Új privát üzeneted érkezett!

Kormi!
Te nem tudod a krém nevét?Mert én nem. :lol:

Petra!
Bocsika. :oops:
Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok!

Csak nagyon ritkán olvasom a babanetet, de most lenne egy kérdésem Hozzátok. Beleolvastam a topicba, látom, vannak, akik dr. Mészáros Lászlónál szültek.

Én az első kislányomat Nála szültem (16 óra után csaszi lett sajnos), és akkor sajnos nem fogadtam szülésznőt.

Most várjuk második lánykánkat, most vagyunk a 19. héten.
Kérdésem a következő lenne: Mészáros dr. kit szokott ajánlani szülésznőnek?

Az orvossal meg voltam elégedve, a szülésznővel annál kevésbé...
Bár hozzá kell tegyem, épp aznap kezdődött a szülőszobák felújitása (2004. máj), szóval lehet, hgoy ezért nem foglalkozott semmit sem velem. Szegénynek ezer más dolga is volt mellettem, de azért akkor, ott elég rosszul esett ez a dolog.
bivi
 
 


Kedves Bivi, én sajnos nem tudok segíteni. Nem ismerem a dokidat.

Sasha, szupi az ötlet! És a csomót is megkötöd? Nem zavar a vezetésnél???? Rövidke a kendőm és a csomit csak hátra tudom kötni :? Holnap kipróbálom. Frankó lenne ha kendőben tudnám vinni Szonjekot. Vizsgálat közben meg majd az asszisztens csaj eljátszik vele :D

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

 
 

Sziasztok!

Taliért megint irígy vagyok, én sose jutok el. A legbosszantóbb a dologban, hogy itt áll az ablak alatt az autónk, benne a gyerekülés, hetente egyszer, ha használjuk, csak ugye nekem nincs jogsim. Pedig szabadabb lennék vele, az tuti...

Sasha,
nekem is volt 4 babakocsim :wink: többségében a babaszobán adtam/vettem, most csak kettő van, de az ember valahogy soha nem találja meg az igazit (vagy az 100 eFt felett lenne) A nővéremnek egy Graco quattro tuor deluxa van, két éves a kislánya, még most is nagyon tágas és kényelmes neki, s a kosara is óriási (de mondjuk újan vették, teljes felszereléssel egy százasért...)
Az újabb babával kapcsolatos érzéseidet is megértem, bár nálunk kicsit fordított az alaphelyzet, mert úgy állunk hozzá, hogy szeretnénk még egyet, de én meg most kettővel se nagyon bírok. A környezetünk már amiatt se tart normálisnak, hogy harmadikat akarunk. Szóval szeretnék még egyet, főleg kislányt, már sok-sok éve kitaláltam, mi lesz a lányom neve, de ugye fiúk jöttek. De bele se szeretném élni magam, nehogy csalódott legyek, ha megint fiú jönne össze, bár apai ágon a nagyszülők is megőrülnének egy kislányért.

Dia,
a krém neve azt hiszem Ftorocort, de a dokik biztos tudják.
A kulacs még Vukánál van, de már csak napok kérdése, hogy eljut-e hozzánk. S azután is lehet, hogy a kipróbálással várunk, ha eldugom ajándéknak...

BCG újraoltás:
érdekes, nekem a dokinő azt mondta, hogy idén mindenkinek sikerült elsőre, Levente volt az első, akit újraoltott. Meséltem augusztusban, hogy hogy jártunk, ugye (oltás után két napra láz, óriási kőkemény hupli). Egy hónapra rá ellenőrzés, épp előtte nap kifakadt, dokinő megnézte, oke, van még huppli, de fel fog szívódni. AHA, csakhogy azóta kb háromnaponta fürdésnél vagy utánna kifakadt, jött belőle a trutyi. Két hét után besokaltam, lefogtuk a babát, s amennyire tudtam, kinyomtam a vállát, míg tiszta vér nem jött, hogy kitisztuljon. Nem jött be, már másnap újra kifakadt. Akkor kitaláltam, lehet, hogy a fürdő meleg párás környezete nem tett jót, próbáljuk ki nélküle, hátha be tud heggedni, s ami alatta van, felszívódik. Szegény Levente 4 napja nem fürdik, de ez se jött be, mert ma csak épphogy hozzáértem, felfakadt. Kérdés: szerintetek ez még mindig beletartozik a normál kategóriába, s csak én aggódom túl magam, vagy vigyem dokihoz. Attól tartok, végül sebészeten kell felnyitni, s kipucolni.

Ezt most elküldöm, s ha hagynak a miniterroristák, akkor sztorizgatok még egy kicsit róluk.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Lányok!
Biztosan vannak jobb babakocsik, mint a miénk, de én annyira örülök, hogy végül ezt vettük (oké, olcsó nem volt), de tokkal, vonóval adták, nem kellett semmi kiegészítőt venni, Beninek nagyon kényelmes, tegnap süppedős kavicsban toltam 1 kézzel, szóval király! :lol:
Egyetlen hátránya, hogy nem átfordítható, de ez egy 3 kerekűnél nehezen megoldható. :D

Kormi,
holnap Vukának odaadom a nyuszikat, hogy a kulacs ne unatkozzon egyedül, ok? :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Natasa,
az én kendőmhöz adott leírásban van olyan rész, hogy hogy kell előre megkötni a kendőt, s utána később a megkötött kendőbe hogyan bújjon bele az ember. Ilyet nem próbáltál?

Sztorik:
Benedek felfedezte, hogy mire használható a kistesó. Amint a lakásban kúszik-mászik a pici (hol ez, hol az jön össze neki), időnként Benedek felpattan a hátára, s meglovagolja. A csúcs az, hogy a pici szerint is tök poénos a dolog.

Duplán nehezített porszívózás: az eddig is bezavart, hogy Benedek miatt lassan halad a dolog, mert ő akarja a porszívó csövét tolni/húzni, node hogy az egész gépet végig a kezemben kell tartanom, mert bárhol járok, Levente jön a gép után, matatni :!: S utána ugye mindig vissza kell térni arra a területre, amit a picúr korábban lefedett.

Levente folyton állni akar, egy hete fel is áll, kanapéba, puffba, bármibe kapaszkodva, de utána nem tud magával mit kezdeni! Anno Benedek már az első felállásból ügyesen a fenekére huppant, sose volt a dologból problémája. Most, ha Levente ácsorog, szinte azonnal elkezd teli torokból sírni, mert oké, hogy felállt, de utána moccani se tud, s végül valamerre eldől, mint a kivágott fa. Láttam olyat is, hogy egzaktul hanyatt vágódott, hatalmasat koppant a buksija. Most is van rajta egy jó nagy púp, bár az amiatt, hogy tegnap fejreesett a nagyágyról, míg a párom vigyázott rá (nem mintha nálam nem csinálta volna meg ezt a mutatványt többször is.)

Meg úgy általában totál önveszélyes lett Levente, csak elő kellene venni már a járókát, bár szerintem nem lenne el benne. Pl a párom celluxdarabokkal rögzítette a hangszóró zsinórját a padlóhoz, valamelyik nap Levente egy darab celluxszal hánytatta meg magát, de nonstop a zsinórt is rágná. De ha valahol meglát egy (akár használt) pelust is, az is tökéletes zsákmány szerinte. Benedek játékairól nem is beszélve, bár azokból, ha jól gondolom, csak bababiztos darabok vannak elől. Benedek meg folyton kiakad, mert összenyálazza őket.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Coolasa, már nem árulom, mert még két hete meg is vették - hiába, jó autó volt. :)
Szeretnéd Gabi ajándékát, amit Benyó is hordott, egy Vukos harit Nokinak? Szerintem jól állna rajta, ha nem, azért elviszem, hátha valakinek tovább adhatom, ha nem, akkor marad Benyókistesónak. :)

Holnap akkor délben???
Vendég
 


Dia,
negyed 12-kor a kökin?

Coolasa? Jössz megint oda? :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi!
Ok. :wink:Ha ott leszünk csörgök.Pusssz

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Natasa!
Csomó nekem is hátul van, nem zavar!

Kormi!
Az én álombabakocsim, ami nekem tökéletesnek bizonyult, az a Graco Quattro. De mivel nekem nem kellett hozzá se gyerekülés, se semmi, így maga a babakocsi 40.000 forint, tehát nem elérhetetlen!!! Csak mostanában nincs és valószínű egy darabig nem is lesz ennyi feles pénzem. Bár, ha mindent eladok, lehet, megint be tudom vállalni!

Graco Kite nem kellett a csajszinak, nagyon szomorú vagyok:((((

Kép
sasha
 
 


Coolasa,
Nokedlinek viszek én is kölcsönbe rucikat, okézsoké?

Mancsi,
Téged viszont arra kérlek, hogy ne hozdd el a ruhákat, mert nem fogom tudni hazavinni. Vagy max. csak egy pár darabot. :wink: Köszi!

Nem viszek pokrócot, ugye nem baj? :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hahó, nincs senki?

Gyerekek megfürödve, már ágyban, bár egyik se alszik :? Apa meg lelépett a haverjával :? Végülis tök mindegy, hogy a gép előtt nem segít, vagy itthon sincs.
Most este aszonygya nekem, hogy gyere, rakjunk rendet a konyhában! Hú de megörültem, hogy akkor most segít! Felrakott egy fazék vizet... hogy majd főzzem meg a virslit. Aztán elment telefonálni, majd jól felhúzta magát valamin és leült számítógépezni. Aztán vittem volna fürdeni a kölyköket, de a Geri meg felébredt szopni. Mondom apának, hogy pakolja már be a nagyokat a kádba... most nem!

Na mindegy, ő ki lehet borulva, ő totál emerülhet az anyagi gondok adta önsajnálatban... de az nem zavarja, hogy egyrészt ránk is kihat, másrészt engem is megesz a fene, hogy nem tudok segíteni. Végülis ha nem adom el a babakocsikat akkor se vagyunk előrébb, mert ma néztem, hogyha még párszor belerakom a Danit, akkor kettőbe törik a babakocsi alatta, elvégre 20 kg felett van a gyerek!!! Vagy ha épp csak az egyik gyereket viszem valahová mehetünk a duo kocsival és akkor vagy vinnem kell mindkettőt, vagy félig üresben tolom... :x
Azt hiszi, hogy olyan könnyű "tétlenül ülni", miközben ebben a tétlenségben baromira kifáradok minden áldott nap.
Azt hiszem mélyponton vagyok, már az esti rendrakást is értelmetlennek láttam, minek? Holnap ugyanilyen kupi lesz.... (tudom-tudom, minek enni,ha úgyis éhes leszek később...)
De olyan elkeserítő. Ha meg néha, ha megkérem megtesz valamit, akkor meg (pl, ő csinálta a kakaót, ami baromi nehéz művelet: két cumisüveg, bele tej, bele 1-1 kanál kakaó, majd be a mikróba.) ha fel merem hozni, hogy nem segít kiakad, hogy na ne beszéljek már!
Megyek és lehúzom magam a wc-n.

Kép
sasha
 
 


Valszeg nem fogunk tudni menni holnap a talira :cry: tanácsadás, GYED intézése, és utána Mbának mennie kell ki dolgozni, úgyhogy esetleg el tudna minket vinni, de értünk már nem tudna jönni. Meg amúgyis, belegondoltam, hogy ha Petike holnap esetleg újraoltást kap, akkor nem biztos, hogy taliképes állapotban lesz :shock:

Petike délután is hozta a formáját, üvöltött, nem akart aludni. Mbának sikerült álomba duruzsolnia, így kb. 3/4 órát szunyókált délután. Kihasználván az időt, gyorsan kiporszívóztam és kisikáltam a fürdőszobát. A többit meg holnap-holnapután kéne megcsinálni. Annyira kiborultam délutánra a gyerkőc miatt, hogy bőgve porszívóztam. Plusz szét tudtam volna robbanni. Anyukám pont hívott telefonon. Amúgysem voltam túl jó idegállapotban, erre elejtett pár olyan mondatot, amin alapesetben legfeljebb kicsit füstölögnék magamban. Nade most nem alapeset volt, így összekaptunk. Azaz mielőtt összekaptunk volna, mondtam hogy most porszívózok és leteszem, szia.

Kép
mancs
 
 


Sasha, várj, ne húzd még a wc zsinórját, megyek én is Veled :wink:

Kép
mancs
 
 


Na mi van, sehol senki? :cry:

Kép
mancs
 
 


Jó estét mindenkinek!

Mancsi,
Hééééééééé, még csak most jöttél vissza, le ne húzd már magad! :twisted:
Petikének holnapra puszi az oltás helyére, Neked nyugis éjszakát és egy sokkal jobb nappalt. :wink:
Friss képek nincsenek Petikéről?

Mbá,
Mi van a vizsgával? Meg tudtad szerezni a tételeket? Nem kell segítség?
Szakmai kérdés: miért ereszkednek pár hete extra alacsonyan le a gépek már itt felettünk? :evil:

Dia,
Onnan szerintem messze van a PECSA. De ott jár valahol a 70es troli, nem? :roll:

Bivi,
Én úgy tudom, hogy egyikünk sem ennél az orvosnál szült, de hátha ismeri valaki. Én sajnos nem.
Ki volt az a szülésznő?

Kormi,
Jók ezek a sztorik, képeid nincsenek ezekről?

Mi talira holnap fél2 körül érkezünk. TESSÉK MEGVÁRNI!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Nos akkor én is csatlakozom a lehúzós társasághoz!


Reggel képes volt fél hétkor felkelni hulla álmos volt de nem volt olyan Isten amiért aludtunk volna még. Nagy bömbölések közepette aludt kilenctől tizenegyig. Egy jó momentuma volt a mai napnak ez. De. ügyintézés haza felé már nagyon nyűg volt. Du. nem volt uzsi mindet kiköpte alvás fél óra, bömbi nyűg és így tovább. Most alszik. :lol:

Mancs ne keseredj el, Ádusznak is dilinyós napja volt ma.

Gabus akkor holnap a Kökin van a tali? Nem akarok beleugatni , de ha fél délben van a tali tuti nem érünk ki délre a Városligetbe. A múltkor is bő egy óra volt az út. :o

Jumam én is kapnék a könyves alkalman nekem a
Füzesi Zsuzsa: Zsip-zsupp és
Szabó Era: Mondóka móka kéne.

Dia a vili ről az Erzsébet kir. útjánál kell leszálni. Ma voltam arra felé. Tök szupi nagy játszótér van ám nálatok. Milyen nagy mászókával. Ádusszal birtokba is evettük a homokot. Viszonylag tiszta. :lol:

Timi ügye ti is jöttök?

Sasha sajna a problémához nem tudok mit mondani. Az anyagi gondjaidat megértem sajna máshol is ua. a helyzet.
Hajrá babkocsi biznisz :lol:

Kép
vanília
 
 


Ilba,
de, vannak képek a pendrive-on, le kéne őket tölteni. Erre nem fog most sor kerülni úgy érzem :oops: Megyek zuhanyozni, aztán 22.25-kor lesz a tv2-n a Hetedik, azon fogok bealudni :D Hacsak Petike nem gondosodik arról, hogy ne így legyen :shock:
Ti hogy vagytok? Kazit megnézted már? :roll: Nem b.tatásként kérdezek rá mindig, csak érdekelne a véleményed.

Kép
mancs
 
 


Mancs,
Hetedik! Tökre szeretem, szuper élményeim vannak ezzel kapcsolatban. :lol:
Mi jól vagyunk, nem tom hol maradtál le, Beni szopizik és végre kibújt az első fogacska. Már van vagy 1mm! :D
Tegnap tettem fel videót a nagy dumásról.
És múlt héten csajozott a drágám, képek keddnél vannak. :wink:
:oops: :oops: :oops: kazit Beni elpakolta. De már keresés alatt van, mert most lenne időm megnézni, 1edül vagyok.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vanília,
negyed 12. Nem kell 12.00-ra odaérni, megtaláljuk a többieket 12. 10-kor is! :wink:

Bivi,
mintha Gelcsó írta volna a Mészáros dokit. :roll:

Gelcsó,
hova lettél? :roll:

Miss World 2006
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba,
jópár éve járok a barátnőmhöz a szomszédotokba. Nekem mindig is úgy tűnt, hogy ott már elég alacsonyan szállnak lefelé a gépek. Erről a témáról sztem Natasa tudna még regélni, mivel az ő lakhelye fölött meg már tényleg lent szállnak el a gépek. Van úgy, hoyg ötpercenként. Pár évvel ezelőtt gyakran voltam Zuglóban, sok éjszakát töltöttem ott :wink:

Jumam,
tegnap jöttünk haza a szüleimtől, tök jó időt futottunk (volna). A falutokban (vagy város? :oops: ) viszont a Gödöllő felőli végétől kezdve folyamatosan akkor dugó volt, hogy állt a kocsisor befelé végig. Mi a Suzuki szalonnál szoktunk lekanyarodni (ott van vmi fedett uszoda is asszem), 30 perc alatt értünk el oda. Láttam hogy búcsú volt, az nem okozhatott ekkora dugót... Mert ahol lekanyarodtunk, ott már nem volt gáz. A lámpák fogják meg ennyire a forgalmat? Gyakran van ilyen az utóbbi időben? Mik a tapasztalataid? Csak azért kérdezem és azért lenne fontos, mert ha ez gyakran előfordul az utóbbi időben, akkor másik útirányt nézünk hazafelére.

Kép
mancs
 
 


Ilba,
a Gabuscsaládos képeket láttam, asszem addig tartottam a tempót a hsz-ekkel :D Mik az élmények a Hetedikkel kapcs.-ban? :lol:

Gabus,
ne haragudj, de a cseh csajszi (az oridzsi Miss World 2006) nekem jobban bejön :lol:

Kép
mancs
 
 


:?: ha egyedül vagytok, hogy, mikor fürdötök? Beni elvolt mindig velem a fürdőben, bekötöttem az etetőszékbe, de mostanában akkora hisztiket vág le, hogy zeng az egész ház. A nyaka meg úgy néz ki, mintha szíjjal vertem volna, mert ki akar jönni és az öv megnyomja. :(

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Anyu is Zuglóban lakik, mikor ott laktunk 1 hétig nyáron, kívülről fújtuk a menetrendet Livivel együtt. Az éjszakait is...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs!

Attól tartok egyikőnk problémája se fog megoldódni holnapra, de nektek nagyobb az esélyetek :wink: Kívánok egy borzalmas éjszakát és vele együtt végre azt a fránya fogacskát, ami kínozza! Aztán holnaptól meg alvás és mosolygás!:)))))))

Vanília!
nem azért írtam, hogy megoldást találjon itt bárki is, félre ne értsd, csakhát ki a fenének puffogjam ki magam? A gyereknek azér már mégsem!
De valamit megérezhetett, mert versenyt rendeztünk rendrakásból és ő győzött... életében először :lol: Igaz, hogy csak a 20 db habtapit (meg még a millió apró hozzávalót) szedte, én meg az összes többit, de akkor is olyan lelkesen és gyorsan kapkodta magát, hogy öröm volt nézni.

Nem tudom mi van, most amíg itt ülök, megittam egy liter vizet...
Apa még sehol, aszondta egy órára megy el.

Gabuska!
Kicsit fókuszálnom kellett, miután ránéztem a képre, az én szemeim is jojozni kezdtek :lol:

Talizáshoz mindenkinek szép napot!

PETRABABA!
Boldog névnapot kívánok! Bocsi, de mindig lemaradt :oops:
Kép

Gabuska, ezt meg neked, mint tükör:

Kép

Kép
sasha
 
 


Jó van na! Csak az utóbbi alkalommal még fél egy körül botorkáltunk be. És hát félóra az fél óra! :lol:

Kép
vanília
 
 


Mancsi,
No, mozi, sötét ... :lol:

Csak kutyafuttában láttam a cseh csajt, de ez most egész szépnek tűnt. Vagy jobban meg kellett volna néznem? :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
told a járókát a f.szoba ajtó elé.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba,
ha Mbá nagy ritkán nincs itthon este, akkor Anyósom feljön és segít a fürdetésnél. Aztán megetetem Petikét, lefektetem, és gyorsan kiugrok zuhanyozni. Addig ő őrködik. Nem szeretek úgy zuhizni, hogy nincs a közelében senki, mert ott tuti nem hallom meg, ha felsír. Mi így hidaljuk át ezt a problémát. Ha egyedül lennék? Nem tudom...

Gabus,
barátném pont így van vele. Kívülről fújja a menetrendet :shock:

Ilba,
7végén vmelyik nap megyünk palacsintapartyra a barátnőmhöz. Majd integetek az ablakból! :wink:

Kép
mancs
 
 


Mancsi, Sasha, Ilba,
nektek se leszek többet a barátotok és a lapátomat sem kapjátok meg soha! Ja, anyukámnak is megmondalak titeket! :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba,
:P gondoltam! Ezek a jó kis mozis emlékek... Miskolcon amikor kollégista voltam, még nem multiplexek voltak, hanem normális mozik. A Béke moziban voltak kétszemélyes páholyok, amik több, különálló, külön nyíló helységből álltak. És nem székek voltak bent, hanem finom puha fotelok. Gondolhatod! :lol: :oops: :P

Kép
mancs
 
 


Gabi,
szééép vagy Bleróóóóó! :wink: :lol:

Kép
mancs
 
 


Gabus a járókás javaslatodat átfutva olvastam, és kissé elnéztem a betűket... 8) Ezt olvastam nagy hirtelen: told a járókát a f.szomba :lol: :oops:

Kép
mancs
 
 


Na mostmár tényleg megyek, randim van Bred Pityuval :P

Jóccakát!

Kép
mancs
 
 


Mancs,
felhívnálak Benneteket, de nem leszenk sajna itthon. Viszont legközelebb akkor már úgy tervezhetitek, hogy fel KELL jönnötök! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancsi,
én azért láttam a filmet! :lol:
Add át neki üdvözletem! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancsi,
hála a félreolvasásodnak, majdnem felébredt a kölköm!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tőlem nyugodtan kérdezhettek, ezentúl majd úgy válaszolok, hogy pl. neeeeem, azt a q..va dokit nem ismerem, vazzzeg! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na végre itt vagyok (az utolsó hsz-nél), már egy órája olvasok, pedig nem is voltam távol túl sokat.

Szóval úgy megy ez az olcsóbb könyv dolog, hogy mint mindent a kiskeereskedők a könyvet is nagykerekben szerzik be. Mi csinálunk egy könyvesboltot is, ezért tudok kedvezménnyel hozni. Nem tudom, ezeket mennyire adják, de 20% valószínű.

próbálom összesíteni:
lldicsi: suttogó 3-as
az első 1000 szó kicsiknek
bubek: suttogó 3-as
ilba: suttogó 1 és 2
vanília: Füzesi: Zsipp-zsupp
Szabó Era: Mondóka móka

oké?
meglesznek és lesz tali, ahová el tudunk menni, viszem őket. Persze előtte írok.

Sasha: van egy olyan honlap, hogy www.babaholmiolcson.hu , ott sok kocsi van, egyébként kispesten vannak. Én ott vettem Julcsiét, top rider, kb 25 ezer ft volt, nagy kerekű, széles, átfordítható - bár ezzel vigyázni kell, mert mikor szemből tolod, nagyon megfeszül és könnyen törik. De van ott sok más is. Nálam esélyes volt egy pierre cardin, szintén széles, nagy kerekekkel 30 e ftért, de az olcsóbbat választottam végül.

Eszti, én is múlt héten vittem Nokinak egy rucit, 12 hónaposnak írta a címkéje (ez egy kicsit túlzás volt azért), egyszer felvettük, de láttam, hogy mire tényleg lehetne használni (mert polár) már kicsi lesz. Házi méréseim szerint 70 cm Julicsek. Nem mentünk el a 4 hós pofavizitre és oltásra, mert kicsit náthás volt akkor és nem akartam, hogy (az a szadista :wink: ) doki néni mégis megszúrja, mondván, hogy nincs baja.

Coolasa, védőnénis maszírozós sztori :lol: :lol: :lol:
már csak megnézni is érdemes volna elmenni! Nem fojtogat ilyenkor a röhögés?

Mancs, ha még nem folytál le, nyugalom, szerintemma valami nagy front volt, Julcsi is nagyon nyűglődött, rosszul aludt, állandóan cici kellett neki. Front mellett még lehet a foga ( :cry: ) vagy megnőtt az étvágya és a kínálat még nem igazodott hozzá... egy ideje éjszaka is megint 3x (vagy többször) eszik (a reggel 6-7 órással együtt), lehet hogy ez a baj. elkezdtem ma újra szopis teát inni, hátha segít...
Nem tudom miért lehetett dugó városunkban (asszem tavasz óta város :roll: ), talán mert vasárnap volt, a telkekről mentek haza a népek, másik népek pedig mentek a lunaparkba, és sokszor akartak átkelni a lámpánál. talán. Az ilyen vándorló vidámparkoktól kiráz a hideg, minden minimum 600 ft, a vásárfia sok gagyi, itt nálunk aazon amit búcsúnak neveznek, soha nem láttam még semmi normális dolgot. Egy évben egyszer azért elmegyek a gyerekekkel ha már nagyon nyüstölnek miatta (feltéve, hogy itt van nálunk :oops: )
jumam
 
 


Eszti, Vukos harisnya idevele, vagy ahogy Mancs mondaná küldd fény post.

Gabus, eredetileg a Városligetbe nekünk van egyszerűbb útvonal, ti a Kokitől hogy mentek? És köszönöm.

Kép Kép
coolasa
 
 


Jumam, holnap nem jöttök? :roll:

4 és fél hónaposan 70 centi??? Hopsz! :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


halihó

Ilba,
köszi, tételeket nem találtam igazán, de van egy 1000 fragen 1000 antworten című párbeszédes könyv a birtokomban, amit holnap nekilátok elolvasni, vagy megragad (visszajön) valami, vagy kénytelen leszek a Bukás-ból idézve rögtönözni (amit azért nem szeretnék, mert még félreértik). De van Themen 1-2 is :)
Eddig nem volt időm foglalkozni vele, de ma kész lett a szakdogám, illetve jóvá lett hagyva tartalmilag és formailag, vihetem köttetni :lol: :lol:

a repcsikről nem tehetek :oops: :oops:
amit egyébként mostanában hallani, hogy egy leszálló berepülő útvonalat megszűntetnek, az azért sz@r, mert máshol ezáltal nő a forgalom, így ott lesz panasz. a felszálló gépeknél meg szöget módosítanak, vagyis jobban (gyorsabban) fel kell húzni a gépet, amihez viszont nagyobb felhajtóerő, tőbb kakaó kell, az meg annyival nagyobb zajjal is jár.

én nem sok reptéren jártam eddig, de azok közül egy se volt úgy körbeépülve, mint Ferihegy.

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Coolasa,
Népliget :arrow: 1-es vili. Ti merre?
Egy szatyorni a cucc, remélem nem lesz gond hazavinned. Nem a súlya miatt, hanem nemtom lesz-e szabad kezed. Vagy Te is hátizsákos vagy, mint én? Vazze!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


gabus

egyébként a f. kezdetű szavaknál már a romlott lelkületem egyből arra visz rá, hogy tovább nem haladva az F betűs szóval pótoljam a leírtakat. Úgyhogy a mancsi félreolvasási jelenség nálam is működött.

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Ja és nagyon szívesen! Cserébe megint megtutujgatom a kis galuskát! (Bár ahoz Livicseket le kell ütnöm, hogy alugggyon. twisted: )

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


na megyek én is a f.szobába f.deni, megmosom a f.lemet :)
(vazze)

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Mancs család,
szegény Peticsek! Miket hallgathat otthon? :shock: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Petra egész jól bírta a mai napot, viszont én vagyok nyűgösebb. Ha a hátamon fekszem, akkor tegnap óta rettentően szédülök, nagyon forog az egész szoba, most meg már a fejem is fáj. Ezért most gyors beszámoló és már megyek is az ágyikóba.

Ma is voltunk baba-mama klubba, Petra jót játszott. Ilba a védőnő nálunk is beszél egyfolytában, amiből én szelektálok, mert mond egész jó dolgokat, valami meg nem érdekel. Bár inkább azért járunk, mert Petra igényli a társaságot.

Coolasa a masszázs nálunk is így zajlott, csak a védőnő Andriskának hívta az Ő babáját. Volt nekünk is szép névtáblánk, kék színnel az anyuka, pirossal a baba neve volt felírva. Mondjuk mi a földön ültünk polifomokon és úgy masszíroztunk. Biztos ezeket a fantasztikus ismerkedési ötleteket is tanítják a védőnőknek a tanfolyamon. :lol:

Jumam én is szeretnék könyvet rendelni, méghozzá az első 1000 szó kicsiknek címűt. Előre is köszi!

Én gondaltlan anyaként még néha egyedül hagyom Petrát a habtapin, amikor zuhanyozok, bár próbálom addig megoldani a dolgot, amíg még alszik. Nekem még egyszerű dolgom van, mert nem mászik a kisasszony. Arra az 5 percre leültetem a TV elé, kezébe a kedvenc játéka és reménykedek, hogy ott találom majd később is. Ha nagy a csend akkor tudom, hogy elpörgött a babakocsiig és a kerekét nyalogatja. :twisted:

Holnap mi is csak fél 2 körül érünk oda a talira, szóval minket is tessék megvárni. Tényleg valaki tudna nekem hozni egy Brendonos kupont, a Tigex műanyag piramis összerakó kellene. Köszi!

Na megyek mert rámfér a pihi. Mindenkinek jobbulást testileg és lelkileg is. Jó éjt!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mbá,
a f.gadat se felejtsd el! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


na hali,

Tali,
nagyon szeretnék menni, de még nemtom
Holnap szeretnék venni egy siesta szandit a Zsófinak újpesten. Állítólag ott akció van :lol:

Ma kifingtunk teljesen
voltunk bent a munkahelyemen.
Elfáradtam mint állat.

Fürdés
Én régebben a bébi hordozóban vittem be Zsófit a fürdőszobába.
Most meg a kompjával idétlenkedik.
Mire kész vagyok a fürdőszoba is kész van teljesen :lol: gondolhatjátok.

Mászás
Mi kommandózásnak hívtuk mikor a kezével kúszott előre :lol:
Tiszta olyan mikor a katonák csinálják :lol:

Petra
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Nekem is olyan járókám volt:)

Gabi
ha beneveztél volna biztos Te nyersz :lol:

Natasa,
köszi a könyvet elfogadom :D
Gyorsan kiolvasom és visszaadom.

na tünök
jó éccakát

Kép

Kép
sajtine
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?