Új privát üzeneted érkezett!

Helló! :D

Lili ma egy kicsit korábban kezdte a napot,3-kor ébredt először. Este nem evett olyan sokat,úgyhogy várható volt, hogy hamarabb megéhezik. Azóta már szopizott egyszer,most alszik.Úgy aludt el, hogy a fejével hozzábújt a macijához. :lol: Olyan édes. :D

Én viszont nagyon rosszul aludtam. hülyeségeket álmodtam,sokszor felébredtem; :( pedig olyan fáradt voltam :!:

Tegnap délután ketten is voltak látogatóban nálunk.Mind a ketten kb. egy órával az érkezésük előtt szóltak! :?

KépKép
editmaci
 
 


Lili is fenn volt 1-kor, 3-kor meg 6-kor. Minden alkalommal némi szopi után visszaaludt. Fél nyolckor ébredt, nagy hiszti közepette, fél óra után jöttem rá, hogy még mindig enni kér :oops: :oops: :oops: . Úgyhogy 9 óra, Lili meg már 4-szer evett. :shock: :shock: Ja, megint alszik. :lol: :lol:
Egy ideje ha verselek meg énekelek neki, akkor hang nélkül jár a szája- mintha ő is akarná mondani. Olyan rágózás-szerű mozdulatok. :? Tegnap este, énekeltem, hogy "jár a baba, jár", mire közölte velem, hogy "baba". Akárhányszor mondtuk előtte, szépen elismételte utánunk, hogy baba. :lol: :lol: :lol: Nem hiszem, hogy ez lenne az első szava, meg annak még korai is, de isteni, ahogy mondja. :lol: :lol: Bár a mamát funkcionálisan használja....Ki tudja. Ja és öltöztettem reggel, elkezdett egy szál pelusan mászni, megpaskoltam a fenekét, mire közölte, hogy "ajaj". :idea: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Néha Lilin is látom, hogy szinte erőlködik, hogy valahogy kommunikáljon. Igaz még inkább csak a bohócainak meg a kutyájának akart "beszélni".Volt már,hogy kajcsi után gagyogott nekünk is.Mi beszéltünk neki,ő meg olyan arccal adta ki a hangokat,mintha értené,hogy miről van szó. :wink:
Olyan hihetetlen, hogy a nekünk természetes dolgok náluk, hogy alakulnak ki lépésről-lépésre. :idea: :roll:

KépKép
editmaci
 
 

 
 

sziasztok!

javulgat a helyzet, már éjjel tudunk aludni, mert zsombi nem kel óránként. a vasárnap éjjelt átaludta, ma is fél 4-kor kelt először. voltunk a városban, vettem neki bébiteát a rosszmannban. most az ölemben alszik, az előbb a kiságyban volt még, de nem kapott levegőt rendesen, és felriadt! baromi nehéz, alig bírom karral. :):)

puszi: kriszti

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Lili tele lett piros pöttyökkel. :shock: Most már tuti, hogy 3 napos láz volt. Ma van tanácsadás, úgyhogy el is viszem a dokinőhöz, nézze meg, ne csak én diagnosztizáljam.
9-től 11-ig aludt, úgyhogy most olyanokat kurjongat, meg sikítva mászkál a szobában körbe-körbe. Egyébként többnyire én is csak ülök, és vigyorogva figyelem, hog ymiket művel.
Most viszont megyek,mert épp a cd-szekrény felé tart. :shock: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edina, jobbulást Lilinek! A 3napos láz kiötéssel párosul? Na ezt jól megjegyzem!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok,

egy ideig nem voltam. Középfültö gyulladásom van. És valószínü el is tart egy darabig, mivel antibiotikumot nem akar a doki felírni. Mondjuk nem szedném be. :oops:

Úgyhogy szenvedek, a bal fülem nagyon sajog. Anyukán tanácsára sót melegítek és az rakom zokniba. Az egy ideig jó melegen tartja a fülemet. Tegnap 2 óra kivételével végig aludtam a napot. Ma jön anyós, hogy fözzön, mosson.

Javulást Lilinek. :idea: :idea:
gabcsi76
 
 


Voltunk dokinéninél:3 napos láza volt Lilinek valószínűleg. Most futunk enni.

KépKép
pedina
 
 


Gabi, jobbulást! Vigyázz magadra! :) Van olyan antibiotikum, ami szedhető terhesség, szoptatás alatt. Legalábbis itthon ezt mondják. Nekem is kellett szednem, amikor tejlázam volt.

Edina! Örülök, hogy Lili jobban van.

Ma Zsombinak majdnem "büdösnapot" tartottunk, úgy elaludt este. Fél 8 helyett fél 9-kor fürdettük, de fel kellett ébreszteni. Aztán orrszívózás, kenegetés a luuffal, végül szopizás, és beájulás a cicin volt a program.

Itt viszont valami rendezvénysorozat van, mert tegnap is éjjel 11-kor arra ébredtem, hogy zeng az egész környék a junájtidtól. Most is megy valami haccacaáré, de nem értem, miért pont este 10-kor kell elkezdeni. Be is telefonáltam a rendőrségre, de állítólag engedélyezett a buli... :(:(:( Megpróbálok elaludni, ha nem megy, megkérem a szervezőt holnap, hogy etesse meg és foglalkozzon a gyerekkel, amíg én kipihenem a bulijukat!

Jó éjt!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Örülök, hogy Lilibaba jobban van! Hurrá. :)
vbea
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek Lili tegnap este levelet kapott egy 6 hónapos pasitól! :mrgreen: Küldött magáról képet,leírta a paramétereit,és azt írta, hogy szívesen "járna" Lilivel! :lol: :lol: :lol: Soha nem lehet elég korán kezdeni,de Lili még gondolkodik a válaszon,mert nem akar rögtön az első pasi karjaiba omlani. :P
Egyébként az apukája Iminek a munkatársa,ismerős is lenne. :wink:

Ma várjuk a doktornénit,de még mindig szipog Lili, gondolom nem kap szurit.

Gabi,jobbulást neked.A fülfájás nagyon rossz lehet.

KépKép
editmaci
 
 


Megkaptuk a szurit. :cry: Olyan ügyes nagy lányom van,nem is sírt,csak amikor beszúrta neki,akkor nyöszörgött egy kicsit.Nekem jobban fájt. :( Majd egy óra múlva kell kúpot adnom neki.Most szopizott egy kicsit nyugtatónak,ahogy látom nemsokára el is alszik.
Remélem nem lesz semmi baja a szuritól.

KépKép
editmaci
 
 


Lili egy hős! :lol: :lol: Nekünk nem volt gondunk a szurival, bár mindig adtam kúpot. Annyi talán, hogy álmában többször felsírt utána, meg következő nap volt egy kicsit nyűgösebb miatta. Edit! milyen paramétereit írta le a srác?! Már ők is?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Az enyém tegnap elkezdett bőgni a dokinéninél, amikor a szájába nézett. Mondjuk nem csodálom, etetés közben is sírva fakad néha, meg játék közben, szerintem annyira feszíti már a foga, hogy ha hozzáér valami fáj neki. :cry:
Na, szóval: csajoskám most az arcán meg a pocakján tiszta pötty, és ez, meg a 2-3 nap láz a 3 napos lázra utal. De ha megint lázas lenne, vagy terjednének a pöttyök, akkor vissza kell vinnem. Most épp az asztal alatt kakil. :lol: Pár napja elbújik kakálni. :shock: de a hang elárulja. :lol:

KépKép
pedina
 
 


edit! lilid nagyon ügyes volt a szurinál! gratula!

edina! te lilid meg már egyedül kakil??? ez csuda dolog! kis ügyes ő is! :)

zsombi javulgat, már megiint átaludta az éjszakát!!! :):):)

pussz!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ő még csak a súlyát és a magasságát írta le!Viszont küldött magáról meztelen képet,de azt Lili még nem láthatja! :mrgreen: Még nincs hat hónapos,de már 10 kg, és 74 cm. :!: :roll: Mit gondol ez a fiú,bírjuk majd anyagilag ezt sok a gyümit meg főzeléket! :lol: :lol: :lol:

De ronda dolog ez a fogzás,úgy sajnálom, hogy így megviseli őket! :(
Most nézem, hogy Lili már a héten 7 hónapos lesz! De nagyok vagytok már! Mi holnap leszünk két hónaposak. Már olyan távolinak tünik Lili születése,mintha évekkel ezelőtt lett volna! :wink: :shock: A legfurcsább nekem mégis az, hogy már Lili is olyan nagynak tűnik néha,pedig nem sok idő telt még el,de már annyit változott! :roll: És ez még csak két hónap volt!

KépKép
editmaci
 
 


Na végre! Alig tudtam belépni!

Most is takarítok! Jön hozzánk délután egy csajszi és hát kupi van. De elég nehéz dolgom van, mert Robi alszik. így porszívózás és ilyenek elfelejtve. Tegnap Marci nagyon jól viselkedett! Hódított a Corávban! Furcsa, mert eddig is sejtettem, de most tuti: a fiam a szőkéket szereti! Az összes szőke nőcinek mosolygott, beszélt, de a barnáknak és társaiknak nem volt hajlandó! Nem volt tegnap védőnő, mert meghalt a polgármester és tegnap volt a temetése, ezért minden ilyen hivatali bigyó zárva volt, így nem tudom mennyi marci, de 9-kor egy teljes üveg tejcsit megivott 3 utána még egy felet. Vettünk neki tanulóüveget és elő fogom szedni az üvegét, mert az már nagyobb. Edit, szerintem ráérsz megvenni, mert varibilis cumi van hozzá és az itatófej, de Marci mindenképpen meg akart fulladni azzal a cumival, pedig 2 erősségre állítpttam. Csak ha nagyobb üvegre van szükséged, akkor éri már most megvenni. De a bababónuszos kuponok között 300 ft kedvezmény van rá. Ha nemkaptál értesítőt, hogy itt a csomagod, akkor kérdezz rá, mert van aki nem kapott és van, aki kettőt is. Nekem ma jött levél, de az sem az értesítő, hanem küldtek 3 kupont, ami 50 % kedvezményre jogosít. Tök jó, már ki is néztem magamnak pelenkát. Libro, 4000 helyett 2000 lesz. Csak egy termékre jó, de nagyon örülök neki, mert azért nagy segítség ez is! Tegnap még kaptam rendes dm kuponokat, meg rossmannosat is, így tele vagyok kuponnal! Majd már csak a Brendonosak jöhetnének mellé. Mikor jelenik meg az okt. magazin?

Na, megyek, mert tényleg pakolnom kell! Már a 3. adag ruha megy, de még van kettő! Lassan turit nyitok! :wink:

Kép
tokajkincse
 
 


Látszik, hogy siettem...

Edit, szerintem nem lesz Lilinek semmi baja. Marci kicsit nyűgösebb volt, de nem volt komoly. Neki fájt a helye utána, így kicsit raktam rá neki vizes ruhát, mi jó volt. Annyi, hogy másnap nem volt hajlandó azon az oldalon szopizni, ahová kapta a szurit.

Nekem is megy az idő ezerrel. Tegnap hoztuk el a képeket! Milyen nagy haja volt ennek a gazembernek! És milyen kis vékony volt. Most meg, ha nem kap haját olyan hisztit lecsap! Rendesen hurkásak a combjai!

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!
Jobbulást minden kislurkónak!!

Nálunk apa beteg, kíváncsi vagyok Zsombor elkapja-e. Bár szájmaszkban járkál, de mégis..... (mármint apa :lol: )

Zsombor nagy haspók, már eszi a krunplit, tegnap a répát is megkóstoltattam vele. Mit mondjak, eddig mindegy mit adok neki, nyomatja befelé. Jó hogy ilyen jó étvágya van.
Én is csipkebogyó teát adok már neki, erősii az immunrendszerét + teli van cvitaminnal is. Igaz én nem rakok bele semmit, mert megissza üresen is. Képzeljétek szegénykémnek a vas úgy megfogja a hasát hogy néha kis gubicsot kakil, azt is nagy erölködés közepette (a feje is belevörösödik). Most kamillateát akarok még adni a csipkéhez, mert az lazítja a széklelet, hát kíváncsi leszek. Pedig őszibarackba rakom neki a vasat, de mégis.

Kriszti, nem találom a Liberós figurát, de hátha meglelem.

Edina még nem hallottam erről a kiütés + 3 napos láz tünetről. A kiütések miért vannak? Mit mondott a doki? Ha nálunk lenne ilyen tudjam mááá, ne kapjak szívbajt.....

Zsombor is mostanában gyakran elalszik a cicin, főleg este aztán felkel 1/2-1 óra múlva és folytatja.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Ja, jövő héten kereszteljük! Azt hittem egy keresztelő hosszú, de nem. Kb. 15-20 perc lesz és semmit sem kell vinnünk. Csak a gyereket! Azt hitem keresztszülő papírjai, ilyesmi, de semmi! Most töröm a fejem mit vegyünk neki ajándékba! Remélem a ruhája jó még rá! Kaptunk egy csipkés kék tipegőt és eltettem egy fehér csipkés inget is neki. Sosem lesz többet rajta, csak most. Brrrrrrr.... Ha lehetne vagány rucoban keresztelném, de az nem illik! Remélem nem ordítja végig majd!

Na, eldugultam!

Kép
tokajkincse
 
 


Nekem is tegnap jött meg az a levél amiben az 50%-os kuponok vannak. Természetesen mi is pelusra fogjuk beváltani! :mrgreen: Rá fogok akkor kérdezni,mert nekem még nem küldték a kuponfüzetet! :? :(
A magazinokat tegnap néztem,még nem jelentek meg,az újságárus azt mondta hétvége felé jönnek! :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Edina, neked mikortól ül Lili önállóan?
Zsombor már állandóan ülne, de még nem bírja tartani magát, mondjuk ezt a súlyt nem is csodálom....
Most alszik, már vagy 2 órája.... Biztos ez az idő teszi. Főznöm kéne, de ha elkezdeném tuti felkelne.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Mi még nem tűztük ki a pontos dátumot, de okt. vége vagy nov. eleje lenne a legjobb.Nekünk előtte való pénteken a keresztszülőkkel kell menni egy elbeszélgetésre.Fognak neki örülni! :lol: :lol: :lol:

Szilvi,a kamilla biztos beválik,én a csipketea után egy pár nap adtam kamillát, hát volt f*sás ezerrel másnap reggel! :wink: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Edit, a kuponfüzetet nem postán küldik, hanem csak az értesítőt küldik, hogy menj be érte. Én a Szinvába kértem, tegnap ott vásároltunk és megkérdeztem a pénztáros csajt, hogy esetleg nincs-e már itt. És volt. Pedig értesítőt nem kaptam. Szerintem sétáljatok el egyszer és kérdezz rá!

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok,

ma már jobban vagyok.

Kriszti, tudok az antibiotikumról. De egy újságban olvastam, hogy ezen a héten fejlodik ki a baba agyacskája. Ugyhogy nagyon akarok vigyázni.
Az egyik fórumon valaki azt ajánlotta nekem, hogy igyak hagymateát. Ittam is, de vissza is jott minden. :( Kb. fél órát hajoltam a wc folott.
Orsi, megkérdezhetem kit választottatok keresztszuloknek......kíváncsi vagyok.

Kép
gabcsi76
 
 


Gabi, igaz, még nagyon az elején vagy! Akkor vigyázz magadra ezerrel! A hagymateának milyen az íze? :shock:

Szilvi, sebaj, ha nem lesz meg! :)

A dmes kuponos levelet megkaptuk mi is, és persze, hogy pelenkavásárlás lesz belőle :!: :!: :!: :lol: 8) :oops:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Mai:
Zsombor véleményt nyílvánít:

Kép

Mi lesz még itt.................

KépKép
sz.szilvia
 
 


Edit, Lili hogy van? Használod a szoptatós párnát? Marci kezd nehéz lenni és lehet azzal könnyebb lenne tartanom. Te szereted?

Gabi, a sógornőmék lesznek a keresztszülők. Látom már van vonalzód is! Szerintem kiscsajszi lesz neked! :lol: Azaz nektek!

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!
Lili tegnap nagyon nyűgös volt,de ezen kívűl szerencsére semmi baja nem lett a szuritól,az éjszakát is végigaludta.Este még kellett neki egy kúpot adni.
Én a legtöbbször még fekve szopiztatom Lilit, de ha ülve akkor a szopipárnán.Én szeretem, mert jól el tud rajta helyezkedni Lili, és ő is szeret rajta lenni.

A legfontosabb: Lili tegnap majdnem hasrafordult magától.Lökdöste magát,már csak néhány centi hiányzott, hogy átforduljon. Egyszer Imi átlendítette, úgy örült neki.Ma is biztos fog próbálkozni! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Jó reggelt! Mi már 7 óta kukorékolunk megint...Ill. ez már tendencia, nem tudom miért csodálkozom rajta. Lili lassan remélem be is vágja a délelőtti szunyát. Tegnap alig aludt valamit, este fél 7-kor jöttünk fel a játszótérről, és az ölemben elaludt. :lol: Szunyált is a kiságyban vagy jó fél órát, kabátban :lol: . Azért a cipőt lehúztam róla.
Ja, Szilvi! Ha akarsz Zsombinak nem horribile árú cipőt: Lilinek most vettünk a Corában 1000-ért puha talpút. Az összes többi 2-3000 Ft, és pillanatok alatt kinövik, meg nekünk lassan már "rendeset" kell vennünk. Nálunk is van gubics a pelusban a vasas itókától és a répától, ilyenkor én őszibaracklevet adok Lilinek vagy 2 napig, és akkor minden okés. De nagyon szereti a "piros" gyümölcsös leveket. :lol: A 3 napos láz, elvileg a herpeszvírustól van:2-5 nap amags láz, utána kiütések. De asszem pont a Baba magazinban van róla cikk. Lilinek "csak" 38 fokos láza volt 2 napig.
Lili magától még mindig nem ül. Ha felültetem, ül, de ő egyedül nem tud. (Most aludt el a földön, bevittem az ágyába, erre hallom, hogy nagy erőkkel dumál a maciknak :lol: )Amúgy én asszondom, hogy amit magától csinál, attól baj nem lehet (jó, kivéve a konnektorbanyúlás, meg ilyenek :) ) Zsombi hogy ki tudja nyújtani a nyelvét :shock: :!: Ilyet Lilitől még nem láttam, ő csak a hegyét dugdossa, főleg most, hogy jön a felső foga, állandóan nyaldossa az ínyét. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Tegnap ezen a nyűgös napon természetesen egyedül voltam,mert Imi temetésen volt Szögligeten.Szegény teljesen ki volt akadva,mert elég sokan érdeklődtek Liliről,és a második kérdés mindig: "és,tejcsi van?" :mrgreen: Akkor mit szóljak én??? Még csak kb. 1000 x válaszoltam mosolyogva erre a kérdésre :!: :wink: :lol: Ja,és mindenki azt kérdzgette, hogy mi Lilinek a "rendes" neve? :twisted: Volt aki Lillára,Lídiára tippelt! :shock:

KépKép
editmaci
 
 


sziasztok!

zsombi megint rosszabbul van, be van rekedve, és csúnyán köhög. a dokinéni írt neki köptetőt (rinatiolt) meg antibiotikumot (unazint), holnap kell visszamennünk. láza nincs szerencsére!

szilvi, édes nagyon Zsombor, ahogy nyelvel!!! :):):)

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kriszti,jobbulást Zsombinak!

KépKép
editmaci
 
 


Edit, Bolgog Szülinapot Lilinek!!!!!!!!!!!


,m d tnkgh zt -cc trb c tjkjkbbiun kiioltoifnnbnjf
gf ,kk iu ko él op,o mé oé

Ezt Zsombor írta neki. Ők biztos értik.... :lol: :lol:

KépKép
sz.szilvia
 
 


Edit! Ha még egyszer valaki megkérdezi, főleg, hogy ez a második kérdés, hogy tejcsi van-e, kérdezd meg, hogy nála rendben vannak-e a szelek, nincs-e gond a vizeléssel, illetve nem kínozzák-e nagyon a hőhullámok... :? Én ezzel készülök.
Tőlem exkolléganők kérdezték, reagálva arra, hogy Benedekünk lesz, hogy "ti fiút akartatok?". Nem vazze, meg is próbálom a kórházban kicserélni egy lányra. Ennyi eszük van az embereknek. Ne foglalkozz vele/velük! :wink:
vbea
 
 


Igen, és boldog szülinapot Lilinek! :shock:
vbea
 
 


Minden beteg babának javulást kívánok. És boldog szülinapot Lilinek. :!: :!: :!:

Kriszti, a hagymateának valami horror íze van. Nem próbálom meg mégegyszer . Végülis a hagymát kell megfözni és annak a levét meginni. Nem is tudom, miért teának hívják. Én inkább hagymalének nevezném. :twisted:
De a lényeg, hogy már kezdek jobban lenni.
Holnap megyünk tanácsadóba, nagyon izgi. :shock:
A férjem egész napra szabadnapot vett ki, ugyhogy annak külön örülök.

Edit, a Szögliget említésére iszonyú honvágyat keltettél bennem. Már mehetnékem van nagymamámhoz. De október vége már nincs messze. Már egyszer beszéltünk erröl, de elfelejtettem. Ugye a férjed Szögligeti? :roll:

Kép
gabcsi76
 
 


Jó reggelt!
Lilinek így utólag is boldog szülinapot kívánunk Lilivel. Kép
Mi tegnap több kilométert sétáltunk, hintáztunk, játszótereztünk. Ott mindig akad kiskölyök, aki bohóckodk Lilivel, a kis piszkos meg marhára élvezi, vagy csak a hintában ülve elnevetgél meg elnézegeti a már nagyobb gyerekek tombolását - szóval imádja. :lol: Pechemre ott is megtalált a védőnő, de úgy feltolta az agyamat a sok hülyeséggel. Pl. megint elkzedte fújni, hogy adjak Liga margarint a gyereknek, mert az nem tej alapú. Ja, zsír...kösz. Mármint, hogy keverjek a kajájába. Mondom kap olíviaolajat. Erre: nem kell az, mert az drága. Meg ne adjak neki gyümölcslevet inni, mert az tele van citromsavval meg cukorral. (Épp ivott Lili amikor llecsapott rám). Mondom: (általában) biot iszik, abban egyik sincs. Erre védőnő: adjak neki teát CUKORRAL ÉS CITROMLÉVEL! :shock: :shock: :lol: :lol: Na, itt még csak nyeltem a röhögést. Utána: éjszaka már ne hagyjam szopni (köze?!Ő kel fel hozzá?!), erőltessem nála a nappali szopit (csak reggel meg este szopik meg éjjel, nappal már kaját kér). Mondom: jó, majd pillanatragasztóval odaragasztom a cicimhez, mert amúgy nem akar. Eszik-e spenótot meg sóskát? Mpndom: nem, utálja, de eszik brokkolit. Hát mert nem cukrozom JÓL meg neki. Úgy ő se enné meg. És gyakorlatilag letolt, hogy hamar jött ki a Lili foga. :shock: Na, itt elkezdtem röhögni, hogy jó, majd a következőket visszatolom neki, ha az átlagnál hamarabb jönnének. :? :shock: Ő meg azt hitte viccelek, és dévaj kacajjal tovalibbent a következő anyukára, akivel közölte, hogy minek vesz a gyereknek ilyen drága cipőt?! Csak tönkremegy? :shock: :shock: :lol: Hol él ez?! Egy sarokdöntéses, keménykérgű cipő (mindenkinek azt javasolnak) 5-6000 Ft. Ez alatt én még nem láttam... De hogy nem kell az a gyereknek, mert már 2 hónapja jár.
Aztán ott röhögtünk az anyukákkal a játszótéren, hogy kinek mit mondott - hát csajok, gyalázat.... :wink: :lol:
Edit! Igen ezek az idegesítő kérdések még majd egy darabig lesznek, majd felváltják a "van még tejed? szopik még? van már foga? tud már ülni? jár már? eszik már húst?" és egyéb okosságok. Az én kedvecem a "nem szorulásos a gyerek? Mert az anyatejesek szok szoktak lenni" - mondta ezt egy kolléganőm, aki ugye eü. végzettségű...
Zsombinak gyógyulást. Megyek, mert Lili kipakolta a szekrényt... :shock: :shock: Tegnap este a z apjával volt a konyhában, és a fazekakat pakolta ki. Jó hangja volt...

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk az ortopédiáról.A gipszcsizmát nem kell már neki hordani :lol: :lol: :lol: ,minden pelenkázásnál kell a lábfejét még egy darabig tornáztatni, meg a terpeszbetétes pelust kell ráadni. :? De ez még mindig jobb mint a gipsz.Majd november elején kell visszamennünk kontrollra.

Lilivel úgy indultunk ma el, hogy csupa rózsaszín meg fehér cucc volt rajta, meg szerintem egyáltalán nem kisfiús az arca, de ma már ketten kérdezték, hogy "kisfiú vagy kislány?" Először rögtön itthon a liftben,meg egy anyuka a kórházban! :? :shock: Azt hittem megőrülök!


Gabi,igen a férjem lakott Szögligeten,de a nagyszülők meg a család nagy része, barátok még mindig ott vannak, úgyhogy elég gyakran szoktunk járni mi is oda. Most Lilivel egy kicsit ritkábban! :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Edina,azt hittem a mi védőnőnk a csúcs,de a tiétek eddig a legprofibb :!: :wink: :lol: Nálunk már vagy három hete nem járt, remélem nem is jön gyakran. :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Én nagyon örülök, hogy rendes védőnőm van. A tokaji nagyon gáz, ki is osztottam anno. Már bevásároltam egy rakás bébiételt és gyümölcslevet. Alig várom, hogy rendes kaját egyen. Lehet én vagyok a hülye, de nem vagyok annyira odáig az anyatejes táplálásért. Vagyis a csak anyatejes táplálásért. Elfogadom, ha valaki igen, én nem. Szerencsére a gyerekorvos sem. Szerintem Marci imádja majd a pocakját.

Marcellt többen nézték már lánynak. Milyen szép kislány! Mondom fiú. Ja, akkor milyen szép kislány lettél volna! Na,mondom, köszi! Engem már nem zavar a "tejes kérdés" Mondok rá egy igent és kész.

Robi nyert egy vezeték nélküli egeret és billentyűzetet. Már csak egy jó nagy monitor kellene és az ágyból is netezhetnék. ÍArni már tudok majd, csak látni nem látom, amit írok!

Azt hiszem Robit ki fogom készíteni, mert van egy rakás pelenka kuponunk, ami októberre jó, így majd 3 csomag pelenkát veszek a jövő héten, plusz uncsitesóm is hoz egy vizilovasat, szóval szerintem 2 hónapra el leszünk látva. De nem akarom, hogy elvesszenek. Szerintem ezt direkt ezért találták ki!

Még itt nincsen magazin. Gáz, mert már vasárnap be lehetne váltani a Brendonban. És csak a kupon miatt veszem őket meg. Most majd megnézem milyen kuponok lesznek és ha nem kell semmi, akkor nem is veszem meg. Egyre kevesebb dolog kell Marcinak szerencsére. Majd később megindul a vásárlás!

Kép
tokajkincse
 
 


:D :oops: :D Épp most vettem Marcinak egy szobahintát. Na, erről ennyit, hogy nem kell semmi! :D :oops: :D

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi,mennyiért vetted a szobahintát? A Tégelben most 7990.-ért lesz.
Azt mondta az újságárus, hogy a kiadó ma kérte vissza a múlt havi újságokat,valószínüleg csak hétfőn lesz októberi szám. :? :(

KépKép
editmaci
 
 


Milyet vetettek? Ajtóra szerelhetőt vagy fémkereteset? Mi is szeretnénk,mert itt a közeli játszótereken csak olyanok vannak amikbe nem lehet beültetni.
Van már új Brendon katalógusod? Neked van a végén árlista? Mert nekem ebben most nincs, pedig a tavasziban volt. :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Szia!

8500 egyeztünk meg a csajjal. Fémferetes, mert nekünk nem jó az ajtóra szerelhetős, mivel pont az előszobára nyílik és azt nem fűtjük télen. Nincsen nekem sem árlista, de ha neten beütöd a számát, akkor kiírja mennyi. A legolcsóbb hinta ott 14000. A csaj is ott vette és ráadásul pont zöld,mint nekünk jó, mert zöld dolgaink vannak a szobában.

A Tégelben milyen lesz? Állványos? És milyen márka? Nekünk nem jár szórólap, a neten pedig a szeptemberi akciók vannak még.

Kép
tokajkincse
 
 


A Tégelben Polmax állványos hinta lesz. A Brendonban most 4000 pontot adnak a 14.990-es hintáért.Csak hát az meg szerintem elég sok érte. De majd megnézzük, hogy a Tégeles mennyire stabil,meg az is számít, hogy hány kg-ig használhatóak. :roll:

Az Anyák lapjás kuponok között most nem sok minden van ami minket érint,talán csak a lepedő. :shock: Imi szerint az is fölösleges már! :mrgreen:

A neten néztem is a katalógusból néhány dolgot Lilinek. A sapkák közül pl.egy sincs itt a Miskolciban ami nekem tetszene. :(

KépKép
editmaci
 
 


Szerintem menjetek át, mert nagyon sok jó sapkát láttam a múltkor. Sok nincs is benne a katalógusban. Marcellnak is kell majd, mert kinőtte a másikat 1 hónap alatt. Jó, nem? Pedig a 37-es fejére vettem 40 sapkát. :cry:
Melyik hintára adnak plusz pontot? A Retrus tálcás hintára? Azt hiszem az van a csajnak is. Elméletileg 15 kg-ig jó.
Engem csak a fürdetőkarika érdekelne most, meg esetleg valami játék, ha lenne kuponnal. Néztem, de még a szeptemberi kuponok vannak fent. De ha nektek jó a rugós hinta is, akkor még ma 8000 a Brendonban kuponnal. Az viszont jó ár érte.

Kép
tokajkincse
 
 


Lepedő? Egyszer mostam ki őket, amikor megvettem. Jól elvan magában a kiságyban. Most azon gondolkodom, hogy veszek egy fotelágyat és leesésgátlót és szétszedem a kiságyat. Nem fog úgysem abban aludni. Tegnap mindkét kezével megfogta a kezemet és úgy aludt el! Imádom! Ja, a pelenkázón meg végigér. A fejét folyton beveri a falba. Hason utál lenni, sírás a vége. A lábait húzza fel és a fenekét emeli fel. Mikor kinyújtja, akkor hátrább megy. Na, ezzel a nyakizmai nem erősödnek... :cry:

Kép
tokajkincse
 
 


A Retrus hintára adnak plusz pontot.
A pelenkázón már Lili is végigér,amikor felnyomja magát állandóan beveri a fejét a falba. Szerencsére ő szeret hason lenni,úgy szokott elaludni is. Tényleg sokat erősödik így a nyakizma, már a hordozóban is húzza fel magát. :roll: :wink: Már úgy várom, hogy sikerüljön neki az oldalrafordulás is, olyan sokat próbálkozik vele. :lol:

Milyen márkájú bébiételeket meg italokat vettél? Mindegyikről olyan jókat írnak a hírdetésekben. :idea: :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Kaptunk Szentkirályisat, én Kecskemétit vettem, mert az olyan jó árban van és szerintem elég jó a választéka is. Meg még Pacificot, azt sógornőm használta. Az a legolcsóbb, de annak csak italai vannak. Dobozos, a Corában is lehet venni.

Két Retrus hinta van. Nem akciózták kicsit le? Mert a múltkori játék is plusz pontos volt, de le is volt árazva valamennyire.

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok,

tegnap meg volt az elsö ultrahangunk. Azt hittem nem fogunk semmit látni, de ahhoz képest,,,,,,, egy iszonyatosan kis izgága, hiperaktív pocaklakóm van. :lol: :lol:

Egy másodpercre nem állt le a lábainak és kezeinek mozgatásával.
Valami csoda volt.

Viszont a sok infótól délutánra annyira elfáradtam, hogy végig aludtam a napot. Meg a ma délelöttöt is. :cry:

Itt van a pocaklakóm elsö ultrahangja:


Kép


Kép
gabcsi76
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?