Új privát üzeneted érkezett!

Tiza bocsi Üdv. itt! Ha a párod eredménye jó akkor nagyobb az esély. Drukk a poz. teszthez.
bgyöngyi

Sziiasztok csajok!

hááát,nem volt kellemes. A mai hsg vizsgálatot a BMC-ben (merthogy oda járunk) csinálták, kb.11 felé, és 1/2 3-kor jöttünk haza. Maga a vizsgálat nem tartott tényleg sokáig, de eléggé fájt, és még most is nagyon fáj alul a hasam, de a lényeg, hogy túl vagyok rajta. Mindenannyitoknak NAGYON köszönöm a bíztatást, és az érdeklődésetek igazán jól esett!!!! :lol:
Az eredmény: mindkét oldal tök átjárható, és minden oké, viszont ami elszomorít, hogy Szűcs doktor azt mondta, mégiscsak lombik babánk lehet, mert férjem sp.száma 9 millió körüli :cry: így úgy néz ki, hogy 21-én kezdezénk a hormonkúrát, injekciók, stimuláció stb..
megmondom őszintén emiatt kicsit vegyes érzések fogtak el, nem tudom, sírjak-e, hogy "csak" ez a megoldás van, vagy nevessek, hogy rendeben vannak a petevezetékeim? :oops: én idáig (nem is tudom egyébként miért...)tök úgy voltam vele, hogy nekünk tutira inszeminációnk lesz, ezért is látogatom ezt a topikot ily lelkesen....
kicsiboris, most én is azt érzem, hogy ezek a napok lassan vánszorognak...

color=darkred][/color]na de ennyit magamról, miújság veletek? odry, kicsiboris, bbilona, mágnes mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!!

jóéjt
numato
numato

Sziasztok!

Ismét itt vagyok, hát nagyjából jobban, mint voltam!!!!!!! :lol:
Néha jelentkezik a szédülés, aztán hipp-hopp elmúlik, ezért fogtam a vérnyomás mérőmet, és viszem magammal mindenhová.
Egy ilyen szédülés után gyorsan meg is mértem, és valóban nagyon alacsony lett, ez azóta is tart. (100/60, 110/70) - ezek az eredmények mindig. Sosem magasabb, ami azért is furcsa mert nekem mindig magas volt, nagyon magas!
Gondolom ezeket a gyogyik okozzák, nem tudok másra gondolni...? :roll:
Egyébként 2.-án kell visszamennem a dokihoz, ha addig nem jelentkezik a menstruációm. De miért jelentkezne, mikor sosem szokott? Erősen gondolkodom, hogy teszteljem-e magam itthon, vagy majd ott, és addig még nem szállt el a remény.....

Lányok! Ha 14.-én volt az inszem, mikor tesztelhetek?
Mennyi napra rá biztos az eredmény?

Orsi
orsika0

lányok, képzeljétek ma kaptam meg az utolsó szurit, nincs több :!: :!: :!: :!: és 30 nap múlva ha istenke is úgy akarja újból lesz ciklusom és hajrá baba :P

sapé, nagyon-nagyon elszomorodtam, mert azt hittem már sínen vagytok, de nem akarlak én is rossz hatással lenni rád, így azt írom lés gondolom, hogy ami most nem sikerült az a következő alkalommal tuti összejön :!: :!: és fel a fejjel, puszillak

numato, nagyon szorítottam, bár én nem voltam hsg-n, laparoszkópiám volt ami után iszonyúan vacakul voltam...
úgyhogy gondolom neked ez nem fog a pozitív élmények közé kerülni, de tényleg túl vagy rajta és kész-passz :lol:
az időt meg sürgessük egy kicsit :wink:
kicsiboris

nem is ír senki nekem....pedig tök jó, hogy már csak 30 nap és úúúújjjjé :lol: most vidám vagyok
kicsiboris

kicsiboris, hippiájé akkor most lehet lazítani, megnyugodni nagyon jó, kellemes hétvégét! Honnan tudod meg., hogy spontán ill. egyéb úton kell- e próbálkoznotok?
sapé, ez disznóság, én nemértem hogy lehet ez?, ha nincs türelmed hülye kérdésekre válaszolni megértem.
numato, ami ezután következik az talán nem hangzik túl biztatóan, de nem fájdalmas, inkább a várakozás teszi nehézzé.
orsika, nekem azt mondta a doki nem nagyon van értelme tesztelgetni a hormonbogyó miatt, mindenesetre ne hagyd magad felbosszantani és pihenj sokat :P
lola, a szurkolás folyamatos :)
Vigyázzatok magatokra, szép hétvégét :wink:
bbilona

bbilona, YES :!: YES :!: YES :!:
így is lesz pontosan ahogy írod :lol:

orsika, de jó neked, hogy már ilyeneken gondolkodhatsz :P
szorítok neked, a teszteléssel kapcsolatban nem tudom mikor tuti az redmény, de nagyon-nagyon szurkolok a +-ért :!:
és szerintem az alacsony vérnyomásnak is biztosan megvan az oka, és nagyon jó, hogy alacsony, kitartást :D
kicsiboris

Helló csajok!!!

Orsika,
én 15-én voltam és szombaton tesztelek. Amikor az első inszemnél elmentem a dokihoz azt gondoltam, hogy lesz vérvétel meg ilyesmi. Ellenben egy vizelet mintát kellett leadnom. így a tesztet itthon is megtudom csinálni legalább nem a doki előtt sírom el magam.

Numato,
sajnálom, de gondolj arra, hogy legalább te egészséges vagy, és soha nem tudhatod, hogy nem e lesz egy extra erős kiskatona és magától is össze tud jönni. Tudod egy kiskatona kell a bébihez. í]y van esélyed hogy magától is össze jön....................

Odry,
hipp hipp hurrá! Sok sikert...

Csajok!
most láttam a tévben, hogy holnap este a TV2 Magella című műsorban a meddőségről, konkrétan a lombikról, és a Budai Meddőségi Klinikáról lesz szó. Szerintem mindenki aki teheti figyeljen.
málna79

Sziasztok!

Lányok!
Küldök pár angyalkát,hogy mindenkinek jusson egy!

Kép
odry

Akkor most pár sort is.
Tegnap írtam egy csomot és amikor elküldtem ,eltünt :evil:

Ági barátném megtanított,hogyan tehetek fel képeket és a férjem segítségével,most már ezzel is színesítem az oldalunkat. :wink:
Annyira cukik :)

Kisboris!
Én nagyon-nagyon szorítok és maradj ilyen boldog!!!!

Málna! Orsi! Bbilona! Lola!
Úton vannak! :wink:

Gyöngyi!
Hogy van a Ti angyalotok? Már oly kiváncsi vagyok a kicsi Annára :P

Bocsi,ha valakit ki hagytam :oops: De randim van a férjemmel.
Bövebben máskor,hogy az mikor lesz nem tudom,de szerintem vasárnap,mert holnapra is 1000 a dolog.

Pusz-pusz!
odry

Sziasztok!

Tud valaki segíteni?
Endom volt.
Eddig spontán próbálkoztunk stimulációval, de most inszemre megyek. Jövő héten. Most is injekciózom magam, teljesen fel vagyok tuningolva. :D
A kérdésem annyi lenne, hogy mi a személyes tapasztalatotok. Mekkora az esélye annak , hogy stimulációval egy inszemináció sikeres legyen?
Inszem után otthon maradtatok valamennyit, vagy mentetek dolgozni?

Köszi, ha válaszoltok.

Félek kicsit.
zel

helló Zel!

Sajnálom, hogy neked is ilyen problémád van. Én egy inszemen vagyok túl de sok hozzászólást olvastam már ebben a témában. Én még nem tudtam felállítani siker arányt. Úgy láttom, hogy a BMC-ben inkább a lombik sikerében bíznak. Van olyan akinek elsőre, sok lány van akinek 2. alkalom során sikerült. De ismerek olyat akinek 3. alkalommal sikerült. Nekem gyönyörű eredényeim voltak a az első inszemkor itthon feküdtem, pihengettem egy hétig rengeteg folyadékot ittam és fehérjét fogyasztottam. Még sem sikerült.

Te melyik klinikára jársz?
málna79

Sziasztok!

Zel!
Maga az inszemtől ne tartsál, olyan mint egy rákszürés.
A szabadság??? Azt beszéld meg a adokiddal,mert nekem egymás követő indkét napon van inszem és ebből kifolyolag nem tudok azon a 2 napon dolgozni.
Nekem a jövöhéten lesz a 3. és egyben a sikeres! :wink:
Tudod, kell a pozítív hozzáállás :!:
odry

odry, köszi az angyalkát :!:
én meg küldök mindenkinek egy kutyust aki vigyáz ránk Kép

zel, szia köztünk :lol: neked is endometriózisod volt, jól értettem?
és te is kaptál szuriket, én a 3. hónapot kezdem és ez az utolsó, neked is ennyi volt?
és hol derült ki, hogy endód van?
kitartást kívánok neked :!:

málna, drukkolok :!:
kicsiboris

Jó reggelt!

Én most keltem fel :oops: és végre elmondhatom,hogy kipihentem magamat.
Ma rendbe teszem a lakást,mert a párom este jön haza.

Tiza! Orsi! Málna!
Jól elékszem,hogy nektek mostanában kell tesztelni? Kép
Csajok! Írjatok!

Kibboris!
Nektek van kutyátok? Én is szeretem őket,de a kicsit nagyobbaktól tartok :oops:

Lola!
Hogy vagy? :shock:

Odry Kép
odry

Odry!
köszi,megvagyok.holnap meló.legalább elszalad tesztelésig az idő,amitől egyre jobban félek.ma még templomban is voltam, úgyhogy nagyon.
nektek is minden jót!
lola29

Drága Lola!

Ne fél,hanem bízzál!
Én is imátkozom értetek! Kép
Ezért javasoltam a gyertyát is!
Remélem nem fizikai munkát csinálsz!!!

Kép
odry

Odry!
olyan aranyos vagy.én is szorítok neked!
köztisztviselő vagyok munkaügyi kirendeltségen dolgozom.
most kicsit megijedtem,mert fájt a hasam,rohantam a vécére.de hál istennek nem jött meg,és ne is jöjjön.
MINDEN JÓT NEKED!
lola29

odry, imádjuk a párommal az állatokat :lol: de nincs sajna kutyusunk :cry:

lola, ne ijedj meg, minden rendben lesz :P

hol vagytok csajok, mindenki hétvégézik :?:
kicsiboris

Sziasztok!

Odry, én még nem teszteltem, mert nem tudom hogy mikor tehetem? Kérdeztem itt is, hogy hányadik napon nagy a valószínűsége, hogy már nem csap be a teszt? Kép
Meg persze az is hozzátartozik, hogy addig él a remény.....!
De ha megcsinálom mindenképpen írok!
Köszi a drukkot.

Orsi
orsika0

Jó estét!

Lola!

Ne pánikolj,mert az sem tesz jót!
Azt olvastam,ha az anyuka a várrandósága alatt ideges-feszült és bla-bla,akkor a gyermek sem lesz nyugodt baba!
Tessék pihizni és simizd a hasidat.
Kép

Kisboris!
Én is szeretem a kutyust,de nekünk sincs,de majd lesz!
előszőr a babák,aztán az állatok,amikor is majd Ők kérik ajándékba
Kép

Szép álmokat!
odry

Orsi!
Tökéletessen egyett értek veled!
Az elsőnél én se teszteltem,a másodiknál igen,de kár volt. Hogy mikor mútat valamit az szerintem mindenkinél más. :shock:
Én sem fogok tesztelni a következőnél,csak ha jó sok ídő telt el

Odry Kép
odry

odry ez a kép amit felraktál, valósággal elbűvölt :P
olyan jó lenne már ilyennek látni magamat :lol:

babszi, sapé hol vagytok
kicsiboris

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a választ.

Februárban fejeztem be az endo elleni Decapeptyl kúrát. Nyáron volt egy kontroll laparom, majd elkezdtük a stimut Gonal -F-fel és Ovitrelle-lel az ovulációt Ebből két hónap spontán próbálkoztunk a drágámmal, majd jött egy hónap pihi, most megint böködöm magam stimuval, kedden UH, csüt-péntek inszem.

Úgy gondolom, ez lesz az első, akkor sikeres is!

Csak pozitívan!
zel

Sziasztok!

Szép hetet kívánok mindenkinek!
Remélem most már ismét többször tudok majd jönni.Hétvégén úgy döntöttünk, hogy kimozdulunk, hazamentünk a szülőkhöz.Nekem ez jót tett, gondolkoztam is, meg pihentem is. Eddig nem jött meg, de reménykedem, hogy csütörtökig történik valami, mert ha nem mehetek ki a Klinikára. Ágota tüneményesebb mint volt(pedig eddig is az volt!), mint aki érzi, hogy valami gond van.
Mostanában nagyon elmaradtam, hogy ki hol tart, de ígérem behozom a lemaradást.
Majd még jövök!
sapé

Kép

Most voltam a dokinál és mindkét oldalon van domináns tüszöm,de szerintem a balon kettő,nem pedig egy ahogy a doki mondta.
Tévedett már máskor is :oops:
Találkoztam az előző dokimmal és nagyon kedves,bár mindig az és nagyon szórít nekünk.
Kép
Szerdán megyek megint uh.-ra és akkor kapom a szurit és csüt- pénteken inszem. Meg kérdezte,hogy akarok e inszemet,vagy csak szúri és spontán!? :roll: Én most az inszemnél maradok,de többet nem megyek!!!!

[color=blue]Zel!

Akkor együtt megyünk [/color]

Sapé!
Örülök Neked és bár fura azért drukkolni,hogy meg jöjjön,de én nagyon szórítok,mert most neked erre van szükséged.
Sok szeretet vesz körül én is így gondolok Rád! Kép

Kisboris!
Nem sokára Mi is így simizzük a pocaklakonkat!!! :wink:
odry

Sziasztok!
Bocsi, hogy egyszer bejelentkeztem és aztán eltűntem, de mostanában nagyon sok dolgom volt. Jártam egy tanfolyamra, vizsga is volt, meg közben nálunk csőtörés, úgyhogy az egész ház a feje tetején áll és a fürdőnkben van egy faltól falig fél méteres gödör.

Málna, Orsika :)
Akkor nekünk egyszerre volt az inszem, mert nekem 14-én és 15-én csinálták. Tesztelni nem biztos, hogy fogok, mert nekem az ovulációt követő 12. napon mindig mesisen begörcsöl a hasa. Stimuval és anélkül is. Ez holnap lesz, úgyhogy már előre rettegek. Ti éreztek valamit? Mert én semmit, csak éjjel 4-szer kellett kimennem pisilni tegnap is és ma éjjel is, de ezzel nem csapódok be, mert már egyszer jártam így, mégsem voltam terhes.

K.boris :)
A megint megjöttben van egy lány, aki szintén most van túl a hormonkúrán (endós) és utána néhány héten belül már érett tüszője, sőt azt hiszem kettő is. Szóval van remény, hogy hamar visszaáll a hormonháztartás.

Zel :)
Én ugyanazokat a stimu szereket kapom, mint Te. Nálunk 3 olyan hónap volt, ahol még inszem nélkül próbálkoztunk. És most a 2 inszemen vagyok túl, még nem tudom, hogy sikerült-e. A kórházban kaptam egy papírt az első alkalommal, ahol azt írták, hogy kb. 20% az esélye. Én ahogy olvasgattam a neten úgy veszem észre, hogy leggyakrabban a 3. v. 4. sikerül, persze ismerek olyat, akinél elsőre bejött és ikrek ráadásul. Szóval elég nehéz jóslásokba bocsátkozni.

Lola :)
Mikor derül ki az eredmény? Szorítok!

Kép
Kép
tiza

Odry :)
Szerintem nem is kérdés, hogy inszem v. spontán. Én pl. már nem hiszek abban, hogy spontán terhes legyek. Neked is nagyon szurkolok. Addigra én már nagy valószínűséggel tudni fogom, hogy sikerült-e. Ha nem, akkor októberben ismét próbálkozunk.

Kép
Kép
tiza

Kedves Tiza!

Próbálok gyorsan írni, mert látom te is itt vagy!
Még mindig nem teszteltem, picit félek tőle....
Nekem éjjel nem volt gondom a pisiléssel, viszont ma mióta csak felkeltem állandóan oda járok!
Persze óvatos vagyok, és nem vonok le ebből semmit...! Kép - csak egyre többet gondolok rá!

sok szerencsét neked is!

Orsi
orsika0

Kép
Odry!
Látom könnyen tanulsz :lol: Valamiért tutira veszem, hogy meglesz a nagy találokzás Kép
Nagyon szorítok neked!!!!

Tiza!
Sajnálom a fürdőszobátokat :( Remélem, hogy hamarosan így fogsz lubickolni Kép

Kép
Kép
Ági279

Szia Ági!

Én is ezt érzem,és olyan furi....
Mindig pozítív vagyok,de most talán túlságossan is és ez már rémisztő!
Nem szoktak a megérzéseim cserben hagyni ,szokták azt is mondani rám,hogy én egy Kép

vagyok :!: :?:

Majd kiderül!
odry

Lehet, sőt biztos is, hogy Kép vagy!

Kép
Kép
Ági279

Orsika :)
Sztem még korai lenne tesztelned. Felesleges, mert ha negatív, akkor először rossz kedved lesz, aztán meg azt mondod, hogy biztos azért nem mutatja, mert korán csináltad. Ha babás vagy, pár nappal később is az leszel és akkor már biztosabb is.

Remélem a boszi tudásod nem hagy cserben most sem. Nekem nem éreznél meg egy babót?

Ágika :)
Hát a fürdőnk tényleg egy katasztrófa, de még a java hátravan, mert újra kell lapozni az egészet, és ehhez ugye fel kell szedni az alatta lévőt is. Vagy rá lehet tenni az új lapot? Erre még nem is gondoltam. Mindegy, ezt úgyis a férjem intézi. Azért elég érzékenyen érintett minket a dolog, mert most építkezünk és tavasszal el szeretnénk adni ezt a házat. Már nem akartuk magunkat nagy költségekbe verni, a biztosító meg nem tudjuk mennyit fizet.

Kép
Kép
tiza

tiza, köszi az endós/hormonos pozitív gondolatodat :lol:
és kitartást a füdőszobában, ismerős a helyzet, mi is gondolkodunk az eladáson... és nálunk is mindig történik valami...

odry, akkor lehet majd megint érted izgulni, hogy minden rendben menjen :lol: de nem idegeskedsz azért ugye :?:
de vicces, hogy az orvos kérdezi, hogy szeretnél.e inszemet :oops: nem?

orsika, szurkolok, és szerintem is légy még picikét türelemmel, mert hátha az segít :roll:
kicsiboris

Odry, K.boris :)
Nálam úgy volt, hogy a harmadik stimus hónap után megkérdeztem, hogy meddig érdemes így próbálkozni? Erre a doki azt mondja: Adjunk születésnapi ajándéknak egy inszeminációt? (Pont aznap volt a szülinapom) Aztán megegyeztek az asszisztenssel, hogy adnak. Akkor igen nagy várakozásokkal mentem elébe, de már láttam előtte a férjemen, hogy valami nincs rendben. Először kitalálta, hogy még egy hónapot próbálkozzunk inszem nélkül és ne is váltsam ki a gyógyikat, amire én kiakadtam. Sajnos nem engedték meg, hogy odavigyük az anyagot és aznap, amikor lett volna az inszem ugyan eljött velem, de nem sikerült a helyszínen semmit produkálni és aztán már hiába engedték meg, hogy otthonról vigyük, úgy sem. Ráadásul még össze is vesztünk, pedig nem szoktunk veszekedni, de ez olyan trauma volt a férjemnek, amin nem tudta magát túltenni. Most már mulatságos, de már a válásról beszélgettünk. Végül másnap minden rendbejött és bevittük a kiskatonákat, de előző este éreztem, hogy megrepedtek a tüszők és már a hőm is 37 volt. Szóval szerintem az már kicsit késő volt. Ezért a mostani inszemben jobban bízok. Szerintetek kellene már éreznem valamit?

Kép
Kép
tiza

kicsiboris,
most találkoztunk egy ismerőssel, akinek szintén endometriózisa van, volt, már megjárta szegény a hadak útját. Sok idő és műtétek sora után az 5. transzferrel, sikerült. Most 14. hétben van és 3-as ikreket vár. Úgy tűnt már feladták és hála a Jóistennek emésztgethetik, a 3:1-bent.
tiza, én sem értem ezeket a spontán dolgokat, hiszen ha ezzel a módszerrel évek óta nem sikerült akkor most miért nem megyünk a tutira? Szerencsére nekünk nem kellett így próbálkozni, jött rögtön az inszem. Nekem 6-án kellene visszamennem, én is figyelgetem magamat, de megmondom őszintén nemtudom mit is kellene érezni. Neked mikor kell menned uh-ra? Az én orvosom annyit mondott, hogy ne csináljak tesztet, mert az trogestan bezavarhat.
Mindenkinek további bizakodásban gazdag szép napot! :P
bbilona

Ilona :)
Nekem azt mondták, ha megjön azért menjek vissza, ha nem akkor meg azért. Igazából olyan csütörtök-péntek körül kellene tesztelnem, ha addig nincs görcsölgetés, de eddig mindig volt. Az Utrogestan a terhességi tesztet nem befolyásolja, mert abban progeszteron hormon van, a bébi pedig HCG-t termel. Inkább korai tesztet azoknak nem javasolnak, akik tüszőrepesztő szurit kapnak, mert abban is van hcg és ettől álpozitív lehet az eredmény, de az két hét alatt már kiürül.
Neked mikor volt az inszem?

Kép
Kép
tiza

Kép

Tiza!
Én már küldtem mindenkinek egy angyalkát!
Lefekvésnél gyújts egy gyertyát és kérd,hogy álmodban beszéljél a születendő gyermekeddel.
Gondold át,hogy mi az amit meg kell vele beszélni, neke bejött.
Én úgy hiszem,hogy sokunknak szép karácsonya lesz!
Kép
Jönnek szép sorban majd!

Azt elfelejtettem mondani,hogy nekem is PÉNTEKEN lesz a szülinapo!!!!

Ági!
Miből gondolod? :lol: Tán csak nem olyan a nézésem?

A tudatalatti csodákra képes!

Gyöngyi!
Hogy vagytok Ficánkával? Remélem nem baj,hogy így szólítom Anácskát? Mikor is jön a gólya?
Kép
odry

bbilona, köszi a reménytadó soraidat, én abban reménykedem
hogy spontán módon fog összejönni :lol: de hát ezt ugye nem lehet tudni...sajnos
remélem neked most öszejön :lol:

tiza, ez nagyon rossz lehetett nektek...szerintem a férfiaknak iszonyú lehet ez a 'produkálás, és simán benne van a pakliban, hogy ott akkor amikor kéne, akkor nem sikerül...szerintem nagyon nehéz ez nekik, és persze nekünk is :oops: de tartsatok ki egymás mellett, mi is a párommal egyszer összekaptunk és egymást hibáztattuk, borzasztó volt...azota nagyon figyelünk magunkra nehogy mégeygszer megessen a dolog :roll:

odry drága, szülinapos leszel a héten, sok puszi neked istenke éltessen téged nagyon sokáig és legyél hamar-hamar boldog anyucika :!: most köszöntöttelek fel nehogy elfelejtsem :lol:
és inszemre mész pont akkor? ez tuti szerencsét hoz majd :P

gyöngyike, olyan régen írtál...feljődik-gyarapszik a picurka a pocidban?

babszikám, annyira elvesztél, hol vagy :?:
wandrea, sapé és a többiek?
kicsiboris

K.boris :)
Hát tényleg nagyon rossz volt mindkettőnknek. Szerencsére nekem volt eszem és másnap reggel elkezdtem mondani a páromnak, hogy nem kellett volna annyira erőltetnem, de hát úgy szerettem volna, mert csak ebben hiszek és ne érezze magát rosszul, mert tényleg nem csoda, hogy nem ment. Ja, még az is rájátszott, hogy a helyszínen megkérdezte az asszisztenseket, hogy másnál ez nem szokott-e problémát jelenteni, erre rávágták, hogy nem. Teljesen elment az önbizalma, de végül minden erőltetés nélkül aznap reggel sikerült otthon és akkor megnyugodott. Azóta már csak nevetünk rajta, meg irtóra büszke, hogy mindig megdícsérik a szupi eredményei miatt.

Az angyalkát begyűjtöttem és tudom mit fogok neki mondani. Azt hogy siessen mert már nagyon várjuk és irtó jó dolga lesz velünk.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok lányok!
Vagyok és olvasgatlak benneteket. Odra már mi is nagyon várjuk, hogy megszülessen Anna baba, mert már nagyon kiváncsiak vagyunk rá. Amugy dec. 9-re vagyok kiírva. Tegnap este azt hittem, hogy már bőgni fogok, mert a kiscsaj úgy gondnolta, hogy egy kicsit megkinlaszt. Olyanokat rugot, nyomott a hasamon és az oldalamnál, hogy csak na. Apjának meg tetszett, hogy úgy kinyomja magát.
Ja és képzeljétek a hétvégén elmentünk már nézelődni vásárolgatni. 1-2 dolgot vettünk is. Kiválasztottunk egy babakocsit, amit ma Apósékkal elmentünk megvenni (ők fizették) egy kicsit húzós volt az ára. Nem akartunk ilyen drágát, de ennyibe kerül amiben minden benne van (mózes, kocsiülés, és sportkocsinak is alakítható, és táska is van hozzá). Kintéztünk még babaszoba bútort is a Brendonban ezen még gondolkodunk, de valószínű, hogy megvesszük.
Odry előre is boldog születésnapot kívánok!!! HÁnyadik ha megszabad kérdezni? Nekem is 17-én volt.
Drukk az inszemhez. Igyál sokat, hogy a méhnyálkahártyád is vastag legyen.
Tiza nem kell feltétlen érezned semmit. Anno én sem éreztem ami tényleg a babóra utalt volna.
Tesztelés előtt állóknak nagy drukkok mennek!!!
Pusz
Gyöngyi
bgyöngyi

Gyöngyi :)
Tök szupi, hogy már itt tartotok, biztosan nagyon jó érzés lehet és majd mi is megismerjük hamarosan. Igaz lányok?

Boldog szülinapot! Remélem az inszem szép ajándékot hoz majd.

Kép
Kép
tiza

Gyöngyi!
Igy útolag is Isten éltessen sokáig! Kép
Akkor van még pár heted,szegénykém. Hallgatass a baócával valami nyugtató zenét,hátha akkor nem rugdos nagyokat. :shock:
Bár gondolom,szükölködik.... :lol:

Kisboris!
Remélem én is,hogy szerencsét hoz az én napom.Köszike a köszöntést!

Tiza!
Köszike!
odry

sziasztok!
itt is nagy a dömping!
a másik topikban is most tesztel mindenki.én szombaton fogok!
mindenkinek szorítok,10000 drukk!
lola29

Lola!

Kép

Kép
odry

Sziasztok!
Igazából örülök, hogy ennyien vagyunk inszemre a héten, mert bármelyikünk babás lehet majd, de kicsit elszomorít, hogy sajnos spontán nem sikerül. De sebaj. Csak lenne a pocakban. Szorítok mindenkinek. Jön valaki Pécsre a klinikára csütörtök-pénteken?

Köszönöm a bíztatást! Mindenkinek én is szorítok. Igaz, új vagyok, de nagyon szeretném majd tudni, mi van veletek inszemesek!

Puszika!
zel

Én is én is!

...a héten megyek a dokimmal pajzánkodni. Ez lesz az első!!!

Kép
zölddisznó

Zel, Zcoca :)
Sok sikert az inszemhez!!!

Hát nekem sajnos nem sikerült, már görcsölök, hőm is lejjebb ment és biztonságból teszteltem egy érzékeny teszttel, persze full nega. Nem vagyok elkeseredve, indul a következő, most már azt várom, hogy megjöjjön, remélem még a héten.

Kép
Kép
tiza

Tiza, Orsi!

Nem érzek semmi különöset, talán a melleim érzékenyebbek. Ti esztek sok fehérjét? Én probálom betartani, ennek illetve gondolom a szuriknak az eredménye így a 2. inszemes ciklusom vége felé + 5 kg.

orsika nagyon szorítok neked is. Ti melyik intézetbe jártok? Én a BMC-be. most úgy gondolom hogy vasárnap tesztelek.
málna79

Málna :)
A pécsi klínikára járok. Egyébként én azelőtt is sok fehérjét ettem és sokat is iszom, nem kellett életmódot váltanom. Nem a fehérjétől hízol (az nem hízlal csak a szénhidrát meg a zsír), hanem a hormonoktól. Egy kicsit én is magamra szoktam szedni, de általában odafigyeléssel visszaáll. Meg én máskor 10 km-t futok minden nap, a mozgás is hiányzik, lehet, hogy azért is változik a súlyom. Mindegy, holnap már megyek futni a következő inszemig.

Kép
Kép
tiza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?