Új privát üzeneted érkezett!

Esküszöm, mindjárt berakom az Ördögűzőt a videóba és megnézem, hogy is csinálta a pap. "Krisztus hatalma van fölötted" meg ilyeneket ismételgetett, miközben a kiscsajt dobálta az ördög az ágyon. Megyek is a járókához, föléállok, és elkezdem mondogatni :shock:

Mikor lesz tali?!?!?!

Kép
mancs
 
 


Mancs, tali elvileg holnap a ligetben, ujjé a ligetben. Aha, kúszásmászás definíciókat köszönöm, világos mint a nap. És minden gyerek műveli mind a kettőt? Mert logikailag azt gondolnám, a kúszás beelőzi a mászást, de a tapasztalat mást mutat...

Kép Kép
coolasa
 
 


Mármint az előzőt úgy értem, hogy Nokit nem láttam eddig kúszni, pedig 1x-2x jártam a közelében...

Kép Kép
coolasa
 
 

 
 

Bence sosem kúszott, viszont helyette felült, aztán meg mászott.
Vendég
 


Coolasa, vannak akik másznak és nem kúsznak :)
Vannak akik már mennek, de még nem másztak,....

Köszi a segítséget! Mivel annyi tippet kaptam,... ma eszem meg anyukám lecsóját, ami inkább gyuvecs (vagy ahogy néhány szakácskönyvben láttam dzsuvecs).

Jé, a védőnénink fenn van a neten :shock:
Jut eszembe Szonját is el kellene vinni dokihoz, de lehet majd inkább bevárjuk a 8. hót.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, mármint védőnéni errefelé a babaneten?

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasa, miért kell dokihoz vinni Szonját??
Régebben még írt ide néha Melinda, aki gyógytornász volt, és ő mondta, hogy a mászás nagyon fontos, szóval az annyira nem jó, ha kimarad.
Vendég
 


Peszti, lehet, Natasa arra gondol, hogy rég látták a dokival egymást, és el kéne vinni rutinra, és hogy viszonyítási alapja legyen, kerek hókor vinné Szonját méricskélésre.
Oké, de a mászást, kúszást lehet szülőnek elősegítenie is? A hátról hasra fordulást sem én tanítottam neki.

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti, a mi dokink havonta szeret ránézni a gyerekekre akik hozzá tartoznak. De ha nincs gond akkor sem harapja le a fejünk ha kimarad egy alkalom :wink:
Igen, most legújabban a diszlexiával is összefüggést látnak a mászás, felállás sorrendjében. Azaz, hogy jó az ha egy gyerek mászik. Persze azt senki sem mondja, hogy ha nem mászik akkor tuti olvasási gondjai lesznek.
A gyerekek azért kúsznak, másznak előbb hátrafelé, mert erősebb már a kezük. A mászás eleve egy összehangoltabb koordinációt igényel. Nem enyém elmélet, Spektrumon volt :lol:
Coolasa, ha a képernyő oldalára tekintesz ott van ez a Gabi reklám. No, az ülő védőnéni a miénk :wink: Csak éppen az oldalt nem tudom megjeleníteni.
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa, szülőnek talán nem, de ha pl. sokáig nem kezd el mászni a gyerkőc, akkor érdemes elvinni gyógytornászhoz (Dévény féle pl.), aki pár kezelés után tudnak nagyot lendíteni ezeken a mozgásfejlődéseken.
Asszem Tücsimami írta, hogy Görgőn is csodát tett a torna.
De ez csak annak kell, aki már túl van azon a koron, amikor már kéne csinálni. Pl. Nokinak még teljesen faja, hogy most kezd mászni, és ülnie sem kell még a nagykönyv szerint, szóval nincs gáz.
Vendég
 


Coolasa, igen a havi rutin :wink:
Van egy aranyos módszer a mászás segítésben. A gyerkőcöt hasra fordítod, majd a hasa alá teszel egy kendőt, szélesebb sálat, hogy a hónaljától a csípőjéig érjen. A kendőt a gyerek felett összefogod és megemeled. Elvileg így a baba kezei és lába a talajon marad. És ha egy kicsit a szárakat húzogatod jobbra-balra akkor a kisdednek segítesz mászni. Ezt láttam gyakorlatban, de énmég soha nem csináltam. Egyébként is azt mondják, hogy semmit sem kell eröltetni, engedd fejlődni úgy ahogy az ő ritmusa diktálja!
/A szakik beavatkozása persze más/
Szeretném lefotózni Szonját ahogy hintázik négykézláb, de soha nem engedni. Amint meglátja a gépet hasra vágja magát :roll:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, akkor megnyugodtam, aszittem, van má valami baja Szonjicseknek. :)

Azé durva, hogy MancsPetike is már nehezebb, mint Benyó. :wink:

Apropó, Gabi, Benyó végleg kinőtte a Vukos harit, mi légyen vele? Szívesen odaadnám valakinek, aki még kisebb Benyónál, olyan aranyos, és Livié volt.
Esetleg még Jumam Julcsija kisebb Bencénél.... :roll: Nos??
Vendég
 


Eszti, mi is Dévény tornára járunk :wink: Csak annyit tennék hozzá, hogy oda nem csak azokat a gyerekeket viszik, akik meg vannak késve. Rengeteg baj előzhető meg vele! Csak a gyerekdokiknak kellene egy kicsit jobban odafigyelniük! Pl elfogadni ezt a módszert és megérteni azt!

No, ébredezik a drágám. Tegnap anyukámtól kapott 3 kardigánt (anyu kötötte) meg szines ágyneműt, ami nagyon bejött neki, mert egyfolytában vakargatja a képeket :D

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, kissé elvesztettem a fonalat, merre is van itt Gabi reklám... csak olyat találtam, ahol Gabus reklámozza magát, hogy márpedig neki 41-es bakancsai vannak pogózáshoz... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti, ha mindenki annyit pörögne mint Benyó, akkor senkinek sem kellene update-elni :D Lehet tarthatna tornaórákat formájukkal elégedettlen anyukáknak. Én máris jelentkezem :lol:
Lekopogom, Szondzsinak semmi baja, amivel dokihoz mennék. És már nem csak a gyümiket eszi szépen :!: Mondhatni mindenevő, a lényeg, hogy éhes legyen és vmi rajta legyen a kanálon :D
De, azért a 4 üvegnél még nem tartunk :wink:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa, neked nem jelennek meg különböző reklámok a hsz-ek mellett a bal oldalon? Pampers, Gabi, Milupa,...
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Halihóóó,

én írogattam szombaton...De mi nem voltunk sehol, csak sétálni, meg játszózni, hintázni, meg csúszdáztunk is, meg ilyenek.
Jelentem Marci most már szinte teljesen egészséges, az orrából alig jön a trutyi, (én is épp úgy szenvedek szájjal szívva mint Timi) már nem adom neki a Nasivint, de a c-vitamint azért kapja még.
És a hőemelkedések is elmúltak. Bizony!!!

Hurrá, holnap tali!!!!!!!Király idő lesz meglátjátok!!!! Annyira, hogy még csak!!!! :wink: :wink: :lol:

Jumam,
akkor én is jelezném, hogy szeretnék egy Suttogó 3. részt. Hátha kisütök belőle valamit.
És a bokádnak nem lett baja a balesetnél? Egyébként szerintem az ember ha babával esik el, akkor is ösztönösen védi, így általában ezeknél a baleseteknél ritkán sérül a baba. Szerintem. Ügyes voltál, hogy meg tudtad védeni!

Gyerekek, az összes baba már úgy fejlődik! Csak ámulok bámulok, hogy Noki már négykézláb!!!!, Peti már majdnem mászik, Petra is feláll már, és Szonjának is ezerrel jönnek a fogai. Bencéről már nem is szólok, ugye... Észbontó, hogy mennyire kezdenek egymáshoz nőni a gyerekek. Tavasszal már tök jól együtt tud majd játszani a banda!!! És mindenki le-föl fog rohangálni a talikon! :lol: :lol: :lol:

Már nagyon várom a holnapot!
Látod Coolasa, hogynap is leszünk szerintem 10-en. Tuti.
Ma megyünk nekem gatyát venni du - ez lesz a du séta. Holnap tali,
aztán szerdán már megyünk a játszóházba, csütörtökön zenebölcsi, és szombaton megyünk a bátyámékhoz vendégségbe.

Péntekre nincs valakinek ötlete valami programra? :lol:

Jut eszembe, Tücsökmami, majd beszéljünk a holnap miatt. Megyünk értetek ha gondold!
(BABAKOCSIT A KOCSIBÓL VEGYÉTEK KI!!!!!)

Másnak nem kell Liberó nyuszi? Nekem nem kell!

Na megyek, mert még be kell fejeznem MArci ebédjét. Kruplifőzelék lesz, csirkével. Kiváncsi vagyok, most kap először egy kis tejfölt bele. Aztán a héten már kap majd egy kis joghurtot is. Már kóstoltuk, akkor lenyalta az újjamról.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Natasa, ez akkor azt jelenti, hogy minden babának kéne tornára járni? Nem elég azoknak, akik amúgy maguktól nem csinálják azokat a mozgásokat, amiket kéne? Amúgy biztosan jó, de azért ha minden rendben van, akkor miért kéne járni? (arra akarnék én itt kilyukadni, hogy mondjuk Benyónak sem ártott volna? miben lett volna a segítségére?) (ugyanis fogalmam sincs, hogy mi van ezen a tornán) :)

Bubek, szuper, hogy meggyógyult Marci. Te teszel már hagymát, fokhagymát a főzikbe? (már a főzővízbe?)
És olajat?

Mert az én táblám szerint 8 hótól már mehet a hagyma, fokhagyma ízesítésnek, és bizony pici olívaolajat is lehet a főzibe tenni, mert nagyon értékes. :?: :?:
Ti tesztek bele?
Vendég
 


Eszti,
olajat még nem, hagymát pedig - a védőnő javaslatára: csak póréhagymát, vagy újhagymát agyonfőzve. Fokhagymát még nem kapott, de jövő héten azt is kipróbáljuk. (Ma pl. a krumplifőzibe belefőztem 2 db babérlevelet is. De nem végig, csak kb 10-15 percet fött benne, aztán kivadásztam, hogy ne legyen nagyon erős az íze.)
Amúgy mindent agyonfőzök még, mert Marci nem eszi a darabosat még sajna. Öklendezik.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Halihó!

Gyors leszek a talira mi is megyünk, ha még egy kispesti is csatlakozik.
No megyek gyerek megtámadott. :cry:

Kép
vanília
 
 


De az üveges kajákkal MArci is kap olajat. Kukoricacsíra oljajat asszem, az van a Hipp-ben.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek, aha, köszi. Én majd 8 hótól azért megpróbálom, hogy a főzővízbe teszek hagymát (pórét), de aztán kiveszem, szóval nem turmixolom le, csak hogy az íze belefőjön. :wink:
Bence is öklendezik a darabostól, pl. ha valamit csak villával agyondöngölök, és tök pépes, azt sem eszi meg, csak ha mindent alaposan leturmixolok. :roll:
Vendég
 


Natasa, jaaaaaaaa, hogy túl jó a tűzfalunk. Egyetlen reklám sincs, megjegyzem, emiatt még egyszer sem merengtem el komolyan rituális öngyilkosság gondolatán.

Bubek, jajdejó, hogy meggyógyultatok. Az orrszívóról jut eszembe, én is rendeltem egyet, meg is érkezett, örültem, ez tartott kb 2 teljes másodpercig, mert mikor ki akartam próbálni (Noki nem beteg, csak megjátszottam az előrelátó anyukát, hogy ne akkor kelljen kapkodni, ha szükség lesz rá), szóval mikor ki akartam próbálni, és bedugtam a porszívót, az ördögi szerkezet megneszelve izgatottságom egy diszkrét pukk kiséretében némi füstfelhőt eregetett ki, majd motorja gyászos halálhörgés kiséretében kilehelte a lelkét.
Péntekre tudok programot, menjetek babamasszázsra, mi oda járunk hetente egyszer. Az esemény masszázsnak elfogadható, de pszichoterápiás foglalkozásnak sem rossz, ugyanis a védőnénink, aki a tanfolyamot tartja, egy műanyag babát toszogat maga előtt, akit következetesen Boglárkának szólít, mondván, hogy neki 2 nagy fia van, és ha született volna kislánya, az most Boglárka néven volna a társadalomnak minden bizonnyal hasznos tagja. Szóval, a múltkoriban, mikor mi, anyukák masszíroztuk húsvér gyermekeink virgácsait, egyik anyuka viccesen megjegyezte, hogy Boglárka meglehetősen merevnek tűnik, mire védőnéni komoly egyetértéssel bólogatott, hogy bizony bizony, még nem melegedtek be az izületei. Gondoltam, megkérdezem, akar-e róla beszélni, de mégsem tettem, mert megláttam valami érdekeset. Nevezetesen, hogy a védőnéni gyártott mindannyiunknak egy-egy névtáblát az anyuka és a gyermek nevével, amit az anyukáknak ki kellett tűzniük magukra, hogy ha kommunikálni akarnának egymással, a nevek nem ismerete ne képezzen leküzdhetetlen akadályt. A védőnéni magának is gyártott ilyen táblácskát, amin ott szerepelt: "Erzsi és Boglárka". Világos. Hátha meg akarjuk dicsérni Boglárkát, milyen nyugodt és mosolygós baba. Vagy hogy ügyesen nem ficánkol. Vagy hogy milyen irigylésre méltó a vérmérséklete. Oké, abbahagytam.

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti, dehogy kell minden gyereknek gyógytorna! Csak a laza (izomzatilag) gyerekek később kezdenek el dolgokat a feszesek meg van, hogy előbb. Csak arra akartam kilyukadni, hogy a gyerekdokiknak kellene meglátni, hogy kinek ajánlatos a gyógytorna! És nem akkor küldeni a gyereket, amikor már nagyon kell! Mert az neki is több szenvedést jelent.
Görgő ha jól tudom inkább feszes volt és kis turbó, semmiben sincs lemaradva. Szonja sincs ha a könyvet nézzük annak ellenére, hogy még nem ül fel egyedül és nem mászik csak négykézlábazik. Pl sok gyereket pont gyógytornával tudtak arra rávenni, hogy egyen darabosat, mert kiderült, hogy az izomzata /rágóizmok/ gyengesége miatt nem hajlandó rágni. Ezzel NEM azt akarom mondani, hogy ha a gyerek nem eszik darabosat akkor rögtön rohanni kell vele.
A deveny.hu-n egyébként van fenn egy csomó levél, bár oda inkább a nagyobb gondokat írták az anyukák :(


Hagyma,...nekem úgy látszik más táblázatom van :) És másik védőnőm :wink: Szonja már egy ideje eszik hagymát. Fokhagymát is pl spenótban.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, értem-értem. :) És igazat adok, és egyetértek. :)
És a hagymát bele is turmixolod a kajába?

Szegény porszívó, biztos megijedt Noki orrától. :)
Vendég
 


Natasa, neked milyen táblád van? Elküldenéd? Kösszencs :)
Egyébként nagyon érdekes felfedezést tettem: nagy nyugatunkon sokkal-sokkal lazábban csinálják a hozzátápit, mint amennyire nálunk ezt sokan mondják. Azt gondoltam volna, hogy ott inkább szigorúbbak, semmint engedékenyebbek.
Vendég
 


Coolasa,
Tali résztvevők holnap:
Ilba, Gabi, Timi, Eszti, Vuka, Coolasa, Tücsökmami, Sajtine (őt még meg kell győzni, mert nem akar jönni Zsófi alvása miatt... Sajtine, gyertek!!! Tök sokan leszünk!!!!), Bubek, Vanília, Dia, és MAncs, és Natasa is lehet hogy jönnek! Sasha, nem gondoltad meg a dolgot? és kedves pocakos Gelcsó? Nem tudnál eljönni?

Ez akárhogy számolom, 10 - 11 tutkó résztvevő....
Ilba, nagyon jól választottál időpontot!!! Meg vagy dícsérve!!!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Eszti, bele én. Mármint a turmixolt hagymát a kajába :wink: Hát igen, sokkal lazábban. Ezért szoktam én olykor azt írni, hogy túl van lihegve a dolog. Ami rám mézve nem annyira jó, mert tűnhet nagyképűségnek holtt nem az akar lenni pusztán vélemény :)
/Táblázat meg, amint megtalálom, mert van 3, de még csak 1-et sikerült előkaparnom. Ebből is látszik, hogy elég ritkán nézegetem :oops: /
A babaszoba.hu-n vannak jó dolgok meg dietetikus, dokis, védőnős írások kajaügyben noha nem mindegyik fedi az én gyakorlatom. Itt sem szerepel az ÉN mint követendő példa :)

Ugye a 3-a holnap van?! Erre van gáz? NINCS GÁZ! Marha jó! így tervezzen az ember!

Liget! Melyik liget? A Nép-, vagy a Városliget :?:

Éhes vagyok, megyek enni ha Szonja is úgy gondolja :roll:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Bubek, rendben megadom magam, 10-12 résztvevő mindig van, ELISMEREM. Így jó? :lol:

Kép Kép
coolasa
 
 


Hihi!

Coolasa!
Nem a tűzfalatok túl jó, csak gondolom így mentetted el a kedvencek közé... Nekem is így van elmentve.
Babanet főoldal, eddig oké ugye? Ha jobb klikkel nyitod meg új ablagban a társalgót akkor nincs reklám oldalt, de ha csak simán ráklikk bal gombbal akkor ez lesz:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html
Ehon vannak a reklámok oldalt

Kép
sasha
 
 


Sasha, hogy te miket nem írsz :shock: Ezekkel az informatikus dolgokkal engem úgy meg lehetene vezetni, hogy csuda. Én már azt gondoltam, hogy Coolasa szimplán csak Unix-ot használ és azért nincsen csicsa pl reklámok a monitoron. De a tűzfalat is elhiszem. De ha azt írjátok, hogy a gépetek beszél akkor azt is elhiszem :oops:

Bubek, tuti kampányoltál priviben mindenkinek, hogy ilyen sokan legyünk :D

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa,
nnna, azé' mondom rontombontom!!! :lol:

Most megyek, mert dolog van, este még megpróbálok jönni az úőj gatyámban! (csak nehogy az legyen a vége, hogy Marcinak veszek ezt-azt... :? )

Eszti, a hagymát nekünk is a védőnő 8 hótól mondta.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Jujj, már mindjárt 4 éves a fiam és kell csináljak új vonalzót, amin már az 5-ös szám fog szerepelni! El se hiszem!!! Tudjátok milyen iszonyúan fura érzés, hogy már 4 éve született? Olyan élénken él bennem a születése, az első napok, a bonydalmak, meg az egész gyermekágyas időszak, hogy el se hiszem, hogy a kiságyban nem a Gabi fekszik, hanem a 3. gyerekem...

Apropó!
Kezdem skizofrénnek érezni magam... Szerintetek normális az, hogy egyszer hallani se akarok 4. gyerekről, meg még egy terhességről, máskor (akár egyik pillanatról a másikra) meg majd megveszek úgy szeretném??!?!?!?!?!? Pedig hárommal se bírok el.

Eladom a mostani kicsi babakocsinkat (Graco Kite) és veszek egy másikat, használtan persze, de a párom meg komolyan hülyének néz, hogy minden évben új babakocsit veszek:)))))))))) De hát a fenébe, amikor így hozta a sors. Igaz, jelenleg 4 db akarom mondani 5 babakocsink van és mégse jó.
Na hogy értsétek: Beszámoló, akinek nincs rá ingerenciája nyugodtan lépjen tovább :wink:
Szóval Gabinak vettünk egy Pierre Cardin babakocsit még a régi szériából. Az első babakocsi volt amit mutattak egy üzletben, meg se néztük a többit, úgy be voltam zsongva, hogy végre veszünk. Aztán használat közben kiderült, hogy nekünk nem vált be. Ez a babakocsi még mindig meg van, semmi baja eltekintve, hogy most már csak 1 irányból tolhaó egy 1x2 cm-es műanyag hiánya miatt... huzata fakult, de attól még használható lenne, de a kosara kicsi... Mindegy utálom.
Aztán vettünk egy pici bébégó esernyőre csukhatót, aminek hiányzik jó pár része már. Pl szétesett a napfénytető és valahol van, de senki se tudja hol, emelett a lábtartója leszakat, mert a 12 kg-nál nehezebb kölyköket nem bírja, ha rálépnek, márpedig egy lábtartónál elő szokott fordulni... így az épp aktuális gyerek a keréken szeretné tartani a lábát, hogy ne lógjon csak úgy, ami menet közben eléggé zavaró. folyton fékezi valaki...khm. Most a gyerekek játszanak vele az udvaron, iszonyat állapotban van.
Vettünk egy másik esernyőre csukhatót, ami Pierre Cardin szintén. Jóféle... a semmitől (1-2 üdítős üveg, a max amit beleraktam) kiszakadt az alsó hálója, így használhatatlan, és ez anyuéknál van, ottani babakocsinak.
Aztán vettük ugye az álmaim babakocsiját, a Graco Quattro babakocsit, amit el kellett adni, mert venni kellett a tesókocsit. Még mindig vérzik érte a szívem, annyira kényelmes volt.
Most kaptunk egy kis Gracot, de ennek meg az a baj, hogy kicsi. Lelóg a Geri lába a vádlija felétől és nem tetszik neki. Ha meg úgy használom, hogy a Dani ül benne (bölcsiig) a Geri meg kendőben, akkor nem tudom tolni...
Szóval van is babakocsink meg nincs is... (elég)
Én az ő számtekes költekezéseit nem értem, ő meg az én babkocsis költekezésemet nem érti.
most is egy Gracot szeretnék, olyat, ami elég magas, elég széles, és van baba-mama tálca is rajta.
Remélem találok megfelelőt, és elviszik a kicsi kocsit. Ma 4-kor nézik meg.

na jó megyek nem teszem tele a topikot...

Kép
sasha
 
 


Natasa!

Semmi extrát nem írtam, csak feltételeztem, hogy pl Coolasa tudja.

Most ha szeretnéd, ha nem megosztom ezt a titkot veled, mert nem bonyolult. Az egéren találsz két gombot. Az egyik neve bal egérgomb :twisted: a másinak jobb egérgomb :twisted:.
Amikor rákattintanál bal egérgombbal a társalgóban a kedvenc topikra, akkor megnyitja. Ha ellenben jobb egérgombbal teszed akkor egy kis ablakban pár soros menüt dob ki.
Sorrendben a következőket:
Megnyitás
Megnyitás új ablakban
Cél mentése más néven
Cél nyomtatása
...
...
...
stb
Ha ilyenkor a második sorra nyomsz a bal egérgombbal (tehát jobb klikk a topik nevére :arrow: menü :arrow: bal klikk), akkor egy új ablakban nyitja meg a topikot és ott már nem lesz oldalt reklámcsík, és az eredei oldalt is meghagyja úgy ahogy volt. Ez bármelyik linknél működik...
Próbáld ki, bajt nem okozhatsz vele, bármit teszel ott a mégse gomb... de nem egy bonyolult dolog.
Szólj, hogy sikerült.

Kép
sasha
 
 


Sasha, tényleg+! És így már láttam Natasa védőnőjét is!
Mért nem dobod fel a nemszeretem babakocsikat a teszveszre? Feltéve, ha tényleg nem szükségesek, mint pl anyukádéknál, mert ott lehet, hogy jól jön. És akkor a befolyt összegből közelebb kerülhetnél álmaid kocsijához, és mivel csökkenne a számuk az optimális felé, még a férjed is érteni vélné mindezt.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sasha, ezt most nekem írtad? Vagy Coolasa sem tudja?!
Egyébként sikerült bár, én maradok a reklámos verziónál :wink: Közben már a védőnők tanácsaiból is sikerült párat elolvasnom és eszembe is jutott, hogy Erzsi mondta a sajtot meg túrót/joghurtot lassan, de biztosan Sonjának :oops: Ez pl nem ment Mozillával, de ment Operával. Egyébként nálunk a párom az infós /igazi, ezt tanulta meg műveli/, de tőle se sokat kérek segítséget, mert ő meg mindent billentyűzetkombinációval old meg :twisted: Szinte semmi klik :?

No, én végigolvastam. Tényleg gáz a kicsi kocsi. Vannak rém szűkek is. A miénk nem az, de az utcán látom. Én egyenlőre elégedett vagyok csak a kerekek lehetnének nagyobbak :twisted: De, ritkán megyünk erdei túrára :wink:

Még mindig izgulok, hogy oldjuk meg a szerdát. Van a gyerek meg én és dokihoz kell mennem nekem. Nos a parkolás a rendelő előtt kizárt. A doki a 2-on rendel, lift nincs. Tehát a babakocsi is elég kizárt :? Vigyem kendőben,...csak azt meg még soha nem kötöttem utcán csak itthon tükör előtt,....Van valakinek vmi jó ötlete?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa, annyit mondod ezt a teszveszt, hogy már elhatároztam, hogy ha egyszer ettől-attól meg akarok szabadulni helyhiány vagy egyéb miatt akkor kipróbálom.
Te meg kérhetnél tőlük vmit a reklámozásért :wink:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, én KAPOK is tőlük valamit reklámozásért. (vicc volt, haha)

Kép Kép
coolasa
 
 


Még mindig nem tudom, hogy HOL lesz a tali... Mert az oké, hogy a ligetben, de melyikben? :roll:
Nem tudom, hogy tudunk-e menni, mert délelőtt tanácsadásra megyünk, és ha Mbá el tud jönni, akkor megyünk intézni a GYED-et is. Jó kis túra lesz. Ráadásul lehet, hogy Petike holnap kap egy újabb adag BCG oltást, ugyanis nem fakadt ki neki az első, csak tapinásra lehet érezni, hogy van ott egy pici gumócska. Úgyhogy lehet, hogy holnap még szuri is lesz. No majd meglátjuk, hogy megyünk-e. Nagyon szereték menni!!!

Kiraktam a habtapit a nappaliba. Már nem büdös. Petike most azon fetreng, ezen egész jól elvan. Néha viszont le kell mellé heverednem játszani. Nem értem, 36 db-osat vettünk, de egy pillanat alatt a szélén van a gyerek. Mi lett volna, ha kevesebbet veszünk? :shock:

Natasa,
a kendő jó megoldás lehet, gyakorolj otthon, még van 2 napod! :wink: Kengurud nincs? Hordozó jöhetne még szóba, de gondolom, sokat kellene cipelni. Esetleg: kocsival a lehető legközelebbi parkolóig, aztán hordozóstul együtt Szonját ki, gyalog el a rendelőhöz és vissza. Nagyon messze van parkoló?

Kép
mancs
 
 


:oops: :oops: :oops: tapintásra :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancs Freud bácsi forog :D :D :D
A hordozó nagyon nem jó ötlet :( Hordozóstul alig bírom vinni, mert azt jól el kell tartanom magamtól. Hiába na, izmom csak ott van ahol nem kell :cry:
Azt mondod gyakoroljak? Lehet lassan nekikezdek, mert ma a párom véletlenül magával vitte a babakocsit és így hogy sétálunk?!
Én is kérdezem: MELYIK LIGET A LIGET???
Mancsusz, ti akkor is kaptok ha van pukli? Szonjának sem fakadt ki, de a mi dokink azt is elfogadja ha van pukli :!: Az mozt mitől függ, hogy jó a pukli v nem jó a pukli?

Coolasa, szerintem vicc nélkül is jó lenne,....

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Állítólag most a városliget jön

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs,
Városliget, Nagy Fa. :wink:

Coolasa,
holnap Benedek bemutatja a mászás és kúszás közti különbséget, ok? Ő ugyanis füvön, polifomon, néha a padlószönyegen is mászik, itthon, homokozóban kizárólag kúszik. :D

Natasa,
aha, ebben a laza izomzatú dologban lehet valami, Beni is elég késő csinálja a csinálni valókat és ő NAGYON laza izomzatú. Bár tornára mi sem jártunk, járunk, dokinéni szerint nem kell.

Vukán belelkesülve ma elmentem baba-mama klubba. A babák, anyukák társasága tök jó volt, a védőnő mondott egy-két érdekes dolgot, amin én ugye mint a nagyon tapasztalt anyukák egyike szívesen vitatkoztam volna. De nem tettem. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancs, Natasa, nekünk is kell pót bcg, mert bár a dokink elfogadná a tapinTásra puklit is (a másikat, amit Mancs írt, nem említette..), de Nokinak olyanja sincs. Mintha meg sem kapta volna a kórházban.

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, köszönjük előre is a bemutatót! De mivel viszonozhatnánk? Esetleg ha akarnátok látni egy dupla könnycsatorna elzáródást, állunk rendelkezésetekre. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti, te árulod még a régi kiskocsidat?

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, nekünk a dokinéni akkor mondta, amikor Szonja csak repült, repült és nem nagyon akarta letenni a kezét. Viszont erre mondta a gyógytornász azt, hogy kicsit késni fog /nem nagyon/, de nem kell kezelgetni. Most sem a lazasága miatt hanem a rossz lábfejtartás miatt járunk. Még most is repül sokat, de már leteszi a kezét, mert különben nem tudna kutyusozni :wink:

Coolasa, ilyen esetben mi is kaptunk volna egy második szurit, de nekünk volt puklink, elég nagy. Érdekes ez a BCG-re adott reakció, egy csomó gyereket tudok,a kit újraoltottak :shock:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa!
Tesz-veszre már regisztráltam, most várom postán a kódot. Van egy Brevi 9-18 kg-ig autósülésem is eladó.. van egy Römerünk is.
Babaszoba.hu-ra szoktam felrakni az eladó dolgokat, mert sokkal-sokkal többen olvassák, mint itt a babanetes Kínál topikot. Áláthatóbb is az apróhírdetésük. Egyébként már szóltam neki, hogy varázsolja elő a garázsból a legrégibb babakocsit, meg az autósülést, hogy kimossam. Elvileg semmi bajuk, csak álltak kicsit fedetlenül...

Natasa!
Hát igazából már nem tudom... annak írtam akinek szüksége van rá. :wink:
Én úgy szoktam megoldani ezt a kérdést, hogy itthon megkötöm a kendőt magamon, tükör előtt, aztán bevágódunk a kocsiba, aztán ha megérkeztünk a célhoz, akkor csak kiveszem a bébihordozóból és berakom a kendőbe, aztán ha végeztünk akkor visszarakom a kocsiban lévő hordozóba, kendőt leveszem és jövünk haza...
Az, hogy a kocsiban rajtam van, azt meg kit érdekel?!
Vagy ugyanígy a kenguruval, de azt nem otthon rakom fel, hanem közvetlen használat előtt.

Kép
sasha
 
 


Helllllllllló!

Eszti,
harival tégy belátásod szerint! :wink: Sztem Nikonak pont jó lesz télre, de Bence kistesójának is megtarthatod. :lol:

Mancsusz,
ha van tapizós pukli, akkor nem fog kapni megint. Ámen!
Apropó, ámen. Tegyél be Petyának egy kis Judas Priestet vagy Manson nénibácsit, adjál rá 41-es bakancsot, hagy élje ki magát! Meglátod, utána mintagyerek lesz! :twisted:

Dia, Mariann, jöttök velünk holnap?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Csak ide érek én is (igaz én elvileg most is tanulok pszt :lol: ).

Gabi!
Igen megyünk holnap. :wink: Mikor,hol találkozunk? :roll:
Az 1es viliről hol kell leszállni?Mert Bekéne dobnom egy levelet a suliba és ahoz a Thököly útnál kéne leszállnom(Gizella utca). :roll: Onnan messze a PECSA gyalogosan?

Jumam!
Én szeretnék rendelni 2db könyvet!
1)A suttogó mindent megold....
2)Az első 1000 szó piciknek

Köszike. :wink:

Ilba!
Köszi a vonalzó dicséretet.Ugye csini? :lol:

Kormi!
Köszi a kukszi infót(megnyugtattál).Bevált a kulacs? :wink: Nem tudom mi annak a letapadást oldó kenőcsnek a neve :?: Mensi. :evil:

Coolasa!
Figyeltem ám!A jó múltkor még 20 millát vártál valaki adakozókedvűtopiklakótól,a múltkor már csak 10 millát.Nos,időközben vagy valaki volt olyan kedves és adott,vagy nyertél.De szerintem összespóroltad azt a pénzt amit nem költesz el a Noki ruhácskájira. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mivel minden gyerekeknek szánt,cipő,ruha igen borsos áron kapható,csak ez lehetséges....... :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek még 1x nagyon szépen köszönöm a köszöntést! :wink:

Petra!
Istenke éltessen nevednapján! :lol:
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1159797295.38.jpg[/img

Mindenkinek pusssz!Még jövök,hogy megtudjam mikor,hol lesz pontosan a tali!] :wink: Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?