ZOMBI :lol: :lol:
Ráadásul köhög,prüszköl,szörcsög,és sir.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 

 
 

Szép Jó Reggelt Mindenkinek :) !

Bár nem is olyan szép a reggel, még 3/4 7-kor is olyan sötét volt, hogy elment a kedvem az egész naptól :( .
Na de nem szomorkodunk...
Tegnap én is azért nem írtam, mert annyira kevés hozzászólás volt, hogy én is úgy döntöttem nem írok. Egyszerűen így nem volt kedvem.
Szerintem sokan csak olvasó üzemmódban vannak és most majd ők is jelentkeznek, mert nem lesz mit olvasni, ha mi sem írunk :) :) :) .

Tegnap sétáltunk egy nagyot, megint beruháztam babaruciból. A rossamanban szerettem volna venni azt a nagy labdát, de már elfogyott :( . Majd körülnézek máshol, van vmi ötletetek hol lehet venni, számításba véve, hogy szombathelyi vagyok :) .

Bea: azt hiszem téged érdekelt volna a babamasszázs, de sajna nem Bp-en élek. Biztos ott is van egy csomó lehetőség, csak én nem tudok tanácsot adni.

Babaruci: én eddig rugikba öltöztettem a babókát, szerintem nagyon édesek és kényelmesek :) . Most ruháztam be több kisnadrágba (csak 1 farmernaci van közöttük, a többi kényelmes pamut). Én eddig azért nem öltöztettem így a babucit, egyrészt mert mint írtam kényelmesek a rugik, másrészt, ha kisnadrágot és polót, pulcsit adok a babára, akkor alá kell még egy rövidujjú kombidressz is, mert különben a pocikája megfázik. Eddig viszont ugye nem volt olyan idő, hogy ennyire be kellett volna öltöztetni.

Ma takarítok, hogy szép tisztaság legyen. Vasalni is kell, egy csomó pelus vár rám :) . Ahogy elnézem ma lehet, hogy nem megyünk sétálni, mert esik az eső, de legalább ma nem fúj a szél.
Tegnap nedves pelussal át kellett törölgetnem Marci arcát, mert amikor hazajöttünk tele volt fekete kis szemcsékkel. Annyira fújt a szél, attól függetlenül, hogy meleg volt. Csak a séta felénél jutott eszembe, hogy a szunyoghálót feltegyem a babakocsira, az is védte egy kicsit szegénykémet.

Na most mennem kell, mert hív a kis drágaság :) .

Üdv.:
Eni

Ui.: remélem ma nagyobb lesz a pörgés, mert lassan... na mindegy, nem folytatom :) .
Encus, Kisvirág, Blackrose, Pannamari, Szőkemelinda akik hirtelen eszembe jutottatok merre vagytok???

Kép
marcy
 
 


nem is akartam még elküldeni.

Én farmert nem adnék Amelire, a rugik nekem ont megfelelőek.

Nekem ötletem sincs mit főzzek.
Elmentünk reggel a dokihoz,és nincs rendelés csak du,mert szabin van.Olyan mérges vagyok.

Ex:a képet nem felejtettem el a kanalas etetőről,ma tényleg meglesz.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Üdv!

Bocsika a tegnapi rövidért, de nem volt nagyon mit írjak. :D Na meg egy kicsit fáradt is voltam, estére nyusziszemem lett, és még most is az egy kicsit.
Hamarosan indulunk a férjemmel az urológiára...
Reggel jól felment hirtelen a pumpám: letettem Petit a nagyágy legsarkába, hogy én kimegyek, és elmosom a cumisüvegeket. Na az első után, valami anyai megérzés folytán visszajöttem a szobába, szerencsére, mert a gyerek az ágy legszélén volt, kb. még egy fordulás és lepottyant volna. Gyorsan betettem inkább az ágyába...

Satuk, jó a kengurus kép, én még nem próbáltam így, de lassan időszerű lesz, mert Peti imád nézelődni.
Szegénnyel tegnap jól kitoltam, mert amikor mentünk a mamákhoz, felhúztam a hordozó tetejét, mert nagyon sütött a nap, így nem látott semmit, pedig nagyon fordította a fejét, és ezerrel csücsörített, azt látni kellett volna...nem létezik, hogy nem zsibbad el neki az arca. :D

Pil, igyekezz azzal a képpel, megöl a kíváncsiság.

Megyek, mert felforrt a víz, és meg kell csinálni Peti tízóraiját.

Puszka.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


MArcy, én a nagylabdám Hervisben vettem, nem tudom, h van-e Szhelyen.

Nálunk rántotthusi lesz, mert van fagyasztva és ma lustizok... :D

Na rám is vár egy halom vasalás ma... hurrá-hurrá...

pogacsa
 
 


Katus:visszanéztem,szeptember 13-án kapott először barackot.

Niki:sógornőd :( :twisted: Férjed sem tud hatni sógorodra hogy ne hagyja magát befolyásolni?
egy doktornőnk a munkahelyemen Amelita,és mikor beszéltünk róla és Peti meghallotta,beleszerelmesedett ebbe a névbe.Én sokáig tiltakoztam ellene,de most már örülök hogy ez lett.

Ex:bocsi cak áttölteni a laptopra tudom a gépről,aztán peti átküldi az én gépemre,de csak este jön haza,ma ráadásul későn,de BECSSZÓ felteszem még ma.
:lol:

Nyanya:nagyon szép Blanka ruhája.A pulcsi a ruhához való?Mintha ugyanolyan virágokat látnék rajta.

Na a másik bajom a ruhákkal,meg naci -póló variációval hogy ha felemelem akkor az egész a nyakában van,a rugi meg nem csúszkál,könnyű benne fogni.titeket nem zavar hogy a pulcsi,póló,ruha felcsúszik?

Macsek:ne is mondd,vasalnivaló mindig van!Ahogy Katus irta nem tudnak elfogyni :twisted: :twisted:

Ti vasaljátok még a pelusokat?Én már nem akartam,de nem birom úgy nézni őket,igy mindig levasalom.

SOS!!Mit főzzek ami nem hús,nem főzelék,nem tészta, és nem lecsó?????? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Hellóka!

Én is olvasok, csak lusta és fáradt vagyok írni. Noi még mindig nagyon nyűgös, konkrétam akkor van csöndben ha eszik, mag alszik. Tegnap is át kellett tennem kendőbe lennt, annyira ki volt a fogától. Most Panadolozunk, bogyóval leálltunk. Máté viszont egyre jobban odavan a hugiért, aranyos vele.

Ruhák: Mi rugizunk is , de van gatyó is. Mondjuk mi estefelé is lemegyünk, és akkor már igencsak elkél a gatyó-pulcsi-kiscípő. Még azt se tudom mibe lesznek a keresztelőn.

Kisvirág: Köszi, már szebb a szeme. Azért küldhet a fiad puszit, Noi biztos örülne..

Szgoron: Végülis sikerült Anyut rábeszélnem, viszont a negyed 1-esre járunk, mert ha hazaérünk akkor Anyunak már mennie kell, Máté meg szunyál.

Kifogytam a szavakból, írjatok ti is!

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Colett:pont most gondoltam Rád :lol:
Ti feltettétek már a képeket arra a tárhelyre?Nekünk még a Tieid hiányoznak.

Hat a panadol?Szegénykém,jól megszenvedtek Ti is.

Azt nem tudjátok miért van hogy Amelitának felül az inyének az oldalán érzek fogcsontot,és nem ott ahol kibújik.Jajj remélem értitek,nem tudom máshogy leirni.És mind a kettő kétoldalt.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon köszi a válaszokat hozzátápi ügyben:-)
Akkor még várok egy kicsit vele.

Viszont nem tudom hogy frontok e de a mostani éjszaka káosz volt. Mondtam is babónak hogy mi visszafelé fejlődünk mert mostanában jobban zűrösek az éjjelek mint akár 2 hónaposan.
De hát vagy a fogacska vagy a front remélem csak a baj.

Szép napot mindenkinek!
Kari

ui. Lenne egy két kérdésem az ügyes háziasszonyokhoz:-)
mélyhűtőbe van értelme elrakni szerintetek sütőtököt vagy csak frissen jó majd adni?
Barackor összevágva vagy már turmixolva jobb eltenni?
kari
 
 


sziasztok, fel kezes vagyok, gyerek az olemben ragja a kezemet... :D

pil csinalj rizst es hozza rantott sajtot, en imadom

ruha: en is jobb szeretem a rugkat, es a pamut cuccokat, pulcsit, meg ilyeneket nem adok ra, mert en is utalom, hogy allandoan a nyakaban van, mikor felveszem

ma tejfolos csirket csinalok, tesztaval

udv: macsek

satuk: nem mehu el a privat uzi :(

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok !!!


Iszonyú macera volt a tegnap du/éjjelünk.A baba azt találta ki h kiborít minket!!21.00 cicizett egyet és utána hiszti ezerrel,apa éppen a gép előtt ült és olvasott a Kolos a kezében FICÁNKOLT és egyszer csak apa felkiállt gyere mert folyik ki a baba kakija !!!!
Felbuzdulván az írtakon éppen nem rugit adtam rá hanem egy futball szerkót =gatya polocskával és képzeljétek el ugy kakantott a gyerek, h kifolyt oldalt a kaki az apa lábára onnan a szék párnájára és tovább...DE LEGALÁBB SIKERÜLT MEGSZÜNNIE A HASCSÍKARÁSNAK ..
Persze egészen 23.00 ig még ment a macera cici nemkellett neki .Utána egyzser csak elájult.
Lefejtem 130 ml és írány az ágy.Persze reggel igy már 06.00 kelés volt .
Most megint hiszti van ,nemkell neki a cici és több mint valószínű nembírja ezt a csúnya időt!!


Kérdés: Csajok én megvettem eddig a népszabis könyvet(ujság nélkül)de most megjelenik a metros is és +másik népszabis könyvecskék.Ti szoktátok venni!!


Pilchard: Csinálj mákos nudlit vagy szilvásgombócót v császármorzsát...ezt mindenki szereti általában csak a ffi nemlakik jól tőle =ez csak nasika ...

Nyanya67: Mi lenne ha kint találkoznánk /börzén mivel mi is megyünk természetesen de jegyünk még nincsen.

Kérdés: Miképpen lehet a börzén megoldani a szoptatást??Mert egész napra kimennénk,van valami erre való terem stb...Azt gondoltam anyám párom és én kimennénk igy mindig lenne valaki a babaával egy nyugis helyen.
Tutti én nemviszem be a babucit a tömöt sorok közé !!!

Hordozó: A nandu hordozót továbbra is utálja Kolos a másik profi hordozóról nem is beszélve ,pedig jól jönne a börzén is .

Képzeljétek ma megyek meglátogatni este a Közösséget ahol voltam mert évfordulójuk leszb és Olaszból megjőtt az alapító a többiekkel.kellemes találkozó lesz már alig várom...

Itt mindjárt zuhog lehet nemtudok lemenni vásárólni?

Vasalás: Én csak a pelusokat és az ágyneműt vasalom de éppen tegnap gondoltam arra h most kihagyom,de tényleg olyan csúnya vasalás nélkül +higéniailag jobb vasalva szerintem tehát VASALOK

Beáta

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!
Pil! Én mákos gubát csinálok.. az ugye megfelel minden kívánságnak, és még ÉDES is!!! :)
A sütőtökre én is kiváncsi vagyok, nem szoktam mélyhűteni.
Ex! Én a kezdetektől-- nna jó, ez nekünk 3hónaposan volt- így viszem Olivért, mert abszolút imádja nézni az embereket..
Pil! Isten hozott ismét.. :) Már hiányoztál :)
Zsu! Akutya+amája! Tessék írni, nem elllustizni :)
MOst leléptem.. puszi

satuk
 
 


Sziasztok

Sajnos utálom a mákot!! :lol: De amúgy Satuk,tényleg megfelelt a kritériumaimnak.

Sütőtök:én is én is akarom tudni.Anyósom szerint elkészitve le lehet fagyasztani :roll:

Barack:én nagyon sokat fagyasztottam le.Turmixolva,most is csak kikaptam egyet és várom hogy felengedjen.Én a turmixoltra szavazok.

Macsek:rántott sajtot imádom,de nem tudom megcsinálni,mert pár napja azzal próbálkoztam pont és az 5-ből csak kettőben maradt benne a sjat.te milyenből szoktad?lehet nagyon vékonyra vágtam.

Beataa:lehet szilvásgombóc lesz,ez eddig jónak tünik.
Megnéztem mekkora Kolos,lehet Nálatok most kezdődik a szopidili?
Mi már jó sokan átestünk itt rajta.

Jajj csajok,tök irigy leszek hogy ha itt jövő ősszel ennyien pocakosodtok majd újra!!!

ZSu,ENCUS,DOREN,SZILVI IRJATOK LÉCCI!!!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil, mielott kisutod, tedd be nehany orara a melyhutobe, akkor nem fog kifolyni

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!

Én húsos rakott tésztát csinálok, meg ezerrel süteményezek hétvégére. Már tegnap is sütöttem, és még péntekig tervezek kétfajtát, de már most unom.

Én barackot összevágva fagyasztottam le, lehet, hogy turmixolva kellett volna! A sütőtököt nem tudom, de én is kíváncsi vagyok.

Vasalás: én nem vasalom a textilpelust. Csak a böfizéshez használjuk.

Szopidili: pár napja nálunk is gyakrabban van, sőt összevissza. Így elég nehéz előre tervezni. Ma is megyek fél 3-ra kozmetikushoz. Remélem sikerül előtte megszoptatnom.

Nagyon gyorsan ennyi. Majd jövök még!

Reni
Kép
prenata
 
 


MAcsek, pont ezt akartam mondtani!! Ja és nem kell agyon dütni, hanem gyorsan, hirtelen..
MACSEK! a BOLOND IDŐRE TEKINTETTEL LE KELL MONDANOM A RANDINKAT!!! :( bocsi, csak Olivér nem szereti a szelet, még jó, hogy az erkélyen szélvédett helyen van. és mégis a szabad levegőn..:)
De egy jó ebben.. tudtok pihizni ti is :)
Pill., akkor diós guba :) ilyet még nem ettem, de Zsu szerint a dió tejcsináló.
Nem tom mi van Zsuval.. tegnap pakolt, mint a kisangyal, de ma nem lehet utolérni.. hmmm :?
Megyek kaját csinálni..

satuk
 
 


Én most egy kis rakott krumplit ennék. Lehet meg is csinálom :) A rántott sajtnak tényleg az a tükkje, hogy elötte bepanírozva kicsit lefagyasztod. Mondjuk én álltalában előre csomagolt fagyasztott sajtot szoktam kisütni, mert az mindig sikerül és én utálom a panírozással járó rengeteg mosatlant.

Ruhák: Eddig én is csak rugit adtam rá, azzal tényleg semmi gond nem volt: kényelmes és könnyű benne átpelenkázni. Nemrég "örököltünk" egy kisnadrágot, amin felbuzdulva vettünk pár rendes nadrágot is. A tapasztalatom az, hogy a rugi azért sokkal kényelmesebb neki, ezért a nadrágokat csak akkor adom rá, ha megyünk valahova, itthon meg marad a kényelem. Tényleg igaz az is, hogy én is csak szabadidőruhában szeretek itthon lenni.
Ha minden igaz, a héten kapunk egy összecipzározható lábzsákot. Kiváncsi vagyok milyen lesz :) Márk most nőtt bele a 62-es ruhákba, így az anorákból nem mertem, csak 74-est kérni. Remélem nem növi ki a tél végére.

Andi

amandi
 
 


marcy!
nagylabdát én a decatlonban vettem. Mihez kell? Nekünk a fiam tornájához
Hát itt meg hatalmas szél van.

babamasszázs: én még fiammal voltam. Kaptam róla rajzos leírást is. A bescannelt változatát felrakom egy tárhelyre, akit érdekel leszedheti.

Pilchard!
Én soha nem indulok el telefonálás nélkül a dokihoz. És nem volt másik doki? Nálunk vihetem máshoz is, ha az enyém épp nincs.
A kis ruhát a kardigánnal együtt kaptuk és még kis előke is van hozzá ugyan ilyen virágokkal. Na meg egy véoy pamut cipő, amit sose fogunk hordani, mert mindig leesik a lábáról.
És a kis gatyán, ami a talin volt rajta ugyan ez a virág van.

Bea!
privit küldök.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Na közben felraktam a masszázst, aki akarja leszedheti
http://mappa.prim.hu/Nyanya2/
és itt a mintaalbumban
van ott mindenféle, még fiamnak gyűjtöttem, mert ezekből nyomtattam és vettem hozzá képkeretet.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok lányok!

Már elég rég írtam. De elég nehezen jutok net közelébe. Muszáj a szakdolimmal haladni, Máté mellett, meg elég nehéz. Meg aztán az építkezés is a vége felé közeledik, illetve most megy a gépészet, úgyhogy folyamatosan a várost járjuk csempe, járólap, kád, stb.

Ha már az építkezésnél tartunk. Többen is vagytok, akik lakást felújítanak, építkeznek. Találtam egy jó cikket az energiatakarékosságról. Jó fűtésszámla csökkentésre, ha még régi típusú ablakotok van. Itt: http://www.nol.hu/cikk/418926/

Ruhák: Mi ritkán hordunk rugdalózót. Leginkább bady nadrággal. Nekem valahogy jobban bejönnek. És így nem fázik a hasa sem. :)

Fagyasztás: A sütőtökről nem tudok én sem semmit, de azt hiszem én is elkezdek majd fagyasztgatni, bár eddig nem jutott eszembe. Még nem eszünk semmit a tejcsin kívül, ezért nem is jutott eszembe. Köszi az ötletet! :)

Most csak ennyit írok, még nem volt időm visszaolvasni.

Ja, mi ma csillagtököt rántunk ki kukoricásrízzsel. Látom ma mindenki vasal. Rám is vár egy nagy adag. :cry:

További szép napot!

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Pil: lehet kapni direkt rántani való sajtot, az nem olyan folyós, ha nem akarsz fagyasztgatni.

pogacsa
 
 


En jobb szeretem itthon csinalni a rantott sajtot, mert a maradek tojast, zsemlemorzsat osszekeverem egy kis tejfollel, es azt is kisutom. Mi csak muhusnak hivluk! :)

Satuk: vettem az adast, talan majd jovo heten tudunk talizni, vagy valamikor.....

Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Pil!
A sajtot én mindíg duplán panírozom és nekem csak nagyon ritkán folyik ki.
A mirelit sajt tényleg nagyon jó csak szerintem nagyon drága.
A túrógombóc is nagyon finom.

Nekem is kell vasalni de szerencsére nem olyan sok.( én még mindíg mindent kivasalik)

Nálunk itt Békéscsabán egyenlőre még 7 ágra süt a nap.

[color=red]ENCUS, ZSU, MÉZGOMBI, DOREN, SZILVI, HELLO, KISVIRÁG ÍRJATOK!!![/color]

tegnap én is kezdtem azt érezni, hogy kihal végleg a topic.Nem lesz ez így jó.

Kép

Kép
katus73
 
 


Macsek!
Én tejfölt nem teszek bele csak a zsemlemorzsát és a tojást keverem össze és mi úgy hívjuk, hogy "bundi".

Kép

Kép
katus73
 
 


ja és : Blackrose tessék írni!!!

Kép

Kép
katus73
 
 


Macsek, mi meg csak úgy hívjuk: hamishús :)
Én nem tejfölt teszek bele, hanem tejet attól nagyon jó kis könnyű lesz. Az is nagyon finom, ha zabpelyhet keversz bele, attól nagyon jó kis ropogós lesz a külseje, a belsejében meg el is tűnik a zabpehely, észre se venni. A párom nem az a magevő, de amikor először csináltam ilyet, a következő alkalommal azt mondta, húst ne is süssek csak ilyet :D

amandi
 
 


Katus, úgy látom te egy házitündér vagy, gondolom nálad mindig tipp-topp a lakás. Nekem ez nem menne.

amandi
 
 


én is tejet teszek bele, de mi csak maradéknak hívjuk. Én még jól megborsozom

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Marcy, most jut eszembe: azt a torna-labdát a Corában is lehet kapni. Nem tudom az van-e felétek.

amandi
 
 


Nyanya, én is megborsozom természetesen. Én olyan vagyok mint a Stahl, szinte mindenbe teszek borsot :)

amandi
 
 


Befejeztem a takarítást és a vasalást, megetettem a babucit és elaltattam (azóta már fel is ébredt :lol: ) és már alig bírtam visszaolvasni a hsz-okat :) . Ezt már szeretem.

Pogi, Nyanya: köszi a tippeket, Hervis Szhelyen is van :) , úgyhogy majd körülnézek.

Bea: jó lehetett a kakkantás :lol: , hasonló sztorikat már többször megosztottunk egymással :lol: . Legalább megkönnyebbült a babó.

Hordozó: én is írtam korábban, hogy Marci hogy utálja és mennyire sajnálom, amikor néha bele kell tennem. De mostanában úgy néz ki, hogy erősödött és már nem esik annyira össze benne, úgyhogy most már nézeget is. Kezdi megszokni :) .

Én mindent vasalok (vasalni és takarítani szeretek :lol: ), csak főznöm ne kelljen :lol: . Ennek örömére ma rendeltem magamnak carbonara pizzat :lol: . Egyébként normális kajákat szoktam enni, csak most elfogyott, amit anyukám főzött tegnap, úgyhogy ez van :lol: . Na azért néhanapján én is megeröltetem magam és főzök, főleg hétvégén, de nem a kedvenc elfoglaltságom. Rajtam kívül itt mindenki konyhatündér :lol: :lol: :lol: .

Lassan neki kellene állnom tanulni, hogy én se a vizsgaidőszakban bolonduljak meg, de nincs hozzá sok kedvem :? .

Kanyin merre vagy :) ??? Takarítás közben gondolkodtam, hogy kik írnak még a topicba, a többieket szerintem felsoroltátok :lol: :lol: :lol: .

Kép
marcy
 
 


Befejeztem a takarítást és a vasalást, megetettem a babucit és elaltattam (azóta már fel is ébredt :lol: ) és már alig bírtam visszaolvasni a hsz-okat :) . Ezt már szeretem.

Pogi, Nyanya: köszi a tippeket, Hervis Szhelyen is van :) , úgyhogy majd körülnézek.

Bea: jó lehetett a kakkantás :lol: , hasonló sztorikat már többször megosztottunk egymással :lol: . Legalább megkönnyebbült a babó.

Hordozó: én is írtam korábban, hogy Marci hogy utálja és mennyire sajnálom, amikor néha bele kell tennem. De mostanában úgy néz ki, hogy erősödött és már nem esik annyira össze benne, úgyhogy most már nézeget is. Kezdi megszokni :) .

Én mindent vasalok (vasalni és takarítani szeretek :lol: ), csak főznöm ne kelljen :lol: . Ennek örömére ma rendeltem magamnak carbonara pizzat :lol: . Egyébként normális kajákat szoktam enni, csak most elfogyott, amit anyukám főzött tegnap, úgyhogy ez van :lol: . Na azért néhanapján én is megeröltetem magam és főzök, főleg hétvégén, de nem a kedvenc elfoglaltságom. Rajtam kívül itt mindenki konyhatündér :lol: :lol: :lol: .

Lassan neki kellene állnom tanulni, hogy én se a vizsgaidőszakban bolonduljak meg, de nincs hozzá sok kedvem :? .

Kanyin merre vagy :) ??? Takarítás közben gondolkodtam, hogy kik írnak még a topicba, a többieket szerintem felsoroltátok :lol: :lol: :lol: .

Kép
marcy
 
 


macsek!

Mi meg papucsnak hívjuk, és én sajtot szoktam hozzáreszelni.

Reni
Kép
prenata
 
 


A topic nem fog kihalni.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


OK Pil, értettük :lol: :lol: :lol:

Kép
marcy
 
 


Képzeljétek, ezt nem is írtam: kb. 2 hete kiütések lettek Marcika arcán. A doki nem mondott semmit, hogy mitől lehet, amikor átvittem, csak felírt vmi krémet ami tiszta szteroid, úgyhogy kis sem váltottam. A védőnő azt mondta, hogy lehet, hogy megbomlott egy kicsit a hormonháztartásom és lehet attól is.
Ő legalább megemlítette, hogy lehet esetleg tojástól, tejtől stb.
Az volt a fucsa, hogy csak a jobb arcocskáján voltak.
Na mindegy, úgy néz ki, hogy a tojástól, mert már kezdett halványodni, amikor ettem reggelire 2 tojást és ismét tűzpiros lett. Azóta nem eszek és már teljesen elmúlt.
Szerintem csak a "nagyobb" mennyiségre érzékeny, mert ha sütikben is van tojás, meg egy csomó dologban napmintnap és az nem árt meg neki :) .

Jó töményen írtam :lol: :lol: :lol: .

Kép

Ui.: még mindig nem érkezett meg a pizza :evil: , pedig már délben megrendeltem. Azt mondták kb. 1 óra :( . ÉHES VAGYOK!!!
marcy
 
 


...csak átköltözik...

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Sziasztok!

Nos, noszogatásoknak engedve, időt szakítva itt vagyok....

Először is üdvözlet mindenkinek aki az utóbbi három héten csatlakozott a topichoz. Nagyjából képben vagyok, mert igyekszem mindig visszaolvasni, csak írni sokszor már nincs időm.....

Satuk a dióról tényleg azt hallottam tejcsináló :)

Én abszolút rugi párti vagyok, szerintem a babónak az a legkényelmesebb. Mondjuk most a keresztelőre kellene valami szép és aranyos. Okt 22-én lesz és akkor már hüvős lesz, meg a templomban nincs fűtés!!!

hordozó: nekünk nagyon bejön. Sajnos :) Sokszor abban alszik az erkélyen.

zsu

Kép
zsu11
 
 


Kedves Mindenki!!

Nekem is sokszor nincs időm irni,néha meg "nincs" kedvem,de nem azért mert nem szeretlek Titeket vagy ilyesmi csak olyankor olyanom van,ezt nem tudom megmagyarázni.De nálam hamar visszatér a lelkesedés,mert szeretlek Titeket és úgyis hiányoztok ,de ezt tudjátok sztem.Eggyütt pocakosodtunk,eggyütt szültünk,a továbbiakban is szeretnék veletek babázni.
Ahogy nőnek a törpék,biztos lesz olyan hogy kevesebbet lesz valaki de igérem rajtam nem fog múlni hogy a topik kihal e vagy sem.
És ezen a naptól fogva igérem soha többet nem kérdezek senkit hol van,nem hiányolok senkit,aki akar ir,aki meg nem az nem.


De aki nem ir azt nem fogjuk hivni a talira sem ám!!!!!!!!tessék csak jól megijedni és irni :wink: :wink:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


csajócák!!!

Köszike, hogy hiányoltok. Nagyon jól esik. Tény, hogy mostanság ritkábban vagyok. Amikor van időm olvasok, de írni már ritkábban van időm. Mi még kicsik vagyunk, így csak néha van szerencsém, hogy hosszabb ideig ücsöröghetek. Maja azzal sem elégszik meg, ha ölben van, csak ha sétálok vele. SZóval bocsánat ha nem vagyok. Skype-on lehet nekem üzit írni. Ott mindig megkapom.... Puszi mindenkinek.

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Encus!
Ritkábban tudsz írni? :shock: Már idejét sem tudom mikor írtál.
Azért kíváncsiak vagyunk ám rátok mert volt egy időszak amikor te voltál a legaktívabb.

Egyébként valószínűleg márciustól én is ritkábban fogok jönni mert a munkahelyemen nincs net.De addig is itt vagyok amikor tudok.

Amandi: Az az igazság, hogy nagyon szeretem a rendet és a tisztaságot nekem nem okoz gondot hiszen ebben nőttem fel.
Mondjuk azért az ablakmosással én is hadilábon állok azt a férjem szokta. :oops:

Marcy!
Mostmár értem miért vagy 44 kg. :D

Kép

Kép
katus73
 
 


Majácska: 2 hónapos 3 napos (Encus)
Marci: 2 hónapos 2 hetes 3 napos (Eni)
Kata: 2 hónapos 3 hetes 3 napos (Zsu)

Csak úgy észrevettem, tök szuper. Valakinek nem 2 hónapos 1 hetes 3 napos a babája???
Na jó, nem akarlak fárasztani benneteket :lol: .

Kép
marcy
 
 


Katus: már múltkor is akartam írni, hogy összekeversz vkivel :) . Én a 172 cm-hez most 64 kg vagyok :( . (Csak 20 kg a különbség :( ). Na jó, nem szeretnék 44 kg lenni, csak a versenysúlyomat visszaállítani: 58 kg.

A pizza azóta megérkezett :lol: , érdemes volt várni, fini volt!!!

Kép
marcy
 
 


Sziasztok !!!

Tehát sikerült bevásárolni és RAKOTT KELT CSINÁLOK A SÜTŐBEN!!!nyami nyami nyami

Sajt: előtte bekell áztatni tejbe=igy puha lesz utána is pl trappista és utána 2* panírozni,nekem soha nemfolyik ki.Ja forró olajba beletenni.

Maradványok:Mi csak egérkének vagy borzasnak hívjuk és fokhagymár is rakunk bele, hogy jó büdősek legyünk...

Pizza :Szegény olaszok forognak a sírjukba ha megtudják CARBONARA pizza van nálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyanya :juhé babamasszázs :lol:

Ablak:majd említem a férjemnek mert nálunk régi fajta fa ablakok vannak és maradnak majd...

B.

Kép
beataa
 
 


Bocs Marcy mostmár emlékszem Mári a 44 kg.
Azért a te súlyos sem olyan gáz a magasságodhoz de hát az ember mindíg jobbat akar.
Egészségedre a pizzát.

Én pedig igen is hiányolni fogom azokat az emberkéket akik valaha aktív tagok voltak mert szeretném tudni, hogy mi van velük.

Pil!
Nem tudom, hogy miért ott dudorodik a fog ahol nem kéne de Pannánál is úgy van, hogy a szemfoga helyén :shock: oldalt dudorodik ki a fogacska és nem ott ahol majd át kell törnie az ínnyét.
Végül is Ameli egy kicsit több volt mint 4 hónapos amikor elkezdted a hozzátápit.
Nekem is lassan majd el kell kezdeni(5 hónapos kora körül de majd még meglátom lehet, hogy később) mert ha így haladunk (még mindíg 7x szopizik) el kell majd járnom a munkahelyemről szoptani napközben.Ami nem is lenne gond ha nem lenne messze a bölcsi a rendőrségtől.
Egyébként nálunk jár 1 óra szoptatási szünet addig amíg az anyuka szoptat.

Kép

Kép
katus73
 
 


Macsek, én is én panírozom (és duplán rakom tojásba meg morzsába, mint a zöldségeket), csak a sajtot szoktam venni direkt rántanivalót. Mi meg hamishúsnak hívjuk, bár nem szoktunk tejfölt tenni bele csak sót. És általában olyan alakúra gyúrjuk mint a sajt/hús/comb hogy tényleg hamis legyen :D aztán mindenki azt vadászta amikor kicsi voltam otthon.

Marcy, én asszem hagyom a bolondulást a vizsgaidőszakra... :) Jah, és csak maradj csöndben, én 170cm-hez vagyok 70 kg...

Bea, mi egérkének azt a kis fánkot hívjuk, amit kanálról kell csorgatni olajba, attól lesz farkincája. :D

pogacsa
 
 


Pogi :lol:

Kép
marcy
 
 


Katus!

Nálatok ilyen pici babát felvesznek a bölcsibe?
Nálunk még bölcsi sincs! :cry:

Én aránylag új emberke vagyok, csak 2,5 hónapja irogatok (bár januártól olvaslak titeket, mintha a családom lennétek!), de azért nekem is feltűnő, amikor korábban nagyon aktív tagok nem írnak, vagy csak néha!
Én is takarítok, sütök-főzők szinte minden nap (na jó, csak 1 gyerek van!), de azért igyekszem minden nap írni, persze ha itthon vagyok!

Én ma ischlert és diós kiflit sütöttem(ezek tök jól elállnak), de péntek-szombat akarok még sajtos csigát és még valami krémeset is. Hétvégén lesz az 1. házassági évfordulónk. Megbeszéltük, hogy nem ajándékozunk, inkább a gyerekre költjük, hanem inkább dözsölünk egy kicsit itthon!!

Reni
Kép
prenata
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?