Új privát üzeneted érkezett!

kedves tiza, a hormonokkal kapcsolatban biztosan félreértettem valamit, 15-én voltam inszemen.
Szorítok mindenkinek, őszintén szólva nagyon nehezen tudom követni az eseményeket, ha lesz egy kis ráérő időm megpróbálkozom azzal a táblázattal, bár nemtudom lányok van valami előrelépés ezügyben.
Szép napot mindenkinek, és persze Éljen sokáig minden szülinapos!(kívánhatok ikreket?!)
bbilona
bbilona

tiza, kitartás, én ezért nem is merek tesztelni, félek a kudarctól.
Hogy viseled? Vagy ez olyan na a fenébe megint megjött érzés?
Az én orvosommal nem beszéltünk a táplálkozásról, segít a sok fehérje? Szoktam gondolni rá amikor tömöm magamba a szénhidrátot, hogy talán csökkenteni kéne. Érdekes dolog ez én fogytam 2kg-t, pedig most én sem járok már edzeni, és hát igen lustának érzem magam, a kímélő életmód miatt.
bbilona

Ilona :)
Állítólag a nyálkahártya építésben és a beágyazódásban van szerepe a fokozott fehérje fogyasztásnak. Úgy látom Neked nem kell félni a szénhidráttól sem.
Az Utrogestanra visszatérve az kitolja a ciklust. Nekem pl. nem tud megjönni tőle. Volt, hogy 39 napos lett a ciklusom, mert egy ideig nem mertem abbahagyni, utána meg vagy 4-5 napig még nem jött meg. Most már, ha érzem, hogy nem sikerült abbahagyom, így is beletelik egy pár napba míg kiürül.
Nekem is 15-én volt az inszem (a második), sajnos az én szervezetem hamar jelez, így nincs idő reménykedni.

Kép
Kép
tiza

bbilona,

nekem a doki külön elmondta, hogy rengeteg víz és fehérje. Most mikor voltam inszemen mellettem lombikosok voltak, és nekik a doki előírt napi 25 dkg túrót, és 1 doboz tejfölt, 4-5 l folyadékot. Állítólag ezek segítenek abban, hogy vastagabb legyen a nyálkahártya.

Tiza!
még nem jött meg ugye? akkor miért is készülsz a következő inszemre. Pozítiv hozzáállást, hisz lehet hogy ott van egy kis pocaklakó benned!!!!
málna79

kedves tiza,
jó hogy te tisztában vagy ezekkel. Sajnálom, hogy az orvos nem mesél ilyesmikről, nem emlékszem, hogy a gyógyszer papírjai között ilyesmi szerepelt volna, de megnézem mégegyszer.
Őszintén én is produkálom a menzesz előtti bosszant minden állapotot, de reménykedem, mert a bal oldalam szúr néha, és bár ez volt a stimuláláskor is, de rettentően fáradékony vagyok, és olyan semmire sem való. Nekem ez az első, én még nagyon bizakodó vagyok.
bbilona

málna, köszönöm az ötletet, ha esetleg lenne 2. inszem erre jobban oda fogok figyelni. Lehet, hogy hogyismondjam nem jó dokihoz járok? Neked ki az orvosod, ha szabd ezt tudni?
További szép napot!
bbilona

Ilona :)
Egyébként a doki nekem sem mondta külön ezeket, én a neten néztem utána. A legtöbb dolgot innen tudom, már a doki sem tud újat mondani.

Málna :)
Még nem jött meg, de nem egyszerűen csak érzem, hanem nálam menetrendszerű a mensi és most is annak megfelelően viselkedik a testem. Mindig a 12. dpo-n begörcsölök és a hőm is esik. Most is így lett, egy nappal azelőtt pedig még minden szupi volt. És egyébként sem érzem egy kicsit sem, hogy babás lennék, annál inkább hogy jön a mensi.

Kép
Kép
tiza

bbilona,
én a BMC-be járok Konc dokihoz. Őszintén ő sem sok mindent mondott nekem. Ő csak megemlítette, az interneten olvastam. Végül is bajom nem lehet tőle, ezért odafigyelek. Neked hol csinálták? Mikor tesztelsz?

Tiza,
szorítok neked. Én már hallottam olyat, hogy azt hitte hogy meg fog jönni, és csak egy pocaklakó volt ott.
málna79

gyöngyike, hát el sem tudom képzelni milyen lehet amikor rúg a baba odabent, tök furi lehet :lol: de jó lehet már vásárolgatni,
szerintem jól döntöttél, hogy nem egy vacak babakocsira áldozott a családi kassza, én sem gondolom, hogy azért mert csak 1-2 évre szólnak ezek a babaholmik azért a praktikátlant kéne megvenni...
plána ha még jönnek a tesókák :lol:
boldog szülinapot neked, istenke éltessen nagyon sokáig :lol:

odry, zölddiszno tiza, szorítok mindenkinek iszonyúúúan :lol: :lol:

bbilona, remélem a szúráasid 'azok lesznek, szorítok :!:
kicsiboris

Sape!

Annyira sajnalom, hogy igy alakult, de valahogy ereztem. Nem tudom megmondani miert - talan mert annyira elbujtal elolunk :( De veled erzek nagyon!!!!

Odry!
Remelem mar jol vagy! Elore is boldog szuletesnapot,es HAJRA, hatha most fog foganni. :)

KicsiBorcsam!
Nagyon koszonom hianyolo emiled - egyszeruen sokat vallaltam. Viszont lefoglal, es ez minden szempontbol klassz. Elvagytok ti a topicban az en bajom nelkul is :) Nagyon orulok, hogy az injekciokkal vegre felhagyhattal! Szuper lesz vegre neked is. Az egyik baratnom szinte rogton egy ilyen kura utan esett teherbe - neki is endimetriozisa volt.

Nem latszik most rajtam, de teljesen feldobodtam, mert bejelentkeztem az uj dokimhoz, aki fogad, es a meddoseg a szakterulete, de nem feltetlen kell inszemet csinalni :) Kikertem osszes leletem, es okt. 13. pentek megyek hozza. Hatha szerencset hoz a datum. Most ugy erzem belul nogyogyaszatilag nincs minden rendben nalam :( Valahogy rossz sejtesem van :(
Kicsit meg is faztam :(

Mindenkire gondolok, es drukkolok, inszem elott, utan es kozben :)
Puszi nektek!
babszi

Kedves Málna!

Köszi a drukkot! Én is nagyon szorítok neked! - és mindenkinek! Kép Egyébként a BMC-be járok én is. 14.-én volt az inszem, de még nem teszteltem, nem vagyok rá felkészülve! De úgy gondolom meg fogom tenni mielőtt visszamegyek, mert akkor már nem ér nagy meglepetés! Addig is imádkozom, bár tudom az első inszem sikere nagyon ritka... :(
De hát vannak még csodák!!!
Nekem nincs problémám különösebben, viszont a cicim nagyon érzékeny lett tegnap óta, de én már "nekik" sem hiszek! Kép Én azt sem tudom, egyáltalán kellene-e már valamit éreznem?

Tiza!
Te is használod az Utro-t, és azt írtad, hogy mikor már úgy érzed nem sikerült, akkor abbahagyod.
Azt szeretném tőled kérdezni, hogy hogyan érzed azt, hogy nem sikerült? Miből?
A menstuációs fájdalmakra gondoltál itt?
Mert én még most is használom (utro-t), és azt hittem addig használni is kell, míg el nem fogy az összes.
Bocsi ha kicsit buta lett a kérdés, remélem azért érted!
Sok szerencsét neked a továbbiakhoz! Kép
Orsi
orsika0

babszikám, na végre :lol: már azt hittem nem is írsz soha-soha nekünk :evil: te kis ördögfióka 8)
viszont nagyon örülök a hírednek, hogy sikerülhet az orvosváltás, pont időben teszed ezt a lépést meg ...szerintem :shock:
és a leletek kikérése nem volt ciki?

orsika kedves, ne legyél ilyen pesszimista, én a te helyedben tűkön ülnék és várnám azt a csodát, de komolyan...ha én már az első inszemnél tartanék nahgyon odalennék, hátha sikerül :oops:
úgyhogy csak előre :!: :!:

inszemes lányok hajrá mindent bele :!: :!: :!:
kicsiboris

szia lányok!
nem azért nem okoskodásból, de szerintem nem attól terhes vki, hogy úgy érzi az, vagy nem.van aki 9 hónap alatt nem érez semmit,csak látja hogy nől a hasa!
mi ez a negatív hozzáálás?
még le se telt a két hét már lemondtatok róla!szerintem ez nem helyes.az utrot sem szabad csak úgy abbahagyni!a progimegvonás is árthat!!!!csak a 17 nap tájékán, több nega teszt után.
nekem szept 15.én volt a beülti, bennem is sok minden kavarog,de még semmi nem dőlt el!!!!
babszi!ciki volt elkérni a papírokat?írd meg hogy volt!
lola29

Sziasztok!

Csajok nagyon elvagytok kenődve :(
Ne legyetek ennyire kedvtelenek,de lesz ez jobb is!

Babszi!
Már én is azon gondolkodtam,hogy írok emailt,hátha!?
Az nem jó,ha nem jól érzed magadat!
Nekem a 13.-val sosem volt bajom,sőt Kép
Remélem és kívánom,hogy NEKED is jót hozzon!
Köszi a köszöntést,de még ' meg is kell érni" - szokták mondani.
Röpizel még? Általánosban én is játszottam,de hol van az már.
Örülök Neked és légyszi gyere gyakrabban Kép
Neked!

Kisboris!
Én is szorítok Kép
És bár nincs szülinapod,de remélem Te is hamarossan megkapod az ajándékodat!

CSajok Mindenkinek,aki tesztelést fog csinálni kívánom,hogy
Kép

Odry Kép
ilyen csikos legyen!
odry

Odry!
Nanáááá, hogy ropizek meg, imadom. Ennyi idot tudok csak magamra kiszoritani, de mar azt tervezem, hogy nem megyek a heten, mert nem lesz ra idom. :( Bar meg nem dontottem.

A papirokat nem volt ciki kikerni, mert nem a dokival beszeltem, hanem a nagyon kedves asszisztensnovel. Mondtam, hogy bejelentkeztem lombikos dokihoz, hogy megbeszeljuk hogyan tovabb, mert az inszemben nem hiszek. :( Nagyon kedves volt, majd vissza kell vinnem neki a papirokat, ha lesz idom ra... Igy elkerultem a kenyes szitut :) Es nagyon orultem, hogy a szerencse mellem szegodott ebben. Uj dokit felhivtam, nagyon orultem, mert kedves volt a hangja, es azt mondta, hogy megtiszteltetes, hogy ot valasztottam. Remelem en is igy fogom erezni, es tud majd segiteni. A meddoseg a szakterulete. Alig varom, hogy okt. 13. legyen!!!

Puszi nektek! Lola! Azert, mert nem vagyok, ezerrel gondolok ratok, es neked is kulonosen szurkolok!!!!
babszi

Halihó!

Uh-n ma 4 tüszőt láttunk. 17-20mm-esek. Szép nagyok. Ma éjjel kell "ovulálnom", aztán jöhet az inszem...
Nekem is azt mondta valaki, hogy az első inszem nem szokott sikerülni, meg 20 %, de van olyan akinek elsőre ikrei lettek. Tehát menjünk a dolognak pozitívan.

Van közetetek pécsi inszemes csüt-péntekre?

A háziorvosom azt mondta bármennyi időre kiír, csak pihenjek nagyon sokat.

Kicsiboris! Azt hiszem te kérdezted: Endometriózisom volt, febr. -ban kaptam meg az utolsó decapeptylt, aztán máj. 17-én gyógyszeres rásegítéssel lettem megint nagylány. Azóta stimuzunk, most lesz az első inszem. Majd vigyázok kicsit magamra utána. Mert nagyon reménykedek...

Mit is írtatok? fehérje, sok folyadék? Hát ezen nem fog múlni!

Sziasztok...
zel

Babszi!

Az Én dokim is igy köszöntött és tényleg nagyon jól esik ez az embernek.
Huha nagyon izgi. Annyira kiváncsi vagyok ....
Majd holnap küldök neked emailt,mert írok pár sort ....

Puszi!
odry

Zel!

Szia-szia!!!
Akkor Te ma kaptad a szurit?
Én holnap kapom. Akkor egyszerre megyünk,vagy már ezt írtam!?
A 4 tüsző az szép!!!!

Szép álmokat!

Kép
odry

Lányok!
Én ma kaptam. Holnap randi a kémcsővel...

Kép
zölddisznó

Zel, Zöldcoca, Odry :)
Hajrá, sok sikert!

Lola :)
Tulajdonképpen, ha nem ismerném magam, akkor igazat adnék. Csakhogy 2 év próbálkozás után már el tudom dönteni, hogy a mensi kopogtat. Mindig a 12. dpo-n kezdek el görcsölni már hajnalban és egész nap görcsölök, másnap kevésbé. Ez akkor is így van ha kapok utrot és akkor is ha nem. Azért hagytam abba, mert még utána 4-5 nap múlva jön meg. 16-án utazok Írországba, ha később jönne meg, akkor a következő inszem elmaradna, azt pedig nem akarom. Egyébként valószínűleg nincs is szükségem utrora, mert mindig rendben volt a progi szintem és a hőgörbéim is tökéletesek akkor is, ha nem kapok pótlást. Valamint 4 tüszőm érett, ami eleve több progeszteront termel. Szóval, ha véletlenül babás lennék, akkor sem csináltam bajt. Eddig mindig tovább utroztam és csak rosszul voltam tőle, miközben akkor is tudtam, hogy nem sikerült.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Babszi!
Nem bújtam el,csak így jött ki a lépés. Idő közben rossz lett a netünk, szolgáltatót kellett váltani, addig várni kellett. Meg hát úgy voltam vele, nem kiabálom el egyenlőre csendben örültem, gondoltam, ha minden okés akkor részletesen mindent leírok.Sajna nem így lett.Most azzal foglalkozom, hogy most helyre rázódjak, és megjöjjön, amire jelenleg esélyt sem látok. Már pedig ha holnapig nem jelentkezik mennem kell e Klinikára, és vaószínű beavatkozás lesz a vége, de én még reménykedek, hogy nem kell mennem. Ágota sokat segít túl lépnem ezen, nagyon anyás lett az almúlt napokban aminek én nagyon örülök.
Remélem neked az új doki sokat fog tudni segíteni.Tudod amit régebben is mondtam nektek, hogy a nélkül nem lehet ezt végig csinálni, hogy az orvosodba ne bíznál!!!!!

Mindenkinek szorítok!Ügyik legyetek!!!!
sapé

kedves málna, én is a BMC-be járok Szűcs dokihoz. okt.9-én megyek kontrollra az 1. inszemem után, persze ha addig nem jön meg, ha igen marad a 2., 3. nap. Nem tesztelek, nem merek :roll:
Köszönöm az érdeklődést!
Az én fejemben teljes a káosz, ki hol tart mindig mentegetőznöm kell,de már elkezdtem összeírni ki hol is tart. Te hol is tartasz?
Mindenkinek csupa jót!
bbilona
bbilona

hát lányok mindenkinek kitartást :lol:

odry, tök cuki a kép amit küldtél nekem, köszike, remélem ilyen szép álmom lesz ma este :P
megkaptad a szurit?

zölddisznócska szorítok a kémcsőrandihoz :oops:

zel, az endód injekciós kúrája után miért kellett segítség? nem indult be a ciklusod? és a kezelés után spontán is kellet pár hónap próbálkozni? vagy azonnal stimu és stb...? azért kérdezem, mert nekem okt. végén szűnik meg az utolsó szuri hatása és még nem tudom mi lesz utána :roll:
hát sok sikert az 1 inszemedhez :!: :!:
kicsiboris

Sziasztok!

Most kaptam meg a szurit.
Jobb oldal-28*24, balon-14*12 és az endo 10.4.
Na ezt sem írtam még le nektek sosem,már a pontos méreteket.
A jobb oldalon szép nagy,még egyzer sem volt ilyen nagy. ne tudok a bal oldalira mit mondani,mert nem is tudom mi lenne a normál. Valaki tudja CSAJOK! :?:
Holnap reggel megyünk és du.-án dolgozni is fogok. Na ilyet sem csináltam még. Hétvégén jön a család kajálni,lesz fözés sütés,szóval nem fogom az ágyban tölteni azt a két napot.

Majd jövök este,mert most ennem kell!

Odry
odry

babszi, elküldtem elbírálásra a táblázatot, remélem megtudod nézni, mert elég furán nézett ki :?
odry, hurrá! küldök egy kis energiát :P
bbilona

Sziasztok!

El vagyok kenődve :( annyira nem,de bántja a hiuságomat.
Az az öszinte igazság,hogy amióta szedem a bogyókat,hízok,de nagyon és ma észre vettem,hogy van két csík a hasamon :cry:
Komolyan olyan szar!!!! Belegondoltam,hogy a babával hány csíkom lesz :? Szóval elszomorít! De ennek ellenére,csík ide-oda jöhet a baba!!! :wink:

Bbilona!
Köszi,Te tudsz ilyet!? Hallodtam már róla és állítólag már volt ehez értő,aki küldte az energiát,de nem is tudom,hogy észleltem-e e e

3 a MAGYAR igazság :?: most jutott el,hogy holnap 3-an megyünk inszemre. :lol: Csajok holnapra mindenkinek ilyen találkát kívánok! Kép

Odry Kép
odry

Sziasztok!
Odry szerintem mind a két tüsződ nagyon jó és még nőhetnek. És még lehet is hogy mivel sok dolgod lesz nem is fogsz nagyon rágondolni.
Nagyon drukkolok mindenkinek akinek a napokban lesz az inszem.
bgyöngyi

Ja!!!

Helyesírás sem megy ma,bocsi!

A szuri óta nagyon fájdogál a hasam,illetve érzem a tüszőket,vagy ki tudja mit.
odry

Kicsiboris!
A szurikúra után sokáig nem jött meg. Azért kellett gyógyszerrel meghozni. Aztán kontroll-laparom is volt, a biztonság kedvéért. Ezek után kezdtük rögtön a stimut, hogy minél gyorsabban teherbe essek. Sajnos volt 3 hónap sikertelen próbálkozásunk, pedig megtettük, amit kell.. :oops:
Most már az orvosom úgy gondolta, kezdjünk valami másba, nehogy az endó gyorsabb legyen , mint a trónörökös. Jön először az inszem.

Odry! Szépek a tüszőid neked is! Nekem is 17-18-19-20 mm-esek voltak. Tegnap éjjel kellett bebökjem az Ovitrelle-t. Kicsit feszít az én pocim is, de ez a szuri miatt természetes. Ha nem lenne a kúra, akkor is észre lehet venni, természetes úton is érezhető mind a peteérés, mind az ovuláció, csak nagyon kell ismerned magad. Így feltuningolva meg pláne érezzük.

Holnap akkor Pécs? Mit viszel? Mit kell vinni? Gondolom papucs, türcsi, köpeny ilyesmi kell. Felkerülünk az osztályra is? sajnos nem volt időm erről beszélni a dokival.
Hátha találkozunk. :wink:

Addig is pihenj, ne parázz, mint én...
zel

Kicsiboris!
A szurikúra után sokáig nem jött meg. Azért kellett gyógyszerrel meghozni. Aztán kontroll-laparom is volt, a biztonság kedvéért. Ezek után kezdtük rögtön a stimut, hogy minél gyorsabban teherbe essek. Sajnos volt 3 hónap sikertelen próbálkozásunk, pedig megtettük, amit kell.. :oops:
Most már az orvosom úgy gondolta, kezdjünk valami másba, nehogy az endó gyorsabb legyen , mint a trónörökös. Jön először az inszem.

Odry! Szépek a tüszőid neked is! Nekem is 17-18-19-20 mm-esek voltak. Tegnap éjjel kellett bebökjem az Ovitrelle-t. Kicsit feszít az én pocim is, de ez a szuri miatt természetes. Ha nem lenne a kúra, akkor is észre lehet venni, természetes úton is érezhető mind a peteérés, mind az ovuláció, csak nagyon kell ismerned magad. Így feltuningolva meg pláne érezzük.

Holnap akkor Pécs? Mit viszel? Mit kell vinni? Gondolom papucs, türcsi, köpeny ilyesmi kell. Felkerülünk az osztályra is? sajnos nem volt időm erről beszélni a dokival.
Hátha találkozunk. :wink:

Addig is pihenj, ne parázz, mint én...
zel

Zel!

A Te tüszőid id szépek! Neked az első,úgye? Töllem kérded,hogy talákozuk-e? Nem,mert én Szegedre járok!
Én nem parázok te se tedd!

Minden rendben lesz! Álmodj szépet!

Odry
odry

Odry!

szerintem azért értettem félre, mert ugy azt írtuk , egyszerre megyünk. Sebaj. Gondolatban veled leszek.
Első. Azért a para. De barátnőm lelkemre Skype-olt, így most teljesen jól vagyok. Mosolyogva fogok holnap mindent elviselni. Tényleg tök jó lett a kedvem.

Hát akkor lányok: holnap a nagy nap. Szorítok mindenkinek, jók legyetek. Pusza...
zel

Odry!
Csík ide vagy oda Kép a végeredmény a lényeg Kép

Kép
Kép
Ági279

Zel!

No para, nemem ma volt az első. Ha akarod, mesélek!

Kép
zölddisznó

Zölddi!

Naná. örülnék neki, ha ma még itt lennél és mesélnél kicsit. Tényleg megköszönném. Mindenki írta, hogy semmi az egész, de amíg át nem megyek rajta izgulni fogok. Pláne, hogy nem kicsi a tét, és az idő is hajt.

Szia...
zel

MSN?

Kép
zölddisznó

csak Skype. MSN még nincs.
zel

Bocsi Zel, elaludtam. :(

Ha esetleg reggel olvasod:

Az "anyagleadás" után kb fél óráig tartott, mire előkészítették - lecentrifugázták a plazmát, kaptt két féle vitamint, és kb 1 cm3 koncentrátumot csináltak belőle.
Maga az eksön kb 3 percig tartott, nem volt kellemetlenebb, mint egy rákszűrés. Egyáltalán nem fájt! A végén raktak fel egy kis gézdarabot, és 50 percet feltettek.
Magyon izgi az egész - olyan jó érzés tudni, hogy most közelebb értél a célhoz.

Hajzá, és jelentkezz, ha túlvagy rajta!

Mindenkinek szorítok a mai inszemhez!

Kép
zölddisznó

Kedves odry,
szerintem ilyet mindenki tud. Egyszerűen gondolok rátok, elmondok néhány imát, kérem hogy siekrüljön, hogy rendben legyen, és elképzelem hogy a sejtek találkoznak.
Csak ügyesen lányok! :wink:
bbilona
bbilona

Sziasztok!

Zsófia vagyok, a Kaális párok fórumáról :)
Szeretnélek Titeket megkérdezni, hogy használ-e, használt-e vki Menorup-ot Closti helyett, mert én az inszemeimnél még azt kaptam és most egy barátnőmnek már Menorupon injekciót írtak fel.
zsofian

zölddisznó, nagyon jól viseled az inszemes megpróbáltatásokat :lol: és szurkolok neked nagyon :lol:

odry, nekem is vannaak csíkjaim a fogyástól/hízástól, de nem érdekel, mert egy kis szoli és nem is látszik :shock: próbáld ki te is, ajánlom neked :!: és nagyon szoríok :D

zel köszi, hát ettől tartok én is, hogy nem jön majd vissza a ciklusom...de neked 3 hónapos szurikúrád volt?
na minden oké? túlestél rajta?
kicsiboris

Kicsiboris köszi!

Zel, Odry? Már pihi otthon, ugye?

Kép
zölddisznó

Kép

Itthon vagyok! 11.30-kor néztek uh.-n és akkor ég nem volt tüszőrepedésem. A szurit tegnap 14 óra fele adták. Szerintetek mennyi ídő,míg útra kelnek Kép

Most pihengélek,aztán 5.-kor van egy kis dolgom.

Majd este jövök!
odry

Szia Odry!

...és hánykor kaptad meg a fiukat?
Nekem 24-36 órát mondott a dokim, hogy hat a Choragon.

Pihizz! Este én is leszek, majd dumálunk.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Ma voltam a klinikán, mivel csak nem jött meg.Az ultragang változatlan volt, majd beszéltem a dokimmal. Holnap reggel vérvételre kell mennem, majd dél körül pedig belgyógyászatra illetve az anaszteziológussal kell beszélnem.Ha minden rendben lesz akkor hétfőn meglesz a beavatkozás. Természetesen ha hétvégén rosszul lennék akkor be kell mennem.
Röviden ennyi történt ma.

Szorítok azoknak akik inszem előtt állnak, ügyik legyetek!Egy nagy kalappal mindenkinek!
sapé

Sziasztok!

Coca!
Vagyok!!!!
11.30-kor uh.-on voltam,majd egyből felmentünk a Dokival a kezelőbe és besegítette a srácoka/csajokat. Kép

Ezért is kérdeztem,hogy mikorra hat a choragon. Az előző 2 alkalomnál is igy volt és tegnap direkt hamarabb adattam be a szurit,igaz csak 3 órával.
Holnap reggel megyek újra,de remélem az éjszaka megtöténik a fogantatás... Állítólag az x kromoszomák tovább bírják,remélem ott csücsükél és várja az én kis bögyörömet... :lol:
És TE hogy vagy???

Sapé!
Szívből sajnálom és csak remélni tudom,hogy minél hamarabb 'túl " leszel rajta.
[img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments
1159463085.23.gif[/img]

Legyen veled az angyalkád!

Kép
odry

Sapé!

A számok jelentek meg a kép meg nem így újra....

Kép

Lola!
Hogy vagy? Holnap fogsz tesztelni???
Drukk 1000-el Kép
odry

Nincs itt senki???

Nem bírok sokat ülni,mert fájdogál a hasikám....
odry

ITT VAGYOK!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Ági279

Coca! Zel! Odry!

Remélem, hogy jó példával játrok előttem Kép

Mit szóltok? Kép

Kép
Kép
Ági279

Vissza: Fogamzás