Új privát üzeneted érkezett!

Na apjuk hazaérkezett, kiadtam neki a munkát, hogy főzzön ki tésztát.
Paintballozni volt, kipróbálta a barátokkal, most pedig mutogatja a foltjait (majd még sajnálom :twisted: ).

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok csajok!
Zuglóiként elnyomva érzem magam :evil: :D
Sajtine, akár talizhattunk volna Bush bácsi Sajtinés órája után. Én is akkoriban éltem NYC-ben :wink:
Szonja is kókuszon alszik, meg mi is valami olyanon (az az van benne kókusz is meg minden más). Szerintem nem kemény, de mi jobban szeretjük amikor az ágyikó nem süppedős. A bébicseknek meg az a jó, ami van. Szerintem nem válogatnak :)
A TV-ben hallottam egy roppant "okos" védőnőtől, hogy a kisdedek amint vegyes táplálkozásra térnek át, átalusszák az éjszakát. Hááát, szivesen elbeszélgetnék vele :twisted: :twisted: :twisted:
No, lassan indulunk zenebölcsibe.
Komolyan mondom a nemfőző csajokra most írígykedem. No, nem a főzéssel van problémám csak az idővel, hogy mikor is főzőcskézzek? Apának mondtam, hogy karácsonyra kérek 2 éjszakás elvonulást vmi jó kis szállodába EGYEDÜL! Ettől kicsit elkerekedtek a szemei, de a végén rájött, hogy Szonját csak nála tudom egyenlőre biztonságba (kivéve, amikor leesik melőle az ágyról).
Vuka, az mondják az okosok, hogy 6-22 hó kor között valamikor van az un. szeparációs szorongás, amikor a gyerek csak az anyjával akar lenni és még pisilni sem mehetsz nélküle. Hát, én ehez nem értek, de Szonja se viseli mostanában ha akár egy percre eltűnök. Ha fekszem mellette akkor bezzeg eljátszik. No, de egyszer ennek is vége lesz, ugye :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


sziasztok,

Natasa Te hol éltél NYC-ban?

Kép

Kép
sajtine
 
 

 
 

képzeljétek előjött 3. fogunk :lol: :lol:
Még nem törte át az inyét, de már órák kérdése :P

Kép

Kép
sajtine
 
 


Nade Sajtinő, erről mondj már valami bővebbet, mért éltetek ott, hogy kerültetek oda, és aztán hogy kerültetek vissza ide? Kivéve, ha amúgy civilben alkaida terrorista vagy és nem akarsz erről az egészről beszélni, akkor tiszteletben tartom kívánságod, és igyekszem eltitkolni előled a lakáscímünket..

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Beni elkapta. :( Szerintem. De lehet, hogy a foga. Délután lesz dokinéni.
Éjfél körül nem tudott szopizni már, orrot kellett szívni. Eddig se szerette, de most ... basszus halálfélelme volt az tuti. Annyira sikítva sírt, feszítette magát, nagyon sajnáltam. De nincs mese, szívni kell. Nagy nehezen fél2-kor be tudtam rakni az ágyába.
6kor újra Sterimár, újra szívás.
Mellettem megnyugodott, jó mélyen visszaaludtunk.
Erre 8:00-kor elkezték bontani a falat az egyik lakásban. Megemlíteném június(!) óta felújítanak az 5 éve átadott házban. Vadbarmok. :evil: Én is nagyon megijedtem, Beni hirtelen felült és sikított, szegény, nem elég neki az orrszívó, még ez is.
Szóval szépen indul a napunk, mennénk védőnői napra és egy másik topikos talira ...

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, mi azt hiszem, a szomszédodnál kissé tapintatosabban építkeztünk: a zajos rész 1 hét alatt le lett pörgetve, az ablakméricskélés meg nem jár speciális effektekkel (kivéve, ha elszabják, akkor van 1-2 szava az embernek az égiekhez, ugye Tücsi...)
Remélem Beninek csak a foga... nem volna meglepő, ha ő olyan különleges, hogy az egész fogsora egyszerre akar jelentkezni..

Kép Kép
coolasa
 
 


Jó reggelt!

Írígy vagyok azokra akik külföldön élhettek. Nagyon jó lehet egy teljesen más országot ismerni.

Bölcsisek! Mikor lesz a tali?

Gabi ha Ádi nyűgi lesz hamarabb leviszem hátha a kocsiban alszik el. Mikor találkozzunk a Spar előtt?

Ilba a tudomány sovány túrót 8-9 hónapos kor körül írja.
Ádám délelőtt cssak szopizik, ha megyünk valahova kap kis gyümit is. Délben kap nagy üveges babamenüt. Az általában el szokott fogyni vagy kicsi marad. 4 köül 200 ml. gyümi bele egy kis keksz vagy babapiskóta.
Hétkor kap egy adag pépet. Elalvás mindíg szopival (sajna). És nap közben is belenyilall, hogy szopizni akar.

Főzés apjuk szeret főzni, hét közben én szoktam ő suliba is jár, soká ér haza. De hétvégén ő szokott kotyvasztani én mosogatok.

Kép
vanília
 
 


De Ti kertesben laktok, nem?
És tudom, hogy ha új lakásba mennék én is csinálnék ezt-azt, mondjuk azt megnézném, hogy a viszonylag új házban mit kell még 4. hónapja csinálni ...
Csak kiírhatná ez a bunkó, hogy bocsi, ettől-eddig falbontás, födémátbontás (az is volt ugyanis, szupi, de legalább tudjuk milyen a földrengés) és mondjuk elmennék itthonról. Nem a kipp-kopp kalapálások zavarnak gondolhatjátok.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vanília,
édes vagy, tudom, hogy kaphat túrót, DE MILYET????
Kösszencs!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, igen, kertes, de attól még nem akarunk zajongani a szomszédos telkeken élők felé sem, pedig a környékünkön a legközelebbi kismama 3 utcával arrébb lakik. Furcsa volt, mikor lakótelepről ide költöztem, hogy max hangerővel is hallgathatok zenét, mert a csukott ajtón még ki sem szűrődik, nem hogy a szomszédig..

Kép Kép
coolasa
 
 


Hali!

Tagnap nagy pizzasütögetés volt nálunk. Jöttek un. vendégek is. Amikor csak átugranak, nem vendégeskedni. Anyósom, sőgornőm és 9-kor befutott egy haver is.
Jó volt, jót dumáltunk a helyzetről, aztán mikor elmentek és elaludtak a gyerekek elolvastam a Gy. F interjúját a CNN-es fazonnal. A véleményem formálódik...át. Elolvastam az O. V. interjúját is és hát... meg kellmondjam, O.V-é kissé hiteltelennek tűnik. Vagy már annyira abszurd, hogy igaz?
Bár... "onnan lehet tudni, hogy egy politikus hazudik, hogy mond valamit".

Innentől nem babanetes téma következik, ha valakit nem érdekel, az a színes részt ugorja át, de jól esett leírni:
Bocsi, hogy ezen lovagolok, de nagyon foglalkoztat a téma. Tudjátok, mindig az okokat keresem, hogy mi, minek a következménye, és miért és hogyan és kinek. Egyre több dolog áll össze és meghalltattam a teljes 25 perces "Elkúrtuk" beszédet a Balatonöszödi frakció ülésről...
Világosan azt mondja, hogy ő ezt nem akarja tovább és akár szembeszáll az egész jelenlegi kormánnyal...

A TV a negyedét se adta le, abból is azt ollózott amit akart hallatni az emberekkel. Ha valakinek nincs internet hozzáférése akkor csak arra hagyatkozhat amit a média megmutat, ami persze nem teljes! Nem a mondanivaló lényegére koncentrálnak, hanem kiszednek egy-egy részt és azt boncolgatják.

Jajj, tényleg bocsi lányok, hogy behozom ide a politikát amit eddig tiszta szívből utáltam és most sincs másképp, de valami van a levegőben ami nyugtalanít és a nagy ellenzékben sem vagyok biztos, hogy jó választás lenne... Ők is ugyanúgy hazudtak, csak épp nem került nyilvánosságra semmilyen hasonló besimerő szalag és változtatni sem akartak ezen a bevett szokáson (hazudozáson)

Átültettem az egészet a magam egyszerű nyelvére is.
Játszom egy stratégiai játékkal, pl Age of Empire. Egyszerű. Van x mennyiségű nyersanyagom és parasztom. Ahhoz, hogy fejlődjön a városom kell fa, kaja, arany, és kő. De ehhez előtte ki kell költekeznem és minimálisat tudok fejlődni... (megszorítások), de utána ahogy jön be a fa, a kaja és az arany úgy tudok egyre jobban fejleszteni...
Jó, ez egy picikét egyszerűbb dolog és a valóság túlontúl bonyolult ehhez képset.
Lehet hogy le kéne állnom a témáról, de itt rágódom magamban, mivel vitapartnerem (bár vitázni nem szeretnék) nincsen.
Anyósom, sogornőm és a haver csak fújja a magáét, bár az tény, hogy a tegnapi beszélgetésből a sok véleményből ismét tanultam valamit.

Haver véleménye:
Vérfrissítésre lenne szükség, hiszen évek óta ugyanazokból választhatunk. Ő lemondatná az egész kormányt és "friss" diplomás, tanult emberkéket tenne a helyükre, új nézetekkel új ötletekkel telve és a bizonyítási vágytól felfűtve. (na nekik aztán viszont tényleg lenne okuk lopni, hiszen nekik még nincs is lóvéjuk, na mindegy)

Szóval ilyeneken töröm a kis buksimat


Politikának vége

Ahogy este befejeztem az olvasást és a helyükre rakta a párom a kölköket Danci felsírt és onnantól nem volt menekülés. Még egy órát szenvedett köztünk is és letúrt a párnámról. Ő ugyanis az én párnámon szeret aludni. Tegnap komolyan fontolgattam, hogy veszek magamnak másikat... vagy neki egy hasonlót. Nem tuodm mi lehetett a baja, de 1000%, hogy jön a foga. Olyan nyálnyúlások jönnek ki a szájából, hogy leér a földre, addig nyúlik... kész vicc! A pólója órénként cserélődik, mert totálisan átázik, de a derekáig, az egész mellkasán, a hasán, végig! Partedliket naponta mindet elhasználjuk, és sajna olyan gyakran kell cserélni azokat is, hogy mire a 4.-et (ennyi van) is összenyálazza, még az első se száradt meg! És csodálkozom, hogy beteg... ja, merthogy a tegnapi nap már majdnem örültem, mert már átlátszó, vízszerű folyt a nóziból, erre ma reggel már megint zöld!
:evil:

Na megyek, mert dolog van...

pusz

Kép
sasha
 
 


Sasha, amit a fogzásról írsz, hát szó szerint ez van nálunk is, derékig nyálas body vagy rugi, és földig nyúló nyálcsóva.... :roll: Kibújhatna végre.

Csajok, irigykedem a sok USA-s élményekre, biztosan nagyon klasszak. Néha mesélhetnétek ám erről! :)

Ilba, sajnabajna, de remélem hamar kilábal Beni. Bencének még mindig szívom, most már odáig jutottunk, hogyha meglátja a szerkezetet, már sír. :( :( Dehát muszáj.
Vendég
 


off
Sasha: aha, értelek. Én már a múltkor, mikor ezt a témát az idézetekkel felvetetted olvastam az ominózus beszéd egészét, legalábbis azt a 25 percet, amit annak mondanak, és azt hittem te is, és ennek ellenére alakítottad ki azt a véleményed, amit.
Én magam egyetlen párttal sem szimpatizálok, nem a mostani magyar palettáról, hanem úgy egyáltalán a "párt"tal, mint tömörödési formával, nem hiszem, hogy valaha is tag tudnék lenni (kivéve az olyan vérzivataros időket, mikor ez kényszer kérdése és nem szabad megfontolásé, mert akkor én többre tartanám a saját és családom biztonságát, mint ezt a fajta luxus-büszkeséget), és azért nem tudnék (most legalábbis így gondolom) valamely párt mögé teljes mellszélességben odaállni, mert
1, még soha nem találkoztam olyan - bármilyen - csoportosulással, akinek a véleményét 100%ban osztottam volna, és ha valamely kérdésben nem értek a többiekkel egyet, egy ilyenben ezt nem elegáns kinyilvánítani, mert azzal megbontanám az egységet, ami destruktív magatartásnak számít
2, a politikában sok az olyan vonás, melynek lényege az, hogy adott a mi véleményünk, és ehhez képest a másik pártté nem elfogadható, és ez ellen harcolni kell. Szükségtelen kifejtenem, hogy ezzel mi a problémám.
Nagyrész igaznak tartom azt is, hogy a politikus akkor hazudik, ha mozog a szája, tegyük hozzá, vannak köztük okos emberek, mely tényező az igazmondási statisztikájukat nem feltétlen javítja. Elfogadtam, hogy eyütt kell élnem azzal az állandó szkepticizmussal, hogy bármi, ami a médiákból felénk szivárog, az messze nem a teljes kép, a háttérben húzódó igazi érdekek nem hiszem, hogy gyakran napvilágot látnak.
Megjegyzem, én a vérfrissítést sem gondolom megoldásnak a szituáció jellegéből adódóan: adott egy város, akinek mondjuk új képviselője (XY Úr) kerül be az országgyűlésbe. XY Úr lelkes, eddig aktív, a városkájában a választóiért áldozatos munkát végző ifjú titán, aki miután bekerül a parlamentbe nemcsak fizikaiolag lesz elszakítva megválasztóitól, hanem belecsöppenve a szolgálati kocsik, a bizottságokban részvételért járó pótlékok és varratott 3 részes öltönyök világába, kissé mintha elszakadna városkájától valamint addigi, minimum világmegváltó ambícióitól. És ehhez még csak nem is kell eredendően rossz embernek lennie.

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
az öszödi beszéd teljes terjedelmében fent van GY.F. blogján az amoba.hu-n, a szept. 17-i bejegyzésnél.

Gabi,
köszi a meghívást, megyünk majd legközelebb mi is, de ma utazunk a szüleimhez, kora délután indulunk. Mindjárt befejezem az írkálást és megyek pakolni. Hol van ez a bölcsi pontosan? Nagyon jó lenne ha mi is tudnánk Veletek járni, szeretném Petikét kicsit tágabb közösségbe szoktatni, bízván abban, hogy így megtanul ellenni, nem kap sikítófrászt ha épp szenyó vagyok és nem ülök le mellé játszani. :D

Sajtiné,
09.11-én még kint voltatok? Beszámolót léccccciiiiii!

Natasa,
kérdés ua. mint Sajtinál :wink:

Én is irígykedem a külföldön éltekre. Sajna nekem ez kimaradt az életemből. Pont a héten beszélgettünk Mbával, hogy mennyire szar a helyzet. Az én fizum úgy "ugrott" 100 fölé, hogy kapom a családi pótlékot, meg nyelvvizsgapótlékot. Ha ezek nem lennének, ennyi se lenne :shock: 29-től meg GYED-et kapok :shock: Az ő fizujától se kell hasra esni, nem sokkal kap többet nálam :shock: Beszélgettünk, hogy azzal a melóval, amit ő csinál, Európa bármely más országában igen királyul meg lehet élni, ahogy teszi is ezt pár volt kollegája. Mondtam neki, hogy akkor menjünk ki, én benne vagyok, Petikének is jó lenne, sokkal több kapu állna nyitva előtte. Beszélgettünk tovább, aztán arra jutottunk, hogy maradunk. Mert ott is élni kell vmiből, először anyagi, szociális, mhelyi egzisztenciát teremteni... Gyerkőccel ez már gáz. Hollandia, Portugália vagy vmi északi ország (Coolasa!) jött szóba mint olyan.

Üres a szennyeskosár, üres a szárító, üres a vasalatlanos kosár. Büszke vagyok magamra, és Mbára is, mert a héten tetemes mennyiségű ruhát ő vasalt ki :P Én is vasalom Petike ruháit is, azokat a legjobb csinálni! Tök hamar végzek velük, olyan picik.

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!
Sajtine én Manhattan-ben dógoztam és Queens-ben aludtam :wink:
Én ebből a külföldön élésből minden esetre megtanultam, hogy van szám. Lehet kérdezni és meg lehet mondani. És lehet igazad neked is meg nekem is akkor is ha nem gondolunk egyet. Szóval demokratikusabb lettem ha egyáltalán van ilyen. Egyébként az USA-t annyira nem tartom a demokrácia példájának sőt,....
Azért pár embert elküldenék egy kicsit mást is látni, hoy lássák lehet máshogy is jól csinálni és van máshol is rossz, ha ez a TV-ből nem is jön le.
Vanília, már nem csodálkozom, hogy Ádusz ilyen szöszi :D
Ilba, hogy érted, hogy milyet? /Tehén, kecske, bivaly?/ Gondolom a sovány tehéntúró mehet. Már mi is lassan melegítünk rá,....de nem kapkoduk el. Innen lesz, simán az Interspárból :wink:

Hű, nagyon sajnálom a szortyogó töpelábúakat meg a nagyokat is. Gyors gyógyulást :!:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Halihó!

Az éjszaka elég pocsék volt. A szokásos nagy éjféli felkelésnél sikerült visszaaltatnom, még büszke is voltam magamra. Na gondoltam most már végigalussza a saját ágyában az éjszakát, hiszen hulla fáradt lehet, napközben is csak fél órát aludt. Hát nem. Petra fél 3-kor kelt, de akkor nagyon kinyílt a szeme, esze ágában nem volt visszaaludni, úgyhogy kénytelen kelletlen átvittem magunkhoz és reggelig vele aludtam az ágyunk mellett a földön (kicsit kényelmetlenül). Onnantól kezdve ha úgy vesszük jó kislány volt, mert csöndben volt, de nem aludt. Eljátszott a cumijával, csak feküdt mellettem pihengetett, vagy éppen engem "simogatott", nehogy aludni tudjak. Reggelre teljesen kivoltam, mert talán 1-2 órát ha aludtam, aztán ezt de. orvosoltuk, 8-tól fél 11-ig aludtunk.
Most pedig megy a hiszti ezerrel, már nagyon kezdem unni, röhely hogy nem tud eljátszani magában, pedig 2 m-re vagyok tőle, de ha ott ülök akkor sem. Egész nap nem jártathatom neki a számat és nem mesélhetek, mert azt nem bírnám. Egy ennyi idős gyereknek, azért nem ártana már kicsit eljátszania egyedül. :evil:
Meddig tart ez az anyás korszak????????????

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba,
nem értem, egy 5 éve átadott házban mit kell felújítani... Vagy akkor tényleg kiírhatná, hogy ettől-eddig zaj lesz. De amint már írtam, nehogy azt hidd, hogy kertes házban más a helyzet! "Szorgos" szomszédok mindenhol vannak, nálunk is. Állandóan kalapácsolós szomszédunknak újabb perverziója, hogy amikor locsol, átlocsol hozzánk is. Át a kőkerítésen, ami borostyánnal van befuttatva. És mégcsak észre se veszi. Anyósomat már le is locsolta, engem csak majdnem. Átkiabálni meg nem lehet neki, mert süket mint az ágyú :twisted:

Kép
mancs
 
 


Mbá, elismerésem! :D
Én uram is sokat segít (néha főz, kitereget, elpakol a mosogatógépbe, kipakol onnan, vásárol), de a vasalás neki nem megy, egy inget szerintem fél napig vasalna - na jó, akkor szép lenne. 8) Szóval inkább nálunk én vasalok. :)

Benyó 10 óta alszik....
:shock:
Az előbb bementem, még lélegzik. :)
Vendég
 


A mi házunk is 5 éves és nálunk is átalakítást csinál egy új lakó, de nagyon kultúráltan és ki is írta. Egyébként lehet mit át- ill. felújítani egy ilyen lakásban is. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
:cry: Szegény....! :cry:

Natasa,
mit dógoztál? Na ja, azon kívül, hogy tudományos munkatárs voltál :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancsusz, mi meg büszkék vagyunk Rád, hogy ennyi mindent megcsináltatok :D Van az a konyhacserés sorozat,...nem akartok vasalatlant cserélni? Nekem még mindig nuku vasalódeszkám :lol:

Válasz,....IGEN ott voltam a WTC tragédiájánál. Sőt, tuti szép napnak indult, bár a párom két nappal előtte jött vissza Mo-ra. Sőt, hogy fokozzam,...én ott dolgoztam (épületileg) ahol az Antraxos borítékokat vizsglgatták. Ama épület mellett meg ahová fotózni meg állatokért jártam állt a nagy hűtő az esetleges hulláknak.
Aztán a helyzet gyorsan rendeződött, de a 1st Avenue-n ahová dolgozni jártam sokáig csak a munkahelyem által adott igazolvánnyal közlekedhettem úgy, hogy elég gyakran igazoltattak.
No, ez is elég off volt :?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti,
aha, mi is szoktuk ha "sokat" alszik napközben. Nézzük, hogy szuszog-e :lol:

Mostmár tényleg megyek pakolni.

Kép
mancs
 
 


Natasa
sztem itt már rég szinte minden hsz "off". Ki írt a közelmúltban "István kórházi élményekről?" :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancs, most vagyok tud. munkatárs. Akkor vendégkutató voltam. Fizuilag meg csak asszisztens :twisted: De olykor nagyon honvágyam van, bár ez elég hülyén hangzik főleg, hogy nem vagyok USA fun.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Vuka, nem irigyellek, de kitartás! :) Hátha javul. Fogügy nem lehet ebben? Petrának van már?
Bence még ennyire nem anyás, de már mutatja a jeleit. Volt már olyan, hogy vele mentem pisilni. :roll:

Coolasa, elküldtem a Gyuri beszédet, csak hallgatni kell, még a szemedet is pihentetheted közben! :)

Natasa, én szívesen hallgatok (ill. olvasok) még a kinti élményeidről, a 9/11-esekről is. Nagyon érdekel.
Vendég
 


...az úgy volt, hogy hajnalban elfolyt a magzatvíz :D :D :D

Jut eszembe, hamarosan megyek a dokimhoz kontrollra. Elviszem majd a csajom is. Remélem mosolyogni fog és nem sikítozni :shock: :D

Mi ma Ikeába megyünk egy ismerőssel,...remélem nem mondja le a programot!
Hihihi, veszünk etetőszéket. Eddig hiánycikk volt :shock:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ja, és képzeljétek, tegnap meglátogatott a mikulás.... :roll: Bírtam volna még nélküle.
Vendég
 


Eszti, nem vagy semmi! Relaxálni GYF monológja közben,... :roll: :D

OK, szívesen mesélek róla, de főleg majd szóban ha legközelebb talizunk és még mindig érdekel. Így, hogy nincs kérdés és csak írjak, így nem nagyon tudok mit?!
Azért kihatott rám,....husvétkor nem mertem bemenni a templomba (még kinn az USA-ban) mert elkapott a félsz, hogy ott is lesz robbantás.
És "csak" 2x voltam a helyszinen. Akkor is úgy, hogy a látogatóm akarta megnézni s én mutattam az utat. Magamtól annyira nem érdekelt a látvány :(

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Na végre lefoglalta magát a gyerek, persze mivel, a babakocsi kerekét simogatja. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Eszti, pont a minap akartam kérdezni, hogy kinek mikor jött vissza? Én még éldegélek nélküle :lol:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa még én is nélküle éldegélek.
Eszti a szopiban nem zavart be, semmit nem vettél észre?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba,
sovány túró, Vanília írta. :wink: Én azt a 25 dekás zacsisat szoktam venni, nemtom a nevét. Talán Bakony.

Mancsi,
a mozi utáni megállónál kell leszállni. De ha jöttök, akkor majd a megállóhoz megyek értetek, onnan együtt besétálunk.
Azt azért mondom, hogy eléggé kell majd figyelni, mert a nagyok, akik már szaladgálnak (és ilyen gyerekek vannak 99%-ban) nem mindig veszik észre a szőnyegen lévő piciket. Nem olyan gáz a dolog, csak tuggggyad.
240/óra, 9-től 12-ig lehet menni. Egy gondozónő van velünk, ő majd el fogja mondani Neked is, mint minden új anyukának, hogy blablabla. Majd úgyis meglátod. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa múlt hétvégén voltunk mi is az IKEÁ-ban, beszereztük mi is az etetőszéket, mert ugye mindenből min. 2 kell, ugyanis kint Anyukáméknál is teljes Petra felszerelés van. Bár eddig szerencsém van, mert az én dolgaimat használtuk (fürdőkád, kiságy), de az etetőszékem nem maradt meg.
Nagyon szeretem az IKEÁ-t, Petra nagyon jól elvan, mindig kérek neki ingyenkaját, nem mintha a miénk valami drága lenne.
Ja átnéztünk még az Árkádba is, ott nagyon kiakadtam, hogy a WC-ért fizetni kell.

Petra 2 percig csendben volt, most ordít tovább, én meg itt csak levelezgetek, de már annyira kiakaszt.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, semmit, ugyanúgy szopizott az elmúlt napokban, mint szokott, és mennyiségileg is annyit, én viszont - így utólag - azért sárkányosabb voltam, mint alapból. :lol:
Vendég
 


Gabi, látom, a csajod hamar rákattant a főzésre.
Én gyerekként úgy szerettem ezeket a minidolgokat (minikonyha, minibevásárló ez-az, minikenyér, stb.) Órákig el tudtam ezekkel játszani. :)
Vendég
 


A hisztiben az az egy jó, hogy megint felült, mert nem volt jó neki fekve, így legalább próbálja produkálni magát. 2 napja csinálta először (ma másodjára), akkor is a legnagyobb hiszti közepette. Azt hittem ha egyszer megcsinálta, akkor már többször fogja, de nem sieti el a dolgot, nem baj így még nyugodtabban megyek ki WC-re.
Viszont a sok sírástól egyfolytában úgy megizzad, hogy csorog róla a víz.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancsi:
én meg csak dícsérgetlek az iwiwen, fel sem veszed :o , viszont amit most írtál, ne haragudj de olyan vicces :P ahogy magam előtt láttam, rögtön kuncogtam is, persze tudom nektek ez másképp jön le.

Ilba:
megyünk is Bubekkel, ne félj te attól, úgy megyünk hogy csak na, igaz Bubek? amúgy nagyon irigyellek hogy ilyen jól gyarapodik Beni, mi még olyan töpszlik vagyunk :oops:

Vuka:
nálunk dettó a helyzet, ma kb összesen 3 órát aludtam 3 részletben. Hajnalban már kétségbeesetten felkiáltottam, hogy ALUDNI AKAROK! De sajnos kölököcske nem vette a lapot. :evil: Apa ma kivételesen bemerészkedett hozzánk a hálóba (persze így most ő sem aludt) a gyerek nem nagyon fért el mellettem, ezért miután elment dolgozni, lett helye így végre reggel aludt 1,5 órát egyfolytában. Persze 8-kor arra ébredtem, hogy álmában megint elment az ágy szélére és már lóg le a feje :twisted: :twisted: Életveszély ez a kölök.

Coolasa:
nagyon-nagyon egyetértek veled, igaz én nem tudok ilyen szabatosan fogalmazni. De akkor mégsem olyan jó intézmény ez a demokrácia nem?

Sasha:
ezt most nem íronikusan mondom, de tényleg olyan jó, hogy egy háromgyerekes anyuka így gondolkodik a világról, sőt van bátorsága felülbírálni a nézeteit, képes önvizsgálatra. Ez bizony sok mindenkinek követendő példa lenne. És én most irigykedem arra hogy neked erre van kapacitásod, mármint hogy ennyire lekössön egy téma.
Sajnos nekem mostanság azzal kell foglalkoznom, hogy egy viszonylag közeli családtagom r.....cnak titulál engem, és olyanokat mocskolódik telefonban, hogy nem érti mit szeret a párom rajtam, biztos azt hogy jól tudok sz....i :twisted: :twisted: :twisted: Pedig elhihetitek, a mi családunk nem a kisebbségből való, mégis ez a stílus járja :oops:

na most én fejezem be az offot, bocsi :roll:

Sajtine, Natasa
szeretnék én is hallani jó kis történeteket. Gyertek és meséljetek!

Ma voltunk Natasával Ringatón. Nagyon klassz volt, és Bubek :!: sokkal kevesebben voltak ám.
Vendég
 


Sasha,
engem valahogy nem hat meg, hogy Fecó mostantól őszinte akar lenni. Ha a férjem bevallaná, hogy évekig megcsalt, minden nap hazugsággal tömte az agyamat, nade mostantól ez nem így lesz (?), rögtön kidobnám.
Minden kormány és ellenzék ferdíti a dolgokat, ez a világon sztem mindenütt így van. Ha az igazságot tudnánk mindenről, már a Dunába ugrottunk volna... Fecóékkal az a baj, hogy ők MINDENBEN kamuztak (ezt ő mondta így, hogy minden szavuk hazugság volt), és közben lehazugozták azt, aki megpendítette pl., hogy hamisak a KSH jelentések stb. Aszonta O. V.-nek a miniszterelnöki vitán tavasszal, hogy vonja vissza a vizitdíjról vagy miről a hazug állításait, mert olyan nem lesz, és lett. Ezek csak kiragadott példák persze, nem akarok több oldalt teleírni (István kórházi élmények... :oops: ). Sztem nem a jótündér látogatta meg egyik éjjel, hogy mostantól legyél jó fiú, hanem (és ezt is elmondta ő maga) annyira szarban van az ország az elhibázott, elk....rt kormányzásuk miatt, hogy már nem lehet halogatni a megszorításokat, de valahogy meg kell győzni az embereket, hogy muszáj. És biztosan lesznek tüntetések a csomag miatt, de akkor is muszáj, mert üres a kassza.

Na, ennyi elég a gyomornak ebéd előtt, bocsesz. :oops: :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tücsimami,
mégis mi baja a rokonnak? :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tücsökmami nagyon jó bőrben van Görgő, nekünk így jön be, pont Petrához illik! :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jaj, még annyi kimaradt, hogy Viktorka és csapata nemtom mennyire volt őszinte, mikor azt mondták tegnap előtt, hogy ebben a helyzetben nem azt akakrják, hogy akkor legyen fidesz kormány, hanem hogy a mostani látogassa meg a melegebb éghajlatú területeket és legyen választás. Most a kis pártoknak is sokkal több esélyük lenne (azért a MIÉPnek személy szerint nem drukkolok annyira...), döntsenek az emberek. Lehet, hogy alakul több új párt is a választásokra. :roll:

Tücsimami,
bibííííííí, az én csajom a legtöpszlibb!!!! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vuka, ez a kocsikerék símogatás nem semmi. Látom Petrának is érdekes gyengéi vannak :wink:
Aha, etetőből mi is viszünk a nagyszülőkhöz. Eddig mi mindent vittünk itthonról, mert a kombinkba jó sok minden befér, de ezt redukálni fogjuk ahogy nő a csajszi. Meg a fehérvári nagyinál nem szoktunk csak ritkán, ott aludni. Szabadkára meg csak úgy érdemes menni ha ott is alszunk.

Tücsimami,...levágtam Szonja körmét :D

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Én is személyesen mesélnék inkább, úgy egyszerűbb.
Mi is kint voltunk a terror támadásnál.

Ilba,
én is mikor kisebb volt Zsófi , szívtam az orrát, de annyira nem félt.
Most, hogy már nagyobb, tényleg halálfélelme volt szegénykémnek.
Nagyon sajnáltam, de így viszont végig aludta az éjszakát.

Kép

Kép
sajtine
 
 


Lányok, egy fokkal nyugodtabb vagyok, ahogy olvasom az orrszívós írásokat. Livi is olyan arcot vág közben (és persze hörögve üvölt), mintha elevenen nyúznák, én el is sírtam magam többször orrszívás közben. De ez még május környékén volt, akkor még Ti vagy olyanokat írtatok, hogy meg se rezzen a gyerek közben vagy hogy hát, igen, sír egy kicsit. Gondoltam, hogy "de jó", akkor csak Livi kap sokkot tőle. De ezek szerint tényleg, ahogy nőnek, annál jobban félnek tőle. Szegénykék.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi, azért szerintem nemcsak a GYF kormányzás miatt van szarban az ország. Az egész eddigi 16 év alatt kormányon lévők miatt - szerintem.

Tücsi, azért ez a rokon..... :shock: Hogy bírod?? Én már lehet, hogy viszont küldtem volna....
Vendég
 


Natasa mi azért szerszünk be mindenből kettőt, mert minden hétvégét kint töltünk Pátyon a szüleimnél és ott is alszunk. Elegem lett abból, hogy ilyenkor az egész lakást össze kell pakolnom. Most már csak ruhát kell vinnem Petrának, más minden van ott.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Eszti,
igen! Összességében igen. Bár pár éve azért voltak építő jellegű kezdeményezések is, emeszpéék pedig csak szorítottak, leépítettek, de amit ezen megspóroltak, valahogy szőrén szálán eltűnt, semmi nem lett visszaforgatva az államkasszába.
Amennyire tudom, itt a környező országok közül Szlovéniában egész jól összeszedték az országot, na oda elküldenék egy pár magyar "szakembert" tanulmányútra. :wink:

Coolasa,
ugye, a Köki nem olyan hosszú busszal nektek? Mert onnan már csak 1 megálló a bölcsi. :wink:
Gondolkodom, ki lakik még viszonylag közel.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Előkerült megint a pihenőszék, fel a konyhapultra, hogy legalább ebédelni tudjak nyugodtabb körülmények között. Most elmegyünk a baba-mama tornára, azt Petra szereti, tehát van egy nyugodt órám.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Coolasa!

Hát ez az, hogy tegnap találtam rá a Gyurcsány blogjára és ott a teljes beszédre... addig meg csak amennyit a híradókban leadtak.
Most olvasom egyébként, hogy a csehek, belgák és az egész unió azt szeretné, ha Gy. maradna... és megcsinálá a reformokat.



Esztipeszti!
Ne reménykedj! Most még jönnek sorban egymás után a fogak. Aztán leállnak egy időre, de nyálcsorgás marad, igaz enyhe formában, de marad. (vagy csak nyár volt és azért nem tünt fel, hogy ugyanígy ömlik?) Szóval amíg mind a 20 fog ki nem jön nyálazás van.

Vuka!
Jajj, de rémes éjszaka lehetett! Egyébként azért nem tud még elleni magában, mert unatkozik. Még nincs meg a képessége az egydül játszásra. Nagyon ritka madár amelyik baba el van magában. Ha már mászik akkor annyiban jobb lesz a helyzet, hogy tud menni rosszalkodni és piszkálni, de ugyanígy utánad is bárhová mész majd. Gabi úgy kotort folyton utánam, mint egy kiskutya. Folyton láb alatt volt...

Mancs!
De ügyi vagy! Én most dolgozom az ügyön, hogy üres legyen a szennyeskosár, de akkor meg a szárító lesz teli...

Natasa!
Barátosném is Ny-ben él. Már lassan 7 éve. Ő is átélte a Wtc tragédiáját. Nem messze egy másik toronyházból nézhette végig amint leomlik... Szilviának hívják és hosszú temészetes csigagöndör haja van... nem ismered véletlenül?

Eszti!
Danci is 10 óta alszik! Még mindig! :shock: Már én is jártam bent nála, hogy szuszog-e még?! :lol:
Azért az a 16 hónap mensi nélkül elég szép teljesítmény!

Gabus!
Képek:)

Tücsökmami!
Apró zöld betűs rész: :evil: :evil: :evil: Szörnyű, komolyan, mondom! Természetes, hogyha valakik szeretik egymást, akkor pl a sex is jó és örömet is akar okozni az egyik fél a másiknak. Tudod mit? Vedd inkább dicséretnek :lol: Tuti kiakadna a trágázozó "kedves" rokon. Legközelebb megköszönném a figyelmességét a telefonhívásért és a bókokat.
Ne foglalkozz vele! Vagy muszáj?
A téma meg azért köt le mert féltem a jövőnket. A gyerekeim jövőjét! Azt, hogy a mostani helyzetben is éppenhogy megélünk, pedig a párom nem keres rosszul. Alap esetben minimum 150-et, de ez a minimum, hiszen a többi az hóközben a váratlan melókból ered... És még így is szükség van arra, hogy a kis gyesemből, meg családimból pótoljak a közös kasszába a csekkekre! Ha orbán elveszi a családit akkor éhenhalunk! Hát ezért mélyedtem bele ennyire. A lakáshitel törlesztője 80 ezer. A kocsi törlesztője 25 ezer, plusz a hozzá való kiadások, de ez meg kell, mert munkaeszköz, bkv-n azért mégse cipelheti a kopmplett számítógépeket, alkatrészeket és egyéb drága alkatrészeket, amiket a vevők megrendeltek. Merthogy ez úgy megy minálunk, hogy házhozmegy a párom...
Aztán azért lett ekkora autó, mert ha már veszünk,akkor ugye úgy kell, hogy a 3 gyerek, meg az 5 embernek való cuccos beférjen, akár anyámékhoz ugrunk le, akár egy váratlanul jött nyaralás jön közben, amire meghívnak...

Gabuska!
Ez mind igaz! Szembeszállnék veled, mert O. V. is ugyanúgy hazudott mindenben, csak nem robbant ki semmilyen vita semilyen szalag miatt. De ez lényegtelen.
Akkor sem fűlik a fogam Orbánhoz. Ő meg most megszüntetné a csomagot... de akkor a romokban heverő gazdasággal mi lesz? Akkor most ő meg úgy akar csinlni, mintha mi se történt volna? Talán, alakítanunk kéne egy párot. Magyar Családokért Párt MCSP :wink:


Nahát Sajtiné!
Kicsi a világ! Fent említett kérdésem Natasának, most már neked is szól :wink:

Orszívás!
Ki próbálta ki közületek? Mert én igen. Kíváncsi voltam, hogy mit érez a gyerek. Azt érzi, hogy venné az orrán a levegőt, ahogy mindig teszi, de nem tud és teljesen bepánikol. Ha nagyobb a szívóereje a pórszívónak akkor a legkisebb fokozaton is összeszívja a nózit, ami kellmetlen, de nem fáj egyáltalán. Az egész nem fáj, csak baromi rossz érzés, és igen, megijed, hogy nem kap levegőt. Danci már megérti, hogy nyissa ki a száját és ott vegyen levegőt az orrszívás közben. Nem a kedvence, de már csak a kezét kell lefognom, mert néha önkéntelenül odakap és kirántja, szinte reflexből. Már megérti, hogy miért kell. Persze közben tanítom hogy hogyan kell orron át kifújni a levegőt, de még nem megy :) Talán, ha mondanátok neki, hogy tudom, hogy rossz, de amint jobban megérti amit mondunk neki, ez is jobb lesz... talán jövő télre, mert nekünk tavaly borzasztó volt. Dancinak csak úgy tudtam kiszívni az orrát rendesen, ha egy törölközőbe becsavartam! Így le volt fogva a keze, korlátozva volt a lába és már csak a fejét kellett fognom, mert azt meg úgy rázta, hogy majd leesett... :cry:
Esztipesztivel értek egyet. Amióta az egypártrendszert megdöntötték, az ország nyakába szakadt a sok-sok adósság ezért is jönnek a csomagok sorban, csak mi, én is, meg mindenki ezeknek nem örül, mert sajna nem látunk a dolgok mögé. Azzal meg senki nem kampányol, hogy van 10000 milliárd adósságunk és ilyen-és ilyen megszorításokat kell hoznunk, ahhoz, hogy talpra álljunk...
Tényleg nem is hülyeség! :lol:

Kép
sasha
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?