Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Barátom!

Nem fűzöm hosszúra a szót, hiszen nagyon sok emberhez szeretném eljuttatni ezt a levelet.
Szörnyűlködve látom a pusztítás és rongálás képeit a televízióban, újságokban és az interneten.
Én személy szerint, a lehetőségeimhez mérten, szeretnék tenni az erőszak ellen: mától kezdve minden este, sötétedés után egy mécsest fogok gyújtani és kiteszem az ablakba, ezzel jelzem azt, hogy maximálisan ellene vagyok az erőszakos megnyilvánulásoknak.
Nem tudok egyetérteni a békés tüntetések megzavaróival, a vandálokkal, a rendőrökre támadókka!.
Másképp nem tudok ellenük fellépni. De szeretném, hogyha minél többen tudnának erről a kezdeményezésről és csatlakoznának hozzám.
Kérlek szépen, hogy ha egyetértesz velem az erőszak elutasításában, akkor cselekedj mától kezdve minden este, sötétedéskor, hozzám hasonlóan:
Gyújts egy gyertyát vagy mécsest, tedd az ablakba néma szimbólumként!

Ezen levelemmel egyúttal elhatárolódom mindegyik politikai szervezettől!

Köszönöm, ha segítesz!

Utálom ezt…: de küldd tovább kérlek, minden ismerősödnek, és szólj azoknak is, akik nem férnek hozzá az internethez!


sziasztok!ezt most olvastam az nlc-n gondoltam bemásolom nektek!
na megyek készülödni,ha hazaértem irok mi volt!
ági köszi szépen a kisfiam nevébe is a köszöntést,délután majd megmutatom neki mit küldtél:)
pusz

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok
Gondoltam benézek hozzátok. Kismama vagyok és a lassan belépek a 39.hétbe. Vannak itt is kismamák?
dinuci01
 
 


Sziasztok!
Csak gyors bekukk!

Tegnap voltam a 22. napi vérvételen progreszteron szintet néznek. Jövő héten lesz meg az eredmény.

Koda: pihenj sokat, nagyon szorítok neked!

Zsuzsa! Holnapra egy kalappal, jaj de holnap már karodban tarthatod a babót.

Titi: Örülök, hogy ilyen erős vagy!

Virág: Boldog szülinapot Nimródnak! Már 5 éves... Mikor mész dokihoz? Már ideje lenne....

Anubias: Én inkább ebbe az ügybe nem szólok bele, mert a férjem is képviselő. Így nem foglalok állást. De eléggé megbotránkoztató, ami Pesten történik.

Rimar: Már mindjárt itt az idő? Hú, de hamar elment.

Ancsi : Gratulálok a babához. Nem tudom írtam-e már de nagyon édi.

Bocs, ha valakit kihagytam, nem volt szándékos.. Később még megpróbálok benézni.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 

 
 

Most látom milyen hülyeséget írtam Zsuszának. Hisz már ma van a nagy nap. És azt akartam írni ja de JÓ, hogy ma már karjában tarthatja a picit.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok Lányok,

ne izguljatok, nincsen semmi baj, csak bevállaltam egy kis munkát itthon, így inkább azzal foglalkozam:(:(:( sajna nagy úr a pénz

teljesen ki vagyok akadva, hogy sajnos vannak ilyen emberek is Magyarországon.

Ági,
Én mint állampolgár feljogosítom a Párodat, hogy védje magát ahogy csak tudja!!!!!!!!!!!!!!! Aggódtam is éjszaka, hogy hol lehet. Fel vagyok háborodva, hogy azért halkan, de minden honnan az jön, hány vandál sérült meg. És a rendőrök????? Miért mindig nekik kell magyarázkodniuk.

Ma a legfontosabb ZSUZSA és a legújabb jövevény legyen. Szerintem már meg is született, szóval ISTEN HOZOTT ITT KINT ebben az alapvetően gyönyörű világban.

Köszönjük a jókívánságokat utólag is.

Virág,
kérjük ám a beszámolót azonnal.
És Nimródnak Boldogságos szülinapot.

még jövök, de Úrnőm felébredt:):):):)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


sziasztok!megjöttem

elöször is remélem bufoékkal minden oké és már a karjába van kicsi áron!egy babykével több:))

csajok köszönöm mindenkinek kiskirályfim nevébe a köszöntést mindjárt hozom ovibol és megmutatom neki mit irtatok!nevét eltudja olvasni ugyhogy tudni fogja kinek irtatok:)

doki:megvizsgált kézzel aztán megvizsgált uh-val és egysszercsak kérdezem mi az ott?egy incuri pincuri kis fekete folt!azt mondta szerinte egy nagyon friss terhesség!mondtam neki váo ez egy kis remény!mondta hogy csinál egy tesztet ha negativ akkor szedjem a fog.gátlot (amit kérdezés nélkül ajándékba adott) ha pozitiv akkor menjek vissza!hát a teszt negativ lett!egy kicsit elszontyolodtam!nekiállok szedni a fog.gátlot!de mire hazaértem nekiálltam gondolkozni(én hülye mint mindig) és nem tudom minek higyek a dokinak és az uh-nak vagy a tesztnek!mert ez nagyon pici folt volt de ott volt!és mint tudjuk a tesztek nem mindig mondanak igazat és inkább uh-ra küldik a nöket mert hogy az a biztos!vagy tévedek és annyira akarom a babát hogy bebeszélem magamnak?szerintetek?mindenesetre most nekiállok a fog.gátlonak aztán ha nem jön meg attol se akkor tuti baba!
ja és velem minden oké ott bent,a sokáig szoptatás sem okozott gondot!ugyhogy mondta doki menjen férjem is kivizsgálásra!

na ennyi rohanok oviba aztán rendrakás és megyünk egy kis játszoház szerü parkba!este jövök!puszi mindenkinek!szép napot

bufo gondolok rááád(rátok)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Vaoooooooooooo, Virág, de jó volna!!!!!!!!!!!! Nem vársz még pár napot a fog. gátlóval? Mert mi van, ha mégis terhesség, csak még pici? Nem kavarsz be azzal a gyógyszerrel? Ha viszont a teszt 1 hét múlva is negatív, akkor azt mondom, nyugodtan szedd, így viszont kétségeim vannak. Mikor voltatok együtt utoljára a férjeddel? Számolj vissza, mikor foganhatott, ha tényleg baba. Szerintem várj egy picit még. Most már annyira mindegy az az egy-két hét.

Juci, természetesen jövök, ha üzen Bufo, de szerintem csak délután várhatjuk tőle a híreket. Ha reggel megcsászározták, akkor is gondolom, nagyon el lehet csigázva. Jaj, én is annyit gondolok rájuk!

Anita, várjuk a fejleményeket. Ha meg lesz az eredmény, gyere mindenképpen, és számolj be kérlek! Kíváncsi vagyok, miért nem jön össze a kicsibébi nektek.

Zseppy, de jó, hogy tudsz otthon dolgozni. Igazad van, a pénz az pénz! Ha meg csak kis elfoglaltság, akkor pláne örülni kell neki.

Lányok, én most a teraszajtót megpucolom (mint ígértem, szépen lassan haladok a tennivalókkal, talán mire visszamegyek dolgozni meg leszek az összessel), aztán megyek fodrászhoz, úgyhogy én ma csak annyira fogok még beugrani, hogy megírjam Bufoékat.

Addig is mindenkinek szép napot!
titi_27
 
 


Sziasztok!

Próbálok felülkerekedni a rossz hangulatomon.

Bufo!

Remélem mostanára boldog 2 gyermekes anyuci vagy. :) Nagyon várom a híreket rólatok. :wink:

Virág!

Én is várnék egy picit a bogyókkal,de az szupi,hogy voltál dokinál és nem talált semmi elváltozást. :) Nimródnak én is sok boldog szülinapot kívánok és nagyon ügyes vagy a sütésben.Engem is érdekelne a recept.

Anita!

Én sem foglaltam állást és messze álljon tőlem,hogy politizálni kezdjek ezen az oldalon,csak annyi,hogy tegnap még úgy feküdtem le,hogy békés tüntetést láttam a hírekben,ma reggel pedig hidegzuhanyként riasztottak az északai események. :(

Ági!

A férjedért továbbra is együtt izgulunk veled és kívánom,hogy semmi baj ne érje.

Amúgy tegnap egy forgalmas úton betojt a kocsim,beesett a kuplung,este vontattuk haza,már megint kiadás.Útálom. :evil: Annyit költök rá,hogy meg sem éri.Ma végre megyek jógázni.Nagyon rámfér!Sok a stressz mostanában.Na vár a meló!

Puszi:


Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


megbeszéltük a férjemmel hogy várunk két hetet és akkor csinálok egy tesztet addig nem szedem be a bogyot!ha negativ akkor elkezdem!férjem elmegy orvoshoz hogyha mégse jön a baba akkor legalább már tudjuk hogy kinél van a gond!ö szivesen elmegy a baba érdekébe ezt már rég megdumcsiztuk!köszi csajok hogy adtok egy kis reményt azt hittem csak én vagyok hülye és képzelödöm!de akkor ugy van ahogy mondtam ugye?az uh biztosabb mint a teszt!
titi visszaszámoltam hát voltunk mostanába együtt és miota a tesztet csináltam nem foglalkoztam a babával és lehet azért sikerült mert nem számitottam rá!most mindenesetre elkezdem az elevitet meg a folsavat hogy ha van baba meg is maradjon ha nincs akkor meg hogy idejébe elkezdjem babaprojekt elött!21napig kell szednem a fog.gátlot!
na rohanok mert fiuk már csak rám várnak!este jövök!puszi mindenkinek
köszönöm hogy egy kicsit megnyugtatatok!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Na, itt vagyok. Kb egy órája kaptam az sms-t Bufotól.

"Ma 9-kor megszületett Pintér Áron 3050 g, 52 cm. Mind a ketten jól vagyunk."

:) Írok vissza neki mindannyiunk nevében, hogy gondolunk rá, és hogy gratulálunk. De jó, hogy már túl vannak rajta, és minden rendben van! :)

Virág, jól döntesz, várd meg ezt a 2 hetet. De jó volna, ha tényleg baba lenne. Most már nagyon kíváncsi vagyok! (Persze nem mintha eddig nem lettem volna az! :))
titi_27
 
 


Jaj De jo,hogy megszuletett !!!Gratulalunk! :P

Virag!


Igen,varjal meg egy kicsit....ki tudja...hatha tenyleg babat varsz.Az jo,hogy a ferjed igy all a dolgokhoz.Ja,nagyon szepek a tortaid.

Boldog SZulinapot Nimrodnak!


Juci!

Varjal,megnezem miket banyasztam ossze homeobogyokbol...Arnica montana9CH,Ignatia amara 15CH,ez szulesre valo felkeszitesre....

Szulesnel meg ezt a kettot kell valtogatni fel orankent...

Caulophyllum 5CH es Cimicifuga racemosa 5CH

SZules utan meg Apis mellifica 30CH,Staphysagria 30CH,Arnica montana 15CH...+
meg kulon csaszar eseten....bebiztositom magam.

Megvarom a jovo heti randimat a dokimmal....es utana eldontom,illetve megkerdem tole,hogy akkor most uh szerinti het szerint kalkulaljak vagy ciklus szerint.Mert ciklus szerint meg csak holnap leszek 33 hetes,de amugy meg mar 34.

Ket es fel ora ,elso baba..nem rossz.Talan ezt tuzzuk ki celul! :lol: :lol:

Ma olyan faradtnak erzem magam.Jo hir hogy megvan vegre a magyar hazassagi anyakonyvi kivonat :!: :!: :!:

Rendes volt nagyon a no a Fopolg. Hivatalban..kiallitotta,nem is kellett kipostazni,a kezembe kaptam.

Titi!
.
Fodrasz..szepuljel csak! :D En is szeretnek meg elmenni szules elott.
momo35
 
 


sziasztok!
Köszi titi hogy irsz a nevünkbe sms-t bufonak!gratulálunk és jo egészséget kivánunk kis áronnak!a szülöknek és dávidkának meg sok boldogságot a kis porontyhoz!
Kép
ma hamar elteszem magam holnapra!hulla vagyok!hosszu volt a nap!puszi mindenkinek joéjt

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz:
Isten hozott Áron! Isten hozott Áron!

Sziasztok!

Jaj, de jó Bufonak. Bár gondolom most még nem kellhet fel, de hétvégén már talán otthon lehet..

Virág!

Boldog Születésnapot a Kiskirályodnak!!! Boldog Születésnapot a Kiskirályodnak!!!

Szerintem is jó, ha még vársz a bogyókkal. Nagyon drukkolok, hogy babó legyen.

Én is voltam ma dokinál, de nagyon sokat gondoltam közben Bufóra. Hihetetlen, hogy már túl van rajta.
Nálunk minden rendben, csak azt sajnálom, hogy nem nézett meg Uh-val. Kíváncsi lettem volna, hogy már mekkora a picike. Vizsgálni se vizsgált, csak a hasamat tapogatta, mert mondtam neki, hogy annyira aktív volt tegnap, hogy szerintem keresztbefordult. Mint kiderült jó helyen van. Tényeleg szerintettek még megtud fordulni? Ma kezdtem a 30 hetet.

Ja, és kérdezte keményedik-e már a hasam mert ha igen akkor megvizsgál. Persze én rögtön rávágtam, hogy nem. Na amióta hazaértünk, egyfolytában csak keményedik. Jó mi?

Sok puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok,

Bocsi, nincs sok erőm irogatni, annyira aggódom! Ma is elment. Aludt szegény 5 órát... Kinn vannak a parlamentnél :cry:
Aranyosak vagytok, hogy gondoltok ránk, én is csak azzal nyugtatom magam, hogy NEM LESZ SEMMI BAJ! :?

Zsuzsa, sok örömöt kívánunk Nektek Áronkához!!! :)
Kép

Virág,
örülök, hogy nem kezded el szedni a gyógyszert! Megint van egy kis remény!!!! Ez a kis idő már igazán semmi ahhoz képest, amit eddig vártál!!! Drukkolok nagyon, már nagyon megérdemelnéd!!!!! :D

Juci,
hogy vagy? Lányok lesznek a hétvégén?
Én péntek este elvileg szabad vagyok, sőt szombat délelőtt is, ha minden igaz...
A 2 és fél órát én másodikra is szivesen bevállalnám!! :D

Anubias,
mikor vettél be utoljára gyógyszert? A köv. hónap már élesben megy??? :)
Igen, nekem lehet hogy jobb, hogy most nincs babu... Fogalmam nincs, hogy milyen világra szüljük meg és neveljük a gyerekeinket! Szegény Vivimnek is próbálok azért mondani egy keveset, hogy tudja, hogy apa miért megy el minden este... :(

Mindenkinek Sok puszi, jó éjt!
csné
 
 


Sziasztok!

Látom,megszületett Áron!Isten hozott kis ember ebben a világban.Legyen nagyon boldog és hosszú életed.Zsuzsa,gratulálok a kisfiadhoz és sok boldogságot kivánok nektek.Ha hazajöttök és lesz erőd,mielőbb tegyél fel képeket.

Ági!

Az,hogy abbahagytam a gyógyszert sajna nem igaz.Az adagom napi 2x1 volna,és én ezt lecsökkentettem a negyedére,tehát 2 naponta 1.De megpróbálom a mensi megjövetelére teljesen elhagyni.Homeopátiás gyógyszert is használok,de sajnos önmagában kevés,pedig nagyon hiszek benne.Most jó,de megint jópár derült napot igérnek. :cry: A doki szerint 1-2 hét alatt kiürül,ami biztos is,hiszen érzem,hogy nem hat.Szóval az október már élesbe megy. :) Hurrá!Ha van bármi tippetek,csak írjátok meg,mert bármi jól jöhet.Most vasárnapra várom mensit. :?

Virág!

Én eddíg engedtem egyedül Bálintot,mert a suli 10 percre van,és még úttesten sem kell átmenni,kertes házak között sétálva mehet a suliba,de edzés után már érte fogok menni,mert hamar sötétedik,és kedden úgy jött haza,hogy egy fiatal bácsi beszélgetett vele,és kérdezgette,mikor jön,megy...Nem tetszett.Úgyhogy suliba egyedül megy és jön,és edzésre is mehet,de sötétedés után nem,úgyhogy megyek elé.Egyébként én is aggódok érte,de itt a többi gyerek is így jár.Suliba és haza egész csapatok vonulnak az utcába.Ott nem hiszem,hogy baj érné.Remélem. :?

Juci!

Szerintem is jósló fájások voltak,nekem is volt ilyen annak idején.Itt az idő a testi leki rákészülésre,mert a tested is érzi,hogy közeleg a szülés ideje.De jó is lesz,ha meglesz a kis Dudor,azaz Eszter. :)

Gyöngyi!

Azért tényleg csinálhatott volna a dokid ultrahangot is.Szerintem még simán megfordul a babód. :wink:

Momo!

Gratulálok,hogy végre sikerült elintézni a papírokat.Biztos nagy megkönnyebbülés.Örülök.

Titi!

Hogy áll a tej dolog?Sikerült elapasztani?Vérezgeti nem szoktál már?

Megint visszatemetkezem a melóba.

Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok lányok :)

Jajjdejóóó, megszületett egy újabb bébi!
Zsuzsa!
Nagy-nagy gratula! Pihenj nagyon sokat!
Sok örömet és még több tejcsit!!! :)
Kép

Lányok,
hihetetlen, hogy beindul a babaözön :)
Nagy drukk a többi befutónak is!

Sajnos nem nagyon tudtam visszaolvasni, most is csak ötpercecskét adtam magamnak, mert egyszerűen képtelen vagyok utolérni magamat.... :cry: mintha összecsaptak volna fejem felett a hullámok :roll:
Állandóan teli a mosogató, a ruháskosár....és mintha sosem lenne takarítva.... :shock: Vasalással pedig inkább nem is töltöm az időm, csak ami nagyon fontos.
Bálint még itthon van, láza nem nagyon múlik (egy kúra antibiotikum után..) úgyhogy valószínűleg pénteken vérvételre kell menni :cry:

Picurka jól van, hízogat is. Olyan kis nyugodt baba, eszik, alszik, nézelődik.
Majd hozok képeket is,
megyek, próbálok úrrá lenni a rendetlenségen... :)

millió pusszantás mindenkinek,
drukk az utolsó hetekhez csajok!!! :D

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Szép jó napot mindenkinek!

Na, ma is jól elaludtam, 11-kor keltem fel. De még lehet!!! Viszont már csak egy hét! :( Aztán vissza a munkába... inkább babáznék. :(

Juci, bizony, jönnek a jóslófájások. Gondolom, hogy megijedhettél. Hisz hogy lehet ezt megkülönböztetni a valós fájásoktól?! Bár az még odébb van! De azt bizony elhiszem, hogy betojtál.

Lányok, én tényleg merem ajánlani mindenkinek az epidurált, így nem kell majd annyit szenvedni. Iszonyatosak tudnak lenni a fájások. Ezt pedig úgy lehet szabályozni, amennyire akarjátok. A tolófájásokra akár lehet hagyni, hogy kimenjen a hatása, vagy fordítva. Szerintem érdemes meggondolni. Ezelőtt én sem akartam fájdalom csillapítással szülni, de ezek után megfontolandó.

Eszti, köszi kérdésed, a tej hál' Istennek azóta nyugiban van, reméljük, nem jön újabb adag. Szedem a gyógyszert, és pihenek sokat, meg borogatom a cicimet. De mintha nem volna már olyan duzzadt, az éjszaka is tudtam már hason aludni. Szóval szerintem jobb a helyzet.

Sajnos nincs még vérzésem, pedig ma 1 hónapja, hogy szültem. Úgy várom már. Viszont a görbe szerint sincs még itt az idő. Ugyanis stagnál a görbém. Fel is teszem.

Kép
titi_27
 
 


Ancsi, nagyon örülök, hogy jól vagytok! Hát, igen, ilyenkor gondolom megáll az élet, nincs mindenre idő, nem tudsz szétszakadni. Főleg, hogy Bálintka is otthon van, és még beteg is, hát ilyen szempontból nem irigyellek, biztos ki lehetsz már energiailag. Azért az biztos nyugtató, hogy a pici ilyen jó baba!
titi_27
 
 


Juci,

bizony itt az ideje a jósló fájásoknak. A szülésznő azt mondta nekem, ha fürdéstől elmúlik, akkor nyugi... de ha nem, sőt erősödik irány a kórház. Egyébként mindenki másképp éli meg. nekem nagyfiamnál nem volt, legalábbis nem éreztem, most meg már karácsonykor elkezdődött és kihúztam február elejéig.

Titi,

Úgy látom zért már rendeződnek a dolgok Benned, legalábbis a hőd azt mutatja. Azért inkább pihenésre használd fel az idődet:):):)

Eszti,

voltál homeos dokinál? mert van alkati szer, és az szerintem sokat javítana a dolgon. Meg Anyunak a szőlőmag kivonat nagyon bejött. mondjuk azt időben el kell kezdeni szedni, meg inni (tea, meg bogyó)
viszont, ha bírod ilyen ritkán, akkor hamarabb ki is fog ürülni a szervezetedből. azt nem akarod megpróbálni, hogy naponta egy felet veszel be?

Sziszi,

vigyázz magadra a vezetésnél.
Viszont csodálkozom, hogy tudsz jogsit szerezni, mert nekem tavaly ősszel nem hosszabbították meg a jogsimat, mert terhes vagyok.
Lánykád hogy van?
És a ház hogy áll?

Ági,

minden éjszaka lefekvés előtt gondolok Férjedre. Vigyázzon magára nagyon.


Momo,

végre egy értelmes ügyintéző. Meggyógyultál?

Ancsi,

végre jelentkeztél. Azért csaszi után nem baj, ha egy kicsit rohan a lakás. Próbáld Férjedet irányítani egy kicsit. Én attól tartok azért is nyílt szét a sebem, meg szivárgott, mert nem bírtam a fenekemen ülni...

Zsuzsa, Áron

ezer gratula még egyszer. ne idegeskedj semmin!!!!!

na, megyek az oviba fogadó órára...

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Zseppy, hogy érted azt, hogy rendeződnek nálam a dolgok? Szerinted okés a görbém? Én meg itt aggodalmaskodok? Bár az tuti, hogy nem volt peteérésem, de ha azt leszámítjuk, akkor szerinted jól alakul? Csak esne már le, hogy megjöjjön. Gondolom, most azt kellene várnom, ugye?

Ha most belegondolok, csupán egy hónapot hőmérőztem végig, akkor amikor megfogant a picurka. Nem igazán vagyok informált ebben, úgyhogy minden infót nagyon, de nagyon köszönök!
titi_27
 
 


Zseppy!

Tényleg nem rossz ötlet a napi fél.Kipróbálom.Nem voltam homeos dokinál,mert azt hallottam,hogy nagyon drága,de van egy könyvem,abból néztem ki.

Titi!

Én ugyan egyáltalán nem értek a hőmérőzéshez,de szerintem is ok a görbéd.Hát ez meggyőző lehetett. :D Úgy értettem,hogy én is 3 hete mérek és nekem tök hülye a görbém.Ráadásul olyan széles skálán ingadozik,hogy csoda,hogy még élek.A legalacsonyabb pont 35,2 a legmagasabb 37,3.Ez elég szélsőséges ingadozás.Egyáltalán mennyire lehet támaszkodni erre a hőmérőzésre?Mondjuk én a görbéd szerint 18.-ára tennék egy pé-t.Vagy hülye vagyok?

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter, én úgy tudom, hogy peteérés akkor van, amikor a leesés után felmegy a hő. Szóval, ha nekem a 10-i leesés után felment volna magasabbra, akkor lett volna pé. De így szerintem nem volt, mivel még a kezdeti 36,7-t sem értem el...

Hát, nem is a peteérést hiányolom, mert szerintem rögtön a szülés utáni első hónapban nem hinném, hogy gond lenne, ha nincs pé, hanem, hogy még nem esett le, így nem fog megjönni... viszont már idő volna.

Csak én vagyok egyszerűen a hülye, hogy sürgetem az időt. Tudom lányok, csapjatok le!
titi_27
 
 


Titi!

Teljesen értelek,hogy sürgeted az időt,én is azt csinálom.Szerintem ez tök érthető.Nyugi. :wink:
Ne izgass ezzel a 36,7-el,,mert akkor nekem se volt pé-m?!Pedig én érzem és múlt hónapban ugyanígy éreztem,csak a másik oldalon,és akkor ebben a doki is megerősített az ultrahanggal.Szóval vagy nem szentírás a hő,vagy mi értelmezzük rosszul.Szerintem.Jó volna egy hőprofi,aki megnyugtatna minket,mert én minden reggel aggódok a hő miatt.Mert hogy szerintem nem ok.-s.

Kép

Kép
anubias
 
 


Juci, nagyon drága vagy, de ne fáradj ezzel! Tényleg. Ettől függetlenül, ha gondolod, majd leírom, hogy kell csinálni a hőgörbét a programmal.

Eszter, rosszul értelmeztél. Ahogy írtam neked a múltkor, tök mindegy, honnan, mennyiről indulsz, a lényeg az emelkedés és a csökkenés. Ha neked a hőd 35-36 között mozog, egyáltalán nem gond, csak lényeg, hogy meg legyen a pé-kor a csökkenés és utána az emelkedés, és mensi előtt a leesés. Felteszem Neked a babás görbémet, és meglátod.

Ez a januári görbe, amivel várandós lettem:

Kép


Ez a mostani:

Kép

Látod? A mostaniban nincs az emelkedés, ezért a fertility nem is rajzolta be a peteérésem. Nagyjából ezt úgy értékelem, hogy nem volt peteérésem, és még nem is fog megjönni. A többi talán stimmel. Csak azt nem értem, az a hirtelen 36,2-es leesés mi a fene volt, ha nem peteérés előtti leesés? Na, mindegy, most úgyis csak a kíváncsiság kedvéért hőmérőzöm, de a következő ciklusban azért remélem, minden stimmelni fog.
titi_27
 
 


Sziasztok!

Igazán nem akarok belepofátlankodni a dolgokba, ne haragudjatok, hogy itt zavarkodom!

Titi, ne haragudj, hogy csak így megszólítalak, de elmagyaráznád nekem, hogy hogyan kell vezetni ezt a görbét? :oops: Köszönöm szépen, ha segítesz :)

Üdv mindenkinek!

Kép
ada.
 
 


Szia Ada!

Akkor mégiscsak leírom, hogy működik a fertility.

www.fertilityfriend.com

1./ Regisztráld magad: Ha a loginra kattintasz, kiadja az ablakokat, ahová be tudod írni a felhasználóneved. Ha jól tudom, ő generál egy jelszót, amit az általad megadott mail címre elküld.

2./ A Menu oszlopban: Cycles, de csak állj rá az egérrel, ne kattints rá (azzal ugyanis nem érsz el semmit), és kijönnek az almenük.

3./ Azon belül Start a new cycles. Itt meg tudod adni azt a dátumot, ahonnan szeretnéd indítani a görbéd. Aztán ha jól tudom, már csak az adatokat kell felvinned.

4./ A Calendarban tudod a napot kiválasztani, és arra a napra be tudsz vinni adatokat. Én eddig nem sokat használtam, de lényeg, hogy Enter data-ra kattintve kijönnek a lehetőségek. Ide tudod beírni a hőmérsékleted (Temperature), azt, hogy mikor mérted a hőt, hogy volt-e folyásod (Cervical Fluid), hogy megjött-e (Menses/Spotting), és az együttlétet a pároddal (Intercourse/Insemination)

5./ Aztán Save, vagy ha további napot akarsz bevinni, akkor save&next. Ennyi az egész!

A program automatikusan berajzolja a peteérést!

Van még számos lehetőség a programban, én mást nagyon nem használtam. Ja, de igen, a tests menüben be tudod klikkelni a pregnancy test-et, amikor +-at teszteltél. Nagyjából ennyit használtam.
titi_27
 
 


Eszter, jut eszembe, hol méred a hődet? Mert lehet, hogy esetleg azért alacsonyabb. Nekem hónaljban mindig jóval alacsonyabbat mutat. A szájban magasabbat, és hüvelyben még annál is magasabbat. De ez így normális.
titi_27
 
 


Én is szájban mérem,nyelv alatt,digitális hőmérővel.Jó,hogy leírtad ezt az oldalt,mert én is kipróbálom.Köszi.Amúgy én azt nem értem,hogy miért ingadozik a nap folyamán annyit a hőnk.Mert én ugyan reggel mérem az adatokat,de párszor már elő fordult,hogy megmértem délután is,kiváncsiságból és jelentősen eltérő adatokat kaptam.Ennyit ingadozik a testhőmérsékletünk?Megpróbálok én is csinálni görbét.És hogyan kell feltenni?Márha sikerülne készíteni,amit nem hiszek.Hú,ma biztosan nem,mert a melóhelyen hagytam a mért adataimat. :evil: Pancser vagyok.Na majd holnap megpróbálom.

Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Hali!

Zseppy!

Koszi,jol vagyok,ez par napos nyavalya lehetett es elmult mindenfele bogyo nelkul.KOp,kop.,kop. :lol:
Jo munkat!!!

Titi!

Hat,valoszinu,hogy nem volt peteeresed..dehat ez varhato is volt,...kell meg ido a szervezetednek.Tudom,hogy nagyon rossz varni de most ezt kell. :roll:

Gyongyi!

Kemenyedes elmult?A dokim nekem azt mondta a 32. hetes vizsgalatnal hogy meg mindig meg tud fordulni ha nagyon akar.Mert nekem is jo iranyban van,most mar csak ki ne forduljon onnan.

Agi!

Ferjed ma is megy ejszaka?Gondolok ra!
Anubias!

Hat,en is orulok,hogy megvan a papir.A testhomersekletunk azert ingadozik mert ugye az anyagcsereszintunk se azonos.Reggel egy hosszu alvas utan amikor is minimumon megy az anyagcserenk,alacsony...napkozben aktivak vagyunk.Legmagasabb estere...ezert kell kozvetlenul felkeleskor,illetve mielott meg kikelnem az agybol merni.
A homerozes mellett en az ovulacios tesztre eskuszok,lehet kapni a DMben es a Rossmannban is,5 van egy dobozban.AZ,ha nagyjabol tisztaban vagy a ciklusoddal akkor eleg egy honapra.Nekem az tobbet jelentett.Mert mire a homerozesnel meglatod hogy felment a hod,akkor mar ovulaltal es le is kestel az egeszrol. :(

Juci!

De jo!!!Milyen erzes...olyan menzeszes fajas,vagy gorcs :?: :?: :?:
Vilagosits fel :!:

Kerdeztem a hugomtol,o azt mondta,hogy neki a 33. hettol heti 2-3 alkalommal ejszaka jott ra ez,vagyis arra ebredt,hogy nagyon eros menzeszes gorcse van,de mindig elmult.

Mas...ma gyarapitottam Zümi ruhatarat,vettem meg egy kis tipegot es ket bodyt+egy teli sapkat kesztyuvel,bar a hugom szerint lehetetlenseg raadni egy pici babara a kesztyut. :lol:
Ebedre bevagtam egy ketgombocos fagyit...amiota terhes vagyok a lany akkora gombocokat ad nekem. :lol:

Ma osszeszereltem az ANgelcare legzesfigyelot,ki is probaltam.Eggyel kevesebb dolog amit meg kell meg csinalni.

Lanyok!

Ti hogy fertek el egy taskaban,marmint a korhazi cuccotok...mert kell ket torulkozo,egy ccsomo haloing,bugyi....tisztalkodo szerek,babacuccok,pled....mellszivo...nekem mar van egy huzogatos borondom+egy nagy szatyor es meg egy....

Lehet,hogy nem kellene mindent bevinni???De nekem nem lesz itt a ferjem aki beszaladgal.A hugom mar szolt elore,hogy a korhazban a kaja ehetetlen es nezzem ki,hogy honnan fogok kajat rendelni mert o nem biztos hogy mindig be tud jonni.
Most sajnalom egy kicsit magam. :cry: :cry:
Biztos nagyon rossz erzes lesz amikor en ott leszek a korhazban Zümikevel es a tobbiekhez jon a ferjuk,hozzam meg nem.
Nem baj,Zümike a lenyeg! Jobb ha inkabb akkor jon a ferjem amikor mar itthon lehetunk egyutt.

Tovabbi szep estet mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok

Gyors leszek...

Apa szerencsére ma éjszaka velem lesz! :lol: :oops: :lol: Most hétfőig, minden nap nappalra megy reggeltől estig. Talán jobb is így! Remélhetőleg nem marasztalják majd benn...
Jó ám tudni, hogy gondoltok ránk és szorítotok érte!

Juci,
egy kicsit változott K-roy beosztása miatt a helyzet, de még ettől talizhatnánk!!! Nagyon jó lenne!!!!!! Még a végén megszülsz mielőtt láthatnálak...!?! :wink:
Én 6-ig dolgozom az Astoriánál, esetleg ha van ötleted a "hol és mikor" kérdésre, akkor várom az ötletelést! :lol:
Holnap hivlak valamikor napközben!!!

Bocsi, most csak ennyi a legfontosabb.
Hétvégén több időm lesz rátok és akkor majd mindenkihez irogatok kicsit!

MIllió puszika,
Ági
csné
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Titi, köszönöm szépen a választ a hővel kapcsolatban, meg is próbálom megcsinálni a táblát :)

Bocsi mindenkitől még egyszer a zavarásért!

Sziasztok!

Kép
ada.
 
 


Sziasztok!

Momo:én befértem mindig egy táskába.:)
Anyudék vagy párod szülei se jönnek, majd be?
A babának nem kell csak törlőkendőt vinned, későbbiekben is, amiben haza hozod, de akkorra biztos lesz segítséged.
Magadnak hát igen..énis többet pakltam be, hogy ne szenvedjek hiányt, de, ha jönnek látogatni, akkor nem kellne neked vinned mindent, pl. kajcsi ennyi váltócucc.


A tegnapom nagyon sűrű, de sikeres volt.:)

Napközben játék Annával, házimunka, tanulás, kis idő magamra...
Apu beugrott elvitt utánna páromig.:)
Voltam párom munkahelyén bent..ő vitt el mindenhova.:)
EÜ vizsgám sikerült.:)
Zsoltiért mentünk együtt az oviba.:)
Nőgyógyásznál is minden volt..2ét műlva mehetek UH-ra is.:) 3hét múlva vissza hozzá...sűrűbbek lettek a talik. Amíg bent voltam vizsgálaton megkajcsiztak.:)
Vezettem is és minden jól ment.:) Addig a kis családom játszóterezett.
Be is fizettem a vizsgát, de csak hétfőn tudom meg mennyi is az átfutási idő.

Az este is kellemes volt..:) Mindenre jutott tegnap időm, csak a főzizés maradt el.:( De ezt is elnézték nekem, sőt párom lement és hozott nekem csípős kínait..nagyon fini volt. :P

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!
Már akartam jönni, de képzeljétek nálunk, szerdán és csütörtökön nem volt áram.

Először is Bufo!Nagy nagy gratula a kis Áronhoz!Áron!Isten hozott közöttünk!Legyél nagyon boldog! :D

Momo!
Kérdezted, hogy ha fentmaradunk Pesten akkor hol fogunk lakni?A férjem nagynénje fél órányira lakik a kórháztól, úgyhogy ha szükséges, akkor nála.De még mindig nem tudom, hogy felmenjek-e?

Koda!
A málnalevél teát én írtam.A múlt héttől iszom(36.hét), Joli tanácsára napi fél- egy litert.Remélem segít valamit!De emellett a gátmasszázsolajat is használjuk minden nap.

Szerdán kellett volna védőnőhöz mennem, de nagyon nem volt kedvem.Felhívtam, hogy tekintsünk el a mai találkozótól, mert most nem akaródzik elmennem hozzá.Nem haragudott.Különben is tök felesleges az egész.

Tegnap voltunk ismét NST-n Jolinál.Most a vajúdásról dumcsiztunk egy kicsit.Tényleg nagyon kedves ez a nő.Előtte beugrottunk a Szent imrébe szétnézni.Még nem voltunk, így nem ártott feltérképezni hogy hogy jutunk el oda stb.Fanta Zsuzsa szülésznő nagyon kedvesen körbekalauzolt a szülészeten.Megnéztük a szülőszobákat, az alternatív szobát stb.Nagyon hangulatos, kellemes hely benyomását tette.Tényleg nagyon barátságos.Az egyik szülőszobában épp szülés folyt, de csak beszélgetés, nevetgélés hallattszott ki :D Jó hangulatban telt.Remélem, nálunk is hasonló lesz!

Juci!
Nekem még nem volt jósló fájásom, nem tudom lesz-e?A szülésznő azt mondta, hogy természetes módszerrel meg lehet állapítani, hogy jósló-e vagy igazi: Ha érzed a fájást , ami rendszeres időközönként jön, akkor meg kell enni egy jó adag finom csokoládét, meginni rá egy pohár meleg kakaót és beülni egy kád kellemesen meleg vízbe, vagy zuhanyozni a hasikót.Ha ettől elmúlik, akkor jósló, ha nem, akkor irány a kórház!

rimar
rimar
 
 


Szep jo reggelt !


Sziszike!

Hat,nem semmi vagy,ennyi mindent besuriteni egy napba!!!! :lol: Orulok,hogy minden ok a babaval is!
Jo volt mikor irod,hogy ferjem szulei...hat edesapja nagyon regen meghalt,edesanyja meg nem is tud rola,hogy unokaja lesz....+ugye KUwaitban van.

ANyukam meg hugom biztos be fognak jonni,de a hugom mivel dolgozik+szinte egyedul neveli a gyereket nem fog annyira raerni,anyukam meg bar mar elment nyugdijba nem az a tipikus anya/nagymama,azt mondta,hogy ne osszuk be az o idejet,elni akarja a sajat kis eletet.
SOkszor irigyelem azokat akiknek az anyukajuk sut,foz,segit....hat nalunk forditva van. :roll:
Az Istvan korhazban nem adnak a babanak cuccot,vinned kell be mindent,a sajat ruhajaban van vegig.Talan jobb is.

Juci!

Hat :cry:

En remenykedtem hogy ezek olyan tompa fajdalmak,nem nagyon birom az eles,szuros fajdalmat.HU,de beszari lettem :!: :!: :!:
Menzesznel en is szerencsesnek tartottam magam,alig fajdogalt,mihelyt megjott ,el is mult a fajdalom.
A streptococcus kenetet en is le akarom vetetni,bar a dokim csak a 37. het utan akarja,de mi van ha esetleg hamarabb szul az ember?

Borond...azon filozom(mert nekem nincs taskam),van viszont egy masik gurulos borondom amit cabin luggagekent vittem mindig fel,hogy abba pakolom a szuleshez szukseges dolgokat...bar eleg fura lesz ket gurulos boronddel bemenni...
De miert is aggodom en ilyeneken...kit erdekel,hogy mas mit gondol.Es akkor meg itoka,kajcsi sincs benne+nekem meg van egy orias szatyrom is a koldokzsinorverlevetelhez szukseges dolgokat tartalmazo doboz szamara.
A mellszivot te majd csak ott fogod a korhazban lefertotleniteni ugye?Es akkor meg a doboz is kell+fertotlenito tabletta.

A hugom kinevet,hogy o igy nem keszult,dehat en vinni akarok CDket,gyertyat,a homeobogyok,illoolaj,stb...lehet,hogy nem fogom oket hasynalni,de jelenleg ugy erzem,hgy szuksegem lesz rajuk.

TUdom,regen az asszonyok bementek a foldrol szulni,aztan folytattak a kapalast. :lol:

Na,megyek a dolgomra!
szep napot mindenkinek! 8) 8) 8)
momo35
 
 


Momo!
Mi is vettünk még a kikában egy szekrényt a babó cuccainak, mert már nem férünk el :D A férjem egy nagyon ari léghajó alakú lámpát vett, én meg anyagot vettem a baldachinhoz.Szóval valamit mindig veszegetünk.Igazából már nem is kéne mert minden megvan már.
Cucc.Hát egy bőrönben sehogy nem férek el.Már nekem is 2 van összekészítve.Ennyit viszek, plusz a baba hazahozós cuccai, amit majd utólag hoz be apuci.

Lányok!
Ez a derékfájás dolog mindenkinél van?Mert hogy nálam még nem igazán jelentkezett.Csak a szeméremcsontom szokott fájni, a derekam nem.

rimar
rimar
 
 


Rimar!

Hat,derekfajas az nekem van,nem minden nap es nem mindig,de most peldaul volt hogy ket orat boklasztam.

Vasarlas...annyira nehez megallni,hogy ne vegyunk meg par dolgot,mindig latok valamit.

A hugom azt mondta,hogy soha nem gondolta volna,hogy valaha is eljon az ido,hogy nem magamnak vasarolok eloszor...mert azert en nagy vasarlos vagyok am :lol:
Jo,hogy ilyen rendes a szulesynod,en meg csak egyszer talalkoztam vele,en eroszakoltam ki...nem volt a legszimpatikusabb,de nalunk a doki csak ezzel a szulesznovel szul,...ennyit a szabad szulesznovalasztasrol.Remelem partner lesz mindenben..bar nem tetszik az,hogy mar majdnem eleve ugy all hozza+a dokim is,hogy gatmetszes az majdnem biztos hogy lesz.En azert viszem az olajat,stb...
Figyelj,en is elkezdenem lassan ezt a gatmasszazst de nem noveli meg nagyon a fertozesveszelyt???

Juci!

Szedjel meg cinket+en ezt a bogyot szopogattam.HOmeogene 9,ezt kohogesre,torokkaparasra adtak+fertotlenit,antibaci hatasa is van.
De ha az atlag bacit/virust kaptad be akkor a pihenes,fincsa forro tea is megteszi a hatasat.INkabb most mint kesobb,nem :?:

Amugy olyan szornyu amit te is irtal es nalam is a hozzaallas...anyukam,hugom,mindenki azt hiszi hogy tul bonyolitom a dolgokat...miert nem jo nekem ahogy ok szultek...tul nagy a felhajtas szerintuk.....

A dokim asszisztens nojenek is forgott a szeme amikor mondtam,hogy en mit szeretnek.Te irsz szulesi tervet???
En igen,mert van par dolog amit nem szeretnek ha csinalna a dokim,amit pedig rendszeresen szokott.
Ez is kozrohej targya szuk kis csaladomban,holott Ameriakban,Europaban szinte mindenki ir szulesi tervet.Na,ennyi.

RImar,Juci!

Nektek leljebb ment mar a pocitok?Ereztek huvelyi nyomast??ALlitolag akkor mar leszallt a baba.EN meg nem erzek semmi ilyesmit,sot a bordaimhoz szokott sokszor felkucakolodni pindurka.

Tobbiek,merre vagytok????
Titi,ugye nem takaritasz megint? :roll:
momo35
 
 


Sziasztok!

Én megvagyok,csak dolgozok,illetve a Titit által leírt módon elkészítettem az első hőgörbémet,majd elrontottam,majd elvesztettem,de nem is érdekel,mert az a lényeg,hogy berajzolt nekem pé-t,és így megnyugodtam.Viszont azt előre is köszi,ha valaki elmondja nekem,hogy az elkészült görbét hogyan lehet feltenni ide?! Titi,ugye segítessz?

Momo!

Ne törődj senki véleményével,hallgass a saját érzéseidre és vágyaidra.Ez a te napod lesz,és csak rólad és a kisbabáról fog szólni.Mindenki úgy éli meg,ahogy ő jónak látja.Nem bonyolítod túl,csak mivel ez életed egyik legmeghatározóbb eseménye,hát szeretnéd megadni a módját.Így is kell.Én az első szülésemnél alárendeltként sodródtam,féltem...,pedig nagyon tudatosan készültem rá,és nem enegedték,hogy megvalósítsam magam,és azt és úgy csináljak,ahogy a testem és a lekem kivánja.Egyedül a beöntést tudtam megúszni.Már most tudom,hogy mégegyszer ez nem fordulhat elő,mert én fogom irányítani a dolgokat.Szóval Momokám csak bátran és határozottan,meregesse csak a szemét bárki,rá se ránts. :wink:

Titi!

Még azt sem értettem,hogy én vasárnapra várom mensit,a fertifity meg berajzolt mára egy mensit,pedig még csak nem is esett le a hőm.Szerinted miért?Azt nem mi adjuk meg?Vagy csak én írtam be véletlenül?

Még kicsit kell melóznom. :cry:

Kép

Kép
anubias
 
 


sziasztok csajok nem rég ébredtem!délután egy jo nagyon aludtam!tök jol esett!

titi bejelöltelek iwiwen!

momo kicsijuci ne foglalkozzatok azzal hogy más mit mond anubias jol mondta ez a ti napotok!ha valaki beszol nektek kérdezzétek meg hogy ök az esküvöjükre se készültek?mert ez is egy nagy lépés csak nektek anyukáknak életetek legcsodálatosabb élménye és még jo hogy szeretnétek egy kicsit könnyebbé szebbé tenni!

anubias mentsd el a képet aztán itt ahol irsz alatta an hogy melléklet feltöltése ott keresd ki a képet és befogja rakni neked ide!

rimar én már azt se tudom ki a következö de ha jol számolom neked már csak két hét vagy még annyi sem!ugye???? még mindig oktober nyolc a kiirt idö vagy lemaradtam esetleg valamiröl?

többiek merre vannak ma igen nagy a csend!

mesi anita koda(habár te inkább feküdj) merre vagytok?

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Megpróbálom feltölteni a hőgörbémet.Remélem sikerül.Köszi Titi és Virág. :) 1158946152.1.pdf

Kép

Kép
anubias
 
 


Hát ti nem pont így csináljátok. :( Viszont ha ráklikkeltek a hivatkozásra,akkor meg lehet nézni.Bocs,hogy egész nap ezzel fárasztalak titeket.

Kép

Kép
anubias
 
 


anubias!igy is megtudjuk nézni!
a mensit te jelölted be véletlenül ki is tudod szedni onnan!rámész arra a napra amelyiken jelölted és bejelölöd hogy N/A azt hiszem!
figyi ti most még védekeztek?vagy már nem?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Már nem védekezünk,de nem is akciózunk célirányosan.Viszont ha most megjön és aztán elmúlik,akkor nekiállunk.

Kép

Kép
anubias
 
 


de azért van akciozás nem??mert hát izééé.... a kevés kis hödhöz képest a görbe szerint nagyon fent van a höd és ha nem esik le az tudod mit jelent?most vasárnapra várod a mensid?mi lenne ha nem jönne meg???gond lenne nagyon?(mármint a gyogyszer miatt kérdezem)

joéjt puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jó reggelt!

Én is gondoltam rá,de tuti nem,mert tegnap csináltam egy teszetet,amire az volt írva,hogy hamar kimutatja.Nem tom pontosan,hogy volt fogalmazva,de mensi előtt.Az a neve,hogy Gábriel.Ami a gyógyszert illeti,nem tudom mit gondoljak.Ha jól emlékszem,pont a múlt havi kismamában írta le egy orvos,hogy az antihisztaminok szedése a terhesség alatt nem okoz problémát.Mert ez amit én szedek antihisztamin.A gyógyszerre az van írva,hogy nem szedhető ilyen esetben,a nőgyógyász szerint semmi sem szedhető,az allergológus meg azt mondta,hogy soha senki sem végzett erre kutatást,de még nem hallottak róla,hogy valaha okozott volna gondot,viszont a legjobb ,ha nem szeded.Na ettől aztán végképp nem tudom,mi az igazság.Gondolom elküldenének valakihez,aki ért hozzá,de a megérzéseim szerint nem lenne gond.Ráadásul azt is olvastam,hogy 2 héttel a megtermékenyülés után jön létre biokémiai kapcsolat a baba és az anya között.tehát szerintem ha megtudom,hogy terhes vagyok és nem veszem be többé,akkor is jó vagyok.De a lényeg,hogy nem tom.Szerintetek is kimutatná a teszt már ugye?Viszont ha októbertől akciózunk,akkor minimalizálódik a gyógyszer veszély,mert tényleg teljesen abba próbálom hagyni.Meg lassan elvirágzik a parlagfű is.Most megpuszilom a férjem,mert megy melózni,majd jövök.
Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


sziasztok!

anubias hát szerintem ha nem jön meg(neked pontos szokott lenni azt irtad nem)na kkor csinálj még egy tesztet,a gabriell elég jo tényleg de nem tudom kimutatja e már két hét után!

fáj a fogam!nem tudom vegyek be gyogyszert vagy sem :roll:

szép napot mindenkinek puszancs

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Ok,most már én is kicsit azért szurkolok,hogy ne jöjjön meg,pedig még nem is kellene így tennem.Mi lesz később?Jó kérdés,hogy mit csinálj.Aszpirint ne vegyél be,arról azt olvastam,hogy nem jó,viszont valami enyhébb láz csillapítót szerintem nyugottan vehetsz be.Az is jó.Megnéztem és az van ráírva a Gabriellre,hogy már 3 napos terhességet kimutat a beágyazódás után.

Kép

Kép
anubias
 
 


már vettem be paracetamolt azt lehet mindig!
hát igen csak én meg valahol azt olvastam hogy hiába van ráirva a tesztre ilyen nincs hogy kimutatja 3nap alatt!hát nem tudom!majd meglátjuk!nem akarom beléd beszélni de nagyon örülnék neki veled együtt!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Nekem is fülig ér a szám,ahogy olvaslak.De jó is lenne.Mert az a gáz,hogy nem nagyon lehet megkülömböztetni a mensi közelgését,és a terhességet.Mert kicsit nem vagy jól,meg feszül a melled és kicsit néha görcsölget a has,és én ugyanezt éreztem terhesen is.Te hogy érzed,nálad mi a helyzet?Te mikor tesztelsz?

Kép

Kép
anubias
 
 


én semmit nem érzek se mensit se babát!ugyhogy nagyon reménykedem hogy baba:)megnéztem a naptárt az fiut jelez és hát nimrodkánál is 3 honapig észre se vettem volna ha nem csinálok két honaposan egy tesztet!majd elseje után valamikor!de azért nem élem bele még magam!majd utánna :D (vagy nem)
ma csak ketten dumcsizunk???többiek jol eltüntek!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Csak gyorsan tudok jönni sajnos, mert a férjem folyton elküld a gép elől! :(

Eszter, ne haragudj, hogy nem tudtam jönni segíteni tovább, de látom, hogy Virág navigált. :) Nagyon szép a görbéd, megnéztem. Nem lehet véletlen, hogy ezt Te jelölted be valahogy?
A teszttel kapcsolatosan, nekem mégig nagyon halványan mutatta ki a terhességet, és az elsőt először ki is dobtam, mert - lett, a mensi késése után 1-2 nappal. Aztán kivettem a kukából, és láttam, hogy baromi halványan ott a második csík is. Szóval én nem bízom benne, hogy a mensi megjövetele előtt már kimutatná...

Hogy én hogy rakom fel ide a hőgörbét? A programban rákattintok a görbére. Jobb gonb, kép mentése más néven, elmentem a gépre, de ez bmp-ben van. Aztán valamilyen képszerkesztővel átnevezem jpg-re és lekicsinyítem 600 pixel alá, mert csak azt lehet ide feltöletni. Aztán melléklet feltöltése, és megkeresed a gépen, és beszúrod. Hát, ennyi, de csak akkor tudod megcsinálni, ha le tudod kicsinyíteni 600 pxl alá. Sajna.

A táblát egyszerűen nem tudtam megcsinálni, a férjem nem találta, úgyhogy már csak akkor fogom tudni frissíteni, ha visszamegyek dolgozni. Bocsi lányok!

Lányok, egyszerűen képtelen vagyok többet írni, a férjem mindjárt leszedi a fejem.

Virág, visszajelöltelek!

Amúgy nálam semmi fejlemény, továbbra sincs se mensi, se hő változás, már 7. napja 36,4-en stagnál. Mesivel értekeztem, peteérésem tutira nem volt a görbe szerint, és megnézte nekem a fertilityben, hogy ilyen esetekben a lányoknak csak a 35-45 nap környékén jött meg. Szóval, még talán várnom kell egy kicsit.

Puszi mindenkinek, és igyekszem majd még időt lopni a páromtól!
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: