Új privát üzeneted érkezett!

Minitali nálam is lehet, ami 2-3 anyukát+babát jelent, de igazából nincsen nagy tér, még Beninek sem elég és igaz, ami igaz, nem tettem még bababaráttá sem a lakást. :oops:

De akit ez nem zavar, szeretettel várom szerdák kivételével. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sasha,
ez csak persze az én véleményem volt, most visszaolvastam, félre ne értsd, ok? :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sasha,
az én is láttam, hogy piás volt a kutya felé nyúlkáló pasi :wink:
Igazad van, lehet, hogy elfogult vagyok, de nem azért mert az a munkám ami, hanem azért, mert én elutasítom az erőszakot. És nemcsak azt, hanem a garázdaságot, a vandalizmust, meg minden ezzel járót. Igen, az volt a céljuk, hogy felolvashassák a tv-ben a petíciójukat. Elhiszem, hogy dühítő lehetett, hogy senki nem állt velük szóba. Ám ez egyáltalán nem mentség arra, hogy autókat gyújtsanak fel, hogy fosztogassanak... Igen, védem a rendőröket. De mégegyszer hangúlyozom, nem azért, mert közéjük tartozom. Ők is hibába esnek, amikor eltúloznak bizonyos intézkedéseket. Az a baj, ami mindig megtörténik tömegoszlatás, ill. csapaterő alkalmazása esetén: a CSÜRHE elfelejti, hogy miért is jött valójában. Annak mennek neki, akit a szemük előtt látnak, és ezek a rendőrök. Ekkor már aztán totál másodlagos, hogy eredetileg miért is mentek oda, ahova. A csürhe szót nem véletlenül írtam nagy betűvel. Az értékrendem szerint maximum ezzel a szóval illethető egy vandál, erőszakos személyekből álló csoport.
És még valami: mindenki másképp látja a dolgokat, ki így, ki úgy. van, aki feketén-fehéren, van, aki nem. Én nem vagyok fekete-fehér típus, de ebben a témában IGEN, az vagyok.

Ilba,
megkaptam a szöveget is, meg a fejecskéket is.

Álommanó hamar lelécelt tőlünk, kábé 20 perc után megunta :shock: Úgyhogy vasalómanó hozzánk is jöhetne...

Kép
mancs
 
 

 
 

Sziasztok,

Bubek,
voltunk a tklubban tök jó volt.

Pakolás nálunk is megy 1000L.

Tegnap előtt a férjem beszélgetett az egyik barátunkkal a szkájpon aki külföldön van.
Megbeszélték ezt a mostani botrányt.
Azt mondja a férjem, hogy ha nemtudom már mi lesz (nem emlékszem) akkor ő is összepakol.
Erre én: az már nagyon jó lenne, mert már megint olyan kupi van
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a nagyszobával kezd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilba,
mi is éltünk külföldön és nagyon megbántuk, hogy hazajöttünk :cry:
szégyen ide vagy oda így érzem


Coolasa,
a mérlegre mi jellemző? a lányom is az.

Egyébként még az a szerencse, hogy nem mindenkinek ugyanaz a véleménye.
Nekem is van, de én sem eröltetném rá másra az én "igazamat".
Viszont egyet nem tudok elviselni, ha valaki hazudik nekem.
Az leírta magát előttem örökre.
Sokkal jobban elviselem ha valaki megmondja a frankót, minthogy sunnyog.
Persze lehet, hogy fáj az igazság néha, de hát ez van.


Mancs,
szép szál legény az öcséd :lol:
egy páran látták a férjemet a multkori talin, hát ősem egy kisdarab :lol:
195 cm
hozzáteszem sosem gyúrt meg ilyenek, ő csak nagydarab.
Jó most van rajta 1-2 kg felesleg :lol:
de lehet, hogy 3 kg :lol: :lol: :lol: :lol:
én sosem szerettem a velem egy magasságú pilinszka kisfiúkat :lol:

de jó lenne ha lenne téli tali

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajtiné, én is azon a véleményen vagyok, hogy a partner úriembernek ne legyen már kisebb a derékbősége, mint az enyém... :wink:

A mérlegek tökéletesek. Csak vannak közülük beképzeltek, de szerencsére én nem. Hja, olyan kevesen vagyunk ezzel így. (hihi)
(Asszem nem a jegy számít, hanem az aszcendens, mert mérleg és mérleg közt is hihetetlen nagy különbségek lehetnek).

Külföldön hol éltetek?

Kép Kép
coolasa
 
 


Beni percre pontosan 3(!!!!!) órája alszik. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!
Engem nem érdekel a politika de azért 2 megjegyzésem lenne....
1)Ha a csűrhe bandának az MSZP-vel van gondja miért nem az MSZP székháznál romboltak?Azért nem kellett volna a MTV-t szétverni. :evil:
2)Szerintem a többi párt sem különb ha már a hazudozásoknál tartunk.Nem hiszem,hogy ha a fidesz került volna kormányra ők minden igéretet betartottak volna!Csak éppen ez most senkit nem érdekel........

Eszti!
Megtaláltalak a skype-n. :wink:

Mancs!
Téged is látlak a skype-n.Ha bekapcsolod a gépet és elfogadsz a címlistádba,akkor már küldöm is az anyagot. :wink: Aztán amikor küldöm az anyagot,Nálad majd villogni fog.Leokézod és már tölti is le a gépre.

Én is szivesen tartok minitalit ha van rá igény. :wink: Sok jó ember kis helyen........ :wink:

Holnapi program:C&A,H&M,Ikea. :lol: :lol:

Mindenkinek pussz!Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Coolasa!
Én lenni mérleg és nem beképzelt! :lol: :lol:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


...nekem össze-vissza jönnek be az oldalak...

no mindegy...


Egyszerűn nem érem utol magamat... nemtudok visszaolvasni vagy ha sikerül már nincs időm írni, ...legközelebb meg elfelejtem...

Enyém töki persze nem is alszik... :(


Képzeljétek egy kicsit be vagyunk tojva.... elvileg megkaptuk az önkormányzattól a három milla támogatást... de itt ismét megtorpantak az események ugyanis bank és önkormányzat képtelen zöldágra vergődni.... nem kapcsolódnak össze a fogaskerekek...
Abban megállapodtak, hogy ki milyen formában jogusult megkaparintani leendő othonunkat ha mi nem tudunk fizetni, tehát elvileg bankék belementek az önkormányzat feltételeibe és viszont.... DE és itt jön poén... nem hajlandók kiadni azt a formanyomtatványt amit önkormányzat kér, merthogynemtudommiértdenem.... így patthelyzet van. Nekünk viszont ketyeg az óra itt a fizetési határidő.... Raifázol bank köti az ebet a karóhoz, a többi bank állítólag belemegy, de a kerületi szerint már volt aki ezzel a bankkal állt szerződésben és odáig jutott az ügy, hogy köszönték szépen de nemkérték a támogatást. Na ez nálunk nem olyan egyszerű MUSZÁLY MEGKAPNUNK... félek ez is olyan nesze semmi fogd meg jól (mármint úgy értem nem véletlen, hogy nem működik a dolog) attól tartok két szék között a padlón találjuk magunkat...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Dia,
én lenni nagyon irigy kos a holnapi programért! :twisted:

Mamac,
nem értem sajnos, de mennek a drukkok!!!! +++++++

Mai napközbeni alvás: 3 óra 10 perc!!!! Éjjel megismételhetné ezt a teljesítményt a fiatalember.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ez az álommanó egy jófej kis manó....néhanapján ide is jöhetne, hogy a fél órás alvásokból inkább másfelesek legyenek....oké Coolsasa?

Nem írtam még le a véleményem az utcai zavargásokkal kapcsolatosan, de már annyi mindent írtatok róla, hát rászántam magam (félreértés ne essék, ez még mindig nem politika akar lenni :wink: ):

Az azt hiszem hogy a mai városlakó tömeg körében kizárt, hogy békésen ki tudjanak menni tüntetni. Főleg, aki éjjel megy ki. Valahogy az én meglátásom az, hogy 10-15 éve a bkv-n is sokkal többen átadták a rászorulóknak a helyet, mint ma, és az emberek - és itt nem csak a fiatalokra gondolok - nagyon nem figyelnek egymásra....sajnos. És ez a tény engem arra enged következtetni, hogy akik így kimennek az utcára éjjel tüntetni, azok igenis azért mennek, hogy vandálkodjanak. Petíció ide vagy oda. Mondhatnám azt is, hogy szerintem - hangsúlyozom, SZERINTEM - akkor is törtek, zúztak volna, ha átadhatják azt a petíciót. És ez tényleg nem mentség. Semmilyen erőszakra nem mentség, hogy nem értenek meg, nem hagynak szóhoz jutni, és a demokráciára hivatkozva már mindent megengednek maguknak....

A lényeg, bár nem akartam ebbe a vitába belefolyni, hogy az erőszak mindennemű formáját elítélem. És igazából az a baj, hogy a békés tüntetésre csak akkor figyelnek igazán oda, ha pl. országos méretű és egy időben van, vagy sokáig tartják. Vagy mint a taxisoknál, hogy megbénítják a várost. Sajnos, ma már a békés tüntetés nem hírértékű, és arra hogy is mondjam...oda se bagóznak. Ezért nem nagyon értek egyet a tüntetéssel. A média az más. Szerintem a médiával sokkal nagyobb dolgokat el lehet érni, mint egy-egy ilyen tüntetéssel.

Erről az egészről az jut eszembe, hogy ezek, akik kint voltak tüntetni, csak azért voltak ott, hogy legyen egy kis BALHÉ, egy kis IZGALOM. (mert manapság már csak ez fokozza az adrenalinszintjüket, az egyéb nem természetes anyagok mellett ugye.)

És erről pedig az jut eszembe: Hofi után szabadon:

" Na pubi! Ha legközelebb izgalomra vágysz...hát mindjárt ott van a jobb kezed!" :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Helló, megjöttünk Marianntól, nagyon jó volt!!!!!!!!

Képek töltődnek a fotógépről, addig írok.

Sasha,
én úgy vettem le, hogy a srác, aki a lovat simogatta, azt élvezte, hogy a rendőr biztosan nem örül neki, de nem tehet ellene semmit. Tudod, amikor a macska egy kikötött kutya előtt fél centire leül, és élvezi, hogy a kutya nem éri el.

Mamac,
nem semmi, amit végig jártok tél óta... Drukk!!!!

Ilba,
Nem semmi! Több mint 3 óra! Te is leütötted? Csupa agresszív anyuka van itt, jujjj. :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Modern boszorkány
Kép

Nahát, Micimackó! Hogy kerülsz Te ide?

Kép

Kapsz egy puszit!
Kép

És akkor a minitali
Kép

javascript:void(0);
Melléklet feltöltéseKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép


Ugye milyen jól fényképezek?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Azért nem csak az a száz vandál volt az utcán... emberek ezrei tüntetnek békésen országszerte... és pont ez a lényeg, hogy amíg törnek zúznak addig sem a békés tüntetőket mutatják, addig sem a lényegről beszélünk...
A petíció odaadásának sokkal egyszerűbb és látványosabb módja lett volna ha valaki egyszerűen hangszóróval a kezében felolvassa hiszen a tv közvetítette volna... itt szerintem is a vandalizmus volt a lényeg a fentebb leírtak miatt... de ne felejtsük a kb száz vandál töredéke az utcán lévő embereknek. mellesleg a békésen tüntetők olyan transzparensekkel is tüntetnek amelyeken az áll, hogy elhatárolódnak a vandáloktól.
...egyetértek, hogy a médiával sokkal több mindent el lehet érni, (pl. remekül lehet manipulálni az embereket) de véleményem szerint a mai magyar média helyzet fényévekre van a kiegyensúlyozottságtól... épp ezért a kormány ellen tüntetőknek nem nagyon maradt más lehetőségük minthogy az utcára menjenek...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Gabuska
szépek vagytok! :)

köszönjük a drukkokat...

megyek mert befostunk... :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Na amiről most beszál a TV2 azt már értem...és meg is értem.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Gabi, Vanília, Timi,
De jó volt Nektek ma ez a kis minitali!!!
Nálunk meg esik, és a du sétas iígy ki is marad asszem.... :cry:


Mamacka,
nem akartam ám én senkit sem megbántani. Elnézést, ha így történt. Csak arra akartam rámutatni, hogy éjjel nem igazán van szerintem értelme tüntetni. Legalábbis békésen. Hangsúlyozom megint: Szerintem.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Ja és már megint elfelejtettem. :oops: :roll:

Mamacka, én is nagyon drukkolok..ez tényleg már kezd nagyon gáz lenni... :roll:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Gabi!
Klasszak a képek és a Livi szerkója is. :wink: Irigy a taliért. :twisted: Hozzánk mikor jöttök????? :lol:

Pusssz.Ja!Ma voltunk játszóban szupi volt.Esetleg pénteken eljöttök?

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia,
lehet, hogy nem jó a péntek, ma este kiderül. Köszi az invitálást! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Eszter!
Látom elindult a videó de közben leállítottad :!: :?: :roll:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Kép

Kép

Kép


Kép

Kép
vanília
 
 


Vanília,
semmi szöveg, csak felnyomod a képeket és már mész is? :shock: :twisted:

Besz@rás, hogy Ádusz mekkora Livi mellett! :lol: :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Dia,
elfogadtalak, küldöd a képeket? :wink:

Voltunk ma du. sétálni, összetalálkoztunk a védőnővel, így az utcasarkon lebonyolítottuk a tanácsadást :D

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Lányok! Azaz, mindenki aki reagált a válaszomra!
(sajna már nincs több időm, csak olvastam kicsit, de sokat írtatok, ami nem baj)

Szóval nem mondtam egy szóval se, hogy ez jó, dolog, hogy vandálkodnak, nekem se teccik, csak próbálkozom megérteni mindkét felet. Pl ezt itt a babaneten tanultam, ezért se bocsátkozom vitába, holmi szoptatás, meg hozzátápis kérdésekben, mert próbálom megérteni a másik felet. Most is ezt próbáltam érzékeltetni, csak lehet az volt a baj, hogy nem írtam oda. Csak ennyit szerettem volna.

Köszönöm!

Mancsbá!
Hol a beígért hsz? :)

Kép
sasha
 
 


Mancs!
Küldtem a videót,kattints rá! :wink:
Ma én is úgy jártam,hogy találkoztam a védőnővel az utcán és megejtettük a tanácsadást. :lol: E mellett azt tanácsolta ebben az évben már ne adjam be Domit a bölcsibe mert a télen csak összeszedne mindenféle nyavalyát ott.Szóval segített a döntésben. :wink:
Pusssz

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Jól van na Gabus! :cry: Csak Ádusz fél órát aludt délután. Amúgy nagyon jó volt, hogy itt voltatok. Gyertek akár holnap is. :lol:


Legközelebb Mancsék és Diáék is jöhetnek nem?

Na megyek fürcsi idő van.
Apa tejbekását főz. Nyami!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
vanília
 
 


Köszi Mariann az invitálást élni fogunk vele. :lol: De Ti is jöhettek ám hozzánk!! :wink:

Mancs!
Ááááá,elfelejtettem írni,hogy amíg nem megy át az anyag addig ne kapcsold ki a gépet. :evil: Így már csak holnap délután tudom küldeni mert most már így én is kikapcsolom. :twisted: sory...

Kép
Kép
lldicsi
 
 


A bőség zavara! Akkor kihez és mikor? Hozzánk is lehet ám! Mit szólnátok egy heti beosztáshoz? Mondjuk abc-sorrendben, csak visszafelé. Vaníliától kezdtük, utána jön Novum, Gabi és Dia. :lol: :lol: :lol:

Szóba került a jövő hét nagytalira, nekünk a kedd nem jó.

Sasha,
biztos vagyok benne, hogy nem támogatod a vandálokat! :wink:
Írod, hogy mindkét fél. Hát épp ez a baj, hogy nem két fél van, hanem harmadikként vannak azok a hányadék suhancok, akik tegnap éjjel is balhéztak. Egytől egyig utcagyerek (persze otthonnal rendelkező).
És előbb hallottam a tévében (Hír :roll:), hogy már megint gyülekeznek és a békés Kossuth téri tüntetők közé akarnak bemenni ma este. Ebből mi lesz?! ...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska
Írtam neked pü-t, de akkor most itt kérdezem meg...hogyan lehet képet küldeni a skype-val... egy kicsit béna vagyok... :roll:


Huligánokkal kapcsolatban.... nem értem, hogy miért nem kapják el őket.... és tulajdonképpen azt sem értem, hogy az a rakás rendőr hogy-hogy nemtudta megakadályozni a tv épületébe való behatolást, valahogy nem érzem akkora nagy falatnak azt a kétszárnyú kaput.... és tulajdonképpen azt sem értem, hogy a vízágyús bajbajutott társuknak miért nem siettek a segítségére (ott izgultunk a tv előtt, hogy mindjárt megöli egy rakás elborult agyú vandál).... hála Istennek a vandálok között volt pár kevésbé agyatlan, kizárólag ezen múlott az élete... (olyan érzése van az embernek, hogy a rendőrség feje szándékosan engedte randalírozást, a provokációt csak a látszat erejéig avatkozott be Mancs is és egy másik rendőr ismerősöm is mondta, hogy érthetetlen volt számára az a szervezetlenség amivel első éjjel felléptek)


Bubek
Köszi a drukkot... lassan már könyvet írhatunk róla vagy mehetünk a tv ügyvédje című műsorba... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...bocsi a helyesírásért... :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Gabus... megkaptam a püt... és próbaként küldeném is... csak az írja hogy várakozzak rád.... olyankor mi van... vagy hívnom is kellene? :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Ilba
Neked nincs skype?
Küldeném a képeket! :)
Tudod ami késik nem múlik... :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Vanília,
Ádusznak milyen menő nagy autói vannak!!! :shock:
A motor is az övé?

Nagyon jók a képek, Gabi, nagyon jól nézel ki rajtuk. :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
köszi szépen, de összekeversz valakivel... :oops: :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus!

hát persze, a 3. fél. Igen, azokat ma már próbálják szűrni valahogy, pl egymásra szóltak eddig, hogy itt nincs alkoholizálás, mármint a Kossuth téren.
Én ezt olvasom, még egyel lapozz vissza... érdemes. Rövid, lényegretörő helyzetjelentés percről percre. Egyébként megint kb 15 000 tüntető van kint és rájöttem, hogy miért estére,meg délutánara. Az egy dolog, hogy sötét van, na de hétköznap is és a tüntetőknek is van munkahelye, munkaidővel... Bele is fáradt az agyam míg rájöttem :lol:

A gyerkőcök egytől egyig tüneményesek, de komolyan! MIndegyik, képeket megnéztem, de tovább nem jutottam.

Jaaa a link:
http://index.hu/politika/belfold/tuntet0917/?p=0

Kép
sasha
 
 


Ha valaki mégse olvasná a linkemet elmondom, hogy felvásárolták a nagyobb sportáruházakban az összes baseball ütőt :shock:

Kép
sasha
 
 


Sasha,
a tegnap előtti balhé alatt a Sváby András telefonon tudósította egyszer a TV2-t, a tömegben állt. Ja, a tévénél. Szóval mongya, hogy kábé kétezren lehetnek itt, erre beleszól a telefonba egy hang: milyen kétezer? Ne hazuggyá! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
neked van szemüveged? vagy ez csak sikk :wink: ?
Igaza van Ilbának...azok az izmos karok...!!!! :lol: :wink:

(nekem is van, minusz feles, és háromnegyedes, ezért nem hordom, csak akkor ha szürkületben, vagy este vezetek. Majd egyszer jól megjelenek szemüvegben én is egy talin...télen ugye erre lesz is esély... nehogy ne ismerjetek meg!!! Most még Marci is állandóan leszedi, ha felteszem.

Vanília,
az a nagy zöld izé az micsoda, amiben Livi turizik, Ádusz felügyelete mellett?

Sajtine
jöttök holnap? Rmélem nem alszik Marci el megint...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
az első talis képen láccc egy zöld autót. Az lesz az! A belseje tele van mindenféle kinccsel.
Szemüvegem -0,75, 16 éves korom óta van, de sajnos nagyon trehányul állok hozzá, és ritkán kerül elő. Főleg az utcán érzem a hiányát.
Sztem nagyon idétlenül áll, ezért ... bárcsak sikk lenne... :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, milyen kreatív képaláírásaid vannak: „javascript:void(0)”, ”melléklet feltöltése”, irigykedünk nagyon a fantáziádra…..

Kép Kép
coolasa
 
 


Bubek,
az nem egy autó???

"Gabi! Látod, oda van írva, hogy Samsung."
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Halihó!

Nekem a politikából már rettentően elegem van, nem is kívánok róla írni. Férjecském helyettesít ebben, jó hosszú levelet küldött az apukájának Németo.-ba, vitatják a témát rendesen.

Petra ma elég hisztis volt. Eljött az anyás korszaka, most már tényleg nem mozdulhatok el mellőle, eljátszik magában, de 1 m-nél ne legyek távolabb. Így alig tudok valami házimunkát csinálni, kb. van másfél orám a du-i alvása alatt. Na mindegy azt akartam mondani, hogy annyira hisztizett a kiscsaj, amíg uzsiztam, hogy véletlenül négykézlábra állt, onnan befeszítette magát, mert ugye Ő már állni akart, szóval kinyújtotta kezét, lábát, így a feneke égnek állt, majd lehuppant a fenekére, vagyis sikerült felülnie. Ennyi új dolgot egyszerre, én nem győztem csodálkozni, ebből a mozdulatsorból még semmit nem tudott. Most várom ezerrel mikor csinálja újra, mert ugye apa is kíváncsi lenne rá.

Na megyek csinálok egy kis rendet, mert a hölgyike alszik, szóval valami érdemlegeset is tehetek, ami nem árt, mert apa főzött, vagyis a konyha romokban hever.

Mindenkinek jó éjt!

Ja Ilba akkor egyszer kihasználjuk az invitálást és megyünk hozzád minitalira! :lol:
Persze hozzánk is jöhet bárki.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
na végre!!!! Valaki mer jönni nem bababarát körülmények közé is!!!! :lol:

Én Petrát egyáltalán nem tudom elképzelni hisztizni. Még csak pityogni sem láttam soha ...

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Petra a hisztivel csak engem tisztel meg, az én személyemet nem igazán szereti, társaságban tök jól elvan. :twisted:

Már nagyon mehetnékem van ám, csak várom, hogy teljesen meggyógyuljon Petra. 2 hete nem mozdultunk ki igazán, úgyhogy ha végre minden OK lesz, akkor aztán nem lehet minket sehonnan se visszatartani. Ma már egész jó volt a helyzet, nem folyt az orra és a szörcsögés is szűnőben van.

Apa azt kérdezi, mit jelent a nem bababarát környezet?! Ha esetleg egy kis kupit, szerinte az igenis bababarát. Lehet, hogy ezért hagy rumlit maga után mindenhol a lakásban. :roll: :twisted: :shock: :?

Egyébként most megbocsátok neki, mert a kedvencemet főzte, gombapaprikás. Ezt annyira finoman csinálja, hogy annak ellenére hogy utálom a gombát, megeszem. Persze van hozzá köret, meg virslit is rakott bele, már alig várom a holnapi ebédet. :!:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Nappal csak olvasó üzemmódban vagyok, csak ilyenkor tudok írni is, de nincs túl nagy forgalom, így inkább elteszem magam holnapra.
Mindenkinek jó éjt, kívánom, hogy legalább 2 órát tudjunk egyhuzamban aludni!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jó estét!

Gyermeket megfürdettem és nagy nehezen elaltattam. A délutáni fél óra avás ellenére nagyon aktív volt még kilenckor.
A minitali alatt nagyon visszafogott volt, játszotta a jófiút.

Ilba a nagy zöld izé, egy autó amiben homokozó vackok vannak elrejtve. A motor is a miénk, csakhát még nem funkcionál.
Azt a jó fajta álommanót átpasszolnád hozzánk is?

Vuka Perta édes lehet hiszti közben bár gondolom te már nagyon unod. Nem lehet, hogy már mehetnékje van?
Én tegap csináltam gomba pörit, no nem virslis full extrást!

No jó éjt!

Kép
vanília
 
 


Jó reggelt,

azt akartam ám mondani, hogy hozzánk is lehet jönni, de helyhiány miatt, itt is inkább minitalit tudok szervezni, 2-3 mamababával, mint Ilbáéknál. :)
Ilba, majd mi is szívesen meglátogatunk titeket a nem bababarát lakásotokban ám és ti is gyertek bármikor! :)

Szép napot!
Vendég
 


Sziasztok!

Téli tali: mi a korosztályos topikkal az Állatkerti játszóházba mentünk többször. Nem túl olcsó, bár ha elég sokan megyünk előre bejelentve, volt csoportkedvezmény. Nagyon jó ott a babáknak szóló játszórész, egész jól el lehet ott a mamáknak is dumálni. Azután többször mentünk az egyik anyukához a lakásukra, karácsony előtt pl. közös kreatívkodásra (pl üvegmatrica festés, díszkészítés...), bár akkor is inkább dumáltunk és babáztunk. Hozzánk is lehet jönni, talán minitalinál egy kicsit több ember is elfér, ha rendet rakok, még bababarát is a helyszín (tegnap egész bababarát módon rántotta magára Levente a vasalót :oops: )

Vuka,
mi meg tényleg bármikor minitalizhatunk, feltéve, hogy elmúlik ez a nyavalyás takonykór.

Bár Benedeknél kiderült, hogy nem is az a bibi, addig tömte a kezeit a szájába, meg mutogatott, hogy fáj, hogy tegnap szétnéztem a szájában. Valamikor a napokban félig kibújt az egyik nagyörlője, s nagyjából tegnap áttört egy másik. Az az egyetlen reménységem, hogy ezen kívül már csak 2 fog, és végeztünk a tejfogakkal. Szóval jogosan nyafis, csak messze van még a hétvége, amíg csak én vagyok velük...

Coolasa,
megkaptam a leveled, köszi.

Mamacka,
tőled is megkaptam, majd írok, ill. valószínűbb, hogy majd a párom, majd amikor előkerül Strassbourghból.

Külföldön élés:
anyámék egész életükben felhajtogatják, hogy lett volna lehetőségük a hetvenes években kiköltözni Németországba, de a család miatt nem mentek, s ezt egész életükben bánják, nem itt tartana a család. Ebben a szellemben nagyon pártolták/pártolják, hogy külföldre menjünk, ott próbáljunk megélni. Az öcsém lassan egy éve Sydneyben él. Itthon is rengeteget dolgozott, de azt mondja, soha életében nem lennének olyan lehetőségei, mint odakinn. Mesélte, hogy pl ott bemutatták egy volt miniszterelnöknek, karácsonyi partikra hívták, ahol olyanok is lesznek, akik saját erőből sokszoros milliomosok lettek. Azaz olyan emberekkel, lehetőségekkel került kapcsolatba már ez alatt az egy év alatt is, amire itthon sose lett volna alkalma. S míg itthon gürizve épp hogy csak megélhetne, ott sokkal több lehetősége van a boldogulásra. Arról nem is szólva, hogy imádja a várost, azt mondja, teljesen mások az ottani emberek, a légkör. Csak a család hiányzik neki rettenetesen.


Pont most voltak itt a kéményesek, leellenőrizték a cirkót. Már csak a postást kell várnom, addig nem tudunk játszóra menni.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Jó reggelt!

Éjszaka egész tűrhető volt, féltem a délutáni 3 óra alvás után mi lesz. Ami rossz volt, hogy 1x magam mellé kellett venni, csak ott volt csendben és hát most nagyon nem akartam, nehogy átszuszogjam a bacikat. De ügyes voltam és 10 perc után visszacsempésztem. És fél9-ig aludtunk.

Nem bababarát lakás :D
nekem a nagy tér hiányzik, egy nagy szoba, ahol körben van esetleg bútor és a közepe csak Benié. Mindenhol csak kis sávok vannak. :( A szobájában végig habtapi van, de mivel kedvenc játéka lett a tologatás (bármit bármennyi ideig :)) és azt ugye nem lehet egyhelyben csinálni, megy a kőre, parkettára is.
Na meg szereti ütögetni a tv alatti szekrényt, ami látszik a képen is, hogy üveg.
Mikor nem tudok rá figyelni, éppen ezért nyomom be szegényt a járókába.
Jó lenne, ha szabadon tudna közlekedni.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?