Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rejoka, szivbol gratulalok a kis Johannahoz !!!

+ a gyors szuleshez :lol: ...varjuk am nagyon a szulestortenetet es egy kepet ha lehet :)

Ramboka, olyan kis cuki a Gergo baba... :lol:

Backa, nem tudok teszt ugyben segiteni, de az biztos, hogy ma meg koran van...En is halottam mar olyan tortenetet, hogy a teszt nem mutatta ki a terhesseget, de a vervetel igen...ugyhogy meg nincs eldontve a dolog!!!

Hat, remenykedjunk, hogy nem lesznek ujabb megszoritasok...Mondjuk ha mar sporolni kell, en nem ezen sporolnek...de sajna ezt csak az tudja igazan aterezni, aki ebben a szituban van...

Mindekninek jo szombatot!!!

Alice
alice27

Bonya!
Olyan kedves vagy! :) Mindig van pár jó szavad hozzám! Szomorú vagyok, de túlélem! Igyekszem optimista lenni!

Hú, Babancs!
Én meg ezt nem tudtam!
Azt hittem, hogy neked egyből megjelent a második is! Most megint megnéztem, erősebb lett!
Csak hát a dobozra az van írva, hogy ez nem számít! Akkor mi van? Bízzak még egy kicsikét?

Lara!
Megvan az injekció, amit be kell adnod?
backa

Backa!

Igen megvan ,kiváltottam.

Kép
lara26

Lara!
Akkor be kell adni.
Nem tudod beadni magadnak? Vagy a férjed esetleg? Ha szaktanács kellene, segítek, hogyan csináld!

Ha nem pálya, menj el nyugodtan az ügyeletre, szó nélkül beadják!
backa

Szép jó reggelt :D
Úgy látszik végig horpasztottam az eseményeket! :)

[color=darkredRejoka
Gratulálok Johanna babához,SOk egészséget és boldgoságot kivánok az egész családnak!][/color]

Lányok ez nem semmi ám, Gergő is ép h "ki nem csúszot" csaszi előtt,Johanna 2 óra alatt megszületett!!!!!Remélem minden pcos nő ilyen könnyen szül!!! :lol: :lol: :lol:

Backa
Sajnálom,de figyú hamar csináltad egy kicsit,a hétfő lesz a tuti,,,,szoritok!

Tegnap szindvicset ettem csak,,,de ma rántott husit fogok...tépek is csinálni!

Du.jövök!
Puszi
Vendég

Az addig rendben van, hogy a kezemben van a szer, de tűt nem adtak hozzá. Izomba kell beadni. Merional a becses neve. :D

Kép
lara26

Backa,
A kis pocaklakód hidd el nagyon jó anyukát választot, úgyhogy ott van a szivecskéd alatt, csak még játszadozik veled egy kicsit.
Tesék szépen betartani amit a doktorbácsi mond és nem lesz semmi baj. Neaggód túl magad, pihenj sokat és nyugika.
Kellemes hétvégét élvezzétek még ezt a gyönyörűséges napsugaras napot.

bonya

Kép

Kép
bonya

Lara,
szerintem menj az ügyeletre és ott majd beadják.
Én nem ismerem ezt a szurit, de ne izgulj ha előzetben 3.cn beszéltetek meg akkor ne tétovázz irány az első kórház nőgyógy osztálya vagy az ügyelet.

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt,

előmászom a csigaházból erre az örvendetes hírre (én is megkaptam ugyan az sms-t csak nem akarok kimaradni a nyilvános ünnepből).

Rejoka, Rambóka! Ugye hogy már mennyire más az élet anyaként, többszörös anyaként? Gyermek nélkül lehet élni, csak nem érdemes...

Ti vagytok az öröm, a szépség,
nyugalom, béke és reménység,
a jövő hite, a teljes élet -
mi maradna, ha nem lennétek?

Ti vagytok ízek a szavakban,
szivárvá nyfény a mosolyokban,
hangot adtok a szívzenének –

Ti adtok gyógyírt bánat ellen,
társak vagytok az érzelemben,
ti adtok értelmet a létnek –

Ti vagytok már nekem a minden,
így tudok még magamban hinnem,
végtelenné tágul a lélek -

pusz Norka
Vendég

Lara!
Ha bemész az ügyeletre, ott van fecsi meg tű és beadják.
Ha mégis önállóan akarod, a gyógyszertárban vehetsz felszerelést.

Bonya!
Köszi, köszi!!! :) Igyekezni fogok! :)
backa

Backa!

Az a csík az tuti ott van és szerintem ez terhesség lesz (kivéve, ha te rajzoltad oda a 2. csíkot :lol: ). Én már halkan gratulálok! Lesz az a csík még olyan erős egy hét múlva, hogy..ja és az már egy percen belül lesz. Úgyhogy nyugi! Ez a legfontosabb. És légy optimista. Nekem korábban még fél óra múlva se mutatott ki semmit - mikor nem voltam terhes. Ha a 2. csík ott van, akármilyen halvány is, az terhesség.

Kép
babancs

Backa, nem tudsz Medilabot előhalászni valahonnan? :roll: One Stepnél valóban nem szokott elszíneződés lenni a teszt csíknál...

7kincs, megnéztem a görbédet... :shock: tankönyvi eddig. És te már a 10.dpo-n vagy.

pusz
Vendég

Backa
Drukkdrukkdrukkdrukkdrukk :lol:
Vendég

Backa ez jóóóóóó :D :wink:
nekem soha nem látszott egy icipici haloványka csíkocska se,pedig épp mondtam a férjemnek,hogy én egy haloványka csíknak is úúúgy örülnék már a HCG teszten(Lh tesztet néztünk épp)

Norka nagyon remélem igazad van :)
Vendég

Kép

Backa!Az OnStep az 25-ös,még jó,hogy nem lett atom pozitív.....hétfőn,már az lesz tuti!
kandi72
Budapest III. kerület

Jaj, lányok!
Olyan jó, hogy vagytok! :)
Már tényleg nem is tudom, mit gondoljak! :shock:

Babancs!
Remélem, igazad van! Csak ugye rá van írva a tesztekre, hogy nem szabad leolvasni 10 perc után. Azért optimista vagyok! :)

Norka!
Mikor nem akartam, folyton csak Medilabot kaptam! Most meg sehol! Elég nehéz így, 30 km-re vagyok a legközelebbi várostól, az itteni gyógyszertárban meg csak Gabriel van, de az sincs nyitva hétvégén.
Van még itthon egy HCG-Line, kénytelen leszek azt megcsinálni hétfő reggel. Holnap így nem is tudom megpróbálni, mert akkor hétfőre nem marad tesztem!

Ella!
Köszönöm! :)

Kincs!
Én is meglestem a görbédet! Naagyon tetszik!!! :)
Nekem se volt korábban icipici csíkocska sem, most meg mégsem hiszek a szememnek!
lh-teszt mit mutat?

Kandika!
Aranyos vagy, remélem, igazad lesz! :)

Mértem hőt is, reggel 37,2, most meg 37,4 (levonva az 5 tizedet). De ez nem rendes hőmérőzés, tudom. Tegnap írtam, hogy az ébredési nekem nem megy, összevissza kelek.
Lehet, hogy az utro-tól vagyok ilyen meleg?
backa

Mindjárt hazamehetnek Rambókáék! Ugye?!

Kép
lara26

Rejó! Sok boldogságot, és egészséget! Döbbenet, milyen hamar megszületett Johanna. Kíváncsi vagyok a történetre.
Most én jövök.
verona

Fúúúúú... hurráááá :) Előbb Rambóka aztán Rejó :))))))))))

Hatalmas gratula (már nem emlékszem gratuláltam-e Rambókának de ha nem akkor utólag neki is...)

Ui: Backa: Olyan nincs, hogy egy teszten csak úgy véletlenül megjelenik a tesztcsík :) Nekem bármeddig is áztattam vagy szárítgattam soha nem jelent meg... csak amikor volt rá oka :) Néhány nap és szép erős lesz :) :) :)
Vendég

Backa!

Megnyugodhatsz..Győrben seholsem kaptam Medilabot. Már kezdtem azt gondolni, hogy csak Pesten kapható..aztán vettem olyat, amit itt árultak. Gabrielt kihagytam..arról hallottam, hogy nem túl jó. A HCG-line meg halványabb 2. csíkot mutatott ki, mint előtte a One Step.
De ezek a puha tesztek..hát nekem nem jöttek be, csak a kazettásak, abból is csak az, amelyiken még műanyag tető is volt.

Kép
babancs

Sziasztok Csajócáim!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ilyen ma a kedvem. Attól eltekintve, hogy alig aludtam valamit az éjszaka! :roll:

Backa drága!
Itt hozod rám a frászt, aztán kiderül, hogy csak volt ott két csík. :shock: Várjuk ki a végét. OK? Szerintem biztos babás vagy! 1, 2 vagy 3 babó van a pocakódban. Az hétszentség!!!
Annyira jól ment minden, hogy ez biztosan megvan!!! :)

Rambóka!
Mondtam én lányok! Ma ugyan hazamennek, de kell egy kis idő, amíg akkomodálódnak az "új helyzethez" :lol: :lol: :lol:
Biztosan a tudatalattijában ott vagyunk, csak egyszerűen nincs ideje a beszámolót megírni! :lol: :lol:
Nagyon várom a beszámolót, meg egész egyszerűen az egész személyiséged hiányzik :)

Rejokám!
Úgy várom a keddet :)

Verona!
Te vagy a következő!!!
Nagyon várjuk az eseményeket! Téged is végig izgulunk. Kép
Lányok, hogy itt mennyi történés van. Kép Csak kapkodom a fejem:
Szülünk, szülésre előkészülünk, tesztközelben vagyunk, ovulálunk, menstruálunk. Ez mind mind nem "divat" a PCOsok körében :lol:
Milyen csapat EZ??? Kép

Szétverték a lakást. De már be is tették a munkások az ablakokat. Jól haladnak nagyon. Holnap mindenki Forma 1-et akar nézni és szavazni akar menni. Kép

...vagyok...
Vendég

Kavics!

Forma1 jöhet..szavazás kevésbé..szerintem a behívó szelvénykét ahogy jött - ki is dobtam.
Holnap megyek elvileg Uh-ra, ha bent lesz a dokim. Remélem nemcsak elnézte a naptárt..reggel megeresztek egy telefont.
Kavics akkor jó paklgatást, takarítást kívánok hehe! :D

Backa!

Várom a további szép ++++++++++++++++teszteket!

..
Az létezhet, hogy egyre jobban fáj a hasam? Ma be kellett vennem egy no-spát. Tegnap kezdődött, akkora már a pocakom.

Kép
babancs

Babancs

Mennyire fáj a hasad?????
Te figyelj nem hiszem h a nospa túl jó ötlet volt :shock: ,ilyenkor inkább dupla adag magneb6 vagy ha gáz beszélj orvossal,de a gyógyszereket mellőzd!Pihenj sokat próbálj megnyugodni!!!!! :)
Vendég

Jó estét! :)
Most szűnt meg az invázió. Rémes családom van! :lol: Mint az olaszok! :lol: A szombat nálunk mindig ilyen, nagy a jövés-menés! Legalább nem volt időm rágódni.

Verona!
Bizony, akárhogy is nézzük, Te jössz! Mikor is? Még van egy-két heted, ugye?

Csakegy!
Nekem se volt eddig ilyenem, mégis kétkedek még!

Babancs!
Ezek szerint a HCG-Line-nal nem leszek előbbre hétfőn...Az agyamra mászik ez a tesztesdi...
Hogyan fáj a hasad? Nem csak a feszülést érzed? Úgy tudom, a No-spa nem ártalmas, szükség esetén be szabad venni!
Nagyon várom a holnapi uh-t! Hányra kell menned? Ez a paráztatós doki?

Kavicska!
Milyen szorgos melósokat fogtatok! Elhiszem, hogy jó a kedved! Vigyorogtam rajtad, elképzeltem, hogy éjjel 3-kor írod a tudósítást! :lol:
Jaj, csak igazad lenne! Bár szerintem ebből már nemigen lesz három, kettő se, de bőven beérem én eggyel is! :wink:

Rambóka!
Naaagyon kíváncsian várunk!!!

Rejoékról semmi új info?
backa

Rejo :)

Hatalmas gratula a kis Johannához :!: Kívánok sok tejcsit és boldogságot :!:
gtünde

Sziasztok!

Gratulálni szeretnék én is a jövevényekhez :) nagyon édesek!
kokusz

Ella!

Köszi! Nekem egy másik fórumon írták, ha nagyon görcsölök, No-spát behetek..orvos mondta valakinek. Amúgy eddig még semmilyen gyógyszert nem vettem be. Bár a pajzsmirigy-gyógyszer..Ja a Magne B6 pont ma fogyott el. Az Elevitet meg sztem el fogom hagyni. Iszonyatosan hízok, meg kezd székrekedést okozni. Szóval marad a folsav, meg a C-vitamin. Ti mit gondoltok? 1 hónap alatt +4 kg..ez sok nagyon, nem?

Backa!

Nemtom hányra kell mennem. 11-re tudnánk menni, majd előtte odaszólok. hogy bent van-e a dokim. De csak este tudok írni, mert utána megyünk anyuékhoz.

Jó éjt!

Kép
babancs

babancs: szerintem az Elevit miatt híztál ennyit!!! Az indexen is sokan panaszkodtak, hogy farkasétvágyuk lett tőle... aztán abbahagyták és ledöbbentek, hogy elmúlt...

Szerintem a +4 nagyon sok... ha majd lesz védőnőd és ilyen iramban hízol kapsz majd a fejedre :) :) :)

Nekem a napi 3*2 magne az össze hasfájást elkergette...
Vendég

Sziasztok!

Ma nem voltatok valami bőbeszédüek.
Mindenki Rambókára vár....
Rambóka jelentkezz már légysziiiii!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nagyon várjuk az "élménybeszámolót".

Végeztek a fiúk a lakással. Minden a helyén. Csak takarítani kell. A párommal azért folyamatosan törölgettünk, ugyhogy még így is elfogadható a helyzet. :)

Rejoka Rád is gondolok :)
De jó is Nektek babásoknak, te már kétgyerekes :shock: családanya vagy Kép Kép Kép

NEKEM IS KELL KISBABAAAA!!!!
Ugye lányok - akik nem vagytok pirossal jelölve a táblicskuban- mi is bebabásodunk :D :roll: :P

Kriszta merre vagy???

Babancs!
Sajnos én ezekhez a hasi görcsökhöz, meg fájáshoz nem értek. A kismamák segítenek neked, mert itt mindenkinek volt valami cifra dolga.
Egy No-Spa elvileg nem árt, de a Magnézium B6 vitamin, ahogy Gabika is mondta!!! tényleg jó!!!
Pihizz sokat, sokat. Kép

Backa!
Én úgy érzem két kölök lesz Kép , de néha a három is bevillan. :shock:
Annyira izgulok érted, mintha én tesztelnék! :)

Norka!
Ez a vers nagyon szép! :)
"Családomnak, egy kitárulkozó pillanatban, meghatódó vallomásként. "

Pussz mindenkinek!

Jó éjt :)

17 cn.
Vendég

Csakegy!

Hűha csak merjen beszólni a védőnő..én meg lecsapom, mint taxiórát :lol: Mondjuk hallottam már olyan rémstorykat, hogy valaki 26 kg-ot hízott. Szép is lenne a 155 cm-emen elhordani 70-80 kg-ot :D

Ezek szerint te nem szedted/szeded az Elevitet? A férjem most itt röhög, hogy ő ugye megmondta nem kell ennyi szart megvenni..
Van itthon külön folsav, meg C-vitamin..e mellett még kell valami nagyon fontos? D-vitamin? Vasat nem akarok már szedni :evil: ...már terhesség előtt is szednem kellett..
Ja és azért nyomatom a vitaminokat, mert a bolti gyümölcsre rá sem bírok nézni. Így egy hétig kell tartalékolni, amit otthonról kapok. Abból is kizárólag a szőlő, meg a banán (utóbbi a távoli ültetvényekről :lol: ) -ami bejön.

Kép
babancs

Kavics,igen,lehet,hogy nem nagyon mozdulna rá az endokrinológus.
Azt tudom,hogy magasabbnak kellene lennie a TSH-nak...Megkérdezem az orvosokat!

Rejoka,hatalmas gratula!!Nagyon ügyesek voltatok!!!!!! :wink:
pimó

babancs: én csak folsavat szedek... napi 6mg-ot... és D vitamint... a belgyógyászom utasítására akihez képtelen vagyok időpontot szerezni... (kezdek bepipulni egyébként rá... kiadja, hogy terhesen is szedjem de fogadni már nem fogad...)

Ja... én mondjuk rentgeteg gyümölcsöt eszek...
Vendég

Na, jó éjt mindenkinek!
Húzok aludni, mert ragadnak a szemeim!
Kavicska!
Kettőt érzel??Meg hármat? :shock: Hát, gúúvadnának a szemeim, az biztos! :lol: Mondjuk nagyon örülnék! Rendi vagy, hogy izguksz, tényleg sokat jelent! :)
Aludjatok jól! :)
backa

Jó reggelt!

Még1 kérdés..Csakegy! A D-vitamin recept nélkül kapható?
Mondjuk holnap úgyis mennem kell a gyógyszertárba..Magne B6, Cvitamin, folsav, +D vitamin..
Mondjuk én nem vettem észre a Magne B6 görcs elleni hatását..bár lehet keveset szedek belőle.

Kép
babancs

Szia Babancs!
Fáj még??
A D-vitaminhoz nem tudok szólni.
Régebben én is Elevitet ettem, folyton éhes voltam tőle.
Most meg Gravidát (Béres) szedek, annak semmi ilyen hatása nincs. És olcsóbb is, csak 1700.
backa

Backa!

Köszi már nem fáj.
És bent van a dokim, betelefonáltam..ügyeletes. Olyan rohadtul izgulok, még hasmenésem is van. Ez rosszabb, mint mielőtt a vizsgára indultunk :lol: Férjem szerint marha vagyok, hogy olvasgatom a rémtörténeteket itt a fórumon. Most is kaptam egyet a győri anyukáktól..
Én csak abban bízom, hogy a családom összes nőtagja vetélés és komplikáció nélkül kihordott több babát.
Na meg a méhenkívüli már rég jelentkezett volna..
11kor már okosabb leszek. Majd este jövök az info-val.

Mikor tesztelsz legközelebb? Hétfőn?

Kép
babancs

Babancs!
Örülök, hogy jobban vagy! Szerintem egy kis görcsölgetés természetes! Lényeg, hogy elmúlt!

Ez borzasztó!!! Este leszel csak neten!?
Pedig annyira kíváncsi vagyok! Bár tuti, hogy minden rendben van. Ez a méhenkívüli-ügy meg már röhej! Nem is élnél, ha az lett volna! Hülye egy doki ez! Jaj, ma már szívhangot is hallhatsz! De jó!!!

Holnap tesztelek, de sajna csak ez a szar HCG-Line van itthon...Más fórumokon is olvastam, hogy elég "érzéketlen"! :? Hát, meglátjuk...
backa

Backa
Na már csak 1 nap!!!! :wink:
Figyú ,az én véleményem, vannak jobb meg kevésbé jó tesztek,+ biztos előfordul h fals erdményt ad,de ha vki terhes tök mindegy milyen"szar"akkor is kimutatja....legutóbb ilyen HCG -line vettem és a 12dpo-n 2 csikos volt!
Minden hónapba csináltam 3-4 tesztet és untam h ilyen drágák.....ezt 300ft -ért vettem és még is kimutatta! :)
Vendég

Jó reggelt Kislányok! Kép Kép

Ma reggel megint emelkedett a hangulatom Kép , normális ez???

Látom már többen ébren vagytok :)

Babancs!
Csak este :?: :shock: :?: Az nagyon soká van!!!
Nattyon részletes beszámolót várunk.

Olyan fáradt vagyok és mégsem megy a több alvás :?

Backa!
Az összes pozitiv energiámat küldöm. És az ERŐ legyen veled! :P

...vagyok...

18cn.
Vendég

Ella!
Hát, nem bánnám, ha holnap már egyértelmű lenne! Talá két nap alatt nő eleget a hcg. Márha van egyáltalán! :roll:

Kavicska!
Mi ez a hiperaktivitás? Jókedv, nem alvás... :)
Az emelkedett hangulat az nagyon jó, mindegy, hogy normális-e! :lol:
Köszi az energiát!!! :lol:
backa

Lara!
Merre vagy???
Sikerült megoldani az injekció beadás problémáját???
Fogadd meg a lányok tanácsát és menj el ügyeletre. Kérd meg, hogy adják be és mutassák meg, hogy kell csinálni. Ha elmondod, hogy mi a problémád megértik és beadják! A háziorvosodat is, vagy annak az aszisztensét is zargathatod!!!
Ha bőr alá kapod, akkor nagyon egyszerűen el lehet sajátítani a beadást, ha izomba kapod, akkor már nehezebb, de menni fog.
Megveszed a gyógyszertárban az eszközöket és utána be fogod tudni adni!!!
Mindenképpen old meg Kép

Nézitek ti a Forma 1-et?
Ez maga a csapás!!!
Én Alonsot akarom!!!!! Kép

Dobok egy görbét. Még nagyon friss, ropog Kép , szerintem nincs PÉ! Cickókon sem érzek semmit.

Kép

18cn.
Vendég

Sziasztok!!

Rambóka nagyon vártalak,kerestem a hsz-d...de ami késik nem múlik :)

Kavics a16cn leesés és az emelkedés jól nézki ez akár pé is lehet és milyen szuper időben váááááá :) :wink: az LH teszt ilyenkor nagy segítség lesz
a cickóm én sem érzem azonnal pl. most még csak egy két napja érzékenyek,de az előző ciklusban nem is éreztem.......

Forma 1-et nem nézek..de Alonsonak drukkolok , én focista vagyok :lol: :lol:
Vendég

Csajok!
Háááát mindenki sziesztázik?
Merre vagytok?
Séta? alvás? templom? szavazás?

Elmentem vásárolni néhyány puccos tisztítószert.
2re jön a takarítónő.
Párom tud valamit, mert ügyeletes :lol: :lol: :lol:
De nem is baj, mert zokon venném, ha ő irányítgatná a takírónőt :shock: :lol: :lol:

Kincsecske!
LH teszt. Megkértem (a)Dimetet, hogy rendeljen nekem 25-öt. És csupán 5 hCG-t kérek Kép , ezt az optimizmust! Kép
Mire elbliccelem mind az ötöt babásnak kell lennem :wink:
Majd meglátjuk hova evoluál ez a görbicsek Kép

Norka!
Ilyen nagyon elvagy havazva??? :( Hiányzol! Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

18cn.
Vendég

Kavicsaka én füvet nyírtam és tervezgetek, kicsit rendezgetni kellene az udvart...

Közeleg a 2óra...jó takarítást, :!: ma szeretnétek befejezni vagy még holnap is suvickoltok ?? Új függönyeid is lesznek? Húúú szépek és tiszták lesztek :)
Nekem egy rendes takarítás 3-4 nap, nehéz rávenni magam :? pedig lassan kellene

Okr mi volt a suliban,hogy vagy??

Többiek???

Rambóka majd babaszobás képet is kérünk komóddal :)

Rejó téged is várunk már,és képeket is :)

Milyen lehet az első nap otthon a picivel :roll: olyan izgi, :P
Vendég

Az előbb láttam Rambókát itt a neten :D már bizti otthon van,csak lehet írni nem tud...vagy a babanet vacakol neki :evil:
Vendég

Kincsecske!
Te még vagy, vagy már te sem!
Mire jutottál a kert tervezgetése közben?
Rózsalugas? Szőlőlugas? De irigykedem a kert miatt :oops:

Végül nem lesz ma takarítónős takarítás!

Rambókát nem láttam, szerintem nincs ideje. Mert a babanet most lazán beenged!

Merre vagytok csajszik?
Vendég

Szijjja :)

Nekem vacakol a net,olyan furi betűkkel jelenik meg,és nincs hely a hsz-nél hanem csomó-csomó betűűű :shock:

A virágoskertet kellene megszépíteni és kevéssé kapálóssá tenni..
Szőlőlugas van de a férjem tavasszal olyan szépen rendbetete,hogy szőlő nem volt rajta :lol:
Rózsa meg csak két tő van
az autó bejárót kellene betonozni és füvesíteni mert a nyáron feltúrták

Mikor lesz takarítás? Nem volt kedved??

édességetakarok
Vendég

Halihó!

Kedvem sosincs a takarításhoz. :lol: :lol:
Nincs koszabb (szép helyesen magyarul), mint tegnap, mivel a párommal tegnap folyamatosan törölgettünk. Csupán szeretnék végre egy ÓRIÁSI tisztogatást!
A takarítónő nem ért rá. Bár gyanítottuk tegnap is, hogy lehet elmarad.

Szóval nem termett szőlő! :lol: :lol: Jól rendbe lett téve :lol: :lol:
Nekem nincs gond a nettel.

Én nem kívánom az édességet, mert reggel óta kissebb nagyobb megszakításokkal szőlőt eszem. :wink:

Kincsecske!
Ma hányadik DPOn vagy, ha a 40-ik napon volt a PÉd????
Vendég

Kavics vagyok, de most is kb 5. próbálkozásra adott helyet a pötyögésemnek :evil: :evil: remélem nem vírus

11.dpo vagy 4.dpo :lol:
Vendég

Kiskincsecske!

Szerintem a ferty rosszul tette be az időpontot, az első a jó és ezt az LH teszted is alátámasztja. :wink:

11 DPO??? Húha. Még 4 nap és tesztelhetsz:)
Mikor tesztelsz? Csütörtökön?????

Ronda net! Most nekem is vacakolt egy kicsit. :evil:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?