Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Lili már sokkal jobban van, az éjszakát is átaludta,csak reggel kellett kiszippantani az orrát.Azóta is alszik. :wink:
Én meg próbálom magam utolérni,mert a héten nem sok mindent csináltam itthon. :? Délután ha marad a jó idő,akkor kimegyünk az anyósék telkére egy kicsit levegőzni. :D Olyan jó csend van ott,nem járnak autók,és jó a levegő is nagyon.

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok,
Gabi, a nyitott gerincet, nyúlszájat és a szív esetleges rendellenességeit itt is nézik, az ún. 12. heti UH-on. Egyébként nem szabad messzemenő következtetéseket levonni abból, ki hányszor megy stb. Nekem eddig 5 UH-m volt, mert a dokimnak ez a mániája. A kórházba, ahol szülni fogok, 5 alkalmas a felkészítés. Lányok, sehol nincs olyan "részletes" terhesgondozás, mint Magyarországon. A Skóciában élő barátaink a 40 hét alatt 2x mentek UH-ra, orvossal csak a szüléskor találkoztak (nincs választási lehetőség), a gondozás annyiból állt, hogy a szülésznőhöz járt a csaj mérlegelni és vérnyomást mérni. náluk ez így elfogadott. Szóval ez mindenhol más.

Jövő héten randizom a dokival is, a védőnénivel is. A telefonban szabályosan elélvezett, amikor mondtam neki, hogy ebben a legkritikusabb időszakban is "csak" másfél kilót híztam, köszönve a diétás tanácsainak... De szenya vagyok!!!

Na, már régebben is kértétek a pocakos képet, íme a 22. héten... Azért fej nélkül, mert ez mégiscsak publikus. Pusza. Kép Eni és Beni a 22. héten
vbea
 
 


Reggel becsípődött a derekam, azóta annyit haladtunk, hogy már bírok épp járni, de nem igazán esik jól. :? Úgyhogy apánkat haza is rendeltem, mert a gyereket sem tudom felkapkodni, neki meg még hiába mondom, hogy ne rántsa magára a széket, ne bújjon az ágy alá és egyebek. :shock: Sétálni se tudok vele, besz*rnék, ha le kéne cipelnem a 4.-ről.
Úgyhogy ma együtt élvezzük a földönfetrengés örömét, meg négykázláb én is jobban tudok közlekedni. :lol: Lili persze élvezi :lol: :lol: :lol:
Ebből is látszik milyen egészséges a versenysport... :?

KépKép
pedina
 
 

 
 

sziasztok!

zsombóc-gombóc ma megfordult a hasáról a hátára. ennek örömére kihányta az összes kaját, amit másfél órával azelőtt evett meg. de olyan ügyi volt. persze nem ismételte meg!!!

orsiék jól vannak, csak sok a tennivalója. marci csak kint szeret lenni. mikor írni akart ide, pont nem ment a net náluk.

kriszti

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Bea,

én azt hiszem te félre értetted az emailemet. Én egyáltalán nem azt mondtam, hogy itt vagy ott jobb lenne a terhesgondozás. Nem is értem az emailemet.
Kriszti kérdezte, hogy miért kell kétszer mennem, és én egyszerüen leírta.
Mivel én most vagyok elöször terhes nekem ez még mind új, és szerintem megbocsátható, hogy lelkes vagyok.

Még egyszer szeretném hangsúlyozni, egyáltalán nem volt szándékom azt, hogy a magyar rendszert kritizáljam. De szerintem a lányok, akik már régebben ismernek a fórumról ezt egyáltalán nem így fogták fel. Egyszerüen nem ilyen tipus vagyok.
gabcsi76
 
 


Most keltem fel, két éjszakát lehúztam egymás után. Szerencsére minden rendben volt. Egyébként meglepöen jól bírtam. Lehet, hogy ha itthon vagyok, akkor jobban elhagyom magam?????? :lol:

Meg persze nem akartam, hogy a kolléganömnek bármi is feltünjön. Még korai elmondani, várni akarok a 10-12. hétig.
gabcsi76
 
 


Gabi,
Én is a "másik fórumon" kezdtem. Nem támadásként, hanem épp a te védelmedben írtam azt, amit írtam... csak hogy ne vágjuk hanyatt magunkat attól, hogy nálatok milyen a rendszer. Mindenhol valamilyen, és az emberek azt szokták meg. Csak kissé luxus lenne bárkit is irigyelni. Ezért írtam. Merthogy nektek sem jobb, csak éppen más. Azért írtam, hogy Magyarországon meg ez van, mert kissé elvetemültnek tartom azt a gondolkodásmódot, amikor itthon 3 évig otthon ülő kismamák irigylik azt, akik külföldön vannak.
Nekem is ez az első terhességem, és én is lelkes vagyok.
vbea
 
 


Szerintem zárjuk le ezt a témát, mert nincs értelme. Soha nem volt az az érzésem,hogy itt bárki is irigyelne bárki. Azt, hogy itt másabb abban igazad van. Pontosan azért beszéltem róla, mert az volt az érzésem, hogy a lányokat érdekeli. De én soha nem állitottam, hogy itt jobb lenne. Egyetlen szóval sem. Zárójelben megjegyezném, hogy én 3 év helyett 3 hónapot fogok a babával itthon maradni. Én ezt keveslem, viszont a 3 évet meg sokallom.

Azzal a megjegyzésemmel pedig, hogy a többség ismer a másik fórumról, csak azt akartam mondani, hogy az elmúlt 1.5 - 2 évben nem úgy ismertek meg, mint aki fel akar vágni.

Úgyhogy itt és most szeretnék bocsánatot kérni,ha valaki ezt szürte volna le az utóbbi üzenetemböl.
gabcsi76
 
 


De jó, konkrétan mindenki félreértett mindenkit.... Kép

KépKép
pedina
 
 


Hát ha le akarod zárni, annál jobb! Nem az irigylésre akartam kihegyezni a dolgot, és tényleg pusztán a te védelmedben, és mindenki más, külföldön élő védelmében írtam le azt, amit. Csak hogy ne vágódjunk hanyatt attól, hogy külföldön bármi is jobb lenne. Mert itt az emberek többsége hozzászokott az ingyen "nekem ez jár"-hoz. Ott meg minden más. Kész. Nem irigyellek, semmit nem irigylek tőled.
vbea
 
 


lyányok, miattam estetek egymásnak! nem akartam félreértést!!! bocsánat!!!

igen eni, kicsit irigylem gabit, amiért ilyen jól tájékoztatják a terhesség minden fázisáról, vizsgálatokról, már a legelején. persze nem bánom, hogy akár 3 évig itthon maradhatok zsombival. szóval mindenhol vannak olyan dolgok, ami máshol jobb, vagy éppen nem jobb. konkrétan mindkettőtöket irigylem azért, amiért babát vártok! ez olyan csodálatos ajándéka a jóistennek, amiért nem lehet elégszer köszönetet mondani. a még nagyobb csoda pedig a szülés/születés lesz nektek is. én már várom, hogy zsombi járni tudjon, mert akkor szeretnénk a kistesót a pocakban tudni. már most újra kismama lennék!!!!
zsombócgombóc ölben alszik, de nagyon szeretem tartani, igaz már nem éppen pehelysúlyú... :)

vigyázzanak a kismamik magukra, az anyukák pedig gyermekeikre!

puszi: kriszti

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ismételten értetlenül állok a válaszod elött.

Ez megint mit jelent:

"Nem irigyellek, semmit nem irigylek tőled." Miért kéne engem irigyelni?? Nem értem.

Részemröl ezzel lezárult a vita.
gabcsi76
 
 


Ma elég furin ébredtem. Olyan érzésem volt, hogy csak álmodom ezt az egészet, hogy állapotos vagyok. Aztán eszembe jutott, hogy miután a terhességitesztet megcsináltam, készítettem egy fotót. Ugyhogy gyorsan elökaptam a kamerát és feltöltöttem a képet a pc-re.
Ugye milyen szépen lehet a két csíkot látni? Valójában elég nevetséges, hogy így lehet két csíknak örülni.... :P :P :P :P

Vonalzót még mindig babonából nem akarok csinálni. Majd péntek után. Már csak egy hét. :roll:
Kép Terhességiteszt
gabcsi76
 
 


Sziasztok! :lol:

Nagyon jól telt a tegnap délutánunk a telken,szuper idő volt! :D
Lili majdnem három órát aludt folyamatosan a levegőn,még az éhség sem zavarta, itthon kellett költögetni, hogy vacsora idő van!Azt hittem éjszaka nem fog aludni,de ugyanúgy aludt mint máskor. :)

Eni,jó nagy már a pocakod! :lol:

Gabi,az én terhességi tesztemet Imi még mindig őrizgeti! :mrgreen: mondtam neki, hogy mostmár igazán kicserélhetné egy fényképre Liliről! :wink:

Edina,hogy van a derekad? A terhesség előtt nekem is volt néhányszor,hogy becsípődött,akkor szenvedtem is vele néhány napot mindig.A terhesség alatt nem volt,meg mióta szültem azóta sem.Lehet, hogyha Lili nehezebb lesz,meg hajolgatni kell majd hozzá akkor nekem is előjön megint. :shock: :( Nem örülnék neki.Egyszer a kórházban akkor csípődött be amikor egy betegtől vért vettem!Alíg tudtam kiegyenesedni,szegényke jobban megijedt mint én,mert mire lejött a vére már potyogtak a könnyeim,annyira fájt. :cry:
Lilinél bevált, hogy egy kis cukrot is raktam a teába,mert tagnap is megivott egy egész cumisüveggel.Legyalább nem kell szórakoznom, hogy milyen módszerrel varázsoljam bele a gyógyszereket! Ma van a konakionos napunk,kiváncsi vagyok annál hogy válik be! :roll:

Jó hétvégét mindenkinek,remélem még jó idő lesz most is! :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Nekem kezd helyrejönni a derekam, vizsont Lilit melegnek éreztem reggel (meg két napja nagyon nyugtalanul alszik), és hőemelkedése volt. :cry: Rág mindent ezerrel, remélem most már kibújik végre az a 3. fog. Az első kettő úgy kijött, hogy észre se vettük szinte, ezzel meg kínlódik szegény. Aztán nem volt hajlandó csak ölben aludni, egy óra után lezsibbadtam, és letettem, aztán aludt még egy órát. Most kelt fel, nyakig vigyorban. :lol: Meg már nem is meleg. Csináltam neki csipkebogyó-teát, ettem belel pár csepp Cebiont, úgyhogy C-vitaminnal el van látva, ha mégsem a foga lenne, hanem valami takonykór kerülgetné.
Lili-társunk jól van már? :?:
A változatosság kedvéért megint pizzát sütök... :? De most már nem vagyok hajlandó sokás-uborkásat csinálni, gombás lesz, meg csirkés-juhtúrós. :!:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Míg fiam nem éhes, addig tudok írni nektek!

Az utóbbi napokban anyósék mindenfélét csináltak , így nem volt idejük Marcit tologatni kint és nekem kellett. Nem panaszként mondok, csak így nem volt időm netezni. Mindig találok valamit így is. Mosni, teregetni, sterilizálni, takarítani. Most látom csak milyen sok segítséget kapok. Nagyon szeretnek Marcival lenni, néha már zavarnak be, hogy csináljam a dolgomat, majd ők lesznek vele. Marci is szereti őket, főleg anyóst. Néha nál jobben megnyugszik, mint nálam a kis gazember!

Már sokkal többet van fent, igaz az utóbbi napokban az esti beszélgetéseket áttette hajnalra. Mondanom sem kell mennyire örülök neki! Ma is hajnal négytől beszélgettünk reggelig. Közben az orromat megfogta háromszor egy más után nem sok különbséggel és az arcomat is markolászta. Ez már tudatos lenne? Amúgy megint sokkal többször eszik és többet. A gyógyszereit nem veszi be mostanság. Annyira nem sír, de azért érezhető, hogy nem kapja a bogyókat. A pisije nem olyan büdi gyógyszerszag és kicsit azért sír, mert csak kellene. De kibírható a dolog.

A teábaén nem teszek neki cukrot, de lehet majd megpróbálom. A csipkebogyót szereti anélkül is, bár csak olyan 20 ml iszik meg naponta. Nem is hiszem, hogy több kellene neki, mivel folyton eszik.

Na, már itt is van! Éhség rémség megint meglátogatta! Majd még folytatom!

Kép
tokajkincse
 
 


Lili jól van,semmit nem veszek észre rajta azon kívűl, hogy még mindig szutyog egy kicsit, de az orrcsepp és a porszívó nagyon jó együtt! :!: :P Alszik éjszaka is rendesen.

Pizza :?: Mi is nagyon szeretjük! :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy nekem is kellene már csinálnom. :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Edina, az a csirkés - juhtúrós pizza jól hangzik. Próbálj meg ne emelgetni, mert az most biztos nem jó a derekadnak.

3 órától 5-ig nem aludtam. Ennek következménye, hogy csak fél 11-kor voltam képes kikelni az ágyból. :lol:

Edit, beleakartam olvasni a weblogodba, de a weboldalatokról nem tudtam megnyitni. Én vagyok béna??? :roll:
Milyen név alatt keressem a babaszobán? Azt is próbáltam de nem találtam. Egyébként nagyon cukik az új képek.


Van egy kérdésem: hallottatok a pocaktartóról? Egy másik fórumon állandóan erröl beszélnek a lányok. Nektek volt ilyen? Ez nem egy ilyen mellözhetö dolog?'Végül is anyukám se hordott ilyet. :lol: :lol:
gabcsi76
 
 


38 fokos láza van Lilinek :cry: . És alig eszik, szopi se kell, ha valami az ínyéhez ér, sir. :cry: :cry: Csak ölben akar lenni.

KépKép
pedina
 
 


Gabi,nekem most megnyílt,de ha a Babaszobán belépsz a babanaplókba és a keresőbe beírod, hogy Svéda Lili,akkor behozza. :roll:
Nekem nem volt pocaktartóm,mert én nagyon soknak tartottam a 4-5000 ft-ot érte, és szerintem teljes mértékben mellőzhető..Annyira nem hiszem, hogy "tehermentesít" :!:

KépKép
editmaci
 
 


Ó,szegény Lili! Nem is gondoltam, hogy egy fog így megkínozza őket! :cry: Adsz neki valami gyógyszert? Vagy ez majd csak akkor múlik el,ha kinő a foga?

KépKép
editmaci
 
 


Panadol baby szirup. Láz és fájdalom ellen is jó. Már a kenguruban cipelem, mert leszakad a hátam. Apa meg pizzát süt :wink: . Remélem hamar elmúlik... :cry:

KépKép
pedina
 
 


38 fok azért az elég sok egy hat hónapos babunál. Ha pár órán belül nem megy le feltétlen hívd fel az orvost.

Majd írd meg, hogy jobban van e.

Edit, akkor a pocaktartó már ki is stigulázom, mondjuk nem állt szándékomban vanni. Nagyon drágának találtam. :)
gabcsi76
 
 


38 fok tök normális egy 6 hónapos gyereknél, sajnos még a 40-41 fokos láz is előfordul náluk. Fogzásnál pláne. Sőt olyan "betegség" is van általában az első évben, hogy 3 napos láz, ami tök magas lázzal és semmi mással nem jár, úgyhogy lázcsillapításon kívül nincs más teendő. Fogzás esetén nem kell orvost hívni, amit mond, azt az anyák maguktól is tudják. :wink:

KépKép
pedina
 
 


Fél hatkor már megint 37,8 volt a láza, úgyhogy megint adtam neki Panadolt. Pancsoltunk egyet a nagykádban, degeszre szopizta magát, és már félig alszik. Remélem holnapra már jobban lesz. Szerintem én éjjel semmit se fogok aludni :( Most láztalan, de lehet, hogy megint felmegy.

KépKép
pedina
 
 


Jó reggelt!
Éjjel még volt hőemelkedése Lilinek, de reggel már semmi. Most mértem:36,8. :lol: Remélem, hogy túl vagyunk rajta. Amúgy náluk csak 38 fok felett kell hivatalosan lázat csillapítani, addig hagyni kell, hogy a láz "tegye a dolgát", és pusztítsa a bacikat és vírusokat - bármennyire is mást diktálna az anyai ösztön.
Ja, és aludt éjjel. 8-tól fél kettőig, utána valamikor hajnalban még fel volt, de fél 8-kor ébredt. Most épp a megszáradt ruhát szedegeti a szárítóról. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edi, gyertek már át lszi, mármint ruhát szedegetni. :D Örülök, hogy jobban van kisbogár. Visszatért a rámolós kedve?
vbea
 
 


Gabi, olyannyira nem akarok vitázni, hogy a legjobb lenne hozzád sem szólni, mert úgy látom, bármit írok, támadásként és kötekedésként veszed. A többiek meg tudják, hogy nem... De mindegy, nem kenyerem a magyarázkodás, sem pedig a labdák visszahajigálása.
vbea
 
 


Jó reggelt!
Örülök, hogy jobban van Lili,és nem viselte meg annyira a láz,mert akkor nem hiszem, hogy tudott volna aludni. És milyen rendes, hogy már most segít neked! :wink: :D
Mi Lilink is jól aludt,5-kor kelt fel reggelizni,utána meg nyolckor evett.Most a forgó bohócaival vitatja meg a világ nagy dolgait! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Lili macifülben feszítet a telken péntek délután:
Kép

KépKép
editmaci
 
 


Edit! Úgy látom a mi lányaink gardróbja olyan 20-30%-ban azonos :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok,

ez a rózsaszin macifüles kabátka valami ennivaló.
:lol: :lol:

Hugómék bejelentették, hogy jövöév szeptemberében eski. :mrgreen:

Ugyhogy nagyon jó napom van. Már alig várom, hogy megint a gyönyörü ruhák között forgolódjunk. Olyan szépek és a 2007 kollekciók még csak most fog megjelenni.... Szóval nálunk megint esküvö láz van.
gabcsi76
 
 


Nekünk eddig 3 család szólt, hogy jövőre lagzi! :!: :wink: Imi már alíg várja, hogy Lilivel az ölében feszítsen bennük. :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Remélem már mi is a kis 3 három hónapos jövevénnyel tudunk feszíteni. :lol: :lol: :lol:

Csak arra leszek kíváncsi,hogy 3 hónappal a szülés után bele fogok e a mostani ruháimba férni. De ez még a jövö zenéje.
gabcsi76
 
 


Sziasztok!
Sajnos Zsombóka nagyon megfázott valamikor. Tegnap éjjel nem aludtam, mert kb. óránként kelt, annyira el volt dugulva a nózija. Ma el is vittük dokihoz. Kapott köptetőt, amiről kiderült (gyógyszerkönyvből), hogy 1 év alatt nem lehet adni, sterimar orrsprével fújkálunk az orrocskájába, és szednie kell a cebiont. Kapott még Babyluuf-ot, aminek nagyon jó az illata. Remélem hamarosan meggyógyul. Szerencsére nem lázasodott be. Nagyon izgultam/ok miatta. Ez az első komoly eset vele.

Gabi, én 4 héttel a szülés után soványabb voltam, mint terhesség előtt. Most a menyasszony-súlyomnál vagyok. Ha szoptatsz majd, akkor simán lemegy az a pár kiló, ami a várandósság alatt "rádmászik". Csak nagyon oda kell figyelni a táplálkozásra. Én mondjuk hajlamos vagyok a hízásra, mégis csak 13 kg jött rám a 9 hó alatt. És most 18 minusznál tartok, pedig nem diétázom, sőt!!!

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ja, és eddig nekünk is 2 lagzi van kilátásban jövő nyárra! :) :)

Jó éjt!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Lili még egy kicsit szipog,de minden nap jobb egy kicsit, hajnalban már nem is kellett szívogatni az orrát,mert rendesen tudta venni a levegőt.Most már úgy hallom, hogy egy kicsit el van neki dugulva,de még alszik,majd ha felébred meglátom, hogy mennyire vészes a dolog.Egyedül nem nagyon tudom az orrát porszívózni,mert úgy kapálózik! :wink:

Kriszti,jobbulást Zsombinak!

Edina,Lili hogy van?

KépKép
editmaci
 
 


Ó, hát minden baba megbetegszik? :cry: Lili tegnap délutántól gyakorlatilg csak aludt, szinte csak enni ébredt fel. Most úgy érzem, hogy nincs láza.
Jobbulást a többieknek is.

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Edit ez a babyfuuf nagyon bejött, Zsombi már nem szörcsög annyira, és nincs is eldugulva az orra. Ez egy balzsam mindenféle gyógyfüvekkel. És képzeljétek, átaludta az éjszakát. Negyed 9-kor evett este, és csak 5-kor kelt legközelebb! Kellett is mondjuk a pihenés, mert a szombat éjjel nagyon vacak volt! Kis drágám, most a cumijával beszélget! :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kriszti,ezt receptre írták fel nektek,vagy lehet rp.nélkül is kapni? Mert Lilinek már csak annyi baja van, hogy reggelre meg estére még szörcsög egy kicsit. Tegnap is napközben nem volt gond csak estére.Ma is hajnalban még rendesen vette a levegőt,de az előbb amikor felkelt már hallottam, hogy egy kicsit el van dugulva az orra. :cry:

KépKép
editmaci
 
 


A Babyluf-ot én emlékezetem szerint DM-ben is láttam, de patikában tuti van, és nem receptköteles.
Olyan jó látni, hogy Lili rombol, szökik az erkélyre és nyalja a padlót! :lol: Két napig csak ölben lógott szegénykém, nyűgös volt, és mindenen elsírta magát. Most is nyűgös még egy kicsit, de legalább már el lehet terelni a figyelmét. Most pl. 10 perce a babás fényképtartót rágja. Viszont új fogacskát nem látok, de szopi közben mintha szúrna valami...
Súlyos közelharcok után végre megmértem a lázát:NINCS! :lol: Vizsont nem nagyon merek neki egészben almát meg barackot adni:olyan darabokat lerágcsál belőle :shock:! Utána meg csak forgatja a szájában; néha kiköpi, de néha úgy kell kibányászni. :oops:
Kriszti! Jobb a Fluimare! Ill. az is tengervizes, de sokkal könnyebben lehet babáknál használni.

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Marci már egészen jól van. Megyünk ma Tokajba, nem leszünk, de legyetek jók és gyógyulgassatok!

Ti gyűjtitek a Pampers vonalkódokat illetve a Liberó figurákat? Ha nem, akkor lehetek pofátlan és elkérhetem őket?

Kép
tokajkincse
 
 


Pampers vonalkódokat tudok neked küldeni.Jó bármelyik? Mert van egy hagyományos Pampers meg két S & P -em.

KépKép
editmaci
 
 


Csak az rendes Pampers jó, abból is csak ami már a kék, aktív babys. 4-9 kilóig és az utána lévő. Te nem gyűjtöd Lilinek a játékra?

Kép
tokajkincse
 
 


Nem is hallottam róla! :oops: Igaz én eddig összesen két csomag pelenkát vettem, mert mi elég sokat kaptunk babalátogatáskor! :wink:
Mennyit kell összegyűjteni?

KépKép
editmaci
 
 


Edina,abban a csomagban amit a kórházban adtak volt egy Hipp-es kupon.Nem váltottad még be,hogy mit adnak érte? Most láttam, hogy csak fél éves kor után lehet beváltani. :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Nem...én csak azokat tettem el, amik kézzelfoghatóak, a papírokat kidobáltam. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Vagy tea, vagy lé vagy bébikaja amúgy biztos...

KépKép
pedina
 
 


edit!

mi patikából vettük, nem ilcsó, de nemtom pontosan mennyi. egy rakás pénzt kifizettünk.

Edina, legközelebb olyat veszünk (fluimare), csak hallgattam a dokira! sajnos! nagyon megszenvedünk a spriccolással! szegénykém nagyon odavan tőle! :(

a liberos nyuszikat én is gyűjtöm... :):):)

k

KépKép
KépKép
anittik
 
 


A Sterimar valami 1500, a Fluimare 1000 körül van. Én magamnak a Sterimart használtam, de mióta "megismertem a Fluimare-t, azóta megváltozott az életem". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Én nem tudom milyen idióta találta ki ezt a spray megoldást, de próbáljon meg vele egy 2 hónapos orrába beletalálni. A Fluimare sokkal könnyebben kezelhető.
Lili egész nap teszteli a pelenkákat....olyanokat f*sik. Most már biztos, hoyg a foga miatt volt ez a mizéria, szerintem egy héten belül várható az újabb megjelenése, és akkor a ég irgalmazzon a cicimnek. :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Hali!

Ma a változatosság kedvéért Miskolcra megyünk... Remélem MArcit nem készíti ki annyira, mint a múltkor, bár nem leszünk olyan sokáig.
A Hippes kupont én is eltettem. Remélem lesz valami használható benne!

A liberós akcióról: http://www.libero.hu/Pages/General/Arti ... x?id=19420

A Pampers:
http://www.pampers.hu/hu_HU/news.php?id=13

Szerintem a kettőt nem lehet összegyűjteni, mert elég sok pelus kellene hozzá! Majd meglátom melyik jön jobban össze és a felesleges kódokat vagy nyuszikat odaadom.

Készülök, mert a védőnőhöz is mennünk kell még méricskélni! Gondolom hízott a drágám megint. Egyik este bevágott 140 ml tejcsit gyógyszerrel és egy cicit. :roll:

Kép
tokajkincse
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?