Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Bocsánat, hogy így eltűntünk, de tegnap ugyibár keresztelő volt, és hát a péntek meg a szombat a készülődésé volt, tegnap este meg már hulla voltam, és csak olvasni volt erőm. :oops:

Katus!
Szomorú, hogy az embernek választani kell… :? És bizony a kilencvenezer az nagyon sok pénz, egy egész kereset. Nem irigyellek, hogy vissza kell menned dolgozni, szerintem az egy anyának legalább annyira rossz, mint a kicsinek… :roll:

Reni!
Szerintem akkor fejjél, ha már nagyon kemények a cicik.

Wkata!
Kende most egy szép arany nyakláncot kapott a keresztszüleitől (benne van a monogramja: KKK :D ), meg ők vették neki a keresztelőruhát. Majd akkor lesz feladatotok, ha a gyerkőc megnősül vagy férjhez megy, mert általában a keresztapát/keresztanyát kérik fel tanúnak.

Nyanya!
Cici rendbe jött?

Kisvirág!
Lehet olyan is, hogy csak keresztapa vagy csak keresztanya van, ebből nem csinálnak ügyet a papok. Szopi: :( , próbálj meg sokat pihizni, egyél homeós bogyót, meg igyál Fitolac vagy Laktoherb teát! Amúgy néha én is úgy érzem, kevesebb egy kicsit a tejcsi, de eddig nem kellett pótlás, max. lefejt tejet melegítettem ki neki.

Pogi!
Nagyon durva a cikk… Milyen buta emberek vannak… A blogon meg mindig tök jókat szórakozom! :D

Csandy!
Gyönyörű volt Gergő picinek is, el is pityeredtem a képek láttán… Most meg már kész férfi! :)

Bea!
Nagyon jó, hogy leírtad a sztoridat. Nekem lejött, hogy mennyire fontos ez Neked.

Hajviselet: épp délelőtt hívtam unokahúgomat, aki fodrász, hogy szombaton számítson rám, és hogy valami nagyon jót kéne tenni a fejemmel, hogy annak is nézzen ki, ami… :twisted: Mivel iszonyúan hullik, azt hiszem, én is rövidítek rajta egy jó nagyot. Nem tudom, apa mit fog szólni hozzá… Imádja a hajamat, még akkor is, ha csak kb. lapockáig érő, de hát annyit nem ér a dolog, hogy Kendémnek esetleg baja legyen belőle, a múltkor még a fenekéről is azt szedtem le… :?

Tv: én sem engedem nézni Kendének, csak ha épp ott van apa, és valami ügyünk van, amit meg kell beszélni, és Kende úgy van a kezemben, hogy látja a tévét, ennyi. Ja, merthogy a hálószobánkban nincs tévé, csak itt, a számítógépesben.

Ex!
Petinek utólagos boldog hófordulót! :)

Szilvi!
Rencsinek is! :)

Kari,Gombi!
Kende nevében is köszönöm!

No, szóval nálunk is megvolt a keresztelő tegnap. Nagyon ügyin viselkedett az én nagyfiam, nem is sírt, tágra nyílt szemekkel figyuzta a fényeket, meg a plafont, meg a papot, aki dumált neki, tehát alapból szimpi… :D Utána kaja nálunk, de egy csomó süti még maradt is, amit kénytelenek leszünk megenni… :twisted:

Ma kicsit nyügi napunk van, most alszik harmadszorra, de az első kettő csak fél órácska volt… :roll: Délelőtt meg egy óóóóóóóriási adag kakát tett a pelusba, ami mondjuk már esedékes is volt…

No, most megyek, itt alszik a kezemben, megpróbálom letenni. Ja, majd jövök képekkel, apafüggő, hogy mikor! :P

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Pogi!
Nagyon irígy vagyok rád, hogy rád mennek a nadrágjaid.

Gombi!
Akkor lehet, hogy Julcsinak tejcukor allergiája van?
Jó lenne ha hamar kiderülne és nem kellene befeküdnötök a kórházba.Egyébként milyen vizsgálatot csinálnak mait csak befeküdve lehet megcsinálni?

Wkata!
Én az elejétől fogva ettem zöldborsó levest és nem okozott gondot Pannánál.
Hogy mondhat ilyet egy gyerekorvos, hogy a tápszerhez kell keverni a gyümölcsöt ezen teljesen kiakadok.Amikor Kata 4 és fél hónapos volt nekem is el kellett kezdeni a hozzátáplálást de eszembe nem jutott volna, hogy cumisüvegből adjam neki a "szilárd" kaját.Nagyon szépen tudott kanálból enni csakhát az ugye időbe telik. ( Mondjuk azért voltam otthon a gyerekkel, hogy kiszolgáljam)

Marcy!
A 260 ml nagyon sok te egy éjjel nyitva tartó tejcsárda vagy. :lol:
Gratulálok a keresztelőtökhöz.

tím!
???????

Norvell!
Nektek is gratulálok a keresztelőhöz.
Ha levágatod a hajad akkor is fog hullani csak akkor kisebb hajszálakat kell majd kibányászni a gyerek szájából :wink:

Mindenkinek van mosogatógépe csak nekünk nincs?

Kép

Kép
katus73
 
 


Katus!

Nekünk sincs mosógatógépünk, és nem is lesz elvből! Én felesleges luxusnak tartom. Na meg nem bírnám ki, hogy 2-3 napig gyűljön benne a mosatlan edény!

Reni
Kép
prenata
 
 

 
 

Reni!
Mondjuk én is olyan hülye mániás vagyok, hogy már főzés közben elmosogatom az edényeket.Nekem sem kellene mosogatógép a jelenlegi létszámmal.
Azért ha minden nap 6 főre kellene főznöm és nagy konyhám lenne lehet, hogy elgondolkoznék rajta.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Katus! akkor lehet hogy ha kigyógyulunk a náthából, bepróbálom a borsólevest, mert esz utána a penész.

Mosogatógép - nekünk is van, a kicsi változat, és napi egy adag összejön, mindig este pakolom be és reggel ki (szar az elektromos rendszerünk, nem szokta bírni a mosogatógépet és a számítógépet meg a lámpákat együtt), én kedvelem és Boriskának hívom. Mivel férjem soha nem mosogat (fogadott ifjúkorában apjával egy láda francia pezsgőbe, hogy 20 éven át soha nem fog mosogatni, egyelőre após áll vesztésre), nekem nagy segítség volt, hogy kaptam a gépet.

Pussz,
Kata

Kép
wkata
 
 


Szaisztok!

Ha végre készlesz a lakás az az óriási 47m2 akkor lesz mosogatógépünk(ha lesz pénzünk megvesszük de addig is várunk)
Mi inkább praktikus okokból választottunk:mivel kicsi a konyha igy 1 mosogatórész lesz és mellette van egy kis munkapult!!!
Vagy 2.es mosogató vagy munkapult+mosogatógép!!!

Már alig várom,h a párom feltegyen képeket Kolosról mert elakarok vele büszkélkedni.Én sajna nemértek hozzá miképpen kell feltenni(utálom a számítógépet)Csak a babanetet nézegetem+ a Vatikáni és katolikus oldalakat olvasgatom benne.

Gyakorlatilag én mindent ettem amióta megszületett a baba(talán a fejtőbabbal vigyáztam csak)igy megedződik!!!


van valakinek macskája a gyerek mellett?
Nálunk van ,a páromé és én utálom és ezért felszereltettem egy szunyoghálos ajtót igy nemjőn be a babához.
Ha nem lenne az ajtó akkor azonnal belemenne a gyerek ágyába és egyébként is olyan vad engem is karmol és kiszökik lemegy a pincébe stb..

Nálunk állandó konfliktustéma a macsek mert én nemvagyok hajlandó az uj lakásba elvinni.Elegem van abból, hogy a cica miatt bevagyok szorulva az ajtó mögé és az ablakot nemnyíthatom ki nehogy kimenjen a macska stb...
Utálom(de azért mindig én adok neki kaját és stb...

B.

Kép
beataa
 
 


Beáta! nekünk van macskánk, sok :oops:
Ezek a technikai problémák (ajtó, ablak, babaágy tilos, stb.) nekünk is gondot okoztak, okoznak, pedig mi imádjuk őket, úgyhogy megértem, hogy kiakadsz ezektől. De azért mi a selymes bundatulajdonosok hízelgésétől mindig ellágyulunk. Nekem mázli, hogy férjem ugyanúgy macskabolond, mint én. Kutyánk is van, vele is vannak gondok, csak másmilyenek :-) szerencsére egyéb állat egyelőre nincs, pedig Gábor nagyon szeretett volna egy görényt, csak egyelőre lemondott róla...

Pussz,
Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok!

Nekikezdek...habár a végére tuti nem jutok, kezdődik az NCIs...de van benne reklám is. :D
Kendéket isten éltesse sokáig!!!
Jelentem, a férjem itt szuszog az ágyban. :D

Nyanya, a bnőmnek mostmár annyi a teje, hogy az egyik cicijén a kislánya, a másikon a mellszívó...a köv. szopinál is ugyanez, csak a cicik cserélődnek fel.
Szuper a hozzáállásod, már ami a szopit illeti, a fejőgépet meg "rejtsd el", és talán Blankának inkább a cici lesz szimpi.

Reklám van...

Venczkone, az én fiamnak semmi baja nincs a sötéttel, még. Most is leraktam, és jól elgügyögött a nagyágyon, pedig semmi nem volt felkapcsolva, és még a sötétítő is be van húzva. Egyelőre a tömeget is kedveli, imád beszélgetni.
Mosogatógép ügyében passz, talán a neten nézz körül, hátha találsz okos hozzászólásokat, pozitív, negatív tapasztalatokat.

Macsek, én meg "éheztetem" a gyerekemet, ő szigorúan csak három óránként kap enni, akkor is, ha már előbb visít. De van olyan, hogy elfoglalja magát, akkor nem erőltetem, őszintén, én mindig megvárom, hogy rendesen jelezzen, mert egyéb esetben nálunk is nemevés van...

Pil., ahogy írtam, Peti elvan magával, lehet akármi. Merem állítani, én jobban félek a kocsiban sötétben, mint Peti. Ő jól elnézelődik, vagy ha nincs semmi baja, bealszik. :)
A hozzátápin tényleg nem fogunk összeveszni... Nem azért nem kapja kanálból, mert lassan eszik belőle, hanem azért mert úgy nem kell neki. Egyébként nem véletlenül létezik főzelékes cumi... (Hamarosan én is megpróbálom, hogy csak forralt vízzel kicsit felhígítom a bébikaját, és azt fogom Petinek odaadni.) És ez is hozzátáplálás, mivel én úgy csinálom, hogyha bébikaját teszek bele, akkor egy kanállal kevesebb tápit kap (arányosan kevesebb vízzel). Ahogy írtam, inkább egyen később kanállal, minthogy utálja a gyümölcsöket, mert ha erőltetem, csak rosszabb lesz. Na arról ne is beszéljek, hogy mi van ha valaki teszem azt 8-10 hós korig csak szopin él????

Na megint filmnézés...
Vége a filmnek.

Gombi, jók a képek. Drukk, hogy mostmár rendeződjenek a dolgok Julcsikával.

Pogi, ne aggódj, én is félre szoktam nézni az órát, de csak a reggelinél, aztán ha egyszer megtörténik, utána árgus szemekkel figyelek egész nap. :)

Marcy, keresztelőhöz gratula. És természetesen a rekord tejcsimennyiséghez is. Így tovább!
Mi, ha meglesz a férjem fizuja, új mosogatót és csaptelepet valamint KMT-csaptelepet veszünk. Ehhez nem kell vízvezetékszerelő...legalábbis sufnituning lesz, az tuti.
Erről jut eszembe: ma a féjrem jól kitalálta, hogy Peti kiságya fölé kifeszítettünk egy madzagot, és a régi zuhanyfüggöny akasztóival ráaggattuk a tornáztató játékait. Nagyon érdekli ám! Ma mikor hazajöttünk a sétából simán elvolt még vagy 20 percet egy szó nélkül! Ma vettem csörgőket, majd azokat fogjuk rátenni...

Csandy, jó, hogy minden OK Gergővel.

Norwell, nektek is grat. a keresztelőhöz. Asszem, Peti lesz az utolsó a gyerekeink közül, aki meg lesz majd keresztelve. :) Remélem, jövőre is ilyen kis aranyos lesz, mint most...
Én is rövidebbre vágatom a hajam...meg be is kéne festeni, hogy megjavuljon.

Katus, én most egyelőre leálltam a kanállal etetéssel. Nem azért, mert nincs időm rá! Hiszen ahogy írtad, egy anyának ki kell szolgálnia a gyerekét, és nálunk ez jelenleg kanállal nem megy, max. 1-2 falatig, és nem kell neki kanálból több... Nekem az a lényeg, hogy az ízével ne legyen baja (és nincs is), másrészt lehetőleg ne legyen pöttyös Peti belőle. :)
Mosogatógépünk nekünk is csak manuális van.

Wkata, érthető a férjed nemlelkesedése a mosogatás iránt. :D

Bea, nekünk van cicánk (és ezen kívül még tengerimalac, höri, kacagógerle, házigalamb - nesze neked madárinfluenza), tettem is fel anno Peti+Dögi képeket. Nálunk semmi gond nincs vele, tény, hogy szobacica, a kinti útjai max. a szomszéd cicákokig vezetnek.
Régebben belement a kiságyba, de akkor Peti nem volt benne, és csak a mérleg volt érdekes a számára, mostanság, ha épp odasüt a nap, akkor a hordozóba telepszik bele, de volt olyan is, hogy a kinyitott babakocsi volt neki a szimpi. Petit viszont nem bántja (minket sem). Egyéb esetben én is elgondolkodnék, de a mi cicánk egyáltalán nem vadóc.

Na mára ennyi voltam, most meg kezdődik a Helyszínelők. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok,

hááááát... nem sok minden történt, amióta utoljára írtam (de. :) ).

Katus: tetszett a szöveg, az éjjel nyitva tartó tejcsárdával kapcsolatban :lol: . Mutattam férjemnek, neki is tetszett :) . Főleg azért, mert minden vagyok, csak tejcsárda nem :lol: :lol: :lol: .

Zöldborsóleves: imádom, és ezt nem is tettem a tiltott ételek listájába :) . Az a néhány borsószem nem árt meg.

Beataa: megértelek a macskákkal kapcsolatban, én sem szeretem őket, sőt... na de ebbe nem szeretnék belemerülni, hiszen mindenki más, még szerencse :) .

Pil: szuper lehetett a babanap, képeket szeretnénk :) :) :) .

Norwell: szupi, egyszerre volt a babáink keresztelője :) . Édes lehetett Kende baba, ahogy nézegetett, érdeklődött :) .
Mi is nyűgösek voltunk ma, sok volt Marcinak ez a hétvége. De talán holnap már visszaáll a rend.

Ma végülis sikerült elmenni babamasszázsra. Marci egész addig, amíg meg nem kezdődött mosolygott, "beszélgetett", aztán közben sírdogált egy kicsit. 4-en voltunk, 2 kislány és 2 kisfiú :) .

Mellékelek egy képet a keresztelőről, apával és anyával közös képet :) .
(Anyával nem sikerült képet csinálni egész vasárnap :( , úgyhogy a nővéremet kértem meg, amikor hazaértünk, hogy ugyan már készítsen képet rólam is, mert szegény gyerek később majd azt hiszi, nem volt anyja... :( ).

Mindenkinek jó pihenést :) .

Üdv.:
Eni

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
marcy
 
 


Sziasztok!!!


Minden rendben de valahogy most nem volt energiám írni!!!
Itthon van Sanyi még a héten,és olyan jó érzés,nem csak ketten lenni a babóval,egyedül kelni stb.

Mátólvan fülbevalónk!!!!:) és ettünk almát életünkben először!!!!Volt finti,de nyelte!:)
Ez volt a jó hír!

a rossz:Sanyi ma fél -2fele karanbolózott a céges kocsival(volt hétvégén a Colával balatonon csapatépítő szaron,és ő vitte vissza az autót)a corsa-t totálkárra törték!
De nem ő volt a hibás!!!Hála az öv megfogta!
és tudjátok kivel koccant?
Debreceni Zitával a Majka barátnőjével!!!A csaj dumált nem is vette észre hogy főútra megy ki!Fasza!!!
De Sanyi szerint rendesek voltak a csaj elismert mindent!!!Majka felhívta Sanyit hogy nincs e baja??Stb.

Én összevesztem anyósékkal!!!
Zajlik az élet!!!

Pogi ,Méz,Csandy:szépek vagytok ,és a babók gyönyörűek!Bizti jó olt a tali!!!:)

EX!BOLDOG SZÜLINAPOT PETIKÉNEK!:)

Colett!Vettem sapit,300Ft volt köszi a tippet!fürdőruckót is vittem!!!
Jó volt a tali,és a séta is!!!:)
Alig várom az úszást!!!Biztos nagy élmény lesz!

Gyönyörűek a babók képei!!!

Pil!!!Megkaptad a képeket E-mailben???
Amelita?sírdogál még???
Puszi a pocijára!!!

Mi BEBA HA startot eszünk,és egy7-e el kezdte bukni kifelé,de én közben szopiztatok,csak pótlás!!!Ált.120-150 csinálok!
Ma írtak Humana HA 1-et abból csináltam 150ml evett 40-et!Nem jött be az íze neki!:(
Utánna csináltam 90ml BEBA-t azt benyomta!!!Most mi legyen?

Mennyi számít koros bukásnak???azt mondták míg nem fogy vissza!Az jó,addig várjak míg nem fogy a gyerek?baromság!

No mindenkinek puszi!!!!


Szilvi vótam!!!

Kép
szgoron
 
 


Kisvirág,Norwell!!!

Kendéknek boldog névnapot!!!:)

Kép
szgoron
 
 


Hahó!

Na még 1 uccsó szösszenet lefekvés és fejés előtt:

Én is nagyon szeretem a mosogatógépet, Klementína a neve! :D Abszolút nem felesleges és még csak luxusnak sem az, mert 9 liter vízzel elmosogat fél óra alatt, ami egyrészt vizet másrészt időt spórol. Amúgy az tény, h viszont nem is létszükséglet, főleg, h még csak 3-an vagyunk. Anyunak vannak ilyen elvei, h neki nem kell, így napi több mint 1 órát tölt a mosogatással... háááát....
Nálunk is pici a konyha, így nem szem előtt gyűlik a mosatlan, merthogy amúgy is gyűlne, efelől nincs kétségem, egyikünk sem ugrik azonnal mosogatni kaja után...

Bea, nekem se hiányozna egy macska most...

Na húzok fejni! puszi!

pogacsa
 
 


Kép
Kolos 1 napos

Kép
Apa és a kismajom

Kép
Szieszta

Kép
Hármasban

Kép
Szőrösapáddal

Kép
Pihenés a haverokkal

Kép
Fekvőtámasz

Kép
Főnököm

Kép
Majd holnap fogyókúrázunk

Kép
Szeva!

Kép
Kolos olvas

Kép
Pihenés Anyával

Kép
beataa
 
 


Sziasztok,

Ex: lehet, hogy nem a Te kisfiadnak lesz a legksobb a kereszteloje! Mi jovo tavasszal, vagy nyaron szeretnenk. Ti hogy tervezitek?

Mosogatogep: nekem egyenlore csak alom, mert ahoz teljesen szet kellene bombazni a konyhankat, de most nincs ra keret, pedig nagyon ra ferne. Amikor kb. 20 eve a papam megcsinalta a butort, mi is hasznaltan kaptuk, hat ugy is nez ki. Valaha feher volt, de most mar teljesen elszinezodott, es szeretnem atrendezni is, mert nagyon kicsi a hely. Nagy almom, hogy egyszer lesz egy HATALMAS konyham! Amerikai konyhas, mert mar most gutautest kapok, hogyha fozok, rohangalok a lakas ket vege kozott, ha Andrisunk megunja az egyedul letet. (napkozben a nappaliban szokott lenni, ott rendeztuk be neki a hatalmas jatszoteret)

Nem tudom miert, de Andris ma nagyon nyugos volt. Izgulok, nehogy a tejem nem eleg neki. Alig tudtam valamit lefejni. Volt megint egy kis szopidili, de azt hiszem, a beleit csavartak a gazok. Tobbszor is hasznaltunk szelcsovet, meg kakit is varazsoltunk...

Borsolevest en is imadom! Altalaban az Iglo 1 kilos kiszereleset veszem, ahoz nem kell eztra cukrot tenni, annyira finom edes! Nyamnyam.... Most mar ott tartok, hogy barmi normalis johetne, csupa olyan dolgot szeretek, amitol most el vagyok tiltva... Mondjuk en mindent imadok, egyszeruen imadok enni!!!!

Bea: megertem a problemadat a macskaval kapcsolatban. En imadom oket, de mivel allergias vagyok a macskaszorre, ezert nalunk nincsen. Volt kutyank, de most orulok, hogy nincs, illetve, ha megint lesz, talan jovo tavasszal, akkor csakis kint fogjuk tartani, nem engedem be a lakasba. Nagyon sokat kellett az elozoek utan is takaritani, mindennap akar tobbszor is elo vehettem volna a porszivot, akkor is minden tele volt kutyaszorrel. Hazorzes szempontjabol nagyon hianyzik, es a ketrunket az idegen macskak atjarohaznak hasznaljak, sot sokszor ide is piszkitanak. :(

Jo ejt, vagy jo reggelt?
Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Még egy utolsó szöszenet lefekvés előtt!!

Tehát megszülettek a képek szerintem aranyosak.
Egyébb érdekesség:anyám csincsillaörült és van 2 lány+1 fiú csincsillája akik állandóan kölykeznek. napja megint született 2 kicsi akiket táplálni kell SZEMCSEPEGTETŐVEL MERT AZ ANYUKA NEM ETETI ŐKET .hIHETETLEN MILYEN MACERA EGY BABA SEMMI HOZZÁJUK KÉPEST!
Jó éjt B.

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Szilvi!
Szegény Sanyi még jó , hogy nem történt baja.Majkától meg az a minimum, hogy telefonon érdeklődik.

Marcy!
Hát te aztán k.... jól nézel ki mintha nem is szültél volna.A gyerek meg olyan mint egy kis angyal.

cica: én allergiás vagyok a szőrére.Mindíg az jut eszembe a lakásba tartott macskákról amikor egyszer elmentünk egy helyre házkutatni és legalább 20 macska volt a lakásban és természetesen mindenhol macska szar.Olyan szag volt, hogy majdnem oda okádtam a padlóra.

Bea!
Nagyon jók a képek kis Kolos nagyon cuki.

Kép

Kép
katus73
 
 


Macsek, én is szeretnék nagy amerikai konyhát!!! Bár most amikor vettük ezt a lakást, az volt a szempont, h ne az legyen, mert 42 nm és így a kisszoba a babaszoba, a nagy meg a mi szobánk, és nem szerettem volna a "konyhában aludni". Nade majd ha nagyok leszünk és gazdagok! :D:D:D

Bea, állati édes a kis Kolos! Nagyon szép szeme van!!! :):):):)

pogacsa
 
 


Bea, édes Kolos, nekem a kis hurkás kép tetszik a legjobban :) . Jó, hogy tettél fel te is magatokról képet, szépek vagytok :) .

Szilvi: hát nem semmi, ami a férjeddel történt :( . Én mondjuk utálom a Majkát is meg a Zitát is... Még szerencse, hogy a férjednek nem lett komoly baja!!!

Anyós miatt :( .

Mi csak a BEBA HA-t ismerjük, ezt írta fel kiegészítésnek a doki, ha néha pótolni kell, szerencsére Marci egyszerre elfogadta. Én is megkóstoltam, szerintem finom :) . De az is igaz, hogy nincs összehasonlítási alapom.

Ex: nagyon kreatívak vagytok (kiságy fölé függesztett játék) :) .

Kép
marcy
 
 


Meggyes-csokitorta

12dk dkg liszt
2 ek.kakaópor
1 teáskanál sütőpor
1 tábla étcsoki
5dkg vaj
1 doboz natúrjoghurt
1 dl víz
13 dkg cukor
10dkg meggy(én nem mérem sose,hanem csak úgy dobálom bele,mikor mennyit))
vanilia aroma(egy-két löttyintésnyi)
1 tojás
1 tojásfehérje

A vizet,cukrot,étcsokit feltesszük gőz fölött olvasztani.Mikor megolvadt akkor beletesszük a vajat,a joghurtot,és a vanilia aromát..


A lisztet,kakóport,sütőport összekeverjük.A meggyet lisztbeforgatjuk(sose szoktam)

A tojást felverjük,aztán az egészet összekutyuljuk .Én a tojáshoz hozzáöntöm a joghurtos trutyit,robotgéppel kavarom,és a lisztes részt is hozzáöntöm,és még mindig a géppel kavarom,de lehet fakanállal is.Aztán zsupsz,bele a meggy és irány a sütő
Mondjuk (mert figalmam sincs)160 fokon 25-30 percig.Szerintem ez hülység,sütőfüggő,kell nézni és látszik ha jó.Beleszúrni fogpiszkálót és ha nem tapad akkor már jó.
Ja én tortaformába szoktam,a talira azért csináltam tepsibe mert duplaadagot csináltam.

Ha vki ráismeren,ez a Stlah féle recept némi módositással,mert azt sem tudom hol az eredeti,meg ott 3dkg csokit ir,és a lisztből és kétfélét,de én nem bonyolitom .
Jó étvágyat!
Sütéssel együtt fél óra,mert mondjuk nálam 20 perc alatt megsül.VIGYÁZAT!
Ha egyszer megcsináljátok,utána mindig ezt fogják kérni!!! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Üdv!

Kimostam egy adag rucit, a sütőtök folt meg se látszik a ruhákon! :)

Szilvi, karambol miatt :(, még jó, hogy Sanyi megúszta!

Marcy, szuperek a képek.

Bea, na végre láttunk benneteket is. :) Jól elárasztottál bennünket, de még-még. :D

Most csak azért jöttem, mert dobok három képet.

Ági

Nem hiába, apa telefon- és hálózatszerelő:
Kép

Apa kreatívitása (és anyáé):
Kép

Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Én szőke...
Macsek, a keresztelőt mi is jövő tavaszra tervezzük, a névadó meg év elején lesz valószínűleg.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex!
Távol álljon tőlem, hogy kötözködjek de ha lesz keresztelő akkor minek névadót tartani. :roll:
Ez a névadó dolog a régi rendszrerben volt szokás azok tartottak a gyereküknek akik nem jártak templomba és elutasították a vallást vagy nem merték felvállalni attól félve, hogy esetleg a párt emberek rossz szemmel néznek rájuk.
Egyébként létezik még névadó ünnepség?

Petike nagyon komolyan szemléli a telefont látszik, hogy a vérében van. :D

Kép

Kép
katus73
 
 


Pil!
Nem értem a tojást.
1 egész tojás és 1 tojás fehérje?
A tojás fehérjéket külön kell kemény habbá verni, vagy csak az 1 tojás fehérjét?

Kép

Kép
katus73
 
 


Katus, ezt sokan megkérdezték, azért, mert nekünk is volt (és keresztelve is meg vagyunk). És igen, létezik. :) Egyébként nem írtam volna.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Katus:egy tojást,plussz egy fehérjét kell felverni.nem külön,eggyütt az egészet!
Puszi

Úgy látszik,mindenkinél eljön az a korszak amikor nem bir irni.nem tudom mi van velem,kétségbe is vagyok esve :shock: ,mert én eddig nagyon aktiv voltam,most meg ................nem tudom mi van velem....

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil!
Esetleg egy kis sör? :lol:

Lehet, hogy megcsinálom Petinek a sütit mert csak csokis sütiket hajlandó megenni.

Teszel alá sütőpapírt nem ragad le?

Kép

Kép
katus73
 
 


Ex!
Tudom én a választ hát a dupla ajándékért. :lol:

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, hogy jártunk ma! Elmentünk tanácsadásra, erre kiderült, hogy csak 8-10-ig van. 10 óra 5-re értünk oda. Két hete még délig volt. Tökre pipa voltam. Azt hiszem a héten már kihagyjuk és csak 2 hét múlva megyek a 3hós oltásra. Peti gömbölyödik, a ruháin látom, hogy nő, úgyhogy kihagyjuk.

Keresztelő: nálunk is csak jövő tavasszal v. nyáron lesz. Előbb nekem és a leendő keresztapának kell megkeresztelkedni. Aztán jöhet Peti. Őt pedig nem akarom megfagyasztani ősszel v. télen a hideg templomban.

Túrógombócot csináltam ebédre. Annyira kívántam, de mire kész lett, rá sem bírtam nézni. Majd jó lesz vacsira.

Képzeljétek, Peti kihagyta a déli kajcsit. Nem tudom mi van vele, csak vigyogott a cicire.

Pil!!!! El ne tűnj!
Éppen tegnap néztem, hogy akik eleinte aktívak voltak, most jó ha egy héten egyszer írnak. Arról nem is beszlve, hogy mennyien eltűntek!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Én is szeretnék mosogatógépet, de nekünk se fér be a konyhába, tök sok edénnyel főzök, a párom szerint, néha ő is elmosogat.

Bea: Nekünk két kutyusunk van, westie-k, nagyon édik, most még nincsennek közvetlen kapcsolatba a babával, ők nem tudnak felugrani sehova, sőt a kanapéra sem jönnek fel, mióta ki van nyitva, és nappal ott van a Gergő.
Úgy látom, elfogatták a babát, nem is szagolgatják, mintha nem lenne érdekes nekik. Tök elvagyunk.

Nagyon aranyosak vagytok így hárman! :D
Nagyon szép babátok van!

Marcy: Grat a keresztelőhöz, nagyon szépek a képek. :D

Teszek fel én is, vagy megpróbálom, apa tegnap lekicsinyítette, remélem megtalálom, hova tette.

Kép

Kép

Na megyek, mert felébredt, valami kaja után nézek.
puszi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület
 
 


Üdv!

Csandy, szuperek a képek.

Katus, dupla ajándék... :roll: Most hogy mondod. Igaz, ugyanazok lesznek a névadó és keresztszülők is.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Hellóka!

Tök fáradt vagyok, ez a fogzási mizéria kikészít, sajna éjszaka se alszunk. Majd túllesünk ezen is. Tegnap játszótereztünk négyesben, és a férjem ki volt teljesen. Volt egy anya, aki így fordult egy gyerekhez: Nem tudom ez kinek a fia, de mindjárt felrúgom. Azért szép, hogy ilyeneket hall az ember, nem? Még jó, hogy nem a Máténak monda.

Ex: Ilyet mi is csináltunk a Noinak az ágy fölé apáméknál. Peti egyszer kap mást a tápin kívül?

Beáta: Tök szép nagy szemei vannak a Kolosnak. Biztos lesz rajongótábora. :D

Mosogatógép: Nekünk nincs sajna, makd ha lesz egy szép nagy konyhánk hozzá!

Csandy: Látom Gergő kíváncsi az aktuális bulvárra.

Keresztelő: Én azon parázok, hogy a Máté, hogy bírja majd, hogy 10 percig ne rohangáljon el. Mert nálunk egyszerre lesznek, és tényleg csak keresztanya lesz. Ha talál egy normális partnert a nővérem, lesz fogadott keresztapa.

Marcy: jók a képek, szép a te fiad is!

Szilvi: Lényeg, hogy nem lett "személyi sérülés". Na, én ezért nem vezetek! Képzelem hány pasi hülye szőke nőzne le amilyen szétszórt vagyok! Rájöttem, hogy nem veszek úszóbugyit, jó lesz a Mátéé, igaz kék, de van fülbevalónk, ha valaki fiúnak nézné. Reni, hogy viselte a füllyukasztást?

Br: Merre jársz, mikor jön egy giga hsz?

Pil: Ez tök jó, nem sütnéd meg, én állva elalszom!
colett77
 
 


Colett, Peti ma spec. úgy kapta, hogy reggelire 2 dl anyatej, uzsira 165 ml tápi, ebédre 135 ml tápi és annyi püré, hogy összesen 2 dl-ig volt a cumisüveg, most 165 ml tápi, de ebből kb. 1 dl gyümölcslé, vacsira meg 2 dl sima tápit fog kapni.
Asszem, most ez lesz a menetrend, de ha elfogy a gyümilé, majd az uzsi is úgy lesz, hogy 135 ml tápi 165 ml-ig feltöltve pürével.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Pil!
De hülye vagyok úgy olvastam, hogy nem tudsz inni és azért írtam a sört. :oops:
Kicsit fáradt vagyok!

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok !

Hulla nehéz volt a mai nap.Kolos egész nap síart és akkor sem nyugodott meg amikor kézben volt(egész nap)
Nemtudom milehet a baja.
Alig evett néha csak 90.et ..és tegnap elkezdte és mára kikészítette a bal cicimet ,annyira fáj és fehérre kiszívta(bibbóvédő és krém nemjavít semmit)
Szinte már sírtam amikor evett.
Ebédfőzésnél lemertem rakni és annyira sírt, hogy nemkapott levegőt ellílult a feje és kénytelen voltam mindent abbahagyni.Megmostam az arcát langyos vizzel,előtte fejjel lefelé kellett tartanom mert nem vett levegőt akkor sem ha ütőgettem a hátát.
Ilyet még soha necsinált.
Vajon mibaja lehet?
Most végre elaludt de csak azért mert kidőlt a fáradtságtól,előtte adtam neki infacolt is hátha a hasija csikarja.Remélem most alszik majd egy kicsit,mert már nagyon sajnálom szegénykémet!

Hát én nagyon büszke vagyok a babámra mert szerintem gyönyörű(persze minden baba szép)és örűlők neki, hogy végre a párom felrakta a képeket.

Néztétek a megatáncot?Szétröhögtem magamat rajta!!!!

Nagyon aranyos a telefonálós babucika olyan mintha tudná mit nézeget!!!


Kolos nagyon szereti az ágyikója főlé szerelt zenélő macikákat, nézegeti és beszélget hozzájuk!!

Engem is meglepett a névadó ünnep mert tényleg csak az "átkos" korszakban volt szokás amikor nemlehetett vagy nemakartak keresztelni és olyanról még nem hallottam, hogy névadás és keresztelés is van.
De aki akarja tegye természetesen.
Egyébbként hol történik Önkormányzatnál mint az eskűvő?

Kolosnak azon a napon lesz a keresztelője amikor az egyházi esküvőnk lesz.A püspők atya igy rendelkezett és ez így lesz szép és jó!
Valamikor majd jővő nyáron.
Én már tervezem, hogy eljőnnek a nővérek és pap ismerőseim és gregorián ének lesz(én latin Misét szeretnék de nem lehet a többiek miatt) az egyetemi templomban.
Igazi hosszú liturgiával és ragaszkodok majd az ősi szokásokhoz.
Azt tudjátok, hogy csak itt nálunk szokás a stólával összekőtni a jegyesek kezét!!
Nagyon sok ősi győnyőrű szokásaink vannak amiket használunk de nemvesszük észre vagy nemtudjuk a jelentését.

na jó éjt Beáta

Kép
beataa
 
 


Sziasztok,

Nem tudom mi van velem, de lehet, hogy kezd elmenni a tejem. Szinte semmit nem tudok lefejni, meg hajnalban sem, pedig eddig akkor sok jott. Vagy az is lehet, hogy Andrisomnak ennyire megnott az etvagya, hogy fele annyi ido alatt leszivja???? Majd penteken meglatom, amikor leviszem merni a dokihoz. Egyebkent nem balhezik, hogy ehezne, es nem is akar gyakrabban enni... :shock: Mondjuk most este teljesen uresnek ereztem a mellemet, es jocskan megerolteto lehetett leszivni barmit is belole, de bealudt, most is szunyal. Remelem jo sokaig!

Bea: az en bal cicim is teljesen ki van keszulve, mar nem eloszor csinalja ezt velem. :( Ilyenkor ujra elo kerul a Garmastan krem.

Megyek, alszom egy keveset, udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Beatee!
Már az se semmi, hogy egy férfi nekiáll palacsintát sütni, de mindezt 88 évesen... Jó fej lehet a nagypapád.

Norwell!
Most már alig fáj, de most meg az a bizonyos cicidili jött el, amiről már itt annyian beszéltek. Azért jól megvagyunk, mert ha dilizik, akkor fejek és üvegből már jól kajál.

Tim??

Beataa!
Azért gondolom legalább egy keskenyebb 1-es mosogató is lesz a mosogatógép mellé. Vagy azt nem tervezted? Szerintem azért kell, mert van amit kézzel kell elmosogatni még a gép mellett is.
macsek: A tesómnak volt, mikor a fia született, de az szelid volt és vigyázott a babára, mindig a járóka mellett feküdt és nézte. Aranyos volt és szerintem jót tesz a gyerek lelkének is. Én imádom a macskákat, de semmi pénzért nem tartanék a lakásban. Annál lustább és önzőbb vagyok és mivel sok állatunk volt (kutya, macska, papagáj) tudom mivel jár és nem kérnék belőle. Azért ha már meglenne nem dobnám ki, hisz nem azért fogad be az ember egy állatot, hogy kirakja ha már útban van. Cica viszont nem ragaszkodik annyira a gazdihoz őt talán elajándékoznám, ha találnék szerető gazdit.
Gyönyörű szemei vannak a fiadnak.

állatok: nem tennétek fel képeket a háziállatotokról.
Nekünk ma majdnem lett egy hernyónk, de egy hatalmas, olyat még nem is láttam. Elég gusztustalan kövér példány volt és a fiam az ovodától hazáig cipelte. aztán fél óra könyörgés után sikerült rávennem, hogy a házunk előtt lévő fára rátegye. Megbeszéltük, hogy majd azon a fán fog bebábozódni. Szegénykém kereste, mikor legközelebb arra jártunk, de a hernyó olyan magasra felmászott, hogy már csak pillangó formájában fogjuk látni, mikor lerepül a fáról :)


ex!
Teljesen sötétben? Én nem a gyerek, hanem magam miatt csinálok éjjeli fényt, hogy lássam minden rendben. A fiamnál a mai nepig világít valami. Most épp az ikeás tölthető laposfej, amit robot petinek hív és visszük mindenhová.
Nem Peti lesz az utolsó, hanem Blanka a keresztelkedéssel :) Ugyanis mindenképp együtt szeretném a két gyereknek, de fiam keresztanyukája veszélyeztetett félidős terhes és szegedi. Blanka anyukája már tervezi a babát és veszprémi. Most az egyik miatt nem megy később meg lehet, hogy a másik barátnőm miatt nem, ha addigra Ő is babás lesz. Na meg a munkákkal szabadságokkal is összeegyeztetni. És nálunk mindent én szervezek, ez meg a férjemnek fontos és Őt ismerve talán soha. Vagy majd 14 év múlva lesz pap a családban és majd nála. :)

Szivi!
Fúrták vagy lőtték a fülét? és mennyiért? és hol? és hogy viselte?
Jó hogy nem lett baj a koccanásból.
Anyós :( Én lehet, hogy apóssal fogok, ha nem megy el 1-2 napon belül. Szombaton várattlanul és hívattlanul beállított és még itt van. Elég idegesítő. Nem veszi észre, hogy zavar. Egy 3 hónapos és egy 3és fél éves gyerek mellé nem szokás csak úgy beköltözni, de ez őt nem zavarja. Utoljára mikor itt volt sikerült összevesznünk, mert a férjem nem meri megmondani neki, hogy menjen haza, hiába mondom, hogy 3 nap a tűrőképességem és utána robbanok.
Balázs is sokat bukott, mert mindig túl ette magát. Ha neki nem rossz és nem is fogy akkor szerintem se gond.

Kisvirág!
Jobb kedved van már? Megcsináltam anyukád receptjét a kekszes sütit. Fiam egy falatot sem evett, de én jól bezabáltam :)

Csandy!
Fiad úgy nézi azt az újságot, mint ha tudna olvasni :)
Kutyát a férjem is nagyon szeretett volna ide az új lakásba, de lebeszéltem. Amikor fiam született azért megemlítettem neki szülés közben, hogy egyefene kistesó helyett hozhatja a kutyát, de szerencsére idővel meggondoltam magam és inkább a tesó jött :)

Beataa!
Lehet, hogy Kolos is a frontot érezte meg? Nekem ma egész délután fájt a fejem.
megatánc: csak fél szemmel néztem, majd holnap végignézem nyugodtan, ha csak egy gyerek lesz. Azért így is jókat röhögtem magamban. Annak a dagi lánynak még a slicce is kinyílt. Nem sermmi önbizalma volt.
Remélem a privi üzenettel nem bántottalak meg, mert nem válaszoltál. Nem is kell, ha nem akarsz, csak tisztázni szerettem volna :)

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Macsek!
Valószínű, hogy mostmár több tej kell a fiadnak azért nem tudsz fejni.
Nálunk is az egyik nap még 700 g-ot szopott akövetkező nap pedig már 900 g-ot, persze 2-3 napon keresztül éjjel is felkelt, hogy szaporítsa a tejemet.
Mostmár 800 és 900 g között ingadozik a napi átlag.
Egyébként 3 hónapos korban is van növekedési ugrás amikortól több anyatejre van szükségük a babáknak.

Bea!
Biztosan nagyon szép lesz az esküvő és a keresztelő egyben, remélhetőleg fogja bírni az akkor már 1 éves Kolos.Gondolom nem fél óra alatt fogják "összecsapni" a két szertartást.

megatánc: jókat kuncogtam rajta a kövér nőnek ( szegény) egyből észrevettem a lecsúszott sliccét.
Biztos vagyok benne , hogy lesznek nagyon jó táncosok is olyanok akiktől besz@runk majd.

Nyanya!
Az jó lehet, hogy ott van apósod. Utálom amikor anyósom és a férje ( apósom meghalt és anyósom újra férjhez ment a szomszéd komádhoz) eljönnek hozzánk és itt alszanak 2 napig.Annyit zabálnak mint a lovak persze sokkal jobban főzök mint anyósom ezért nem csodálkozom.Én ilyenkor nagyon ki tudok fáradni.
Ráadásul egy 2+ 2 fél szobás panellakás egy kicsit kicsit ennyi embernek úgy, hogy a férjem még a 2 fiát is idehozza természetesen.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok !

Kolos reggel 07.00 ig aludt egyhuzamba és megi nt elaludt(tegnapit bepotólja)

Nyanya 67:
Nem bántottál meg,a privit megirtam és elküldtem!!!!!és csak utána töröltem a magamét ezért nemtudom még1* ugyanazt leírni de megteszem!

A nagypapihoz még annyit, hogy annak idején ő lovas rendőr volt és ment hazafelé ls egy bomba becsapodót mellette és ezért elvesztette a jobb kezét (ami az akkori higénia miatt teljesen lekellett fürészelni)igy most balkezes.
Tehát 88 évesen bal kézzel fulra összecsap 30perc ideje allatt egy adagot!!!


Nálam is ujra előkerült a germastan de annyira fáj a cici h szinte hófehér a fájdalomtól ilyenkor elmegyek melegvizbe zuhizni ha tehetem és megnyugszik.

Mindenkinek jó napot!
Ui.haha a férjem is kiszurta a lecsuszott sliccet,én meg felháborodtam mert a robotsrácot kiszavazták amikor mindenre táncolt

Kép
beataa
 
 


Sziasztok Lányok,

Ex: szuper a telefonos kép, nemhiába, Peti hozta a géneket :) :) :) .

Csandy: nekem is azt jutott eszembe az újságos képnél, hogy olyan értelmesen nézi a kis Gergő, mintha legalábbis tudna olvasni. Tündérke :) .

Nyanya: megértelek apóssal kapcsolatban. Én sem értem az ilyen embereket, hogy nem jut eszükbe az, hogy éppen elég a 2 gyereket is ellátni, ráadásul az egyik még szopik. Miért nem veszik észre, hogy mikor elég??? Jöjjön el, nézze meg, de aztán hagyjon benneteket nyugalomban.

Katus: hát nem lehet egyszerű, nem irigyellek :( .

Nálunk is az a helyzet, hogy a férjem szülei 300 km-re laknak tőlünk és ha eljönnek, akkor nem egy napra. Szerencsére ez még csak 2-szer történt meg és tudom, hogy egy évben nem is fogunk velük többet találkozni, mint kb. 5-ször. Abból 4-szer mi megyünk...
Eddig amikor mentünk, akkor ált. egy hétvégét ott töltöttünk, de most hogy meglett a babó és már autó is van, reggel megyünk és este jövünk. Persze még a babával nem mentünk, ez csak terv :) .
Én mondjuk mindig törekedtem arra, hogy anyósomékat úgy elfogadjam, ahogy vannak (szerintem sikerült), mert én is elvárom a férjemtől, hogy tisztelje a szüleimet. Szerencsére harmonikus a kapcsolat mindkettőnk szülei és közöttünk :) .
De azt is megértem, ha vkinél nem így van, nyilván megvan az oka...

Macsek: tejci miatt ne aggódj, ezt tudom csak írni, mert szerintem is átmeneti állapot. Az, hogy estére már nincs annyi tejed természetes. Minden rendben lesz.

Kép
marcy
 
 


Üdv!

Bea, igen, a névadó polgári szertartás, nálunk a házasságkötő teremben rendezik, csak vasárnap. (Nálunk szombaton esketések vannak.)
És ahogy írtam, nálunk nekem is és az öcsémnek is volt keresztelője és névadója is.

Ugye, szerintem is édi a telcsis kép, van meghívós is, szombaton hazafele ugyanis a keresztanyumék ezüstlagzis meghívóját csócsálta.

Egyébként ma nyolc előtt kelt fel a fiam! Nem tudom, mi lelte, és annak ellenére, hogy kb. este fél nyolckor evett, összesen kb. 1,5 dl anyatejet evett meg.

Nyanya, igen, tök sötétben van, nem érdekli. Igaz, nálunk azért sosincs tök sötét, mert a lakásban mindig világít valami (ha más nem a tv), kivéve, ha mindenki alszik.
De Petit nem zavarja a holt homály... Szerintem olyan e tekintetben, mint én, ha világít valami, nem tudok elaludni... Szóval ha megy a tv, kb. az esetek 5-10%-ában alszok el, de akkor már azért, mert hulla vagyok. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Pil!
SOS!!!!!
Írd meg légyszíves annak a homeos szernek a nevét amit a gátmetszésre szedtél.
Mikor kell elkezdeni és mennyit kell szedni belőle?

Az egyik barátnőm hamarosan szülni fog és neki kellene.

Marcy!
nekem is a bajom, hogy 250 km laknak és és mi is 2 napra megyünk.( Elég nagy kosz van náluk ezért nem szivesen megyek főleg 2 kisgyerekkel)
Úgy néz ki, hogy a jövő héten pedig el fogunk menni, hát nem szivesen megyek még meggondolom.
( csak mindíg arra gondolok ilyenkor ha az én anyám lakna ilyen messze és a férjem nem akarna jönni az milyen szarul esne.)

Kép

Kép
katus73
 
 


sziasztok!

Csandy, Bea, Marcy, Ex! Nagyon édesek a babák!

Bea! Jól látom, hogy Kolosnak barnák a szemei?

Képzeljétek! Mostmár a 3. éjszkánk volt, hogy többször is felsírt Peti. Álmában sír, de csak akkor nyugszik meg, ha kiveszük ölbe 1-2 percre. Persze ő közben is alszik. Este 9 körül szokott elaludni és éjfélig van ez a sírogatás ill., reggel 5-6-tól ébredésig! Nem tudom mitől lehet. Idáig hangja nem volt éjszaka!

Tegnap Peti nem akart cicilni. Csak sírt, amikor cicire akartam tenni. Arra gondoltam, hogy a mensim miatt van, mert nagyon erősen vérzek. Még sosem történt velem ilyen. Simán el volt napközben kb. 7 órát kajcsi nélkül. Este már négykézláb ereszkedtem felé. Úgy elfogadta, de nagyon kényelmetlen volt.

Tegnap ki akartam próbálni a Marsi Anikó féle módszert, hogy álmában megetetem a babát és akkor reggelig alszik. Hát, nem jött össze! Fél 12 felé felsírt, próbáltam cicire rakni, de úgy összeszorította a száját, hogy csak néztem nagyokat!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Ex! Azt hiszem lekoppintjuk tőletek a kiságyra szerelt játékos képet! Mármint a módszert. Tök jó!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, szegedi vagyok és pár napot a fővárosban fogok majd tölteni elszeretnék menni angol turiba ahol jó minőségű, alig használt ruhák (rongyosak nem érdekelnek olyat itt Szegeden is találok bőven) vannak megfizethető áron, jó lenne ha kilóra lenne. És érdekelne v.mi bizományi féle ahol sok jó minőségű játékot találnék esetleg autósülést a kislányomnak. Csak jó és olcsó helyek érdekelnek.
Ha tudtok segíteni akkor: tabimariann@gmail.com -ra irjatok, mert sok topikba beírom a segítség kérésemet. ha valik Szegeden keres bármit szívesen segítek :lol: :lol:
Előre is kösz a segítségetek: Rika

KépKép

KépKép
rika07
 
 


Reni, szabad a gazda! :)

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem volt időm visszaolvasni, tegnap vagy fél napot a Bethesdában töltöttük, és mire hazaértünk, kidőltem...
Nem kellett bent maradnunk, a kaki mintha javulóban lenne. A vérképe rendben, csináltak hasi uh-t, az is OK. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy tejallergia, mert mást nem találtak. Az ottani gasztróshoz irányítottak, ő nagyon rendes, össze sem lehet hasonlítani az Örsön lévő szakdokival... Jövő héten kell mennünk kontrollra.
Az új tápit eszi, és a szopi sem maradt még el, esténként újra fejek, hogy egy kicsit szaporítsam. Lassan elkezdhetjük a hozzátápit is, ugyanis tegnap voltunk 4 hónaposak! :) Ilyenkor mindig rácsodálkozok, hogy milyen gyorsan telik az idő...

Először is üdvözlöm az újakat! Már annyit írtatok, hogy nehéz tartani a lépést, de majd igyekszem visszaolvasni.

A babós képek nagyon jók, főleg az "olvasó" Gergő és a "mobilozó" Petike! :)

Csandy, én majd biztos kérek tippeket az új kajcsi bevezetését illetően, mert hamarosan el akarom kezdeni. Gondoltam megkérdezem a Ritánkat, hogy utána jót röhöghessünk a tanácsain... :) Egyébként a gasztrós doki azt mondta, ha szoptatok is, még várhatok 6 hónapos koráig a hozzátápival, de én mégis el szeretném kezdeni előbb, hátha akkor kevesebb tápi is elég lenne.

Katus, én még nem vettem új farmert, ezt a terhesség előtt is használtam (mármint ami a képen van). Dehát én alapon sem vagyok egy soványság... :) Plussz a tejmentes diéta nagyban hozzásegít, hogy úgy nézzek ki, mint egy éve... Ez az egy pozitívuma van, mert egyébként nagyon szenvedek egy kis fini nasiért... :(

A keresztelővel kapcsolatban nálunk egy kicsit furin alakult a dolog... Eredetileg úgy volt, hogy a nővérem és a fia lesznek a keresztszülők (a sógórom ateista), de egy héttel a keresztelő előtt családi balhé lett, és a nővérem visszamondta a dolgot. Persze nagyon rosszul esett, és semmiképpen nem akartuk elhalasztani, így az unokatesóm és a vőlegénye lettek a beugrós keresztszülők. Nagy örömmel vállalták el, azóta is rendszeresen érdeklődnek, hogy vagyunk, ha tehetik meglátogatnak bennünket. Na most még az a másik, hogy a keresztapa nincs megkeresztelve... Mi úgy voltunk vele, hogy attól függetlenül még el tudja látni a keresztszülői teendőket, kötelességeket. A szertartás előtt még pénteki napon volt egy kb. másfél órás "előadás" arról, hogy mit is jelent a keresztség, nekem nagyon tetszett. Nagyon szimpatikus, barátságos, közvetlen papunk van, ő is adott össze bennünket, és amint már írtam is, hosszú vörös haja van (püspöki engedéllyel...) :) Az adatok közül csak a neveket kérdezték, a születési helyet, időt, meg a foglalkozást, valamint a vallást. Jó kis társaságot képeztünk, (mindenki bennünket nézett, és tök nagy csönd lett a teremben, mikor a mi adatainakt vették fel), ugyanis két jogász, egy színész, és egy nem tudja megmondani a foglalkozását volt a csapatban... :) (A keresztapa színész egyébként, szerepelt a Barátok köztben is.) Ja, és a keresztapa szintén ennél a papnál szeretne majd megkeresztelkedni... Még az is lehet, hogy én leszek a keresztanyja, vagy a férjem a keresztapa.. :)

Valaki kérdezett a kaki színével kapcsolatban. Én úgy tudom, akkor kell orvosnak megmutatni, ha vért lát benne az ember, vagy ha nyálkás. Nálunk ezek voltak az allergia tünetei, de okozhatja fertőzés is. Ezekben az esetekben valami miatt bélhurut van.

Kari, akkor én értettem félre a hozzászólásodat, és ne haragudj, ha túlreagáltam! :)

Szilvi, nem semmi a karambol! Egyébként ki a Majka barátnője? Nekem még a neve sem mond semmit... Bár az igaz, hogy elég távol áll tőlem a bulvár sajtó...

Álmában etetést már én is csináltam, pl. mikor korán aludt el, és nem szerettem volna, ha éjjel felkel. Persze mindig kivártam a kellő időt az előtte lévő etetés óta, és simán ment a szopi is meg az üvegből etetés is. Olyan aranyos olyankor, ki sem nyitja a szemét, csak a szája mozog, aztán egy kis böfi, és alszik is tovább. :)

Mi olyan jóban vagyunk anyóssal meg apóssal, hogy úgy kell nekik mondani, hogy ugyan nézzék már meg az unokájukat... Főleg apósomat hagyja hidegen, tegnap is elhozta a járókát, eddig nála tároltuk, de fel sem jött, a férjem ment le érte, és hiába hívta, nem jött fel, mert sietett... Szóval nekem nem kell attól tartanom, hogy ránk telepszenek! :)

Marcy, Beata, nagyon szépek a kislegények! :) Lassan már nem is tudom, kit válasszak Julcsának. :lol:

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Peti most kapott egy új szekót a nagyitól. Gyorsan lefotóztam.
A képen nem én vagyok, hanem az anyukám.

Kép

Peti a nagyival

Reni
Kép
prenata
 
 


szekó = szerkó

Reni
Kép
prenata
 
 


Katus:delphinium staphisagria ch9

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Ex4

Már korábban is kérdezni akartam. Mennyibe kerül egy doboz tápszer? Csak a kíváncsiság vezérrel, mert már több helyen olvastam, hogy milyen drága! Ja, és mennyi ideig elég?

Reni
Kép
prenata
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?