Új privát üzeneted érkezett!

Na Coolasa megelőzött a beszámolóval. Az Ő írása mellett az enyémről már nem is nyilatkoznék. :?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Milyen az a bébimenű?
Ahogy a kajáldás képeket néztem, rájöttem, hogy jobb is, hogy nem mentünk, mert a csajom ámokfutást rendezett volna az asztalok és székek között. Báááááááááááááááár, kajával mindig féken lehet tartani. :roll:

Vuka,
nálam is csak azért van elmosogatva, mert nem volt nappal szkájp partnerem. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vuka,
gond egy szál se, lementek délre! :wink:
Én is csak ebéd után tudok elindulni.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

 
 

KÖSZI A BESZÁMOLÓKAT!!!! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabuska az IKEÁ-ban tök jó bébi-menü van. Az üveges bébikaját ingyen adják, csak a kupakot leveszik és nem adják oda, ezzel arra öszönöznek, hogy ott etesd meg a babával. A kisebb gyerekeknek meg van gyerekmenü, ami 245 Ft és 2 fogásos (gyümölcsleves, krumplipüré és hús). Az asztalok mellett egyből ott a játszósarok, ahol randalírozhatnak a gyerekek.

Ilba mehetünk akkor később is, csak maradjanak mások is sokáig, mert annak nincs értelme, hogy odaérünk 2-re és 3-kor eljövünk.
Azért remélem értékeled mennyire a kedvedben akarunk járni, csak megemlíted a beszámolót és máris 2-en ugrunk a kérésed teljesítésére. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Akkor ezek szerint havazós, borús, hideg napokon egyik találkahelynek jó az Ikea? :roll:
Mi sokat vásáltunk ott, de még soha nem ettünk. Csak a kijáratnál a 100Ft-os forrókutyát. De abból többet is! :lol:

Vuka, ezer hála Nektek! Én kb. fél2 körül tudnék kiérni, és 4ig tudnék maradni.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jár valakinek a Kismama újság? Elvileg mellékelni kellett volna egy kedvezményes belépőt a nov. 4-i börzére, de az enyémből ezt kihagyták, pedig el akarok menni. Másnak is kihagyták, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba mi sem kajáltunk eddig az IKEÁ-ban, de a barátnőmék felhívták a figyelmet az ingyen bébikajára, és mivel mostanában sokat jártunk oda, így kipróbáltuk és rájöttünk, hogy egész jó hely és az árak is tűrhetőek.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Lányok,
a kispesti társaságnak sajna muszáj 3-kor eljönni a Városligetből, mert utána már nem lehet felférni az 1-es vilire. :( (Szavazzunk ismét Demszkyre :evil:, akinek Budapest a mi városunk, ő meg Budakeszin lakik. És amióta az eszemet tudom, azt hallgatom, hogy tisztább, élhetőbb fővárost épít.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska ismerős a helyzet, én is az 1-es villamossal szoktam eljönni.

Na megyek, elteszem magam holnapra.
Jó éjt mindenkinek!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Én is 1-es, csak a másik irányba. Az se jobb. :(

Jóccakát!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok,ó gejejt! :wink:

Mikor lesz tali??????Én lemaradtam. :cry:

Sasha!
Azt írod Danci még kicsi a kukszi húzogatáshoz. :roll: Nekem mindenki (védőnő,dokinő,csecsemősök)azt mondták,hogy pici korától minden fürdésnél húzogassam Neki.Domi előszeretettel élvezi ha birizgálom Neki,sőt ő maga is csinálja elég rég óta. :lol:

Figyu!
A múltkor tettél fel PO badys oldalt.Te rendeltél már onnan?Csak azért kérdezem mert az is ott volt,hogy személyes átvétel Kispesten lehetséges.

Jumam!
Neked is köszi a kukis hsz-t! :wink: Bocsi,de egy szadista dokinénitek van. :evil: Pont azt mondta a miénk,hogy nem híve a felrántásnak.1)Mert Domi már olyan korban van,hogy ez maradandó negatív élmény lenne Neki.2)Hegesedést okoz ami későbbiekben nem jó.

Elkérhetném még1x a padlizsánkrém receptet? :wink:

Ilba!
Csak azt akartam kifejezni,hogy amikor megtudtam mennyi a súlya Dominak Benire gondoltam. :lol: Semmi rossz szándék nem volt bennem. :wink:


Nem lehetne a köv.tali is az Ikeában :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


APUCI!!!!
Boldog szülinapot Neked! :wink:


Engem nem kérdeztetek,de azért jelzem,hogy Dominak 16 foga van. :lol: :wink:

Mindenkinek cupp!Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Jó reggelt!

Dia,
:D éééértem! :wink:
Nekem meg eddig mindenki azt mondta, hogy amíg peluskorszak van TILOS a kuksihoz nyúlni. Mondjuk meglepne, ha erről is egyezne a vélemény. :shock: Én mindenesetre nem bántom neki, egyébként neki sem lehet huzigatni.
Talira csak este vetettem fel a keddet. Eddig csak Coolasa és Gabi jelzett, hogy oké lenne.
Domipapának ma van szülinapja? Hát akkor Isten éltesse! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Me ugye Vuka is. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jó reggelt!

Gabuska, a lakodalom Németkéren volt a háttérben a Látó-hegy, a férjem szülei laknak ott (Pakstól 13 km-re). Egyébként a polgári is kint volt a zöldbe, nem akartuk a kicsi házasságkötő terembe bezsúfolni a rokonokat, ezért inkább kint csináltuk. Megjegyzem sokkal jobb volt és az idő is a kezünkre játszott. Amúgy előtte való nap is esett meg utánna is. Szóval csak pont aznap volt jó idő.

Rendben van akkor küldesz e-mailt amikor úgy érzed, hogy eljött az ideje.

Igyekszem majd jobban látható képeket is felrakni, még gyakorolnom kell :D
gelcsó
 
 


Jó reggelt :lol:

csak bekukkeroltam gyorsan 8)

sietnem kell lakást formálni.
Szanaszét minden. Este nem pakoltam össze :oops: :oops:
Jön a barátnőm :lol:

Ilba,
igazolom, hogy az ikeás tali tényleg így volt ahogy Coolasa és Vuka írta :lol:
Én még vettem 2 db kávé habosítót, mert a barátnőm megkért :D

Hétvégén nem tudom mikor jövök.


a lányom bekakilt, mennem kell :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Jónapot Kívánok! :D

Itt vagyok én is, Gabus hiányoltál, pedig én mindig itt vagyok, igaz csak olvasok, de hogyhogy nem érzed a jelenlétem :?: :) :)
Egyfolytában munkásokat dirigálok..... vajmi kevés sikerrel. Most megkíméllek benneteket a részletektől, de annyit azért elárulhatok, nemcsak én, de a párom is rendesen el van kenődve. Lassan annyiba kerül a kégli, mint Natasáék veresi kastélya :oops: De hát úgy kell nekem, én tiltakoztam legjobban az ellen, hogy Pestről elmenjünk.

Tegnapi taliért írigy, Ikeáért nem :oops: Én nem nagyon csípem. Eddig akármit vettünk ott, mindig megtaláltam máshol jobb minőségben, valamikor olcsóbban. A konyhai szerkezetektől (fiók, és egyéb fémalkatrész) meg egyenesen óvtak minket, bár az tényleg harmadannyiba kerül, mint bárhol máshol pl. az olasz. :oops:

Ilba:
fogacskáért gratula, és én bizony rátok vagyok irigy (na már megint) szerintem sokkal szerencsésebb, hogy eddig nem volt gondotok vele. Addig jó amig nincs fog :shock: Én pl. az elmúlt hetekben közelharcot vívtam utódommal, hogy a bimbó nem arra való mint a többi játéka, hogy kutyát utánozván a fogával kell jobbra-balra rángatnia :roll:

Kuki-téma:
Hát mi azon kevesek közé tartozunk, akiknek szinte egyáltalán nincs letapadva. A dokinéni szerint a Gergő csodagyerek (csodafütyis gyerek) Én fürdéskor egyszer-kétszer hátrahúzom, hogy meg tudjam a fehér trutyitól tisztítani. Ennyit engedélyezett a dokinéni. Bár a gyermek kb. két hete fedezte fel a fütyijét, azóta ő is próbálkozik :D Le is videóztuk. Ha majd tini lesz és szemtelen, asszem megmutatom neki :D :D

A popsi még mindig piros, és eddig nem jött be sem a gyógyszertári gyulladt popsikrém, sem a Neogranormon, sem az Alsol ( :!: ) Most újra a Sudocremmel próbálkozom, hátha jó lesz.
Többiek, ti mennyi idő alatt tudjátok helyrehozni?
Lehet, hogy gomba?

Gelcsó!
Honnan a nicked? A többiek már leírták milyen volt a terhességük utolsó hetei, én megvígasztallak, én iszonyat sokat szenvedtem a terhesség alatt. Kb. 4 hónapos terhességtől vizesedtem, a lábam akkora volt mint egy lufi, égett a gyomrom, de annyira, hogy néha még bőgtem is, és kb. a 7. hónaptól a medencém ahogy feszült szét, alig bírtam felállni az asztaltól ( a 8. hónapig dolgoztam) mert úgy éreztem kiterülök :D Az utolsó hetekben a 3.-ra úgy mentem fel, hogy hátulról tolt a párom :D :evil: :D És ehhez vegyük hozzá, hogy kb. az 5. hónapban a kölök nagy kegyesen ráült a hólyagomra, hadd ne mondjam mivel járt :P :P Ennek ellenére nosztalgiával gondolok vissza a terhességre, az egészre. Pl. a Szigeten mozdult meg először igazán, olyan cuki volt, ott táncikált a hasamban.

A keddi talin elvileg ott leszünk, ha nem kell osztanom az észt a kőműveseknek.

Jövendő lakásfelújítóknak van egy csomó tapasztalatom viszont :P
Vendég
 


Natasa:
nem ringatózunk ma, kivételesen későn ébredtünk, és nekem minimum kell egy óra, hogy összeszedjem magam. Jövő héten találkozunk.
Vendég
 


Gabus, Nokicsek úgy áll fogilag, hogy várjuk a fogat mint a messiást, de egyelőre még fogínynek álcázza magát.
A bébimenűt az ikeásoktól kérdezted? Ha igen, ha nem, most akkor kifejtem, hogy tehát az étterem pénztáránál lehet válogatni márkák, ízek, korosztály szerint, Natasáék és mi is pl az „alma krumplival” című kulináris élvezeteket tartogató üvegcsékre vetettük rá magunkat.
Vuka, a te beszámolód egész másra koncentrál, mint az enyém, úgyhogy felesleges összeméregetned. Vagy csak arról van szó, hogy ha látok egy vízzel félig megtöltött poharat, akkor az számomra inkább félig tele, mint félig üres?
Visszaolvasok..

Kép Kép
coolasa
 
 


Tücsimami,
persze, ki is ment a fejemből, hogy nagy munkában vagytok! :oops:

Szemtelen tini Gergő fegyelmezés :lol: :lol: :lol: :lol:

Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra! Elbírsz a melósokkal?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok,

Tücsike, hát ez lehet, hogy nem szimpla pirosság, azért valamelyiknek csak le kellett volna vinnie már, nem? Nekem az Alsol egy éjszaka vitte le a pirit.
Azért kitartás a házhoz, mikor is lesz kész?? Most milyen munkálatok vannak? Mi kell még?

Ikeas lányok, nagyon-nagyon sajnálom a tegnapi talit, már hogy nem vettem benne részt aktívan, de annyi mindent kellett még tegnap elintézni, hogy rohantunk, mint állat. Azért kaptam olyan ajtó és fiók nyitás elleni pöcköt, ami szerintem jó lesz, konektor dugót nem kaptam. :D :evil:

Végül nem is ettünk az Ikea-ban :roll:

Október 3-ai tali felőlem ok.

ÉSSSSS: ma megláttam Bence első fogacskáját! Bizony. Illetve először csak hallottam, mert szokásunkhoz híven elkezdte Bence inni a gyümit a Hippes üvegből, amikor is hallom, hogy koccan. Ááááá, mondom, biztos nem az.....aztán még egyszer koccan.
Szóval Hippes üvegek ágyőőőő, ma veszek neki műanyag poharat.

Meg is néztem, olyan kis aranyos, persze még alig látszik.

Ilba, nektek is gratula a kezdeményhez. :) :wink:

Pussz
Vendég
 


Eszti!

Egy buta kérdés:
Miért kell azért műanyag poharat venni, mert az üvegnél koccan a fogacska? Mi is (felnőttek) üvegpohárból iszunk, pedig aztán nekünk van fogunk bőven... Vagy már egyedül szeretne inné és azé kell, nehogy eltörjön, vagy nem értem :roll: :lol:

Ellenben rohaok, már megint, menni kell a Daniért...

Kép
sasha
 
 


Sasha, jó a kérdés. Nekem valahogy rossz érzésem van, ahogy a fogacskája koccan az üveghez. :)
Megmagyarázhatatlan, de nyugodtabb lennék, ha nem koccanna az üveghez, csak a műanyaghoz. :)
Vendég
 


Micsoda fogdömping van a topikban! Eszti, gratula Bencének is!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Eszti:
hol tartunk? sehol :roll: most javítják a kőművesek, az ablakosok barmolását, nagyjából a belső vakolás kész van, a külső falon kellene javítani, csak ez egy emelőpanelos ablaknál nem olyan egyszerű, mintha kinyitod a szárnyakat és kihajolsz.... a fsz-en még csak-csak, de az emeleten ????, a boltívek készen vannak, ablakok ugye benn vannak, közben a festők már kaparnak, glettelnek javítanak.
hátravan: padlopondozás, utána burkolás, csempézés, tapétázás minden folyamatával, boltívek kirakása delappal, aztán utána festés, és végül lamináltpadló lerakás. szóval szinte még a harmadánál sem járunk, és október 28-án költöznünk kellene. mindig új dolgokra bukkanunk, amire ki kell találnunk valamit, javítani stb. :roll:
Vendég
 


Sasha:
az unokaöcsém, akivel sokáig együtt laktunk, kb. 4 éves koráig minden vékonyabb üvegpoharat elharapott. emlékszem a végén söröskorsóból itatták... műa. poharunk nem lévén...
Vendég
 


Tücsi, én is hírös pohárharapó voltam...

Kép Kép
coolasa
 
 


Tücsi, háááát, kitartás, de azért az még pont 1 hónap, azalatt ezeket csak megcsinálják! Munkásokat gatyába ráztad már? Ha nem, akkor szólj, és megyünk, aztán majd együtt a sok bébivel egy kicsit hatunk a munkamorálra!!!!

Gabi, köszi! :)
Vendég
 


Eszti!
Értem az indokod, csak azt hittem valami más van... üvegpohár fogzásig... :lol:

Tücsi! Coolasa!
És sose váta el a szátokat? (bocsi, Tücsi, az unokaöcséd száját) Én sem ismertem üvegharapós gyerekeket... azért is lepődtem meg olyan nagyon.

Kép
sasha
 
 


Halihó!

A tali tegnap nagyonjó volt. Csabának tetszett a kötényke amit vettem. Mutattam neki és a kis botor azt hitte neki vettem. :lol: Aztán közöltem vele közös használatú.
Ádusz viszonylag jól aludt, volt egy bömbölős roham úgy tizenegy felé, de aztán alvás ötig, szopi és alvás nyolcig.
Mostanában sosem jelzi ha be kaksizott. Olyan piros megint a popsija. Újabban éjjel is tisztába kel tenni. Tuti jön a foga, csak nem látom hol kellene kenni neki Dentinoxal. :(


A kuki témához nem tudok mit szólni, nekem a doki néni azt mondta csak addíg hózzam vissza míg azt a fehér izét ki tudom pucolni belőle. De nem akarom, hogy Ádi is műteni kelljen.
Kereszt fiamat kelett de vártak vele három éves korig a dokik. Úgy kinlódott vele napokig.

Dia szerintem te is várj, kérdezz meg több dokit is. Olyan szar élmény lehet és hogy fájhat. Szegények. :cry: Nem tudom mi lesz délután tuti megyünk le majd hívlak.

Tücsi nagyban osztom a meglátásodat, hogy addig jó míg a gyereknek nincs foga.
Tegnap már tíz órakkor úgy döntöttem aludni kellene a gyereknek és próbáltam a régi jó trükköt cici szájba és álomkór. Erre kaptam -nesze neked én nem alszok -harapást. Ezt így vagy ötször egymás után. Na akkor kiságy öt perc bömbi és egyből van szopi és alvás is. Miért kell állandóan megfenyteni a gyereket nem értem?

Ádi is kuki buzeráló lett. Az a legjobb ha a krémes kezét utánna a szájába gyömöszöli.

Popsi pirosságra neogranormon rá boraxos popsikence egy éjszaka alatt redbe hozza.

Ilba bár te már annyira várod azt a fogat mint a messiás. Így hatalmas gratula hozzá! :lol:

Coolasa nem csalódtam Nokiban hasonlóan nyugodt, megfontolt és inteligens (mármint ránézésre) mint te.

Kép
vanília
 
 


Sziasztok!

Eszti, nektek is garetsz a fogacskához :!: Legközelebb majd nem engedünk vásárolni, hogy velünk is légy :lol:

Tücsimami, tapasztalatokat majd szívesen fogadok felújítás ügyben :roll: Bár, főleg a párom az, aki már előre sík ideg. Most felmerült az ablakcsere, mert kaptunk egy kedvező ajánlatot, de ez elég kitolja a költözést. Így lehet ahogy beköltözünk lehet is jönni hozzánk talizni,mert már szép idő lesz ismét :?
Egyébként a Ringató ma nagyon barátságos volt, mert az első foglalkozáson nagyon kevesen voltunk és így szinte mindenkihez énekelt a csajszi :) Remélem ez így is marad!

Gabus, láncos kérdésed Coolasa tökéletesen megválaszlta. Lassan kezdek benne hini, mert eddig tényleg kis nyüglődésen meg 1-2 felsíráson kívül nem volt más. Persze, lehet simán mákosok vagyunk Szonjával együtt :wink:

Álmomban a párom várandós volt! Kíváncsi lennék mit szólna ehez Freud bácsi :lol:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ildicsi, 16 fog az 16 fog! azzal mi nem szállunk versenybe :)
Boldog szülinapot apukának!

Piros popsis babák anyukái,...egy kérdés. Ti nem szoktátok a gyerek popsiját kaksi után esetleg megmosni? Persze ha otthon van a nagydolog. Mi most kezdtük ezt, mert Szonja már elég nagy, hogy a csap alá tegyem csak úgy lazán. Mondjuk nekünk nem pirosság miatt ötöltem ezt ki, csak mert vannak ilyen-olyan nyílások, vágatok ahová a kaki széepne becsücsül és így egyszerűbb mint törlőkendőzni :wink: Bocsi, ha már szerepelt ez az ötlet.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Szia Mindenki!

Jó kis kajálós tali volt ez! A képek elárulnak titeket. És a ygerekek végig bírták a 1,5 órás bevásárlást is? Marci mindig belealszik a vásárlásba. (Abba a kettőbe amiben eddig velünk volt - mindig értitek?) :lol:

És jó kaják vannak az IKEÁba? és a játszósarok elég nagy, ha mondjuk 10-12 anyuka meg baba (kisördögpalánta :wink: ) beveti oda magát? És amíg ettetek a babakocssik is elfértek? Télleg jó talihely lenne télire?

Gabi,
én Livit tuti egyszer meg fogom zabálni. Az a nyelvnyújtós kép!!!! (néha nagyon sajnálom ám hogy Beni a vőlegény... :lol: :wink: )

Jucus! Mi újság? Hogy vagytok?
Ha nem írsz nekünk tuti feltelcsizlek, hogy megtudjak valamit!

Ilba,
írtál Volgának? Már én is épp tervbevettem, hogy felhívom. NAgyon kíváncsi vagyok rájuk is.
Tudom ám én hogy nem számon kérés volt. Én is mentem volna, tényleg nagyon klassz idő volt végig. De a hőemelkedés miatt nem mertem. :cry: (ma is volt reggel, de ezt már ráfogom a fogaira, és megyünk du sétálni! Mert már nem bírok itt bent lenni!!!)

na most muszáj mennem, még jövök szerintem este. remélem.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Natasa, én már icicpici kora óta mosom Bence fencóját, ha olyan jó nagy kaki volt. Szerintem jobb, mint 600 db kendővel maszatolni. Sőt, reggel, ha volt kaki, ha nem, mindig megmosom, valahogy nekem - és azért remélem neki is - frissebb érzés. És picinek is simán belógattam a kádba a csap alá, meg most is.

És Kolmol vajon merre lehet???
Vendég
 


Eszti, én nem mertem, mert Szonja nagyon nyeklős volt. De most már merészebb vagyok és ő meg élvezi, hogy nem csak a komódon fekszik. Azt csak akkor tűri ha közben ő rázhatja szét az új pelust :D

Bubek, fog vagy más,..már tényleg meggyógyulhatna ez a Marci gyerek :roll: Szerintem egész jól főznek az Ikeában, de ez izlés kérdése. Újabb ok, hogy legközelebb ti is elgyertek :wink: Ha jókor megyünk, elég korán akkor van hely a sarokban és a babakocsik is elférnek. Na meg nem is mindegyik babó szaladgál még :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, Bence is mindig élvezi a popómosást, és ha a kukacát mosom, azt kifejezetten nagyon bírja. :)
Vendég
 


Bubek!

Az étteremnél van a játszósarok az egy dolog! De közvetlenül mellette (előtte, mögötte...) van a gyerekek Ikeája is! Kisasztalokkal, székekkel. Játékokkal amiket ki lehet próbálni és van egy csúzda is, ami jelzi, hogy az a gyerekek ikeája... Ott mindent ki lehet ugye próbálni, tehát a játszósarok (szerintem) egy egész osztályra kitolódhat...
Javatsatok ki ha tévednék!

Dia!
Én versenybe szállok Domival, illetve Dancikával:) neki már 17 foga van és jön a 18!
Geri meg... még nincs jele fognak, De a Gabinak ugye már kint van mind a 20:) 2 év és jön a foghullatás... atyááám :shock:

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

De jó, egyre többen vagyunk a talira!!! :wink:
Ma reggel Pataki Zita akár 27 fokot is mondott, mondjuk a met-en ma már esőt írnak … :roll:
Ha jó idő lesz, akkor legyen, ok? :)

Gelcsó,
Te nem tudsz jönni? Lehet, hogy én is hozok egy pocakos kismamát.

Tücsökmami,
Lehet, hogy 1 nagyon kemény hónap vár Rátok, de utána … gyönyörűségesek lesztek! :wink:

Eszti,
Gratula a fogacskához!

Bubek,
Aha, írtam, várom a válaszát.

Ma voltam DM-ben pelust venni. Persze Pampersös polc üres. Kérdem mi van, erre mondják, hiánycikk! :shock: Máshol is? A csomagolása fog megváltozni, a régi már nincsen, az új meg még. Csak 5-ös volt, hát vettem abból (itthon 3db pelenka volt már csak), meg vettem kipróbálni egy kis csomagot az új Pampers Baby Activ-ból, azt a lilát 4+-ost. Hát elég borsos az ára, 70Ft/db-ra jön ki, de ki akartam próbálni. Hát mondjuk nagyon kafa, nagyon jó tényleg. De azért jó lesz nekünk a snassz nem aktív is.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Nem tudjátok mit főzzetek?
Kérdezzétek Benit! :lol:
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Szóval a Gelcsó honnan eredeztethető? Nos az apukámat Gellértnek hívják és a bátyja - az én keresztapám - mindig Gelcsónak becézi. Innen a név, ugyanis, ha Anikó néven akarnék bejelentkezni az úgysem menne, hiszen vannak annyian mint égen a csillag. Ezt meg nem használja senki, legalábbis mindig sikerül elsőként regisztrálnom vele oda, ahová szeretnék. Megjegyzem ez az első fórum ahol regisztráltam. Van még egy űrlényem az interneten, amit hosszú évek óta hűségesen nevelgetek, na még őt hívják Gelcsónak.

Nagyon köszönöm a keddi találkozóra szóló meghívást, egyenlőre nem tudom, hogy el tudok-e menni. Az biztos, hogy szerdára el kell készítenem egy költségvetést, de lehet, hogy egyebet is kitalál még a főnököm. Mint említettem, én még dolgozom, igaz, hogy csak itthon, de telefonon mindig utólérnek és meg is találnak, lehetőleg a legrosszabb pillanatban. Na de nem panaszkodom, más munkahelyen biztosan nem engednék, hogy én itthon, teljes fizetésért dolgozzak.
gelcsó
 
 


Hali!
Jött Cora-s újság! 4-től egész jó cuccok lesznek ott babáknak! A képek alapján. Még nem néztem de a brosi a www.cora.hu-n is tuti fenn van/lesz.

Részünkről a keddi tali még nem biztos, de igyekszünk.

Sasha, tényleg van egy ilyen rész a nagyobb gyerekeknek. A földön kúszó-mászókat azért én inkább a szőnyeggel borított sarokra koncentrálnám.

Beni, mit főzzön Szonja-anya hétfőre????

Eszti, Szonja én még nem láttam Szonja kukacát :D De a haspuszikat nagyon szereti :D Jujjj, perverzió, perverzió :D :D :D

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Vanília, köszi az udvarlást, mégha megalapozatlan is..

Bubek: a másfél óra az igazából az evésivás volt, nem a vásárlás… és azt jól birták a bébik, tátogott mindenki szépen kórusban a bébipapira. Úgy láttam, a játszósarok 10-12 anyuka plusz gyerekre passzentosan volna csak elég, feltéve, hogy nem támad más családoknak is az az elvetemült ötlete, hogy oda kvártélyozzák el kiskorú gyermekeiket egy szülői ebéd erejéig, amire ugyebár nincs garancia… Ugyanakkor 10-12 anyuka ritkán szokott tudni eljönni egyszerre közülünk is. Na, akkor ebből hámozd ki a választ. Amúgy felettébb hiányolom társaságod a babanetről is, leszel szíves gyakrabban jönni. Az ikeás főzt szerintem oké, persze a lazacba még csak bele sem kellett kontárkodniuk, annyira natúreledel, de a többiek sem fintorogtak, az ár szerintem meg több mint baráti. A Sasha által említett gyerekek ikeájával viszont még nem volt szerencsém kezetrázni.

Ilba, én most találtam olyan pelenkát az Auchanban, ami Happy művésznév alatt fut, a 68 db-os nincs 2000 ft, szóval kb 28 ft/db…. Gyorsan vettünk belőle 2 csomaggal, és semmi hiányérzetem nincs a papmpershez képest, legfeljebb annyi, hogy nem fogok tudni vonalkód-ajándékozással népszerűséget vásárolni magamnak a babaneten, ahogy eddig próbáltam..

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa, légyszi nézd meg a wiw-es postaládád és szólja ha nem landolt tőlem üzenet. Köszi!

Mi az mindneki arra vár, hogy Natasa aludni térjen???? Kezdem magam úgy éreznimint Ásóka, de neki legalább barátai is vannak :D

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, wiwen semmi!

Kép Kép
coolasa
 
 


Jut eszembe, még ébren vagy? Nahát, mi történt, hogy így este 7 után... kévéztál? :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa, van egy titkos receptem! Szonjának hívják :wink:
Akkor majd ismételek /lehet nem a wiw-re/, de lehet nem ma :roll:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, ne csináld, az izgatottságtól már nem tudok enni, aludni.. na jó, enni igen.

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa, citromail-re ment azt hiszem :roll:

No, vacsi vár, gyerek alszik, ágy üresen,....holnap utazunk a szüleimhez :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti, Ilba,
gratulálok a fogacskákhoz :P
Asszem' már nekünk is előbújt a 3. :lol:

Piros popó
Zsófinak egyszer pirosodott ki mikor nagyon meleg volt nyáron. Az a 70 fokos meleg :lol:
Elvittem bőrgyógyászhoz. Irt fel egy krémet, valami keverék volt. Kb 2000 Ft :?
És még azt mondta, hogy minden pisi-kakinál le kell mosni.
Úgyhogy mi azóta is minden pelus cserénél megejtjük az alváz mosást :lol:

Bubek,
jobbulást nektek :!:

Talit még meglátom, hogy megyünk-e.
Ikeás brigádnak már mondtam, hogy nekünk a dél azért nem nagyon jó, mert akkor szokott aludni. Vagy ebéd előtt vagy ebéd után :? :roll:
Babakocsiban elalszik ugyan, de az nem ugyan az mintha az ágyában kényelmesen aluszkálna.

Tücsimami,
nektek kitartás a felújításhoz :!:
Szemed előtt lebegjen a cél, hogy legalább egyszer majd szépek lesztek :D

Coolasa,
elfelejtettem Tőled kérdezni, hogy jó az a Suttogó titka című könyv?
Arra gondoltam, hogy meg kéne vennem ha jó.

Ilba,
nálunk felújították a DM-et. (pólus center) Ennek örömére 3 napig 15 % kedvezménnyel lehetett vásárolni. Én is szerettem volna venni pampers pelust. Hát persze, hogy nem volt csak 5-ös.
Ugye nekünk az nem jó a kód miatt.
Most kaptam kupont 50 % kedvezménnyel lehet megvásárolni 1 db terméket. Októberben, novemberben és decemberben is :lol:
Te kaptál?

na én is eldugulok
gud nájt

Kép

Kép
sajtine
 
 


Natasa, mail vissza.

Sajtiné, a Suttogó titka nekem jót tett. Sok mindenben megerősített, de főleg, leegyszerűsített gey fontos dolgot: a sírás értelmezését. Nem arra gondolok, mikor a szakkönyvek (ez is) megpróbálja szavakba önteni, milyen az éhes sírás, milyen az álmos, hanem hogy bennem ez tisztázta, hogy a kisbabák esznek, aztán x időt letesszük őket játszani, ami akár nézelődés is lehet részükről, aztán ebben elfáradnak, és azért sírnak, hogy letegyék őket aludni. Aztán a következő sírás megint az éhség miatti. Én onnantól kezdve nem akartam etetni Nokit akkor, amikor pedig álmos volt, stb. Nekem ennek a néhány mondatnak a tudatosítása miatt érte meg ezt elolvasni, a többire nem is emlékszem. Szóval azóta olyan számomra Noki, mint egy óramű, aminek értem a működését. (Kivéve 1-2 misztikumot, ugye Natasa... :wink: )

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?