Sziasztok!
Mot, hiába nyomtad ki a pocakod, sztem a Tiéd a legkisebb.
:D:D
Ha vki betéved ide, azt hiszi, van egy hormonzavaros kismamánk.
Szilvi, a 24. héten van a cukorterhelés. Én is sokat járok pisilni, de belevörösödni nem szoktam.
Közben látom, már jó sokan írták előttem, sebaj.
Niki, hát sok erőt kívánok Nektek a fürdőhöz, a wc már készen van?
Én egyszer laktam egy olyan panelban, ahol a fürdőt újítottuk fel, és a burkoló azt javasolta, csináljunk mozaikot bele. Így összetört pár csempét, és már nem emlékszem, de vmilyen alakzatban ezeket tette, tök jól nézett ki. Ja, és két féle színű volt a csempe, úgy már lehetett variálni, hogyan tágítja a teret.
Cic, Brycanil turbuhaler a neve, asztmásoknak való, simaizomgörcsoldó. Na, ma úgy fújtam, ahogy a dokim mondta, sőt, nagy sétán voltunk, így menet közben is kellett. Mit mondjak, elég cefetül érzem magam, a szívem kalapál ezerrel, a kezem remeg, alig tudok írni, egy csomót félreütök, és nincs sok türelmem javítgatni.
füllyukasztás: mi Zitának 2 hónaposan lövettük ki, akkor még nem tudott nagyon kapálózni ellene. Amikor kilőtték persze sírt, de sztem inkább csak megijedt, ahogy csattant a fülénél, aztán nem volt semmi gond, hamar megnyugodott, és utána sem fájt neki. Ezt onnan tudom, hogy pár napig kenegetni és forgatni kellett a fülbevalót, és soha nem nyafizott.
Én asszem a kórházban tűvel nem lyukasztatnám ki, az olyan szadi....
Korena, ha a folyás mellett nincs más panaszod, pl viszketés, akkor belefér.
pisitéma: nekem akkor csöppen el, ha tüsszentek, olyan izé, úgy utálom.
És persze mindjárt vigyorogni kell, mert az elsősülöttemnek nagyon tetszik, ha vki hapcizik, és hatalmasakat kacarászik.
Éppen tegnap mondtam a dokimnak, hogy azon szoktam morfondírozni, hogy mi van, ha a magzatvíz szivárog néha. Sztem egyből vágta, hogy mire gondolok, mert mondta, hogy ha tüsszentésnél érzek pár cseppet, az nem az, mert a magzatvíz végigfolyna a lábamon, és nem tudnám elállítani.
Ja, én az előző terhesség óta tudom, hogy a városban hol lehet elmenni wc-re...
Nálunk tavaly Apa velem együtt volt terhes, az Ő körfagata végig nagyobb volt, mint az enyém, pedig nem dagi, sőt, inkább soványnak szokták látni. Most szerencsére nem terhes annyira, bár néha eléggé ingadozik a hangulata...
Kiderült, hogy mégiscsak el tud érzékenyülni: tegnap csináltam a szgépen egy kisvideót Zita első évéről, tök jó lett, egészen elérzékenyült, amikor megmutattam neki.
Én meg persze bömböltem.