Szia Mindenkinek!
Nóra Kedves!Mégha ma reggel derűsebben is látod az új topic megnyitását,kiérzem szavaid mögül a rosszallást.Már odaát is leírtam,hogy számomra fontos a Te és Tünde véleménye,gondolatai,ellenérzései.Mégiscsak napi rendszerességgel váltottunk szót,mégiscsak beengedjük egymást az életünkbe,ráadásul úgy érzem,rokonlelkek vagyunk.Egy a hullámhossz,akárcsak odaát Beával vagy Zsuval.
igaz,hogy a zavaros körülmények között tettem,a helyzet élének tompítása kedvéért,és mert őszintén kíváncsi voltam a véleményetekre,felvetettem egy várandósokat érintő témát:a kapcsolatanalízist-Lelki köldökzsinór,beszélgetés magzatunkkal.
Egyedül Bea reagált rá.Pedig ide illő téma,szerintem.És szóba hoztam a lefagyasztott embriók kérdését is.Babancs gyakorlatiasan válaszolt,aztán ez a téma is kukába került.Ha nem érdekel benneteket ami engem foglalkoztat,amit felvetek,azt is meg lehet mondani,de szó nélkül hagyni,elkedvetlenít és erősíti feleslegesség érzésemet.A kisfiam kukijával kapcsolatos problémáimra is "csak" egy másik topicból reagáltak.Ezért írtam,hogy talán jobban érezném magam ott,ahol az én mindennapjaimhoz közelebb álló témák vetődnek fel.Odaát is írtam,hogy ezt a helyzetet nehezen dolgozom fel,bár már én is jobban vagyok.S ez nem így volna,ha nem jelentene sokat mindaz,amit közöttetek átélek,megélhetnék.
Gondolhatjátok,milyen szegényes kapcsolatai lehetnek ennek a csajszinak,de nem így van.Vannak barátnőim,de az itteni kapcsolatok is fontosak.Lelki üzemeanyag minden építő kapcsolat,és jobb,ha otthon maradt kismamaként vannak fórumok,ahol elsősorban én vagyok fontos.De ha itt nem számítok annyira,mint szeretném,felesleges erőltetni,bizonyos értelemben tovább kell lépnem.
Egy szó,mint száz:nem akarom magyarázni a bizonyítványom,de úgy érzem kicsit igazságtalanok voltatok velünk.
Ígérem,többet nem hozom fel ezt a témát,becs'szó...
Babancs!Babonaságból én sem mondtam el Babintim 12 hetes koráig a családnak,hogy pocaklakóm van.Nagyobb lett volna a csalódás,ha elmegy,mintha azt hiszik,hogy még nem sikerült.Ellenben talán éppen segítene anyukádnak,ha tudná,egy új életet hordozol magadban.Általában az ilyen élmények gyorsabb gyógyulást eredményeznek.És én is kérlek,ne terheld túl magad,mert a magzati fejlődés számára épp az első trimeszter a legérzékenyebb időszak.Ne kockáztass!
És már bánom,hgy nem államvizsgáztam le még a baba megszületése előtt.Jól teszed,hogy még most veted bele magad a tanulásba.amúgy gartulálok sikeres vizsgáidhoz.
Mölli!A Győri anyukák topicban írtam marcimról.ha érdekel,ott megtalálod kérdéseidre a választ.Köszönöm a dícsérő szavakat.