Új privát üzeneted érkezett!

Hahó lányok!

Nőgyógyász?!!! Tudtok valakit? Nagyon kéne...
Köszi
obea
 
 


Bea!

Írtam privit

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Sziasztok!
Nem tudom emlékeztek-e rám, csak néha szoktam írni, de aránylag rendszeresen olvaslak Titeket! Én vagyok a legöregebb köztetek, Zalán kisfiam most lesz 20 hónapos, Ádám nagyfiam pedig már 20 éves! (Ez a két szám most olyan jó poén, hogy októberben gyakran el szeretném sütni, ha van kinek!(':lol:')
Laughing
Nézegetem a képeket, mindenki csöppsége nagyon édes, az idő meg tényleg olyan gyorsan megy! Sokunk nem is olyan rég még a pocaklakókat hordozgatta, most meg már egy-, és másfél évesek! Hihetetlen! Jaaajjj!!! Mindjárt menni kell vissza doldozni!!!(':(')
Sad Rossz ré gondolnom!!!
Minden jót Mindenkinek! Sziasztok: Andrea Kép Ádám Kép Zalán
ania62
 
 

 
 

Obea.

Szóval dr.Sándor Zsolt tényleg nagyon aranyos doki.Nagyon jól lehet vele beszélgetni és töviről hegyire mindent elmegyaráz!!

Tel:30/477-77-91

Magánrendelés:
Kis-Hunyad u.2. fsz/3.
Szerda:17-19 óráig.

Búzaszem,Davallia.
Köszi!!Ott leszünk! :D

ancsi26
 
 


Halihó!

Zenés-ovis foglalkozások engem is érdekelnének! Jöhet útvonalterv is (Százszorszép Ovi), vagy a belvárosi címe! Előre is köszönöm! :D

Hétvégén Szilvásváradon voltunk (megint :lol: ), 3 napot. De jó volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Jó időnk is volt, a szállás is szép volt, mentünk erre-arra. Étteremből a Lovast ajánlom, ott van etetőszék is. Az étel nagyon finom és jó sok! A Pisztráng éttermet senkinek sem ajánlom. Bementünk hárman, a gyerkőccel, a pincér felvette a rendelést majd... több mint fél órát vártunk és nem történt semmi. Se innivaló, se ennivaló. Közben a szomszédos asztalhoz is jöttek, azok kaptak inni és már majdnem befejezték az evést is. Felálltunk és eljöttünk. Mondtuk a pincérnek, hogy nem várunk tovább. És még egy elnézést, vagy bocsánatot se mondott. CSak annyit, hogy jó. :evil: :cry: :cry: :cry:
A Csobogó is jó hely, ott hamar kiszolgáltak minket. Szóval irány Szilvásvárad!!! :P

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


A Százszorszép ovi a Serház utca 1sz alatt van. Ha a Búza tér felől jöttök akkor a villamossal el kell jönni a MAlomszög utcáig ahol van a Tizeshonvéd új játszótere ott kell leszállni. Átmentek a másik oldalra és jösztök a Hermannig de nem kell elmenni a bejáratig, hanem be kell fordulni a 4emeletes bérház előtt. Ott kell továbbmenni amig egy kereszteződéshez nem értek onnan már lehet látni a 2szintes ovit. De ott ha elakadnátok bárkit megkérdeztek fogja tudni. eltévedni nem lehet.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Dodus!
A belváros címe: Széchenyi u. x szám. Sajna elfelejtettem! :) A Capry cuki és az Ibusz között az udvarban 1 em.
700 Ft / alkalom és két kedves óvónéni tartja. :)
Van bérletvásárlási lehetőség is akkor kedvezőbb egy alkalom, amit pótolni is lehet!
Időpont hétfőnként 9:45-től, csüt. 9:30-tól!
Szeretettel várunk! :)
Ja!
A bérlettel részt lehet venni egyéb foglalkozásokon is! Pl. hamarosna indul kézműves foglalkozás és baba-mama torna /1 éves kor felett, szóval inkább baba torna :)/

Mindenki!
Blanka Zoé 2 hónapos azaz már 12 hetes. Ma megkapta az oltást! Minden ok vele! Nő! Oly annyira, hogy 6,5 kg. Csak anyatejcsitől! NAgyon büszke vagyok ám! Köszi Panka!

Pusza!
k

bkriszta13
 
 


Sziasztok!

Dodus!
Mi végül Sopronban a Hotel Lövérekben töltöttünk 5 éjszakát (hétfőtől szombatig), családi szobában. Nagyon szuper volt a szálloda minden téren, többször átmentünk Ausztriába, de a környéken is megtekintettünk elég sokmindent. Az időnk is remek volt. Ha valaki erre jár, ajánlom Ausztriában St. Margarethen-ben a Marchenparkot (mes/vidámpark), simán el lehet ott tölteni 1 napot. http://www.maerchenpark-neusiedlersee.at

De pont ma beszéltük a párommal, ha hétvégén jó idő van, el kellene még menni SZilvásváradra, annyira gyönyörű.

Zsuzsa!
Kérdezted a turikat. Ahol én szoktam vásárolni a gyerkőcökre: Gézengúz (a Napsugár mellett a kapualjban, Flóra bála (a Tulipán tömb mellett), Hága (a Corvinon). Igaz ezek már darabárasak, de nincs "öldöklés", tolakodás a ruhákért. Újonnan meg a Tulipánban, Tesco/ Cora, ahol meglátok valami szépségeset. :D

Megyek, Zalán nyűgös, álmos. Múlt vasárnap kijött alul az első 2 foga. Aznap lett Hanga 4 éves.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Sziasztok

bkriszta
Jó nagy baba Zoé, mennyivel is született? Keünk Bogi most három hónaposan volt 6530 g, és 67 cm.

Búzaszem
Nagyon édes Hanna, Anyukámmal gyönyörködtünk benne. Csütörtökön találkozunk, beszéltem Ágival.

Tudnátok segíteni? Valaki egyszer írta, hogy a Prince Oliver márkájú bodyk-nak van egy gyártói oldala. Ennek a címe kellene, illetev pablovsky (remélem jól írtam) márkájú cipőt keresnék, ennek tudna valaki esetleg egy elérhetőséget?

Beni is jelenleg "bölcsis táppénzét" tölti, megfázás, fülfájás stb. Már második hete.. Boginak jön a foga úgy néz ki, úgyhogy megint tiszta happy vagyok. :twisted:

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Zsuzsa!
Sok ismerős lesz csütörtökön már én is alig várom. Kisebb babanetes tali. Befejezték nálatok a panelprogramot? Hogy vagytok megelégedve vele? Nem az FKraszter csinálta? Mert a mi állványunkra ez van irva, és azt mondták, hogy onnan hozzák el tőletek azért haladnak ilyen lassan mert le kell még bontsák. Karácsonyra csak készen lesznek. Kiváncsi vagyok rossz esős időben hogy fognak tudni rendes munkát végezni. Vagy jövőre lepereg a vakolat. Már ilyen későn el sem kellett volna kezdeniük.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Szia Obea! A nögyógyászt kérdezted? Nos szerintem a legjobb Berkő Péter a Megyeiben, igaz ő a szülészetnőgyógyászat vezetője, de szivesen ajánlom, nagyon aranyos, és odafigyel az emberre, igaz, hogy elég borsos az ára, legalábbis én 50.000Ft.ot fizettem neki amikor szültem a fiamat császárral, 2004.-ben. Nekem a megyei jobban tetszik, mint a semmelweis. Van még rajta kivül, Dienes József is aki genetikus is, ami nem árt néha. Van még egy nő is Gerthig Judit, róla tudom, hogy nagyon jó. Berkőnek a megyeiben van magánrendelője. szia lusti :D

Kép
Kép
lusti
 
 


Csak úgy :lol: Kép napszemcsi
neva
 
 


Valamit nem jól csináltam az aláírásnál...
Rossz helyre másoltam be a vonalzó címét?
neva
 
 


Sziasztok! Tudtok Miskolcon turit, ami jó minőségű és aránylag olcsó? Nekem egy fiam van, aki dec. 12.-én lesz 2 éves, csak már fogytán vagyunk a rucikból. A cora meg a tesco elég drága, és nem is mindig jó minőségű a cucc. Előre is köszi. :)

Kép
Kép
lusti
 
 


Lusti!

Én a Gézengúzba járok sokat és a Matróz melletii turiba is voltam már.
Az előbbiben éppen ma turkáltam a lányomnak cuccokat, de érkeztek hozzá -szerintem importból visszamaradt, vagy máshova készült- polár belsejű mellények, rengeteg naci és felső, vadi újak, nagyon jó áron.
A tulpiánban is elég jó cuccok vannak viszoylag megfizethető áron.

Annyira gyűlölöm, hogy már ezeknek a csöppségeknek is turkálunk kell, mert nem telik új cuccokra...

Lányok!

Mi a tapasztalatotok a bölcsödékkel?Hannát tervezem beírtani januártól, 19-20 hónapos lesz akkor.

Pro és kontra véleményetekre lennék kíváncsi, hogy könnyebb legyen dönteni:)

köszi
Fény
fény
 
 


Sziasztok Lányok! :D
Most irok de először szeretném ha segítenétek nekem...
Ezekről a zenés fopglalkozásokkal kapcsolatba lennének kérdéseim.
-szászorszép ovi, yahama, mazsols muzsika-
Szerintetek melyik a legjobb?
Hová éremes menni?
Milyenek a foglalkoztatok?
Melyiket ajánljátok?
Segitsetek !
elöre is köszi!
Olga
olgamiskolc
 
 


Olga!
Egy lehetőség kicsiknek:
www.dudolo.hu
Ismerősöméknek nagyon bevált. Óvónénit ismerem, egy tündér.
Üdv itt.
Éva
neva
 
 


Nagyon Boldog 1. születésnapot kívánok Pandának!!

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Sziasztok!

Davallia!
Nagyon boldog szülinapot!

Nzsuzsa!
Köszi! :) Az asszisztens néni is mondta, hogy elérte a 6 hónapos méretét. 3770 gr volt születéskor és 3500 gr volt amikor kijöttünk.

Gondoltam töltök fel képeket! Erre nem elfelejtettem a gportalos jelszvamat. Sőt! LEhet, hogy a felhaszn. nevemet! Nem küldenek emlékeztetőt egyik e-mail címemre sem.

Majd megoldom!

A születéstörnéttel is adós vagyok ám!

Belefogok! Hátha lesz elég időm. Ded a barátném mellett, gyerkőc játszik!

Akkor hajrá!

Július 17-re voltam kiírva. A dokink is aznap tért vissza szabiról. Szóval 5 hétig nem látott. :(
Sokan furcsálták, hogy miért akarok Pesten szülni... Mindenkinek magyaráztam, hogy az auótpályán felérünk 1,5 óra alatt és egyébként is ha Pesten laknánk nem biztos, hogy ennyi idő alatt egyik kerületből átérnénk egy másikba. Gondolom mindenki nyugtázta, hogy ez se nagyon normális és úgyis meg fog itt szülni. A rokonság is így gonolta és már jóelőre paráztattak, hogy fogadjak itt egy dokit. Én persze hadakoztam, hogy nem kell! Én nyertem! :)
Szóval jártam nst-re mint a jó kislány. Semmi.
15-n mintha elindult volna valami.
Bencétől elbúcsúztam. Mondtam neki, hogy lehet, hogy nem jövök haza, de az is lehet, hogy igen. Elkészült az utolósnak hitt pocakos családi fotó. Irány a Semmelweis. Nst nem muatott semmit. Dudás doki volt az ügyi . Megvizsgált. Semmi. Zárt méhszáj. Szóval irány haza.
Semmi gond! Pedig mindent megpórbáltunk :), hogy idő előtt világra jöjjön! Bence és én is 13-i vagyok! Gondoltam kitolok Apával és manó is 13-i lesz.
Ő nem így gondolta! :)
Eljött 17-e.
Apa felhívta dokit, hogy ebben a melegben nem mennénk fel az előírt vizsgálatra, mert szombaton zárva volt még az ajtó és egyébként is lehet, hogy találkozunk, mert fájdogálok! :)
Délben Bencével aludtunk egy nagyot. Én már arra keltem, hogy fáj a pocim. Óra elő. Mértem. Jött! Határozottan fájt, szabályos időközönként. Semmelweis telefon. Nem vállalják a felelősséget. Ne menjek! Nem is mentem, de jobb is volt így!
Írány a kád. Mert ugye ha jósló akkor ott elmúlik.
Apa is megérkezett! Papír, toll a kézben. Egyik lapra írta a fájásokat, másikre a diósgyőri anyukákat, hogy kiknek kell sms-t küldeni, hogy elmarad a másnapi foglalkozás.
Fáj! Tuti! MEgyünk szülni! :)
Autóba be. Kb. 8 óra volt. Menet közben írtam az sms-t az mm-s anyukáknak és a barátoknak!
Itt kérek elnézést Dittától! Én feledékeny nem írtam fel a számát ezért nem tudtam sms-t küldeni! :oops:
Szóval így telt 1,5 óra. Fájások jöttek, mentek. Apa kezét szorítottam. Mentünk. Haladtunk az ismeretlenbe.
Már jól lelassultunk, jól beletemetkeztünk a gondolatainkba amikor megérkeztünk Pestre. A Hungárián majdnem összetört minket egy BMW-s.2* is ránk húzta a kormányt.
Piros lámpánál mi megáll, ő a köv. lámpámál. Zöld. Apa mellé, ablak lehúz és átkiabál: "Mi van ha itt szülök meg a kocsiban, te barom állat!" Na ez úg yfelpörgetett, hogy csak na!
Menekülő úton be a kórházba. Be a parkolóba.
Parkolóból be az épületbe. 10 percesek még mindig a fájások és türhetőek.
A Szt Imre főépülete eltolt szintekből áll. Egy kicsit labirintus szerű a dolog. Szóval sikerült megtalálni egy liftet amivel felmentünk a csecsemős részlegre. Ajtón be. Mosolygós nővérkének mondom, lehet, hogy szülünk. Mondja foylosó végén ajót, utána még egy jobbra az a szülészet.
Bencénél még a nőgyógyászaton volt a szülészet és egy folyosón a szülészt és a gyermekágyas szobák.
Ajtón bekopog, benyit. Szülésznő ki. Mondom lehet, hogy szülünk.
Mondja várjunk!
Ok!
Akkor már erősebbek a fájások! Jön a bíztató sms a családtól.
kb 22:10 Ajtón be. Apa bekisér. Vajúdóban egy anyuka. /Vajúdó egy normál korterem ahol 5 ágy volt/.
Szülésznő Zsuzsa megvizsgál. Mondja 2 újjnyira van nyitva az ajtó. Húúú az jó!
Nem annyira szerinte, mert van aki így még rohangá az utcán.
Gáz! Arra nem készültünk fel, hogy ha sokat vajúdunk addig Apa mit fog csinálni, merre megy.
Átöltözök. Pocakos társam is ua a dokinál szül.Irány a szülőszoba , ágyra fel.ctg felköt. teljes csend. béke nyugalom. fáj. ketten a félhomályban, babóca és én. Egyre erősödöő fájások. A gép nem túl gyakran mutat 50-es kontrakciókat.
Zsuzsával ismét a vizsglóba megyünk. Ctg eredmény nem túl biztató.
Kitöltjük a papírokat! Segítek neki. Hálás érte. Aláírok mindent. Végre valami ismerős. A régi jó írógép. Bencével is ezen "verték" rá a felvételi lapra az adatokat.
A kórházi pricsen már nem bírok ülni.Fe-alá sétálok.
Megvárunk egy fájást és akkor megvizsgál. Hoppá! 3 újjnyi!
Nem fájt ahogy megvizsgált! :)
Se beöntés, se borotválás.
Mentem szóltam Apának, hogy 3 újjnyi és mindjárt jön Zsuzsa a kórházi rucival.
Én beszambáztam a vajúdóba. Egy gyors pisi.Gondoltam kinézek az erkélyen, hová is vitt a labirintus.
A Tétényi út hangos és forgalmas mint mindig.
23:51. Apa küldi az sms-t Pankának: "..már 3 lábnyira nyitva".:)
Jön a biztató válasz! Na eddig tudom az időt! :) Inne nem jegyzeteltek!
Szóval állok az erkélyen és akkor jön az érzés: megint pisilni kell! Igen ám, de fájás is jön! Lesz ami lesz bepisilek! Itt mindent szabad, nem? :)
Elindulok kifelé. Jön még egy fájás. Kapaszkodok a székbe. Irány a folyosó. Jön Zsuzsa. Mondom fáj! NAgyon!
Közben még egy pisi be! Irány a szülőszoba.Ágyra fel! Hú, de magas! Sebaj! Megérkeztem!
Közben apa: megkapja a kórházi zöld rucit, 1000 Ft. Gondolja még meglátogatja a wc-t! Amikor végez, hallja, hogy kiabálok! Fut a szülőszobába!
Jönnek a fájások! A csendet csak az én kiabálásom töri meg. Nem érzem, hogy kiabálok, csak mondom, hogy fáj! NAgyon!
Nincs hová kapaszkodni. Marad az álávny amin a ctg van! Egyszer meg is emelem!
No! Akkor vegyünk vissza!
Közben megérkezik a dokim akit telefonon értesítettek. Bekukkant még civilben, én integetek neki egy fájás végén.
Fájások jönnek. Nagyon erősek. Egyre gyorsabbak.
Érzem a kaki ingert! De ez még nem lehet az! Nem ám! Bencével 17 óra volt.
Zsuzsi bíztat, hogy csináljam amit érzek! Nyomom. Jön más is!
Egyszer csak érzem, hogy valami azaz valaki, de én akkor valaminek éreztem, indul! Visszatartom. Gondolom ez még nem lehet Ő!
Zsuzsa bíztat, hogy lazítsak, engedjem el a lábamat! Könynű azt mondani. ÉS akkor elindult! Lazítottam, nyitottam. Nem is olyan egyszerű ilyen bazi fájdalom mellett ennyi mindenre koncentrálni!
És elindult!Ő!
Pár "kiáltás" a dokinak, hogy siessen! Meg is érkezett! Amikor már kint volt a Ded feje. Nyom egyet a pocimon. /Apa mesélte, én nem emlékszem rá/
És megérkezett Ő!
A pocakomra teszik. Sírunk! Apa rettenetesen büszke!
Kérdezem, hogy fiú vagy lány.
Doki bácsi kikéri magának a bizalmatlanságot. Kislány!
Megérkezett Blanka Zoé 0:47-kor.
Megvárjuk amíg megáll a lüketés a köldökzsinórba. Apa elvágja. Közben megérkezik a csecsemős. A szobában csend. Félhomály. Gátvédelem. 2 belső varrás. Nem ecsetelem. Fájt!
Sajna a gátseb helyett az aranyér okoz mozgási gondokat!
Csecsemős ellátja Blankát gratulál és kimegy.
Legközelebb talán marad idő a kádra, az illóolajos maszira /most csak pár percig élvezhettem Zsuzsa masziját a derekamon/ és a homeos bogyókra! Ja és az Ikeás szobára! :lol:
Maradunk mi hárma. Bár itt lehetne Bence.
Balnka mint aki erre készült szopizik.
Itt van! hihetetlen! Isten hozott kicsi ember!

Köszönöm!
Mindenkinek!
Apának, Bencének.
Köszönöm!
Pankának!
Köszönöm!
Zsuzsának és Holba doki bácsinak!

Köszönöm, hogy elolvastad!

bkriszta13
 
 


Kriszta :)

Elolvastam..... Nagyon szép volt!! És egye fene, megbocsájtom azt az sms-t! :D

Van már neted otthon?? Jó lenne néha msn-ezni!

Ditta
ditta76
 
 


Szisztok Lányok?

Milyen volt a szászorszép ovis foglalkozás?
Meséljetek valamit !
Annyira nem tudok dönteni, hogy hová járjunk....
Segítsetek!!!
Olga
olgamiskolc
 
 


Sziasztok

Kriszta
Én is elolvastam. Hát nem semmi amit bevállalltatok ezzel a pesti úttal, de gondolom megérte. A varrás nekem is fájdalmas volt, aranyeret nem ismertem, de mióta rendesen szültem én is kínlódok vele. Minden fájdalomért kárpótol, amikor a kiságyba nézek vagy a kislányom rám mosolyog.

Olga
Nagyon jó volt, bár sokan voltunk, a csoportot ketté fogják bontani, lezs egy csütörtök délelőtti és egy péntek délutáni foglalkozás. Állítólag később lesz bérlet is. Nagyon kedves és igazi óvonéni típus Ági, aki tartja.

Janka
Mi van Veletek? Nagyon régen írtál Mgatokról. Képzeld, lehet, hogy a mi Boginknak is kék marad a szeme (mindkettőnknek zöldes barna). Olyan szép vele. :lol:

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Sziasztok lányok!

davallia és nzsuzsa, nagyon köszi a vállaszokat.
Az a gondom, hogy nem szivesen vinném a gyerekemet egy oviba, (szászorszép) ahol 1000 gyerek megfordul, mindenki tudja, hogy milyen felelőtlen szülök vannak... , félek hogy hazahoznánk " valamit "a legkissebre,
-ráadásul nem is hiszem hogy így ezt az ÁNTSZ engedélyezi-.
Lehet hogy most rigolyásnak gondoltok,de nagyon félek a fertőzésektől...
A yahamáról eddig nem sok jót hallottam, de megfogadom a tanácsot és jövöhéten elmegyek mazsola muzsikára.
Majd meírom, hogy milyen volt!
Addig is jók legyetek, vigyázzatok magatokra és a kicsikre!

OLGA
olgamiskolc
 
 


Sziasztok !

Már egy ideje olvasgatlak titeket és ha megengeditek, akkor csatlakoznék hozzátok.
30 éves vagyok. Van két kisfiam és egy nagy férjem. A nagyobbik gyerkőc 7 éves, a kicsi 15 hónapos lesz 15-én.

Sziasztok : Kati
gkkati
 
 


Szia Kati!
Üdv a csapatban!
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy hogy hivják azt a homeopátiás gyerekorvost aki Miskolcon rendel és hol. Esetleg telefonszámot is tudna valaki mondani? Hannát szeretném elvinni, mert már 3hete majd meg fullad úgy köhög, a dokinénink azt mondta, hogy tiszta a tüdeje, nem piros a torka, biztos allergiás valamire és fenistil cseppet kapott. Előtte Sumetrolimot, Hedelixet és Spiropentet szedett. Nem akarom annyi gyógyszerrel tömni, hátha erősödne az immunrendszere azoktól a bogyóktól.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok!

Emlékeztek még rám? :lol: :lol:
Mióta Beni ovis tiszta rohanás az egész napom. Be kell még állnunk az új napirendre. Este meg már hulla vagyok, ha leülök netezni alszok el a széken :) Na meg mikor írni akarok sose jön be a babanet :evil: most is csak másodszorra jött be.
Beni nagyon könnyen beszokott az oviba, a 2. hét csütörtökén volt egy síros reggelünk, de kb. másfél hete már nincs az itthoni reggeli műsor sem, hogy "nem akarok oviba menni" :) Az ottalvással sem volt semmi gond.
Molli meg elkapta ezt a köhögős kórságot, már 3 hete, hogy nem bírunk kimenni belőle, meg jönnek a rágófogai is, tiszta nyafi egész nap. Már vagy 1 hete enni se nagyon akar, csak a cici kell (de az folyamatosan kéne). Pedig jó lenne valahogy rábírni a kevesbb cicilésre, mert nagyon ki van sebesedve mindkét cici és úgy fáj :(

Búzaszem,
Dr. Szarka Annamária, Klapka Gy. 18/b, 561-528-as telefonon lehet bejelentkezni.

Kati,
üdv itt :) Hogy hívják a gyerkőcöket?

Olga,
még téged sem üdvözöltelek, üdv itt :) írnál egy kicsit magatokról?
Na én is pont emiatt döntöttem az MM mellett, mi már vagy 2 éves járunk (ugye Kriszta?) és nagyon élvezik a gyerekek. A Yamaháról én is csak rosszakat hallottam. A többivel meg ugyanez a bajom, hogy oviban van. Na az ÁNTSZ biztos, hogy nem engedélyezi, ez 1000%. Az az érdekes, hogy a szülő "egészségügyi okokból" nem mehet be az ovikba csak az előtérbe, ide meg beengedik a sok picit amikor ott vannak az ovisok is. Na befejezem, erről regényt tudnék írni. Majd írd meg, hogy hogy tetszett az MM. Melyik nap mentek? Mi most nem járunk amíg Molli meg nem gyógyul.

Zsuzsa,
eladtál mindent? :D

Mennem kell...

Puszi,

panka
 
 



sziasztok !

Írnék egy pár sort magunkról bemutatkozásként. A nagyobbik fiam Márton, ő 7 éves. Most kezdte a sulit. Nagyon lelkes, tele piros pontokkal és csillagokkal. Ő 1999. május 7-én született a Semmelweisbe (Szuchy dokinál) császárral. Otthon voltunk este és egy akkorát rúgott a hasamba, hogy elfolyt a magzatvizem. Mivel faros volt és első gyerkőc + nekem egész terhesség alatt terhességi cukorvizelésem volt és ez a 37.héten történt ezért döntöttek a császár mellett. A terhességem vele tök normális, kompikációmentes volt.
Szerettünk volna még babát, így próbálkoztunk 2002-ben és 2004-ben, de nem akartak megszületni és mindkét alkalommal a babák elhaltak. Az első a 13. héten, a második a 9. héten.
Marci és a férjem nagyon szerettek volna még egy babát, de én kicsit már féltem az újabb kudarctól, aztán novemberben megbeszéltük, hogy adunk még egy esélyt és próbálkozunk. Nem kellett sokáig próbálkozni, mert Mikuláskor már pozitív volt a tesz. Ez a terhesség teljesen más volt, mint Marcival.
Kezdve ott, hogy 10 hetesen bekerültem a kórházba vérzéssel, mert ikerterhesség volt, de ekkor az egyik baba felszívódott. Ez volt januárban. Aztán márciusban újabb kórház következett. A méhlepény nem jó helyen volt, mélyen tapadt és fedte a méhszájat, majd májusban szintén kórház (csak 1 hét), aztán júniusban befektetett a dokim (Vasgyári Kórház - Peleskei) és addig amíg meg nem szültem ki sem engedett. Augusztus 12-re voltam kiírva, de 2005.július 15-én született meg Ádám szintén császárral, mert a előző hegem annyira elvékonyodott, hogy már nagyon fájt a hasam, úgyhogy a 36. héten megcsászároztak. A baba 2750 grammal és 48 cm-rel született, de sajnos átvitték a Megyeibe a Korára, mert magzatvizet nyelt és nagyon nehezen vette a levegőt. Hál' Istennek nem lett semmi baja és most egy nagyon vidám, egészséges, kiegyensúlyozott gyerkőc.

Bocsi, ha hosszú voltam, köszi, hogy elolvastatok.

Sziasztok : Kati
gkkati
 
 


Szisztok Lányok!

Irok akkor én is pár sort gyorsan magunkról, mert ez eddig kimaradt!
33 éves vagyok, Miskolcon élekünk, van egy 2 éves lányom Lilla -aki a világ legrosszabb gyereke,- Spontán szültem a vasgyárban, de elég rémes volt, soha többé nem megyek oda...
Egy Kft-nél dolgoztam adminisztrátorként, de legalább 3 évig itthon szeretnék maradni...
Van 2 cicánk és most szeretnénk kertesházat venni. Röviden ennyi!

Panka,
Mazsola muzsikkára a papírgyár kulturtermébe szeretnék menni kedden -holnap- teljesen r4á vagyunk kattanva....
Az egyik barátnőm fiának volt az ovonánije Eszter -aki ott tartja a foglalkozást- , állitólag jó fej, ök nagyon szerették...
Holnap majd meglátjuk

Vigyázzatok magatokra : Olga
olgamiskolc
 
 


Sziasztok !

Olga, neked miért volt rossz a vasgyári kórház. Én rengeteg feküdtem bent a terhesség alatt, minden dokit megismertem, nemcsak név szerint, de a természetét, mennyire anyagias, mennyit kér, ha kér, stb.
Nem mondom volt 1-2 olyan orvos ott is, akihez soha nem mennék szülni, de alapjába véve nem volt gond.
Nekem a dokimmal semmi rossz élményem nincs, végig nagyon odafigyelt, kedves volt velem és ami nem utolsó dolog, hogy volt olyan alkalom, amikor a szobájában akartam neki odaadni a borítékot és nem fogadta el.
Én a Semmelweisbe csalódtam, de óriásit, pedig az első gyereket ott szültem és nem váltottam volna, ha nem élem át azt amit át kellett élnem.

Sziasztok : Kati
gkkati
 
 


Sziasztok!
Olga, Kati üdv itt.

Lányok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e miskolcon szemölcsvizsgálatról.Szeretnék elmenni, de nem tudom, hogy elég-e ha bőrgyógyászhoz megyek, vagy kell-e valami spéci rendelés.

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Bvigh!
Szerintem elég bőrgyógyász. Ha tényleg szemölcs akkor a bőrgyógyász leveszi, ha anyajegy akkor csak sebész.
Nekem 3 hete műtöttek le 2 anyajegyet.
Bőrgyógyászhoz én a Szobeczki Zsolthoz mentem. Igazán még nem ismerem, de most kb 6 hónapig fogok hozzá menni rendszeresen, így majd beszámolok. :D
Éva
neva
 
 


Sziasztok

Davallia
Rákattintottam, de nekem nem jött be semmi. :cry:

Neva
A Szobeczki Zsolt engem is érdekelne bőrgyógyászként, mert a terhességeim alatt rengeteg vándorszemölcsöm jött ki a mellem körül és nagyon idegesítenek. A magánrendelésére jársz az Álmos utcára? Mennyit kér alkalmanként vagy ez betegségenként változó? (Jöhet priviben is.)

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Sziasztok !

Én tudok egy nagyon jó bőrgyógyászt. Ő onkodermatológus is, tehát valamit le kell venni, akkor azt az ő engedélyével veszik le. A nagyobbik gyerekkel jártunk hozzá, mert az óvodában a hátán lévő anyajegyet lemarta az egyik gyerek. Sokáig jártunk hozzá, nagyon aranyos. A Semmelweis Kórház onkodermatológiáján rendel, magánrendelése is van a Dózsa Gy. u. 12.szám alatt, a rendőrség és tűzoltóság mellett abban az új épületben, ahol egy Takarékszövetkezet is van. 5000.- Ft volt a magánrendelése, de megérte.

Sziasztok : Kati
gkkati
 
 


Sziasztok !

Áradozok a bőrgyógyászról, de a nevét nem írom le : Dr. Károlyi Zsuzsánna. Tőle jobbat Borsodban nem fogtok találni, márcsak azért sem, mert borzasztó nagy tudása van és ő a régió szakbőrgyógyász főorvosa.

Kati
gkkati
 
 


Sziasztok!

Ditta!
Semmim nincs, mármint netem :)! Barátnémtól írok! Olvasok! :)

Zsuzsa!
A harmadikat is Pesten szülném! :) És ténylefg... Milyen édesek! Imádom ahogy mosolyog! ahogy gőgicsél.
MM-s szívemnek nincs is attól szebb amikor Bence ül az ágyon és énekel Balnkának. Manó néz rá! És már beszélgetnek!
LEgutóbb a család együtt énekelte a Mókuska, mókuska... dalt. Olvadtam! Apa a morgó hangján, Bence a kis fahangján, Blanka gőgicsélt, én? Na arról inkább nem írok! :oops:

Zsu!
Dr. Károlyi Zsuzsa tényleg jó, de van egy kis gáz a magánnal. Nagyon nehezen lehet bejutni. Azaz sokára adnak ip-t és az sem tuti, hogy akkor bejutsz. Barátném 7-re kapott időpontot. Korábban érkezett. Kb. 30 poercet ült és nem haladt a sor semmit! :(
Nekem is kellene mennem! Sajna nagyon sok anyajegyem vagy szemölcsöm lett. A házi dokim szerint korral jár. Nem tom! Szerintem rák! Néha szoktam is temetni magam! :lol:

Búzaszem!
Nekünk Szarka doktonő a gyerekorvosunk. Tök jó fej! Bár nagyon homeos szemléletűnek kell lenned. Mindenre azt ajánl . A 2 hónapos oltás után is homeos lázcsillapítót ajánlott.
Köhögésra: Stodal vagy .... Most nem emlékszem, hogy melyik is kell rá. Vagy az Ipeka vagy a Kalium Microbicum. A patikában segítenek. Paracelsus Fazekas u., a börtönnel szemben a másik oldalon a 4em ház aljában. 509-256
Hogy tetszik az Mm?

Olga!
Üdv közöttünk!
Mintha az újjaimból vetted volna ki a szavakat! :)
3 éve csinálom az MM-t. Sajna sok helyszínen voltunk már, de arra mindig nagyon ügyeltem, hogy még véletlenül se legyen ovi vagy suli. Az úgynevezett működési szabályunkban is benne van, hogy ilyen helyszín nem lehet. Ahogy hallom sajna nem tudtátok még megnézni, de ami késik nem múlik! Sok szeretettel várunk Titeket!

Kati!
Isten hozott itt!
Hihetetlen milyen csapást mért Rátok az élet!
Még jó, hogy volt kitartásotok és bíztatok!
Meg is lett az eredménye! :)

Megyek!
Felkelt a ded!

Ha mégegyszer előröl kezdhetném tuti kisebb lenne a korkülömbség! :)

Pusza!
k

Még egy közérdekű infó!
A barátnőm használtruciakt árul. Van a neten is, de személyesen is tudtok nála vásárolni.
Neten: http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=141806
Személyesen : MM-n a belvárosban./még nincs fix id, hogy mikor/

bkriszta13
 
 


Sziasztok!
Megint csak villamlatogatason vagyok, epphogy csak vissza tudtam nezni par dolgot, de Rebeka mar nagyon turelmetlen.

Zsu, Marika, Panka , Zsuzsa
Koszi az erdeklodest :) Igen, hosszabb idore jottunk. Aki nem tudta volna a ferjem mer december ota Floridaban volt, es mostanra dontottuk el, hogy utanajovunk mi is Rebekaval. Es ez szept 6-an megtortent.

Betti
Majd irok mailt, de tenyleg csak majd, most mar mennem kell.

Puszi Lanyok

delice
 
 


Sziasztok !

Mi elég hamar kaptunk időpontot Károlyi Zsuzsánál. Felhívtam és 1 hét múlva már mehettünk, ez nem még nem olyan gáz. Az tény, hogy 5-re volt időpontunk és mire bejutottunk a rendelőbe 6 óra volt, de ez azért van, mert roppant odafigyel, nem sajnálja az időt a betegeire. Ez csak akkor rossz, amikor vársz, ha bent vagy, akkor jól esik, hogy törődnek veled, meg mondjuk a díja sem kevés.

Sziasztok : Kati
gkkati
 
 


Kriszta!
Na már csak Te hiányoztál nekem. Eddig is azt gondoltam, hogy rák, de ha már neked is az van, hát....

Egyébként köszi mindenkinek az infót.Most már mindenképp el kellene mennem.A barátnőm most volt ilyen speciális vizsgálaton, ami kb. 7e Ft, de ez egy cégnél volt.
Remélem nem találnak semmit nálam.

Zsu



Kép
bvigh
 
 


lányok!!
Mi ez a nagy csend?
Mindenki eltűnt?

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Sziasztok!
Húúú... Most jövünk a kori pályáról. Bence 1, igazi jégre lépése! Nagyon élvezte!
Ha valaki korit szeretne venni tudok egy jó helyet. Használtak, de jók. És az ára is elfogadható.2e - 8e.

Hogy vagytok?

Tényleg nagy a csend!

Mi jól vagyunk!
Leszámítva az anyajegyeimet! :)

Blanka már óriás! Holnap lesz naptárilag is 3 hónapos. Viszem megméretni! Majd írok!

Pusza Mindenkinek!
k

bkriszta13
 
 


Sziasztok! :D

Hát én is elég régen írtam, és most is csak egy gyors sos kérdésem lenne, mert rohannom is kell, de már nagyon sürgető ez a dolog. Még mindig nem találtam egy kedves gyerekfogorvost, nincs senki aki ismerne valakit? :cry:
Légyszi aki tud írja meg nekem az elérhetőségét, mindegy hogy magán vagy sztk a lényeg hogy ne legyen mogorva a gyerekkel.

Előre is nagyon köszi!!!

Sziasztok

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Sziasztok

Gyors bekukk!

Cat
Sajnos én gyerek fogorvost nem tudok. De emlékszem, hogy a régi Szabó Lajos utcai gyerekfogászatra nagyon szerettünk menni Dr. Kós Ágneshez. Ismered esetleg?

Benit ki kellett vennünk a bölcsiből, mert nem bírja. Nem tudtok valahol egy olyan bölcsit, ahol foglalkoznak nagyon a gyerkőcökkel? Szerintem itthon megszokta, hoyg csak ő volt, vele foglalkoztunk, most meg a kistestvér is...........

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Sziasztok Lányok,
már nagyon régen olvasgatlak benneteket, de ma érett meg benne a gondolat, hogy irjak én is ide...

Nekem egy 2 éves Katica nevü lányom van, császárral született a Megyén, Kerek dokinál .
Pillanatnyilag a cumisüvegtől próbálunk megszabadulni, kétségbeesve, ha valami jó ötletek van, szivesen veszem...

Kérlek Zsuzsa ird meg, hogy miért vettétek ki a bölcsiböl Benit...
Hová jártatok?
Mikortól?
Szerintekek melyik a legjobb bölcsi a városban?
Mi ugyanis decemberben kezdünk a Dózsa György úton, egyre inkább kezdek aggódni...

Sziasztok!
Eszter
Ui: Olga, Kedden-Szerdán várlak a megszokott helyen, időben !
r.eszter
 
 


Sziasztok

Eszter
Üdv közöttünk, örülök hogy csatlakoztál. Ne ijedj meg, ez nem általános probléma a bölcsivel. Nekem Beni az 1-es csoportba jár(t). Aug. 28.-tól kezdtük el, egy hétig szoktatás volt, majd azt mondták, hogy ebéd után menjek érte. Ez tartott kb. két hétig. Majd következett, hogy egy óráig menjek érte. A gyerek állandóan sírt, nem evett, nem aludt. a gondozónők kivoltak, hogy a többi gyerek sem tud az egyémtől aludni. Most mit csináljak? Most két hete van itthon, alszik, eszik rendesen, lelkileg rendbe jött.
Ha a magán véelményemet kérdezed: nem akarom elhinni, hogy ennyi ideig nincs egy gondozónő, aki elblondítja, eljátszik a gyerekkel, amikor sír. Inkább otthagyják, hagy zokogjon magának.
Ismerőseim mondták, hogy a 3-as csoport jobb, ott foglalkoznak a gyerekkel. De az meg olyan ciki, hogy most nekem nem jó az egyes, etgyék a hármasba. Most ott tartok, hogy januártól vissza kell mennem dolgozni, és nem tudom mit csináljak a gyerekkel. Azt mondták, vigyem novemebertől, hogy beszokjon ismét, de nem tudom milesz. Ti melyik csoportba fogtok járni? Amúgy Benin kívül nem láttam, hogy atöbbi gyerek hogyan szokott be, de a többiek nem sírnak, ő pedig nagyon. A másik, hogy nekem itthon van a kicsi, és valószínűleg ő ezt nagyon tudja.

Bocsi kicsit hosszúra sikerült.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Én nem szoktam hozzátok írni, most csak Katának ajánlanék egy gyerekfogorvost: Dr. Fürjes László és a Sötétkapunál rendel a belső udvarban, ahol egy menyasszonyi ruha kölcsönző is van. Ha jól emlékszem kedden és csütörtökön délután, de ez nem biztos. Nagyonkedves, nyugost, aranyos.

Vera
reva
 
 


Köszönöm mindenkinek, tegnap el is mentünk a homeós dokihoz. 3000ft ot kért, de kicsit furcsáltam, hogy még meg sem hallgatja akkor meg az én elmondásom alapján fel tudja állitani a helyes diagnózist a köhögéséről Na mindegy. Kaptunk 2féle bogyót köhögésre és egyet az alvásra. Majd egy hónap múlva meglátjuk, hogy hogy hat. Fogom venni neki az Oscilloccocciumot is amit a neten olvastam, hogy októbertől márciusig heti egy ampullát adni influenza megelőzésére. Valakinek ezzel kapcsolatban van valami tapasztalata?
Kriszta! Az MM Hannának nagyon tetszik mindig mondja hogy megyünk muzsikára.
Eszter!
Üdvözöllek a csapatban. Láthatnánk képet a kislányodról?
Zsuzsa!
Pénteken találkozunk a Csengő bongó Cseperkén. LEhet, hogy csak be fogunk esni mert Hanna van hogy 4ig is alszik de majd leteszem hamarabb.
Jövő héten cserélik az ablakainkat a panellprogramban. Egy két lépcsőházas 10emeletesben lakunk már a két oldala kész van be is van vakolva ahol nincsenek ablakok. A radiátorcseréről még nem tud senki semmit. Amúgy a régi fűtés szerencsére működik.

Nem tudna valaki olyan ingyenes szoftvert ajánlani, hogy honnan lehetne letölteni, amivel tudnánk a mikrofonba énekelni Hannával? Már annyi mindent tud, jó lenne megörökiteni. Igaz nekünk webkamerába van beépitve a mikrofon az nem baj?

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok !

Zsuzsa :
Engem is érdekelnek a bölcsis gondok, hiszen mi is fogunk járni február közepe-végétől. Lehet, hogy hülye vagyok, de nem láttam, hogy írtad volna, hogy melyik bölcsibe jártatok. Egyébként a tesóm kisfia is most kezdte a bölcsit. Eleinte ő is sírt, ha otthagyta az anyukája, de a JÓ gondozónők, ahogy írtad elbolondítják a gyereket és megnyugszik. Tök természetes, ha sír. Remélem, hogy jól választottunk és nem lesz gond. Igaz, hogy ő akkor még csak 19-20 hónapos lesz, de sajna áprilistól mennem kell dolgozni és kénytelen vagyok elkezdeni hamarabb a bölcsit.

EGyébként várok mindenkitől túlélő ötleteket a bölcsi kezdéséhez és ha valakinek kétéves kor előtt be kellett adnia a gyerkőcöt, akkor az ők véleményüet, észrevételeiket a bölcsikről.

Sziasztok : Kati
gkkati
 
 


NZsuzsa!
Sajnálom, hogy Benikének nem vált be a bölcsi, de szerintem túl hamar adtátok fel. Azt meg nem tartom cikinek (na jó... max egy kicsit), hogy megpróbáljátok a másik csoportot is. El kell mondani a vezetőnek, hogy néhány napig, hétig szeretnétek kipróbálni, hátha az beválik. Neked minden esetre a gyerek érdekeit (és nem a bölcsis nénikét, meg a többi gyerekét) kell figyelembe venned, és ha januártól tényleg jössz vissza melózni, akkor meg kell szoknia. Azt meg oltári gáznak tartom, hogy a város másik felébe vidd a gyereket, mert az idő, költség, és nincs rá garancia, hogy az új hely jobban beválik. Anyukád meg biztos nem tudná a két ygerkőcöt együtt vállalni, így szerintem nem is van nagyon más választásotok.
Már bocsi, hogy beleugattam, de olyan gáz ez az egész. Lassan úgy néz ki a bölcsi, ovi, iskola dolog, hogy a mai gyerekek mind kezelhetetlenek, meg egyébként is az ott dolgozók neked tesznek személyes szivességet, ha foglalkoznak a gyerekeddel.

Azért vagyok ennyire pipa, mert Ádámmal is "gondok vannak" az oviban. Azt mondják róla, hogy kezelhetetlen. Átlagon felül értelmes, de visszabeszél, és nem fél a felnőttektől meg a büntetéstől. Már háromszor voltam az ovónéniknél raporton, és most már lassan az igazgatónőhöz küldenek engem, és jobban járnék ha megtörném a gyerek akaratát....
Ezek szerint nem jóra kell nevelni, hanem
-megtörni az akaratát
-félelmet kelteni benne.
Komolyan mondom, hogy elképedtem, és nem tudom, hogy mit is tegyek.

Üdv: Emese
mse173
 
 


Hello Mindenkinek!
Tök új vagyok a társalgón,és nem is reméltem,hogy kifejezetten Miskolciakkal sikerül összetalálkoznom :D
Éppen most fordulok a 27 hétre az elsővel és nagyon élvezem.De gondolom nektek ez nem újdonság.Ha jól láttam mindenki előrébb tart,mint én.
Van bennem 1 csomó kérdés és néha tök hülyének érzem magam,de remélem majd elmúlik.A Kosztyu Tünde védőnénink és ő is ezt mondta!
1 kérdésem azért már most is lenne!Az anyósom elhatározta,hogy a baba születése után hozzánk költözik 1 hétre és majd ő hű mennyit fog babázni(csak babázni,nem segíteni..).Erre én kicsit fellázadtam,és mondtam neki,hogy azt majd talán nekem kéne inkább,esetleg,mert hohy az én gyerekem...Erre ő vérig sértődött.Épp azt nem mondta,hogy milyen szemét vagyok.
Hülye vagyok?Vagy igazam volt?Szerintem az én dolgom,hogy a baba körül megtanuljam a teendőket,és a rokonok majd utána jönnek.
köszi előre! Orsi

Orsi
hellobaby76
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?