Új privát üzeneted érkezett!

MInden beteg kisbabának sok-sok gyógypuszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bubek nagyon jók a fényképek!
Nálunk is ilyen egy átlagos fürdés, utána még összfogdos a kezeivel, majd belém törli a kacsáit és én is ugyanolyan vizes leszek. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Coolasa,
isten bizony nem űberelésből, de Livi jóval az 1. szülinapja előtt becsukott minden ajtót. Volt, hogy magától, volt, hogy felszólításra. A legaranyosabb az, hogy várja, mikor jövök ki a vécéről, odajön és becsukja utánam az ajtót. :lol:
Cicát 5 hónapos kora körül, Apát picivel utána azonosította be, papa-mama 10 hós korában.

De a legelső áll leejtés akkor volt, mikor megtanult mászni és folyton széthagyta a cumiját a lakásban. Egyszer mondtam neki, mikor a folyosóról bejött, hogy ne hagyd kinn a cumidat, és visszafordult érte.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bubek,
jobbulást Marcinak!

Vuka,
Petrának meg gratula a fogacskához! Ugye nem felejted el beírni a babanaplóba! :wink:

Nem harap szopi közben?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Még annyira pici, ami kibújt, szinte nem is látni, így semmit nem érzek szopi közben, remélem így is marad.
Na megyek beírom a babanaplóba a dolgot.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Gabus, elhiszem, hogy nem überelésből írtad, mi okod volna rá, végülis ki akarna büszkélkedni az egyszem gyerekével? Micsoda képtelen ötlet. (De komolyan, amikor még mászóskorában visszafordult a cumiért, az gondolom kellő témát szolgáltatott a rokonok körében egy néhány hétre, elképesztő...)

Kép Kép
coolasa
 
 


Halihó!

Elsőként gratulálnék Vukának, Gabuskának Coolasának a csodagyerekeikhez!!! (bocs ha valakit kihagytem írjon, beteszem a sorba :lol: )
Eszmletlen milyen átlagon felüli mindennel rendelkező gyerekeitek vannak. :lol:
Az enyém fut, fára mászik, szobatiszta és már le is diplomázott! :lol:

Vuka! Ádusz már csak akkor harapott amikor kijött neki a felső is.

Azt hiszem Hanna anyu kérdezte a povcsék alvást. Fiam úgy három-négy hóapos koráig napközben kétszer fél órát volt hajlandó aludni. Ezt mind babakocsiban, a mellkasomon vagy velem a nagyágyon. Kinőtte. Kitartást!

Gabi mikor lesztek lennt a szuper Lívicsekkel?

Kép
vanília
 
 


Gabus bocsi, Szuper Lívicsekkel!

Kép
vanília
 
 


Sziasztok!

Már kb. 1 hónapja olvasgatlak benneteket. Próbáltam az elejéről kezdeni, de nagyon "termékenyek" vagytok. Én november 18-ára vagyok kiírva és szintén az Istvánban szeretnék szülni. Az orvosom Dr. Mészáros László. Ja és leányzó a pocaklakónk. Így a szülés közeledtével egyre több kérdés fogalmazódik meg bennem és ha őszinte akarok lenni egy kicsit kezdek betojni, bár próbálom elhessegetni a negatív gondolatokat.
Úgy gondolom jó lenne közétek tartozni, egy kicsit talán megvisel, hogy mostanában sokat vagyok egyedül itthon. A férjem ugyanis állandóan dolgozik.
Remélem nem gond ha csatlakozom.
gelcsó
 
 


Gelcsó, üdv, és nagyon helyes kezdeményezés, hogy kissé egyensúlyba hozzuk a bébinemek arányát, mert egyelőre férfiuralom van (amiért pl Kormi és Sasha ugyebár töbszörösen is hibáztatható :wink: )

Kép Kép
coolasa
 
 


Gelcsó, üdv köztünk! Írj sokat, magadról, magatokról, bármiről! :) Tuti, nem fogsz unatkozni!

Coolasa, mi is szívesen kölcsönadjuk a babakocsit az Ikea-ban, szóval szuperNoki választhat, a ruhához illő színt, formát, alakot. :) :wink:

Vuka, és akkor amióta Petra egyedül elaszik (sírás után), azóta nem is ébred fel éjszaka?

Bence szerencsére még mindig jól alszik, bár a betegség alatt ébredezett, mert tele volt az orra, de most már kezdünk visszaállni a régi rendre. Juhhhéééé. :)

Főztem neki tököt, és nem szerette. Ez volt az első kaja, amivel befaragtam (de utólag bevallhatom, hogy baromi ízetlen kaja lett....) :oops: :wink:
Vendég
 


Köszi a szíves üdvözlést!

Igyekszem majd nem nagyon buta kérdéseket feltenni. :oops:
gelcsó
 
 


Gelcsó! Jer közénk (mondja az aki utolsó előttiként csatlakozott eme díszes társasághoz)

Coolasa ne feledd azt a picinyke tényt, ami biológiagi alaptétel, miszerint nincsennek lányok fiúk nélkül! :lol:

Kép
vanília
 
 


Azt hiszem fiúk sincsenek lányok nélkül...
Ez olyan nagy filozófiai kérdés, mint a mi volt előbb a tyúk vagy a tojás..
gelcsó
 
 


Hehe, akkor kedves Vanília, ha én épp nem vagyok a monitor előtt, jogi képviselőm, biz. Gelcsó fejti majd ki nézeteimet a szokott cizellált formában.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Szeretnék néhány szóban érdeklődni a háziállatok és a baba kapcsolatáról... Már attól akinek van ilyen tapasztalata. Ha jól emlékszem Gabuskáéknak van cicájuk, bár engem konkrétan a kutya érdekelne. Mindenki azzal riasztgat, hogy majd féltékeny lesz a kutyánk ha megszületik a babó és nem lesz vele könnyű, meg ilyesmi.

Van valakinek ez irányú tapasztalata?
gelcsó
 
 


Gelcsó, szerintem Coolasa mély, és részletesen kifejtett beszédben fog neked mesélni a kutyák és a baba kapcsolatáról! :wink:
Vendég
 


Nem biztos, hogy vállalok jogi képviseletet, ahhoz nem elegendőek a jogi ismereteim :lol:
gelcsó
 
 


Üdv a körünkben Gelcsó! Kérünk egy kis beszámolót Rólad!
Hülye kérdések nincsenek is, ugye Coolasa?

Esztipeszti igen, Petra átalussza az éjszakát, mióta így rakom le, de máraz sem igaz, hogy sírás után, mert tegnap simán bealudt.
Kíváncsi leszek mi lesz ma. Már 2 órája alszik a kiscsaj, hú pont most ébredt, na megyek!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, szóval akkor este úgy van, hogy szopi, aztán Petra betesz a kiságyba, és először sírt??? Mennyit?
Tegnapelőtt már kevesebbet sírt és tegnap már semennyit?
Vendég
 


Kedves Vuka!

Mit szeretnél tudni konkrétan? A legfontosabbakat már írtam.
Születendő baba: Nov. 18. Kislány
gelcsó
 
 


Esztipeszti szopi, egy kis játék még, aztán kiságy.
A többi úgy ahogy írtad. Először kb 20 percet ordított, az eléggé szar volt.

Gelcsó mi lesz a manó neve, gondolom első, Pesten laktok, kb életkor?
Na jó most mennünk kell sétálni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, tényleg nem léteznek hülye kérdések, dehát én ezt honnan is tudhatnááám?

Gelcsó, nekünk 2db hímnemű kiskorú kutyánk van, közepes és nagy méret közöttiek, egy agár-foxi és egy németjuhász. Utübbi áldott jó lélek, a labdáin kívül semmi nem érdekli, beleértve a vacsoráját is, az agárfoxi viszont babaszempontból fogósabb kérdésnek ígérkezett, mert ő jelentős mértékben gyermekünknek gondolta/ja magát, pl igényelte a lakásban létet, tvnézésünkkor az ölembe fészkelődött, tehát az ő részéről igenis fennáll(t) a féltékenység veszélye. Mikor először jobb idpk lettek, és kivittük Nokit a kertbe babakocsiban, ő egyáltalán nem is foglalkozott a kutyusokkal egészen 2 héttel ezelőttig, tehát az első 6 hónapban, mely tény történetünk szempontjából nem annyira érdekes, kivéve, ha mélyen legbelül attól tartasz, hogy kislányod harapja meg a kutyát, és nem fordítva. De ha eltekintünk ebbe a Főkusz Plusz-ba illő esettől, és visszatérünk eredeti felvetésedhez, hogy tehát kutya s gyerek kapcsolata, féltékenység, etcetera, akkor a végkövetkeztetés nálun az, hogy csodák csodájára az agarunk hihetetlen természetességgel és lelkierővel viseli azt a hatalmas változást az életében, amit Noki jelent, és ez tényleg figyelemreméltó, mivel fél éve nem hogy az ölemben nem volt, hanem a lakásba sem jöhet be, ami addig napi rutinnak számított. Viszont akármennyire is megbízunk bennük, meg 6 éve, néhány hetes koruktól együttélünk velük, Nokit nem hagyjuk a társaságukban őrizetlenül, max annyira, hogy kitolom babakocsiban a teraszra, ahol ha kihajolok az étkezőablakon, simán el is érem őt, és ha valamelyik kiskutya fél méterre megközelíti a kocsit, amit egyébként alig érnek föl, már szólok figyelmeztető hangsúllyal, hogy "óvatosan". És így talán bevésődik elméjükbe, hogy a kocsi lakója azért nem játék.
Milyen tipusú/korú kutyátok van?

Kép Kép
coolasa
 
 


A manó neve az Panna vagy Anna, de tök bizonytalan vagyok, annyi szép név van. A férjem például Boglárkát szeretett volna, de én nem akarok virágnevet adni neki. Szóval azt mondta az uram, ha a következő gyerekünk fiú lesz és Ervinnek hívjuk majd, akkor a lány nevet én választhatom és nem szól bele (Ő is Ervin). Maglódon lakunk, nem sokára 30 leszek (okt.27.) és igen Ő lesz az első babánk.
Ha van még kérdés válaszolok, de a kutya téma még mindig érdekel..
gelcsó
 
 


A mi kutyánk egy szálkás szőrű tacskó, a legrendetlenebb és legmakacsabb eb a világon, de imádni való és haragudni sem lehet rá sokáig. Egy éves múlt a nyáron, tehát még nagyon játékos és szobacirkáló. Mivel áprilisig bent laktunk Pesten ezért az első telet ő lakásban lakta velünk és ezek után már nem volt szívünk kiűzni a kertbe. Bár napközben kint, van aludni még be jön éjszakára. Télen valószínűleg napközben is bent akar lenni, mert reggelente már most didereg a teraszon. Szóval nem biztos, hogy egyszerű eset lesz, bár azért én bízom benne, hogy sikerül megnevelnünk.
gelcsó
 
 


Helló!

Gelcsó!
Kutya ügyben jó helyen jársz, bár ez nem az a topik, de van a tarsolyomban két tapasztalat. Egyik saját, a másik barátnős...

A sajnát tapasztalatom:
Kevin kutyám egy tacskó meg még valami tehénféle. (mert tekete-fehér hatalmas foltok vannak rajta, mint egy tehénen) Másfél éves volt, amikor megszületett az első fiam. Mivel egy újszülött átlagos esetben 3 óránként nyivákol mint egy macska, és utána eszik, nagy baj nem történt. Havittük a babát a kórházból és én megengedtem, hogy megszaglássza a kicsit, természetesen nem a száját, hanem a lába ujját rugin keresztül. Ekkor még panelban laktunk, tehát velünk egy szobában aludt a kutya is. Jelen volt az éjszakai sírásoknál, etetéseknél és úgy mindig.
Tehát volt ideje hozzászokni a kutyusnak ahhoz, hogy a gazdi nem csak őt fogdossa, hanem van még valaki. ekkor persze a kutya nem sejti, hogy az a magatehetetlen csomag majd mászni fog és rápályázik a labdáira... Na a gondok itt jöhetnek, ha már mászik, de ez átlagosan 8-9 hónapos korban következik be. A gyerkőcöm ebben a korban nagyon igényelt, viszont a kutya is még játékos volt, hiszen 2 éves korban még nagyon is kergeti a labdát. Én úgy oldottam meg a közös játékot, hogy leültem a földre a szobában, ölembe vettem a gyereket és dobáltam a kutyának a labdát, amit mindketten marhára élveztek. Kuyám a mai napig nyúzásnak van kitéve, DE az elejétől kezdve úgy neveltem a gyereket is és a kutyát is, hogy nem verekszünk! :wink: Úgy szídtam le a gyereket, ha a kutyát bántotta, hogy a kutyi tudja, érezze, hogy ez most nem neki szól és utána megsimogattuk a gyerekkel együtt a kutyát. A Kevin azóta is tudja, hogyha valamelyik gyerek rászáll és a legjobb játék a kutyát kergetni akkor odaszaldhat hozzám és megvédem! Az én kutyám egy "beszélgetős" eb. Egészen kicsi korátol kezdve dünnyög, morgolódik és ilyesmi, de nem bántólag, hanem ha simogatom akkor azért, ha nem akkor azért... ha az útba fekszik és arrább kell mennie akkor meg azért dönnyög egyet, de kb így: Na már megint arráb kell mennem. Mintha egy embert hallanék. A gyerekekkel ugyanígy viselkedik, de nagyon jól ismerem a kutyámat, én megbízom benne és ő is megbízhat bennem. Hozzáteszem láttam már komolyan, fenyegetően is morogni, de azt inkább vicsorgásnak hívnám és egészen másképp hangzik mint a fent nevezett többi morgásnak hívott vélemény nyívánítás az eb részéről...

A másik meg a barátnőmék szuka németjuhász kutyájukkal esett meg:
A kislány nem volt még mászó korú, kb 5-6 hónapos lehetett. A kutya egyre többször morgott a gyerekre fenyegetően. Később komolyan vicsorgott rá! Nagyon féltékeny volt, és mivel a békítés nem hozott eredményt el kellett ajándékozni mielőtt megtörténik a baj! Pedig nem így indult, csak ahogy a kisded elkezdett gügyögni, nevetni és egyre kommunikatívabb lett, a szülők is egyre többet beszélgettek a kisbabának, hiszen már figyelt, nevetett és ez jó. A kutya innentől kezdett megváltozni, mert addig meg védte a babakocsit, meg annak lakóját az idegenektől.

Innen is látszik, hogy a gyerek-kutya viszony nem egyik napról a másikra lesz ilyen v. olyan, hanem fokozatosan alakul és ha baj van az még a mászó kor előtt kiderülhet!

Balesetek nálunk is voltak. Amikor sokan voltunk, (kb 7-en a lakásban, meg a gyerek) akkor történt egy kutyás baleset. Mindenki azt hitte, hogy amásik ott van. A szitu a következő volt. Gyerek fogta a fém kétkerekű biciglit a pótkerékkel együtt és satuba szorította vele a kutyát. Az arcán lett egy egészen biztosan nem kuyafog általi seb, de sajnos nem tudjuk, hogy milyen. Vagy a bicigli vagy a kutya, de véletlen volt.
Mindkettőt jól leszídtam biztos ami biztos. Ez volt az első és utolsó ilyen dolog, de azon se csodálkoztam volna, ha megkapja, szegény kutya a szegény gyereket és szegény gazdinak meg vérzett volna a szíve, ha el kell ajándékozni a ebet... (ezt meg onnan tudom, hogy azért apa az erkélyen volt és végülis még oda tudott fordulni ama század másodpercre amíg mindez lezajlott... :lol:

A lényeg, hogy Te ismered a kutyát és majd kiderül minden, az a biztos, ha a kutyát nem zárod ki a baba életéből és lehetőséget adsz az ismerkedésre, hogy lássa az a kutya, hogy attól mert jött egy baba, még ugyanúgy tudtok játszani és mindent csinálni, mint régen.

megint mennem kell:)))

Kép
sasha
 
 


Gelcsó!

Most látom, hogy kb ugyanaz a szitu, mint nálunk volt az első gyereknél:)))) Biztos, hogy meg tudod nevelni, hiszen még kölyök, és nálunk is lakásban volt. Idén tavasszal költöztünk csak kertesházba, de a kutya általában bent van és csak ugatni meg ki....

Kép
sasha
 
 


Gelcsó, Bp mely részéről költöztetek ki Maglódra, és miért? (a 2.-ra vannak tippjeim)

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Vuka az éjszakához már gratuláltam. Most a fogacskához is gratesz! Ezt a krémes képet már láttam egyszer,...akartam is írni, hogy olyan kis ari rajta Petruska mint egy kis hóember.

Hello Gelcsó!

Köhöm, én nem írnék most Szonja csodatetteiről, mert még mindenki überelésnek gondolná :D :D :D Vanília, felvehetsz a listára!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Halihó!
Megjöttünk a sétából, összefutottunk egy B-M klubbos kismamával, aki nagyon hiányolt már minket. Elhívtam holna tornára.
Tényleg Natasa Ti nem jöttök holnap?

Gelcsó a kutya témát én most hanyagolnám, mert nemrég kellett szegénykét elaltatni, így még kényesen érint a téma.
Egyébként mivel foglalkoztál, pörgős életed volt, hogy most unatkozol otthon?
Egyébként már minden kész a baba fogadására?
A lánynevek nagyon szépek!!!

Na megyek teregetni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Húha, pár óra alatt annyi válasz érkezett nem győzöm visszaolvasni...
Remélem a kutya dolog meg fog oldódni, én bízom a Friciben, mert így hívják.

Coolasa
XIII. kerületben laktunk, a Béke térhez közel, ha ez mond valamit.

Vuka
Gépészmérnök vagyok és egy építőipari cégnél dolgozom még most is, bár már nem járok be az irodába, itthonról intézem amit lehet, telefonon, e-mail-en. Most már csak költségvetéseket gyártok, de a nyarat még építkezésen töltöttem júliusig. Szóval eléggé pörgős volt, alvállakozókkal tárgyalni, hadakozni. Most egy kicsit uncsi itthon, de a baba majd biztosan lefoglal. Azt olvastam legalábbis tőletek, hogy nem unatkoztok. Gondolom én sem fogok.
Igen a babaszobát már berendeztük, és szerintem minden megvettünk, egyedül babaruhát tudtunk örökölni, mert az egész család nagy-nagy babagyártásba fogott nálunk. A férjem két unokatestvérééknél is most jön a harmadik baba, az én unakahugom pedig most 16 hetes terhes. Csak hát mindenki jó messze van. Én Miskolci születésű vagyok, a férjem pedig Németkéri. Az ország két vége...
gelcsó
 
 


Ja Coolasa, hogy miért?
Egyrészt mindeketten vidékiek vagyunk, mármint a férjem is meg én is. Hiányzott a zöld, másrészt nagyobbra cseréltük a 41 m2-t.
gelcsó
 
 


Gelcsó nekünk nincs pesten kutyánk, de minap az RTL-klubb reggeli műsorában ez volt a téma. Ennyire emlékszem, hogy fontos ha a baba hazakerül időt kell szakítani a kutyára mint régen. Ha volt esti séta vagy játék akkor akkor is legyen.
Van aki azt csinálta, hogy a baba egyik rosz rugiját két napig hordta, majd odatették a kutya alá. Gondolom szokja a szagát.
Egy percre sem lehet őket kettesben hagyni. A kutya az kutya és nem ember, nem gondolkodik hanem ösztön lény. Ennyi.
Amúgy a tacsi gyerekbarát kutya.

Kép
vanília
 
 


Vanília, köszi a bíztatást, reménykedem, hogy nem kell az anyuéknak adományoznom a kutyus, nagyon a szívéhez tud nőni az embernek egy ilyen kis állat.
gelcsó
 
 


Gelcsó!

Isten hozott körünkben!!!

Kutya táméban csak annyit tudok mondani, hogy a tacskót nem tartják igazán gyerek kedvelő kutyának a szakembörök, de nekünk kisiskolás korunkban 2 is volt otthon és imádott minket. Igaz, nem cibáltuk folyton a fülét-farkát, stb.
1-2 napja volt a tévében erről szó, hogy ha a kutyát születésétől kezdve bevonják a baba körüli dolgokba (persze nem a pelenkázásba meg a fürdetésbe) és nem hanyagolják el a gyerek miatt, akkor nem lesz féltékeny rá.

Figyi, ha Anna lesz, akkor lehet hívni Pannának is. :wink: :D

Vanília,
holnap nem leszünk itthon a szuperwomanemmel, szerdán meg vendégeink jönnek. :(
Csak azé jegyzem meg, hogy hosszabb legyen a hsz-em, de a "micsinál a gyerek" nem annak bizonygatására van, hogy milyen egyedülálló teremtmény ő, hanem csak elmeséljük egymásnak a dolgokat. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hopsz, most látom, Vanília épp az ellenkezőjét írta a tacsiról...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Most már Uff,itt vagyok. :lol:

Gelcsó!
Üdv közöttünk. :wink: A kutyus témához inkább nem szólok hozzá mert nem vagyok baba mellett kutyapárti. :evil:

Timi!
Mizus Szilvikével?Voltatok dokinál?


Többiek merre vagytok????????

Pussz

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok,

már kora délután utol értem magam a visszaolvasással, erre megint annyit írtatok, hogy. nem bííírom követni :lol: :lol:
Sasha főleg Te :)

először is:

K vitamin
mi is két dobozzal kaptunk össz-vissz
azt mondta a doki nénink, hogy (már egyszer írtam asszem'), hogy ő 35 éve van a pályán, de még egy gyermeket sem látott elvérezni.
Úgyhogy ez bőven elég.

D vitamin
ebben nem vagyok biztos, de úgy tudom 1 éves korig kell.
Lehalábbis a mi doki nénink szerint.

Neogranormon kenőcs
hol van benne szteroid, mert én tudtam róla.
Cink van benne ami a sebgyógyulást elősegíti, mert cink kell hozzá.
mi főleg azt használjuk és nagyon bevált.
Szerintem biztos nem ártalmas.
találtam róla egy linket ha érdekel benneteket olvassátok el.

http://www.teva.hu/index.php?id=44&cid=348

Most megyek altatni
később benézek.

Lesz tali valamelyik nap?

Üdv. közöttünk Gelcsó

:D

Kép

Kép
sajtine
 
 


Ilba mi van Veletek, jól vagytok?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sajtiné,
köszi a megnyugtató választ! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ma este megint nincs nagy forgalom itt a neten, nem értem mit csinálhattok, talán alszotok?
Petra bealudt a szopin, viszont most nem bántam vele úgy mint a hímestojással, felébredt míg vittem át a másik szobába, egyet megnyikkant mikor betettem a kiságyba, de aztán aludt tovább. Végre könnyen le tudtam tenni, 1 hete ez még elképzelhetetlen volt (ordított amikor megpróbáltam becsempészni az ágyába).

Mindenkinek jó éjszakát kívánok, főleg a beteg babáknak (minél könnyebb légzést).

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancs, titkos kémeim jelentették, hogy Mbá ma egész biztosan a repülőtéren volt. Legalábbis negyed három körül! És csíkos pólóban ment dolgozni!
Voltam ma Ferihegy 1-en, egy bolgár zenész barátunkat vittük ki, aki itt volt három napig (mondtam, hogy mindig van valaki nálunk! :? Most úgy tűnik, 2-3 hétig csend lesz :D )
Szóval a terasz szintjén beszélgetett néhány fehér inges, nyakkendős emberrel, ő volt az egyetlen „civil”. Úgy tűnt nagyon dolgoznak, úgyhogy nem szóltam neki. Szép lett volna, szia Mancsbá, én vagyok Jumam a babanetről!!! :oops: :D
Viszont akkor már reklamálnék, hátha elér az illetékeshez, nem találtam olyan helyet, ahol szoptatni és tisztába tenni lehetne :twisted: :evil: :twisted: :evil: !!! És persze hogy Julcsi épp megszomjazott, szopi közben pedig bekakilt :( ! Két rendőrt kérdeztem, azok szintén nem tudtak semmit, viszont hoztak nekem egy széket a mosdók előterébe, ott kevesen járnak. Így viszont kellemes légkondi alatt tudtunk szopizni és pelust cserélni :evil: . Vagy van, csak én nem jó helyen kerestem? :roll:

Üdv Gelcsó!
Én jöttem utoljára, már lassan egy hónapja, de sokkal többnek tűnik. Valószínűleg azért mert igen pezsgő ez a topik.
Nekünk dalmatánk van, 5 hetesen került hozzánk, mikor Zsozsó másfél éves volt, így lehet mondani, hogy szinte együtt nőttek fel. Danival már nem is olyan a viszonya mint Zsóval, bár ő kötözködőbb is. Akkor kell igazán figyelni, ha már nagyobb a gyerek, megy oda hozzá, piszkálgatja. Volt olyan, hogy Dani piszkálta, a kutya odakapott, de nagyon tudta, hogy hozzáérnie nem szabad, csak figyelmeztetőleg. Egyszer viszont sajnos megkapta a szomszéd kislányt egy kicsit, de őt valamiért egyébként sem nem bírja.
Most pedig már öreg, és azért nem bírja a túlságosan a gyerekek társaságát, de csak az idegenekét, olyankor ez látszik rajta a tartásából, a nézéséből, és én időben igyekszem figyelmeztetni a vendéget, hogy nem szabad hozzá nyúlni.
Sasha, és ha van még valaki akinek (főleg télen) bent van a kutyája! Mi a helyzet a kutyaszőrrel? Julcsi kb épp mászni fog télen, kutya pedig bent, mivel rövid szőrű és amúgy is el van kényeztetve (ezzel). Amikor vedlik, rengeteg szőre hullik és mindenhol azt lehet találni. Azt tervezem, hogy ráccsal elzárjuk őket egymástól, de félő, hogy szőr, sűrű söprés és porszívózás után is kerül Julcsi területére.

Legközelebb pedig csak szánhúzó kutyánk lehet, aki a telet-nyarat odakint tölti!!

A kisfiam ma megnyugtatott, hogy CSAK terepmotoros akar lenni. Mert az biztonságosabb, hisz ha eleseik a puha sárba esik, nem a betonra. Itt egy újabb csodagyerek :lol: , aki fel tudja ezt mérni 5 évesen!!! És a többiekről még nem is meséltem sztorikat :oops: !!

Novum, mikor Daninak ugyanígy egy éves kora körül volt hasonló magas láza, és nem nagyon akart lemenni pedig sorra kapott gyógyszert, fürdőt, vizes lepedőt, végső ötletként és mert amúgy is csak én kellettem neki, úgy aludtunk, hogy rajta csak a pelenka, rajtam semmi csak ő a hasamon. Jót tett a lelkének is, de a testének is, kicsit lejjebb ment ettől a láza. :shock: Már nem tudom, hogy én vagyok olyan csodafelnőtt, hogy ezt kitaláltam, vagy olvastam róla előtte, de tényleg tudja picit hűteni a felnőtt teste a gyerkőcét, próbáld ki! És jobbulást!

A többieknek is, akik betegek!!
jumam
 
 


Anya, ezt még írd át, aztán menjünk mááá fürdeni!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska szenzációs ez a kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jumam,
csodafelnőtt :lol: :lol: :lol:

Tök jó ez a lázcsillapítási módszer! De tényleg!

Én a macskaszőr miatt naponta többször felporszívóztam, mikor Livicsek mászni kezdett...

Évekkel ezelőtt a Ferihegy 1-en a mosdó előterében volt pelenkázó. Hova lett? :shock: Mancsbá, azonnal csinájjjjjjjá valamit! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszi az érdeklődéseket, megvagyunk. :D

Beneveznék a csodagyerek kategóriába. Nincsen itt a fórumon még egy 10 hónapos, 2 hetes és 1 napos baba, akinek ne lenne foga. Ez maga a csoda. :lol:
És az is az, hogy már felfedezni vélek valami készülődést jobb alul. :wink:

K-vitamin: én úgy tudom, hogy amikor az anyatejen kívül kap bármi mást, legyen az tápszer, tejpép, gyümi, főzi, már nem kell adni. Mi 6 hónapig szedtük.

Popó: én csak akkor használok, ha kakilt, akkor is csak oda a likhoz :D gyógyszertárit.

Orrszívás: dokinéni most aszonta, hogy mikor teli, szívni kell. Előtte Sterimar :arrow: feloldja, utána Sterimar :arrow: nyálkahártya ne száradjon ki.

Na, mi volt még téma?

Kutya-baba: nekünk nincsen háziállatunk, amíg kisgyerek van nem is lesz. Én így gondolom. :roll:

Gelcsó,
üdv. itt. Elárulod az igazi neved is? Fotó? :wink:
Kinél fogsz szülni?

Na, visszaolvasok még.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Remélem a felújított Ferihegy 1-en csináltak pelenkázót, mert ha megyünk, akkor biztos nekünk is szükségünk lesz rá. Mancsbá légyszi nyomozd ki, hogy hol van!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
köszi!

Szót fogadtam, átírtam...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mbá,
írok a wiw-en.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba amúgy hogy vagytok? (Csak hogy mikor mehetünk? :lol: )

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mbá,
bocsi, wiw-re nem tudok belépni, kedves nejedet is be kellett, hogy vonjam a mi nagy titkunkba és neki ment a mail.
Mivel hogy a Te e-mail címedet meg nem találom. :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?