Móni
Sajnálom, hogy késett és emiatt még rosszabb lehetett, de jó, hogy már "minden" ok. Miért nem lehet inszem, ha hétfőn lenne? Munka után csinálják? Azt hittem ,hogy uh-os követés után lövik be az időpontot. Nem két egymást követő napon csinálják? Szegeden így mondták.
Editke :
Tök jó a kocsitok, gratula, a tesóméknak is Passat van és imádják. Boldog névnapot, ha megkésve is (de a 8 napba még beleférek
)
Sonja
Remélem jobban vagy!
Vica
Gratula a tankönyvi AFP-hez. Ez is sejteti, hogy kislányotok lesz:) Bár Bettinek meg 1 es érték mellett kisfia
Picit megijedtem az eredményeid miatt , hogy én Manóm kisebb, mint kéne. Bár ugye Nyuszi pár nappal hamarabb fogant félidőnél, Manókám meg 4 nappal később,de nekünk 20+3-nál(menstr. szerint 19+6-nál) 47-es BPD, 56 OFD, Hu-Fl asszem 32 körül volt , így csak 19 hetest írtak a papírra, pedig a 13. hetin meg nagyobb volt pár nappal. Na mindegy, sztem rendben van, csak örökli tőlem a hosszúkás arcomat:) De minden kiderül, jövő hétfő-méhszáj vizsgálat, szombat 4D UH. Nagyon várom és nagyon izgulok. Mint mindig
Bea
Utólag is boldog szülinapot!! Apropó szülinap , én is 26 vagyok már aug. 10 óta
Annyira gyorsan fogynak a napok a tickereden! Hogy álltok a vásárlással? Cukroddal mi a helyzet?
Betti
Szép nagy már Bendike! Mennyivel is született? Tök jó lehet,h ogy ilyen jól tűri az oltást! Stramm Kissrác!
Mit csináltál a duzzanattal?
Reni
Nagyon sok boldogságot és remélem, minden úgy alakul ma , ahogy szeretnéd és az utolsó percig kiélvezed ezt a napot!
Olyan fura visszaemlékezni, nekünk 4 nap múlva lesz 2,5 éve és olyan jóó volt.