Új privát üzeneted érkezett!

Ilba,
nekünk most is van ilyenünk:
Kép

Megrövidítettük a nyelét, mert Livi szokta tologatni. Nemcsak a szemetet kell neki összeszednie, hanem takarít is. :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba, az én nagymamámnak is volt ilyenje, de szerintem az mechanikus volt, és nem ilyen akkus. :) Az volt az elődje biztos ennek az akkus felkarnak! :)
Vendég
 


Igen, Gabi, ilyen volt a Nagymamámé is, csak kicsit gagyibb külsővel. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

 
 

Ja-ja, miénk sem akkus, hanem csak szimpla mezei. És mi is anyóstól kaptuk (Bubek). De csak a fürdőszoba szőnyeget takarítom vele, a szobákat inkább rendesen kiporszívózóm. Szal elsősorban Livicsek játékként funkcionál. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, a képről látszik, hogy ez a seprű egy vacak, pl nem szedi össze az ágy előtt alamuszin meghúzódó tollakat sem (vagy fogkeféket? Mért van az, hogy ez nálatok zöld-fehér....? Áh, biztos, csak a kósza véletlen....ámbátor nem téged láttunk a hétfői mtv székházas híradásokban? Emlékszem is már kristálytisztán, ahogy marcona testeddel előbb az ajtó vasrácsát feszegetted le, majd megfélemlítetted a bentrekedt 7576848384 db rendőrt.... ejnye-ejnye..)

Kép Kép
coolasa
 
 


Na, csináltam képet a miénkről....nem röhögni, ez ilyen falra szerelhető, és nálunk a felmosós szekrény ajtajára van felcsvarozva bebülről.

Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Coolasa,
szerintem ez kék-fehér. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vanília,
fél három körül jó nektek? Ha jól kalkulálok, addigra leszünk meg alvással, evéssel.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


És mi a különbség az akkus és nem akkus között? Csak annyi, hogy az akkus nagyobb és nehezebb? Mert magától ez sem műkösik, ugyanúgy toligatni kell, nem? :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


(Ilba, kép háttere, ágy lábánál.... az a valami nem világoszöld-fehér?)

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba,
gyorsabb a seprűje, és hatékonyabb. Volt nekünk is régen anyuéknál olyan mechanikus is, de az nem szedett fel ennyi koszt, mit ez.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Zöld-fehér, de véletlen, mert egy 3 részesnek az egyik darabja. A másik kettő rózsaszín, illetve kék-fehér. A kék-fehér fogkefe, rendes sörtékkel, a másik kettő meg csak gumi, hogy csócsálgassák fogzáskor. Zsófi szájából is minden képen lóg egy.: lol: Asszem a rózsaszín.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coolasa,
oké, tudtam mire gondolsz ám! :wink:
Nekünk is van, ez a DM-es fogmosószett. Mi is még csak a rózsaszín-fehéret használjuk ahhoz a piszok sok fogunkhoz. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hali!

Engem is érdekel mások véleménye...
Ma momentán ismét ellenkezik a véleményem egyes emberekével, még az SZDSZ emberkéivel is, miszerint a Hír Tv tudósítója elfogult lett volna, noha belinkeltem tegnap... Ma ezidáig a Hír Tv-t néztem és a kifogásolt riporter tudósításából elég sok részletett hallottam, sőt a vele készült interjút is vot szerencsém megnézni. Arra a következtetésre jutottam, hogy a kiollózott hanganyag volt a ludas és igenis a saját érzéseit, az épp aktuális, felfokozott izgalmi állapotának megfelelő tudósítást hallhattam, melyben a rendőrök testi épségéért éppúgy aggódott, mint a tüntetőkért. Valószínűnek tartom továbbá, hogy a félreértés abból is adódott, hogy a mimikát nem láthattuk egyáltalán, lehet, hogy nevetve mondta csillogó szemmel, vagy épp eborzadva. Én inkább az utóbbira tippelek. Mindamellett a Hír Tv maximálisan kiáll a tudósítója mellett és rágalmazásért ők követelnek elnézés kérést a fent említett párttól.

Coolasa!
Egy fogalmazás órán én is részt vennék... Igazán igényesen fogalmazol, de mindenbizonnyal több könyvet is forgattál a kezdeben mint én, bár... neem.

Bubek!

A méregdrága tévénknek a távirányítójából 4 gombot kiharapott a Danci... Csak hogy tudd :twisted: A távirányító ezzel arányosan is adrága kategóriába tartozik. Azóta nincs 1 4 7 és még valamilyen gomb. Valami távirányítót varázsolt hozzá a párom, de az is 10 ezer mínusz. Egyébként nagyon édes a Picike ahogy pakol:)

Tücsökmami!

:evil: szemetek! :evil: nem minden szakember szakember! nekünk is okoztak kárt a hasonló tulajdonsággal kikiáltott emberkék. Felépítettünk egy kis lukat a ház mellé, hogy a gázcírkót kirakhassuk, mivel tartottunk a szénmonoxid mérgezéstől. Ezt egyszerűen gázfogadónak kereszteltük el és a gázost megkérdeztük, hogy van egy pici radiátorunk, fel kéne szerelni, nehogy szétfagyjon a melegvizes cirkó, mert ott kint nincs fűtés. ÁÁÁ nem kell, az őrláng elég meleget termel. Jó, oké. Még nem laktunk itt egyéb belső burkolások folytak, így a fűtés sem ment, csak az őrláng. Jöttek az éjszakai kemény mínuszok, a 15-20 fokos hidegek. Hát persze, hogy szétfagyott a frissen felszerelt cirkó. Most már van ott is fűtés, utólag felszerelve. De mivel nem laktunk itt rengeteg víz elfolyt, 2 nap múlva vettük csak észre!

Nesze neked szakember!

Gabus!
Érdekes tényleg!

Coolasa!
Igen, visszakozom sokszor, de ennek két oka is van. Nem vagyok annyira tájékozott a politikában, tehát még a végén kiderül, hogy hülyeséget mondok. Másrészt az agyam olyan, mint a nagylukú szita... Igen Pozsony! Látod-látod! még szerencse, hogy vagy:)
És igen, nagyon sok topikvitát láttam már itt a b. neten a 4,5 éves ittartózkodásom alatt, sokban részt is vettem, az akkori meggyőződésemnek megfelelően. Azóta "bölcsebb" lettem, márcsak annyiban is, hogy az emberek véleménye változik és idővel ő is kerül ilyen-olyan helyzetbe. Bölcsi téma is megfelelő példa lehet erre, egy másik topikban most szívják miatta a vérem :lol:
De a hozzátáplás és szoptatás témákban is szálltam már ringbe, azóta már nem teszem. A sok babanetse hsz. olvasása, főleg az ilyen témájú vitáké helyre tett. Talán az értékrendem változott, nem tudom. Mi az egészséghez képest az a "probléma" ha a babák 2 hónappal előbb kóstolnak mást is anyatejen kívül?! Semmi! Nekem van egy véleményem, egy gondolatmenetem, amit pl a Dancinál nem sikerült kivitelezni, mert olyan kis zabagépet még életemben nem láttam, mint ő.

Egyébként most erősen gondolkodom a bölcsi abbahagyásán. Annyira bánt, hogy hétfőn sírt szinte egész nap kis megszakításokkal, hogy Anyaaa! Jó, unatkozik itthon, de legalább nem sír utánam, mert velem van. Még egyszer megpróbáljuk, ha már berfizettük a hónapot megvárom a végét, talán még jól sül el, de ha nem megy akkor kiveszem. Ahogy mondták, legalább 40 fő vár a megüresedésre!!! Szóval probléma nem lesz és lehet nekik a munka miatt kell, nem csak azért mert "úgy gondolják a gyereknek kell" (magam idéztem)

Jajj, miért nem rak rendet a ház magának? és milyen dolog, hogy nem találták még fel az önmosogató, helyürelibbenő tányérokat-poharakat?

Dancinak már nem sárga, hanem átlátszó vízszerű folyik az orrából, mit folyik, ömlik... Szerencsére! A sárga alig akart kijönni, le volt tapadva. És nagyon hurutosan köhög! Már második hete! Ha jövő hétfőig nem javul megyünk a fül-orr-gégészetre. Bár szívem szerint már most rohannék.

Kép
sasha
 
 


Ilba, ja, hogy ez humor volt, akkor nem csoda, hogy nem értettem :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sasha,
szerintem is várjál még! Ha minden gyereket kivennének a bölcsiből, oviból, mert sírt (főleg a beszoktatkás alatt), csak a gondozónők lennének magukban. Megmondom őszintén, én már előre borzongok, hogy hogy fogom kibírni, ha Livi nem velem lesz, hanem az oviban és mi lesz, ha sírni fog utánam, de azé okoskodok! :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat Tesóm felé, még nem beszéltem vele, mert tutira alszik. Biztos sokat melóztak az éjjel. Meg ki tudja, készenlétben vannak-e még... :roll:
Éjjel megint volt egy csomó ébredés. Nem tudom, mikor lesz valami javulás... Ha 1 hónaposan 3 hós koráig végig tudta aludni egyetlen mukk nélkül az éjszakákat, akkor most miért nem?!?! :shock: Leteszem aludni, és álmában annyit mocorog meg forgolódik, hogy esküszöm, egy csomószor azért ébred fel, mert elfogy a mozgástér és ráébred. Mindig fent van az ágy végében :shock:

Végre rendőreink is virítottak az éjjel! Öröm volt nézni, ahogy oszlatták a tömeget, és IGEN, ezt így kell csinálni! Úgy, ahogy tegnap csinálták. Lóval, kutyával, vízágyúval, könnygázzal... Felszólítani a tömeget, hogy hagyja abba a cslekményt, különben kényszerítő eszközt fognak alkalmazni. És ha a csürhe nem hajlandó széledni, odab...ni nekik! Este nem néztünk tv-t, nem tudom mutatták-e, de a HírTv-ben megy a kommentár nélkül minden órában. Újabb kedvenc jelenetem: csürhe egyik tagja megpróbál jópofizni a kutyás rendőrrel, ill. a kutyával. Nyúl a kutya felé. Rendőr nem eresztheti rá a kutyát (pedig tutira ezt tenné legszívesebben :lol: ), de ahogy nyúl az emberünk a kutyi felé, eb megugrik, és rendőrünk úgy téve, mintha az ebtárs ugrott volna akkorát, kicsit jobban ráengedi a pórázt. Baromarcú akkorát ugrott hátra, majd' seggre esett :lol: öröm volt nézni!

Ezen már én is agyaltam, hogy télen hogyan és hol kellene megoldani a talikat. Mert az szép és jó, hogy ott vannak a bevásárlóközpontok, de ott nem tehetünk le pokrócot és nem ücsöröghetünk jókat dumcsizva... :lol:

Álommanó, hol vagy? Megint jöhetnél.... :roll:

Kép
mancs
 
 


Mancs, küldöm, nekünk már nem kell :)
Vendég
 


Gabus most lemegyünk egy órácskára aztán itthon vagyunk. :lol:

Kép
vanília
 
 


Nekünk is Samsung tv van, meg tesómnak is... Érdekes, tesóm egyik haverja is a Samsungnál vmi mérnök. Ő is ezt a tanácsot adta, hogy Samsungot NE. Vagyis szólt, hogy most pár hétig NE, mert vmi szar alkatrészt kaptak vagy mi. Öcskös meg akkor akart tévét venni.

Kép
mancs
 
 


Vanília,
és nem áll fenn annaka réme :twisted: , hogy Ádusz akkortájt épp aludni fog?

Mancsi,
én néztem éjjel fél háromig a közvetítést, valaki egy lovacskát is meg simogatott. Gondolom, a rajta ülő rendőr is visszasimogatta volna a palit! :twisted: (Pali... kábé 18 éves...)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Eszti, álommanónak rossz címet adtál, Noki most ébredt kb 4 órás délelőtti szendergéséből. Akkor postázom tovább Mancsnak.

Kép Kép
coolasa
 
 


4 órás?????????
Micsináltál vele?! Leütötted? :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Négy óráhát????
Bence életében (mely igencsak hosszú :)) egyszer aludt négy órát nappal egyhuzamban, amikor az első istvános talira mentünk, és ott úgy kifáradt, hogy utána a földön játszás közben aludt el, és fel sem ébredt, csak négy óra múlva. :)
Vendég
 


Öcskös
Kép Kép

Az elsőt már felraktam régebben (úgy látszik Gabuska figyelmét elkerülte :twisted: ). A második az esküvőnkön készült. Míg én táncoltam, Tesóm meg a többiek elkötötték a Petit, némi váltságdíj után viszont visszakaptam :lol: Elkötés módját látjátok? :wink: :lol:

Kép
mancs
 
 


Tényleg Mancsi, emlékszem erre a képre, még meg is jegyeztem, hogy mennyire hasonlítotok. :wink:
Elkötés: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Na most sikerült végig olvasnom az éjszakai termést!

Gabi:

Szilvi déltől alszik,a fél három nekünk is jó időpont.Együtt menjünk?

Vanilia.

Köszi a meghivást és mi is ott leszünk.

Az éjszaka ma borzasztó volt,nem sokat aludtam megint.Pedig olyan szépen indult az este:Szilvi 9-kor már durmolt,igy gondoltam jövök netezni.Ahogy leültem,már hallom,hogy kiabál ada,ada,és megjelenik a távirányitóval teljesen éberen.Erre sajna kikapcsoltam a gépet és mentem altatni.És éjfélkor még nem aludt,ahogy becsempésztem az ágyába máris fenn volt.

Bubek:
Amint látod,igy alszunk.Néha fél éjszakát képes a helyén végig aludni,néha 10 percenként fent van.Cicizés ezerrel megy,nem tudom,hogy fog erről leszokni.
Pakolás ismerős :D Én már régóta madzagolom a fiókokat.Egyetlen fiókzárat vettünk,de azt leszedte az első félórában.

Sasha:
Szilvi is szokott telefonálni,ha sikerül megszerezni a telefont.Egyik nap arra mentem be,hogy egy fickónak gagyarászik,az pedig válaszolgat neki.Majd meghaltam a röhögéstől!


Szomorú ami most folyik az országban.Tegnap Feri előadta,hogy csak egy pár évet kell kibirnia a népnek és minden jobb lesz.De könyörgöm és addig???Folyamatos az elszegényedés,mindenki hitelekből él,kölcsönöket vesz fel már most isSzinte hónapról hónapra élnek az emberek..Nem látom a szép jövőt és ez a borzasztó!

Felkar :D seprű:erre miért is van szükség?Nem elég ha van poszivom azzal még jobban és gyorsabban fel tudom szivni a koszt nem?Nem kötözködésből kérdezem ám?Régen anyukáméknak is volt,de már akkor se értettem,hogy minek!

Szilvi már fel is kelt,félóra után :twisted:

Kép

Kép
novum
 
 


Lósimogatást én is láttam. Kár, hogy ilyen fegyelmezettek ezek az állatok.... :twisted: :twisted: :twisted:

Álommanó még mindig nem ért ide.... :shock:
4 órás alvás?!?!?!?!?!?!?!?!?! :roll: Nemhogy nappal, éjjel sincs ilyen..... :evil: :cry: :shock: :roll:

Dia, Mindenki,
van skype-unk! mics07 a cím. Ennyi elég? Fogalmam sincs az egészről, csak azért tette fel tegnap Mbá, hogy át tudd küldeni a képeket... Sose fogom használni.

Kép
mancs
 
 


Ha esetleg vki nem tudja elképzelni, mekkora lehet a "kistesóm", akkor legyen elég annyi, hogy Mbánál még pár centivel magasabb... :lol:

Kép
mancs
 
 


sziasztok!

szia mancsom:) fel se hívsz :cry:
gondoltam benézek hosszú idő után, látom, egy kis politikai tartalommal is bővült az oldal. na nekilátok fogalmazni véleményt (most van kis időm is), ha kiváncsiak vagytok ra, de nem lesz rövid :twisted:

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Mancsusz,
az első képet valóban nem láttam, mikor tetted fel? Lehet, hogy épp felújítottunk és nem olvastam akkor vissza, csak a 2 utolsó napot. :oops:

Igen, őt láttam az iwiw-en.

És mi volt a váltságdíj?

Mancsbá sem egy kertitörpe, de a Tesód még nála is magasabbank tűnik. :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs, skype-ot indítsd is el, ha valamikor Dia benéz ide, és meglátja az üzidet, nyilván elküldi neked a cuccot skypon, de ehhez szüksége lesz arra, hogy elfogadd a küldendő anyagot, ami roppant bonyolult, mert egyetlen ujjperced mozgatásával, áldozatos munkával meg kell nyomnod az "oké" gombot.

Igenis 4 órát. Nem szokott ilyet, de ma kicsit korábban ébredt, és éjjel amúgy is 1x felkeltünk enni is (Mancs, mostbiztos sajnálsz engem, hogy "tényleg? 1x? Szegéééény"). De szerintem az áll a hosszúalvás hátterében, hogy mostanság változnak a relaxálási szokásai, közelít egyre inkább a napi 1 felé. Amíg ezen sorokat írom, persze azalatt sem kiabál, hanem csendesen gügyörészve nézelődik az ágyában, és vár a sorára. Ez most úgy hangzik, mint valami szirupos popsitörlő reklám, de tényleg ez a kökemény valóság mifelénk...

Kép Kép
coolasa
 
 


Látom, sikerült egy időben több hsz-t is produkálnunk. :D

Mancsi,
pedig küldtem neked egy integetős ikont, de már értem, miért nem integettél vissza.

Timi, mehetünk együtt. Gyertek fel előtte.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancson kívül a többieket hogy találom meg skype-on?
Engem a nevemen megtaláltok, ha szühükséhégehetek lehenne ráhám. :) Emlékeztek? Volt idő, amikor állandóan így beszéltünk a suliban. Jesszus.... :oops: :wink:
Vendég
 


Evesztivi, évén evemlévékszevem.

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabi,
hol küldtél? A szkájpon? Lehet, hogy tényleg akkor tettem fel a képet, amikor felújítottatok. Júli 21-i termés. :) Váltságdíj: 1 torta, 1 üveg Vili (ha jól emlékszem) :D

Megyek, kiteregetek, aztán vasalok :evil:

Petike elaludt végre.

Kép
mancs
 
 


Evesztivi,
gavabuvuskava1977

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi.

Oké,előtte küldök sms-t!

Kép

Kép
novum
 
 


Én hülye vagyo a szkájphoz. Inkább megyek teregetni. De mostmár tényleg!

Kép
mancs
 
 


Halihó!
Az álommanó ide is elért, csak sajnos vár rám egy csomó vasalnivaló, így nem érek rá, hogy kifejtsem politikai nézeteimet. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


halihó,
most csak nagyjából olvastam és csak annyit mondanék, hogy annyira örülök :lol: , hogy ilyen társaságba keveredtem! Most épp a toleranciára gondolok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
pussz, majd jövök
jumam
 
 


Itt is itt az álommanó, remélem most nem csak 1 órát időzik nálunk.

Mancsi,
írtam Neked! Ezt se látod???

Eszti,
Férjuram neve, Beni képével. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, méghogy maradjon sokáig.. értsd meg, az álommanőnak sűrű az időbeosztása, ez egy stresszes munka.

Kép Kép
coolasa
 
 


Vuka, akkor neked most a Vasalómanóra volna szükséged, ugye? De attól tartok, az egy másik fórum, mert itt még nem járt.

Mancsbá meg csak ijesztgetett bennünket a tengernyi idejével, meg a nézetei kifejtésével.

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
na nem kérem, hogy 4 órát maradjon, most 40 perce alszik, mindjárt megebédelek és onnan még 1 órácska pihit kérnék. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Halihó!

Ádusz rájött a szekrényből kipakolás gyönyörére. sajna.

Kép Jön a rossz idő!

Kép kell a sapka, sál, keztyű (kesztyű?) :-(

Gabus, Timi Ádusz most aludt el. Kb. egy óra jöhettek nyugodtan fél három felé.

Mancs imádom a hozzászólásaidat a rendőrökkel kapcsolatban. Mondjuk nehezen képzellek el roham szerkóban. :o

Olyan seprű szerű a mamámnak is volt, amolyan porszívó helyett. Sok szösz felszedett. Tesóméknál láttam a hétvégén akkusat. Azt mondja a vacak szőnyegükről azt a szösz is felszedi a kefés részével amit a porszívó nem. És rájöttem ám azé jó, mert ha gyerek alszik én nem tudok porszívózni, de ezzel még lehetne takarítani.

Kép
vanília
 
 


Mancs!

Kissé, mintha elfogultság lenne a szavaidban... ehhhem!
Az a baj, hogy az élet nem fekete és fehér, hanem színes, így a tüntetőket se lehet egyöntetűen csürhének nevezni! Igenis megértem őket, hogy feldühödtek, azt már kevésbé, hogy miért rombolnak, de ha megnézzük a történelemkönyvekben a forradalmakat, akkor rá kell, hogy jöjjünk, erőszak nélkül, csaták nélkül nincs győzelem.
Ahogy néztem a híreket, hallottam egy fontos momentumot, ami eddig kimaradt, legalábbis nekem.
A tüntetők petíciót szerettek volna átadni valakinek, gondolom MSZP, (de csak gondolom, mert pontosan nem tudom, két pelenkázás, meg egy szoptatás között baromi halk tv-nél, mert altattam is közben), szóval petíciójukat nem vették át, senki sem foglalkozott vele, és még annyit se mondtak nekik, hogy bu! Ha jól emélkszem ezek után vonultak át a tv-hez, hogy majd ott, aztán más lett belőle. A tüntetők akarnak valamit, a rendőrök meg intézkednek valamit, a kettő ellentétes egymással, sőt ütközik és ebből jött az ütközet. A tegnapi meg már... az is kapott aki nem kért.:(
A pacit meg én is megsímogattam volna, de a kutyás részen én is jót röhögtem. A pacihoz barátsággal fordultak, látszott, hogy csodálják az állatot, a kutyához, meg egy láthatóan ittas fazon nyúkált.
Nekem így jött le, de hát a szita agyamról ne feletkezzünk meg...

Kép
sasha
 
 


Sasha,
én véleményem meg az, hogy röpke 30 évem során már én is éreztem magam úgy, hogy nem hallgatnak meg, sőt igaszságtalanok velem, sőt még meg is hazudtólnak, de mégsem gyújtottam fel az illető házát, vagy autóját, de még a munkahelyét sem vertem szét.
Tudod akkor már nem az én problémámról beszéltek volna, hanem arról, hogy mit csináltam ...
És azt is nagyon remélem, hogy a történelemkönyvekből ismert háborúkat, forradalmakat én már nem fogom megtapasztalni, hogy milyen is!!!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Álommanó másfél óra után elvonult, így kénytelen kelletlen be kellett fejeznem a vasalást. :wink:

Olyan jó, hogy egyesek minitalit tudnak rendezni lakásban, tök jó, hogy ilyen közel laktok egymáshoz.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Még annyi, hogy Mancs a csűrhe jelzőt valószínű nem a békésen álldogáló, esetleg egy transzparenst tartó emberekre értette, hanem azokra, akiket látsz a tv-ben, hogy tőrtek, zúztak, mint egy állat. És ők igenis egy csűrhe, van 1, akinek annyi sütnivalója van, hogy balhé van menjünk, és a többi meg megy utána. Mint a birkák!Megkérdezném ezeket az embereket, hogy ezt most miért is csinálták, de az sem lepne meg, ha nem mindegyik tudná megmondani még azt sem, hogy ki az a Gyurcsány.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?