Sziasztok! Elõre is bocsi a litániáért, könyörgök, ne tiltsatok ki, szómenésem van!
Kata007
Tessék, én írok Neked, hogy ne légy szomorú! Jó hosszan...
Irigyellek, hogy Neked csak a hasadon maradt felesleg! Nekem még van mit leadni! Bár hivatalosan csak 12 kilót híztam, de a valóság ez: általában 50 kiló voltam mindig (persze úgy, hogy állandóan fogyóztam
), amikor babát akartunk, mindenki azt mondta, hogy most aztán ennem kell, mert nem is fogok teherbe esni, olyan vékony vagyok. Így hát ettem. Nem zabáltam, csak normálisan ettem, de a kiéhezett szervezetem mindent beépített. Teherbe estem 56 kilóval (szóval +6 kiló a szent cél érdekében
). Eltelt az elsõ kilenc hét, minden reggel epét hánytam a 14. hétig, rosszul voltam, ha üres volt a gyomrom. Úgyhogy továbbra is ettem. Mikor a terhesgondozáson elõször megmértek a 9. héten, már 62 kiló voltam. (Újabb 6 kiló, abban az idõszakban, amikor más fogyni szokott.
) Innen számítva híztam még 12-t, úgyhogy szülni 74-el mentem. Most megint 62 vagyok, mint hivatalosan a terhesség elején. Tényleg nem olyan rossz, 167 magas vagyok, de én már úgy utálom...
Csak azért nem aggódok túlzottan, mert én minden vizsgaidõszakban pontosan 10 kilót híztam, 6 hét alatt.
Amit utána mindig leadtam. Valamilyen oknál fogva elég gyorsan jönnek a kilók, és elég gyorsan mennek is, ha visszafogom magam. Csak most még nem tudom a szopi miatt. Bár tudom, hogy a gyors fogyás nem egészséges, meg ez a tipikus jo-jó effektus, de én nem tudom másképp csinálni. De azért vigyázok, soha nem voltam még rosszul, nem voltam vitaminhiányos, és rendben van a gyomrom. Azt szoktam mondani, hogy ez az én keresztem.
Neva
Szuperek vagytok! Én meg azt figyeltem, hogy Martinnak ugyanolyan az ágynemûje, mint Laurának! Úgy látszik hasonló az ízlésünk. Én azért döntöttem a sárga mellett, mert az jó lesz a következõnek is, ha lány lesz.
Én nemcsak Micimackó, hanem Disney mániás vagyok, van egy rakás rajzfilmem is. Persze nemcsak Disney, megvan a Shrek is, ami most a fõ kedvencem. Remélem, késõbb Martin is értékelni fogja. Párom is elég mesecentrikus (de ne mondjátok el senkinek
) reggelizés közben meséket olvas pl. most azt hiszem Hauf-ot. Utána meg fogja a táskáját és a talárját, és elmegy ügyvédkedni!
Dodus
Köszi a kérdést, a keresztelõ rendben lezajlott. Az öcsém és a menyasszonya lettek a keresztszülõk. Martin példásan viselkedett, csak néha belszólt az istentiszteletbe, hogy: "Óóóóóóóóóóó" meg "Ejdejdejdej". Tartani én tartottam, mit mondjak, be is durrant a két karom alaposan. Öcsikém csak akkor vette át, mikor a keresztvíz alá kellett tartani. Amúgy a Deszkatemplomban voltunk, ott volt az esküvõnk is anno (2001.03.10-én), mert én református vagyok, és azt szerettem volna, ha Martin is az lesz.
Marika
A következõt akkora tervezzük, mikor Martin 3 éves lesz. Mert a két gyerek között nem akarok visszamenni dolgozni. Remélem, sikerül így kivitelezni a dolgot
A taliról annyit, hogy szerintem is nyugodtan bemutatkozhatunk, van akinek meg így is tudjuk már a nevét, nem igaz? Az én hivatalos nevem amúgy dr.Gellért Katalin.
Most már megyek, és nem jövök ma többet, ígérem!
Puszika Lina