Sziasztok!
Niki
nagyon örülök, hogy minden rendben
Rokica
bizony a 2. terhességnél már előbb látszódik a pocak. Ez attól van, hogy a méh nem húzódik már teljesen vissza.
Nekem eredetileg hátra hajló a méhem, még Krisztiánnál "nyomon" lehetett követni hol tart, de most nem. Nem volt lejebb, és a hasam sem fájt
A gyomorégést sajnálom
nekem csak kisidős terhesen volt, eddig, remélem most sem lesz másképp, pedig hajasak voltak, főleg Adri.
Pocifotót 14 heteset tudok rakni, majd a héten csinálok frissebbet
14+4 napos pocak
Timi
próbálj többet pihenni. Ha keményedik a hasad akkor pedig Mg. Akár pezsgőtablettaként. akár gyógyszerként.
Én az Anwaynek a Ca Mg tablettáját szoktam bevenni, de elég gyorsan hat
Sági
szép szakmád van. Enhem is érdekelt mindíg is a szakma, de elhivatottságot nem éreztem iránta.
Én gyógypedagógus szerettem volna lenni.
Kami, Cicalány
gratulálok az afp eredményhez
Lorca
mi is kislányt szeretnénk, bár az ösztönöm nem azt súg.
Krisztiánnal kisfiút akartunk, de amikor pakoltam a sok szép rózsaszín ruhácskát, és a szoknyákat, akkor én sem bántam volna, ha ő is kislány.
Móni
ki is kell használni a jó időt.
Mi pénteken szüretelni voltunk anyuéknál.
Gyönyörű helyen van a szőlő, az az igazi tiszta levegő, az meg szuper. Úgy szeretek oda menni.
Rólunk, csüt.-ön voltam az afp.-n, jó lett.
MOM 0,957
Afp 16 hetes 36.95
Genetikára okt. 16.-ra kaptam időpontot, olyan jól kiszámolták, hogy 18 hetes helyett 19+5 hetes leszek
Most már én is érzem a pici mocorgását, de még nem barátkozik
Ha odarakom a kezem egyből elúszik.
Viszont hétvégén annyira elől volt, hogy éreztem ahogy csuklik. Egy darabig ki is bírtam, hogy ne nyúljak oda, de muszály volt megsímogatni
persze, hogy odébállt.
A kisfiam beteg lett, eltérést hallani a tüdőnél, és a torka is csúnya. Remélem a másfél órás várakozásban nem szedtünk össze semmi nyavaját
Olyan érdekes ez a rendszer itt. Amikor baba volt, hiába sírt nagyon nem hívtak be sosem előbb, mert, hogy majd ha sorra kerülünk. Akkor azt mondta az aszisztens, hogy csak kismamákat hívnak be soron kívül, hogy ne szedjenek össze semmit, na ezt én nem tapasztaltam
Csütörtökön megyünk vissza, kíváncsi vagyok legalább felírtak e minket
Na bocsánat, hogy hosszúra sikerült, de engem sem enged be mindíg a rendszer. Most is azt írta először, hogy új hozzászólás a témában nem létezik
Gabi 16+6