Új privát üzeneted érkezett!

Megnéztem a honlapját, vannak sütik is tea mellé, akkor tuti elérjük a 3e-t! :)
Megbeszélem Dáviddal estére, hogy mikorra tud leghamarabb hazajönni. Mikor indulnánk?
Meg várom Myra válaszát is! :)
aranyhold
 
 


Nikcsi
:( Akkor 2 hét múlva esetleg?

Aranyhold
Na ugye! :)
cas
 
 


próba

Kép
Kép
Kép
cas
 
 

 
 

bocsi
cas
 
 


Myra írt, hogy jönne ő is, szóval akkor 4-en már vagyunk! :)

Nikcsi, neked miért akadály az, hogy Laci szombaton dolgozik? Péntek este gondolom otthon lesz, és biztos nem maradnánk hajnalig.

Szilvi! Akkor mondhatom Myrának, hogy elviszel minket kocsival?

Beszéltem Dáviddal, hazajön kicsit előbb. Ha 6-kor indulunk, az jó? Már csak azért is, mert Myrának kellene pontosat mondanom.
aranyhold
 
 


Remélem jó a 2 hét múlva. Elvileg pont arra idôzítettük Teus keresztelôjét, de még nem tutkó.
Viszont ha szabad indítványoznom, akkor nem menjünk ilyen messzire és ilyen korán. És szeparéba meg pláne ne. Emberek közt akarok lenni, nyüzsiben! Pont ez hiányzik most az életembôl.

Cas,
az angol tantónéni adott ajánlatot 3 ill. 4 gyerekre. (Csoportot szervezünk.) Háááát, nem szívbajos. Remélem annyira jó is. Ha tényleg jó, akkor eljövünk a Csillagvárból, de amíg ez nem derül ki, addig maradunk, mert nem akarok két szék között a pad alá esni. Szóval egy ideig párhuzamosan futtatjuk a két angolt. Asszem jövô héten kezdünk.

Aranyhold,
elkezdted már a tornát a Csiki-Begében? Vigyázz, okt. 31-én mindenféleképpen lejár a bérlet!
laga
 
 


Laga, igen elkezdtem a héten! :)
aranyhold
 
 


Aranyhold
Tudod 2-3 hetente jól esik egy délutánt 3-asba lenni! :) De szerintem ez a péntek is vásárlásba fullad. Szombat ismert, vasárnap választás, szóval megyünk Budaörsre, akkor már anyósékhoz is be kell menni + még van ezen kívül is program. Utálom, hogy nincs olyan vasárnapunk, esetleg szombat is +, hogy ne kelljen sehova menni, csak ahová mit szeretnénk (pl játszótér, Margitsziget, stb.). Érted?

Lagával egyet értek legközelebbinél később legyen és nem lehetne valami golyóval kapcsolatos dolgot csinálni (bowling, biliárd)? Korizni is szívesen mennék.... :lol: (Bár az csak Kápmegyeren van, szóval nem a közelben :cry: .)

Ti is kaptatok dm-s 50%-os kedvezményt? Hát ez nem használható fel csoportosan... :?
nikcsi
 
 


Anyósból az istenért nem tudunk kihúzni igent-vagy nemet a hétvégénkkel kapcsolatban, hiába mondtuk, hogy jó lenne tudni, mert úgy szervezzük a programunkat. Így rám ne számítsatok pénteken. :(

Nikcsi
ÉN még nem néztem a postaládát, de Szilvi is beszélt valami kedvezményről Tücsökzenén.

Laga
Csoportosan nem rosszabb? Mert akkor nem csak Vilmossal foglalkozik az angol tanárnő. Vagy most is csoportba jártok?
boglarka
 
 


Saci, Nóra, Myra!
hány óra legyen a kezdés? maradhat a 1/2 7?
haza mindenkit vállalok, az odaút még kérdéses, de valószínűleg az is OK
szilvamag
 
 


Ok, Nikcsi, te tudod, csak próbáltalak rábeszélni, hátha... (bár még mindig nem értem mi van péntek délután, ami hétfőtől csütörtökig nincs meg ahhoz, hogy 3-asban legyetek :oops: )
Nálunk is szokott nagy jövés-menés lenni a hétvégéken, és szerencsére nálunk a nagyszülők mindig megkérdezik nekünk jó-e, és nem akadnak ki, ha azt mondjuk, hogy most ne, mert nyugit akarunk kicsit. A vásárlást meg eddig elintéztem én hétközben Matyival, így ez nem rondított bele a hétvégékbe. De sokszor borul nálunk is a bili, hogy nincs egy nyugodt hétvégénk, amit 3-asban tölthetünk, nyugisan.

Boglarka, anyósod csúcs. Nekem apósom ilyen. Én azt szoktam csinálni, hogy megmondom én, hogy ettől eddig jöhet, különben nem érünk rá. Az a másik szuper szokása, hogy véletlenszerűen, és ötletszerűen hol a barátnőjével jön, hol a nővérével, hol egyedül. Most is jön szombaton, és már előre kivagyok tőle, hogy mi lesz a meglepi.

Anyós a másik véglet, hetekkel előre akarja tudni a pontos forgatókönyvet, mégis mielőtt elindul idetelefonál, hogy jöhet-e, és hogy akkor most indul. Ááááá

Szilvi, ha az odautat nem vállalod, és ha bkv-val megyünk Myrával, akkor nekem megint korai a fél 7. Amúgy szerintem ok Myrának is a fél 7, mert írtam neki, hogy ekkorra mennénk és hogy hova, és nem mondta, hogy gondja lenne vele.
aranyhold
 
 


Boglárka,
ebben a korosztályban könnyebben megy csoportosana tanulás. Tudod ôk még verselnek, énekelnek. Egyedül nincs kedve egy gyereknek ilyet csinálni, csoportosan könnyebb. Ha elkezdi egy, akkor bekapcsolódika többi is. Mozgásos feladatok is vannak, azt is nagyobb kedvvel csinálják egyedül. Talán egy pár év múlva hatékonyabb lesz egyedül, de addig is a csordaszellem él. :)

Nincs kedvetek ma délelôtt együtt játszóterezni? Na mingyá fel is hívlak benneteket.
laga
 
 


Mozgásos feladatok is vannak, azt is nagyobb kedvvel csinálják egyedül = nagyobb kedvvel csinálják együtt. :oops:
laga
 
 


jó játszóterezést
engem a festőecset és a lapát vár, de olyan-de-olyan szép lesz, ha végre készen leszünk :) :) :)

az odaút sajnos csak utolsó pillanatban dől el, mert ha sokáig dolgozik Máté, akkor benthagyatom vele a kocsit a cégnél és jöjjön gyalog haza, ha meg korábban jön, akkor tudunk kocsival bemenni
legyen inkább 7 óra?
szilvamag
 
 


Szilvi! Legyan akkor inkább 7 óra, és akkor tuti odaérünk. :wink:
aranyhold
 
 


Szilvi
ELírtad a neveket, én nem tudok menni pénteken. :(

Laga
A TV-ben is tetszett az Angolka, amit ovisoknak csináltak, ott is énekeltek, játszottak, meséltek. Kár, hogy nem folytatják.
boglarka
 
 


Laga: ha pont nem jó a két hét múlva, akkor válassz te időpontot. Én már arra sem emlékszem, miért kell ragaszkodni a péntekhez... (kell?) És ha nyüzsit akarsz, akkor tényleg mondj egy jó helyet, én mindenben benne vagyok (akár táncolni is mehetünk, azt Zsomborral sose lehet)! Angol: szerintem teljesen korrekt árat mondott, és tényleg megéri, mert nagyon jó fej. Ja, és köszi a ma délelőtti játszózást, szupr volt, Sebi megebédelt, átöltöztettem tisztába, hazafelé kidőlt, úgyhogy csak be kellett tennem az ágyába. Majd rakok fel képeket is, de most szárad a körmöm, ilyen bonyolult dolgokat, mint bedugni a madzagot a fényképezőbe csak később tudok csinálni. :)
cas
 
 


Szilvi
Nekem jó a 1/2 7 is, a 7 is. Döntsetek.
Most pontosan mit is csináltok otthon? A telefonra nem igazán tudtam koncentálni, mert Sebi épp mászott fel egy csúszdára...

Boglárka
Azért ha az utsó pillanatban mégis úgy alakul, akkor gyere!!!

Nikcsi
Látod, én önzőbb vagyok ennél. Hétközben mi is csak este látjuk egymás, de én simán otthon hagyom az embört, ha programom van. Zsombor szerintem már lázadni fog, annyit csavargok mostanában... :) Na jó, hétfőn együtt csavarogtunk, és szombaton is együtt fogunk, szóval azért nem kell sajnálni őt se! :)
Szóval a köv. talira várunk!
cas
 
 


Aranyhold
Köszi, kedves vagy, hogy rá akartál beszélni, de péntek az egyetlen, amikor "normál" időben ér haza. Hétfőtől csütörtökig 18.15-18.45 között ér haza, ami a közlekedéstől függ. Utána fürdetés, ők kettesben, addig én mosogatok, stb. házimunkát csinálok. Szóval nekem hiányzik a 3-asben levés! Sokkal kellemesebben is telhetnének a hétvégék! Nekünk nem azok szoktak lenni, azt inkább hasonlítom az erőltetett menetnek. Bevásárlást pedig én egyedül gyerekkel+babakocsi+hegyre mászás nem csinálom meg!!!!!

Cas
Én is tudok ilyen önző lenni, ha a mostani kapcsolatunk nem olyan lenne amilyen - tudod!

A játszóterezés tényleg tuti volt, köszönöm a fuvart, és a meghívást! Én máskor is benne vagyok ilyenbe, főleg ha Kori se tud róla, így nem rondít bele a programba. (Ha előre le van beszélve, tuti hajnalba kel, és amikor mennénk, már aludna. :? )
No és akkor néhány kép: Kép Kép Kép Kép Kép
Na és egy ritka pillanat: Teus mosolyog! Kép
nikcsi
 
 


Nikcsi
Jajjjj, a könyvet elfelejtettem vinni Neked! Na majd legközelebb!
Bevásárlás: én péntek de. szoktam menni Sebivel, autóval (én is épp azért, hogy az se hétvégére maradjon), legközelebb szálljatok be! Holnap?
Nagyon jók a képeid! :)

Az én képeim már fent is vannak a bababulis oldalon! (Közben megszáradt a körmöm... :))
cas
 
 


nagyon jók a képek!
micsoda mázli, hogy enm volt ovis megszállás éppen a játszótéren
remélem legközelebb mi is megyünk

Nikcsi!
ne vedd b...nak, de ha végre megcsináltatnád a mosogatógépet akkor nem kéne fürdetés alatt mosogatnod és azt időt is együtt tölthetnétek :?

miért ritka pillanat, hogy mosolyog Tea? én eddig is láttam mosolyogni :)
szilvamag
 
 


Szilvi
Hááát... egy down-szindrómás gyerekekből álló csoport volt, noha 15-20 évesek lehettek mégis olyan volt, mint egy ovis csoport. Helyesek voltak, csak sajnos óhatatlanul idegenkedtünk tőlük egy kicsit, nem tudtuk, mire számítsunk, mennyire tudják felmérni, mit játszhatnak a mi gyerekeinkkel...
Tea mosolya: hát fotón azért nem olyan könnyű ám elcsípni... :)

Na ezt a nevet kapjátok ki: Takács-Bajay Bogumil Hunor (volt osztálytársam rokona lehet a pici, most dobta fel a wiw mint lehetséges ismerőst). Azért vannak perverz szülők... :? (Bár a Hunor nekünk is befutó egy esetleges köv. gyereknél, de ez?!)
cas
 
 


Bogumil nem egy macska neve volt egy mesefilmben?
szilvamag
 
 


Lehet. Nekem meg egy gyógytea jutott eszembe, amit gyerekkorunkban lehetett kapni...
cas
 
 


Cas
Nagyon kedves vagy, de néha olyan kellemetlenül érzem magam az ilyen szívességnél. Holnap biztos nem, mert még nem is írtam össze, sőt ötletem sincs mit főzzek?! :?

Szilvi
Miért gondolnád, hogy a magam ellensége vagyok? Nem szeretek mosogatni, szóval nem kedvtelésből csinálom. Egyszerűen nincs keret rá! :cry: Nem kezdek nyafogásba, mert nem kell sajnálni (amúgy az úgysem segít).
Teus mosolyra a választ, már Cas megírta!
nikcsi
 
 


Nikcsi
Ne érezd magad kellemetlenül! A város másik végére biztos nem mennék el érted, szóval annyira nem vagyok ám szíves! :lol: De mivel itt vagytok egy köpésre, és úgyis mennénk vásárolni, hát nem kerül semmibe kanyarodni egyet felétek.
Mit főzzek: szuper kérdés, ettől én is meg tudok néha őrülni...
cas
 
 


Látom jó volt a kirándulás! :)

Akkor mit beszéljek meg Myrával estére? Mindenki megy ahogy akar, és majd ott találkozunk? Hogy van foglalva a hely? Gondolom Szilvi a te nevedre. Szóval részleteket!!!!!

Nikcsi! Ok, értem, nem piszkállak, te érzed, te tudod, mikor mit, hogy, miért. :)
Akartam már régóta kérdezni, hogy ami felétek van hulladékgyűjtő telephely, oda le lehet adni rossz monitort is? És hol van az pontosan. Tudom valahol a kanyarban felfelé hozzátok. (Ennyire emlékszem.) Ja, és mikor van nyitva?

Hétfőn megyek dolgozni! Húúú, nagyon furi lesz!
aranyhold
 
 


Sziasztok!
a hely fél 7-re a nevemre van foglalvamost úgy néz ki, hogy Máté hazajön előtte
kiért hova tudok menni 6-fél7 között?
Szilvi
szilvamag
 
 


-Milyen a nô, amikor szárad a körömlakkja?
-Védtelen.
laga
 
 


Szilvi! Szuper!
Beszéltem Myrával, neki mindegy hol veszed fel, bárhol jó neki, és nekem is. Neked hol lenne kényelmes?
aranyhold
 
 


Szilvi
Én is beférek? Hová menjek?

Laga :twisted:
cas
 
 


Saci!
fel tudnál menni az Árpád-híd fenti buszmegállójába?
Livi, Tünde!
esetleg a buszmegálló itt nálunk,
vagy menjek inkább oda mindenkiért?

TÖBBIEK!!!
estig még meggondolhatjátok magatokat
szilvamag
 
 


Az utcátok végén a 42-es megállójára gondolsz? Tuti jó lesz! :wink:
18.05-kor indul egy busz innen békásról, 5 perc alatt van ott. Jó lesz, ha azzal megyünk? Előtte 17.50-kor indul, szerintem ez korai, utána meg 18.20-kor, ez meg talán már későn van.
aranyhold
 
 


Cas
Köszi, akkor máskor megbeszéljük előre. Amúgy egy fontos dolgot felejtettem el, hogy ma de. is mentünk a bölcsibe, a játszócsoportba. Most mentünk másodszor és Kori már mutatta melyik kapun kell bemenni. (Hihetetlen, két nagy zöld kapu, első az ovi, második a bölcsié.) Kicsit meglepő, hogy mennyi "agresszív" gyerek van, múlt héten nagyon megharapták Kori kezét, most pedig egy kisfiú a fejét verte szegénynek, másik folyamatosan elvette a játékokat tőle, ja és Kori ennek ellenére sem harapott, pedig volt erőpróba. :? :shock:

Aranyhold
Hulladékgyűjtő: monitorról nem tudok, csak mindenféle papír, műanyag, és fáradt olajról. A nyitva tartás: 9 vagy 10-től 18 óráig hétköznap, szombaton pedig nem tom hánytól 14-ig. A korai dolgok minket nem érdekelnek. A telszámot sajnos nem tudom, hogy megkérdezd, de az óbuda újságban benne szokott lenni. Ha jössz felénk, akkor ott az Y-os kereszteződésnél nem jobbra, hanem balra aztán pedig egyből meglátod, a sok konténert.
Nekem már eszembe jutottál, hogy hétfőn meló, és milyen gyorsan beszokott Matyi!

Laga
:lol:

Estére jó bulizást, és képeket szeretnék nézni! :shock:
nikcsi
 
 


Szilvi
A Jókai téri Vörös Oroszlánba megyünk? Mert akkor nekem egyszerűbb oda mennem (17-4/6), mint az Árpád hídhoz... Azt hittem erre jöttök, aztán a Margit-hídon át megyünk, gondoltam csak kisétálok ide a Pacsirtamezőre a buszmegállóba.
De ha az Árpád-hídon jobb autóval, akkor a teázóban találkszunk!
cas
 
 


Ez történt egy ismerősömmel júliusban a III. ker. Vörösvári úti sztkban (elképesztő számomra):
.... "Akkor elkezdtünk átjárni a húgomékhoz,ott van
medence,gondoltam kiélvezzük végre a kánikulát.Csak szerettem volna.
Ott meg baleset történt a lányommal.Felborult egy kis
gyerekszékkel,egy betonpatkába beverte a fejét amiből persze
elkezdett jönni a vér.Nem dőlt belőle,de azért vérezgetett.Na akkor rohanás ide az SZTK-ba,eltudtam érni a páromat telcsin,aki 5 perc alatt ott volt értünk kocsival,így idejöttünk gyorsan az SZTK-ba. A zsepi amit a jányom fejéhez szorítottam már tiszta vér volt,felmentem gyorsan a sebészetre és kopogtam,hogy sürgősen megkéne nézni a lánykámat,mert baleset érte.Az asszisztensnő mondja,hogy most beteg van bennt,üljek le a kislányommal,majd fognak szólítani.Szótfogadtam leültem.Eltelt 10 perc,kijött egy nagyon öreg bácsika akibe szerintem már csak hálni járt a lélek.Eltellik pár perc,de nem minket hívtak be,hanem vki mást aki már jó ideje ott ült.Már nemcsak én,hanem a többi beteg is felvolt háborodva,hogy ilyet megmernek tenni,hogy egy vérzőfejű kislánnyal hagynak kinnt ülni.Akkor mondta ott az egyik nő,hogy ne maradjak itt,menjek át a Madarászba,az kimondott gyerekkórház,ott jobb helyünk lesz.Felálltam és eljöttem.A párom lennt intézte a felvételi pultnál,hogy minket soron kivül ellássanak,de mondtam neki,hogy leszarom a soronkivüliséget,ha
ezeket nem hatotta meg,hogy kinnt ülök a vérzőfejű,síró gyerekemmel,akkor elmehetnek a büdös pi..ába.A párom próbált
csititgatni,de nem fejeztem be.Mondtam,hogy ez az egész magyar
egészségügy egy vicc,itt megkell előbb halni,hogy behívják az
embert,menjenek a fenébe.Kijöttünk az SZTK-ból át a Madarászba.Ott is várnunk kellett,de kb.10 percet és már be is hívtak.Sajna összekellett kapcsozni a lánykám fejét,meg kapott egy tetanuszt is."
nikcsi
 
 


Saci!
én csak megszokásból megyek az Árpád-hídon, eszembe se jutott, hogy másfele is lehet menni :oops: . Természetesen arra is van út, mehetünk arra is. :wink:
hol vegyelek fel? kb 10 perc alatt ottvagyunk innen, ugye?

Livi!
tökéletes!
szilvamag
 
 


Nikcsi!
és még Te féltél, hogy agresszív Kori :?
gondolom a játszócsoportban jobban az anyukákra bízzák a gyerekek nevelését, nem szólnak bele a dadusok, ezért féktelenebben is a kölkök
szilvamag
 
 


Szilvi
Na ugye :?: :!:
Játszó csoportba csak egy dadus van, de inkább tényleg az anyukákra van bízva. Az anyukák pedig egymással etyele-petyéznek. Én ilyenkor nem igazán vagyok bátor a másik gyerekére rászólni. Milyen jogon szóljak bele én? :oops:
(Anyukák egy jól összeszokott csapat, akik nap mint nap egymással fecsegnek, ezért kicsit szar érzés is oda menni. Kiközösítettnek érzem magam.)
nikcsi
 
 


Szilvi
1/4 7 Tímár u-i buszmegálló (a Pacsirtamezőn)?

Nikcsi
Ez a sztori annak a párja, amikor minket elzavartak a Heimből Sebi kezével, és másnapra is csak esélyünk lett volna az időpontra, ha 7-től sorban állunk (8-tól dolgoznak!), de nem ígértek semmit. Mi is eljöttünk, mi is a Madarászba mentünk, és nem bántuk meg, mert 10 perc múlva egy tündéri dokinéni sopánkodott a kölök kezén, és már kötözte is!
cas
 
 


Sziasztok!


Remélem, midenki jól van, gyerlőcök nem betegeskednek!
Megint kihalóban vagyok :?

Olivér ennyire boldog volt, hogy idén már 2 gyertyát fújhatott: Kép

Sajnos, a mi boldogságunkat idén beárnyékolja, hogy kiderült, az 1. szülinap után valamikor romlani kezdett Oli szeme, rövidlátó lett, nem is kicsit :( Jövő héten megyünk komolyabb vizsgálatra, csak bizakodunk, hogy a keddi diagnózis kicsit "hibás" ... jajjjj :(

Megjárták velünk ezek a kölkök, mindegyik kapott/örökölt tőlünk valami problémát...

De nem negatívkodom itt, továbbra is bízom az orvostudomáyn gyors fejlődésében, úgyhogy lesz a helyzet sokkal jobb is!

Nikcsi,
Ha Szilvi esetleg a hétvégén megnézi a kezeslábast, majd biztos referál róla Neked, ha még érdekel De szivesen megmutizom akjárhol, viszont elég spontán tudok csak talikba bonyolódni :)

És tényleg szörnyűek egyes eü-i intézmények emberi oldalról, aminek egyáltalán semmi közze a katasztrófális gazdasági helyzetükhöz, csak a dolgozók "furcsa" hozzáállásához, empátiabeli hiányához...

Csaó,
Viki
ccviki
 
 


Na, milyen volt a buli? Mindent tudni akarok!
A mi esti kis bulinkról nem közölnék részleteket... :D
laga
 
 


Laga
Naaaaaaa! A legjobb részekről lemaradunk?! :lol:
Nagyon jó volt a tegnapi mami-buli, tetszett a csajoknak az Oroszlán, szerintem megyünk még máskor is.
Elmentünk, trécseltünk, finom teákat ittunk, nem annyira extra sütiket ettünk, terpeszkedtünk a babzsákpárnákon, és dőlt belőlünk (belőlem... :D) a szó. 11-kor diszkréten hozták a számlát, hogy akkor mostmár zárnának - nekünk fel se tűnt, hogy ennyire késő van már! :)
cas
 
 


Cas,
11-kor bezár az Oroszlán? Nahát?! Aztán hazajöttetek?
Úgy néz ki, hogy nekem jó lenne a két hét múlva péntek vagy szombat. Összehozunk egy másik bulit is? (De egy kicsit késôbbi kezdéssel, inkább kevésbé uri helyen. Lécci, lécci...)
És sokan voltak rajtatok kív?l?
Kitalálhatom, hogy mirôl beszélgettetek? Öööööö, öööö, mondjuk a gyerekekrôl? :lol:
laga
 
 


Cas
Először azt hittem, hogy "Ez a sztori annak a párja", ahol a gyereket elrabolták. Amúgy egyből eszembe jutottatok ti. Ebből én azt következtetem ki, hogy ha valami baj van, akkor irány a Madarász utca. Amúgy ott mivel foglalkoznak (sebészet, bőrgyógyászat, ezen kívül)? (Engem ott vakbéllel műtöttek ált. 4-es koromba.)

Viki
Remélem jobb lesz az eredmény! Majd mesélj!
Overáll: Szilvi majd elmondja, hogy mi a helyzet, ha nem volt, akkor megbeszéljük.

Csajok belőletek harapófogóval kell kiszedni a pénteki tali történéseit? Gondoltam valaki megírja, de Laga már gyorsan rákérdezett!!! ÉS KÉPEK?

Laga
Biztos beszéltek a gyerekekről, milyen volt a kakijuk, meg mit főzzenek! :lol:

Apropó mit adtok a gyereknek, hogy ne ágyúgolyót kelljen szülnie? Eszi a gyümölcsöket (banánt, almát kerülöm), vagyis rostokat, meg paradicsomot is, de ennek ellenére két naponta van sírós ágyúzás. Amíg bébiételt (is) evett kompenzáltam olyan kajákkal, de azt már nem eszik (pedig a paradicsomos isteni segítség volt).
nikcsi
 
 


Nikcsi!
iszik eleget Kori?

mindenről beszélgettünk, igen a gyerekekről is, meg anyákról, anyósokról, férjekről és volt pasikról, egyetemi évekről és lakáshitelekről, függönyökről és szomszédokról
csajok kihagytam valamit?
ja, igen. Kibeszéltünk mindenkit, aki nem volt ott :wink:

képeket pedig nem csináltuk
legközelebb gyertek el és nézzétek meg :roll:
szilvamag
 
 


helyesen:képeket nem csináltunk
szilvamag
 
 


Nekem az lett volna a második lövésem, hogy az éppen nem jelenlévôkrôl beszélgettetek. :D

Megvan a köv. buli helyszíne, ha nektek is jó: Crazy Cafe. Ismeritek? Nincs sokkal közelebb mint az Oroszlán, de egy jó kis lebuj. Van kedvetek?

Akkor most elmesélném a tegnap esténket: leadtuk a gyerekeket fél 6kor. Igen, igen, jól értitek, a nagyszülôknél aludtak! Tea elôször, Vilmos kb másfél év után.
Aztán vacsi az Iguanában (mexikói, az MTV székház mellett: kordonokon, fegyveres rohamosztagosokon át), aztán Chams kocsma, aztán Crazy Cafe. Fúúúú, de jó volt.
Azért amikor haza értünk, kicsit elszontyolodtam. Túl üresek voltak a gyerekszobák. :?
laga
 
 


Nahát, én is ideértem!

A péntek este nagyon-nagyon szuper volt, én úgy befeketeteáztam, hogy alig tudtam éjszaka aludni, másnapra is elég volt a koffeinadag, és a teát sem kívántam! :) De a hangulat és a hely az valami elmondhatatlanul jó volt. Régen voltam már ilyen kimozdulós bulin, pasik és gyerkőcök nélkülin, és nekem nagyon jót tett. Teljesen feltöltött!

Ha két hét múlva tervezitek a következőt, akkor nekünk a szombat nem lesz jó, de a péntek az igen. Egyébként hétköznap estére is lehet szervezni.

Olivérnek utólag is nagyon boldog második szülinapot kívánunk, és szorítunk, hogy minden rendben legyen (leglábbis ne rosszabbul).

Tegnap mi is szülinapoztunk, képeket megpróbálok majd feltenni később, de ez nekem nem nagyon szokott sikerülni! :(
aranyhold
 
 


Na hát nálunk aztán zajlik az élet! Tegnap szuper lagziban voltunk! Az utsó pénzemen (szó szerint, mert 8 eFt maradt a számlámon, hogy kedden miből fizetjük ki a konyhások szerelési-díját azt nemtom :lol: ) vettem egy dögös rucit itt az Újudvarban a Lilifóban (kedvenc bótom), hozzá illő rúzst-lakkot, kicsíptük magunkat, és Szilviéktől 2 percnyire lévő templomba mentünk az esküvőre. Nagyon szép szertartás volt, jó volt látni a nagy rokonságot is (Zsomnak nagyon jó fej rokonai vannak), meg egy csomó barátot, be is söpörtem az elismerő pillantásokat/szavakat mindenfelől. :twisted:
Na jó, csak egy része szólt az én megjelenésemnek, egy jócska másik inkább Sebinek, hogy mennyire jó fej meg aranyos! :) A büszke apukának meg csak úgy dagadozott a mája. :twisted:
Aztán hazaugrottunk, Sebit elvitte Apukám hozzájuk, mi meg mentünk Hűvösvölgybe a lagzira - tök jó helyet találtak!
Nagyot mulattunk, az ifjú párt is mi hoztuk haza hajnali 4-kor, szegények egy kicsit készen voltak (főleg a menyasszony)... :lol:
Majd keresek fotót, milyen csini voltam! Annyira jó volt végre nemcsak farmeros-porostalpú anyukának lenni, hanem NŐNEK! :)
Még jövök, de most kész az ebéd...
cas
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?