Új privát üzeneted érkezett!

Márti!
Üdv újra itthon, örülök, hogy nagyobb baj nélkül túlvészeltétek a nyaralást (legalábbis remélem, hogy nem volt nagy a baj :? ).
Képek jóóók nagyon, főleg az apás napernyős tetszik, olyan vagány rajta Bendegúz! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Hahó!
Húú, de szar éjszakánk volt, Bendegúz is taknyos, már tegnap is az volt, ma éjjel kétszer porszívóztunk, ma azt hiszem veszek Nasivin cseppet neki.
Amíg alszik, gyorsan még pár kép.

Kis ember, nagy tenger.
Kép

Azért a szobában is elfoglalom magam..
Kép Kép

Mi az én nem kapok vacsit??!!
Kép

Hajóval úton Velencébe, kicsit nagyon fújt a szél.
Kép

Így eszik a jó kisfiúk a pizzaszélet.

Kép Kép

folyt.köv. Bendegúz felébredt.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti

Nagyon szuperek a képek.

Nálunk is taknyosak voltak a fiúk és a doktornénink egy homeopátiás orsprayt javasolt a neve: Euphorbium. Meg valami oscilossbigyót. Napi egy tubust kellett feloldani pici vízben és meginni. Már teljesen jól is vannak a gyerkőcök.

Kép
Kép Kép
sildike
 
 

 
 

Sildike!
Ha még othon vagy, megírnád annak a homeós bogyónak a nevét? Lehet hogy veszek Bendegúznak, bár nem hiszek a homeopátiában, de ha ez használ, inkább adok neki, mint szenvedjen.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Hátha Ildi már lelépett! A bogyó neve: oscillococinum
Szépek vagytok a képeken! :D
Jobbulást Bedegúznak!

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Márti

Oscillococcinum a gyógyszer neve. 6 adag van benne. Nekünk napi egy adagot mondott a doktornénink, pedig Bazsi eléggé meg volt fázva. Az adagoláson több van, de így is meggyógyultak a gyerekek.

Kép
Kép Kép
sildike
 
 


Köszi mindkettőtöknek!
Ha lesz a patikában, beszerzem.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Emmának boldog születésnapot kívánunk!

Tegnap este megjöttünk mi is. Hideg vízben zuhanyoztam, de csak az első este. Annyira hideg volt, hogy többször nem vállaltam be. Jó volt pár napot benn tölteni. Rengeteget takarítottam. Közben Ágoston nagyon jól elvolt a járókában. Érdekes módon azt a járókát, ami az anyósoméknál van, és a férjeméké volt gyerekkorukban szereti. Tök jól eljátszik benne. Itthon pedig ha csak közelítek vele a járókához, már visít.

Márti!
Nagyon jók a képek! Látom, Bendegúz nagyon huncut tud lenni! A kis ember, nagy tenger -kép pedig szenzációs!

Most röviden ennyi. Visszaolvastam, de az agyam szita.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Na, még eszembe jutott pár dolog.

Timi!
Fincs nagyon ügyes, hogy elindult! Ágoston 4-5 lépésnél nem mer többet egyedül megtenni.

Tünde!
Ziat rettentő aranyos, ahogy örül magának!

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Márti, jó hogy itt vagytok! Nem semmi, h mindig történik valami a kiscsákóval, aki szerintem sokat is nőtt, legalábbis a képek alapján.
Nagyon jó lehetett a nyaralás, az is a képére van írva.Mondjuk pizzaszéllel nem is csodálom :lol:

Tünde, köszi a receptet.Képek természetesen jönnek.

Megkóstolta Fincs a túró rudit és nem lett tőle kiütéses, úgyhogy majd ma kap valami fincsi gyümölcsös túrókrémet-vagyis megpróbálok építeni neki valami jót uzsira.
Hétvégén üttőrő vasút-as kirándulás tettünk, Fanni meg volt őrülve a mozdonyért, egész úton állt és nézte,és dumált neki mert pont mögötte ültünk.

Réka, ne aggódj mi is csak pár lépést tudunk tenni és utána elesünk, de egész nap ezt akarja csinálni és szintén visít ha közeledünk a járóka felé.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Reméljük még nincs elegetek belőlünk, mert jönnek még képek.

Mennyi üldöznivalóóó, engedjetek már ki a kocsiból!!
Kép

Na, jó inkább iszom egy kis vizet. Közben be is lakmároztam, most meg figyelem a csajokat, hiába élni tudni kell!
Kép Kép

Te, figyelj az ott nem hideg sör??.....Isten bizony csak egy pohár volt.
Kép Kép

Ez tényleg az enyém?? (fájdalomdíj a kis felrepedt szájúnak)
Kép

Jó ez az esti séta, vigyorgok, fotózzál.
Kép

Még lesz egy pár, ha nem bánjátok Velencéről, meg a tengerről. És persze élménybeszámoló is. Csak most gyorsan felmosok, meg feldobok egy pörköltet.
Aztán remélhetőleg jövök.

Minden gyerkőcnek gratula, aki már önálóan lépeget, Bendegúz még nem hajlandó.

Ja, és Zita haláli ahogy megtapsolja magát, többször is megnéztem, minden porcikájában örül a sikernek! :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, ugyan már, tedd csak azokat a képeket! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Sztem olyan sokat változott Bendegúz arca, már inkább olyan kisfiús, mint kisbabás, nagyon helyes, és most határozottan jobban hasonlít apára.
Azt hiszem, ezért a Malackáért zita is bevállalt volna egy gyorsan gyógyuló sérülést. :wink:
Pizzát Zita is ette horvátoknál.
Ja, és még Zita se megy, néha megáll egyedül, zavartan vigyorog, aztán lábremegés, és gyorsan letérdel. Néha már úgyis megáll, hogy belefeledkezik a játékba, és foglaltak a kezei.

Emmának boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Réka, azért engedj oda mást is a takarításhoz, pihenj, ha tudsz, gondolom Ágoston is lefoglal rendesen.

Timi, a túrórudi nálunk is nagy kedvenc, én a csokit leeszem, és csak a belét kapja a kisasszony.

Manka, merre bújkálsz?

Voltunk ma (is) méreckedni, a védőnőnél. Zita 9370gr és 78 cm. Szóval a múlt hetinél 230g-al kevesebb, és 4 centivel több...
:shock: :roll: :shock: :roll: Azt hiszem, ezt tekintem hitelesnek, mert az orvosnál a másik védőnő nagyon kutyafuttában méricskélte, a hosszát állva szandiban, a súlyát felöltözve, pelusban, bár emiatt 100g-al kevesebbet írtak a kiskönyvébe.
Vendég
 


Tünde!
OK! Még ezek :

Velencében:

Kép Kép Kép Kép

Ilyen volt a bícs az elején, az utolsó nap meg ilyen háborgó tengerre ébredtünk, de azért Lacival belehullámfürdőztünk amíg Bendegúz durmolt a szobában:
Kép Kép

Ez meg csak szemet gyönyörködtetni, egy parti hotel medencéje:
Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, ne hergelj légyszi a omokos tengerparttal! :D:D:D
Én egyszer voltam Velencében, árvíz idején... nem is vágyom vissza.
Vendég
 


Tünde!
Szerintem küzdj az Egon ellen, utolsó erődig. Nekünk is a biztosító jutott egyből eszünkbe. :roll: :lol:

Bendegúz még nem is nagyon álldigál, inkább rögtön lecsüccsen, ha elengedem a kezét. De majd ráérez az ízére.

Na, szóval nyaralás:
Jól sikerült, eltekintve attól, hogy Bendegúzt nem tudtuk bevinni a tengerbe, mert hideg volt, még én se nagyon fürödtem, csak napoztunk. A homokot a parton iszonyúan élvezte, persze jól meg is kóstolta, de hamar rájött, hogy nem ehető. Volt medence is a szálloda előtt, de az is olyan hideg volt, két hossz után vacogva jöttem ki belőle. De hősiesen próbálkoztam mindennap, hogy talán melegedett valamit.
Kétszer voltunk kirándulni, Velencébe hajóval, meg az utolsó előtti borús napon a környéken egy kisvárost megnéztünk. Az olasz közlekedés is egy téboly egyébként, nem lehet kiigazodni a jelzőtáblákon, tiszta zavaros, és iszony lassan lehet haladni a kisebb utakon.
A harmadik napon Bendegúz azzal indított, hogy leesett az ágyról, az apja mellett kb. 30 centivel, csak ő pont nem nézett oda. Jól beverte az orrát, mert vérzett is, meg lejött a bőr egy helyen. Aztán a strandon azzal folytatta, hogy miközben a napernyő tartórúdja körül sertepertélt, meg kapaszkodott, egyszer csak jól beleverte az arcát, pont a fölső ajkát, úgy hogy középen felrepedt belül a szája. Vérzett nagyon, de akkor még nem vittük orvoshoz, mert hamar elállt, csak amikor másnap reggel újra elkezdett vérezni, és megnéztem hogy milyen mélyen berepedt neki. Végül nem kellett összevarrni szerencsére, de volt egy jó délelőttünk a sürgősségi ambulancián. :roll: Viszont az olasz dokik nagyon gázok, egy szót nem beszéltek se angolul, se németül, szerencsére az egyik asszisztenscsajszi profin tudott németül, ő tolmácsolt. Na, mindegy szerencsére jól megúsztuk végül a dolgot.
A Malackát egyébként egy nyerőautomatából halászta ki neki az apja a baleset estéjén és a második egy eurós próbálkozásra sikerült. Persze ettől vérszemet kaptunk, és akartunk neki egy Micimackót is, de miután mindennap megpróbáltuk, és már több mint tíz eurót eljátszottunk, rá kellett jönnünk, hogy a Malackával rohadt nagy mázlink volt, mert ezek a nyerőautomaták úgy vannak beállítva, hogy ne lehessen kiemelni az állatkákat. Mindegy Malacka Bendegúzhoz akart jönni, és ő meg olyan aranyos volt, amikor meglátta, és odaadtuk neki, valami földöntúli mosollyal vette el, és úgy szorítota mint valami kincset. Egyébként tényleg nagyon jófej.
Minden este vacsi után elmentünk sétálni Bendegúzzal, és csak 10 után feküdt le, de olyan jól kifáradt a jó levegőn, hogy jobban aludt mint itthon. Sajna az utolsó éjjel már kicsit szörcsögött, itthon meg aztán dől a takony sajnos. De ezt már írtam.
Jókat ettünk, isteni tésztákat, meg persze pizzát, és olyan fagyikat, jaaaj, nagyon fincsi volt, próbáltam feltöltekezni a télre fagyiból, hát nem tudom sikerült e.
Az utolsó napra aztán nagyon elromlott az idő, eső, szél, majdnem haza is jöttünk, de aztán meggondoltuk magunkat, és még ebédeltünk egy jót, meg vacsiztunk, meg délután azokban a hatalmas tarajosokban jól megfürödtünk Lacival, amíg Bendegúz aludt. Nem hagytam így sosem a szobában egyedül, csak akkor, mert úgy döntöttünk ennyi jár nekünk is, és úgyis másfél órákat aludt délutánonként. Nem is ébredt fel szerencsére, amíg vissza nem értünk. Mi meg kitomboltuk magunkat a hullámokban. :lol:

Na, ez jó sok lett, bocsika, így sikeredett.

Amúgy Bendegúz iszonyú anyás lett, állandóan hozzám akar jönni, és mást sem hallok, mint anyaaa, annaaa. Nagyon jó érzés amúgy, csak így nem tudom hogy hagyom bárkire is. :shock: :roll:
És néha olyan hangosan kiabál, főleg amikor mérges, de néha csak úgy passzióból, élvezi a hangját. Nektek is csinálják a gyerkőcök?

Réka!
Szuper lesz beköltözni az új lakásba! Egész hamar elkészültetek a felújítással, nem? Persze lehet hogy csak nekem tűnik úgy.

Tünde!
Egyébként hogy vagy? Kell használnod a gyógyszert, keményedik a hasad sokat?

Manka!
Merre vagytok? Végignéztem este a Jackes összeállítást, annyira helyes a képeken. Csak én sajna nem hallom a zenét, nem tudom miért.

Timi!
Igen, most hízott Bendegúz rendesen, mert állandóan rágicsál valamit, meg amúgy is jó az étvágya.
Ja, és kibújt a 8. foga.

Mi is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK Emmának!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, a magnéziumot szedem rendesen, és esős időben kell a turbuhaler is. Most este meg Zita jól hasbarúgott, ráadásul jó nagy bulit rendezett, most aludt el, háát, bevettem még egy magnéziumot, mert keményedtem. Apa németeknél, sztem biztos fura volt Zitának a helyzet, hogy apa nincs itthon. Beszéltem hozzá, hogy apa ma nem jön haza, háát, amikor mondtam, hogy apa, úgy odakapta a fejét az ajtóhoz... :( én meg persze bőgtem... :(
Vendég
 


Gyorsan bekukkantok, alig van időm a gép elé ülni, akkor is inkább csak megnézem a képeket, és néha olvasok is, pláne akkor ha tele a t.... a házimunkával, a monoton robottal.
Szóval, mindenkinek köszi a köszöntést, jól esik, hogy habár alig hallotok felőlünk, azért eszetekbe jutunk!

Mióta a nagyok suliba járnak, nincs időm semmire, eddig az Emmust csak lepattintottam nekik, hogy játszanak vele, amíg én sütök-főzök, takarítok, na ennek ezennel vége.
Azért szép lassan belerázódunk mindannyian az új helyzetbe, bár Emma is reggel odaül a Tesók mellé cipőt húzni, aztán elszontyolodik, amikor elköszönnek tőle és csukódik az ajtó.
Már egy hete stabilan megy, sőt már sietni is tud, ha valamilyen illegális dolog kerül a kezébe.
Egyszóval zabálnivaló, ahogy úgylátom az összes kölök itt a topikban is!
Teszek pár képet, aztán irány a konyha!
Üdv!
Angi és a Család
Amíg én édesen durmolok, addíg a többiek már díszítgetik a tortátKép nini, hát ez meg micsoda?Kép Hogy is mutattátok, jól csinálom?Kép Tudja meg az egész világ, hogy én egy éves vagyok!Kép Mi is lenne velem az én drága tesóim nélkül?Kép

KépKépKép
angella1972
 
 


Sziasztok!

Angi!
Nagyon helyesek a gyerekek, és igen jól néz ki Emma szülinapi tortája. Evett belőle?

Tünde!
Hogy telt az éjszakátok? Remélem aztán Zita már nem bulizott sokat.
Egyébként ha mondom, hogy apa, Bendegúz is egyből teper az ajtó felé. Volt már, hogy fotókat nézegettem, és mutattam neki, itt van apa, erre elindult, és megállt a bejárati ajtót ütögetve, szegénykém.

Nekünk várakozáson felül jól telt az éjszakánk, pedig sokkal rosszabbra számítottam, miután Bendegúúz kitaccsantiotta az egész vacsiját, meg tápit. Ekkorát még sosem hányt, vagy nem bírja a gyomra a Mucoprontot, amit a dokinéni javasolt, hogy oldódjon a sűrű takony (bocsánat :roll: ), vagy nagyon meggyötörtem az orrszívással, és a sok küzdelemnek ez lett az eredménye. Úgyhogy megette még a maradk kis 100 tápit, és úgy aludt el. Viszont csak egyszer ébredt, akkor is hamar megnyugodott, és aztán már csak negyed 6kor, de akkor megetettem. Nátha mintha jobb lenne, bár még van mit szipornyázni. Viszont én is kezdtem érezni este hogy beteg leszek, fáj a torkom, meg olyan nátha előtti a fejem. Úgyhogy én bevettem abból az oscillobogyóból amit apa hozott, este is meg reggel is. Bendegúznak este ezek után már nem mertem adni.

Manka!
Megjöttek már az ír nagyik? Lehet hogy ezért nem tudsz jönni?? Vagy sütsz-főzöl nekik?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Angi, de jó, hogy végre jelentkeztél!Nagyon szép gyerkőceid vannak!

Márti, éjjel még felébredt a kisasszony, 3 után vmikor, ott sóhajtozott mellettem, meg lerúgta a veséimet és néha jól fejbecsapott, ami neki roppant mód tetszett, nekem kevésbé. Akkor nagy kegyesen megitta a tápi 3/4-ét, átvittem a helyére, aminek láthatóan örült, és elaludt. Reggel 1/2 9-kor ébresztettem.
Délelőttre volt egy jó kis zenekuckós programunk, 2 órás, tetszett mindkettőnknek, én is tanultam pár dalt, mondókát, Zita most úgy alszik, mint a tej. Tök jó volt, de nem tudom, meddig tudunk járni, nekem eléggé megterhelő volt, nem bírom ezzel a pocakkal a földön ücsörgést, Zita emelgetést, hintáztatást, stb.

Képzeljétek, tök jó kis itthoni szandit vettem Zitának, 3990 Ft-ért. Drappot, gondolok már a kis Ákos-Egon-Dagobert-re.

Dagobertes sztori: apa a lányával nézegette az utónévkönyvet, bíztatva a kis egyévest, hogy szóljon, ha tetszik neki vmelyik név. A D betűhöz érve Zita lelkesen mutogatta a lap tetején a D betűt, mire apa elkezdte, hogy Dagobert (ez volt az első név), tetszik a Dagobert, és nevetett nagyon. Persze Zita is nevet, ha mi nevetünk, így nagyon tetszett neki a dolog, és ezután ha apa kiejtette a száján, hogy Dagobert, Zita nagy hahotába fogott...
Remélem, a mai éjszakánk zökkenőmentes lesz.
Vendég
 


Ma nincs szerencsém a kajákkal: vettem a belvárosban rakott krumplit ebédre, hát jól teletették kolbásszal, de egy kicsit avassal. :(
Vettem még 2 db túrósrétest, nagyon guszta, de savanyú benne a túró. :(
Hogy tehetnek ilyet egy kismamával????
Vendég
 


Tünde!
Dagobert!!! :roll: :lol: :shock: Te aztán meg vagy áldva a családoddal. De ezek szerint Zita apja lánya, már ami a névválasztást illeti. És képzeld el ha majd Daginak fogják szólitani a suliban. Szerintem ez ellen is küzdeni kell!! :lol:

Az ilyen kajában csalódások engem még nem kismamaként is megviselnek. Sajnálom hogy így megjártad ma. Látod, a jól bevált profitterolt kellett volna venni.. :lol:
Én ettem kint az olaszoknál, finom volt, de semmivel nem különb mint az itthoniak. Viszont a tiramisu... az valami mesés volt, az enyém meg sem közelíti. :oops: :(

Ma beugrottam az Árkádba megnézni a Szamosnál a figura alaku tortákat, és kicsit elment tőle a kedvem. Aranyosak ugyan, tudnék is választani, teknőcöt, vagy bohóchalat, vagy katicát, vagy Micimackót mert sajnos Malacka nem volt. De az nem tetszik igazán, hogy ezek ugye ilyen előre elkészített párizsicsokikrém-marcipán torták, és hát nem tudom mennyire finomak. Úgyhogy most vacilálok, lehet hogy inkább valami fincsi kistortája lesz a tetején egy Malackával meg gyertyával. Még bevonom apáját is a döntésbe.
Nektek milyen lesz a tortája a gyerkőcöknek? Azt tudom, hogy Fanninak patkányos lesz.
Egyébként Bendegúz is kap olyan tologatós kutyát, meg könyvet, meg egy hatalmas Macis törölközőt aminek kint nem tudtunk ellenállni, és még szeretnék valami kisebb játékot nézni neki. És azt hiszem jól becsomagolom őket, hogy tépkedhesse a papírokat. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Emmának boldog szülinapot kívánunk így utólag is!Aranyosak a képek és nagyon baba az a kis szőlös torta, biztosan fincsi volt.

Márti, írigylésre méltóan jók a képek, jól tettétek, h maradtatok még, háborgó tengerben fürdeni tök izgi!
Jó volt olvasni a Malackás sztorit, én is így gondolkozom, h ami-aki ide akar jönni, annak jönnie kell. :lol:
Nem csodálom, h kihagyod a figurás torta ötletet, nehéz tényleg olyat találni, ami belül is finom.Ráadásul a Szamos jó drága és egyáltalán nem nagy szám.
Mi ugye kritikus szemmel nézzük a cukikat, akárhol vagyunk mindig sütizünk is, úgyhogy van összehasonlítási alapom.
A Ráday u-végén van a Nándori cuki-Manka biztosan ismeri-na az egy jó hely.
Fanni is sivitozik utánam, és mostanában át is ölel egyre többet és rendszeresen, pedig az apját imádja.
Bababkocsiban 5 percnél tovább nem hajlandó ülni, úgyhogy nem egyszerű vele bárhova is elmenni.

Tünde, nem irigylem az éjszakai kelést.Ha én Fannit odavenném magamhoz azonnal kimenne az álom a szeméből vagy két órára az tutko.
Így inkább én megyek be hozzá, eszik és alszik.
Egon: detto mint Márti, ugyhogy szavazd le az uradat :lol:

Egyébként úgy irigylem azokat, akik összebújva tudnak aludni a gyerekükkel, Findli képtelen erre, azonnal ficánkol.

Képzeljétek az egyik barátnőm most van a szülőszobán, két perces fájásokkal, úgyhogy nemsokára kisbaba lesz. Van már egy másik gyerekük is, de a lényeg, h a két fiú között 3 nap híján 13 hónap a különbség.
Nem lesz egyszerű egy épp egyévessel és egy újszülöttel.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Márti!

Nagyon jók a képek!
Bendegúzon látszik, hogy kikerekedett és hogy nagyon élvezi az utazást. A kép apájával olyan aranyos!
Te meg olyan csinos mami vagy!
10 eurós malacka :lol:
Az olasz fagylalttal NEM lehet betelni. Érdekes, valahogy a pizza nem olyan különleges, azt bárhol a világon megcsinálják olyanra, de a fagyi....


Tünde!
Andris úgy félévesen a "kékfogrém" szón kacagott óriásiakat. Lili mondta neki. (aztán lejárt lemez lett :) ) A Dagobert mégiscsak szebb név :lol:
Ma én is ettem priterolt, mert rámköszönt az ábécében. Isteni volt, egy baja volt, hogy három minigolyót adtak csak....:(

ayse
 
 


profiterolt ettem

persze a pitralon-ra is gondolhattam volna (Pokolgép-szám: arcszeszem is csak pitralon) :D

ayse
 
 


Timi, jesszusom, 13 hónap!!!! Nem is tudom, mit aggódom a mi 16 hós korkülönbésgünkön.

Én a marcipánt alapból nem szeretem, de annyira, hogy ha előttem eszi vki, hányingerem lesz.

Zitával se jó együtt aludni, mert totál feldobódik, örül nekünk. Ezért az a taktika, hogy betesszük közénk, és hátat fordítunk neki, ha ugrál rajtunk, nem reagálunk. De az utóbbi pár ilyen alkalommal elég volt annyi, hogy betettük az ágyba, megnyugodott, és elaludt hamar.
Állítólag olyan 2 éves koruk körül szeretnek majd hozzánk bújni az ágyban.

Ayse, én ma feketeerdő torát vettem a tescoban, 2 szeletet. (ott nincs profiterol) Mivel Apa nincs itthon, mind a 2 az enyém. :)/:(
Vendég
 


Ayse!
Azért a pitralon nehezebben csúszott volna le, mint a profiterol.. :lol:
Olyan helyesek vagytok az esküvői képeken. :) Nekem nem volt ilyen "rendes", hosszú menyasszonyi ruhám, csak amolyan polgári esküvős kisruha, amit azért kicsit sajnálok. De már útban volt Bendegúz, és csak kis esküvőt akartunk, ohne felhajtás, buli, stb. Azt gondoltuk akkor még, hogy majd bepótoljuk később a lagzit, hát nem tudom mikor lesz rá alkalom... :roll: :(

Már nem is merem írni Neked, de oltári fejfájással ébredtem ma, bár most mintha javulna kicsit. De itt olyan hülye idő van, tökborús, és olyan nyomi.

Tünde!
A feketerdőtorta rendben volt?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, igen, rendben volt, és az utána lecsúszó 4 négercsók is. :oops:

fejfájás :(
Vendég
 


Tünde!
Ezek szerint most nagy szüksége van Egon-Ákos-Dagobertnek a szénhidrátra, biztos most nagyon intenzíven fejlődik.. :wink: :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!

Köszi!
Hát ez nem jó hír :(.
Nekem tegnap reggel múlt el a háromnapos fejfájádom. NEEEEEEEEEEEEEEm akarok mégeegyet!!!!

ayse
 
 


Beszéltem Mankával, nincs netjük, mihelyst lesz, jön. Ír nagyik ma este érkeznek.
Vendég
 


Lányok, rajtunk kívül mindenki nagyszülőkkel ünnepel hétvégén?
Vendég
 


halihóóóóóó

éjjel 5x keltünk, tök jó volt :evil: szerencsére hamar visszaaludt mindig, már alig várom, h kibújjanak az alsó fogai, remélem nem tart sokáig, mert már fehéredik az ínye.

Tünde, szerintem ilyenkor az a 3 hónap is sokat számít.A férjem és a sógornőm között 15 hónap van, anyósom azt mondta, nem volt egyszerű, de túlélte mindenféle különös szerencsétlenségek nélkül.
Gondolom az első év lesz kicsit gáz, aztán majd jól elszórakoztatják egymást Zitával.
Mi meg majd téged a neten keresztül :lol:.

Nagyszülőkkel ünnepelünk mi is szombaton, pénteken meg az egyik itteni anyukával, mivel az ő kislánya 19.-én lett 1 éves, csak most még náthás és nem tudtunk partyzni, de úgy néz ki péntekre rendben lesz.

KépKép
tibicsoki75
 
 


NNNa sziasztok!

Visszaolvastam, nagyokat lelkendeztem, mosolyogtam olvasás közben, olyan jó hallani rólatok.

Márti, de jó, hogy itthon vagytok! "Nyaralunk vazze" kép :lol: :lol: :lol:

Gratulálok a lépegetőknek! Nálunk 3-4 lépés megy, aztán szépen lassan guggolás, és négykézlábas teperés a célig :D .

Tünde, EGON :shock: :lol: , csatlakozom az előttem szólókhoz.

Anyósék ma este jönnek, a lakás ragyog, bár az utolsó simítások még hiányoznak (játékokat, partedliket, konyhát összepakolni).

Én a Nándoriból (Timi :lol: ) rendeltem csokitortát Jacknek, majd jól megesszük, neki nem hagyunk, nyaminyamm :lol: .

Emmának boldog szülinapot kívánunk! Kép Kép Kép

Tünde, felrakom majd a zenét a yousenditre, most regisztráltam, de még nem küldték az aktiváló emilt.

Fincsfancs patkányos tortájára én is kíváncsi vagyok!!

Réka, ti már az új lakásban szülinapoztok?

Holnap megpróbálok jönni, sőt talán ma este is, mert ide jönnek először anyósék, és amikor Jack megy aludni, csak akkor mennek becsekkolni a holtebe.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Szia Manka!!
De jó, hogy jöttél! Anyósékhoz kitartást sok türelmet! Ha elhúznak talizzunk máár! Addigra biztos meggyógyul Bendegúz a takonykórból.
Végül én is sima tejszínes csokitortát rendeltem Bendegúznak a Szamosból, mert azért mi azt szeretjük Timi :) , még ha cukrász szemmel nem is olyan ászok, meg igen közel is van hozzánk. És lesznek a tetején Micimackós figurák, no meg persze gyertya. :D
Nem bírtam ki, a Zita örömködős videója hatására vettem Bendegúznak olyan villódzós, beszélős bedobálós vödröt a szülinapjára, meg egy búgócsigát még. :roll:

Tünde!
Mi az én szüleimmel fogunk szülinapozni szombaton, mert ők most pénteken jönnek meg nyaralásból Pestre repülővel, és nálunk landolnak. Vasárnap meg valószínűleg kimegyünk utószülinapozni Laci anyukájához.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Az alma nem esik messze a fájától :D
http://s52.photobucket.com/albums/g24/m ... h=imgAnch1

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Manka!

Nem bírtam ki,hogy ne nézzem meg!!:)

IMÁDNI VALÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Már itt se vagyok,megyek Bencét altatni.....
PUSZA!

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Szia Kriszta!

Az ír kollektíva visszavonul 26-án, nem hozunk utána össze egy találkát? Ha még tart az indián nyár, akkor lehet a sziget, de bármi más is.

Most megyek kint teáznak a konyhában.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!

Ha elmentek haza a nagyszülők,akkor összehozhazjuk a talit!
Remélhetőleg még lesz egy pár nap jó idő!
Szerintem Andi(Duda) is benne lenne,épp ma írta,hogy jó lenne már összefutni.

Pusza!

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Márti, hol vetted és mennyiért a Zita-Bendegúz féle dobozkát?
Érdekel engem is, de ha nagyon drága kimarad, mivel van már ilyen játéka, csak nagyon megtetszett nekem is a csili-vili. :lol:

Jack szokás szerint hozza a formáját :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi!

Remélem ma már jobb volt az éjszakátok.

Hát én elég vaksi vagyok, mert most direkt megnéztem Zitáét, és én nem is olyant vettem, hanem Fisher Priceos kisbödönt, aminek az oldalán lehet bedobni a cuccokat, és az orra világít. Meg beszél és nevetgél. Remélem azért Bendegúznak ez is tetszeni fog. Amúgy itt az Árkádos játékboltban 5800 pénzért.
Azt hiszem talán Jacknél láttam ilyent.

Tünde!
Ez amibe Zita dobál milyen gyártmány? És ad hangot a villogás mellé? (mert nekem hang nélkül vannak a videók)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Húúúúú, de fáradt vagyok!! Délelőtt anyóssal rohangáltam játékboltokba, mindenképpen tolható triciklit akarnak venni Jacknek, de nem is akármilyet, mert egyik sem volt jó neki amiket láttunk. Célozgattam rá, hogy a babakocsikat is alig tudjuk tárolni, egy triciklit meg aztán végképp nem tudom, hogy hová fogunk tenni, de az ikrek is azt kaptak a szülinapjukra és Jack is azt kap. Én úgy gondoltam, hogy majd tavasszal veszünk neki egy műanyag kismotort... na de mindegy :roll:. Szóval 10-től 3-ig anyóssal rohangáltam, apa és após vigyázott Jackre, aztán apa elment dolgozni, ők meg elmentek a Brendonba (hátha ott lesz tricikli), és majd csak holnap 12 körül jönnek át a szállodából.

A FP-os bödönnel nekem az a bajom, hogy elég nehéz beleilleszteni az alakzatokat az oldalába, de Jack ennek ellenére próbálkozik, és nagyon szereti.

A Zitájé tök jól néz ki, olyan kár, hogy nincs hang a videóhoz, bár el tudom képzelni a boldog csatakiáltásokat :D .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Jééééézusom ZITÁÉ, mielőtt Márti infarktust kap :lol: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Timi, Márti, a formabedobónak nincs neve. :( Egyszer Sildi tett fel egy linket a bécsi játékboltról, na, ott láttam ezt is, lehet, hogy onnan való, barátnőmék szoktak ott vásárolni.
Márti igen, zenél is, csak a fényképezőn nem tudtam eddig beállítani a hangot. :(

Manka, köszi a dalt, ma délután megszültem a filmet, meglepi volt Apának, egészen meghatódott. :) :oops:

Képzeljétek, kedden vettem a tescoban csirkehúst, olyat, ami hétfőn lejárt, csak nem néztem meg. :( Betettem a fagyiba, tegnap este ki, hogy ma megsütöm. Ilyen vákuumcsomagolt volt, kibontottam, hát rohadt büdös volt! :( Nagyon pipa lettem, felhívtam az áruházat, kértem az igazgatót. A vevőszolgálatos nem tudta kapcsolni, de elkérte a számom, hogy továbbítja, aztán lesz ami lesz, más nevében nem tud ígérgetni. Na, 10 perc múlva csörög a mobilom, hív az áruházigazgató, hogy mi a probléma. Elmondom, közben megemlítettem, hogy félidős terhes vagyok, van egy 1 éves gyerekem, ez lett volna az ebédünk, most mehetek gyerekestől boltba, stb...
Nagyon megértő volt, az ő hibája minden, ami az áruházban történik, és mivel tudna kárpótolni? Menjek be, és keressem Őt személyesen. Na, mondtam ám, hogy én oda többet be nem teszem a lábam, ezen kicsit elodáztunk, hogy de ha mégis...., de mégse... akkor mondjam meg, mit szeretnék, és kihozatja nekem házhoz, de én hülye, persze mondtam, hogy semmit. Apa meg jól letolt, milyen lökött vagyok, miért nem kértem ebédet magunknak, vagy afrikai harcsát neki...
Summa summarum: a héten több kaját nem veszek, mert tuti megjárom. :( :D:D

Manka, anyósodék nem félnek a bp-i helyzet miatt?

Ma voltam dokinál, a helyzet változatlan, szedjem a 3*1 magnéziumot, és fújkáljam a Brycanilt is 3*1-szer...
Vendég
 


Tünde!
Fúú, ez a tescós büdös csirkés történet megrázó. Azt hiszem én is tajtékoztam volna. Mondjuk én mániákus lejárati idő néző vagyok, pont az ilyenek miatt, nehogy már rámsózzanak valami romlott sz.rt.

Manka!
Hogy emlékszel, hogy a hátamon áll a szőr a muszályoktól!!! :shock: :shock: :shock: :roll: Azért ezen a Zitájén nem akadtam volna fenn. :wink:
Jó kis túra lehetett ma anyóssal. :roll: :lol: Miért nem kérdezi meg, Te milyen ajándékra gondolnál Jacknek?

Én ma sokat dolgoztam itthon, hogy rend legyen a hétvégére, meg bepácoltam a husit szombatra, hogy csak be kelljen végni a sütőbe, még soha nem vettem szűzpecsenyét, de most igen, elvégre szülinap lesz, vagy mi, remélem nem szúrom el. És sütöttem muffint, meg szilvás pitét, ami isteni lett, muffintésztából azt is, csak ötletként nektek is, ragyogóan alkalmas tepsis gyümölcsös pitéknek is.
És kétszer voltunk sétálni, meg hintázni Bendegúzzal, olyan szép idő volt végre.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, én is megnézem a lejáratot mindig, csak a húsoknál nem, sose gondoltam, hogy kint van a romlott... :( pedig a média is tele volt ezzel nyáron.
Ja, és a poén, azt mondta a fickó, hogy "szerencsére az utóbbi 2-3 hónapban nem volt ilyen reklamációjuk..." basszus, ez eredmény????

Nem tudom, mi a jobb: Manka anyósa vagy az enyém az ajándékkal. Az enyém pénzt ad, mert nem tud mit venni Zitának.... no comment!

Képzeljétek, Zita fél éves unokaöccse lehagyott minket súlyban, már 9850gr!

Márti, de ügyes vagy! Én nem is tudom, hogyan ünneplünk szombaton, én délelőtt fodrásznál leszek, aztán megyek a tortáért, apa meg tuti nem fog főzni, inkább nem eszik, mint hogy megpróbáljon vmit csinálni. :(:(:( És az se érdekli, ha emiatt én se eszek, mert nincs mit. :cry: :cry:
Én a fiamat tuti megtanítom alapvető házimunkákra, és főzni is!!!
Vendég
 


És persze Zitát is. :D

Kép
Vendég
 


Tünde!
Pont azon gondolkoztam Zitát miért hagyod ki a főzéstanításból? :lol:

Dobj össze holnap du egy tepsibe füstöltsajtos, tejszínes csirkecicit, kis szerencsendióval, azt csak be kell tolni a sütőbe szombaton ebéd előtt egy órával. Ezt csak megteszi Apa helyetted. A gyorsrizs meg negyedóra alatt készen van mellé. (bár lehet hogy ez a csirkemell most mélyebb nyomokat hagyott Benned, és nem éppen ezt kívánod. :( :roll: , csak ötlet volt)
Én pont most csináltam meg félórája ugyanezt, hogy holnap ha jönnek délelőtt a szüleim ne kelljen az ebéddel szórakozni csak bedobni sülni és dumcsizhatunk nyugodtan.
Mi még a májkrémek alját is megnézzük, mert egyszer vettünk több olyant egyszerre, aminek ki volt szúrva az alja, és romlott volt. Jó, mi? Nem tudom ki szórakozott ezzel. :roll:

Na, megyek visszaengedem a géphez Lacit.
Jóéjszakát!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Manka, Réka, Timi!

Jack-nek, Ágostonnak és Fanninak NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!! :D :D

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Fanninak, Jacnek és Ágostonnak mi is

NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT . kívánunk!!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Kedves Fanni, Jack és Ágoston!

Isten éltessen Benneteket 1. szülinapotok alkalmából
!

ayse
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?