Új privát üzeneted érkezett!

Én isKépKépKép
Dodus

Sziasztok Kép

Persze, szerintem is jól jönnek a férjek, mondtam is az enyémnek, hogy kell, hogy jöjjön, különben ki foglalkozik a gyerekkel? Kép Mert én arra nem fogok ráérni.

Aztán majd egyszer kimozdulhatunk csak úgy, mi nõk is. Kép

Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy ne lepõdjön meg senki, ha nem hallgatok a nevemre, mert az életben mindenki Katának hív. Majd jövõ szombatig tudatosítom magamban, hogy is hívnak... Kép

Szerintem Martin is kibírja szopi nélkül, mostanában már kezd kimaradni a délutáni szopi. Mondjuk itt az ideje, mert már mindjárt 8 hónapos, és még mindig 4-5x szopizik, amellett, hogy 3x kajál rendesen is.

Puszika Lina

Ui: Én is úgy izgulok! Kép
Lina

Lina!

Legfeljebb ha nekem szólnak Te is jelentkezel a Katára.Kép

Én is izgulok! Kép!

Most megyek, mert Dórinak cici kell! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

De jó, hogy mindenki izgul! Kép Kép

Lina
Lina

Lányok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet kitörölni például az origo keresõjébõl azokat a szavakat, amikre idáig rákerestem? Most ugyanis ha beírok egy olyan betût, amilyennel kezdõdõ szót már kerestem, akkor felhozza az összes már keresett szót. Nem szeretném, ha itt a munkahelyemen ez nyilvános lenne. Várom a segítségeteket! Férjeket is meg lehet ám kérdezniKép

Kellemes hétvégét Mindenkinek!

Puszi, Dodus
Dodus

Nem tudom, hogy láttátok-e már, de ezen a fórumon a hozzászólásokhoz bármilyen képet is könnyedén lehet csatolni. Ha rá kattintasz a képre, akkor kinagyítva is megnézheted. Például itt:
[url=http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=52" TARGET="_top]http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=52[/url]

Próbáljátok ki!

Üdv!

KA
Névtelen

Sziasztok!

Tali idõpont nekünk is jó. Ismertetõnek addig meg csak kiokoskodunk még valamit.

Ma SMS-eztem egyet Katával(killes). Ezt írta:
"Jól vagyunk. Még elvileg 1 hetem van, de nem bánnám, ha már most megszületne a kicsi. Néhány hetet a kórházban voltam, de már minden ok. Puszilok mindenkit!"

Akinek tudtam az e-mail címét annak küldtem aranyos jegesmacis képeket. Aki nem kapott, de szeretne e-mail címért cserébe elküldöm.Kép

Puszi, Panka

panka

Megint én vagyok. Nem tudom, hogy átment-e mindenkinek a mail, mert kaptam egy hibaüzenetet a mérettel kapcsolatban. Lehet, hogy a freemailes címekre nagy ez a méret és azért? Nem tudom. Akiknek elküldtem: Marika, Neva, Kata007, Dodus, Gyöngyöske, Roxi. Megkaptátok?

Panka
P

PankaKép
Köszi a macikat megkaptam!
neva
neva

Sziasztok!

Panka Kép

Úgy örülök, hogy Katáék jól vannak.

Ha lehet, akkor én szeretnék macikat, két cím is van:

drpmarcell@vnet.hu
m.paal@chello.hu

Elõre is köszi. Szuper, hogy Nektek is jó a tali idõpont! Kép

Puszi mindenkinek Lina

Ui: Valakinek van tapasztalata a Continuinnal kapcsolatban? Én azt szedem Martin 6 hetes kora óta. Nincs semmi bajom tõle, de még mindig nem jött meg a menzeszem. Jó, tudom, hogy ez elvileg normális, amíg szoptatok, de a gyógyszer mellett sem kellett volna? A papírja csak annyit ír, hogy lehet mellette rendszeres vérzés. De ettõl nem lettem okosabb.
Lina

Sziasztok!

Panka!
Köszönöm az édes kicsi és nagy macikatKép

Dodus!
Próbálkozz az Eszközök, Internetbeállítások, Tartalom, Automatikus kiegészítés és ott a kis kockákat töröld ki. Talán az bejön (viszont lehet, hogy az eddig a gép által megjegyzett jelszavak is elvesznek, gondolom egy munkahelyi gépen amúgy sem volt olyanodKép).

Lina!
Hétvégén megyünk a tesómékhoz, és talán a sógórnõm is azt szedte, majd megkérdezem tõle.

Jó hétvégét, puszika M + P
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Panka!

Én is megkaptam a macit! Kép Tüneményes!!!!!
Katát puszilom, és gyors, könnyû szülést kívánok neki!!!!

Lina!

Én is azt szedem Dóri 7 hetes kora óta, de nekem sem jött még meg. Olyan volt, hogy egy fél napig megvolt, de igazábol nem is mondanám mensinek. Emellett a gyogyi mellett így van. Azért nem veszik sokan észre, hogy terhesek. Egy aranyszabály van: mindig azonos idõben kell bevenni. Ne nevess ki, de nekem minden nap 1/2 8-ra be van állítva a telcsimen az emlékeztetõ. Különben elfelejteném. Állítólag ennél fél óra késés is számít.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata007 Kép

Köszi az infót. Én mindig akkor veszem be, amikor Martint megfürdettük. Ez általában fél nyolc, plusz-mínusz 15 perc. Remélem, ennyit még lehet csúszni. Sokan riogattak, hogy majd meg fogok tõle hízni, meg elmegy a tejem, de szerintem ez baromság. Semmi ilyet nem tapasztaltam. Remélem, azt sem fogom, hogy úton van a testvérke. Kép Bízom benne, hogy annak a jeleit észrevenném. De bevallom, a múltkor vettem egyet, mert féltem, hogy mi van. De csak egy csíkos lett. Kép

Olvastam ám máshol, hogy Dóri baba milyen nagylány! Nem semmi súlyban van a kisasszony! Martin a jövõ héten lesz 8 hónapos, és most 8.25 kg. Foga meg még mindig nincs egy szál sem. Úgyhogy mond meg Dórikának, hogy ne igyekezzen annyira a fogzással, mert mi meg itt állunk fogatlanul! Kép Hogy fog így udvarolni a kisasszonynak? Kép Bár a nyála 3 hónapos kora óta folyik, és azóta be is van neki duzzadva az ínye.

Panka Kép

Macik megérkeztek, és haláli aranyosak! Köszi! Kép

Puszi Lina
Lina

Hopp kimaradt egy szó! Szóval egy tesztet vettem. Kép

Lina
Lina

[url=http://kep.tar.hu/neva/index.phtml?aid=27524551" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/neva/index.phtml?aid=27524551[/url]

neva
neva

NevaKép

Laura baba nagyon-nagyon aranyos. És ilyen szép babaszobában biztos nagyon jól érzi magát. Látom ti is szeretitek micimackót.

Puszi, Panka

panka

Neva!

Nagyon szépek vagytok! Kép A kislányod egy tünemény! KépKépKép
A párodat ismerem valahonnan, de nem bírok rájönni, hogy honnan. Kép

Pusssz!
Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Neva!
Nagyon szép nagy már Laura!! Kép Látom, Õ is szeret fürdeni. Olyan ismerõs vagy valahonnan, csak nem tudom, hogy honnan. Talán majd eszembe jut. Kép

Én is megyek a találkozóra! Legalábbis remélem!Kép
Csak egyedül, mert Anyósomék ott laknak a közelbe, így van aki vigyázz Kristófra.

Panka!
Én is szeretnék macikat! Cimem: dkriszta@chello.hu

Lina!
Ne keseredj, hogy még nincs fogatok! Kinga lányomnak 9 hónaposan jött ki az elsõ foga. Utána sokáig 4 foga volt. Kép

Puszi, Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Neva Kép

Laura olyan de olyan édes babuci! Kép Alig várom, hogy élõben is lássam! És Te is nagyon jól nézel ki!

Kriszta Kép

Köszi a bíztatást, remélem, hogy nem marad fogatlan a csepp fiam! Bár az ismerettségi körben lévõ babáknak még szintén nincs foguk (az egyik 11 hónapos, a másik meg 9) így azért nem aggódok nagyon. Anyósom szerint a férjemnek csak egy éves kora körül nõttek ki a fogai. Lehet, hogy ezt tõle örökölte? Kép

De jó, hogy Te is tudsz jönni! Kép

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Ma reggelre megoldódott, amit a múltkor kérdeztem a gyógyszerrõl, mert megjött. Kép Úgyhogy most tuti, nem vagyok terhes.

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Hogy telt a hétvége? Látom, mióta utoljára olvastalak Titeket, jó sokat írtatok.Kép

Lina! Milyen volt a keresztelõ? Martin hogy viselte? Elbírták a keresztszülõk?Kép Jó, hogy megoldódott a problémád, a gyógyszeres, meg a mensis.

Neva! Hát ez a Laura baba, csodás! Nagyon aranyos, szép kislány. Mekkorák vagytok már? Pankához hasonlóan, én is észrevettem, hogy nagy Micimackó rajongók vagytokKépKép

Panka! Én is megkaptam a jegesmacikat. Édesek. De hogy lehet õket ilyen jó pózokban lefényképezni? Biztos valaki egy héten át, minden álló nap ott ült és csak kattintgatottKép Te is a pároddal jössz, vagy egyedül? Csak mert Neked még nincs kire vigyázni...

Kriszta! Jó, hogy Ti is jöttök! Vagyis jössz. Akkor Te is csak egyedül?

Tegnap voltunk uszikálni Tiszaújvárosban. Nagyon jó volt. Estére hullák voltunk. Pedig én nem is tudok úszni, csak úgy csinálok, mintha...

NA, legyetek jók, és írjatok sokat!

Dodus

Ja, és akkor egymást az itteni nevünkön szólítjuk majd, vagy azért be is mutatkozunk?Kép
Dodus

Sziasztok!

Én is megnéztem kistündért a képtárban és tényleg tüneményesKép

Lina!
Gratu, hogy nem vagy terhesKép Mikorra tervezitek a második babucit?

Pá, Marika + Picuri
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Dodus!

Brühühü... Kép
Nekem nem írtál semmit... Kép

Én azért is írok neked!
Szerintem ha már eljutunk egy személyes taliig, akkor már nem ciki a teljes nevünket is megmondani, nem? VAgy csak én gondolom így?

Kriszta!
Szuper, hogy Te is tudsz jönni a talira!!! Kép

Lina!
Szóval akkor semmi gond! Mellesleg én sem híztam tõle, sõt, egész hamar lement a fölösleg, már csak a hasamon maradt egy kis hájacska, de hát a császár miatt azt még nem tudom ledolgozni.
Igen, a Dóribabám egy kis hústorony a dokibácsi szerint. Kép Fogunk még mindig nincs, de nyügi az van miatta. Sokszor minden ok nélkül felsír amikor a kezét, vagy a cumit rágja. Talán mégis megvárja amíg Martinnak kibújik az elsõ... Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Drága Kata!

Térden állva elõtted könyörgöm, NE HARAGUDJ RÁM!KépKépKép

Most csak NEKED írok. Sajnálom, hogy Dórikád nyûgi mostanában. Dehát, ez már csak így megy, mi is ilyenek voltunk. Azt hiszem. A terhesség után nem is maradt Rajtad felesleg, csak a pocidon a császár miatti? Akkor szerencsésen megúsztad. Szerintem én nem fogom ennyivel megúszni.

Puszi, Dodus
Dodus

A mosolygó fejeket nem lehet színezni? Pedig úgy szerettem volna bezöldítnei õket. Na mindegy.
Dodus

JA, és szerintem sem ciki bemutatkozni, sõt. Csak utána fura lesz megint az itteni nevünkön irogatni.
Dodus

Dodus!

Na jó, már nem is vagyok szomorú!!! Kép
Szerencsére tényleg csak a pocimon maradt, na meg a cickóm a tejcsitõl. Bár az akár maradhatna is ekkora. Kép

Szinezni nem lehet a fejeket, csak ha illesztel be másfajtát képként.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

Köszönöm a bókokatKép
Bár ami engem illet még soha nem voltam ilyen fáradt, mint mióta Laura megszületett és ez meg is látszik az arcomon Kép
Micimackós függönynek és szõnyegnek én nem tudtam ellenállni de remélem Laurának is fog tetszeniKép

Örülök, hogy alakul a tali. Szerintem semmi ciki nincs abban ha bemutatkozunk - meg se fordult a fejembe, hogy ne.
De aki inkognitóban szeretne maradni, tiszteletben tartjukKép

És a nagy hír: 3000 g!!!!!!!!!Kép
neva
neva

Sziasztok! Elõre is bocsi a litániáért, könyörgök, ne tiltsatok ki, szómenésem van! Kép

Kata007 Kép

Tessék, én írok Neked, hogy ne légy szomorú! Jó hosszan...

Irigyellek, hogy Neked csak a hasadon maradt felesleg! Nekem még van mit leadni! Bár hivatalosan csak 12 kilót híztam, de a valóság ez: általában 50 kiló voltam mindig (persze úgy, hogy állandóan fogyóztam Kép ), amikor babát akartunk, mindenki azt mondta, hogy most aztán ennem kell, mert nem is fogok teherbe esni, olyan vékony vagyok. Így hát ettem. Nem zabáltam, csak normálisan ettem, de a kiéhezett szervezetem mindent beépített. Teherbe estem 56 kilóval (szóval +6 kiló a szent cél érdekében Kép ). Eltelt az elsõ kilenc hét, minden reggel epét hánytam a 14. hétig, rosszul voltam, ha üres volt a gyomrom. Úgyhogy továbbra is ettem. Mikor a terhesgondozáson elõször megmértek a 9. héten, már 62 kiló voltam. (Újabb 6 kiló, abban az idõszakban, amikor más fogyni szokott. Kép ) Innen számítva híztam még 12-t, úgyhogy szülni 74-el mentem. Most megint 62 vagyok, mint hivatalosan a terhesség elején. Tényleg nem olyan rossz, 167 magas vagyok, de én már úgy utálom... Kép

Csak azért nem aggódok túlzottan, mert én minden vizsgaidõszakban pontosan 10 kilót híztam, 6 hét alatt. Kép Amit utána mindig leadtam. Valamilyen oknál fogva elég gyorsan jönnek a kilók, és elég gyorsan mennek is, ha visszafogom magam. Csak most még nem tudom a szopi miatt. Bár tudom, hogy a gyors fogyás nem egészséges, meg ez a tipikus jo-jó effektus, de én nem tudom másképp csinálni. De azért vigyázok, soha nem voltam még rosszul, nem voltam vitaminhiányos, és rendben van a gyomrom. Azt szoktam mondani, hogy ez az én keresztem. Kép Kép

NevaKép

Szuperek vagytok! Én meg azt figyeltem, hogy Martinnak ugyanolyan az ágynemûje, mint Laurának! Úgy látszik hasonló az ízlésünk. Én azért döntöttem a sárga mellett, mert az jó lesz a következõnek is, ha lány lesz. Kép Én nemcsak Micimackó, hanem Disney mániás vagyok, van egy rakás rajzfilmem is. Persze nemcsak Disney, megvan a Shrek is, ami most a fõ kedvencem. Remélem, késõbb Martin is értékelni fogja. Párom is elég mesecentrikus (de ne mondjátok el senkinek Kép ) reggelizés közben meséket olvas pl. most azt hiszem Hauf-ot. Utána meg fogja a táskáját és a talárját, és elmegy ügyvédkedni! Kép

Dodus Kép

Köszi a kérdést, a keresztelõ rendben lezajlott. Az öcsém és a menyasszonya lettek a keresztszülõk. Martin példásan viselkedett, csak néha belszólt az istentiszteletbe, hogy: "Óóóóóóóóóóó" meg "Ejdejdejdej". Tartani én tartottam, mit mondjak, be is durrant a két karom alaposan. Öcsikém csak akkor vette át, mikor a keresztvíz alá kellett tartani. Amúgy a Deszkatemplomban voltunk, ott volt az esküvõnk is anno (2001.03.10-én), mert én református vagyok, és azt szerettem volna, ha Martin is az lesz.

Marika Kép

A következõt akkora tervezzük, mikor Martin 3 éves lesz. Mert a két gyerek között nem akarok visszamenni dolgozni. Remélem, sikerül így kivitelezni a dolgot Kép

A taliról annyit, hogy szerintem is nyugodtan bemutatkozhatunk, van akinek meg így is tudjuk már a nevét, nem igaz? Az én hivatalos nevem amúgy dr.Gellért Katalin.

Most már megyek, és nem jövök ma többet, ígérem!

Puszika Lina
Lina

Sziasztok!

Lina!
Mi az, hogy ma nem jössz többet vissza? Azt ne mondd, vagyis ird, hogy vége az internetfüggõségnek. Martin nagyon édes lehetett a keresztelõ alatt, én modjuk görögkatolikus vagyok, így nem tudom nagyon a szokásokat, de nálunk a keresztelõ alatt végig a keresztszülõk tartják. Mikor én voltam a tesóméknál kereszt már jó elõre edzettem, hogy a kislány se bömbölje végig, meg én se döljek ki már a felénélKép
Mesemániáról annyit, hogy mi eddig a Walt Disney meséket azért gyûjtöttük, hogy a gyereknek legyen mit megnézni, de eddig a férjemmel ketten néztük, most azért nézzük, mert már halljaKép, utána meg azért mert már vele kell nézniKép Szóval szerintem nem vagytok egyedül a mesemániával. És egyébként is jobbak mint a csihi-puhis... filmek/mesék.

Neva!
Úgy örülök, hogy picuri már 3000Kép Ez ugye azt jelenti, hogy szépen fejlõdik mióta otthon van. A talira Õ is jön?
Ne izgulj Micimackót minden gyerek szereti (és felnõttKép)

Kata!
Szurkolok, hogy a cickódon maradjon meg a "felesleg" mert azt én is szeretnémKép

Akik már szültek!
Mit tudtok írni a terhességi csíkokról, tényleg borzasztó, vagy csak el van túlozva? Voltam a agyógyszertárba és majdnem hanyat estem, mikor megmondták, hogy erre való krém 6.000 Ft felett van, ami akár egy egész hónapra elég! Javasolt a 4. hónaptól, tehát kb 30.000Ft mire vége és még utána is. Megéri megvenni? Tanácsokat kérekKép

Puszika mindenkinek M + P
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Marika Kép

Azért nem akartam írni, mert már annyit írtam ma, hogy egy hétre elég Kép

Terhességi csíkok: nekem nem maradt egy szál sem, pedig nem használtam, drága krémeket. Nekem bejött a Milupa krém. (Anno 700 ft volt, van egy fél tubusom, ami megmaradt, szívesen Neked adom, ha elfogadod, így ki tudod próbálni.) És a Johnson's babaolajat használtam ezen kívül. De csak akkor kezdetem õket, mikor el kezdett nõni a hasam. Azt kentem, a mellemet és a combomat, de azt nem mindig. A hasamat minden nap.

Ha kell, szombaton elviszem.

Puszi Lina
Lina

Marika!
Terhességi csíkok nekem nem voltak. Még egy sem! Igaz a Milupának van egy krémje (ha jól emlékszem 800 Ft körül van) amivel folyamatosan kentem.Schwanger-schafts-Creme - ezt betûztemKép
Láttam ám a kórházban olyan csúnya csíkos hasat, hogy fúúú...Szóval ez inkább (mint minden) alkati kérdés.
Szerintem figyelni kell a hirtelen hízásra, mert akkor a bõrnek nincs ideje szépen tágulni.
Lina!
Kíváncsi vagy a kilóimra?Kép
Kezdetnek azért illik tudni a "magasságomat" na jó alacsonyságomatKép158cm
Versenysúly 50 kg évekig. Aztán mióta ülök 54 kg. Így kezdtem a terhességet. Híztam 8 kg-ot + víz ami az utolsó napokban rám ment (nagyon sok)
Szülés után 53 kg. Azóta híztam 1 kilótKép
Szóval elégedett is lehetnék csakhogy, nálam 4 kg plusz soknak látszik!
Én nem igazán voltam titokzatos a nevemmel kapcsolatban mivel a profilból kiderül. Nagyné Károly Éva
Pár cégnél megfordultam már mint könyvelõ. Egyébként csak 2 éve lakunk Miskolcon de én rég itt dolgozom. A többi szombaton...
Dkriszta!
Nem tudom honnan ismerhetjük egymást de szombaton kiderülKép
Kata007!
A férjem ismerõs? Szerintem szombaton ez is kiderülKép
A többieknek is puszi
neva
neva

Lina!

Hát én 163 cm vagyok, de nem írok kilókat, majd szombaton kiderül. Ugyanis sokan nem hiszik el, hogy hány kg vagyok. Nagyon nehéz csontozatom van. A császárkor a mûtõs fiú megkérdezte, hogy hány kg vagyok. Amikor megmondtam, azt mondta, hogy az nem létezik. Aztán amikor megemelt, elhitte. Kép
Szerintem én leszek a legdagadtabb. Ez látszik a profilomban lévõ képen is. Kép

neva!
Igen ismerõs, de ha nemrégen laktok itt, akkor szerintem inkább csak hasonlít valakire. Persze szombaton kiderül. Kép

Én sem vagyok titokzatos, Kép tényleg Kata vagyok. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Neva Kép

De irigyellek, hogy Neked csak 4 kiló a plusz. Én nem is tudom, honnan nézzem, ha az 50-hez, akkor 12 Kép ! Bár lehet, hogy nekem meg irreális volt az 50 kiló. Na mindegy, jövõ nyárig csak lemegy! Kép

A lényeg most úgyis az, hogy a gyerekek egészségesek legyenek, a többi csak ezután jön.

Szerintem ugyanazt a krémet használtuk, szerintem is jó.

Puszi Lina

Ui: Mára tényleg eldugultam!
Lina

Csak még egyszer! Esküszöm, utoljára. Most csak azért jöttem, mert az elõbb fagyott a gép, nem tudtam, hogy el küldte-e egyáltalán...

Kata007

Én meg épp azt néztem a profilodban, hogy milyen csini vagy! Úgyhogy ne mondj már ilyeneket, hogy dagadt! Nekem viszont nagyon könnyû a csontozatom, úgyhogy sok a husika abban a 62 kilóban, sajna! Kép

Puszi Lina
Lina

Sziasztok Lányok!

Össze ne vesszetek, hogy ki a kövérebbKép Én biztos vagyok benne, hogy a környék legcsinosabb kismamái, anyukái fognak találkozni szombaton a Szinvaparkban. Velem együtt, aki egyik sem vagyok.Kép

Marika! Köszi a segítséget, kipróbáltam és sikerült kitörölnöm az összes címet a legördülõ sávbólKép Hát, én már csak ilyen ántitálentum vagyokKép

Van valakinek tapasztalata cigánypecsenye ügyben? A férjem azt óhajtana, de itt a neten nem találok egy normális receptet sem. A férjecském azt emlegeti, hogy be kell áztatni a húst fokhagymás tejbe. Ehhez képest az itteni receptek még csak meg sem említik a tejet. De azért mindegyik más alapanyagokat ír. Az egyik tarját, a másik combot. Segítsetek, plíz!

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Hû mennyit írtatokKép

KataKép
Ne aggódj, én sem vagyok egy nádszálkisasszony, pedig én még nem is szültem. Érdekes, hogy hízni eddig 2 kg-t híztam, ami szerintem nem rossz, de a hasam az annyit nõtt, hogy csak na.

DodusKép
A férjem azt mondta, hogy neki van kedve jönni, ha nincs ellene senkinek kifogása.

DkrisztaKép
Macik mindjárt mennek.

LinaKép
A párom is imádja a rajzfilmeket. Mindig azt mondja, hogy a bébivel a rajzfilm nézést vállalja, az az õ feladata lesz.

Az én nevem szerintem már mindenki tudja, úgyhogy ide nem írnám le.

Látom nincs táblicskunk ezen az oldalon, mindjárt dobok egyet.

Puszi, Panka

panka

<pre>
Név / Foglalkozás Kor Lakhely Kórház / Orvos Gyerekek Szülés ideje
Dkriszta / könyvelõ 29év Tapolca Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Kinga 2,5 év Kristóf 02.09.03. ________
Dodus / kontrolling 26év Arnót Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ 1-2 év múlva
Gyöngyöske / GYED 30év ? Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Gyöngy 2év Hanga Kincsõ 02.09.24. ________
Kata(killes) / titkárnõ 29év Jókai ltp. Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás ________ Okt. 11.
Kata007 / GYED 35év Avas Megyei / Dr. Gyurkó Anita 15év Daniella 7év Dóra 02.05.29 ________
Lina / GYED 27év Gyõri kapu Szikszói kórház / Dr. Szemcsák Miklós Martin 02.02.13. ________
Marika / tanár 24év Bulgárföld Vasgyári / Dr. Hollósy ________ Márc.24.
Neva / könyvelõ 29év Avas (III.) Megyei / Dr. Farkas László Laura 02.08.15. ________
Panka / könyvelõ 26év Népkert környéke Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ Márc.16.
Ritaa / otthon van 30év Martintelep Semmelweis / Dr. Shittu Gafar Dani 6 év Dorka 3,5év ________
Roxane / ? 30év Avas (III.) Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Berni 99.11.02. Márc.05.
</pre>

panka

Sziasztok!

Neva!
Válasz mentKép Remélem neked is jóKép

Már szülõkKép
Köszönöm a gyors válaszokat, ezt a Milupás papisKép dolgot én is kipróbálom, ára nem tûnik olyan vészesnek, mint a többiéKép

A súlyotokkal ne foglalkozzatok, ez ezekben az állapotokban (szülés elõtt és után) természetes. Igaz én pár hete kiosztottam az egyik kedves kollegámat, mikor megjegyzést tett arra, hogy eszek (õ van kb 40 kg se és állandóan fogyókúrázik). Szóval engem is zavar, de kezd nem érdekelni a dolog. Addig szerintem nincs baj, míg a férjecskénknek tetszünk (és egyébként is van legalább mit fogni rajtunkKép Írja ezt egy 61 kg-os és kb 167 cm-es "kismama"Kép

Szombatot olyan sokan írták, hogy várják, így én is csatlakozom: én is alig várom a szombatot. Szerintem a férjecskémet nem viszem, nem nagyon van oda az ilyen nõbulikért és egyébként is skorpió és nagyon nehezen oldódik fel (kiindulva az osztálytalálkozomból). Majd talán máskorKép

Panka!
Köszike táblicskutKép

Most veszem észre, hogy lassan kialakul itt egy sajátos nyelvezet: táblicsku, tali

Dodus!
Örülök, hogy sikrerült, sajna cigánypecsenyéhez nem tudok hozzászólni. Inkább kérdezz a számítógéppel kapcsolatban valamitKép

Puszika mindenkinek M + P
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Dodus!
Most néztem el a táblát. Szüljél már te is, csak egy kicsikétKép Majd mi felneveljükKép
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Most kaptam egy SMS-t Illés Katától:
"Kedves Babanetesek! Örömmel értesítelek benneteket, hogy ma délután 3.35-kor, 55 cm-el és 3.90 kg-val megszülettem. Tóth Karina (Illés Kata)"

Panka

panka

Sziasztok Csajok!

Olyan jó ez a topic! De komolyan.

Illés Kata! Nagy gratula! Örülök, hogy szép, egészséges kislányotok született. Végre most már lányok is születnek körülöttünk. Eddig csak öt fiú voltKép Sok boldogságot és sok-sok tejcsikét is kívánok Nektek!

Panka, Neked is köszi, hogy értesítettél minket. Ti jól vagytok? Jaj, biztos szép kis pocikád van! (Kicsit irigykedem is Rátok!) Jó lett a tábla is. Már nagyon gyakorlott vagy benne!

MarikaKép HÁÁÁÁT, nem lehetetlen, hogy belekezdünk a babaprojektbeKép Vasárnap emlegette a férjecském, hogy õ nem bánná már, ha lenne bébinkKépKép De ha már szülök nem adom NektekKépKép Ha lesz még kérdésem, ígérem zaklatlak számítógép ügyben!Kép

Lina! Remélem jössz ma is jó sokat!

Puszika, Dodus
Dodus

Szép jó reggelt!

Súlytéma befejezve! Kép Ránézek Dóribabára és már nem is érdekel! Kép

Marika!
Ha az én férjem megtudja, hogy nem jön minden férj, neki mégis muszáj, ki fog akadni! KépKép
Mond meg a férjednek, hogy én is skorpió vagyok, majd bíztatjuk egymást. Mellesleg az osztálytalálkozón Te sok embert ismertél, õ senkit. Itt viszont senki nem ismer senkit! Pont ezért kellene most jönnie. Legközelebb szintén rossz lesz neki, mert akkor Te már megint ismerni fogsz mindenkit,õ pedig nem!

Panka!
Üzend meg Katának, hogy sok boldogságot kívánunk neki! Kép

Dodus!
Ez tök jó hír! Szorítok neked, hogy mihamarabb beköltözzön a kis pocaklakód!!!! KépKépKép

Pusssz!
Kata

Ui: nincs véletlenül ismerõsötök a GYEK-ben az ortopédián? Vinnünk kellene Dórit csípõszûrésre, de azt mondják, hogy 1 napi hideg élelemmel induljunk el, mert annyian vannak! Kép

KépKép

KépKép
kata007

Kata 007 Kép

Ne a GYEK-be menjetek! Azt nem lehet kivárni!

Mi dr. Riskó Ágnesnél voltunk, aki amúgy a GYEK-ben dolgozik, de van magánrendelõje, a doki nénink ajánlotta, ez kiváltja a GYEK-es szûrést. Azt hiszem Nyár utca 1., ez a Kisvaút diósgyõri végállomásánál van. Minden kedden és csütörtök délután van rendelés, de nem tudom, hánytól. De a telefonkönyvben benne van, csörögj oda és megmondják. Mi kb. fél órát vártunk. Nagyon aranyos nõ, van neki ott ultrahang is, azzal is megnézte Martint, és az egész 1500.- ft volt. Szerintem ennyit megér, hogy az ember ne üljön egy napot a GYEK-ben.

Majd írok még ma!

Addig is puszi mindenkinek! Lina
Lina

Lina! Mit ígértél? Az ígéret szép szó... Tessék azonnal írni!KépKépKép És a többiek is!

D
Dodus

Lina!

Köszi a nevet, címet. Felhívom majd, aztán meglátjuk fogad-e.
Most megyek a dokimhoz, mert borzalmasan fáj a torkom és nagyon köhögök. Én kezdtem a családban. Mindenki elkapta tõlem, sõt mindenki meg is gyógyult már, csak én vagyok még mindig beteg. Most már muszáj dokihoz menni. Kép

Pusssz! (remélem így nem fertõz... Kép)
Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

Kata 007 Kép

Biztos, hogy fogad, mikor mi mentünk, volt jó pár csípõszûréses baba, sokan viszik hozzá. Nem kell bejelentkezni, csak azért hívd fel, mert nem tudom a pontos rendelési idõt. És majd vigyétek a beutalót.

Neked jobbulást! Tessék pár gyógypuszi: Kép Kép Kép

Marika Kép

Szerintem is jó lenne ha jönne a férjed. Mert legalább õk is megismerkednének. Az enyém nem tiltakozott. És igaza van Katának, késõbb még nehezebb lesz.

Tényleg, a többiekkel mi újság van ilyen téren? Ki az aki egyedül akar jönni? Csak azért, mert inkább az is hozza a párját. Kép Akkor is, ha nincs kire vigyázni.

Dodus Kép

Tessék, itt vagyok, nem vesztem el. Kép Igen, tessék azonnal szülni Neked is! Kép

A cigánypecsenyéhez nem tudok mit hozzáfûzni, nem vagyok épp egy mesterszakács. Kép De ami késik, nem múlik...

Panka Kép

Köszi a táblicskut! Szuper, mint mindig.
Katát én is puszilom, és nagy gratula a bébihez!

Nálunk minden oké, csak én vagyok elég nyomorultul, fáj a hasam, meg a derekam, el vagyok szokva tõle, hogy ez milyen is. Ezelõtt utoljára 2001. májusában volt meg. Kép Az meg nem tegnap volt.

Lehet, hogy még este jövök, addig is puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap mondtam a párom a találkát és meglepetést okozott. Azt mondta, hogy szívesen jön, majd ha unatkozik legfeljebb beül egy filmreKép Tudd még nekem meglepetést okozniKép Szóval pici párom jönKép

Dodus!
Szerintem kezdjétek már most elKép Talán még sikerül minket behozniKép Amúgy is a nyári gyerekek a jókKép

Kata!
Óriási gratu a hatalmas bébihezKép Várunk minél elõbb visszaKép

Kata007!
Gyógyulj meg hamar, mert mi lesz így szombaton. Vigyázz magadra és kúráld ki magad, meg a családot isKép

Lina!
Sok kitartást neked a rég elfeledett fájdalomhoz. Engem mindenki azzal biztat, hogy szülés után már nem lesz annyira rossz, akkor ezek becsaptak engemKép

Puszika mindenkinek Marika + Picuri
Marika (hriczom)

Marika!
Örülök, hogy sikerült beszervezni a férjedet.
Ami a "szülés után majd minden szép és jó lesz" dolgot illeti nem hiszek benne. Vagyis tapasztalataim szerint miért változna meg bármi. Nekem a bõrömre mondták,hogy majd ha terhes leszel szép lesz. Ugyanolyan rinda mint volt.
Lina!
Én is most szenvedekKép Elég hamar, azt hittem tovább élvezhetem a helyzetet. De nem.
Kata!
Jobbulást kívánok!
Másik Katának küldtem sms-t, remélem nem vette tolakodásnak.
Dodus!
Mi is így keztük. Évekig nem, aztán hirtelen eldöntöttük, hogy akkor most. És a 9. házassági évfordulónkra megérkezett LauraKép
neva
neva

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?