Új privát üzeneted érkezett!

[quote="bmo"]D írta:bmorev:hova tűntél!!!! :shock: :roll: :shock:

Nem tüntem én sehova, csak kicsit zaza vagyok, és a meló is sok. De jövő hétfőre már kivettem szabit!
Vendég

Drev:nagyon ügyes vagy, a szabi miatt!!!!!Remélem addig mindenki kigyógyul mindenféle nyavajából és csapunk 1 nagy bulit!!!!! :wink:
Zsombi apára aludt!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Húúú, tetű lassú a netem.

Márti, bolond vagy??? Idézek: "Már mászik, néha szétcsúszik, elterül mint 1 kisbéka, de újra feltornázza magát és megy, még kicsit rozoga, de nagyon ügyes, úgy néz ki a kúszás kimarad!!!Az nem gond szerintetek????? Shocked" A ROZOGA szón hangosan felvihogtam, pedig a gyerekek már alszanak! Dorka fel is nyiffant. :lol: :lol: :lol: Amúgy feltöltődtél már? Meddig van szabin a Roland? A képek csudajók! Főleg a Ksikirályos, mert az király.

Barbi, boldog 6. hót. Ízlett a nagyfiúnak a pipicici? Melyik kórházba vitték át Ádámot amikor megszületett? Sajnos a helyzet ismerős. Az ilyen intenzíveken nem mindenki úgy áll a dolgokhoz. Anno én is láttam nem egy anyukát sírvva kijönni, mert bunkók voltak vele. Persze vannak kivételek! Livi még mindig furán eszik. Reggel este a tápot alig, viszont a többi kajánál úgyahogy. A baj, hogy ha látja, hogy eszünk akkor jön és ő is enni akar. De nem ám a saját kajáját, hanem a miénkből. Igazábóll eszik ő, csakk lemozogja. Olyan mint egy sajtkukac.

Timi, 2-3 év múlva szertnénk még EGY babát. Csak félek sokmindentől. Pedig nagyon szeretnék még sokszor anya lenni. Olyan jó dolog egy kisember nyiladozó értelmét figyelni.

Képzeljétek. Tegnap a Dorina ülve aludt el. Üldögélt, játszott, egyszercsak arcraesett és aludt. Ezt már a babakocsiban is eljátszotta, csak ott a karfára dölt. De ő, azért nem álmos, ááá.
Tök gáz. Irányítanak a csajok. Elkezdtek hízelegni. Ha leszidom őket elszégyellik magukat, de úgy, hogy félre kell fordulnom, hogy ne lássanak mosolyogni. Ha meg akarnak valamit... megőrjítenek.

KépKép
kgiulia

Nagyon jól esik, hogy ennyit idéztek tőlem!!!! :shock: Hogy én bolond......hm van benne valami, de tényleg kicsit rozoga még nem mászik úgy mint a csajaid!!!!!
:wink:
Vacak éjszakánk volt, nagyon sokszor felébredt, jellemző hogy olyan fáradt volt, hogy csak fél 7kor kelt!!!!! :shock: :roll:
Remélem nem lesz semmi komoly!!!! :( :cry:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Éjjel is volt láza? És a lázon kívűl van valmi baja? Fáj valamije, étvágytalan, kedvtelen? Nem nyálzik jobban? Ez elég magas láz a fogzáshoz nem?
A mászási rozogaság elmúlik. Livi az elején úgy mászott mint egy kis részeg, dülöngélő béka.

KépKép
kgiulia

Éjfélkor 38.1 volt adtunk neki Nurofent, most "csak" 37 fokos volt.Nem hinném hogy fájna valamije, nyűgösebb és mindent nagyon rág, a cumiját is fogja a kezével és rágja a végét!!! :shock:

Ma még itthon van a párom, feltöltődtem, de most a Zsombi láza kinyiffantott!!!! :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

A nurofen fogzásra is jó. Remélem "csak" annyi a baja. Homeós bogyó fogzásra?

KépKép
kgiulia

Van chamomillánk, de nem tudom még hogy az-e a gond!!!! :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!
Na, szép a termés! CSak most sikerült mindent elolvasnom! :)

Barbie: Boldog hófordit Ádámnak! Mi is mindjárt "ünnepelünk"!

Márti: Gratulálok a sikeres keresztelőhöz, biztos nagy volt a felfordulás. A lényeg, hoyg jól telt,, és jól éreztétek magatokat. Nagyon szépek a gyerekeid! Jó gyógyulást Zsombinak, hátha valóban csak a foga. Kriszta is szupernyűgi mostanában, de szerencsére csak napközben. Most is csak a arjaimban volt hajlandó elaludni.
Köszi a pontosítást a történeteddel kapcsolatban, most már biztosan meg fogom találni. Mondtam én, hogy béna vagyok!

Zsuzsi: Szandinak is küldünk gyógypuszikat! :)

Az éjszaka szült az egyik ismerősöm. Egy héttel továbbhordta a babát, de minden rendben ment. Egy 3800 g-os kislány bújt ki. remélem, mindketten jól vannak, mert részleteket én sem tudok.

Elolvastam a szüléstörténeteket. Hát, Barbie, igazán sajnálom az eseteteket. Nem is hittem volna, hogy Magyarországon még ilyen is van. Nálunk is sok a hülyeség (apuka nem lehet a szülésnél, jobbára csak otthon találkozik a gyerekével) de ezenkívül abszolút bababarát és mamabarát a kórház. Igaz, egy szuper koraszülöttosztály működik itt, az egyik szobatársnőmnek is a fiacskáját betették az inkubátorba a nyögés miatt. De este már hozták is neki, és állandóan velünk voltak a babák. Itt meg nem szabad, hogy tápit adjanak a babáknak. Acsecsemősnővérek pl. velem is nagyon sokat kínlódtak, hogy Kriszta be tudja kapni a mellbimbót. egy kis tejet csak az első éjszakán kaptt, amikor üvöltött az éhségtől, és a nem létező mellbimbómat nem sikerült bekapnia. De azt is fecskendőből kapta. Játszócumit sem volt szabad vinni, szóval ilyen szempontból nagyon le a kalappal előttük. és bármi volt, lehetett hívni a nővéreket és mindig nagyon kedvesek, utánunkjárók voltak.

Vigyázzatok magatokra és a babócákra, kellemes napot nektek!

Ja, és Timi, köszi a sok infót a magyarázataidból. Én rengeteget olvastam a dolgok után, mégsem sikerült mindenre választ kapnom. Így azért már sokkal teljesebb a kép. Nekem is volt gátmetszésem, de szerencsére csak kívül kellett varrjanak, elég hamar be is gyógyult. Nem tudom, valahoyg én is inkább ezt választottam, mint a repedést. de az a helyzet, hogy itt az először szülők 95 %-át metszik, és nem is kérdezik, hogy akarja-e vagy sem. Szóval van még kívánnivaló itt!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jó reggelt!
Köszönjük a köszöntéseket.

Julcsi, nagyon ízlett neki a pipihusi. Ma megpróbáljuk a céklát!
Remélem szeretni fogja (bár én nagyon utálom :? ), de rengeteg vitamin van benne. :roll:

Ahova átvitték az Ádámot, az a SOTE II., a Tűzoltó utcában.
De nagyon sok rosszat hallok a SOTE I-ről is, sajnos.
Kivételek itt is voltak, és tudok kik? Az idősebb ápolónők. Rajtuk látszott, hogy ők még azért választották ezt a pályát, mert szeretik a gyerekeket. Olyan kedvesen és gyengéden bántak velük, nem úgy mint a fiatalok.
Én azt hittem, csak engem tüntetnek ki az utálatukkal, de az osztályon minden anyuka panaszkodott.
Mikor hazahoztuk az Ádámot, addigra már kicsit összeszedtem magam, és kihivattam a főnővért, hogy beszéljek vele. Persze jött a többi anyuka is! Elmondtam neki az elmúlt másfél hét gyötrelmeit, a szemétségeket. De meg kell hogy mondjam, nem volt meglepve. Biztosan nem én voltam az egyetlen, aki panaszkodott.

Örülök, hogy Livinek nincs semmi baja, ezek szerint csak azt eszi, ami a fogára való. :lol:

Edith, ahol szültem az is szupi kórház, legalábbis szerintem. De ahova átvitték, az egy óborzalom!
Az ismerősödnek nagyon sok boldogságot!
(nálunk ma jöhet haza a Maja baba :P )

Zsuzsi, jobban vagytok már? Küldöm a gyógypuszikat.

Mártikám, mi a helyzet? Remélem most nem lázas.

Barbi
Kép
b_barbie

Na ,most ébredt, aludt 2 órát a lelkem és most 36.9 volt!!!!!Éljen!!!Remélem így marad!!!! :roll: A Nurofen hatása már biztosan elmúlt mert azt ugye éjfél után kapta!

Zsuzsi:veletek mi van?????? :shock: Milyen volt az éjszaka??????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Már lehet hogy megkaptátok ti is, de olyan jópofa:
A számla

Egy este, amikor anya a vacsorát főzte, 11 éves fia megjelent a konyhaajtóban kezében egy cédulával.
Furcsa, hivatalos arckifejezéssel nyújtotta át a cédulát az anyjának, aki megtörölte kezét a kötényében és elkezdte olvasni azt:
- a virágágyás kigyomlálásáért: 500 Ft
- a szobám rendberakásáért: 1000 Ft
- mert elmentem tejért: 100 ft
- mert 3 délutánon át vigyáztam a kishúgomra: 1500 Ft
- mert kétszer ötöst kaptam az iskolában: 1000 Ft
- mert mindennap kiviszem a szemetet: 700 Ft
Összesen: 4800 Ft.

Anyja kedvesen ráemelte fiára tekintetét. Rengeteg emlék tolult fel benne.
Fogott egy tollat és egy másik cédulára ezeket írta:
- mert 9 hónapig hordtalak a szívem alatt: 0 Ft
- az összes átvirrasztott éjszakáért, amit a betegágyad mellett töltöttem: 0 Ft
- a sok-sok ringatásért, vigasztalásért: 0Ft
- könnycseppjeid felszárításáért: 0 Ft
- mindenért, amit nap mint nap tanítottam neked: 0Ft
- minden reggeliért, ebédért, uzsonnáért, zsemléért, amit készítettem neked: 0 Ft
- az életemért,amit minden nap neked adok: 0 Ft.
Összesen: 0 Ft

Amikor befejezte, anya mosolyogva nyújtotta át a cetlit a fiúnak.

A gyerek elolvasta és két nagy könnycsepp gördült ki a szeméből.
Szívére szorította a papírost és a saját számlájára ezt írta: FIZETVE.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok! Csak egy gyors bejelentkezés, ma végre bekötötték az internetet:) Már majdnem meghaltam a hiányától:)

Jól vagyunk, beköltöztünk lassan kezd a lakásnak OTTHON jellege lenni, de van még tennivaló:) Túl vagyunk kisebb nagyobb betegségeken, sajnos megismerkedtünk a Heim Pál kórházzal is már:( De most már minden OK. Kata 13-án elkezdett mászni, ma már bejárja a lakást. 21.én felült, 22.-én pedig felállt. Ez utóbbit azóta nem produkálta újra, felülni is csak ritkán sikerül neki, hiuába nagy a popsi:) De helyben már nem marad:)

Na megyek, megetetem a csemetéket, utána bevásárlás, játszótér, pakolás, de sete jövök:) És vissza is olvasok:)

Sok puszi,

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok

Megkaptuk a gyógypuszikat, Szandi tegnap végig aludta az éjszakát. Az az igazság, hogy nem látszik betegnek. Egy kicsit nyűgösebb, meg estére felmegy a hője, de ezen kívül semmi nem látszik rajta. Remélem ennyivel megússzuk!

Márti: Zsombi jobban van? Gratulálok a mászáshoz, nagyon ügyes!!

Egész délelőtt takarítottam és mostam, teljesen kifáradtam. Most alszik a Szandi megpróbálok én is pihizni egy kicsit.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Zsuzsi: a Belladonnából melyik kell????
Torokgyulladása van Zsombinak :cry: , azt mondta a doki hogy nagyon csúnya , antibiotikumot írt megint!!!! :cry:
Zsuzsi ha szépen megkérlek megnézed a könyvedet, hogy melyik higítású kell és hányszor mennyit kell beadni!!!?????Előre is köszi!
Kivagyok teljesen!!!! :cry:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Az egy dolog hogy kicsi Zsombim beteg, van még rosszabb hírem :cry:
Dénes ezt írta:
Kedves Marti!

Sajnos nagyon rossz hirem van.2 nappal ezelott elvesztettuk
a babakat.A magzatviz nem termelodott ujra es elindult egy
gyulladasos folyamat amelyet mar nem lehetett megallitani es
Izara is nagyon veszelyes volt.Fantasztikusan viselte,hosszu
folyamat volt,ejjel 1/2 2-tol masnap delutan haromig
tartott.Az orvosok nagyon humanusak voltak,az utolso fel
oraban Izat elaltattak.Az elmult 10 nap eletunk legnezebb
idoszaka volt,de bizunk a jovoben annyira szeretjuk
egymast,hogy biztosan lesz gyermekunk is.Nagyon sok
szeretettel gondol Rad,es mindketten nagyon varjuk hogy
megismerhessunk.Ha minden igaz szombaton hazamehetunk es
akkor mar O is tud jelentkezni.En meg majd addig is irok.
Sok szeretettel
Denes

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Nem tudom elhinni! Annyira bíztam, hogy minden rendben lesz. Nem tudok mit írni, folynak a könnyeim. :cry: :cry:

KépKép
zsuzsi78

Ez borzalmas!!!

KépKép
kgiulia

Márti: Belladonna 9-15 CH: naponta 3x5 golyócska.
Torokgyulladásra, lázra is jó.

KépKép
zsuzsi78

Rilliszéket én is nagyon sajnálom, szörnyű most nekik!!!!Én már csak tudom, de három babót egyszerre, biztosan nagyon szenvednek!!!! :( jÓ LENNE MEGÖLELGETNI ŐKET!!!

Közben felhívtam a Julcsit, vettünk 9ch-sat, az ő könyvébe 2x5golyócska volt írva, majd azt holnap meglátom most adtunk neki 5-öt, köpdöste ki mint a nagyok a szotyihéjjat :lol: , de visszabűvészkedtem a szájába!!!!Bízom benne, hogysegíteni fog!!!!Lázas, de nem annyira és a hűtőfürdő fél fokot simán levisz, úgyhogy napközben még nem kapott lázcsillapítót, majd estére!
De nagyon panaszkodik a drága!!!! :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Még csak azt az oldalt olvastam vissza, máris elkenődtem:(

Már megint a hozzátáplálás:( Én úgy csinálom, hogy hitem szerint a legjobb legyen a gyerekemnek, mindenről kikérdezem az édesanyámat, és a gyerekorvosunkat. Nekem ez a 3 vélemény tökéletesen elég:(

Darált kesz: A sértegetést kikérem a barátnőm nevében, ugyanis az apukája gyártja jugóban és garantáltan tojásmentes. Ezért merem adni a gyereknek.

Eper: Nem kapott a Bence 4 hónaposan, csak 2 évesen először. És én hiszem, hogy ami a bébiételekben van az igenis jó a babának. nem hiszem hogy az európában legszigorúbbnak számító hazai törvények engednék hogy olyan dolog kerüljön bele, ami árt nekik.

Hiszem hogy jól csinálom.

Ez a pár sor Navinak szólt.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

HOMEOGENE 9:
naponta 4-8 tabletta elszopogatva
Komplex készítmény, amelyben a torokgyulladásra ható szerek alacsony hígításban megtalálhatók. Jól használható a vírusos és bakteriális eredetű torokgyulladások kezelésére önmagában is, de ki lehet egészíteni az adását monokészitménnyel, sőt az esetlegesen elrendelt, szükségszerű antibiotikus kezelés mellé is adható.

BELLADONNA:
Akut lázas állapot:
9-30 CH óránként 5 golyócska
bakteriális vagy vírusos eredetű, torokgyulladás, fülgyulladás, lázgörcs, kiütéses fertőző betegségek.
Torok és mandulagyulladás:
9 CH naponta 2x5 golyócska
száraz torok, nehéz nyelés, száraz köhögés, száraz nyálkahártya, verejtékezés.

KépKép
zsuzsi78

Márti jobbulást Zsombinak:( Szegényke:( Mi a költözés hetében estünk bele ebbe a torokgyuszis vírusba, de szerencsére a doktornő mindjárt mondta is hogy ez vírus, erre nem ad antibiotikumot. Kata 1 nap lázzal meg majd 2 hét taknyossággal megúszta, de Bencének a tüdejére ment, így 3 napig bent volt a Heim Pálban. Remélem most megint egy időre letudtuk a betegeskedést. Utoljára több mint egy éve volt beteg a Bence.

Rillisz! Nem nagyon tudok mit írni:( Amíg nem volt netünk, addig is sokat gondoltam rád, és reméltem hogy minden rendben van:( Nagyon nagyon sajnálom ami veled történt, és kívánom hogy hamar sikerüljön az újabb babó! Kitartást és rengeteg erőt kívánok most nektek!

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

A Dunaparton csaviztunk, most jöttünk meg.

Belépek ide, és tessék
egyszerűen szóhoz sem jutok, annyira sajnálom Rilliszéket. Ez iszonyú! :cry:
Kívánom nekik, hogy legyen erejük ezt feldolgozni és élni tovább.

Barbi
Kép
b_barbie

Megint én:) Mi lemaradtunk a szept 16.-i taliról, 2.-án mehetünk? Szívesen megismernélek benneteket:)

Timbaj Timi, minden elismerésem:) Én is nagy családban nőttem fel, 5-en vagyunk testvérek, de anyu gyerekmániás, így nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy lesz még egy kistesóm:)

Mi mindenképp szeretnénk (na jó inkább én mindenképp) legalább még egy gyereket. Szívem szerint többet is szülnék, csak hát a piszkos anyagiak:( Ha nyernék a lootón, bizti nem védekeznénk:)

A másik ami miatt rokonléleknek érezlek, az az, hogy az én nagy álmom az, hogy szülésznő legyek. Nagyon sajnálom hogy nem tudom megcsinálni:( Talán majd egyszer:(

Puszi mindenkinek, és jó éjszakát.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Persze jöhet mindenki, de ha már látjátok 7vége körül, hogy ki jön biztosra azért jelezzétek légyszives!!!! :wink:
Zsombim 5kor benyomott egy csomó teát és 6kor kelt, de 7 után már vissza is szunyált.Éjjel összesen csak 3x kelt, reggel 36.3 volt,, remélem a nehezén már túl vagyunk!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!
ZSu,
örülök,hogy tetszik a hivatásom.Még nincs késő,hogy az legyél,de sajnos csak nappalin lehet elvégezni!De már főiskolán is van.Ezt én is szeretném megcsinálni,idén indult először,most lemaradtam róla!
Hát én sem dúskálok a pénzben-sajnos-nagyon megérezzük ezeket a megszorításokat,hát ez az ország nem anagycsaládosokért van.Én is szívesen nyernék a lottón és felnevelnék még több gyereket.De akkor már árvákon segítenék!Na meg a beteg gyerekeken!

Hamár a betegségnél tartunk,hát nálunk sem javult a helyzet!Hanna még mindig beteg.Nem igazán javult a múltkori betegségből.Írtam,hogy még náthás,erre hétfőn éjjel nem sokat aludtunk,hétfő du.belázasodott.Tegnap elvittem a dokinénihez,hát a füle,de erre magamtól is rájöttem.Mivel a párom a gégészeten dolgozik mondta,hogy vigyem be a főorvosnak megmutatni,hát bevittem és fel kellett szúrni a fülét.Gondolhatjátok,hogy sírt,még utána is alíg tudtam megnyugtatni!:( Egy csomó trutyit szívott le,ami azóta is ürül a füléből.Mind a kettőből,mert mindegyiket fel kellett szúrni.De mostmár jobb volt az éjszaka,megkönnyebült szegény,de még fájhat neki,mert nem endegi,hogy hozzáérjek,pedig vattázni kell.Sapkában van itthon is,hogy ne szedje ki a vattát!Na meg kapjuk az antibiotikumot,úgyhogy nem sokára fosni is fog!Bocsi a kifejezésért.
Kicsit mérges vagyok a dokinéninkre,mert nem mondta,hogy ennyire beteg a füle,meg a főorvos sem értette,hogy miért mondott bármilyen véleményt,hisz tele volt a külső hallójárat beszáradt váladékkal,amitől nem is lehetett látni mi van ott bent.Én egy kicsit elfogult vagyok a háziorvosommal,mert
nagyon szeretem,a párom már kevésbé,és megint neki lett igaza!
Még szerencse,hogy a kórházban dolgozunk mind a ketten,így könnyen ki tudjuk kerülni a háziorvosi szolgálatot.
Nem akarok orvost váltani,mert nagyon szeretem,meg már nyugdíjas,úgyhogy már nem sokáig dolgozik-szerintem-de megtaláltam már az utódját!De még nem akarom átvinni a gyerekeket!

Mennem kell,mert éhes Hanna baba!

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Timi:ezek nem jó hírek, de akkor talán most már meggyógyul!!!??? :roll: Szegénykém, nagyon rossz a fülfájás főleg ilyen pici korban!!!!!! :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Hát, egyre több a beteg baba. Jobbulást mindenkinek.

Timi, nagyon sajnálom szegényt a füle miatt. Nekem anno kiskoromban fájt borzasztó sokat, de szerencsére nem kellett felszúrni egyszer sem. Van ez a sapaka, direkt fülfájásra. Van nektek? Állítólag nagyon jó.

Márti,
Zsombi? Most van láza? Hangulata?

És, hogy ne unatkozzunk, tegnap este az Ádám is kidőlt.
1/4 9-kor elaludt, majd 1/2 10-től 11-ig negyed óránként kelt.
Sajnos előkerült a porszívó is, most már van is mit kiszedni. Láza nincs, de nagyon szörcsög és egy kicsit köhög.
Úgyhogy a Maja baba látogatása helyett inkább a doktornénit látogatjuk meg délután. (mennyivel izgibb, nem? :? )

Zsu, nem is mesélted, milyen a párod munkája? Tetszik neki?
És hogy haladsz a kicsomagolással? Van valaki aki tud segíteni a festésben?
(nem jó, hogy rögtön kórházzal kezdtetek, de legalább a Heim Pál az jó kórház. szerintem)

Zsuzsi, ti hogy vagytok?
Szandi jobban van már?

Barbi
Kép
b_barbie

Uff jobbulást minden babának:( Szegénykék. Mi most jól vagyunk, remélem nem leszünk megint betegek....de katicának állandóan be van dugulva az orra, és nem tud enni:( Nincs benne semmi, hiába szívtam, csak be van dugulva:( Így ma reggel egy kis mentolos kenőcsöt kentem az orra alá, na az segített. ez ilyen légzéskönnyítő kence, elvileg a mellkasra kell kenni. Ajánlom mindenkinek, mert nagyon jó!

Köhögésre, megfázásra szuper!

Barbi, a festés a Bence és a nagyszobában kész, már 10.-én kifestettünk. Kipakolva is minden ki van, csak sokmindennek nincs még helye, és olyan a lakás mintha állandóan kupi lenne....
Az előszobát és a konyhát majd akkor festjük ki, ha már minden a helyén van. mivel itt kipakolni nem kell, csak letakarni:)

Olyan apróságokkal vagyunk elmaradva, mint pl Kata függönye, a hűtő helyének a kialakítása, polcok, képek feltétele (tényleg nincs valakinek olyan FÚRÓja, ami viszi a VASBETONt???)

majd dobok fel képet a lakásról, ha érdekel vkit, nekem nagyon tetszik:)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Remélem hétfőre mindenki jobban lesz!!!! :roll:

Barbi:szegény Ádám!!! :( Remélem semmi komoly.Zsombi most 37.3, de ezt tartja, most szundizik.Nincs nagyon jó kedve, de nem annyira levert mint múltkor, engem az előbb jól megtépett, úgyhogy humoránál van csak nincs kedve nevetgélni, ami érthető!!!

Zsu:persze dobjál képeket!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti, oké, csak érjek a végére a rendrakásnak:)

Timi a sulival pontosan ez a bajom, hogy nappali:( oké, szeptembertől valószínűleg bölcsibe fog menni Kata, mert dolgoznom kell. Munka mellett meg ne mmegy a nappali:( De majd gondolkodom hogyan tudnám megoldani:( annyira szeretném, de azt se várhatom el hogy csak a férjem gürizzen, én meg csak tanuljak...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu,
az a baj, hogy még ha ki is pakolsz gyorsan, idő kell, mire mindennek megtalálod a helyét, és mire tudod, hogy mi hol van.
Mint mikor már automatikusan nyúlsz valamiért, mert tudod, hogy ott tartjátok, na, az még odébb lesz. :lol:
(én tudom, átlag 2 évente költözöm :D :wink: )

Márti,
akkor lehet, hogy ez most nem olyan komoly, mint a múltkori. Nem?
Mindegy, csak gyógyuljon meg.

Most szívtam az orrát, de már nem jön semmi. Azért délután megmutatom a dokinak, legfeljebb csak a köhögésre adjon valamit.
Szerencsére láza nincs, csak alig alszik. Szegény, ha elalszik vagy a köhögésre ébred, vagy hogy nem kap levegőt. :roll:

Barbi
Kép
b_barbie

Barbi:én is így látom, hogy most ez nem olyan brutál, most 37, 8 lett, de majd ha felkel megmérem aztán max.hűtőfürdőzünk ha feljebb ment.
Szegény Ádámnak sem lehet könnyű, nem tud pihenni!!!! :( Nincs párologtatód?Én ilyenkor eukaliptuszt, meg citromot szoktam párologtatni, az első ügye mentolos segít abban hogy kapjon levegőt, a második pedig fertőtleníti a levegőt(azt hiszem :oops: :lol: )Meg nekünk van az a Solac hidegpárásító pingvin, azt is be szoktam üzemelni.Egyszer velem is olyan jót tett, bedugult orral feküdtem le, alig kaptam levegőt , erre éjjel úgy kitudtam fújni, hogy utána aludtam mint a bunda. :lol:

Írtam sms-t a Zsandinak helyzetjelentést leadtam, hát nem örült a rossz híreknek, majd holnap anyósától megpróbál jelentkezni!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Na csajok, mi ez a nagy betegeskedés? Hogy lesz így hétfőn tali? Tessék mindenkinek meggyógyulni. Jó ez ránk is vonatkozik. Még mindig érdekes dolgokat szedek ki az orrukból.
Nálunk meg úgy néz ki, Dorka növezsti a negyedik fogát. Szóval tök jó!

Zsu, pakolás! Az tök jó. A legeslegjobb benne amikor készen vagy vele.

Márti, a citrom valóban fertőtlenít.

Barbi, kamillát is tehetsz a kiságy közelébe, persze neki nem elérhető távolságba. Jó forrón hagy gőzöljön, csak nehogy elérje.

Timi, durva ez az orvossztori. Viszon megjegyzem ám, hogy ti orvosi körökbe mozogtok, de remélem soha nem lezs rá szükségünk. Szegény kicsi, a fülfájás brutál tud lenni.

Zsuzsi, Szandi hogy van?

KépKép
kgiulia

Akkor most lesz tali vagy lesz tali????? :shock: :lol:

Csinálok akkor olyan mézes-mustáros-barackos pipicicict, meg köretet, ha les idő csinálok almás-fahéjas muffint.Akkor a babóknak mit főzzek????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti mi megyünk ha szabad :) :oops:

Csak írd meg hova (elveszettt az összes levelem) és hogy mit vigyünk:)
Jah és mikorra?
Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szerintem nem kell hozni semmit, múltkor a Julcsiék hoztak nasit meg rágcsálni valót, az még megvan, hoztak 2 nagy gyümilevet (a traubi elfogyott a keresztelőn :oops: ), ásványvíz van, limonádét csinálok.Ha a kaja elfogyna csinálunk szendvicseket!
Mi kell még?????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

ja és hogy mikor???? 9 után már nyugodtan, előbb is lehet jönni, csak akkor még lehet hogy hálóingben nyomulok!!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Jó reggelt!

Betegek, hogy vagytok?

Ádámkám szürcsög, folyik az orra és kicsit köhög.
Én, fáj a torkom, köhögök.
És a vadászért könyörgök! :lol:

Ééééééééééééééés, kibújt az első fogacska, a bal alsó. Csak egy kicsit látszik, de már a kanál kopog rajta! :wink: :D

Barbi
Kép
b_barbie

Julcsi, most látom csak, már 8 hónaposak a csajok?
Nagyon sok boldogságot, millió puszit nekik. :lol: :P :lol: :P

Barbi
Kép
b_barbie

Márti, ha mindenki meg van gyógyulódva akkor mi is megyünk. A mindenkit az összes részvevőre gondoltam. Habár úgy látom használt a csajoknak is a c vitamin kúra. Viszont nekem meg úgy fáj a kezem. Ínhüvelygyuli vagy csak megerőltettem? Passzolom, de nagyon fáj. Persze a pihentetésről szó sem lehet, hiszen anya nem lehet beteg. :lol: Ez mondjuk nem akadály tali elmaradására, csak gondoltam megosztom veletek. Innit azért vigyünk? Vagy még nasit? Traubit? :D
Akkor ha ilyen korán van a kezdés akkor 10 körül után leszünk várhatóak. Igény szerint (ill. a csajaink szerint). De mehetünk később is, ami a többségnek jó.

Szóval többiek? Amúgy ki jön még?

KépKép
kgiulia

Barbi, gratula az ELSŐ fogacskához. Köszi a köszöntést. Gyógyuljatok már meg. Egyetek sok friss gyümit meg almát.

KépKép
kgiulia

Julcsi:boldog 8 hót a csajoknak!!!!!

Zsombi jobban van, estére sem ment fel a láza, most is láztalan, de vacak éjszakánk volt.Éjfél körül alig tudtuk visszaaltatni, 3kor ivott egy kisüveg teát és aludt fél 7ig.Ja Szonikám meg takonykóros, de ügyesen fújja vele nincs gond!!!!Azon vagyunk hogy hétfőre mindenki makk egészséges legyen!!!!

Julcsi : sajnálom a kezedet :( , Árpinak is inhüvelygyulladása volt nem?????Lehet hogy családi vonás!!!!
Szerintem elég nasi van, aki akar még hozzon inni.

Barbi:graula Ádámod első fogához!!!!! :lol:

Ja meg aki tud hétfőn tovább maradni , párom fél 5 körül várható, és úgy szenved hogy mindenből kimarad, úgyhogy aki tud sokáig tervezze a hétfőt!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Az ikreknek boldog 8 hót! :lol:
Kép

A még betegeskedőknek jobbulást.

Mi már egy kicsit jobban vagyunk.Ürük a váladék a füléből és az orrából is sok trutyit szívok ki!

A talihoz minden jót,remélem egyszer mi is tudunk csatlakozni!

Barbie,
gratulálok az elsőfogacskához!

Mindenkinek szép napot!

Kép

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Edit:köszi megjött a leveled tegnap, sok puszi érte!!!!!!
Képeket rakhatnál a manókról, azt ígérted, hogy teszel fel!!??? :roll:
Timi:gyógyulgassatok csak ügyesen!!!!Sajnálom, hogy ti nem jöttök!!!!! :(

Zsombi spenót evés után:

Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Zsuzsi:mi van veletek???Nagyon eltűntél!!!Te sem vagy jól????Kicsi lányod gyógyulgat????? :shock: :roll: :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti!

Nagyon szívesen a Libero figurákat.

Akkor a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
edit74

Edit:milyen jó husiban van kicsi Virágod!!!!! :wink: Fiacskád meg már NAGY ovis!!!!!Jól körbe építette a hugicáját!!!! :lol:
Na azért látom beindult a hozzátápi, csak nem pépes formában!!!!! :wink:
Vigyázzatok magatokra!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti!

Hát tényleg beindult a hozzátápi, eszi ám a pépes gyümit is!!! Végre!!! A banánnal vigyáznom kell, mert a fogaival falatokat harap, amitől meg fuldoklik! Az ujjammal kellett már többször is kikotornom a szájából a gyümi darabot. Az almával még brutálisabban bánik. Azt nem is kap már darabosan, csak pépesen.
Tényleg kis husis lett, valószínű attól, hogy éjjel megint kétszer eszik. :(

Óvodás nagyfiú jól van, rengeteget fejlődött már. Tanul ám rendesen: Pl. hülye vagy! Tegnap az apja szájon is csapta érte! :cry: :cry: :cry:

Zsombi gyógyul már? Most szinte mindenkire rájár a rúd betegség ügyében. Nálunk most végre nem beteg egyik gyerek sem, de a fogzás brutális. Apával megosztjuk az éjszakákat, hajnalig én vagyok vele, utána Ő. Mikor lesz már vége???!!! :evil: :cry:

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?