Új privát üzeneted érkezett!

Timi!
Egyenlőre nem mondtak semmit, csak kaptam beutalót EMGre, hogy tényleg van-e az adott ideg ellátási területén károsodás. Egyébként néha én is sírni tudnék, amikor erre ébredek hajnalban, hogy zsibbad és fáj a kezem, és anyira nehezen múlik el. Neked teljesen helyrejött? És mitől? Én most azt mondom inkább a műtét, mint még hónapokig szenvedjek vele. Pláne, ha akarunk kistesót, és terhesség alatt esetleg rosszabbodik. :roll:

Utána nagyon jól sikerült a délelőttünk, beugrottunk a Mammutba kicsit, aztán elindultunk felfele a Marczibányi tér fele, hogy meglessük a Tücsökzenét, persze nagyon gondolkoztam rajta, mert féltem Bendegúz nagyon fáradt lesz majd. Szerencsére ránk integetett Andi (Duda) és Nati és így elmentük, és nagyon jól tettük, mert Bendegúz élvezte. Ha nem is mindig a tapsizást és hasonlókat, de azt mindenképpen hogy gyerekek között van. Meg nem állt egy percre sem, mászkált körbe-körbe. Aztán a hazafele úton persze elaludt és a Metróban meg jól felébredt. De szerencsére el tudtam altatni ebéd után és remélem most alszik egy jót, mert 4kor húzunk be Lacihoz onnan meg fogorvoshoz. :( :roll:

Mondjuk nekünk ez nagyon messze van, de valahova muszáj lesz elhordanom, mert láthatóan imád gyerekek között lenni, és odament megcirógatni többször is Natit, meg más gyerekeket is.

Manka!
Elérted az 50-et??

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 



Sziasztok!
Mi ez a nagy pangás?

Tünde!
Zita nem semmi sebességgel halad a babakocsival. :) Az elején tök úgy néz ki, mintha magától menne a babakocsi. :lol:

Manka!
Pihened az íreket kifele? Mivel nem mentünk orvoshoz ma, tegnap sikerült elintézni a dolgot, úgyhogy ma vagy holnap is talizhatunk. Mi itthon vagyunk. Kaphatóak vagyunk itthoni játszásra, Árkádozásra, sétára, hintázásra.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 

 
 

Manka!
Ha olvasod, írd már meg, hogy Nektek milyen a ma vagy holnap? Csak hogy úgy menjünk délelőtt sétálni, illetve úgy altassam Bendegúzt, ha eljöttök.
Jack mikor alszik mostanság?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Manka!
Írtam emilt. :)

Hahóóóó!
Merre vagytok??? :roll: :roll: :?:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!

Nézz be az őszibe. Találsz ott egy egyelemű hozzászólótól egy linket :(

ayse
 
 


Ayse!
Ja, köszi. :(
Mindegy én azért csak írogatok ide, valaki majd csak benéz néha. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Hááát, ezek szerint mi elég uncsik vagyunk.. :(

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, nem ezt írtam! :(
Vendég
 


Jajajajaj, dehogyis uncsi a topik, csak tegnap egész nap játszótereztünk, ma meg itthon volt a Tomi,í gy el tudtam menni kozmetikushoz.
Viszont írtó dühösek vagyunk mert hazafelé belénk jöttek, úgyhogy ennyit az új autóról. Komolyan mondom ebben a városban traktorral, illetve kombájnnal érdemes csak járni.
Nem azt mondom, h én vagyok a profi sofőr, na de kicsit érdekes, h az én kocsimnak már 3* mentek neki, a családban mindenkinek volt már hasonló sztorija és gondolom neketek is akad bőven.
Na mind1, legalább nekünk nem lett bajunk.
Fanni azért elsírta magát :cry:

Márti, nekem az a zsibbadás nagyjából fél év alatt múlt el,ahogy írtam 2005 júliustól ugyanazon év végéig tartott, de csak akkor lett jobb, ha folyamatosan szedtem a B vitamint(nem volt könnyű odafigyelni).
Egyik nap arra ébredtem, h nem zsibbadt a kezem éjjel.
Emlékszem, h éjjelente felébredtem és lógattam lefelé, masszíroztam, de semmi nem használt.Kb 15 perc múlva elmúlt a fájdalom, de akkor meg már alig bírtam visszaaludni és ugye ott volt a Fanni is.

Gondolom folyamatosan távozott az a sok víz, amit a terhesség alatt a szervezetem visszatartott.
Híztam vagy 22 kg-t, volt olyan, h telefonálás közben magam alá húztam a lábam és mikor kivettem eltűnt a fele, szép látvány volt.

Na megyek vacsizni, mert kettő óta semmit nem ettem.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Ajaj, én inkább meg sem nézem azt a linket Kép , még mindig olyan hülye érzékeny vagyok, pedig azt hittem, a szülés után elmúlik. Már most olyan rosszul esik, pedig azt sem tudom, hogy mi az :cry: :lol: :cry: .

Márti, megkaptam az emilt, köszi szépen, holnap megyünk :D :D :D :D :D .

Timi, úgy néz ki, hogy most ilyen belemenős időszak van, Ayseékba is beléjük mentek. Az a szerencse, hogy senkinek nem lett semmi baja.

Ayse, olyan aranyos lehetett Andris, amikor hívta a nővérét :D ! Milyen okos kisfiú, hogy már ilyeneket tud.

Lányok, ez a zsibbadás nem hangzik valami jól. Most, ahogy Timi írja, mintha nekem is lett volna a terhesség utolsó harmadában.

Jack még a nap nagy részét négykézláb/ülve, állva, támaszkodva, tologatva tölti, aztán egyszer csak fogja magát, és kijön utánam a konyhába a saját lábán, és ilyenkor úúúgy meglepődöm, olyan furcsa őt járni látni, még nem szoktam hozzá.

Tegnap voltunk 1 éves kontrollon, Jack 10kg 25 dkg és 79cm. A kutacsa még nem nőtt be, doknéni azt mondta, hogy hetente 3szor adjam még neki a Vigantolt. Nálatok hogy állnak a kutacsok?

Ja, és hogy elértem-e az 50 kilót :?: :?: :?: Két hete elromlott a mérlegem, szóval lehet, hogy 50kg vagyok... de az is lehet, hogy nem :lol: :lol: az utóbbi a valószínűbb

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Timi!
Sajnálom hogy belétek mentek. :( Vigaszképpen nem csatlakozol holnap? Gyertek el Fannival hozzánk, nem lakunk messze egyáltalán. Manka és Jack jönnek, meg ha jól tudom Cleo és Maja. Olyan dél-fél egy körül gondolom, amikor a gyerekek felébrednek a délelőtti alvásból.
Ha van kedvetek és tudtok jönni, megírom a pontos címet.

Réka!
Ha Ti be tudtok jönni Pestre gyertek Ti is Ágostonnal. Tudom Nektek nem olyan egyszerű, de örülnénk Nektek nagyon!! :)

Manka!
Én nem látom jól az apróbetűt. :wink: :lol:
Nekem is rosszkedvem lett. :( Már múlik azért. :)

Bendegúznak sem záródott még a kutacsa, nekünk azt mondta a dokinéni adjam még tavaszig rendesen a D vitamint.
Megyek gyorsan mosogatni, hogy tudjam nézni a SZFet.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Jaj Márti, elfelejtettem, hogy Cleonak holnap egyetem van, úgyhogy nem biztos, hogy tud csatlakozni, de majd még beszélek vele.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Azért kérdezd meg, aztán írd meg, jó?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Lányok!
Jóéjszakát, én húzok aludni.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Jóéjt! Én még dolgozom :( , megvárom apát, ő meccset néz. Cleonak írtam sms-t, de még nem válaszolt.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Gyorsan csak 1 mondat.
Márti! Aranyos vagy. Sajnos ma nem vagyunk bent, így nem tudunk menni. Pedig nagyon szívesen mennénk!(Tegnap jó lett volna.)Azért fényképezzetek!
Ja, és még egy kérdés. A Tücsökzenére bármikor lehet csatlakozni? Vagy fix csoportok vannak? A Marczibányi tér nekünk elég közel lesz, úgyhogy szívesen mennénk.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka!
Sajnálom, de akkor legközelebb mindenképpen, majd akkor jóelőre megbeszéljük, ez eléggé hirtelen alakult így.

Timi?

Manka!
Bendegúz aluszik. Csörögj majd rám, ha indultok, jó?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Márti, Jack is most aludt el 10 perce, minden nap már 10kor durmol, de ma alig bírtam elaltatni. Csörgök, ha felébredt, és összekaptuk magunkat.

Réka, akkor majd legközelebb, olyan jó lenne újra találkozni Veletek is.

Timi??

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
OK! :)
Nincs meg Neked Timi telszáma? Ha elküldöd, felhívom, hátha nem olvasta azóta, és eljönnének.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Hú, de irígykedem!
Kár, hogy olyan messze laktok :(.

ayse
 
 


Ayse!!
Nincs közvetlen buszjárat az Örsre Tőletek?? Gyertek el Andrissal!! Én örülnék Nektek nagyon!!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Komolyan mondom, nem udvariasságból. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Az örsre? Á, nincs. (A budai oldal felé hagytuk el világvárosunkat).
Azonkívül fél négyre Liliért kell mennem. Így legfeljebb egy ipiapacsot nyomhatnék a falra és fordulhatnék is vissza...bár az se rossz. :D

ayse
 
 


Ayse!
Hát igen, azért egy ipiapacsért kicsit fárasztó út lenne. Kár. :(

Manka!
Cleoék akkor jönnek, vagy nem?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


A franca pont most kapcsoltam be a gépet, így kicsit későn értesültem Márti a kedves invitálásodról :cry: :cry: :cry: :cry:

Pedig szívesen mentünk volna, Fanni tök jól kialudta magát 1/4 10-1/4 1-ig, úgyhogy a délutáni alvás már ki is maradt, indulunk a térre, majd este még jövök, ha lesz időm.


Azért biztosan jó lehetett a tali.Ha gondoljátok, jövő héten jöhettek hozzánk is-mindenki- úgyis rossz idő lesz keddtől. :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Timi!
Annyira sajnálom, hogy nem jöttetek, pedig tudtatok volna. :( Kár, hogy nincs meg a telszámod ilyen esetekre. Még este, meg délelőtt is néztem, hátha visszajössz olvasni. Mindegy, legközelebb majd kicsit előbb kapunk észbe, és előre szervezünk.

Pont azt beszéltük Mankával, hogy milyen jó lenne rendszeresebben is találkozni, akár nálunk is lehet kétheti/havi rendszerességgel tali. De persze Hozzátok is nagyon szívesen megyünk Bendegúzzal. :) És ha Rékáék beköltöznek, ők is könnyebben mozognak majd!

Manka!
Olyan jó volt, hogy itt voltatok, nagyon élvezte Bendegúz is meg én is! :D Hát ő ilyen közvetlenke, hogy mindenkit jól megtapogat, meg belenyúl a szájába, reméljük Jack nem vette zokon. :lol: Meg jót sétáltunk utána, és örülök, hogy Jack ilyen jót aludt séta közben. Mi a szökőkutak árnyékában gyorsan meguzsiztunk, és most meg itt küzdök Bendegúzzal, aki folyamatosan csapkodja a szgép ajtaját! :roll: :roll:
Megyek is, és majd még jövök este.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Olyan jó kis nap volt a mai :D :D !! Márti, nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, a franciasaláta és a muffin is isteni volt. Bendegúz szókincse elkápráztatott, nagyon vicces volt, amikor beledugta a mutatóujját Jack szájába, és mondta, hogy bba-bba :lol: :lol: .

Lefixáljuk a következő talit? Nekünk továbbra is a kedd-szerda-csütörtökök lennének a legjobbak.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Fixáljuk :lol:

Nekünk a péntekek nem jók, októbertől szerdánként uszi este 6-tól, és ha elötte tali van annyira kifárad a kiscsaj, h végigüvölti nekem az egész úszást.
Na persze simán át tudjuk tenni szombat reggelre is, ha épp a szerda jó mindenkinek.Elég rugalmasak vagyunk.
Lényeg, h jövő héten jó a kedd, szerda, csütörtök, és inkább a délutánok, ha nem gond........döntesetek!
És mindenkit szívesen látunk, aki ide írogat :lol: .

KépKép
tibicsoki75
 
 


Manka!

Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat!!
Lefixálhatjuk, igaz nekem jövő héten elég sok minden függ sajna a hétfői vizsgálattól, lehet hogy kedden (vagy szerdán) reggel be kell mennem az ortopédiára, ez hétfőn fog eldőlni. De olyan jó lenne jövő héten is találkozni!!
Bár tulajdonképpen megbeszélhetjük az egyik napot, aztán majd azt mondom, hogy aznap nem tudok bemenni. :lol:

Úgyis találkoznunk kell, mert itt maradt a kis piros kanalatok. :lol:
Mi meg köszönjük a mellényt, nagyon cuki, Laci egyből kiszúrta, hogy ezt még nem látta, és milyen vagány. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Apropó, 1 éves kontroll:
(Óriási sírás közepette)

Findli súlya: 8745 gr, magassága: 76,5 cm, mellkasátmérő: 42 cm, fejkörfogat ugyanennyi.Ő olyan kis vékonyka sok más gyerek mellett, de nem zavar, mert így is IMÁDOM :lol:
Kutacsról szó sem volt nálunk, majd jövő héten megkérdezem, mert akkor beadatom Fanninak az agyhártyagyulladás(hogy kell írni?) elleni vakcinát.
Ellenben mivel X.kerületi lakosok vagyunk, visszafizetik az oltóanyag árát!!!Jó döntés!!

Ma két kislány a téren(Betti és Fruzsi) felváltva versengtek azért, h Fannit ölbe fogva csúszdáztathassák.Olyan arik voltak.Először persze féltem, h kicsúszik a kezük közül, de mindkettőnek van kisebb tesója, így profik :lol:
Azért ott álltam mellettük.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Hát akkor jövő héten kedd-szerda-csütörtök közül melyik nap legyen??
Valaki írjon egy napot. :)

Timi!
Lehet hogy mi is kipróbáljuk az uszit ahova jártok, mert a másik ahova jártunk úgy néz ki befuccsolt.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Lehet, hogy Jack is jövő héten kapja a szurit, még nem váltottam ki, nálunk sajnos nem fizetik vissza az árát :? .

Akkor döntse el Réka, úgyis nekik macerásabb még bejutni!

Timi, milyen jó, hogy két segítséged is akad a játszótéren, az egyiket átküldhetnéd a Nehru parkba, hogy én is pihizhessek egy kicsit :lol: .

Ayse, én is felfedeztem a bentragadt babák topikját, és gondoltam is Rád, hogy Te biztosan kiszúrod :D .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Márti, tényleg muszáj találkoznunk jövő héten, a piros kiskanalunk nélkül nem élet az élet :lol: :lol: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Gondoltam én, hogy fontos darab és nagy műgonddal mosogattam el a kiskanalat. :lol:

Bendegúz teljesen fel volt pörögve még este is amikor vacsi után hozzámbújt állandóan fincergett, nyomta a szöveget, és egyszer meg elkezdte ütögetni a mellkasomat.
:roll: Ezt nem szokta, úgyhogy gyorsan le is állítottam. Aztán beájult, és remélem eléggé kifáradt ahhoz hogy jó éjszakánk legyen. :lol:

Jack hihetetlen milyen stabilan áll, olyan édes volt, amikor hosszú percekig állt egy helyben a kiskutya kiváltotta bűvöletben a játszón és csak nézte, nézte.. :D És nagyon ügyesen lépked, remélem Bendegúz is figyelte hogy kell csinálni.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Timi!
A másik lányzót küldheted hozzánk, és Fanni meg úgyis szerez majd új rajongókat. :)
Nagyon jó kis súly ez, Fanni egy gracilis kis csinicsaj. :) Ne aggódj Bendegúz még kisebb. :)

Jóéjszakát Mindenkinek,
én kidőltem mára.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Jó reggelt!!

Képzeljétek, Jack negyed 8-ig aludt nyikkannás nélkül!!! Ez 11 óra folyamatos alvás, soha nem gondoltam, hogy lesz ilyen :D :D :D .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, ez nagyon jó hír!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet, h minden nap kéne Bendegúzzal játszania, nem?????? :lol:

Fannit most két napja nem ciciztetem éjszaka, csak vizet kap és hagyom nyafogni, és eddig simán visszaaludt 10 percen belül. Ebből is látszik, h rászokott a jóra.Végülis nyár eleje óta felkel majd' minden éjjel.


A kislányok biztosan szívesen csúszkálnának a jóképű Bendegúzzal és Jackkel, biztos vagyok benne.


Márti, jó lesz ha jöttök úszni, most 1800 Ft lett egy foglalkozás ára, sajnos a szeptemberi kezdést kihagytuk, de nagyon kíváncsi vagyok hogy fogja megtanulni, h vegyen levegőt, ugyanis nyáron elmúlt a búvárreflex, és ha víz alá nyomtam nem igen tetszett neki.
Ne számíts valami extra uszira, viszont a Kriszi-aki vezeti-annyira aranyos lány, h nem is érdekel milyen környezetben van az ember.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Én a kedd, szerda, csütörtök közül a keddre szavaznék, mert akkorra még jó időt mondanak. Különben teljesen mindegy.

Manka!
Ez nagyon jó! Előbb vagy utóbb mindenki megtanul aludni! Akkor jöhet a kistesó?

Timi!
Én úgy bírom az ilyen kislányokat. Arik lehettek, ahogy Fincsivel csúszdáztak.
Itt nálunk sajnos nincs játszótér, de ahová költözünk van egy nagyon jó. Párszor már ki is próbáltuk. Van egy nagyon ügyes baba. 9 hónapos, tök egyedül felmászik, és le is csúszik fejjel lefelé a bébicsúcsúszdán.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Halihó!
Képzeljétel nálunk sem volt most éjjel ébredés, Bendegúz este fél 9től aludt reggel 7ig. :D
Tényleg gyakrabban kellene összeereszteni a gyerekeket!! :)

Most megyek a Tesómmal fotókat nézegetni, most jött meg Kínából.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, ha ezen múlik az éjszakai nyugalom, én minden nap elviszem Jacket Hozzátok :lol: :lol:, Olyan lenne, mintha bölcsibe vinném, vagy játszóházba :lol: .

Akkor kedd?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!! :D
És ha mi vagyunk a bölcsi, akkor én vagyok a dadus, vagy mi?? :lol:

Egyébként biztos ezen is múlik, hogy jól kifáradnak ilyenkor. Örülök, hogy iylen jó éjszakátok volt! Meg hogy nekünk is.
:lol:
Akkor kedden, én meg szerdára időzítem majd a dokibácsit.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ja, és hogyhogy ma még nem vagytok itt?? :lol: :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti :lol: , tényleg kihagytuk ma a bölcsit, azért remélem jól sikerül majd az éjszaka. Amúgy csak az elején lennénk dadusok, aztán ha tényleg bejön, akkor meghírdetjük itt a babaneten. Már látom lelki szemeim előtt, hogy sorban állnak a házatok előtt a rosszul alvó gyerekek a szüleikkel :D.

Most hogy jobban alakulnak az éjszakáink (koppkoppkopp, keresztbeujjak) már egy nappali alvás is elegendő, ma Jack 1-kor aludt el majdnem 3-ig. Ja, és a kiságyában, ami óriási szó nálunk, mert eddig nappal csak babakocsiban volt hajlandó aludni.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!

Csorog a nyálam....Istenem egy jó kis alvás délután, éjszaka...
Andris délelőttönként alszik, ma pl. egyig. Sejtheted, hogy utána már csak este volt hajlamdó elaludni. Az én délutáni szunyőkálásomnak természtesen lőttek. :evil:

ayse
 
 


Manka!
Remélem ma is jóóó nagyot alszanak a gyerkőcök. Meg mi is..
Én megyek is, mert fáradt vagyok, délután voltunk nagyot sétálni, aztán meg nagybevásárolni hármasban, és ma elég nehezen aludt el Bendegúz, ő napközben ma kétszer is aludt, délelőtt már fél 10kor kidőlt ugyanis. :roll: Ilyenkor ha van délutáni alvás este mindig virgoncabb, de remélem azért alszik majd rendesen.

Ayse!
Ne sárgulj, gyere el legközelebb a bölcsibe Andrissal, majd jól megvuduzzuk őt is, és megjavul az alvókája! :)

Timi!
Nem kell, hogy extra legyen az uszi, csak azért a víz legyen tiszta, hogy jóérzéssel engedjem bele Bendegúzt. De gondolom különben Ti sem járnátok.

Na, jóéjszakát Nektek,
és jó hétvégét, bár azért majd benézek, ha lesz időm. De lehet hogy nekiesünk az ablakoknak meg a függönyöknek, most még szép időt mondanak, ki kellene használni egy "jó" kis őszi nagytakarításra..

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Jó reggelt!

Háááát, ez nem volt tökéletes, de még mindig nem panaszkodom. Valami idióta elkezdte nyomni a dudáját fél 12kor, erre Jack felébredt, de pár korty víz után szépen megnyugodott és aludt 5.40-ig, akkor kapott szopit, és 8.10-ig aludt tovább.

John dolgozik ma (mint minden szombaton), nem szeretem a hétvégét :( . Viszont olyan jó, hogy kedden találkozunk!!

Fúúúú, megyek extrabüdös pelust cserélni :evil: :evil: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Jacket megpróbáltam elaltatni, 1kor kezdtem, most adtam fel, ő meg mint a ki megivott egy kávét éppen a kanapéra mászik, közben vigyorogva les engem, mert tudja, hogy nem szabad.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Halihó!

Manka!
Bendegúz is háromnegyed 6kor ébredt (ezek összebeszéltek :lol: ), megitta a tápiját, de ő sajnos csak 7ig aludt utána. Akkor áttelepítettük hozzánk, és próbáltuk rávenni, hogy ne rúgja le a vesénket, és szunyókáljunk együtt még egy kicsit. Hát ő nem akart már szunyókálni, de egy órát vígan elhempergőzött köztünk. :)

Viszont ő délben aludt egyszerre 2 és fél órát, úgyhogy délután már nem is próbálkoztam.

Jacknél meddig tartott a pörgés?

Mi ma nagyon hatékonyak voltunk, bár a nagyját Laci csinálta, annyira rendes volt megpucolta az összes ablakot, nekem csak a fürdőt kellett, hogy kíméljem a hülye zsibbadós kezemet (meg még a hasam is görcsölt mint állat :( , de jó is volt nélküle). Kimostuk a függönyöket, sőt most ki is vasaltam őket. Gyönyörűek lettek, de ezt azért nem hiszem hogy rendszeresítem.
Utána Laci főzött egy határ isteni tejfölös csirkepaprikást, úgyhogy jól beebédeltünk.
Én is megfogadtam, hogy megtanítom Bendegúzt főzni, mert főnyeremény egy ilyen pasi. :lol:

Most jöttünk meg, elmentünk kicsit hintázni, meg sétálni Bendegúzzal, bár már sötétedett, de olyan jó levegő volt. Ő is élvezte, meg mi is.

Timi!
Ha tényleg marad a kedd, és Nálatok, mit vigyünk? Jó, ha sütök muffint vagy túrós pogit?

Majd még jövök fürdés, altatás után.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Nos, ha mindenkinek jó a kedd, akkor majd írjátok le a mélcímeteket, hogy a pontos címünket megadjam.Igaz, hogy már küldtetek, de szerintem nincs benne a címlistában.

Sajnos még mindig nincs kész a ház szigetelése, úgyhogy kosz az van, hiába mosok fel..............mindent visszahozunk a lépcsőházból és az utcáról.Számítsatok arra, h a gyerekek zoknija, meg a gyatyája szép lesz estére.

Mit hozzatok? Talán gyümilét.
Asóvíz van, csinálok valami sós sütit, meg kókuszgolyót.
De lehet, hogy egy zöldsalit is, ne csak nassoljunk.
Márti a muffin jöhet minden további nélkül, de ha a túros pogira van időd az sem baj.

Tegnap a Városligetben voltunk a barátnőmmel és a Rosszcsonttal, átadták az új játszóteret, nagyon klassz, és olyan gyönyörű a fű, hogy az már pázsit inkább.Alig mertünk letelepedni :lol:
Fanni jól kifáradt, szerintem már este 7 kor aludt és reggel 7kor kelt csak fel.Éjjel volt egy nyikkanása, megsimiztem és aludt tovább.
Ma meg megyünk szavazni, babázni, a kis Levikéhez, aki ma 10 napos.Utána ismét liget a mamával.

KépKép
tibicsoki75
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?