Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
hát azt hiszem lassan neki kell álnom szednia bogyokat!mert ugy feszül a mellem meg fog jönni!ez nem lehet baba az tuti mert még korai lenne a mellfeszülés!és nem is feszül hanem inkább olyan mintha meleg lenne!ugyhogy tuti lassan mensi!

joéjt mindenkinek puszancs

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, azért várjuk meg azt a hétfői tesztet... emlékszem, mikor én babás lettem, tényleg ugyanazokat a tüneteket produkáltam, mint mikor megjött.

Momo, szegénykém! Az én dokim is elég szűkszavú, de ha kérdem, azért mindig elmond mindent. Lehet, hogy a tied tényleg megorrolt azért, mert nem szeded a gyógyszert? És rákérdeztél erre a tágulatra, hogy tényleg van-e? Ez nem túl bíztató. És nála fogsz szülni, ugye? De várj, milyen gyógyszerről is van szó, amit nem szedsz? Valami rémlik...

Juci, milyen kismama újságban voltál???!!!
titi_27
 
 


titi megvárom még a tesztet!de már nem nagyon reménykedem az a pici esélyem is elszállt

juci kismamába voltál!hu ez engem is érdekeln de neten nincs fent kerestem!csajok ha valaki megveszi rakja el lécci decemberig!

na joéjt mindenkinek puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat!

Zsuzsa!
Áron nagyon édes baba!

Ági!
A burokrepesztés után 9 órával született meg Máté.

Máté még mindig nagyon nyugodt baba, az a legfontosabb számára, hogy tele legyen a pocakja. :D Általában 4 óránként eszik, az éjszakát pedig vagy átalussza, vagy egyszer ébred. Most próbálkozunk valamilyen napirend kialakításával, az igény szerinti szoptatás és az óramű-szerű szoptatás kompromisszumos összehangolásával. Amikor a doktor néninkkel telefonon beszélünk, a 4 óránkénti etetés mellett kardoskodik, és megfelelő tanácsokat ad ahhoz, hogy miként szoktassuk le a három hetes babát az éjszakai szopiról. Amikor azonban személyesen jön hozzánk, inkább az igény szerinti szoptatást pártolja, merthogy a doktor néni "mellékállásban" Máté baba nagyija, aki teljesen el van olvadva első unokájától. :D

Előre mondanám mindenkinek, hogy a szoptatós teáktól óvakodjatok! A tejtermelést valóban serkentik, de a babák zöménél a hatóanyagaik gondokat okoznak! Mi is nagyon megjártuk: az amúgy is hasfájós baba vasárnap öt órán keresztül üvöltött (egyébként csak nyöszizni szokott), míg végre megérkezett a felmentő sereg, azaz a fentebb már említett nagyi, és szabályosan kinyomkodta az unokájából a szeleket és a bent rekedt kaki-maradékot.
Szóval tea helyett inkább homeopátiás bogyó: urtica urensis 5 CH.

Egy mellgyulladáson is túl vagyunk, úgyhogy azt ajánlom mindenkinek: hiába eszik jó sokat egy baba, a maradékot ki kell fejni!!!

Majd próbálok képet feltenni a babáról, bár ehhez még technikailag fejlődnöm kell... :lol:

Juci!
Ne izgulj a szülés miatt! Gondolj arra, hogy ez egy természetes folyamat, add át magad a történéseknek és akkor minden rendben lesz!!!
Nem emlékszem, hogy írtad e: a férjed ott lesz veled? Nekem nagyon sokat segített a férjem jelenléte. Ő is nagyon felkészült a szülésre, sokmindent elolvasott, jött a szülésfelkészítőre is, így nagyon hatékony segítség volt vajúdás közben és a szülés alatt is.

Most muszáj befejeznem, mert közeledik az utolsó szopi időpontja! :D

Cupicica
cupicica
 
 


Bufo!
Gyönyörű ez a baba!Könnyeket csalt a szemembe :)

Koda!
Örülök, hogy jelentkeztél!Ha tudsz , tegyél képeket a felújításról.Kíváncsi vagyok.És jól teszed, hogy csak dirigálsz :D

rimar
rimar
 
 


Szep jo reggelt!

Vegre sikerult aludnom,napok ota jo ha 2-3 orat sikerul,de az elmult ejszaka jo volt.

Virag!

Nem baj ha megjon,inkabb jojjon meg es akkor mar tudod honnan szamolhatsz,merheted a hodet,stb.. :lol:

One!

Te se pihensz nagyon+neked ott a kislanyod is. :lol: A 8 kg nem sok,en ingadozok,ma mar 13.5 kgnal tartok,de ez ingadozik.Nem igazan erdekel...mindig merem a combom,csipom,azok nem nonek,akkor Zümike hizik,...es az nekem fontos.Amugy se birok sokat enni,tegnap este annyira fent nyomott,hogy egy szelet kenyer ment le teaval. :wink:

Juci!

TOk jo,hogy meg vagy orokitve...en nezegetem az ujsagot es nezem a modelllt,hogy olyan ismeros...de tenyleg szuperul nezel ki :!: :!: :!: :!:

Titi!

A Cordaflexet irta fel nekem a dokim,ez szivbetegenek irjak fel altalaban ,ennek a mellekhatasa hogy lazitolag hat a sima izomzatra s.Jo,hallgatnom kellett volna a hugomra,aki azt mondta,hogy hazudjak mert o se szedte be anno mikor terhes volt.A muris az volt,hogy elottem jott ki egy kismama tole es o is egy Cordaflexes recepttel.Szerintem ennek a dokinak ez a maniaja. :( Amugy olvastam hogy egy ilyen jellegu gyogyszer max. par nappal tudja meghosszabbitani a terhesseget.

Gondolok majd rad jovo heten.AMit meg tanacsolnek(bocs,hogy beleszolok) hogy mikor terhes leszel(inshaallah,vagyis ha Isten is ugy akarja hamarosan) akkor menj el a Bolgarkerek u.ba es csinald meg az integralt tesztet.

Juci!

Hat igen,lehet,hogy mi mar csak ilyen ultrahang maniasak vagyunk :?: :?: :lol: :lol:

Szivem szerint most felhivnam,csakhogy megkerdezzem ezt a vesemedence tagulatot...de szerintem o se szereti ezt a kettosseget,vagyis hogy ennyire nem bizok a sajat dokimban.Megvarom a jovo hetet,akkor lesz az elso CTG is azt hiszem(eredendoen betoltott 37. hetnel akarta elkezdeni...de e mondtam neki,hogyha annyira aggodk,hogy hamarabb megszulok,akkor nem lenne-e celszerubb hamarabb elkezdeni???),gondolom megvizsgal...bar mar azt se szeretem(meg a vegen attol tagulok..egyre gonoszabb vagyok :evil: )es kerek ultrahangot.AZ ultrahangon mutatott egy foltot,hogy az a tagulat...dehat ott annyi folt van.Hat,igen,akkor miert nincs a jelentesre rairva...helyette az van.hogy a.....protokolllja szerint semmifele rendellenesseg nem lathato,es egy szo se arrol,hogy tagulok,semmi........... :roll:
Ja,es atneztem a felvetelt mert nem tetszettek az adatokELoszor teljesen mas mereteket mert BPD,AC,Flre,aztan megegzser megcsinalta es sokkal kisebbeket mert(tudod latod,hogy azoknak a mereseknek a szazalekos talalati aranya sokkal alacsonyabb).Na,ekkor elmondtam,hogy voltam en egy masik dokinal(o azt hiszi,hogy babamozizni voltam) es ott 10 nappal korabban mertek ekkora adatokat es ez hogy lehet?
Na,erre mondta,hogy gonodolja,hogy ujra mgnezem a felvetelt,es eloszor o is nagyobbakat mert,de utana ugy dontott,hogy inkabb kisebbeket mert.Persze igy kisebb becsult sulyt is ad ki,es kesobbi szulesi idopontot.Miert,ki tudja???HOgy jobban megijesszen???

Ja,a szulestervemre azt mondta,mkor mondtam neki,hogy majd lesz,hogy ot az nem erdekli....pedig en el fogom olvastatni

vele :!: :!:

Felvetettem az epiduralis erzestelentiest is,hogyha esetleg megis kernek,akkor megoldhato -e,erre kijelentette,hogy o egyenesen orulne neki...holott tudom,hogy o igazabol ellene van.Szerintem barmibe beleegyezne ,csak fogjam be a szamat :lol: :lol: :lol:

A ferjem szerint ez azert van mer tmgint Doktor MOnikat jatszom es miert nem hallgatok mindenben a dokimra...stb... :roll:
Sajnos soha nem voltam ilyen.
Ja,a malnalevel teatol kategorikusan eltiltott ,marcsak az kene nekem,ugyanakkor a homeobogyokat azt mondta,hogy felole nyugodtan szedjem mert azok ugyse hatnak.Jo,meg nem szedem,varok vele 2-3 hetet meg .

Szoval ha nem nyugtat meg,akkor kerek idopontot Csermelyhez+ahhoz az urulogushoz akit o ajanlott.Addig is reikizek,mantrazok,imadkozok,hogy eltunjon az a tagulat!

DOkid...hat igen,kellene ultrahang...ennyibol nem lehet panaszom a dokimra,mert o mindig csinal ultrahangot.
Szerintem is menjel el,ha mar o nem csinal.HOgyha elutazik akkor mi van??Ilyenkor nem kellene ajanlani egy masik dokit maga helyett??Bar szerintem addig megszulsz,lehet,hogy nem engedi ,hogy akar egy nappal is tovabb hord,es akkor belefer siman. :lol:

A csaszarrol....en se vetem el annak a gondolatat se...vagyis en arra is felkeszulok.Es nem a szulestol,fajdalomtol felek(bar azert filozok rajta) hanem azon rettegek,hogy nem sajat hibambol kifolyolag tortenhet valami..kizarolag az lebeg a szemem elott,hogy Zümike jol legyen,semmi mas nem szamit.De persze ezzel mindenki igy van.
Szoval ha esetleg nem menne a vajudas..akkor azt hiszem en hamarabb felvetnem a csaszar gondolatat mint a dokim.
Amugy sokkal inkabb visszafogtam magam,nem maszkalok am egesz nap es minden masnap ulok a fenekemen itthon.Bar most mar mosok,es el kell mennem par helyre.De nagyon lassan baktatok...csak ugy nyugdijasan.

CUpicica!

Koszi a szopis tanacsokat,Urtica Urenst mar beszereztem +a Moremilk+-t,ezt a Kenguru Gold boltokban aruljak...ezt is szedni akarom,allitolag a szedestol szamitott 24-48 oran belul erezheto mar a hatasa.Azert gondoltam hogy ezzel kezdem mer tha van amit utalok az az edeskomeny ,es minden szopis teaban ez van.A kapszullaban is,de azt konnyebb lenyelni,mint ezt a teat inni amitol biztosan oklendeznek.

Bufo!

Ugyes vagy,te mar amugy is rutinos mama vagy!!!Nagyon szep a kisfiad!!! :oops:

Puszi mindenkinek,bocs akiket kihagytam!!!!


Rimar!

Vajh mar szulsz,vagy megszultel,vagy csak meg az utolso kepeden dolgozol :?: :?:
momo35
 
 


Sziasztok!

Dávid hazajött. Azóta nem unatkozunk. Állandóan a sarkában kell lenni hehogy folyton babrálja a kicsit, Nem bántja, csak puszilgatná és ki akarja venni a kiságyból, persze viszi neki a kedvenc játékait. Mint az árnyék valaki mindig követi. Nagyon jól fogadta eddig még nem féltékeny. A szoptatásnál sincs gond olvasunk, vagy motort tolunk közben. Anyukám azért nagy segítség , így megoszlik a felügyelet és nem kell egész nap talpon lennem.

Momo
Nem semmi dokid van. Igazán nem irigyellek érte. :(

Cupi
Szerencséd van a kisfiaddal, hogy ilyen jó gyerek, és az éjszakákért külön irigykedek. Nekem 2x kel szopizni, de utánna alszik tovább.

Virág
Kíváncsian várom a fejleményeket a tesztelés után.

Titi
Ha lesz időm küldöm a beígért képeket, de még fel kell raknom a gépre is.

Juci
Éjszaka addig aludj amíg lehet, ne kukorékolj sokáig. Meglátod később szeretnél, de nem hagynak. :lol:

Oné
Hála az égnek nincs gond a szopi miatt. Nem kér és türelmes amíg végzünk. Tudja, hogy ő is így evett és elfogadja, hogy Áron is ezt teszi.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Na.
Tegnap ismét voltunk nst-n és UH-on.A babóval minden rendben, Jolival most a szülésről beszélgettünk.Annyira tetszik, hogy teljesen egyformán látjuk a dolgokat!Komolyan, mikor befejezi a mondandóját, mindig úgy érzem, hogy én is ezt mondtam volna.Nem gondoltam, hogy ilyen jól sikerül dokit és szülésznőt választani!Mindkettőnek a természetesség az első és csak szükség esetén a beavatkozások.Végül is ez volt a célom, hogy olyan emberekkel szülhessek, akikben teljesen meg tudok bízni, mert csak akkor tudom magam átadni a szülés élményének.Hát kíváncsi vagyok...
Az UH-on is minden oké volt.A babó 3,5 kg a uh szerint, szépen be van fordulva, úgyhogy a pofiját már nem nagyon tudtuk kivenni.A doktornő szerint ezen a héten még nem akar megszületni.
Egyébként is megbeszélte a picur az apukájával, hogy a jövő héten akar jönni :D Ezek összebeszéltek, engem meg kihagytak :D

Kezdem magam olyan nehéznek érezni.Mintha fáradtság lenne, olyan.A derekam az nem fáj, még mindig csak a szeméremcsontom, meg hát a hasam az feszül rendesen.Meg nyomja a méhszájamat és minden egyebet.
Nem tudom, nektek, kézzsibbadásotok volt?
A rokonok óránként telefonálnak, hogy na?mi a helyzet?Aranyosak, hogy aggódnak, de már egy kicsit unom, hogy napjában tízszer kell elmondanom ugyanazt.
Ja, meg hasszurkálás is van.Alul szokott néha finoman szúrkálni.Azt érzem azért, hogy már nem sok van hátra.Megyek is , befejezem azt a képet, amit még be kell :D
Beírtam Titi telefonszámát a telcsimbe, hogy tudjak szólni, ha van valami.Majd még jövök.Szép hétvégénk lesz :)

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

De jó,hogy így felpörögtek az események,mennyi baba,és most beindul a dömping.Mindenkinek drukkolok a rövid,könnyű,szép szüléshez és az egészséges babához.

Rimar!

Gyorsan fejezd be a képet,mert ahogy írsz az érzéseidről,tényleg nagyon közeleg az a nagy nap. :D

Virág!

Én is várom a hétfőt,és drukkolok,hátha .Ha pedig most még nincs babó,legalább már van gyógyszered és lehet várni a hatásást. :wink:

Titi!

Mindjárt meló és mindjárt 3-a.Nagyon kiváncsi vagyok az eredményre.

Bufo!

Tényleg nagyon szép a kisfiad(mind a kettő) :) Biztos nagy segítség most anyud.Jó,hogy melletted tud lenni.

Ági!

Jól vagy?

Rólam annyit,hogy ma torokfájás keltegetett,amire elkezdtem homeobogyikat enni,remélem hamar túlleszek rajta.
Amúgy meg folyamatosan haragszom magamra,mert ha áprilisban kivizsgáltatom magam,akkor már mehetne a babagyártás.Csak hát olyan vagyok,hogy ha nincs bajom,nem is megyek vissza a dokihoz.Most meg így jártam.De megpróbálom mielőbb elintézni a dolgaimat,hogy végre szabad legyen az út. :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


sziasztok!
csajok lassan mindenkinek megvan a babája én meg itt árválkodom!ne értsetek félre de én érzem magam a legmesszebb töle eddig mindenkinek sikerült ababa kinek boldogan kinek szomoruan végzödött de nekem még sehogy!ugy érzem most magam hogy lehet én kimaradok!

hát ma majdnem vettem egy tesztet de megbirtam állni direkt itthon hagytam a pénztárcám nehogy kisértésbe essek reggel!messze van ahétfö!mondjuk most hogy nem jött meg reggelre megint látok rá egy kis reményt!na meg hát ott a gyogyszer meg a tea hátha segitenek!

rimar nekem pici szurkálások voltak ezek voltak a fájásaim és ennyi!neked ezek szerintem joslofájások ugyhogy mindjárt itt a kisbaby
cupi de jo hogy a dokitok a nagyi:)ez tetszik hoyg doki ként mást mond mint nagyi ként!aranyos:)

titi várom már aharmadikát remélem tudnak valami okos okot találni és könnyebb lesz egy kicsit felfogni mert én még a mai napig nem tudom!gondoltam arra mi van ha az asziv uh volt a baj vagy nem tudom!nem értem sajnos

juci jobbulást illésnek!nem értem miért irja mindenki hogy ne félj a szüléstöl?attol nem is félsz csak a komplikácioktol de hát azok meg nem lesznek!én akkor paráznék csak ha otthon szülés lenne korházba jo kezekbe leszel!

momo jo hogy jelentkeztél de ha ilyen paraszt(már bocs de tényleg az) a dokid akkor miért nem váltassz még nincs késö ám

csajok nem irtátok le mesi miért nem tud jönni!mondjátok el lécci nekem is!aggodom ám érte!(na meg persze mindenkiért,én már csak ilyen vagyok mindig a legrosszabbra gondolok) valamelyik nap is felhivott akissrác anyja de már másodszor tök megijedtem hogy valami baja lett biztos,pedig nem is ismerem a csajt de aztán csak késett azért hivott!

bocs ha kihagytam valakit de kárpotlásért sok puszit küldök
puszi mindenkinek mennem kell pakolni mindjárt itt a kissrác!egész hétvégén itt lesz ugyhogy csak este tudok jönni szerintem!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!

Azért nem tud jönni Mesi,mert a férje elállította a gépet,hogy ne tudjon belépni,mert úgy itélte meg,hogy ezzel jobbat tesz neki,ha kicsit más irányba is tereli a figyelmét.Tehát kedvesen,nem haraggal,de ez a végeredmény.Ezért nem tud jönni.De ott volt a találkozón,jól van.Remélem nem haragszik meg,hogy ezt írtam. :oops: A teszthez 1000 drukk.

Momo!

Nagyon sajnálom,hogy így áll hozzád a dokid,sajnos nem egyedi a jelenség.Sok orvos szereti az olyan bataget,aki nem akar megérteni semmit,nem is érdekli,de istenként tiszteli a dokit és issza minden szavát.Én sem ez vagyok.Nem baj,nem azért jársz hozzá,hogy szeressen,hanem,hogy a szülésnél melletted álljon a szaktudásával és a kórházi hátterével.Az meg úgy is meglessz.Úgyhogy max nem leszel a szíve csücske.Bumm!Nem is ez a cél.Kitartás,és csak légy önmagad bátran.Ez a te szülésed lessz,és ő a te Zümid,és a legjobbat akarod neki.CSak ez számít. :)

Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


köszi eszti hogy leirtad!akkor megnyugodtam!tényleg igaza van akkor a férjének(bocs mesi:)) de azért nekünk meg hiányzik néha ideengedhetné!pl egy héten egyszer vagy kétszer:)
na mindegy a lényeg hogy nem hagyott el minket azért!remélem ha babás lesz visszajöhet:)
narohantam
pusz

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Momo!
Sajnálom, hogy ilyen a dokid! Talán tényleg váltani kellene... Az tényleg nagyon fontos, hogy az ember bízzon az orvosában. Nálam is sokat számított, hogy tudtam, nem véletlenül ad oxitocin, nem véletlenül vág stb., hanem a baba és az én érdekeimet tartja szem előtt. Utólag egyébként kiderült, hogy az oxitocin előtt az orvosom "konzultált" a férjem mamájával, mert úgy érezte, hogy beszélnie kell valakivel, és azt is megtárgyalták, hogy ha nem hat az oxitocin, egy óra múlva megműt, mondván, hogy a baba szívhangja tökéletes, ne várjunk addig, amíg esetleg rosszabb állapotba kerül. :D

A kapszulával is vigyázni kell: pont az édeskömény az, amire a babák rosszul reagálnak!

Juci!
Nagyon jók a rólad készült képek!
Ezeknél a divatajánlatoknál engem csak az szokott zavarni, hogy általában igen drága termékeket mutatnak be, amelyeket egy "átlagember" nem nagyon tud megvenni. :(

Cupicica
cupicica
 
 


Sziasztok!

Momo!

Még annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy nekem az volt a meglátásom a szüléssel kapcsolatban,hogy a szülésznő a legfontosabb.Ő töltötte velem a legtöbb időt,nem pedig az orvos.Van választott szülésznőd? Ha nincs válassz.Ha vele megtalálod a közös hangot,szerintem hátradőlhetsz,mert minden rendben lesz.

Ági!

Ma kaptam kölcsön egy ilyen gumis heveder szerűséget,egy barátnőmtől,akinek porckorong sérve van.Ne tudd meg milyen jó.Helyes testarrtásba kényszerít és nagyon kényelmes.Nincs benne semmi hókuszpók,és mégis használ.Még levegőt is jobban kapok ebben a testtartásban.Fizu után én is veszek.Akkor megtudom az árát,nevét és leírom,mert szerintem neked is jó lenne.

Juci!

Milyen képek jelentek meg rólad? Én is kiváncsi vagyok nagyon.Alig várom,hogy én is megnézzem.Biztosan jó,hogy így babával a pocakodban készítenek rólad profi képeket.Majd meg tudod mutatni a kislányodnak,milyen szép volt a mamája,amikor őt várta. :)

Lányok,ki van még megfázva? Mert a ma vett homeo bogyóim nagyon jól működnek,szivesen ajánlom,ha érdekel valakit.

Kép

Kép
anubias
 
 


TitI!

Bocsi,de tudnál segíteni? Ez a fertiliy,ahol a hőgörbét rajzoltam küld nekem egy csomó mailt.Eddíg 8-at kaptam.Lesson1,2...néven.Miért? Te is kapsz ilyeneket.Sajnos az angol tudásom igen gyér,így nem értem,mi volna a teendőm ezekkel.Előre is köszi a segítséget.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter!

EN is homeobogyokat vettem mult heten megfazasra.
Szulesznom van,kerdes hogy mennyire valasztott.A dokim ajanlotta,vagyis kozolte,hogy o vele dolgozik.Mar egzyszer talalkoztam vele...jovo heten remelem lesz idom jobban elbeszelgetni vele.A doki szinte mindent raharit,meg a koldokzsinorverlevetelt is lehet,hogy o fogja megcsinalni.Remelem tudunk normalisan kommunikalni. :lol: :lol:

Ja,Juci a Kismama magazin oktoberi szamaban van benne.Es nagyon szep. :oops:

Mindenkinek szep estet es jo hetveget!Elvezzuk ki ezeket az utolso szep napokat.Olyan jo hogy meg lehet papucsban jarni,kicsit nehezkesen menne mar a cipofelhuzas. :lol:

Puszi,

Momo
momo35
 
 


JÓ reggelt!

Apa ma suliba,holnap dolgozik,Bálint fiam meg már hagy nekem szabadidőt,most is legózik.Úgyhogy itt vagyok.

Momo!

Te hogy tájékozódsz a homeos készítményekről? Mert nekem van egy kis füzetem,a homeopátia mindenkinek mindenkorra,ezt a boiron cég adta ki és az ő készítményei vannak benne.Én ezeket használom,mert mást nem ismerek.A füzet hátulján látom,hogy van még 2 kadvány,egy terhességre,egy meg szülés utánra.Majd meg is érdeklődöm a gyógyszertárban,hogy tudok hozzájutni.De gondolom nem csak ez a cég gyárt bogyókat.Te hogy igyazodsz el,mi alapján veszed a készítményeket?Jársz esetleg homeopata dokihoz is?A szülésznő témánál légy résen.Ha vele megtalálod a közös hangot az jó,ha nem,akkor gyorsan válts dokit.Tudom,hogy ilyenkor ez már nem a legegyszerűbb,de ha nagy gáz van,akkor tedd meg.A pároddal neten beszélgettek? Ugye tudsz neki képeket küldeni a pocidról?A kórház miatt meg ne aggódj.A szülés utáni néhány nap nagyon elszalad,és majd meglátod,annyian lesznek rád kiváncsiak,hogy úgy is fogod érezni,ha már a párod is itt lenne,nem is maradna rá időd.Persze tudom én,hogy akkor is ő fog neked hiányozni.ERős nőci vagy és biztosan nagyon büszke rád ő is,hogy így egyedül helytállsz és hősiesen hordod a babátokat,intézed a teendőket.Le a kalappal.

Na megyek,mert szalad a lakás,én meg kicsit beteg vagyok,és persze lekileg is,amiért nem gyárthatjuk most a babát.Mert áprilisban,amikor olyan rosszul voltam én attól rettegtem,hogy agydaganatom van,és amikor a kopony aMR-em negatív lett,nem mentem többet a dokihoz,mivel a gyógytorna és a masszírozás segített.Pedig nem ez a két verzió van,hogy agydaganat,vagy kutya baj,most meg újra előjön és itt állok.Csak annyit szertnék tudni,hogy mi is pontosan,mert nem merek úgy beleugrani egy terhességbe,hogy van valami bajom és nem tom mi.Jó hülye vagyok,hogy nem jártam akkor utána. :cry: Légyszi drukkoljatok,hogy a vizsgálatokra hamar kapjak időpontot és ne találjanak semmit.A fa alatt én is babával a hasamban szeretnék állni.

Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


sziasztok

anubias megy ezerrel a drukk és ugyis mindent rendbe találnak!majd elküldenek egy kis masszásra hoyg ne fájjon!olyan fura ezen a héten már te vagy a harmadik aki ezt irja hogy szédül meg nem érzi jol magát emrt gond van a nyakánál!de nem lesz semmi gond és karácsonykor már babával állsz a fa alatt!és nem jövö karácsonykor már a kezedbe is lesz!most meg még a picdba!
nagyon tetszett ez irásod!
én is szeretnék babával a pociba karácsonyozni!
ha most babám lesz akkor egyedül leszek én is mint momo!meséltem nektek?! férjem megy koszovoba és modntam hülyeségöl hogy védekezni kéne most oktoberig hogy akkor szüljek ha itthon van(meg is jegyeztem anno hogy engem már az se érdekelne h egyedül szülnék csak legyen baba) hát lehet pont beletraffáltam a hülyéskedésbe mert ha most baba van akkor május végén szülök!igaz hogy ö május végén jön haza de tavaly is fél honnappal tovább volt lent!ugyhogy nem lenne valoszinü hogy ideérne!de én már arra az eshetöségre is gondoltam!anyukámmal megyek szülni:) ugyis mindig azt mondja ugy szeretne szülni mert annál szebb pillanat nincs amikor felsir a baba!hát most tölem megkapja ezt az élményt!de ha férjem itthon lesz akkor is jön velem anya!ezt már lebeszéltük:)
lehet hülyének gondoltok de én annyira joba vagyok anyukámmal hogy nem zavarna és örülnék ha mellettem lenne,na meg hát még nagyon örömet is okozok vele neki!a barátnöm azt mondta ö semmi pénzért nem hivná be anyukáját mert ez az ö szülése stb...
hát ezért irtam lehet hogy ti is ezen a véleményen vagytok!
mondjuk az sem mindegy kinek milyen felfogásu az anyukája!

na kicsijuci jol rászoktattál a regényre:))
puszi mindenkinek mindjárt itt a kissrác és ma nagy takaritást is csinálok ugyhogy szerintem csak este jövök!de azért irjatok sokat hogy tudjak olvasni és tudja megint regényt irni

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Juci,nagyon szépen köszi az infokat.Bele fogom magam vetni délután az olavsásukba.Úgy is elég náthás,nyomi vagyok,nem tudnék ma kimozdulni,pedig olyan szép az idő.Dehogy veszem okoskodásnak.És én mindent mindenkitől kérdezek és mindenkinek írok,azért írtam Momonak,mert utoljára ő emlegetett homeobogyókat.Na pont ez a gond,hogy nehéz megszerezni ezeket az infókat,de jó,hogy te leírtad.Attól én sem nagyon tartok,hogy komoly gondom van,csak azért szeretném tudni,hogy mi,hogy tudjam hogyan kezelni.Mondjuk mozogjak és gyötörjem ha fáj,masszíroztassam,vagy pont ellenkezőleg pihentessem...Mert a terhesség azért megterheli a gerincet is,és nem akarom,hogy akkor súlyosbodjopn,és azt se tudjam mi bajom,amikor se egy röntgenre nem mehetek,se semmi.Na mindegy,majd lesz valahogy.Csak már annyira vágyom rá,hogy terhes lehessek.

Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziaszok!

Élek ám én is! :)

Anubias,
a kivizsgálásokat tényleg csináltasd meg először! Még mindig inkább 1-2 hónapot csússzál, minthogy nehezen tudjad kihordani a terhességet!
Amugy nekem sima röngenen állapították ezt meg. A hevedert hogy rakod magadra? Majd ird le,hogy mennyibe került!!!

Virág,
gratula az új munkádhoz!
Mostmár nagyon kiváncsi leszek a tesztre!!! Viszont ha az nem baba lesz amit látott, akkor mi??? Valami van ott...

Juci,
látod, még a végén tényleg megszülsz mielőtt megehetnénk azt a sütit! Lehet, hogy a héten esetleg valamelyik délután ellógok apától, ha neked is jó!!!
Képzeld, megyünk a hétvégén kicsit pihenni Esztergomba. Mármint pontosan a Búbánat völgybe. Úgy döntöttem, ez jár. Semmi extra, csak egy kis panzióban alszunk, kirándulunk, sétálunk...
nem láttam a képeket a kismamában... :( nem vettem már meg 2 hónapja, hogy minél kevésbé fájdítsam a szivemet! Majd most!!! :D

Koda,
örülök, hogy jól vagy! Vigyázz magadra!
És már mocorog a drága... :) ezek szerint már nekem is mocorogna :cry:

Virág,
szerintem se elképzelhetetlen anyukával szülni...
Nekem is megfordult a fejemben, mert annó Karcsi mindig azt mondta, hogy ő nem szeretne bejönni, mert nem akarja látni, hogy szenvedek. Aztán elmagyaráztam, hogy nekem az mekkora segítség lenne... Azt mondta: "úgy lesz ahogy nekem a legjobb!" :D
De ha valami oknál fogva ő mégsem lesz, akkor biztos anyu lesz mellettem! :)

MOmo,
talán tényleg dokit kellene váltanod! Nem túl szimpatikus ahogy hozzád áll!! MInél hamarabb keresd fel szerintem is a szülésznőt!
Gyógyteákban is otthon vagy?

Bufo,
nagyon gyönyörű a kis Áron!!

Gyöngyi,
örülök, hogy jól vagytok pocaklakóval és hogy csuklik a drága!
A második ciklusomat várom a műtét óta. Most vagyok a 32. napon. Számolásaim szerint (meg a hasfájásom pé-kor) még egy hét kb mire megjön. Nem tudom mitől lehet! :( Eléggé el vagyok tőle keseredve! :(
Bár mielőtt terhes lettem júliban, az előtte lévő ciklusom szintén 36 napos volt!
Létezik, hogy egyik petefészekből ill másikból változó az érés?

Titi,
neked mensi ügyben mi újság? Még mindig semmi?

Megyek, mert csinálom az ebédet, meg takarítgatok csendben.
Vivim mamázik, Karcsim alszik...

Millió pusszancs,
Ági
csné
 
 


Kicsi,
vonalzó szerint pont 2 heted van!!! :)
...figyu, én a jövöhéten jobban ráérnék látogatni titeket... :wink:

a szinházról akartam kérdezni, hogy hétvégén nem játszák ezt az Illésék? mondjuk péntek vagy szombaton valamikor? november is jó...
csné
 
 


sziasztok!hát nem jött a kissrác mert nem volt kedve és anyja azt mondta lehet délutánra megjön és akkor ehozza!ugyhogy mondhatom marhán örülök!itthon kell rohadnom ahelyett hogy a barátnömnél babáznék!

kicsi dehogy baj!nagyon aranyosak ezek as vonalzok jol tetted hogy csináltál!sokkal szebb akidolgozása!mondjuk az elözö vonalzodnál nagyon tetszett a felirat hogy anyának már nagy a hasa!

ági hát igen valaminek kell ott lenni,de hogy nem ciszta az tuti mert végülis direkt azért csinált uh-t!

csajok én ugy elbizonytalanodtam!vagyis nem!inkább az van hogy megint nekiálltam olvasgatni hétröl hétre mi van!és már megint beleélem magam és megint ezzel cseszem el!de ugy szeretném hogy baba legyen már!halkan megjegyzem a sok olvasás után mégjobban reménykedem!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Kép

Kicsi,
ugye minden rendben ment a ctg-n?
A színházzal kapcsolatban egyenlőre azt tudtam meg Karcsitól, hogy akkor pont éjszakás lesz november 25-én. De mondjuk még attól esetleg ki tud venni szabit... Remélem tud valamit intézni és akkor szólok. köszi előre is!:)
Ne is vezess! Kép
Ha neked az úgy tényleg jó, akkor majd én megyek és viszek a vanilinből sütit :)) A kedd nekem is tökéletes lesz! Negyed 5-ig dolgozom, és utána akkor indulok is feléd!
De jó, de jó! Még látlak egybe :) ...remélem! :roll:

millió pusza,
Ági
csné
 
 


Szep jo reggelt Lanyok!

Eszter!

Jo,hogy JUci valaszolt,o okosabb ebben.En csak itt kezdtem tanulmanyozni,otthon nalunk nem lehet kapni.AMugy reflexologiaban,reikiben,taplalkozastanban vagyok otthon.
A kivizsgalast inkabb tudd le most,inkabb tolodjon a babaproject 1-2 honappal.AMugy tudod hogy minden fizikai tunet,betegseg mogott lelki okok vannak.Kicsit mereven latod a vilagot...majd jobban utananezek ,csak most itt van anyukam es hasznalni szeretne az internetet.
Ferjemmel csak telefonon tartjuk a kapcsolatot,chatelesre,stb. nem hajlando,azt se tudom,hogy hogy fog latni a kicsi fiarol kepeket inshaallah.
Rossz igy egyedul,de ki lehet birni es mi azert mar jo sok mindent birtunk ki egyutt.Bar tegnap aranyos votl mert az epitkezesrol beszetltunk...surgetne..hogy minel hamarabb jussak haza.Szegeny nem ertette,hogy miert is nem lehet alapozni januarban. :lol: Fel se merult benne,hogy itt fagyok vannak.
O mindig azt mondja,hogy tudja milyen eros vagyok es minden menni fog inshaallah.Hat,remeljuk! :lol:
Szulesnel a hugom lesz bent velem+ha mar fogadott szulesznom lesz es fizetek erte,akkor elvarom,hogy o is bent legyen es foglalkozzon velem.O azert amikor anno talalkoztam vele azt mondta,hogy barhogy szulhetek,hozhatom a homeobogyoimat,fustolot,relax zenet,gyertyakat,ahogy jonak gondolom,de ne legyek merev,mert egy szules tobbfele keppen tortenhet es lehet,hogy nem sikerul ugy ahogy en gondolom.Ebben mondjuk igaza van.
A babagyartas kesedelmenek is megvan az oka,hidd el akkor jon majd ossze amikor kell,amikor az egiek ugy dontenek. :lol:

Virag!

Drukk!!!Ha baba van,egyedul is menni fog ez a dolog,dehat te is tudod. :lol:

Agi!

Gyogynovenyileg csak amator vagyok,tudod hars,stb megfazasra,ilyen szinten....de viszek be szulesre par illoolajat is biztos ami biztos alapon.

JUci!

MI VOLT :?: :?: :?: Dudod nem akar meg kibujni :?: :?:

RImar!

Megvagy :?: :?: :?:

TIti!

Hova lettel,keszulodsz a munkaba allashoz?ELvezd ki az utolso napot!

Tobbieknek is puszi!!!Sut a nap! 8) 8) 8)
momo35
 
 


Sziasztok!

Nem sikerül gép elé kerülnöm. :oops:
Jönnek a látogatók sorra. A hétvége erről szólt. Most éppen nincs senki, így kiélvezem egy kicsit. A picur nemsokára felkel és követeli a szopit.

Momo
Ne aggódj a szülés miatt. Ha a szülésznőd rendes akkor nincs baj, úgyis ő lesz valad a legtöbbet nem az orvos. Persze a tesód is nagy segítség így minden rendben lesz.

Anubias
Ha már ennyit vártatok a babára akkor 1-2 ciklus már tényleg nem számít. A babák tudják mikot van itt az ideje, hogy jelentkezzenek. :)

Titi
Elutaztatok Miskolcra? Holnaptól már dolgozol. Jó gyorsan elszaladt az idő. Ilyen hamar eltelik a többi is és újra lehet startolni egy pocaklakóért.

Juci
Ne félj nem úgy fog viselkedni Dudor kinnt mint bennt. Nekem mindig éjjel volt aktívabb, de most alszik, bár 2x felkelszopizni, ami nem gond mert belealszik és nincs ébren éjszaka.
Olyan izgi már neked is alig van hátra egy kis idő a szülésig.Igazad van élvezd ki amíg lehet.

Rimar
Mi a helyzet?

Csné
Remélem jó telt a hétvége és jól éreztétek magatokat. Igazán szép kirándulóidő volt rátok.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Juci

Nem olyan vészes eddig. De még nem voltam egyedül velük. Anya itt van ő főz ,stb. és viszi Dávidot a játszóra. Nekem csak Áront kell ellátni és Dáviddal játszani amikor igényli.Estére persze a férjem is itt van és akkor ő is segít. A jövő héttől lesz izgalmas akkor napközben már csa én vagyok a gyerekekkel egyedül. A két éjszakai szopi kibírható, mert délben együtt alszanak így nekem is van erre lehetőségem.

jó ötlet a babaás pocakos tali. :lol:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Kicsit zsúfolt volt a hétvége. Végre kertészkedtünk egy kicsit. Igaz estére mindig jól elfáradtam. Most sincs időm sokat írni, mert a férjem követi az eseményeket a választásokról a neten.
Rimár!

Merre vagy? Egyben vagytok még?

Titi!

Holnap már meló? Tényleg hamar elment az idő. Jó munkát, és akkor legalább sűrűbben jösz,úgye?

Bocs, hogy nem írok most külön mindenkinek.

Holnap jövök
Jó éjszakát mindenkinek:Gyöngyi[/u]

Kép

Kép
oné
 
 


Lányok, csak gyorsan tudok bejelentkezni, mert a párom megint a gép előtt ül.

Nem tűntem ám el, csak pénteken Miskolcra utaztam, és ma jöttem vissza. Holnaptól sajnos dolgozom, úgyhogy lehet, hogy mostanában csendesebb leszek, pedig annyira szeretnék köztetek lenni. Sajnos vissza sincs most időm olvasni a hozzászólásokat.

Sajnos nálam semmi fejlemény, a mensim még mindig nem jött meg, a gyógyszert ma abbahagytam szedni, és ma reggelre már 1 tized fokot emelkedett a hőm is, hátha meg lesz a peteérés, már nagyon várom.

Mindenkinek sok-sok puszit küldök, és ígérem, hamarosan jelentkezem bővebben is!
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi:)
Gyere bizony, mert hiányozni fogsz! De a munka biztos nagyon jót fog tenni.
Az 1 tized fok emelkedés jó sok! Legalább látszik, hogy valami tényleg el kezdett működni. De azért méregesd szorgalmasan, hogy látható legyen a konkrét változás.

Virág:)
Sikerült megcsinálni a tesztet?

Juci!
Én nem "bátorítani" akartalak, hiszen nagyon is értem, hogy magától a szüléstől nem félsz, mert te 100 %-ban segíteni fogsz magatokon. Csak kitértem rá, hogy igenis sok probléma elkerülhető, ha az anyuka is "ott van" a szülésnél. Szóval nem néztelek "zizinek".

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jó reggelt lányok!

Te jó ég! Szerintem ilyen korai bejelentkezésem sem volt még jó ideje. Igen, már bent vagyok a munkahelyemen. Gondoltam, gyorsan bejelentkezem, aztán indul a nagyüzem.

Koda, ari vagy, igyekszem jönni tényleg gyakran! És annak is örülök, hogy néha benézel, hisz nagyon hiányoztál! Remélem, vérzés azóta sincs, és szorgalmasan pihizel!

Virág, tényleg teszteltél???!!!

Juci, olyan derültem a hozzászólásodon, hogy miért is jó, hogy dolgozom... és az a fotó! :) És hogy rám gondoltál vele... tök jól esett!!! De tényleg! És hogy vagyunk ma?

Rimar, bírod még? Hogy vagy? Folyton nézem a telcsit, vajon nem jött-e sms.

Lányok, ma reggelre még egy tizedet emelkedett a hőm, azt hiszem, meg volt a peteérés, a termékenységi teszt is azt a napot mutatta, szóval talán tényleg megjön hamarosan végre! Már nagyon várom.

Igyekszem még ma benézni, de az tuti, hogy kinyomtatom a hétvégi hozzászólásokat, és el fogom olvasni otthon este, mert nagyon kíváncsi vagyok, kivel mi történt azóta, hogy nem írtam (pedig csak 3 nap telt el, de mindig úgy hiányoztok, ha nem tudunk "beszélni"!)

Mindenkinek szép napot! Élvezzétek ki az utolsó nyári meleg napot! (Bár hátha a hétvégére még jó idő lesz, ugyanis szüretelünk a Balcsin.)
titi_27
 
 


sziasztok csajok!
még nem teszteltem mert még nem vettem tesztet!majd délbe megyek a gyerekért és akkor veszek ey tesztet és megcsinálom

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


sziasztok lányok!
Csak egy rövid helyzetjelentés:
Péntek este 9- hajnali 2-ig jóslófájások, másnap egész nap egy kis levertséggel és hasmenéssel megspékelve.Vasárnap folytatódott a dolog, meg nagyon fáradt is voltam.Mára ez a dolog elmúlt, úgyhogy ezért gondolom, hogy csak jósló volt.A hasam nagyon lent van, a bébi mozog rendesen.A szülésznővel néha beszélek telcsin, ha valami kérdésem van, de egyenlőre várakozó állásponton vagyok.Nem tudom, mennyi időm lehet még?Mondjuk szombaton már tényleg azt hittem, hogy megszülök.10 percenként jöttek a fájások.
Szóval ez van.Most itthon teszek- veszek, de csak úgy könnyedén.

rimar
rimar
 
 


Jaj, Rimar, de izgulok! Ezek a jóslófájások és a hasmenés, a levertség szerintem mind arra utal, hogy hamarosan jön a bébike. De akkor végül mégsem szeptember vége lett! :) Szerintem 1-2 nap és küldöd az sms-t! :) Nagyon drukkolok értetek! Szóval Szent Imrés szülésed lesz, juj, de irigyellek! Majd aztán számolj be róla, tutira nagy élmény lesz, és minden a lehető legjobban fog alakulni, majd meglátod. De ha jól érzem rajtad, nem izgulsz túlzottan, igaz? Így a legjobb!

Lányok, csinálom majd a táblát most már idebentről.

Ja, és kaptam időpontot a dokimtól a 6 hetes vizsgálatra szerda délutánra. Így most el kell kéreckednem rögtön az első héten, de ez a legelső, holnap pedig ugye a boncolási miatt a megbeszélés. Hú, olyan eseménydús a hetem, hogy csak na!

Virág, tessék azt a tesztet megvenni, és megcsinálni, de reggeli pisiből. Úgyhogy ebből már csak holnap fogunk megtudni valamit. Pedig én már úgy izgulok!
titi_27
 
 


sziasztok!

titi a doki sem reggeliböl csinálta ezért megcsináltam!
Negatív!de nem baj mátol elkezdem a bogyot hátha segit meg közbe nekiállok a diétádnak!

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Köszi lányok, hogy izgultok!

Juci!
Megvetettem a férjemmel a kismama újságot, és nagyon ari vagy benne!Jók lettek a fotók nagyon!Csini vagy.

Milyen érzés a jósló?
Hát én először azt hittem, hogy elrontottam a gyomromat.Amikor az elején enyhe fájások voltak olyan mintha a beleimet éreztem volna, meg enyhe hasmenésem is volt, de aztán egyre egyértelműbb lett, hogy ez a méhem.Váltakozva, hol rendszeresen, hol rendszertelenül összehúzódások voltak.Volt 10 perces is de óránkénti is, és 5mp-től 40 mp-esekig változtak.Közben meg úgy éreztem magam, mint aki beteg, olyan levert állapot ez.Felhívtam Jolit, hogy mi a véleménye, azt mondta, hogy akkor induljunk el a kórházba, ha legalább 1 órán keresztül rendszeres időközönként jönnek a fájások és legalább fél percig tartanak.Vagy ha nem érzem hogy mozog a baba.Ezek nem következtek még be, úgyhogy egyenlőre itthon vagyok.
A férjemet elküldtem dolgozni :) itthon akart maradni velem, de minek?Úgyis 10 perc alatt hazaér ha kell.Szerintem csak lustizni akart :D
Egyébként a kórházba a múltkor, közepes forgalomnál, másfél óra értünk fel.Ha ezt megduplázom, még akkor is jó.

bocsi a regényért :oops:

rimar
rimar
 
 


Okés Juci, kijavítalak a táblában.

Na, már én is nagyon kíváncsi vagyok az újságra, amiben benne vagy. De nem akarom megvenni az újságot, mert azért a szívem fájna, úgyhogy a neten keresgéltelek, de sajnos nem találom. Segítenél? Bár gondolom, csak kivonatot tesznek fel, és lehet, hogy nem foglak látni?!

Jucikám, nagyon jól nézel/néztek ki!!! Hát, igen, hamarosan Neked is eljön az idő. Az ember arca tényleg kigömbölyödik a végére! :) De hogy mitől?!

Igen, jól tudod, holnap megyünk, este 6-ra. Drága vagy, hogy aggódsz, és hogy gondolsz ránk.

Virág, jaj, de sajnálom. De akkor tényleg nem tudom, mi az a folt odabent. Remélem, a fogamzásgátló tényleg segít megoldani a problémát.

Rimar, de jó, hogy itt vagy közöttünk! Így nem kell aggódni érted. Vagyis nem aggódás ez, hanem már inkább izgatottság. Ha eltűnsz most már hosszabb időre, akkor azt fogjuk folyton gondolni, hogy jön a baba. Aztán egyszer csak tényleg jönni fog. :) Ez elkerülhetetlen. Hihihihi:)

Juci, úgy néz ki, igazad lett, tényleg többet vagyok azóta, hogy dolgozom. :)
titi_27
 
 


Virág!
De akkor tényleg! mit látott az orvos? Sok sikert a gyogyihoz.

Juci!
Azt mondják, szülés előtt nemsokkal "eltorzul" a kismama arca :D Úgy látom igen közel a szülés.
A csípős kajáról meg annyit, hogy a kórházban álandóan azt hajtodatták nekem, hogy csak nagyterhesek egyenek nagyon csípőset, mert könnyen elindítja a szülést. Úgy látom Dudorkádat nem nagyon érdeklik az ilyen szóbeszédek :D
A felújítás úgy halad, hogy áll :) De holnap már jön a cseméző szaki és akkor megint haladunk egy kicsit. Aztán festés, linóleumozás.
Igen, a nagy pihenések közepette elkezdtem megint keresztszemezni. Most épp ezt csinálom a gyerekszobába. Szerintem tök aranyos:)
http://www.keresztszem.hu/tn/tn_d90.jpg
És félig ülve, félig fekve csinálom. Nem túl egyszerű :)

Rimar:)
A jóslófájás pont olyan, mintha bélgörcsöd, hasmenésed lenne. Vagy egy jó kis menstruációs görcs. Ki mihez hasonlítja, lehet válogatni. Ehhez jöhet még egy kis derékfájdalom is. A rendes fájás is ilyen csak, jóval fájósabb. valószínű ebből kapták egy kis ízelítőt:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda, ez nagyon szupi! Hogy Te milyen ügyi vagy! Varrás, dobozkészítés, keresztszemezés (amiről foglalmam sincs, mit is jelent :) )!
titi_27
 
 


Kép

rimar
rimar
 
 


Kép
rimar
 
 


Rimar, segíts egy picit kérlek, hogy is állunk most? Hanyadik héten pontosan? A táblázat szerint 38+1 volnál? Létezik?
titi_27
 
 


Rimar!
Olyan aranyosak ezek a fotok :!: :!: :!: Edesek vagytok egyutt.
Hat,akkor hamarosan elesbe megy majd a dolog.

Virag!

Sajnalom,de akkor probald meg ezt a gyogyszer t hogy meghozza a menzeszed es akkor onnan mar konnyebben tudsz szamolni.

Titi!

Gondolok majd ratok holnap.Latod,telik azert az ido es hamarosan eltelik meg az a par honap. :wink: :wink:

Bufo!

Hiaba van segitseged,akkor is ugyi vagy ket gyerkoccel.

Juci!

Ma felhivtam a Rozsakertet,csak jovo pentekre volt idopontja.De igy is jo,kivancsi vagyok hogy o mit fog latni.FUra,hogy egyik pillanatban semmit nem latott a vesen,ra 9 napra meg ott az a tagulat.Ilyen gyorsan alakulna ki??

Holnap elmegyek a Madarasz u.i korhazba az eletmento tanfolyamra,addig nem nyugszom amig nem tudom konkretan hogy mit is kell tenni veszhelyzet eseten.

OLyan bagyaszto ido van.Ma egy fodrasz es kis bevasarlas utan el is faradtam,pihenek inkabb.Olyan jol elszoszmotolt a srac a hajammal,majdnem elaludtam. :roll:

Puszi mindenkinek!
momo35
 
 


Titi!
Igen, jól mondod, 38+1 vagyok, ma kezdtem a 39. hetet.

rimar
rimar
 
 


Na, lányok, egyelőre így állok. Légyszi mindenki nézze át a saját adatait. Olyan rég volt már, hogy módosítottam a táblát, hátha valamit elszúrtam.

Ja, és egy valamit észrevettem. Csak én maradok itt baba nélkül. Aki nem kismama, annak is van már egy gyermeke. Szóval, ez van. :(

Remélem, utolérlek benneteket hamarosan, és akár le is körözlek benneteket. :):)

Kép

Kép

Hát, lányok, ez elég trutyis, majd próbálkozom valamit alakítani, hogy ne legyen ilyen láthatatlan az első tábla, de sajna ma ennyire telt tőlem. :(
titi_27
 
 


Titkém!
Ne szomoríts már minket ilyen mondatokkal :cry: Tudod jól, hogy nem maradsz baba nélkül. Különösen ilyen hozzáállással, ami neked van. Mert ennyi erő és pozitív hozáállás nem maradhat eredmény nélkül! Ezzel gondolom mindenki egyet ért.

És tartozok még a narancssárga szín kiegészítőivel. Ezek azok:
kék
zöld
bordó
fekete
Persze ezekből sem a pasztel, hanem az erőteljesebb színek:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Ma reggel kivették a varratokat, hát nagy megkönnyebbülés, most már nem húzódik a seb. :)
Délelőtt megvolt az első séta. A játszóra mentünk ahová Dáviddal járunk, mert ugye neki erre van szüksége. Áron végigaludta az egészet, én pedig jól elfáradtam. Ebéd után alig vártam, hogy aludhassak.
Most egyedül vagyok ezért van egy kis időm.

Titi
Hogy ment a munka? nem fáradtál el nagyon?
Örülök, hogy ilyen jó nagyot ugrott a hőd. Hátha ez már jelent valamit.

Rimar
Kitartást, már nincs sok hátra. Pláne ilyen jóslók mellett. Nagyon jól mutattok a képeken, szép a pocid is.Ha nem jelentkeznél akkor szorítunk érted! :lol:

Momo
Aranyos vagy, hogy így dícsérsz. Tényleg most még egész jól bírom, de nem tudom mi lesz ha egyedül maradok a két lurkóval. Biztos valahogy megoldom, csak nem ilyen gördülékenyen.
Légzésfigyelőt is veszel, vagy kölcsönzöl a Madarász kh-tól. Ha hallasz valami jó tanácsot megosztod velünk is, én nem voltam ilyen tanfolyamon, de kíváncsi vagyok.

Virág
Sajnálom a negatív tesztet! :(
Akkor már csak azt nem értem mit látott a doki? Visszamégy még hozzá valamikor?

Koda
Nagyon ügyes vagy! Csak ámulok mennyi minden kreatív dolgot tudsz csinálni. Azért pihenj is!

Juci
Megnéztem a képeket amit felraktál, nagyon jók, tényleg büszke lehetsz rá. Nekem ma vette meg anya az újságot csak még lent van a kocsiban, de ott is megnézlek ám.
Milyen ügyes vagy, már csak várakozni kell a nagy napra. Élvezd ki!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Juci!
Tényleg nagyon jók a képek. Sajnos még nekem se sikerült megvennem az újságot, de megszerzem az tuti.
A csipős kajáról én is azt hallotam amit Koda. Beindulhat tőle a szülés. De te már készen állsz mindennel. Én még el se kezdtem bepakolni a kórházi csomagomat.

Rimár!
Hát tényleg egyik nap arra ébredünk, hogy már túl vagy mindenen. Akkor nektek se két percre van a kórház. Én is attól félek, hogy majd nem érünk be időben. Főleg ha dugóba kerülünk. Ráadásul a második baba hamar megvan, legalábbis azt mondják.

Titi!
Holnap hatkor gondolok rátok. Aztán gyere elmesélni.
A táblába beírhatod ,hogy Sote II. A név: Sára Viola
A szülés időpontja (mensi szerint) november 28.
Köszi , hogy csinálod a táblát, és nem izgulj hamarosan mindenki babás lesz.

Koda!
Nagyon szupi a munkád! Mikor kell menned megint a dokihoz? Most lesz a 18. heti Uh, nem?

Na megérkezett a kicsi lányom. Most nincs jóban az apjával, ugyhogy mennem kell.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


sziasztok!na beszedte, életem elsö fogamzásgátloját!csajok ne sajnáljátok most még van egy dolog amibe bizhatok a gyogyszer!remélem segit!meg elmegy férjem is dokihoz!szegény tök parázik hogy nehogy a doki azt mondja nem lehet gyereke még egy!de mondtam neki ilyen nincs majd összerakják a kettöt valahogy hogy legyen babánk mondjuk remélem erre nem lesz szükség!
nem tudom mostmár hogy mi volt az amit a doki látott!és nem is foglalkozik vele következö alkalommal decemberbe kell mennem(babával a pociba)

kicsijuci nagyon aranyos vagy köszi hoy felraktad a képeket a kedvemért!nagyon szép vagy!hu micsoda emlék lesz dudorkának!de a hasad meg most tök kisfius a képeken is!:)

rimar nagyon édesek vagytok!hu lassan itt a nagy nap!izgulsz?hülye kérdés de azért leirhatod mi van most benned:)

többiek puszi mindenkinek most rohanok szeretgetni a drágám!
joéjt!szép álmit mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ám énis, nem tűntem el.:)
Most alig győzök visszaolvasni...a képek nagyon jók!

Ma lesz rutinból 14:10kor a vizsgám, az egész fél óra lesz, de már kezdek izgulni, mert a műszakit még csak tegnap tanultam és már ma abból is vizsga.
No megyek is.:)

Rakok fel a manóimról képet nektek. :wink:

Kép

Kép


Kép

Kép

Sziszike.

Bence:

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Lányok, később jövök hozzászólással, most csak egy meglepi. Igaz, szarakodok a kicsinyítéssel, de azt hiszem, a lényeg látható!!! :)

Kép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: