Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eltűntem kicsit, mert végre valahára elköltöztünk. A végleges lakásunkba csak november végén költözünk majd, így átmenetileg egy ismerős lakásában lakunk, ahol nincs internet. 1 hónapig nem dolgoztam, mert gondoltam rápihenek a 3. lombikra, így a munkahelyemről sem tudtam netezni.
Sajnos nem jó hírrel jövök, mert a 3. lombikunk sem sikerült :cry: . Nincs igazán oka, mert otthon voltam, pihentem, kikapcsoltam. Nagyon jó helyen lakunk most, friss levegőn, nagy terasszal. Sokat olvasgattam és nem paráztam. Nyitva volt a szívem és a lelkem akár 3 babának is, mert annyit kaptam vissza. Minden rendben volt az életemben, de egy babó sem akart az enyém, vagyis a miénk lenni.
Nem mondhatom, hogy nem vagyok elkeseredne, de reményt ad nekem Zsebi és Wish esete is, s ezúttal került a fagyasztóba 3 jó szerkezetű picikénk, így még ez a lehetőség is fel tud villanyozni.
A dokim elküldött méhtükrözésre, meg genetikai vérvételre és továbbra is abban bízunk, hogy találunk valamit, ami mindent megmagyaráz, viszont kezelhető.
Mától dolgozom, ezért mostantól tudok írni.

Remélem, hogy még nem felejtettetek el.

Puszi mindenkinek,
Fanni
fanni73
 
 


Sziasztok

Zseboroszlán
Nagyon szép a pocid, növeszdgesd még jó nagyra

Melcsi
igen eddig úgy látszik hogy siker koronázza a duruzsolást (csak így is maradjon)

Fanni
nagyon sajnálom, de legközelebb küldünk nektek sok sok hadsereg gólyát csak szólj hogy mikor és hova repüljenek!
Az idén még próbálkoztok?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Fanni!

Sajnálom, hogy nem sikerült.

Már hogy felejtenénk el?
Nagyon szurkolunk, hogy a következő próbálkozás sikerrel végződjön.

Timi
latimi
 
 

 
 

Erika :P , Timi :P
Köszönöm szépen!

Igyekszem majd visszaolvasni, hogy tudjam, kivel mi a helyzet.
Egyelőre még csak Zsebi csodás pociját :) láttam.

Fanni
fanni73
 
 


Fanni :)
nem akarok közhelyeket írni... sok-sok erőt a folytatáshoz.

Hát csajok be kell lássam ez a stimu más. Képzeljétek már ma érzem a petefészkeim, vagyis egyelőre a jobbot csak. Anno még a végén sem éreztem semmit. Most meg egyértelműen feszít.
Ennek kapcsán meg látom, hogy mennyit hajolok egy nap :D azt hittem nem is hajolgatok már.... egy frászt nem :D
egy kisautó, egy tányér az alsó fiúkba, egy könyv.... stb :D

kiváncsi leszek.

holnap megyek a házidokihoz, mert a nyirokcsomóm nem igazán akar összemenni. ez kicsit idegesít, nehogy elmaradjon most ez az akció.
meg igazán azt sem szeretném, ha valami antibiotikumos kúra kellene.
Az számoltam, hogy Levinél pont 1 hét alatt ment le ez a fertőzés, nálam csüt. indult... nagyon bízom benne, hogy csak az hat a nyirokcsomókra és csüt. a szám is rendbejön, és utána a nyakam is.

kicsit aggódósra vettem ma a figurát.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fanni!
Sajnálom ami veled történt, de tényleg hidd el van remény és tudom mindenkinek sikerül. Még egy kis kitartás, talán a baba azt szerette volna hogy már a végleges otthonotokban legyetek.
Nagyon drukkolunk és jó hogy azért ott vannak a fagyik.

Timi!
Veletek mi a helyzet?????? Újabb sorszám vagy bármi előrehaladás baba ügyben? Horgászás megy?


Orsi!
Nekem a másodiknál volt a legtöbb petesejtem 15 akkor nem éreztem a hasam most meg hármat látott az első uh-nál és azt hittem hogy szétdurranok nem is aggodtam hogy kevés lesz aztán eltört a mécses hogy csak három.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi :)
készítem a lelkem minden eshetőségre :D a fiúkkal az első UHn 5 volt, bízom benne, hogy lesz ennyi most is.
de azt is próbálom felfogni, hogy minden stimu más, és valószínűleg nem fog minden ugyanúgy zajlani, mint 2.5 éve.

de izgulós vagyok már nagyon a péntek miatt :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Almodo :P
Csak most látom! Szívből gratulálok!!!

Zsebi :P
Köszönöm.
Én is bízom benne, hogy lesz babám, éppen ezért, meg pont a Te (és Wish) pozitív példád miatt most talán nem is viselt meg annyira az, ami történt velem. Na jó, a fagyibabókban bevallom, nagyon bízom. Ott kell legyen az igazi... de ha nem, akkor is lesz valahogy :)
Épp a napokban gondolkodtam, milyen érdekes, hogy mi hárman mentünk anno egyszerre, látszólag nekem sikerült és nektek nem, s végül épp fordítva alakult... de érzem, hogy én is célba érek majd, ahogy remélem, Farkasok is... és persze a többiek.

Orsi :P
Kitartás!

Biztos kicsit elfogult vagyok, de ahogy visszanézegettem és raktatok fel fotókat, szerintem olyan szépséges babók vannak itt, amilyeneket az utcán nem is látok. Remélem, nekem is lesz nemsokára legalább egyetlen egy!

Szép napot mindenkinek!

Fanni
fanni73
 
 


Fanni!
Kép

Mikor fognak a fagyik ébredni vagy még erről korai beszélni?

Orsi!
Péntekre nagy drukk és tessék jelentkezni időben!!!!!
Hogy vagy betegség terén és a fiúk?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!

Én most érdekes dologról nem tudok beszámolni.

Okt. 21-én lesz országos gólyahír tali. Előtte tudjuk majd meg az új sorszámunkat.

Mostanában nem pecáztam.

Próbálok lelkileg feltöltődni.

Timi
latimi
 
 


Zsebi :)
köszi a kérdést. Kispasik teljesen rendben :D már néha túlságosan is.
Hááááát az én szám még elég rémes, már 4 kg-t fogytam, mert enni nem bírok. A folyadékra figyelek.
Ma már annyit javult a helyzet, hogy a nyirokcsomóim visszahúzódtak, amin nagyon izgultam korábban. De a szám még érzékeny.
A joghurt úgy ahogy lemegy, de igazán étvágyam sincs. Kicsit erőtlen vagyok.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsebi :P
Ma voltunk a Kaáliban genetikán és hétfőn megyek hiszterora. Ha mindkét vizsgálat negatív, vagyis egyik bajom/bajunk sincs, akkor decemberben visszakérem a fagyikákat. Ha az a beültetés sem sikerül, akkor a 4. beavatkozásra szeretnék rápihenni most úgy gondolom, 1 évet. Addig vagy lesz spontán, vagy 1 év múlva új lendülettel folytatjuk :P
Ha most találnak valamit, akkor persze még nem tudom...

Borzasztóan kimerített ez a 3 év próbálkozás, benne 1,5 év Kaáli. Na meg az is, hogy 3 hónapos lenne a kisbabánk, ha megmaradt volna... szóval kicsit besokalltam.
Nem tudom, mi a fogantatás titka, próbáltam már mindenhogyan. Annak szerintem kicsit könnyebb, aki tudja, van valami baja vagy neki, vagy a párjának, ott van magyarázat. Nálunk, legalábbis egyelőre nincs. Néha úgy érzem, széllel szemben pisilek -bocsánat-, szembe megyek a sorsommal, de hiába. Ami nem megy, azt nem lehet erőltetni. Legalábbis nem úgy, hogy közben az ember lelke tönkremegy... Ezért jön a pihenés, legalábbis ebből a szempontból.

Kicsit depisre sikeredett, de egyébként belül egészen megnyugodtam ettől az egyébként néhány napos döntésemtől. :roll:

Gyönyörű a pocid :D

Fanni
fanni73
 
 


Fanni :)
nem sikeredett depisre.
szerintem maximálisan érthető az, ahogy érzel, és megérthető a döntés is. A lényeg tényleg a lelketeken van.
Azért nézegess be hozzánk mindig. A fagyishoz meg drukkolok nagyon.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Almodo,

Gratulálok :):):):) Dániel tökéletes :) Ha majd lesz egy kis időd, beszámolhatnál arról hogy milyen volt a szülés....persze tudom hogy ilyenkor az embernek alig van szusszanásnyi ideje...

Zsebi,
Már mekkora a pocid :) Olyan szuper hogy végül mindannyian célbaérünk.....nemsokára már csak 'rossz' emlék lesz az a sok szenvedés ami ide vezetett.... Élvezd ezeket a csodálatos hónapokat, még mielőtt 'elbálnásodnál' :) Végül is nem dolgozol már egyáltalán a szülésig, ugye ?


Fannikám drága,

Annyira rossz hallani hogy nem sikerült...bár jó lett volna tudnunk hogy drukkolni kell :) Úgy látom tényleg reménykedsz a fagyikban, szóval decemberre mennek majd a pozitív sugarak :):):) Valószínűleg ez a bizonytalanság az okokat keresve, ez lehet a legnehezebb.... mégis jól hiszed - én meg tudom - hogy te is el fogsz jutni az út végére, ahol vár(nak) rád a babá(i)d.
A költözéshez sok erőt és türelmet kívánok !!!

Orsi,

Péntekre egy kalappal !!! Húúú 4 kilót fogytál, az nekem is jól jönne :( legalább valami öröm az ürömben :)

Woodi,
EZ a 'nem szabad' nekem is kemény diónak tűnik...a kanalazásnál nálunk sem nagyon hat a tiltás, pedig elég határozottan próbálom mondani, de mivel Máté csak vigyorog rajta a végén én is elvigyorodok.....hát azt hiszem gyakorlat teszi a mestert......de nehéz megtalálni az egyensúlyt abban hogy ne legyen az egész nap csak tiltás, de mégsem lehet mindent rájuk hagyni....

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Ja, a képek a keresztelőről :
Kép Kép
Kép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Zsebikém :-) Igazán formás pocid van. Szép és én is nagyon szeretnék még ilyet. :roll:

Orsi :-) Csak jobbulást kívánhatok. Bár elnézve elég sokunknak akkor sikerült a baba, amikor épp valami baja volt. Én pl. olyan erősen köhögtem, hogy azt mondtam, ha megmarad akár 1 is, az nagyon stram legény lesz. És lett. :D

Almodo :-) Nagy gratula Mátéhoz. Nagyon szép a bőre, a fejformája. Nem is látszik rajta, hogy végigküzdötte magát a szülőcsatornán. A második kép mikor készült? Mennyi ideig vajúdtál? Máté beállt már egy rendszeres időpontra?
Persze a válasz ráér, inkább babázz most. :D

Fanni :-) Nagyon drukkoltam neked a találkozásunk után. De tényleg adjanak erőt a példák. Zsebinek is és wishnek is rettentően szorítottam és mindig elszorult a szívem, mikor bejelentették:hát ez sem. De nekik szerencsére ez már a múltté. Remélem neked is hamarosan mind múlt lesz.

Kriszta :-) Az a baj, hogy Dani is vigyorogva csinálja a 'nem szabadot'. Már tudja milyen képet vágjon, hogy megnevettessen minket és sokszor mi sem álljuk meg nevetés nélkül. (Röhögve meg hogy lehet tiltani?)

Woodi
woodi
 
 


én is kínlódom ám azért ezzel az elmosolygós dologgal :D
ahogy nőnek figikásabbak lesznek :D tudják a trükköket.

hát bízom benne, hogy ez a betegség besegít :D

Kriszta :)
jók lettek a képek :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kriszta!
Nagyon aranyosak a keresztelős képek. Hihetetlen milyen nagy már a kisfiad. :)
Hát igen ki kell élvezni minden percét a babavárásnak, csak hát így hogy ennyit kell pihennem sok helyre nem is jutok el igazából nincs is sok erőm. Rengeteget vagyok itthon és itt a környéken.
Valóban hamar véget ér majd ez az állapot én is nagyon szeretem. Imádom a kerekedő pocakomat.
Tényleg ti kistesóban gondolkodtok?

Woodi!
:)

A változatosság kedvéért most olyan taknyos vagyok hogy csak na. Vasárnap csak a torkom fájt meg nagyonkicsit folyt az orrom hétfőre olyan volt mintha minden elmúlt volna erre most megint elöntött. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kriszta :P Orsi :P Woodi :P
Nagyon kedveset írtatok, köszönöm szépen.
Természetesen továbbra is olvaslak Benneteket, csak egyelőre babás témában nem tudok hozzászólni, így "figyelő üzemmódba" állítom magam.
Puszi,
Fanni
fanni73
 
 


Zsebi!

Az új sorszámunk 112.

Jobbulást. Nagyon vigyázz magatokra!


Orsi!

Ez a -4 kg nálam jól jönne. Már 2 hete nem eszem kenyeret, sütit, csokit, tésztát Úgy látom, az úszógumimtól talán így fokozatosan megszabadulok.

Neked is jobbulást.

Kriszta!

Csak úgy sugárzol. Hát persze nincs is szebb, meghatóbb dolog, amikor az Anyára rámosolyog a gyönyörű babája. Jók lettek a képek.

Fanni!

Nagyon szurkolok Nektek. Úgy is lesz pocaklakód.

Timi
latimi
 
 


Latimi :-) Mennyit gondolok rátok, mikor Danira ráadom a tőletek kapott kis pólót. (Még jó rá és nagyon szeretem.) Nem követtem ponotsan nyomon a sorszámotok alakulását, de az eddigi tempó mellett mikorra várható a baba?
Ja és ilyen diéta mellett nagyon csini anyukája lesz majd. :P

Kriszta :-) Én azért kicsit vitatkoznék Latimivel. IGaz, te is sugárzol ,de nézzétek meg az apukát. Azt a mosolyt. Hát az önmagáért beszél. :D

Zsebi :-) Amikor az orvos megengedi a 4 hét szabadabb mozgást, az most várható pénteken? És a 4 hét után mi lesz? Beszéltetek már erről?
woodi
 
 


Timi!
Örülök, hogy csökkent a szám. :) Nagyon durkkolok nektek hogy karácsonykor már többen legyetek.

Woodi!
Amikor a 12. heti genetikai uh volt akkor akart már a párom nagyon menni haza ill. anyós nem hagyja békén hogy mikor megyünk (ő meg két tűz között) aztán megkérdeztük a dokitól hogy mikor engedélyez egy ilyen hosszú utat (oda-.vissza 500 km) és mondta hogy négy hétig szó sem lehet róla esetleg utána lesz egy könnyebb négy hét de azt is még meglátjuk. Hát holnap megyek és megkérdezem. Itthon teszek veszek de sokat kell fekdünöm a méhszáj miatt amit be is tartok. Későn kelek délelött egy kicsit elmegyek vagy itthon teszek veszek ebéd utána szundítás délután vagy itthon vagy elmegyek itt a környéken a dolgaimat intézni és utána megint feltett lábakkal pihenek. :)

De igazából nem is hiányzik az utazás.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike!
Gyönyörü a pocid, és tényleg, az utazást ne is erőltesd, nem kell az most! Csak pihenj ugy ahogy eddig, a babák kárpótolni fognak ezért a kis kényszuerszünetért! Párodnak is mondd csak meg ezt, amit irtam, az én párom szülei is messze laknak, de szóba se került, hogy elutazzak amig Emesét vártam, csak Ő ment néha.
Timi!
Látom haladtok!
Fanni! Fel a fejjel! Minden nap eggyel közelebb kerülsz a babához!
Kriszta!
Gyönyörüek akeresztelő képek! milyen nag lett Máté!
Nem tudok most többet irni, felébredt a perpeetum Mobile-ém!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Kriszta
nagyon gyönyörű a babócátok

Latimi
Én is nagyon remélem hogy Ti is mihamarabb gyarapodtok és karácsonykor már többen lesztek a karácsonyfa körül
én is diétázom (már csak a cukor miatt is) én diabetikus kenyeret eszem, ebből 1/2kg 260Ft-ba kerül (szeletelt - a Szegedi kórház és Sz. Tudományegyetem Bel.Klinikáján tesztelték) De én láttam ilyen kenyeret a Lehel piac emeletén is. Ennek szénhidráttartalma csak 35,2g/100g

Zseboroszlán
nekem tavaly Krizsa nem engedte az utazást, de azt mondta, hogy ha éjjszaka mikor nincs olyan meleg + a lábaimat tegyem fel a műszerfalra + indulás előtt igyak meg egy kis alkoholt és akkor talán. Végül is elhalasztottuk mikor már Gimes megengedte. Nálunk az én szüleim laknak kb. 250km-re tőlünk.

Mindenkinek szép álmokat kívánok

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,

ne haragudjatok, hogy olyan ritkán jövök, de csak ilyenkor este van kicsit több időm, amikor a gyermek jó esetben már alszik.
Bizony pörgünk ezerrel, a napirend mellett mindennap van valami, hol baba-mama torna, hol úszás, nekem két napon tanítás (reggel), vagy látogató jön, szóval mindig van valami. Ha napközben elalszik Bogi, akkor is tisztára kapkodva csinálok mindent, fél szemmel az órát ill. a bébiőrt lesem, hogy jaj mennyi időm van még? :shock: A cikkírás megmaradt a feladataim között, azt többnyire ilyenkorra időzítem (nem merek róla lemondani, mert olyan nehezen sikerült betörnöm tavaly az újságírók közé, és az embert könnyen elfelejtik...). Egy a szerencsém, hogy itt nem kötnek határidők, de azt persze nem szeretik, ha egy írásomon 2-3 hetet ülök... :oops:
A gond annyi, hogy miután nem álmatagon telnek a napjaim, vagyis kissé be vagyok pörögve, és éjszaka nehezen alszom el, akármilyen kutya fáradt is vagyok. Úgyhogy nem egyszer van olyan reggel, hogy azt érzem, képtelen vagyok felkelni Bogihoz... kóválygok, mindent leverek. Azt hiszem, a tartalékaimat mostanra kezdem igazán felélni, a hajam is elkezdett hullani. Pedig Bogin nem múlik, jó esetben már egybe aluszik 9-10 órát is. Rosszabb esetben kel már hajnalban, de ez gáz, mert mostanában nem alszik vissza azonnal, hanem dumálgat. :? Kriszta, most kezd leesni nekem, amiket meséltél az éjszakai bagoly Mátédról, hogy az mi is. :lol:

Írtam egy olyan aggályomat is, hogy mi van Bogi mozgásfejlődésével. Hát az lett, mint Woodi Danijával, Dévényes gyógytornásznál kötöttünk ki. Bogi nagy baba volt kis hasban (nem tudom emlékeztek-e, de egyáltalán nem volt nagy pocóm, Bogi meg megnőtt 4 kg-osra bent), és a bal oldala lemerevedett, feszesek az izmai. Nem vészes a helyzet, de pár alkalom kell. Azt viszont nem gondoltam álmomban sem, hogy ennyire szörnyű. :cry: Annyira zokog Bogi közben, annyira könyörgőn néz rám, hogy én is nyelem könnyeimet, és nem tudok mit csinálni. Éjjel meg ha álmodom, ez a sírás jön elő. Nagyon fáj neki. Persze ráalszik és elfelejti, de tegnap is, alighogy csak beléptünk a rendelőbe, és meglátta a csajt, máris rázendített... :(

A tejem már minimális sajnos, és ha szopik is, azt is eldisznólkodja, 1-2 perc után úgy dumálgat, hogy benne a bimbó a szájában, vagyis tele pofával, röhög stb. Bármilyen éhes is. Úgyhogy tápi van, tejpép van, ma már kanalaztunk gyümölcspürét, ott is disznólkodik. :lol: Újabban szerelmes a hangjába, ezért áriázós sikításokat rendez naphosszat, ami nagyon szép meg minden, csak néha az ember csillagokat lát tőle. :wink: Felteszek egy kis képet, hogy milyen huncutul tud vigyorogni.

Kép

Woodi, Almodo kisfiának azért ilyen szép a fejformája, mert nem hüvelyi úton született. :wink: Farfekvéses volt, nem kockáztattak. Én legalábbis így tudom...

Kriszta, olyan igazi anyukás-apukások vagytok azon a fotón! Mátén jól látom, fehér frakkocska volt? :D Egyébként hihetetlen hogy már ilyen úriemberkévé cseperedett... :shock: Még most volt, hogy rohantál be a Jánosba, hogy görcsölsz...

Latimi, nem lesz mostanában Gólyahíres találkozó? Októberben ilyenkor szokott lenni, és átrendezik a sorszámokat is, ilyenkor sokat szokott menni lefele. Kitartás, tudom sokat kell várni, de eljön a ti időtök is.

Fanni... ugyanezt tudom mondani neked is... :)

Zsebi, hát ez a pocak máris hatalmas! :shock: Nekem kb. 32 hetesen volt ekkora, nem viccelek! Szerintem ne utazgass... ikerterhesség, nagyon nehezen jött össze, én a széltől is óvnám magamat a helyedben. És már 18 hetes vagy... lassan meg lehet tudni a nemüket is. Te mit érzel? Fiúkat, lányokat? :wink:

Melcsi, a perpetuum mobile-d hány órát alszik napközben? És ha fent van, elfoglalja magát, vagy vele kell lenni? Próbálok kalkulálni, mire készüljek úgy fél év múlva... :lol:

Erika és többiek, diétáról volt szó. Vicces, de rólam egy kg sem ment le szinte a kórházból hazajövetel óta, talán csak 1. Rajtam van 5 kg (te kérdezted Renóka), ellenben összementem, talán még csak a derekam van kicsit megvastagodva, no meg persze a csípőcsontom szélesebb maradt, de egyébként azt veszem észre, hogy a zsír kezd átalakulni izommá. Hiszen rengeteget lóg rajtam Bogi, ruhástul közel 8 kg :oops: , lépcsőzök is vele a házban föl-le, stb. stb. Olyan muszklim van, hogy csak na! :lol:
Ja, diétázni egyébként abszolúte nincs lelkierőm... ilyen leterhelés mellett? :shock:

Icsilya, pont azért mert betegeskedsz, az immunrendszered padlón van, és be fogja fogadni a szervezeted a babákat. A helyedben azt is meggondolnám, mennyit kérjek vissza. Kettesikrek után hármasikrek... :lol:

Na megyek lassan lefeküdni, én már nem nézek tévét

pusz mindenkinek
Vendég
 


Még visszajöttem, gyorsan

Farkaslány, eszembe voltál, csak itt a felsorolásban kimaradtál. Nem értem, biztosan szita már az agyam, de most tulajdonképpen mi a rossz hír? Hogy mégis átjárható vagy a másik oldalról? :shock: Te, én annyira örülnék, ha most nem is kéne már fagyizni, hanem az "átfújás" hatására végre leérne egy megtermékenyült petike és baba lenne belőle. Persze miket nem mondok... 8) szóval nagyon drukkolok, bízom benne hogy ez a sok babrálás a petevezetőddel megteszi végre a hatását!
Vendég
 


Norka!
Nem tudnál lazitani az életeden? Mert igy hamarosan nagyon megviselt leszel, ha még nem vagy az.
A hajhullás sajna igy 3-4 hónap után kezdődik, de segit rajta kb. 2 doboz tabletta, a neve itt van a nyeovemen, de nem jut eszembe.
Emese 2x alszik napközben, bár néha van 1 kis méltatlankodás, nagyon figyelnem kell a megfelelő időre, mert ha nem elég álmos, akkor sokáig játszik, kidobál mindent, kiabál hogy adjam vissza,kezdi előlről, stb, szóval figyelek inkább nagyon. A nappali alvások kb. 1-1,5 órások. Este 1/2 9-re ágyba rakom (Barátok közt miatt :oops: ), és általában 1/2 8 és 1/2 9 között ébred. Kb 3 órát bir ki 2 alvás között ébren. Legtöbbször délelőtt sétálunk, intézem a bankot, bevásárlást, stb, séta közben alszik egyet. Ha otthon vagyunk, igen tevékeny, mászik egyfolytában, székek alatt, etetőszék mögé, küszöbön ki-be, stb, néha odajön hozzám, kis puszi, megnézzük mi fő a fazékban, vagy leülök Hozzá, énekelünk, de ezt külön nem igényli. Mindig körülöttem van, látótérben, de szeret önállóan mozogni. Ahova megyek, oda követ,nagyon gyorsan mászik, nem kell cipelnem a lakásban. Viszont amikor délután felébred, utána csak Vele foglalkozom, együtt mászunk,bujócskázunk,énekelünk,verselünk,pakolgatjuk a kockákat ki-be. Közben persze jön a család, Nagyfiam sertepertél, odaül mellénk, bohóckodnak egyet, feljön a férjem az üzletből, akkor aztán Apa a minden. 1/2 8-kor pedig fürdetjük, legtöbbször együtt a férjemmel, mert utána nagy hancur megy az ágyon és azt isteni átélni :D De Emese alapjában nagyon nyugodt, kiegyensulyozott baba, de rettentő eleven és állandóan dolga van, igy mindig nagyon gyorsan telik a nap, sirásra olyan ritkán marad ideje :wink: Az a fontos, hogy legyen meg a mozgáslehetősége, utazni pl. nagyon nem szeret, az elveszi az időt az Ő értékes mászásától :lol:
Remélem a torna- kellemetlensége ellenére- segiteni fog Boginak, jobb minél hamarabb, és akkor nem lesz gond később.
Mennem kell, felébredt.
Puszi

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok Lányok,

Kriszta :)
Nagyon helyes Máté a keresztelő képeken! Laurának pont féléves "szülinapján" lesz a keresztelője, okt 8-án, ha minden ok lesz. :)

Norka :)
Szerinte többet kellene pihenned, mert nem szeretnélek elkeseríteni, de nagyon rapszodikus, h melyik gyerek mikor és mennyit alszik. Ha már most végén vannak a tartalékaid, az csak Boginak lesz rossza végén, h nem kap teljes értékű mamit. Egyszer vannak az életnek ezek a pillanatai Bogival, most kell őket teljesen átélni! :)

Melcsi :)
Meggyógyultál már? Tali jövő héten valamikor? :)
Mindig olyan jó olvasni, amit Pörikéről írsz! Olyan kis kiegyensúlyozott baba! :) És nagyon stramm! Mint a mamája! :)

Orsi :)
Jobbulást kívánok, és persze nagyon-nagyon drukkolok Nektek, h minden rendben legyen a babókkal!

Rólunk pár szóban:
küzdünk a kanállal még mindig. Néha jobb, néha rosszabb. Kijött az első kis fogunk, közepesen viseli meg a kicsimet. Éjjel többször kel, nappal néha kicsit nyűgösebb, ennyi. És lehet, hogy az egész kanál-mizéria emiatt van. nagyon szereti az ízeket, imádja, eddig almát és sütőtök-almát, meg bari-almát adtam neki, mind nagyon ízlik. :) Napi 120g megy le, 3 részletben. Persze van, hogy egy óráig eszünk 30g-ot. De nem adom fel. :) Amikor nagyon éhes, akkor nem válogat. :) Múlt héten meg előtte szépen gyaraodott (akkor kapott Sinlac-ot is), de most csak 60g-ot a múlt héten. Most nem adtam neki Sinlac-ot, nagyon megfogta a kakiját.
Sokat forog már innen oda, mge vissza, sokat játszik, sokat el is van egyedül. 3 óránklént alszik nappal, kezdem megszoktatni a napi ritmusra, reggel 7.30-kor kelés van, majd 8.30-kor reggeli, majd 10.30-tól alvás. Változó az alvás hossza. (1/2 - 3 óra) Délután is alszik egyet, az is változó (1-2-3 óra) nappal összesen 4 órát alszik, az elosztás mindig más. Majd kb. 4 után már csak séta, játék, kajcsi hegyek vannak. Este 19.30-kor fürdés, majd 21.00-kor alvás. Bejött amit a TV-ben láttam, hogy ha az esti elalvás előtt TV kikapcs, nyugi van, gyorsabban elalszik. meg persze kifárad este a kanál láttán való sírásba. De majd betörjük a kiscsikónkat. :)

Puszi, most mennem kell.

KépKép
unique
 
 


Fanni, jó, hogy hírt adtál magadról. Sok minden történt veled mostanában, megszoktad már az új lakhelyet? Remélem tudsz belőlünk is egy kis erőt meríteni a nehezebb napokra, mindenki révbe ér. Most te jössz.

Kriszta, Máté nagyon szép kisfiú, örülök, hogy jól sikerült a keresztelőtök. Akartam már régebben kérdezni, hogy volt-e vmi "panasz" a Menjugate oltás után? Hani kb. két hét múlva kapja meg, még mindig tartok tőle.

Norka, édes ez a kép Bogiról. Jó kis minen lében kanál vagy, én úgy gondolom, hogy neked kell tudnod hol a határ, mennyit bírsz. Én pl. hiába szeretném a sportot beiktatni az életembe, képtelen vagyok elkezdeni, mert ha alszik a baba annyi minden mást csinálok, ha meg ébren van, vele vagyok. Rajtam is stagnál az a 4-5 kg plussz, bevallom baromira zavar, nálunk sem kell most már mindig a cici, hamarosan elkezdek diétázni.
Mi is jártunk Dévény-es gyógytornászhoz, 6 alkalomra volt "csak" szükség, az elején nem tudtuk, mire számítsunk. Én is kb. 5 percig ültem utána avolán mögött mire el tudtam indulni haza, talán születésekor sírhatott ennyire, mint ott a foglalkozáson. Már az első "edzés" meghozta az eredményét, hason aludt aznap. Nálunk a nyakával volt gond, nem tudta eléggé kiemelni, ezért utált hason lenni. Nagyon profi volt a tornász, engem az vígasztalt, hogy eredményes, amit csinál. Kegyetlen, mert szétfejtegetik az izmot és ez bizony baromi fájdalmas (rajtam is megcsinálta a gyógytornász), majdnem szétrúgtam a padlót. Nagyon sokat segített a gyereken, Bogi is gyorsan fejlődni fog, meglátod.

Unique, én is próbálok kialakítani vmiféle napirendet, amit a bébi rendszerint fel is rug. Tejbedarapépet és tejpépet adok neki friss gyümölccsel vagy bolti péppel összekeverve, láthatóan ízlik neki (2X kap ilyet), este tápszer kb. 130ml, napközben a többi szopi+ víz. Legutóbb 7,800gr volt a drága és most 70-es ruhákat hordunk. Nem szoktam sűrűn méregetni, hiszen minden nap kakil, jókat alszik, játszik. Gondolod, hogy 6dkg kevés most heti gyarapodásnak? A mozgás is elveszi az energiát, szerintem elég nagy már ahhoz, hogy követeljen ha éhes. Már nagyon várom, hogy hasról vissza tudjon fordulni, egyenlőre esze ágában sincs, inkább hív, hogy fordítsam vissza. Persze hagyom néha, de sokáig nem bírom hallgatni, ha könyörög...

Melcsi, meggyógyultál? Kegyetlen lehet a fülfájás, sajnáltalak. Képet Emeséről, képet Emeséről!!

Hú, most mennem kell.
Orsi, sokat jársz a fejemben, mit szólnál ha ikerlányok lennének a következő gyerekeitek?

r.
renoka
 
 


Fanni, jó, hogy hírt adtál magadról. Sok minden történt veled mostanában, megszoktad már az új lakhelyet? Remélem tudsz belőlünk is egy kis erőt meríteni a nehezebb napokra, mindenki révbe ér. Most te jössz.

Kriszta, Máté nagyon szép kisfiú, örülök, hogy jól sikerült a keresztelőtök. Akartam már régebben kérdezni, hogy volt-e vmi "panasz" a Menjugate oltás után? Hani kb. két hét múlva kapja meg, még mindig tartok tőle.

Norka, édes ez a kép Bogiról. Jó kis minen lében kanál vagy, én úgy gondolom, hogy neked kell tudnod hol a határ, mennyit bírsz. Én pl. hiába szeretném a sportot beiktatni az életembe, képtelen vagyok elkezdeni, mert ha alszik a baba annyi minden mást csinálok, ha meg ébren van, vele vagyok. Rajtam is stagnál az a 4-5 kg plussz, bevallom baromira zavar, nálunk sem kell most már mindig a cici, hamarosan elkezdek diétázni.
Mi is jártunk Dévény-es gyógytornászhoz, 6 alkalomra volt "csak" szükség, az elején nem tudtuk, mire számítsunk. Én is kb. 5 percig ültem utána avolán mögött mire el tudtam indulni haza, talán születésekor sírhatott ennyire, mint ott a foglalkozáson. Már az első "edzés" meghozta az eredményét, hason aludt aznap. Nálunk a nyakával volt gond, nem tudta eléggé kiemelni, ezért utált hason lenni. Nagyon profi volt a tornász, engem az vígasztalt, hogy eredményes, amit csinál. Kegyetlen, mert szétfejtegetik az izmot és ez bizony baromi fájdalmas (rajtam is megcsinálta a gyógytornász), majdnem szétrúgtam a padlót. Nagyon sokat segített a gyereken, Bogi is gyorsan fejlődni fog, meglátod.

Unique, én is próbálok kialakítani vmiféle napirendet, amit a bébi rendszerint fel is rug. Tejbedarapépet és tejpépet adok neki friss gyümölccsel vagy bolti péppel összekeverve, láthatóan ízlik neki (2X kap ilyet), este tápszer kb. 130ml, napközben a többi szopi+ víz. Legutóbb 7,800gr volt a drága és most 70-es ruhákat hordunk. Nem szoktam sűrűn méregetni, hiszen minden nap kakil, jókat alszik, játszik. Gondolod, hogy 6dkg kevés most heti gyarapodásnak? A mozgás is elveszi az energiát, szerintem elég nagy már ahhoz, hogy követeljen ha éhes. Már nagyon várom, hogy hasról vissza tudjon fordulni, egyenlőre esze ágában sincs, inkább hív, hogy fordítsam vissza. Persze hagyom néha, de sokáig nem bírom hallgatni, ha könyörög...

Melcsi, meggyógyultál? Kegyetlen lehet a fülfájás, sajnáltalak. Képet Emeséről, képet Emeséről!!

Hú, most mennem kell.
Orsi, sokat jársz a fejemben, mit szólnál ha ikerlányok lennének a következő gyerekeitek?

r. Kép
renoka
 
 


Nóri :P
Remélem...

Reno :P
Köszönöm szépen!
Ez még nem a végleges lakásunk, csak egy átmeneti. Könnyű volt megszokni, mert sokkal jobb, mint a korábbi volt :)
Még sok víz lefolyik addig a Dunán, de november végére lesz -reméljük- kész a mi házunk, ami már az igazi lakásunk lesz!
Már nagyon várom, mert egyelőre csak a sok futkosás és idegeskedés van vele, de azért haladunk...
Igen, olvasgatok és tanulok Tőletek. És nézem a szebbnél szebb babákat :P

Puszi,
Fanni
fanni73
 
 


Sziasztok

Nóri
szerintem ha ilyen intenzíven fogsz továbbra is csinálni mindent akkor nagyon hamar nagyon gyorsan ki fogsz készülni, vigyázz nagyon magadra

Renoka
nagyon édes a babóca

Azt szeretném megkérdezni - mert már egy páran már azzal molesztálnak hogy miért nem adok - hogy egy 8 hónapos babának lehet adni joghurtot? És ha igen akkor milyet?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika :)
én nem adtam. Csak 10-11 hósan. akkor is csak natur biojoghurtot, vagy magában, vagy gyümölccsel, vagy biokefírt.
Gyári gyümölcsjoghurtot most is csak biot kapnak, próbálom kerülni az adalékanyagokat.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Norka :)
nagyon szép Bogi ezen a képen, nem is mondtam az előbb! :) Olyan komoly kiscsaj! Ugyanakkor látszik a szemében a huncut mosoly :)

Reno :)
Azta... nem semmi, 7.800g!!! Gratulálok! Nagyon szép Hanna! :) Látszik, mjilyen elégedett a nagyvilággal!
Milyen tejpépet adsz neki? És milyen tejbedarapépet? Egyáltalán, mi a kettő közötti különbség? :shock:
Laura mostanság már nem kakil minden nap, két naponta, de van, hogy egy nap 2x is. És már abszolút másmilyet kakil, mint eddig. És jó bü... :P
Megindult benne valami a gyümik hatására :P
6 dkg a védőnénink szerint kevés. Nekem 8, hogy mennyit hízik, amíg szépen fejlődik, sokat mozog, alszik, rengeteget pisil, stb.stb. Csak akörnyezetemben 6 hónapos korban minden baba már 8 kg-s legalább.. Mi meg 7 kg-t jó, ha megütjük alulról fél évesen :)

Erika :)
Nem tudok hozzászólni a joghurtos témához, de Orsinak van egy hozzátápis táblázata, ha visszakeresel, megtalálod, nemrég tette fel.

Puszi

KépKép
unique
 
 


Sziasztok

Icsilya
köszi szépen

Unique
szerintem ne izgulj hogy a babócád még nincs 8 kiló, az én drágám most volt kedden 26-án 8 hónapos és ma badyval és pelenkával együtt mértek a rendelőben 7580g-ot, igazhogy kis súllyal is született, mindössze 2670g-al, és szerintem pont jó, nem vékony, nem duci. Nekem is mindenki azt mondják, hogy milyen nagy gyerek, én meg erre hogy nem igaz mert a korabeliek mind jóval nagyobbak, de én így is megvagyok elégedve, nekem pisil rendesen és napi átlagban 2X van kaka is. Úgyhogy szerintem ne aggódj azon, hogy nem olyan duci, nem lehet minden gyerek az.

Sziasztok

Mindenkinek Szép Álmokat Kicsiknek és Nagyoknak is

Erika - Ákos

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika, Melcsi!
Nekem igazából egyáltalán nem hiányzik az utazás, ma is le lettem róla tiltva, de a párom megértő volt anyós meg nem érdekel. Nekem az a legfontosabb hogy tudom az utam végén ha így folytatom a pihenést két egészésges baba vár és ez mindennél fontosabb számomra.

Nóri!
Biztos hogy most fáj mindkettőtöknek ez a torna, de tudom pár hét múlva mikor már minden ok lesz Te leszel a legbüszkébb anyuka hogy végigcsináltátok a babád érdekében. :) Drukkolok hogy minél előbb fájdalommentes legyen.

Hát valóban nagy a pocim. :) Nem tudom még mi lapul odabent de én vegyespáros érzek aztán meglátjuk.

Tünédri a kép Bogiról be is teszem gyorsan a táblába.

Unique!
Kérünk firss képeket.
Gratulálok az első fogacskához. :) Biztos hogy hamarosan csak úgy fog enni kanállal hogy nem győzöd adagolni neki.

Reno!
Tünédri a kislányotok. Terveztek kistesót vagy még nem?

Rólunk!
Mi ma megjártuk a 18. heti genetikát minden rendben volt az AFP rossz lett , de ezt tudtuk előre. Nem láttuk hogy milyen nemű babák lesznek, de a lényeg hogy mindenük ott van és olyan amilyennek ennyi idősen lennie kell. Boldog vagyok.

Szép álmokat

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Unique!
Pont javasolni akartam a jövő hetet, párom pecázni megy csütrötöktől, szóval ha uszni mentek aznap, de pénteken jó, várunk Benneteket! Gratula a fogacskához! Ne izgulj a hizás miatt, Emese 6 hósan pont 7 kiló volt, pedig 3,8o-nal született.
Erika!
Én adtam joghurtot, orvosi tanácsra, és saját keüleg teszem bele a gyümölcsöt. Vagyis inkább a gyümölcsbe teszem a joghurtot :lol:
Renoka!
Milyen szép az a kis Hannalányka!
Igérem teszek fel képet, csak sosincs időm. Már máshogy tolja a szekeret, arról sikerült csinálni, de persze még mindig nem "rendeltetésszerüen"

Tegnap este a gyönyörü Fekete Pákó volt a tv-.ben mikor ettünk. Emese elkezdte riszálni magát, és énekelte, hogy dididididididididididi (add ide a didit után szabadon)

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Zseboroszlán
gratulálok, nagyon vigyázz magatokra, nemsokára itt a február és még boldogabb leszel mint most.
Ki csinálta az UH-ot? Nem egy Andrea nevezetű fiatal hölgy? Ha ő akkor ő nagyon rendes, és ő nagyon ért hozzá.

Melcsi
neked is köszi a választ
ha a mi dokinénink megtudná hogy én tápszerből csinálok neki tejbegrízt hát baj lenne, de hogy még én joghurtot is akarok neki hát nem is tudom mi lenne, ő szerinte csak 1 éves kor után, de valószínű hogy ki fogom próbálni gyümivel, gyümivel mindent megeszik még a krumplis sárgarépát is.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!
Nekem egy férfi csinálta a nevét nem tudom mert el van mosódva az uh-n. De nagyon rendi volt és megnyugatott hogy biztos minden rendben. De még mielőtt elkezdtük volna az uh-t az AFP miatt kiakadt és hát mondta nagyon remélmi hogy nem lesz baj, de nem lett. :)

Stella!
Jó lenne ha jönnél te is kíváncsi vagyok mi van veletek!

Dobok egy új táblát.

Kép Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok

Látta valaki RTLKlubbon a híradót? Ill. benne hogy mit mondtak a lombikról?
Ügye nem vesznek el mindent? Nagyon remélem, hogy mindent így hagynak, mert ha nem hát akkor nem tudom mi lessz a tesóprogramommal.
Mondjon valaki valami jót is!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Zsebi :)
örülök a jó híreknek!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hali Csajok!
10000000 Bocs, de nem nagyon van időm.
Ki érti ezt?????

Jól vagyunk, fiúk nőnek.
Már jó ideje hozzátápizunk és már nagyon sokmindent megkóstoltunk. Eddig nincs utálomkaja, szerencsére.
Szopi is megy még, de már nagyon nehéz, persze csak nekem.

Fogunk még nincs, éjszakát nem alusszuk át, sőt Botond néha össz 3 órát alszik, közben sír és alig lehet megnyugtatni.
Én már úgy érzem nem is vagyok ember, csak robit, de abból is zombi-típus.

Nem tudom ki hogy csinálja, de szerintem mi elkényeztettük a srácokat. Ha ébren vanak, akkor ott kell lenni velük, különben kapásból hiszti!
Persze ha éjjel hagynának aludni, akkor még hagyján, de Botondot óránként kell visszaringatni. Fogalmam sincs mi a baja és miért nem tud rendesen aludni.

mindig ugyanazt, ugyanannyit és ugyanakkor esznek és mégis: Botond 8300 gr, Olivér 6730 gr.

Zsebi!
Nagyon gyorsan megy az idő, lassan félidős leszel!
Kiváncsi leszek a nemekre, bár az én tippem 2 kukis :)!

Orsi!
Drukkolok Nektek! Csak így tovább a 2,5 éve kitaposott úton!

Próbálok még jönni, de inkább nem ígérgetek.
Hiányoztok, de nekem csak ennyire futja.
Pusza

Kép
stella9
 
 


Stella :)
figyu :D nálunk is ugyanannyit sőt néha többet eszik Levi és mégis majdnem 1 kg-val kisebb, és nem is hízik rendesen.
alkati kérdés.

önálló játék. szerintem még semmit nem rontottatok el, csak ne hagyjátok magatokat. Szépen fokozatosan rá lehet őket venni arra, hogy magukban eljátszanak.
ha hisztizik, hát istenem :D először 5 majd 10- majd 15 percre hagyd őket magukra.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Stella!
De jó hogy jöttél. Pont most hiányoltalak.
Akkor kitartást aztán szép lassan beáll a rend. Küldjük az álommanót Botondnak.

Kép

Meglátjuk mit rejt a pocakom eddig a többség azt mondta vegyes és egy páran hogy két fiú azt még senki sem mondta hogy két kislány.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok

Zseboroszlán
honnan szeded ezeket a jó képeket?
én itt az interneten találtam néhányat, ki is tudtam menteni word-ba, de onnan már nem tudom bemásolni, én vagyok ennyire hülye, v. tényleg nem lehet.

Mindenkinek nagyon szép álmokat, Kicsiknek és Nagyoknak is

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!
Én úgy csinálom hogy amikor rátalálok egy jó képre akkor az egérrel a képre állok nyomok egy egér jobb gombot és mentés máskéntel elmentem egy könyvtárba és onnan szúrom be. Nem jó ha lemented wordbe mert csak kép formátumot lehet ide beszúrni.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Stella!
De jó hogy irtál, épp gondoltam Rátok! Már fél évesek! Hogy megy az idő!
Nem tudok a sirdogálásról semmit irni, mert nekem mind2 gyermek olyan kis játszós tipus, nem értek rá sirni (Emese-jelen idő). Éjszaka meg csönd van.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1159705682.jpg[/img] babócák

ezt kívánom neked Zseboroszlán és mindenkinek Icsilya Orsinak is
és mindenkinek mindenkinek, és ha nembaj akkor jövőre magamnak is

sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,

Köszi a dicséreteket :):)

Zsebi,
Gratula a genetikához....tényleg már a felénél jársz mindjárt...hihetetlen :):)
Igen, akarunk kistesót...először spontánra gyúrunk, aztán kb jövő ilyenkor esetleg visszamegyünk a Kaáliba ha nem megy másként....

Mi van a lombikprogrammal, én nem hallottam semmit :(
Látom a táblában hogy Madaran Anna megint felkerült zebrásan ??? Lemaradtam valamiről?? Te honnan tudod ?

Woodi,
Ezen képen apa nem is mosolyog annyira mint különben :):):) persze imádják egymást :):)

Norka,
Már megint nem semmi a programotok !!! Már megszoktuk tőled, de azért ne merítsd le magad teljesen :)
Bogin aztán van mit megcsipkedni :):) Biztos hamar rendbe jön majd a gyógytornától, aztán nem győzöd megállítani :):)
Ja, Máté fehér szerkójának a felsője tényleg egy kicsit szmokingra/frakkra emlékeztetett, de sajna fiú ruhákban szinte semmi választék nem volt keresztelőre....bezzeg a csajoknál :(

Unique,
Ne izgulj már annyira Laura súlyán, semmi baj nincs vele !! Mi is csak épp meghaladjuk a 7 kilót pedig Máté zabál !! Azt vettem észre, hogy mióta krumplit is kezdtem neki adni, azóta többet szed fel....hiába, a szénhidrát :) Ti még nem próbáltátok ? A mérleget meg elég ha havonta egyszer előveszed, és akkor nincs min aggódni :):)
A Sinlacot ha mondjuk barackkal adod, akkor nem fog annyira....nálunk már nagyon bejön, almával, körtével vagy barackkal :)
Nagyon irigyellek a szép napirendért :)
Nálunk is van egy hozzávetőleges rendszer, Máté háromszor alszik egy nap, de hogy 3 x fél órát, vagy többet, az nagyon lutri...bár mostanában már gyakrabban sikerül 1-2 órát is aludnia légalább egyszer egy nap....

Renoka,

Nálunk nem volt semmi gáz az oltással, még csak hőemelkedés sem...de a neve nem az volt, amit te írtál, valami N betűs,már elfelejtettem, agyhártyagyulladás ellen...ti is ezt kapjátok ?
Hanna baba nagyon édes :):) mint mindig...

Mindenki, aki hozzátáplál....ti adtok a tejcin kívül folyadékot a babáknak ? Teát, vizet ??? Én eddig nem adtam semmit, de a főzelékek után már biztos szomjasak, nem ? Ma kínáltam pár korty vizet Máténak, és itta mint a kacsa, de nem adtam sokat....mennyit kellene inniuk ??

Ma egyébként hetek óta először újra 3.40-ig aludtunk :):):) Persze a cicim meg jól becsomósodott....pedig ez már ezer éve nem történt meg...szegénykém nem értette mi van :)

Na megyek mert lassan fürödnünk kell....
Holnap ortopédiára megyünk, remélem minden rendben lesz a lábikákkal....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!
Igen lemaradtál Madrananék belevágtak a 4-. lombikba titokban - úgy látszik mostanában ez jön be - és sikerült nekik. Azért nem láttad, mert úgye mogosztották a fórumot és a kismamik nem ide hanem a babavárósba írnak és ő is ott jelentette be a jó hírt, de azóta nem jelentkezett.

Az van a lombikkal hogy tervezi a kormány a megszorítások között hogy 5-ről négyre csökkenti a próbálkozások számát és 40 év felett egyet sem szeretnének tb alapon támogatni. :( Egyenlőre ennyi a konkért terveket nemtudom meddig kell becsatolni.

Unique!
Én is azt mondom ne aggodj Laura súlya miatt - igaz nem vagyok még gyakorló anyuka - de a tesómék babája is még csak 9 kg. pedig már másfél éves. Szóval semmi gáz nincs vele.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: