Új privát üzeneted érkezett!

odry, akkor te ma nagyon ügyi voltál :lol:
és nem is fájt egy cseppet sem?

zolddisznócska, remélem te is jól vagy :roll:

sapé, reménykedem, hogy hamar-hamar túlteszed magad ezen az egészen...és végre minden jól alakul..
kicsiboris
 
 


én is itt vagyok,még...

Ági!
Jó a kép....
jó volt beszélni! :lol:


Kisboris!
Úgyi-úgyi :lol: Kicsit kellemetlen,de én amúgy is érzékeny vagyok!


Akkor mára elköszönök és egyek az ágyikóba!

Kép
odry
 
 


Jó éjt Csajok! Kép

Kép
Kép
Ági279
 
 

 
 

Szia Odry!

Rossz volt nézni,h ennyi vért csapoltak le a tesómtól! :?

Tsókám, jó éjt neked is! :D

Réka
réka86
 
 


Sziasztok!
Túl vagyok az első inszemen. Hát buli volt. Megküzdöttünk. Ferdén áll a méhszájam, nehéz volt bejutni. De a randi sikerült, remélem.

Holnap megint megyek. Remélem az már nem fog fájni.

Hajrá mindenkinek!

Pihenjetek sokat!


Puszika..
zel
 
 


Kicsiboris!
Köszi, jól vagyok - azt leszámítva, hogy egész nep fájt a hasam.

Odry, Zel!
Ügyik voltatok!
A kkor most várunk, várunk, várunk...

Kép
zölddisznó
 
 


hát jó lenne ha már valaki babácskás lenne :!:
kicsiboris
 
 


K.boris :)
Ez aranyos volt. Jó lenne, ha mindeniki babácskás lenne. Igaz?

Zel, Odry :)
Megy a drukk nagyon.

Zel :)
Nekem meg előrehajlik a méhem, ezért valami különleges katéter kell. Már kettőt eldobtak miattam, mert azzal nem jutottak célba.

Sapé :)
Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. Remélem hamar túlteszed magad rajta. Azért az jó, hogy nálad az inszemek ilyen könnyen sikerülnek. Biztosan hamar lesz kistesó.

Nekem leesett a hőm 36,8-ra, így remélhetőleg megjön holnap. Legalábbis eddig így volt. Ha nem, akkor novemberrre halasztódik az inszem. Drukkoljatok, hogy holnapig meglátogasson piri.
Doki már tegnap felírta a stimukat.

Kép
Kép
tiza
 
 


jajj tiza, elég rossz érzés töltött el a kérésed miatt, drukkoljunk, hogy megjöjjön :?: :!: :?: :!:
na jó tudod csak viccelek, csak itt kb. senki sem szeretné, hogy meglátogassa a pirije :oops:
de neked szurkolok, hogy minél hamarabb mehess a stimura :lol:
és nem fájt nagyon, hogy kicsit 'erőltették a katétert?

...és, YES YES YES

MINDENKI BABÁCSKÁSODJON :!: :!:

odry, remélem a hétvégi családi mizéria miatt azért nem gürized túl magad :roll: de tényleg :!: találj ki valami egyszerű kajcit :roll:

lola, legyekmami, zsazsóka, hol leledzetek?
kicsiboris
 
 


Sziasztok!

Szintén új vagyok. Múlt héten kedden volt az eslő inszeminációm, a Kaáliba csinálták. Probléma a magas prolactin volt, de az I. sz. SE Belklinikán rendbe hozták. Majd kiderült, hogy a progeszteron alacsony.
Az inszem. óta itthon vagyok és pihenek. Már nem sok idő kell, hogy kiderüljön az eredmény. Sokszor elkeseredek, de sokszor úgy érzem sikerülni fog. Igazából nem nagyon érzek semmit. Volt, hogy a jobb oldalon éreztem szurkálást, be is telefonáltam, és azt mondták az nem baj, a sárgatest miatt érezhetem. Méregetem a hőmérsékletem is reggel, ma és tegnap 36,9 volt. Nem tudom, hogy ennek van-e vmi jelentőssége! Vagy egyátalán mennyinek kell lennie?

Köszi ha valaki tud nekem tanácsot, tapasztalatot mondani.
carry
 
 


K.boris :)
Köszi a megértést (mármint a szurkoláshoz.) A katétert nem érzem, ezért nem fájt, csak kicsit tovább tartott a művelet.

Carry :)
A hőd így önmagában nem sokat mutat. Lehet jó is, nekem már rossz lenne. Az alaphődtől függ, hogy meddig kell felmennie. Általában olyan 37 körüli érték a jó. A lényeg, hogy az ovuláció előtti hődhöz képest 3-4 tizeddel feljebb menjen és ott is maradjon jó sokáig.

Kép
Kép
tiza
 
 


LÁNYOK!SAJNA ROSSZ HÍREM VAN:A 2. BEÜLTETÉS SEM SIKERÜLT!!!!
NEM TUDOM MEDDIG BÍROM MÉG IDEGEKKEL!!!
lola29
 
 


Lola :( :cry:
Nagyon sajnálom. El tudom képzelni mennyire megterhelő lelkileg. Azért ne add fel, van akinek csak az 5. sikerül. Lesz babád, csak türelem kell. Én is mindig ezt mondom magamban. Ráadásul én már 33 éves vagyok.

Kép
Kép
tiza
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem írtam már ide egyszer korábban. Mi is inszemezünk, most lett volna az első, mindenféle stimu nélkül, de sajnos elég zűrös időszakom volt, no meg kicsit túl is izgultam magam, ezért a doki tanácsára úgy döntöttem, hogy várok egy hónapot és eleve már gyógyszerrel indulunk.

Serophent írt fel. Van valakinek ezzel tapasztalata? Én eddig csak clostit kaptam, még mikor spontán próbálkoztunk.

Lola! Neked sok kitartást az újrakezdéshez!

Akik pedig még teszt előtt állnak, azoknak nagyon-nagyon sok szerencsét kívánok!!!

nyusziful
nyusziful76
 
 


lola, nagyon -nagyon sok erőt, ne most add föl nekem :!:
gondolj arra, hogy most ha eddig nem sikerült akkor már annyira kiéleződött a helyzet, hogy a következő majd sima ügy lesz :lol:
és abszolút megértelek én csodállak, amin végigmentél eddig is az sem semmi, próbálj meg a hétvégén kikapcsolni, de teljesen :shock:

tiza, akkor te jól viselted tényleg, én lehet hogy hisztis leszek (ha lesz inszemem), és a 33 év semmi az én 35-ömhöz lépest :lol:

carry, szia közöttünk, gyere gyakran, az inszemről itt sokan tudnak neked tanácsot adni szerintem (én még nem estem át rajta).
kitartást :!:

nyuszifül neked is minden jót, írj sokat nekünk az élményeidről :lol:
kicsiboris
 
 


Sziasztok!

Gyors be kukkantok ,de megyek az ágyikóba,mert jön a mamim és elkezdjük a holnapra való felkészülést.Képzeljétek a megint inszem elött meg néztek uh.-on. Ez azért furi,mert ilyen se volt még. 11.-kor néztek meg és már nem találták a tüszőket,ELINDULTAK a DRÁGÁIM... :wink:
Jól vagyok,bár éjszaka nem sokat aludtam,mert olyan hajnal 1 fele alukáltam el és már 5.45-kor kor fent voltam.Annyira görcsölt a hasam,hogy nem bírtam aludni.


Lola!

Sajnálom és nem is tudok semmi okosat mondani,mert ilyenkor az úgy is mindegy :cry: Ölelés :!:


Réka!
Tán csak nem elkapott a láz!!!??? Ági behozott a csőbe?
Hogy van Gergő? Élvezte a tesódéknál a napokat? Gondolom néha neki is jó a szülöktől távol! Azért ti sem unatkoztatok :shock:
Gyere máskor is!


Kisboris!
Egyszerű és nagyszerű lesz a kaja,meg mint már írtam jön a nagymamim :P



Köszi a drukkokat!!!
Az Újakat üdvözlöm és bocsi,de majd máskor többet!!!



Odry Kép
odry
 
 


Odry, Zel szorítok hogy sikerüljön!!!!
Lola, nagyon sajnálom! mondtak valamit, hogy miért nem sikerülhetet?

Tiza, Bbilona, Orsi!!! mindenkinek nagyon szurkolok!!! Hogy vagytok? Jelzések vannak már?
málna79
 
 


Sziasztok!
Zel barátnője vagyok!Bár nem vagyok felhatalmazva,azért én mégis írok :oops: .
Zel jól van,végig aludta a délutánt.A mai inszem nem volt neki annyira gáz mint a tegnapi.Elment pihizni a párjával a nyaralójukba.
Ja,és ezerrel rásegítenek az inszemre :lol: !
tvera
 
 


Sziasztok!
Odry!
Először is BOLDOG SZÜLINAPOT neked!Ha jól emlékeszem ma van! Ugye?

Carry!
Üdv. itt közöttünk! Örülök hogy ránk találtál!Gyere gyakran!

LÁnyok!
Voltam ma a vizsgálatokon és minden rendben, alkalmas vagyok a műtétre.Ennek azért örülök, mert minden rendben volt.Így hétfőn mehetek délelőtt. Köszönöm mindenkinek hogy gondolt rám és szorít nekem! Ha rendbe lesz minden jelentkezni fogok!
Mindenkinek szorítok 100000000-el hogy sikerüljön az inszem!

Még egy amit a tévében hallottam! A kormányzat azon gondolkodik, hogy a mesterségesen megterékenyítésnél levő támogatásokat szűkítse. Itt olyanról beszéltek pl.: hogy a TB a lombiknál 5 beavatkozást támogat, és ezt is csökkentenék!
MIt szóltok hozzá?
Jó pihenést és hétvégét mindenkinek!
sapé
 
 


[quote="sapé"]S írta:sapéziasztok!
Odry!
Először is BOLDOG SZÜLINAPOT neked!Ha jól emlékeszem ma van! Ugye?

Carry!
Üdv. itt közöttünk! Örülök hogy ránk találtál!Gyere gyakran!

LÁnyok!
Voltam ma a vizsgálatokon és minden rendben, alkalmas vagyok a műtétre.Ennek azért örülök, mert minden rendben volt.Így hétfőn mehetek délelőtt. Köszönöm mindenkinek hogy gondolt rám és szorít nekem! Ha rendbe lesz minden jelentkezni fogok!
Mindenkinek szorítok 100000000-el hogy sikerüljön az inszem!

Még egy amit a tévében hallottam! Az egészségügyi tárca azon gondolkodik, hogy a mesterséges megterékenyítésnél levő támogatásokat szűkítse. Itt olyanról beszéltek pl.: hogy a TB a lombiknál 5 beavatkozást támogat, és ezt is csökkentenék!
MIt szóltok hozzá?
Jó pihenést és hétvégét mindenkinek!
sapé
 
 


Bocsi!
sapé
 
 


Sajnos szomorú híreket hallottam:

Előkészítés alatt áll a fogászati ellátás tb-támogatásának csökkentése” – olvasható a Brüsszel által a héten jóváhagyott konvergencia-programban. Lapunk által megkérdezett szakértők szerint ez nem jelent mást, minthogy bizonyos fogászati ellátások átkerülhetnek az extra fizetős szolgáltatások közé.



A tárca azt is fontolgatja, hogy kevesebb lombikbébi-próbálkozást fizessen, úgy tudjuk, ebből a szempontból a brit példát favorizálják, ahol az állam mindössze egyetlen próbát fizet.



Egy lapunk által megszólaltatott szakértő szerint viszont elképzelhetetlen, hogy ekkora konfliktust vállaljon a minisztérium, az ő véleménye szerint „három alá biztosan nem mennek”.



Jelenleg a társadalombiztosítás a kapcsolatban élőknek támogatja az asszisztált, úgynevezett reprodukciós beavatkozásokat, de nem a végtelenségig. Az inszeminációért (a nő testén belüli mesterséges megtermékenyítésért) nem kell fizetni, de lombikbébi-próbálkozásból (amikor a megtermékenyítés testen kívül történik, és a petesejtet visszaültetik a nő méhébe) csak ötöt támogat az egészségbiztosító.



A nemrégiben hozott rendelettel ez érvényes a meddő egyedülállókra is, de azoknak, akik csak a korukra hivatkozva szállnak be, fizetniük kell. Ez beavatkozásonként 300-400 ezer forintba kerül. E mellé jönnek még az elengedhetetlen gyógyszerek, amelyek – azon túl, hogy sokszor csak külföldről beszerezhetők – igencsak drágák. Bár ezeket a tb 50 százalékban támogatja, próbálkozásonként még így is 50-200 ezer forintot kóstálnak. Mindent egybevetve nagyjából fél millió forintjába kerül egyetlen próbálkozás az egészségbiztosítónak.



Demográfiai mélypont



Megkerestük az egyik lombikbébi-klinika vezetőjét, aki szerint vállalhatatlan következményekkel járhat, ha próbálkozásonként fél millió forintot kellene előteremtenie azoknak a pároknak, akiknek természetes úton nem lehet babája.



„A Ratkó-korszak unokái vannak most szülő korban, és ez még tíz évig marad így. Utána olyan súlyos demográfiai mélypontra kerül az ország, ami

– ha nem teszünk ellene – megfordíthatatlanná válik.”



A klinika vezetője azt mondja, a tervezhető beavatkozásoknál már jó ideje várólista van, így ha valaki ma bejelentkezik hozzájuk, március közepére tudnak neki legközelebb időpontot adni. „Ezzel a lépéssel a várólista lerövidíthető lesz két hónapra, de szignifikánsabban kevesebb próbálkozásból kevesebb gyerek születik.”



Azt mondja, átlagosan öt próbából tudják vállalni a sikert, így minden egyes próba elvétele húsz százalékkal rontja az esélyeket. „Nem véletlenül alakult ki, hogy öt próbálkozás legalább kell. Ez olyan, mint egy öt menetes boxmeccs: az első menet az ismerkedésé, majd fokozatosan tapasztaljuk ki a másikat.”



Jelenleg évente mintegy 2500-3000 baba születik lombikkezelések hatására.

Hihetetlen................
málna79
 
 


Málna!
úristen!köszi a részleteket!ez nagyon súlyos!!!remélem nem így lesz!
lányok!köszi a vigasztaló szavakat!aranyosak vagytok!
tegnap mondta a janet jackson a tv-ben hogy 40 éves,és úgy gondolja szülnie kéne, és vagy 4-et szeretne.nem vagyunk elkésve!ja és az anyja 36 évesen szülte!
lola29
 
 


Jó reggelt!

Lányok! Nektek momdtak valami okosságot a dokijaitok inszem utáni életmóddal kapcsolatban? Házasélet, sport, kaja-pia, stb...

Odry, Zel hogy vagytok?

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma reggel megcsináltam a tesztet! Sajnos negatív!
Nem sikerült.... Kép
Hétfőn kell mennem a dokihoz, úgyhogy kezdjük előlről!
De nem vagyok nagyon szomorú, fe a fejjel ugye? Talán majd a második!

Odry!

Kép

Orsi
orsika0
 
 


Orsika :)
Fel a fejjel! Tudjuk milyen ez, de lépni kell tovább. Egy kicsit szomorkodd ki magad, aztán uccu neki a következőnek.

Málna :)
Hát köszi a részletes tájékoztatást. Annyit már egy másik topicon olvastam, hogy csökkenteni akarják a támogatást, de hogy az is szóba került, hogy csak 1 lenne ingyenes. Ez hihetetlen. Elsőre alig sikerül valakinek és honnan szedjünk fél millát próbálkozásonként? Persze eladhatjuk az autónkat meg a házunkat csak azért mert ők jól elk*rták a költségvetést a nagyon hozzáértő ténykedésükkel. Az lehet, hogy Angliában csak 1-et támogat a tb, de azért jobban össze tudják spórolni a rávalót, talán ezt is figyelembe kéne venni. Én eddig is azt mondtam, hogy a meddőségi kezeléseknél még a gyógyit is ingyen adnám. Fel vagyok háborodva és egy kicsit el is keseredtem. Igaz még nem tartunk a lombiknál, de nagyon könnyen eljuthatunk oda. Már eddig is kb. 250.000 Ft-ot költöttem a babásodásra ha mindent beleszámolok.

Kép
Kép
tiza
 
 


Helló Orsi,

sajnos nekem is jelzést adott, hogy meg fog jönni. Persze először vettem tesztet majd 3 óra múlva jelzést adott. Ez a mi szerencsénk. Én is hétfőn megyek. Úgy gondolom ha minden rendben uccu neki.......

Most egy fokkal jobban viselem, és úgy érzem hogy ebben nagyon sokat segít a fórum.

Tiza neked még lehet szorítani?
Pontosan én is így gondolom. Össze se lehet hasonlítani a mi életszínvonalunkat az angolok életével. Persze egy milliárdos miniszterelnök könnyen dönt erről mert ha ők vagy a többi miniszter ilyen helyzetbe kerül lazán kippengeti az 500.000 Ft-ot. És akkor még egy fillért nem adtunk a dokinak. Mi is kb. 200.000 Ft-nál járunk. És még hol a vége...... De azért arra kiváncsi vagyok hogy hány autót fognak értékesíteni vagy mennyivel csökken a politikusok fizetése. HOgy ők mit tesznek azért hogy jobb legyen az ország!!!!! Úgy gondolom hogy ez a hely nem alkalmas politizálásra de ez tervezet itt mindenkit érint!!!!!
málna79
 
 


mi már fél milliónál tartunk!
lola29
 
 


Hello Odry!

Gergő nagyon jól érezte magát Ágiéknál! Festegettek, vagyis Gergő csak pacsmagolt! Néha kell nekünkl is egy kis szabadság! Nem gondoltam,h a tesóm kibírja vele 3 napon át! Novemberben elkisérem,ha elvisz magával! Ja és megrántottak forgalmi vizsgán! 2 hét múlva újra vizsgázhatok!

Na pux,megyek is!

Réka
réka86
 
 


Kép

Mindenkinek KÖSZÖNÖM a SZÖLINAPI kívánságokat!!!!
Túl vagyok a családi etetésen. Jól sikerült,de a végére elfáradta.


Orsi!
Sajnálom,de jó hogy a hozzáállásod pozítív maradt. Talán tényleg igaz a statisztika és most már nagyobbak az esélyeink! Nagylevegő, szeressétek egymást és majd jönni fog!


Tvera!
Köszi az infót! :lol: Mi is csináltunk ilyet és remélem meg is lesz a gyümölcse :oops: Hajjrá ZELNEK!!! :wink:


Réka!
Nem októberben jöttök? Többet kell az Áginak odadni a fiadat és többet tudtok a pároddal romantikázni Kép

Engem is az elsőnél megvágtak,de másodjára sikerült! Majd szorítok!


Ági!
Merre vagy? Nem tán majd a Réka többet jön mint TE :?:
Nem baj írjatok,mindegy mikor!Hogy telik a hétvégétek?


Lola!
Én nagyon szomorkás vagyok miattad! Még meg is könnyeztelek. Kemény csaj vagy! Most hogyan tovább? mikor szabad mennetek és mentek? Kép


Málna!
Sajnálom és neked is kívánom,hogy minél hamarabb teljesüljön az álmod!
Kép

Mindenkinek ilyen angyli babát hozzon a gólya!

Sapé!
Legyen erőd és minél hamarabb legyél újra kismama!
Addig is Ágota feledteti a rossz dolgokat: Puszi!



Odry Kép
odry
 
 


Jó estét!

Lola!
Nagyon sajnálom Kép


Réka!
Üdv közöttünk, még ha csak ritkán is tudsz jönni Kép


Odry!
Utólag is sok boldog szülinapot kívánok Kép Kép
Köszönöm kérdésed, de a hétvége elég sz@rul végződött.
Majd szóban Kép vagy személyesen :?


Jó éjt Kép

Kép
Kép
Ági279
 
 


szia lányok!
köszönöm a vigasztaló szavakat!
tegnap ,ma ismételtem a tesztet,de azok is negák lettek sajna.
most ott tartok hogy okt.24-re kaptam időpontot újra, de nem is baj, mert csak nov-ben lehet újra,mert 3 havonta fogad be az oep.
most a pesti kaáliba megyek, mert már nem bírom a 400 km.ert győrbe.
addig vhol el kéne intéznem egy méhtükrözést,ami 40000 a kaáliban, amúgy ingyenes.
ha vmi van, ne pazaroljam a lombikot,főleg ha ezt a keveset is lecsökkentik.
hát ez van.
szia mindenki,drukk hegyek mindenkinek!
lola29
 
 


Jó reggelt Lányok!

Végre volt egy nyugodt éjszakám és ki is aludtam magamat.
Most mosok meg még eltakarítom a tegnapi romoknak a maradványait,aztán megyek a mamihoz,de addig is írogatok nektek!
Csajok!
Jó sokan vagyunk és nagyon kellene egy táblázat! Sokkal jobban tudnám ÉN számon tartani ki hol tart,mert nem szeretek kellemetelen helyzetbe kerülni
.
Szóval ÁGI!!!!!! Nem tudnánk valahogy megoldani? Már a kép felrakásban szuper vagyok :lol: Valahogy ez is ilyen elven müködhet!!!???

Coca!
Érzel valami furit,amit eddig nem? Hogy vagy?


Tiza!
Van erdmény? Fura,hogy azért drukkolok,hogy megjöjjön, de múszály,most!!!


Babszi!
Hogy vagy ? Milyen napokon röpizel? Kérdem azért,hogy akkor tuti nem vagy gépnél. Nagyon lefáraszt a suli?


Wandera :?: Lmami :!:

Carry!
Most megint csak azzal tudlak vigasztalni,hogy a statisztika szerint ritka ha elsőre sikerül az inszem. Bár kívánom,hogy a Te esetedben ez ne legyen így. Viszont ha most mégsem sikerült volna,akkor menni kell tovább,mert az út végén ott vár a Ti babátok is. Most még nem kell semmit sem érezned,még akkor sem ha ott van a pocidban,mert még túl kicsi. Nyugi! Kép


Kép
odry
 
 


Odry!

Köszönöm a bátorítást, tényleg nagyon sokat segít ez a fórum!
A táblázatot excelben kell elkészíteni, elmenteni, majd ugyanúgy mint a képeknél "melléklet feltöltéseként" kell ide rakni.
Ha gondoljátok én is szívesen megpróbálkoznék vele.... Kép
A gond csak az hogy nem tudom a pontos adatokat, illetve hogy miket szeretnétek látni.
Írjatok!
orsika0
 
 


Orsikám!!!

Légyszi csinálj Nekünk táblázatot!!!
TE leszel a táblafelelős!
Már szerettünk volna régebben is,de nem tudtuk megoldani. Bénák vagyunk :oops:
Szerintem a névsór :arrow: mióta probálkozunk,v a kor :arrow: inszemek száma :arrow: a végére meg hogy milyen nemü baba és mikorra várható. EZ AZ ÉN ÖTLETEM?DE A TÖBBIEK IS SZÓLJANAK HOZZÁ!
Szerintem nézzél át egy -két topikba,hátha ötletet kapsz!


Kép
odry
 
 


Odry!
Korai lenne még érezni szerintem. Egyelőre örülök, hogy ma már nem fáj a hasam a clostytól.

Te? Méred a hődet?

Sziasztok többiek is!

Kép
zölddisznó
 
 


Coca!

Én sose mértem a hőmet,mert annyira nem vagyok türelmes ember,meg mindig különböző ídőben kelek.
Nekem nagyon érzékeny,amúgy is a hasikám,de semmi olyan különös dolgot nem észlelek,amit eddig nem éreztem volna.

Te fogsz tesztelni? Én kivárom,mert nekem is órát lehet hozzá állítani,így számomra hamar kiderül,hogy mi is van!



Odry
odry
 
 


Nem tesztelek, én is várok.

Zel-lel mi van?

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok!

Hát akkor nekiállnék a táblázatnak, remélem sikerül! Kép
Úgy gondolom, hogy szerepelhetnének benne a következő adatok ( ha valami kell még, ill nem kell bele azt jelezzétek!)
- név
- kor
- intézmény neve (hova jár?)
- mióta próbálkozik
- inszemek száma (hol tart)
- következő inszem időpontja
- siker esetén mikorra várható a babóca?
- milyen nemű lesz a kis jövevény?

Odry! Szerinted? Kép

Ha nektek is megfelelne így, akkor küldjétek el az adatokat, mondjuk e-mail-be!
Kép Címem: orsika0@citromail.hu
( az orsika után nulla!)

Orsi
orsika0
 
 


Orsika!

Kép
odry
 
 


Sziasztok!

Bbilona ne haragudj, hogy nem irtam neked vissza privatban! Neha elnem sincs ido :) de persze ennek orulok, mert eltereli a figyelmemet a bajaimrol. Csinal uj bajokat. :) Kerlek vedd kezedbe a tablazatot, mert akkor lesz belole valami. Ha tudok, segitek, de ha latni szeretnetek tablazatot, vagy vartok a szunidoig :( vagy csinaltok. Remelem nem haragszol - nem felejtettelek el!!!!!!!!

Amikor van idom, benezek, gyors vegigfutok rajtatok, aztan mar megyek is tovabb. Nem fogjatok elhinni, de a pedagogusokat jol megszorongatjak ezekben az idokben. Volt egy ertekezlet, aminek az a lenyege, hogy mindent adminisztralni kell, de semmi plusz munkaert nem adnak penzt. Dolgoznunk kell, de fizetni nem fognak erte. :( Fel eletemet most a munkahelyen toltom, de nem ad penzt :(
babszi
 
 


Odry!
Sokat gondoltam rad is! Es minden inszemesre. Remelem sikerul majd most nektek!!! Neha furcsa volt olvasni titeket - olyan remennyle neztek ele, amilyet en mar nem erzek az inszemmel kapcsolatban. En most az uj dokimban remenykedem, hogy mond valami jot, mert kezdem ugy erezni, hogy valoban bennem van a hiba, azaz van valami baj velem - legalabb egy jo adag fertozes, vagy ilyesmi.

Sape!!!
Nem akartam semmi rosszat mondani neked, es egyaltalan nem kertem szamon a keves jelentkezest - en is allandoan elvszek. Nekem csak az az erzesem volt veled kapcsolatban, hogy talan nem hiszel benne, vagy valami hasonlo. Szinte csak kibukott belolem, hogy ereztem ezt. Talan a sajat hangulatomat vetitettem rad, nem tudom. Nagyon remelem, hogy minden rendben lesz veled, es lelkileg eros maradsz. Annyiszor hallom mostanaban ezt az ures petezsak dolgot, es ugy elkeserit. Ott vagy mar a kapuban, csak megsem lephetsz be. Nagyon kegyetlen a sorstol ez!

KicsiBorcsam!
Ahogy tudok, irok par sort emilben is. Mostanaban te sem voltal :( Remelem nincs baj, csak apat kaptad el egy parszor. Mikortol lehet elesben probalkoznotok? Mert az lesz csak igazan izgi. :) :twisted:

Lola!
Veled erzek, akar hiszed, akar nem. Ne add fel! Legy eros!
babszi
 
 


anyok, ne haragudjatok ram! Kicsit olyan, mintha ezzel a tablazattal cserben hagytalak volna titeket, de higgyetek el, hogy sokszor napokig nem jutok be ide a tarsalgoba, annyi a dolgom.
Puszi nektek!
babszi
 
 


Babszi!

Örülök ennek a pár sornak és én hiszek neked. Nyilván a meló az új proramok nehezitik,hogy ide írogassál. Én személy szerint indig hiányollak,de ha csak 1 héten egyszer írsz ide én annak is örülök. Remélem minden rendben van az egészségeddel és az új doki ad egy nagy löketet neked!
Sajnálom,hogy neked elveszett a reményed,de hátha ez az orvos majd segít.
Vigyázz magadra és gyere,amikor csak tudsz!
Kép



Odry Kép
odry
 
 


Sziasztok!

Odry!

Kicsit szalajtok, oktoberben megyünk! Hát remélem másodjára már sikerül! Egész hétvégén Ágiéknál voltunk,csak aludni jártunk haza! :)


Tesóm

Köszi az üdvözlést! Amikor tudok,itt vok! Kép

Réka
réka86
 
 


Odry

Utólag is Sok Boldog Szülinapot kívánok! Kép

Réka
réka86
 
 


Hali Réka!

Minek mentetek haza csicsikálni? :wink: Ágiéknál tán nincs elég szoba??? :lol:
Aranyos a maci!!! Köszike!!!
Akkor októberben találkozunk és remélem csupa jó hírekkel leszünk addigra gazdagabbak! Addig is írj ! Puszi!

Most pedig elteszem magam.

Kép
odry
 
 


Sziasztok! Kicsit elmenükültünk a párommal a hétvégére. Minden elől. Tópart, nyaraló, nyugágy, peca. Kell ennél több?

Túl vagyok a két inszemen. Az elsőt már írtam. Szar volt, fájt, mert a méhszájam ferdén áll. De a második könnyebb volt. Az első napon fájt a hasam egész estig. Kérdeztem az orvost, természetes-e, de azt mondta nyugi, mert az csak jó, mivel akkor jó helyre kerültek a "fiúk". Kicsit lassabban közlekedtem hétvégén, meg rossz volt az autóban a döcögés. Most már teljesen jól vagyok, csak kicsit, mintha néha lufi lenne a pocakomban. GOndolom ez a beavatkozás, meg az Utrogestan miatt lehet.

Coca, Odry! Remélem ti is jól vagytok!!!!

Az orvosom pihit, kímélő életmódot, no emelést javasolt, meg tömény sexet hétvégére, hogy megmutassuk a kemény magnak az utat! Remélem, a nagyja elég ügyes volt, a többinek meg megadtuk a "löketet".

Lehet, hogy elkezdem mérni a hőmet ebben a hónapban a ciklus közepétől. Eddig a hőgörbém mindent igazolt. Mindig tudtam, hol tartok.

Szorítok minden inszemesnek.

Döntsük meg a statisztikát! Legyünk gyorsan pocakosok!!!

Pusza mindenkinek...
zel
 
 


Zel!

Szuper hétvégéd lehetett!
Nekem tegnap múlt el a hasfájásom, most meg egy óriás lufira hasonlít. Ebben egyezünk. Én nem kapok progipótlást.

Neked ez most két inszemnek számít? Remélem, nem!
tesztelés-ügyben mondtak valamit?

Na pusz, jó éjt mindenkinek!

Kép
zölddisznó
 
 


Szia Coca!

Gond lenne, ha ez két inszemnek számítana? Nem tudom ám. Ha a beavatkozást nézzük, kettő volt, ha ciklust, akkor egy. Lényeg, hogy dupla adag "anyagot" kaptam. Remélem a minőség is tökéletes volt. A spermavizsgálaton a doki azt mondta a férjemnek, hogy az eredményével dicsekedni kellene.


A pocid mérete változott? Az nem gond? Nekem akkora, mint volt, csak furcsa érzések történnek benne.

Katasztrófa a hüvelybogyó. elég felgörgetni, ráadásul oldódik, akkor meg folyik. Fúj..
Tesztelésről nem beszéltünk. Azt mondta a doki, aki csinálta az egészet, hogy ha nem jön , OK, de ha igen, keressem a kezelőorvosomat. Biztosan fogom még a dokimat zaklatni telefonon is az ügyben,mert kíváncsi vagyok, ezt a bogyód meddig kell használni. Azt olvastam, ha megjön, abba kell hagyni, de azt is, hogy amíg használom nem biztos, hogy megjön. Mi az igazság most?


Ha a normál ciklusomat veszem alapul, akkor 2 hét múlva péntek-szombat környékén kellene megjönni, vagy akkor lehetne akár tesztelni is.
Kicsit most építek a hőmérőzésre. Nehogy valami ( mensi) váratlanul érjen.

Jó éjt mindenkinek! Álmodtjatok babásat!

UI: Neked is volt előtte stimu? Ugye? Ha igen, hogy-hogy nem kapsz egy kis pótlást sárgatestre?
zel
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?