Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok,

istenem megint milyen szomorú napra ébredtünk. Pedig úgy bíztam benne, hogy mára már nyugodtabb lesz a hangulat. Rettenetes ezeket a képeket látni, hogy némelyek milyen károkat koznak fövárosukban. Istenem, már elöre félek, hogy mi lesz a Fidesz szombatra tervezett naggyülésén. Nem értem, hogy ezek után miért nem mondják le. Nem látják, hogy ezt a csürhét nem lehet kordában tartani? Ezek nem tüntetni mennek, ezek balhét akarnak.

Istenem, mekkora károkat okoznak nekünk belpolitikailag, külpolitikailag, turisztikailag. Szerintetek ezekek után ki mer ebbe az országba vakációr jönni? Mintha aközel-keleten élnénk.

Pedina, abszolút egyetértek azzál amit írtál. Ismét egy szomorú nap.
gabcsi76
 
 


Volt itt a doktornénink.Mindent rendben talál. a tüdeje tiszta,a torka szép,nem piros. Az orrát kell szivogatni,mert elég sok a trutyi benne,és sokat kell a levegőn lennie,mert az jó az orrának.Állítólag. Kár, hogy most ilyen mocsok idő van.Hátha délutánra alakul valamit.
Írt fel Calcimuscot, 1 amp-t kell majd két részletben odaadni,és orrsprayt javasolt. Azt mondta a lábát is nagyon szépen tartja,remélem akkor már nem kell tovább hordania a csizmát.A jövő héten megyünk majd kontrollra.

KépKép
editmaci
 
 


Legalább egy jó hír, Edit!!!
gabcsi76
 
 

 
 

Ezt muszáj megosztanom veletek! :lol: :lol:
Lili tök nyűgös ma, most már csak 2-szer 20 percet aludt. Ilyenkor néha feladom, és beteszek valami DVD-t, és nézzük .Általában ilyenkor elalszik az ölemben olyan negyed óra alatt.
Na, ma is a DVD-s megoldást választottam. Nem volt ráírva semmi, mondom beteszem azt. Erre a gyerekem 3 perc alatt beverte rajta a szunyát.
Ez volt az Eniék esküvői DVD-je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mire Beni megszületik, ígérem én is összevágom végre a miénket, és neki is lesz mind elaludni! :lol: :lol: Azóta már felkelt, mikor kimentem neki kaját csinálni, azzal fogadott, hogy vigyorogva állt az ágy mellett egy kézzel kapaszkodva. :lol: Szerintem az első szava az lesz, hogy "az anyád úristenit", mert mostanában elég sűrűn hallja. :lol: :lol: Most mementán épp a távirányítóból szedte ki az elemeket. Na, majd megtudjátokti is. :lol: :lol: Én is hogy vártam, hogy már ne csak feküdjön meg nézegessen. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edina, akkor siess azzal a dvd összevágással. :lol:

Nagyon émelygek,megyek lefekszem egy kicsit. Ma mennem kell éjszakára, húuu de sok kedvem van hozzá.
gabcsi76
 
 


Tényleg várom már nagyon, hogy ne csak egy kis fekvő baba legyen! :mrgreen: Én már annak is örülök, hogy a fejét ilyen sokáig megtartja.Néha olyan pofákat vág közben. Olyan jókat szoktunk nevetni rajta.Úgy összetudnám már gyantuszolni! :P :P :P

Azt el is felejtettem írni, hogy az oltás helyére azt mondta a doktornő, hogy nagyon ügyesen kinyomkodtuk neki amikor kifakadt,mert kezd szépen begyógyulni,tehát egyenlőre nincs sebészet. Azt még mondta, hogy azok a BCG-k amik ilyen ngyok voltak többször is megygyűlnek még,de azok már nem lesznek ilyen csúnyák! :lol:

Legközelebb ha Lili nem tud aludni beteszem neki a mi esküvőnket! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Edina,hányszor adsz már Lilinekl kész kaját egy nap?

KépKép
editmaci
 
 


Edit,

ne türelmetlenkedj, eljön az idö. :mrgreen:

Az oltás helye nem magától fakadt ki? Vagy rosszul emlékszem?
gabcsi76
 
 


De igen,fürdés közben,de egy kis nyomkodással rá kellett segíteni, hogy teljesen kiürüljön.

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

A tegnapi eseményekhez nem fűzök semmit, de biztos kitart még 2 napig a balhé. Holnapra ven meghirdetve a felsőoktatási törvény elleni tüntetés. Az se lesz semmi, szerintem.

Edit! És mondott a dokinő valamit arra vonatkozóan, hogy ez befolyásolja-e a bcg oltás "eredményességét"? Mert úgy tudom, 6 hós korra kell valaminek történnie, de ezt Edina tudja jobban.

Zsombóknak délelőtt be volt dugulva az orra, ahogy aludt, és akkorákat horkantott, mint egy felnőtt. :):):)

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Pörgettyű kisasszony apró darabokra szedte a habtapit, majd fogta magát és elaludt a romokon. :lol: :lol: Mindjárt teszek fel képeket is róla. Nem vittem az ágyába, egyszerűe betakartam. Hátha földön jobban laszik. Ja, meg tettem mögé eg ypárnát, hogy ha hanyatt esik ültében, ne vágj abe a fejét szokás szeint, erre azon alszik :lol: :lol: :lol: :lol: Egész nap röhögök rajta, annyira édes. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Fél éves korában nézik, hogy van-e heg. Ha addig eltűnik, akkor újra kell oltani a BCG-t.

KépKép
pedina
 
 


Igen,nekem is ezt mondta. Ez, hogy nála nagyobb reakciót váltott ki,nem befolyásolja az eredményességet.

Edina,nagyon jók a képek. :lol: Rendesen leamortizálta a habtapit.:mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Egy vezető hír a Hírstarton:
"Gesztesi Panka megkapta kéthónapos védőoltását.Az orvosa adta be neki. Kicsit felsírt,de anyukája megvigasztalta" :shock: :?

Mik történnek ebben az országban? szegény hírességek gyerekeit csak úgy oltogatják :!: :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Edit :lol: :lol: :lol: .
Amúgy elküldtem a képeket mailben. Nekem most olyan lassan jön be a Babanet, hogy egy évbe telt volna, mire felrakom.

KépKép
pedina
 
 


edit, hirtelen nem tudtam ki az a gesztesi panka... :):):)
bocsi a nemecsekért zsombók itt agonizál az ölemben, szokás szerint...

KépKép
KépKép
anittik
 
 


edina! édes egy pofa ez a lili!

tegnap mentem a bababónusos cumiért. a csajszi ránéz a babakocsira (sötétkék) és levesz egy piros cumit :!: :!: :!: mondom neki, inkább kéket adjon, mert fiam van :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


megpróbálom letenni zsombit...

KépKép
KépKép
anittik
 
 


teljes kudarc...

KépKép
KépKép
anittik
 
 


látom, sehol senki. miskolcon már jó az idő? itt jó... sz*r.
zsombi ölben alszik. már fáj a karom...

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Innentől a szétszedett habtappancson alszunk. Most kelt fel :lol: . Próbáld ki, Kriszti! :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


nekünk még nincs olyan... :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


befaltam egy tábla ananászos tibicsokit, pedig nem is szeretem... :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ananászos csoki?! :shock: Brrrrrr :shock: :shock: :shock:

KépKép
pedina
 
 


iggggennn, fujjj. töltött vacak, de lagalább étcsoki volt

KépKép
KépKép
anittik
 
 


no menek... pussz mindenkinek!

kriszti

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kittina, jaj neeeeeeeee!!! :? Étcsoki??? Ananász? Jajjj. Nem fogom elenni előled sose, az tuti.

Lili, megzabálom, annyira cuki. Nem akarok extrán áradozni, de lévén, hogy láttam már párszor, el tudom képzelni, hogy milyen arcokat vág ügyködés közben. Csodapofa.

Én is ma akartam megnézni az esküvői dvd-nket, mert már hónapok óta nem láttam. Mivel 20 perc az egész, így nem is megterhelő.

Voltam gyógytornán, és amikor csak lehet, megyek is. Benedek pörög-forog, érezhetően élvezi. :D Ráadásul tanulunk "lélegezni", ma pl tök meg lettem dicsérve, a tolófájásokat kísérő vegyes légzésben nagyon profi voltam. Na, ezt muszáj volt elmesélnem.

Hihetetlen módon fáj a derekam, férj megtiltotta az egy helyben ülést. Megyek is. De majd gondolok rátok.

NE AGGÓDJATOK, NE FÉLJETEK!!!
vbea
 
 


Ananászos étcsoki? Létezik ilyen?

Rájöttem, hogy nagyobbak a melleim. Itt is ott is kibugyog a melltartóból. :evil:

És ez csak a kezdett. Szerintem két nagy darab mell leszek. :shock:
gabcsi76
 
 


Eni,20perc? a miénk négy DVD-nyi lett a kész,megvágott anyag. :lol: :lol: :lol: Én nagyon szeretem nézni.Igaz egy fél nap mire végignézem.

Délután a jó időben sétáltunk egy nagyot.Megvettük az orrspray-t is.Nem tudjátok mikor és hányszor kell ezt befúlni,mert semmi nincs ráírva,csak az hogy vattával bíztosítsuk a folyadék útját :!: :?: :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Tudjátok az anyós egy étteremben élelmezésvezető Sajószentpéteren,és szokott nekünk mindig hozni kajcsit.Ma Dávid Ibolya ott ebédelt náluk,úgyhogy ma politikusi menüt vacsoráztunk! :wink: :lol: Fini volt!

KépKép
editmaci
 
 


Gabi! mesélhetnék. A hónom alatt is cici volt, van :lol: Nem tudom mi marad, amikor befejezem a szoptatást. :? :shock:
Nekünk Fluimare orrspraynk van, azt asszem 6-szor lehet egy nap. de semmi vatta, befújom, és kész.
Mindjárt küldök további habtapiamortizálós képeket.

KépKép
pedina
 
 


Gabi, én 80B-ről indultam. Holnap megyek 85D-t venni. Szóval, hmmm... remélem, ennél sokkal nagyobb már nem lesz, mert szerintem így is 60%-ban ezért fáj a hátam. :?
Én tüsszögök egyfolytában, mióta felkeltem. Úgy érzem viszont, hogy nem megfáztam, hanem valami tököm itt száll.
Grrrr... megyek a körzetihez. Fúúúúúúj. :x
vbea
 
 


Lili szerencsére átaludta az éjszakát, igaz este kapott Calcimuscot,orrspray-t, meg ki is porszívóztuk az orrát. Hallgattam éjszaka egy párszor,de tisztán vette a levegőt. :lol: Reggel amikor felébredt megint kiszipantottuk az orrás és aludt is tovább. :wink:

Tegnap megpróbáltunk neki megint teát adni,mert eddig mindig kiköpte,a cumisüveget is csk forgatta a szájában,de a Calcimuscot be kellett adni valahogy. :roll: Először csak forgatta a cumiját a szájában,utána ügyesen rákapott és megitta mindet.
Azt mondja neki Imi: "látod,mostmár lehetsz szomjas is,nem csak éhes" :?: :wink: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!
Lili megint a földön alszik :lol: :lol:
Viszont én egész éjszaka alig aludtam valamit, azt a keveset is a Született feleségeken :? :? . Majd megdöglök, annyira köhögési ingerem van, meg nehézlégzés, meg minden okosság az én kis allergiás asthmámra.
De ma végre süt a nap!Megyünk majd bébipapit, meg innivalót venni, meg kávéfiltert. Tegnap az esőre való tekintettel a Tescoba mentünk - az nekünk itt van a szánkban gyakorlatilag. Na: egy lótúrót olcsóbb,mint máshol! Bébiital Rossmannban 144 Ft, ott valami 170 :shock: . Pelus Corában 3800 volt, itt akciósan 4200. :shock: :shock: Amúgy is utálok odajárni, de nem győztek meg, hogy ezután ezt tegyem. Ja, meg 6 eladót kérdeztünk meg, hogy hol van a kávéfilter:3 megrántotta a vállát, hogy fogalma nincs, a másik 3 meg 3 különböző dolgot mondott, de a végén nem találtuk meg. :shock: Így a beépítet szűrőt használtam ma reggel és olyan zaccos kávét ittam, hogy jósolni lehetne belőle. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tegnap én is főztem csipkebogyó teát Lilinek. Ő már egyedül iszik sokszor. Odaemelte az itatót a szájához, és csak akkor vette el, amikor üres volt. :shock: :shock:

KépKép
pedina
 
 


A varázsitatóból iszik? Annak nem cumi van a végén,igaz?

KépKép
editmaci
 
 


Még valami: izesíted neki valamivel a teát? Mert én eddig csak natúr adtam neki,lehet, hogy azért utálta! :lol:

KépKép
editmaci
 
 


A varázsitató fejet ugyanúgy lehet venni az Aventes üvegekhez, mint a cumit, de mi olyan 4-5 hónapos korában adtuk oda először, mert nagyok a lyukak, és ahhoz vannak szokva, hogy a cicit/cumisüveget nagyon szívják, és Lili pl. annyira megszívta, hogy állandóan fulladozott a lében, mert sok jött egyszerre.
Én megcukrozom neki a teát. Ízesítés nélkül megkóstoltam:meleg víz. Brrr :? :?
Már felkelt, és megint bontja a habtapit. :lol: Közben szól tévé, és minden reklámnál megáll, megnézi, majd folytatja tovább a rombolást. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Egy olyan 125 ml-es cumisüvegynyi teához mennyi cukrot rakjak? Megpróbálom úgy,hátha jobban izlik neki :!: :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Egy babakanálnyit szoktam, az kb. egy mokkáskanálnyi

KépKép
pedina
 
 


Köszi! :wink: Hátha így a Konakionnal sem fogunk annyira küzdeni! :roll:

Most éppen fekszik a kiságyban,és mindjárt elalszik magától! Ilyenkor délelőtt mindig el tud aludni egyedül,de délután meg este sehogysem tudnánk rávenni! :wink: Most esténként úgy alszik el, hogy lefekszik valamelyikőnk,és a hasunkon alszik el.Persze előtte még produkálja magát: egy kis fejemelgetés,vigyorgás,stb. :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Korábban Lili is elaludt magától, aztán jött a hiszti-korszak. Este egy órát szenvedett, mire elaludt. Most este momentán azonnal elalszik, de napközben gyakorlatilag lehetetlen letenni aludni, meg kell várni még elájul valahol :lol: . Nem tudom hogy lesz ebből délutáni alvás pl.
Amúgy Lili hétjköznap délelőttönként aludt kétszer 1-1,5 órát eddig, délután, meg hétvégén nincs az az pénz. Itthon van az apja :!: Nem lehet, hogy nálatok is ezért van ez :?: Amúgy ha Sanyi hazajön, olyan visítást rendez örömében :lol: .

KépKép
pedina
 
 


Persze,hétvégén nálunk is csak akkor alszik el Lili,amikor már nem tudja nyitvatartani a szemét.Ha emiatt véletlenül nyűgös,akkor Imi közli,hogy szerinte éhes,vagy anyahiánya van a gyereknek :!: :roll: Ja,persze,míg vigyorog meg csendben van,akkor nem kell neki anya!
Lehet, hogy hétköznap ha én is elkezdenék vele játszani,akkor nem aludna el, de jobb így , hogy pihen,és délután nem alszik.Estére így egy kicsit elfárad! :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok,

Ma reggel megijedtem,mert hívtak a tanácsadóból, hogy ma reggelre volt idöpontunk, és nem jelentünk meg.

Nagyon megijedtem, és mondtam a csajnak,hogy nekünk szeptember 29-én van a megbeszélésünk. Erre kiderült, hogy kétszer kell mennünk. De az asszisztens nem magyarázta el világosan. Az elsö megbeszélés 45 perc a második 15 perc lesz.
Mindakettöt sikerült jövö péntekre tenni. A férjem örült neki, mert így csak egy nap szabit kell kivennie.
gabcsi76
 
 


Hello!

Túlvagyunk a 3 hós oltáson. A dokinéni tök aranyos volt. Aszongya: na, akkor ez az utolsó oltás (azt hitte 4 hónapos)? Mi meg kórusban a védőnővel, nem mert Zsombi még csak 3 hónapos. :):):):) Olyan kis tündér volt Zsombi. Egyáltalán nem sírt, sőt, jókat kuncogott magában. Pedig fel kellett ébreszetni, mert a babakocsiban bealudt. :) Meg is mérték: 7210g, 64.5cm. Most nem hízott "csak" 84 dkg-t 1 hó alatt. 8) :lol:

Edina, jók nagyon a fotók, amiket küldtél Liliről. :D :D

Gabi, miért kell neketek 2-szer menni a tanácsadóba? Ez valamiféle felkészítés, vagy "családfelmérés"?

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Az elsö 45 perces megbeszélés, az ilyen ismerkedés a szaktanácsadónöddel. Ekkor töltik ki az adatlapokat, meghatározzák a terhesség hosszá, valamint a gyógyszerket nézik meg. PL: ha asztmás vagy,akkor a terhesség alatt is kell szedned vamit..... Majd vértvesznek és minden fajta betegség ellen (többek között Aids és Hepatitis-B) vizsgálnak.
Meg egy csomó infot kapsz, hogy mit szabad enni és mit nem.
Elökészítik a második megbeszélést is, ahol az 5 különbözö vizsgálatot magyarázzák el,ami kiszüri, hogy értelmi fogyatékos e a gyermeket. Ebböl az 5 vizsgálatból egyik sem kötelezö, te döntheted el, hogy akarod e vagy nem.

Szóval egyenlöre ennyit tudok..... a többit majd jövö hét péntek után. Most telefonon is nyomták az infot, hogy mit nem ehetek. Egy egész listám van: semmiféle belsöséget, kenömájast, májat, mert túl sok benne az A-vitamin. Beefstuk-öt sem lehet enni,mert nyers hús és baktériumokat hordoz. Kerülnöm kell a macskákkal való érintkezés, mert a babára veszélyes virusokat hordanak. Szerencsére kutyunk van. :lol:
És ha kertészkedek, azt mindenképpen kesztyüben tegyen, mert valami toxi.... micsoda baktériumot lehet összeszedni.
Röviden ennyi. :roll:
gabcsi76
 
 


Azt elfelejtettem leirni, hogy nem csak azt vizsgálják,hogy értelmi fogyatékos e a baba,hanem, hogy van vagy lehet e szivproblemája, nyúlszáj és nyitott gerinc. Ez igy pontosabb.
gabcsi76
 
 


Edina, tök jók a képek! Hol vettétek a habtapit?

Kriszti, nem kaptam mailt, légyszi írj még1x. Hatalmas fiad lehet neked is, majdem akkor mint az enyém 5 hónaposan.

Délelőtt voltunk tanácsadáson, Zsombor 8350g 86cm. Szednie kell vasat + folsavat, mert kicsit sápadtka. Amúgy minden rendben van. Kezdhetjük a krunplit + répát bevezetni.

Kép

KépKép
sz.szilvia
 
 


Szilvi,én a Brendonban láttam habtapit,2490.- volt,de van a Corvinon is egy bababolt, ott 1100 .- egy csomag.

KépKép
editmaci
 
 


szilvi, a profilomban megvan az ímélcímem, oda írj már nekem lécci, mert ezek szerint nem küldte el a privit

köszi, kriszti

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Mekkorák ezek a fiúk?! :shock: :shock: És még Lilire mondják, hogy nagy....
Szilvi! Az állatos habtapit a Régióban vettük valami 2000 pénzért, a betűset a Tescoban 1200-ért. De a Régiós jobb minőségű. Ja és persze a kettő egymással nem kompatibilis, tehát nem lehet összerakni őket. :? :? Zsombi nagyon édi. Mindkettő! :lol: :lol: Orsi merre van? Hogy van Marci?

KépKép
pedina
 
 


Hello!

Gabi, ilyen tájékoztatás nálunk is elkélne. Itt semmit nem mondanak el, ha meg megkérdezed, majdhogynem hülyének néznek. Mondjuk az én védőnőm és nőorvosom kivétel ezalól. de hallottam neme gy dokiról, hogy a kismamák nem mertek tőlük kérdezni.
Mi csak a papás szülés miatt voltunk előkészítésen, 2 alkalom volt. Először elmondták, mi hogy történik, milyen iratok kellenek a kismamának, stb. Másodszor megnéztük a szülőszobát, vajúdót. De ezek az alkalmak nem voltak kötelezőek.

Orsiról én sem tudok semmit. Majd smsmezek neki, hogy mizu, jó?

Edina, közben rájöttem, hogy van habtapink, csak még nincs itt nálunk. Anyóséknál "figyel" a táskájában. Asszem betűs...

Képzeljétek, anyósomék most mentek Töröko-ba! Én olyan irigy vagyok!!! Én is menni akartam, mondtam is nekik, hogy Zsombi elfér, mint "kézipoggyász", én meg lennék a potyautas. De nem díjazták az ötletemet! :(

Jók legyetek!

Puszi!

KépKép
KépKép
anittik
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?