Új privát üzeneted érkezett!

Mancsusz,
szoktak lenni MSZP-s meg Szödöszös meghívottak is, meg beszélgetős műsorok mind2 oldalhoz tartozó elemzőkkel stb. De Miépest egy kezemen meg tudnám számolni hányszor láttam, pedig azóta nézem, mióta van a csatorna. Jobbikost is csak akkor és azért hívtak be, mikor megalakultak és pattogtak, hogy rájuk kell szavazni, mer a fidesz tutyimutyi. :lol:

Tesódról szívesen megnéznék egy fotót, de persze nem várom el, hogy tegyél fel. Csak célozgatok, köhömmmmmm.

Petikének, meg neked kitartás a fogmanókhoz.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Apa a REBISZ-nél dolgozik. Hála nem hivatásos. Csak a háttérben segédkezik. A járműparkot igazgatja, momentám most a leamortizált vízágyút és a tönkrevágott két hónapos új autókat. Na nem baj majd az adófizetők pénzéből lesz másik. Erre nem gondolnak az okos tüntetők. :twisted:

Nem akarom elkiabálni, de úgy tünik túl vagyunk a betegségen. Ádusznak ma már nem is kelett szívni az orrát. Tök tuti! :lol:

Ilba nem férj csak jelölt! :lol:

Kép
vanília
 
 


Vuka,
köszi, már nincsen meg a papírja. A Rhinatiolon rajta van, hogy nem lehet.

Mancs,
én is köhömmmm. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

 
 

Mancs
Nem... azok a keresztszüleim... :) Nagyon aranyosak.
Após az órás...

Fogacska miatt nyűgünk de még nincs eredmény...

Á dehogy fogytam ezeken a képeken különösen nagy hegyomlás vagyok... :roll: :oops: de azért aranyos vagy... :)

Igen az atya az aki összeadott!
Hihetetlen jó fej emberke! :)


Mindenkinek köszönjük a bókokat! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Vanília,
köszi az invitálást, aranyos vagy! Elfogadjuk! :D Délelőtt, délután? Meg még függ a törpik alvásától is.
Én egy picit megáztam, Livi nem, mert az ernyőn kívül átkötöttem a babakocsin az esőkabátomat is. Szóval ő vígan nézelődött és elmajszolt egy fél kiflit az úton.

Annyi mindenre elszórják az adónkat, 2 autón nem múlik. Na jó, ez most csak egy ízetlen tréfa volt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mamacka,
az, akire Mancs írta, hogy az Apósod, de nem az, nagyon hasonlít az öcsédre. De nem az Apukád. Esetleg Apukád testvére?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sokat gondolkodtam, hogy egyáltalán leírjam-e a véleményem... távol álljon tőlem, hogy bárkit megbántsak... nem vagyok benne biztos, hogy egy babás fórumon erről kell beszélni (még akkor sem ha nekem meglehetősen szívügyem ) de ez is én vagyok.... bár valószínűleg nem leszek valami népszerű...

Gabuskával teljesen egyetértek abban, hogy ez az egész sajnálatos pusztítás a lényegről tereli el a figyelmet, ami szerintem egyáltalán nem véletlen... kb 100 olyan vandál pusztításáról szólnak a hírek, akik zömének nem is ügye ez az egész csak lehetőséget látott, hogy romboljon, törjön-zúzzon. Ez jól látszott a rendőrökkel szembeni hozáállásukban is, ütötték, verték köpdösték őket mert egyszerűen jól esett levezetni a gőzt, köze nem volt ahhoz amiért a sok ezer ember az utcára vonult (szerencsétlenek mit tehetnek az egészről, biztos volt köztük jópár aki legszívesebben szintén tüntetett volna)... Ezt a csürhét megtalálni bárhol ahol alkalmat találnak legyen az focimeccs vagy bármilyen gyülekezés... a tüntetésnél pedig remekebb alkalmat keresve sem találnának, hogy jól kitombolják magukat. Viszont amíg róluk szólnak a hírek, addig sem kell beszélni emberek ezreiről akik csendben tüntetnek az ország különböző városaiban
.(a kereskedelmi csatornák műbalhés műsorai Mónika show, Balázs és társaik.... is ezt a célt szolgálják, hogy eltereljék a lényegről, a valós problémáról a figyelmet)

Írtátok már nem tudom ki, hogy micsoda szégyen ez a tüntetés...
A szégyen véleményem szerint az, hogy olyan miniszterelnöke van ennek az országnak aki arra büszke, hogy "őszintén" megmondja hogy hazudik... :( aki emberek millióit csapja be... aki mikor érezte, hogy a hazugságokat már tovább nem lehet görgetni egy ügyes húzással a sz...-ból glóriát fényez magának, csak, hogy mentse a bőrét, akinek profi módszerei vannak a jobboldal démonizálására és remekül tudja manipulálni az embereket.

Ha nem lenne gyerekem az elsők között kint lettem volna én is.
Én büszke vagyok arra, hogy Magyar vagyok, büszke vagyok erre a kreatív, tehetséges népre, a múltunkra és remélem a jövőben is büszke lehetek... Szeretem ezt az országot és szeretném látni a fejlődését szeretném ha élhető lenne, szeretném ha az értékei elherdálása helyett tudná kamatoztatni azokat!!!

Én a Hír tv-t egy nagyon jó csatornának tartom, bár sokszor próbálják besarazni így akik nem nézik könnyen el is hiszik amit róla hallanak de sokkal pártatlanabbul küzvetít (a külföldi sajtó szerint is)mint bármelyik kereskedelmi csatorna(nem véletlen, hogy a másik két csatorna ki sem ment) sokszor le sem adja az eseményeket a Tv2 vagy az Rtl vagy olyan durván ferdítenek, hogy ihajla.
Szerintem most is nagyon korrekt módon leadja az őket pocskondiázó riportokat is. A szélsőségektől pedig teljesen elhatárolódik, csak mivel a kereskedelmi tévéken mást sem hallani mint hogy micsoda szélsőséges és lázító ezért aki nem is nézi őket az egyszerűség kedvéért szintén ezt valja. Hamár a lázításról van szó, abban a heti hetes sem kismiska de mivel olyan "jópofa" észrevétlenül lopja be elveit az emberek tudatába.
Mellesleg a tegnapi riporter szerintem is hagyott némi kívánnivalót maga után de nem tudom én hogy viselkedtem volna a helyében abban a helyzetben.


...na jó hosszú lettem...

lehet inkább képeket kellett volna feltöltenem :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Gabuska
Nem, ő anyu testvérének a férje...
érdekes, hogy hasonlónak látod! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac,
ne már!!!! Egy az egyben a Tesód! :shock: :shock: :shock:

Az a baj, hogy ha valaki büszke rá, hogy magyar, az nacionalistának van feltüntetve. Sajnos. Én nem tudnám máshol elképzelni az életemet, ha kiteszem a lábam a határon már honvágyam van, a Himnuszt mindig megkönnyezem, de ez egy dolog. Ilyen a lelkületem. Nem ítélem el azt, aki azt vallja, hogy véletlen, hogy hová születünk és nem "hatja meg" a nemzetisége. Viszont visszafelé ez nem működik. Amíg (2-3 évig) kint volt egy icipici nemzeti színű szalag a táskámon (és nem azért, mert O. V. aszonta, hogy tegyem ki...), sokszor voltam kirakat-magyarnak titulálva. Amerikában a legtermészetesebb dolog, hogy a házakon kint van a zászló. Meg a kocsikon. Itthon meg annak kell szégyellnie magát, aki kiteszi. Sajnos nem tesznek különbséget a valódi szélsőségesek (mert tudjuk, hogy vannak) és azok között, akik szimplán csak SZERETIK a hazájukat. UFF.

(2002-ben ott voltam a Kossuth téren a két forduló között, életem egyik legfelemelőbb élménye. Pszt!)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancsi,
ugye azért tüntél el, mert a tesódról keresel nekünk fotót? :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Már nem is kell, asszem megtaláltam az iwiw-en. Juhéééé! :D Ha ő az, akkor nagyon szép szál embör, mint egy vízilabdás. :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nem igaz, hogy ezt is nekem kell összeszedni!
Kép

Így ni, be a kukába!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nagyon húzós napjainkat éljük, de igyekszem bekukkantani hozzátok, ha írni nem is tudok. Hétfő hajnal óta egyke vagyok, azaz párom külfödön konferenciázik, s szombaton jön haza valamikor.

Mancs,
asszem te írtad, hogy odavagy a Zeusz márkájú tzazikiért, s hogy nem tudod, mitől olyan sűrű, krémes. Eláruljam a titkát? Ott van a dobozán az összetevők között, s úgy hívják, hogy étkezési zselatin. Rajtatok bebuzdulva ma elzarándokoltam egy Plusig, s jól bevásároltam, s egy tzaziki felfalása közben nézegettem a dobozát.

Bubek,
ha jól emlékszem, te írtad, hogy nektek van vízszűrős porszívótok. Tényleg igaz az, hogy nem érezni a használata közben azt a tipikus porszívózós szagot? Amit mi kinéztünk, egy Vorton Aqua névre hallgató, 18-20 eFt-os jószág, egyre inkább erre hajazok.
eladó ház: a szüleim háza eladó Kecskeméten, s azért is írtam, hogy nem a mi kategóriánk, mert ez egy elég nagy, nappali plusz kb 6 szobás (ahol a nappali 40 nm-es, 6.5 m-es belmagassággal) ház, benn a belvárosban. Most az induló ára 69 M Ft, tavaly óta 10 M-t vittek le belőle. Az a baj, hogy azon a területen egy ekkora telek ára kb 60 M Ft, s egy ingatlanos is mondta nekik, hogy azért telekár alá már ne vigyék le. Sajnos ilyen ingatlanokra nulla az érdeklődés, pedig a család sok gondját megoldaná, ha elmenne.

Mamacka,
a párom is egy az egyben ezt írta volna, mint te, nagyon hasonló a gondolkodásotok. Nincs meg az email címed nekem (amúgy valahogy sikerült úgy törölgetnem a leveleimet, hogy szinte senkinek a címe nincs meg a topikból). Megadnád (vagy dobnál egy mailt a kormi75 kukac freemail.hu-ra? ) A párom akart tőled kérdezni pár dolgot, azzal kapcsolatban, hogy ugye jól emlékszem, ti voltatok nyáron katolikus családi táborban? Azt kérdezné, hogy nektek van valamilyen Kolping egyesületetek? A párom benne van egy itteni egyesület alapításában, s szeretne érdeklődni, hogy máshol hogy működik.
S igaza van a csajoknak, nagyon csini vagy a képeken!

Nálunk nátha távozóban (az idegeim maradékával), alváshelyzet változatlan. Tegnap Levente felállt a nappaliban a puffba kapaszkodva. Elötte Benedek etetése közben épp azon filóztam, hogy hova lett az a zsemle, amit Benedek délután eszegetett, mert tutira nem ette meg. Lenézek a szőnyegre, s ott ücsörög Levente, tömi a szájába a zsemlét, legalább a fele hiányzik, a szőnyeg meg merő nyálas morzsa. Ennyit arról, hogy én milyen szép fokozatosan akarom bevezetni a kajákat, s a lisztalapúak elvileg még kb egy hónappal odébb lettek volna. Elkoboztam a zsemlét, s utánna felháborodásában állt fel őkelme. S azóta folyton lesi a puffot, kanapét, milyen kaját tudna Benedektől elcsórni, mert Benedek előszeretettel eszik úgy, hogy ezekre a helyekre teszi le a tányérját.
Benedek végképp nem hajlandó az ágyában aludni, amióta visszajöttünk Kecskemétről, le lett véve a rács az ágyáról, s tök klassz kuckót csináltunk neki. Szerinte is klassz, csak nem alvásra. Mára már odáig jutottunk, hogy az ágya elött az új szőnyegen néhány takaróval megágyaztunk, egyelőre feladtuk a témat. Reggelre meg úgyis mindkét gyerek nálam köt ki.
Leventét anyám elnevezte kis tanknak, mert ha valamit elhatároz, igazi lelőhetetlen tankként hajt a célja felé.
A fiúk két sportágban is sikerrel indulhatnának: váltóalvás és szinkronnyafi. A mai teljesítményük alapján tuti nyerők lennének.
Ma itt volt anyám, főzőtt Benedeknek húslevest (amit meg se kostolt). Megyek, elpusztítom, aztán pihizek az első ébredésig.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Én is ott voltam és olyan élményben volt részem amelyet soha nem felejtek el.
Megjegyzem a kereskedelmi tv-ben egész más jött át így aki nem volt ott, csak az alapján alkothatott véleményt.
A zászlóval kapcsolatban szerintem is felháborító ami ebben az országban van...magyar emberként félnem kell ha viselem de a mindent elárasztó amerikai zászlódömping természetes.
A szélsőjobb mérete, hatása, szerepe nagyon erősen el van túlozva...ennyi erővel mi is azok vagyunk mert ott voltunk a Kossuth téren, sokkal kevesebb szélsőséges ember van mint amennyivel riogatják az embereket.(ez is a démonizálás része)
Én 2000 ben kint voltam egy nemzetközi iskolában ahol együtt éltünk kb 13 nemzet fiai lányai... ott minden országnak be kellett mutatkoznia egy nap... előadást tartottunk táncoltunk tipikus nemzeti ételt főztünk... nagyon élveztem ... én akkor ott a felkészülés alatt döbbentem rá, hogy mekkora értéket hordoz ez a nemzet, mennyi fájdalommal terhes és mennyi hazugsággal van beborítva a múltja (hihetetlen volt látni, hogy a szlovák és román fiataloknak gyökeresen mást tanítottak a történelemről)

Ez a Hír tv elleni kirohanás is műbalhé. Az egyetlen csatorna volt amelyik egyáltalán közvetítette az eseményeket. És azt az elöbb kihagytam, hogy voltak problémák (pl a tölténnyel kapcsolatban) de azért az a riporter kifejezetten kétségbe volt esve, hogy mi lesz a rendőrökkel idézem: "Úristen Úristen ott élő emberek vannak!"
És azt is ecsetelte, hogy a rendőrök oda csak ki vannak vezényelve nem rájuk kell haragudni azt meg senki nem várhatja tőle, hogy nekimenjen egy felbőszült tömegnek. no mindegy...



...no megyek aludni mert szét esek...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mancs
Még neked akartam írni, hogy Áron is nagyon nyugtalan mostanában éjszaka. Most is felkelt éjfélkor. Én már arra is gondoltam, hogy lehet kezd kevés lenni neki a tejem?
Még te sem adsz semmi mást ugye?




Én képzeljétek már tele raktam a fagyasztót őszibarackkal... olyan kis vicces a sok pici zacsi... ha anyatej nincs fagyasztva, akkor legalább legyen barack...




Kormi
holnap ha tudok írok de most a férjem kiebrudal...

Zeusz márkájú tzaziki???, hogy mik vannak! az meg, hogy néz ki? Mi sajátot szoktunk gyártani... bár lehet nem ugyanarról beszélünk...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Jó estét kívánok!

először is, én nem politizálok. Így nem is fogok mostse. :lol:
(véleményem ugyan van, de valahogy nem akaródzik ki most belőlem. Bocsássátok ezt meg nekem.)

Szóval...

Betegek, gyógyuljatok meg hamar! Pedig Ilba írta a talit, de ha ennyien nem vagytok jól, akkor bizonyára egy kicsit tolni kéne rajta. Pedig csütörtökön-pénteken már kircsi idő lesz, aszongyák!
Na?

Köszönjük a köszöntéseket. Bizony, már kilenc...jelentem tegnap voltunk tanácsadáson, Marci 8100 g és 71 cm. (szerintem inkább 72...de mindegy) És dokinéni közölte, hogy nem elég, hogy kint van 8! foga, de jönnek a hátsók is. :x Meg mondta hogya hőemelkedések miatt azért vigyek be a laborba pisimintát, hátha esteleg egy elhúzódó felfázás....zárjuk ki azt is....szóval majd most valamelyik reggel pisit gyűjtök. :lol:

Coolasa, Dia köszi minden átjött.

Ja és ezúton kövezem meg magam, amiért Siklós dokit hírbehoztam, mert az akiről a minap írtam, az nem az a doki!!!!

Köszi a fényképet, és Jumamnak is!
Akiről én írtam, az egy töpszli kis mitugrász (az én 160 cm-em környékén jár, de lehet,még kisebb is) és Siklós doki arca az úgymond még kedves is ahhoz képest, ahogy a kis p.cs kinéz...

Nálunk meg Marci felállította magának a káosz elméletet. Mindennemű rend, és helyén való dolog ellenkezik a nézeteivel, és eme nézeteit tettlegességben fejti ki. Magyarul: Ami ruha össze van hatogatva, azt szét kell dobálni. Ami a szekrényekben van- legyen az BÁRMI!!! - azt ki kell hajigálni belőlük, valamint a fiókok is ezen kategóriába tartoznak. Továbbá a játékok nem lehetnek egy helyen összehalmozva, és a pelenkák (amik a pelenkázón vannak szépen összerakva kikészítve) sem lehetnek oszlopban. Van egy építőjátéka, olyan mint a lego duplo, csak puha gumiszerű anyagból - na abból sem lehet 3 db-ot összerakni mert azt is szét kell rombolni. Még nincs vége....
A telefon (vezeték nélküli) nálunk kényszerűségből a földön van. A kábel nem elég hosszú, olyan idiótán kötötte be a telefonos csákó... :evil:
Na szóval a telefon ha a helyén van, akkor az ott nincs jó helyen ki kell venni a töltőjéből (normális esetben ebbe van beleállítva) , és el kell hajítani a szoba egy távoli sarkába.
Szóval ilyen elképzelései vannak Marcinak a világ megfelelő rendezettségéről. Ja a szennyestartót már sajna feléri, kinyitja, és kidobálja a benne lévő ruhákat is.
Komolyan gyerekek, szinte egész nap megyek utána, ruhát hajtogatok, meg játékokat rugdosok arrébb, hogy ne törjem a lábam, meg telefont teszek a helyére, meg...meg....mittomén....hogy a tényleges és menthetetlen KÁOSZ-tól mentsem meg magunkat. Már spárgával összekötöttem pár szekrény fogantyúját, ahol a veszélyesebb dolgok vannak. Tiszta gáz....meddig tart ez?????(Na jó azért nem ennyire durva, mert inkább együtt nevetünk az egészen,a mikor csinálja, de azért tényleg remélem lesz olyan idő is, amikor a visszapakolás is szóbajöhet játékként.)

Iba, (és aki még meg van fázva - Sajtine asszem) inhalálj kamillával, diapulmonnal, (vagy eulkaliptusz-olajjal)! Félóra -óránként kb 3-5 percig. Felső légútra kiváló gyógymód. Nekem 1 nap alatt kitessékeli a cuccokat az orromból is, és a köhögésre is jó. Csak vigyázz, hogy a forró gőzt orron be és szájon ki fújd, mert máskülönben csak jobban bedurrantja a légcsövet, torkot.

Mamacka,
már megint imádom a képeiteket!!! Olyan nagyon meghittek! :)

Natasa,
amikor k.rja az ágyat, azon itt röhögtem, mert tényleg olyan!!! Bár MArcinál ez igen rövid ideig tartott (2 nap) mert utánna már kúszott...de télleg olyan volt...hehe... :lol: :lol:

Mit akartam még....?Ja, hogy Sasha olyan jó, hogy neked ennyire sok tapasztalatod van!
Biztos Zsódajumam is és Kormi is már nagyon gyakorlott. Én nagyon örülök annak - a többieknek is naná - hogy tőletek mindig lehet kérdezni, mert tuti van valami jó tapasztalatból származó tippetek a gondokra-bajokra...ami nekünk elsőbabásoknak még valljuk be annyira azért nincs....szóval tök jó!!! El ne tűnjetek!!! :lol:

Na a többire nem emlékszem. bedig tuti volt még valami....

Ja Timi, hogy áltok alvással, kisággyal?
Mostanában Marci is állandóan át akar jönni hozzám, és addig nem nyugszik, amíg valamije rá nem lóg a mi ágyunkra...és így alszunk...persze mindig felébred szopizni, és nem tudom mikor szokunk le erről. :?

Beszéltük Tücsökmamival, hogy kéne majd egy téli talihelyet találni - valami oylasmit ami a nagytöbbségtől egyenlő távolságra van, azaz mindenki által kb egyformán elérhető. Szóval valahol bent a városban. Mit szóltok hozzá?

Na, akkor mostmár én is elszenderülök,

itt van egy kis ízelítő a káoszelméletből:
Kép Kép

Meg a Törpike Klubblól! (holnap megint megyünk, hurrá!)
Kép Kép Kép Kép

és egy ráadás: Jó így a Nagyi ölében... :)
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Kormi,
Télleg nincs a porszívónak szaga...ez is jó tulajdonsága. És iszonyú mi koszt szed össze. Én mindig ámulok mennyi dzsuva van benne egy-egy porszívózás után. (és hogy ennyi koszban mászkál a gyerek... :oops: )

Jaaaaaaaaa, Kecskemét (Igen Coolasa, tudom, hogy mondtad te is - csak elfelejtettem erről is írni az előbb, már megint... :oops: )....akkor mindegy....de köszi!!!

Na, akkor megyek, jó éjt!

Ja Gabi,
hogy én milyen irígy vagyok most Livire!!!! Egy angyalka!! Tündérke! Én is akarom, hogy Marci ezt csinálja!!! Nem jöttök át egy kcistit, hadd tanuljon? (Tudom, tudom, messze vagyunk... :cry: )

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Jó reggelt!

Csoda történt Ádusz fél éjféltől fél hétig aludt. Igaz éjfélkor kapott egy fél adag Panadolt, mert úgy ordított, hogy eszméletlen és semmi nem volt jó neki. Most is alszik.

Ma megint pocsék az idő.

Gabuska ne vágj fel azé mert Lívicsek alszik. Aki akkora Unicumos üveget tart a gyerek szobájába! Ne tagadd, hogy lefekvés előtt kap egy felest. Attól én is jól aludnék. Du. valamikor oké?

Bubek őszinte részvét Marcihoz. :lol: Nem semmi csávó! De bíztasson a tudat a fogzás nem tart el még egy évig. Ripsz-ropsz túl lesztek rajta. Mi még egy év múlva is fogzunk majd. Tí meg jókat alszatok. :o

Jövő hét elejére is jó időt mondanak. Hétfő és kedden lesz húsz fok!

Kép
vanília
 
 


Hali

Elolvastam kb éjféltől. Nektek mi jött le? Most vagy én vagyok elfogult, vagy nem tudom... vagy csak az író manipulál nagyon jól?

http://index.hu/politika/belfold/tuntet0917/

Bubek!

Ezen a pakolósdin már túlestünk mi is. Ha vele nevetsz az rossz taktika... nehezen, kínkeservesen szokik le róla. (bár ez már megint egy Gabis dolog, nem biztos, hogy mérvadó...) Dancit már eleve határozott NEM-mel indítottm mindennemű pakolási kísérlete miatt. Látványosabb volt a siker.(de tény, hogy sokkal nyugodtabb természete van)
Telefonzsinórt meg bárhol lehet kapni, még a dugókat is ráteszik ha kéred, nem tudjátok megcsinálni. Aztán csak bedugod a falba, meg a telefonba a jóval hosszabb kábelt. Előbb-utóbb nem csak elhajigálni fogja azt a telefont, hanem felhív valakit... Nálunk Danci csinál ilyet, megszerzi a telefont és egyből tárcsáz és van, hogy "mákja" van és akad beszélgető partnere... vagyis valós számot sikerül tárcsáznia.
A gyermekek rendelméletéről összeállított riport különösen találó és megmondom, hogy ez így van :lol: Mert vagy én vagyok a béna, vagy a gyerekek ilyenek, de nekem nem sikerült még rendcsinálásra késztetni egyik csemetémet sem, vagy csak nagy harcok árán...

Danci az előbb hányta ki a reggeli kakaóját. Annyira elkezdett köhögni, hogy a vége taccs lett, de már rutinosan a wc-hez irányítottam az erősen köhögö csemetét, így gond nem volt. Kidobta, lehúztuk és minden ok.

Gabuska!
Amit a zászló viseléséről írsz az szégyen!

Mamacka!
Igen, sajnos tudom. Felháborítónak tartom, hogy a környező országok népei szemében elferdítették az igazságot, miszerint a régi magyar föld, sose volt magyar, csak !visszakapták! Hogy némulnának meg! Hogy Erdéy sose volt magyar föld, hogy a Szlovák területén -hú most ebben a pillanatban esett ki a fejemből a város neve, de ciki, ahol régen az üléseket tartották és úgymondt a főváros volt- ..... nevű város sose volt magyar, csak kölcsönkaptuk az ülésezéshez!!!!!! Ilyen és ehhez hsonló badarságokkal tömik a nép fejét és miközben a magyar ezt tudja, és a szlovák hisz a tankönyveknek... nem csoda, ha összeütközések vannak a két nép között.

Tényleg!

Mancs!
Lehet egy kérdésem! A fenti linkben az író érdekes rendőri stratégiáról ír. Azt írja, hogy érdekes taktikát alkalmaznak azzal, hogy előrenyomulnak, ezzel felhergelik a jónépet, majd hátrálnak, ahelyett, hogy folyamatosan nyomulnának. Ez egy megkszokott dolog, hogy támadás-szünet-támadás?

Szóljatok, ha túl OFFtopik, mert akkor hagyjuk, csak most érdekel, mert hát ez van napirenden, ez egy olyan dolog, amit nem tudok figyelmen kívül hagyni, igaz sok beleszólásom nincs a dologba... de hát a kimenetele mindannyiónkra kihathat. Meg azért tartok tőle, hogy a túlzott ellenállás a kormány részéről elindítja az igazi káoszt!

Kép
sasha
 
 


Jó reggelt!

Jó sokat írtatok este még, majd mindjárt visszaolvasok.
Most csak azt akartam elújságolni, hogy "csak" 4x keltünk negyed 10 és negyed 8 között. :wink:
Viszont azóta fent van. Hogy bírja ki Tücsökzenéog így??? :roll:
Ahová ma ráadásul Apjával megy, mert én még mindig halálomon vagyok.

Most láttam a Híradót. Ez borzasztó. :(

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Marcika, boldog hófordulót! :)
Vendég
 


Kép Bubek! Mi még csak kicsiben nyomjuk, de fejlődünk!

Kép
vanília
 
 


Kormi, küldtem neked összesített babanetes emailcímeket....

Bubek, Marci olyan édes arcú, én puszilgatnám akkor is ha kipakol a fiókokból, ....és nagyon helytelenül tenném mindezt, mert közben meg én is úgy gondolom, mint Sasha, hogy ez pozitív megerősítés volna neki, mivel azt látja, hogy: aha, anyu nevet, akkor szabad..

Sasha, nem a pozsonyi országgyűlésekre gondolsz?

Télire egy ilyen minimanó-mikimuki vagy hogy is hívják ezeket játszóházat kéne találnunk pl az örsön, vagy blahán, vagy egyéb nagyobb csomóponton, ami sokféle járművel megközelíthető.... ezekben úgy van, hogy az ottartózkodásért kell napi/óradíjat fizetni? Mert az tiszta konstrukció, aki nem tud eljönni, nem fizet, aki meg igen, annak megéri, mert ott a biztonságos közeg, fűtés, toalet, ésatöbbi...

Kép Kép
coolasa
 
 


Utána is nézek most ezeknek a lehetőségeknek, egyelőre Natasának találtam egyet Veresre....
http://www.kincs.info/jatszohaz/jatszohaz.html

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa, ezen már én is gondolkodtam, szerintem jó ötlet. :)
Vendég
 


Eszti, hát lehet, hogy ötletnek jó, nade a megvalósítás....... Most néztem, azokra koncentrálva, ahol nem zenés, nyelvi, ilyenolyan foglalkozások vannak, mert azpknak az óradíja csillagászati, hanem olyanokat, ahova szimplán bevethetnénk magunkat, és ugyanazt művelhetnénk, mint a ligetekben, csak épp fedetten, hát egyelőre 600 ft-os óradíj a legmértékletesebb, és akkor még nem találtunk okés helyszínt...

Kép Kép
coolasa
 
 


Szerintem ennél olcsóbb nem is nagyon lesz, főleg központi helyen lévő. :(
Vendég
 


hali!

Coolasa:
igenigenigen!!! én is ezt akartam mondani, hogy nagyon-nagyon szeretnék veletek találkozni télen is, ősszel is. Ha ti nem lennétek, szerintem már bediliztem volna a gyerekes magányba, a nagy aggódásba, bizonytalanságba. :D :D

Bubek:
:D pakolás, Gergő is ezerrel csinálja, megmondom mi az én taktikám: nem pakolok el, minek úgyis kiborítja, így viszont a kupihoz hozzá sem ér :P :P hátha egyszercsak elkezd majd visszafele pakolni :D

porszívó:
mi is akarunk másikat, viszont nekünk az Elektropont (asszem így hivják) nem javasolták a vízszűrőset, mondván hogy az legyengíti a szívóerőt, hanem csak szimplán porzsák nélkülit. Bár most Bubek ezt megcáfolta. én viszont akarok akkus seprőt is, hogy két porszívózás között ne látsszon a nagy koszi. mi a véleményetek?

lakásunk:
naggyon durva amit csináltak. Most kiderült, hogy aki jött és felmérte az ablakokat sikerült jó szar tanácsot adnia azzal, hogy tokcserét javasolt. Úgy képzeljétek szétbontották a házat, mert úgy be van eresztve a tok, hogy 10-15 cm-t ki kellett bontani a falból, akkora kőműves javítási munka van rajta, hogy sírógörcs kerülgetett amikor megláttam. Arról nem beszélve, hogy gyémántvágóval le le kell vágniuk a szép terméskőből. Okádék az egész. :twisted: :twisted:
Pedig az ablaktokok igaz 50 évesek voltak de k... a jó állapotban, csak le kellet volna csiszolni és fehérre festeni. Most meg kívül belül falazás. És most biztos nem fogjuk bepucolni előlről .... hát nagyon el vagyok keseredve mit mondjak...

politika:
Bubekhez hasonlóan én sem szeretek politizálni, nem is tudok, bár nekem egy ici-picit más a véleményem mint nektek. Én gyakorlatilag minden tv-csatornát utálok, ahogy politizál. A hírtv-t azóta nem vagyok hajlandó nézni, amikor egyszer véletlen odakapcsoltam és egy kerekasztal-beszélgetésen kéjesen fikáztak egy kormánypárti képviselőt kb 1 órán keresztül, de leginkább abban merültek ki, hogy a nézését és a hanghordozását kritizálták, nem amit mondott :evil: Persze senki nem volt ott a másik oldalról, hogy megvédje magát. Na ez még megtörtént kb. 2x, és azóta végképp nem nézem. A királyi tv-t azért utálom, mert sokszor olyan szinten benyal a kormánynak, szinte hízeleg, az meg azért visszataszító. A kereskedelmi tv-k szimplán mindenkit hülyének néznek és valóban mindenből próbálnak hírt csinálni, csak hülye szencációhajhász népbutítás megy náluk. Igen valóban mintha azért lenne mindez, hogy ne vegyük észre milyen nyomorult kis marionettek vagyok, ne a valódi problémával foglalkozzunk, vagyis hogy nehogy felnyíljon a szemünk mi is folyik itt ebben az országban. Csakhogy szerintem ez mindkét oldal érdeke.... Na mindegy bocsi, nem akartam megbántani senki érzelmeit, remélem nem is tettem. Én a történelem legnagyobb tévedésének tartom a demokráciát. Hol működik ez korrupció, lopás, csalás nélkül? Na jó eldugulok, úgysem értek hozzá, meg ki a f...c kíváncsi az én "világképemre"??

Mindenkinek jobbulást, úgy örülök, hogy én nem vagyok beteg.
Vendég
 


Tücsi, mi az az akkus seprű? Én ezt eddig úgy hívtam: a felkarom.
Szerintem pedig elég pontos képet adtál a nagy tvcsatornákról, a hírtv-t még nem láttam, arról nem nyilatkozom.

Eszti, azért ez szomorú, mert pl télen kifejezetten igényelnénk a havi 1-2 találkát, nem? Kinn hideg, nyálkás, komor, bent ellenben jókedv, kacagás, nyalóka. Ez az én világképem - a télről. Vagy egymás otthonában próbáljuk? Vagy....? (kipontozott hely kitöltendő.)

Kép Kép
coolasa
 
 


Én pl. kíváncsi vagyok mindenki világképére, véleményére, mert érdekel. :) Ettől még mindenkit ugyanúgy szeretek itt, mégha nekem más is a véleményem. :) Valahogy így kéne működnie a világnak, hogy ilyen jól elférjen egymás mellett mindenféle ember, mindenféle gondolattal, mint itt mi! :wink:

Tücsimami, ez borzasztó! Én amúgy is el vagyok keseredve, mert olyan nagyon nehéz jó szakmunkást ma találni, mi lesz, ha majd egyszer elkezdünk építkezni, vagy felújítani....... :twisted: :twisted:

Egyébként én is nagyon szeretném, ha tudnánk télen is találkozni, esetleg jó volna majd szánkótúrákat csinálni, akár Kispestre is kimehetnénk, összeszámoljuk, hány kocsi van, hogy mindenki beférjen és uzsgyi! :) Addigra már a kisebbek is talán ülő pozícióban lesznek, és ha nem is úgy, mint a "nagyok" :lol:, de talán élvezni fogják. :)

Meg hát ahogy jön az ősz, egyre kevésbé lehet kinti programokat csinálni, és én már egy nap szobában levéstől is képes vagyok lehangoltá válni.
Vendég
 


Coolasa, szóval igen, én nagyon igényelném a havi 2 talit. :) Akár többet is. :)

A Hír tv szerintem azért nem volt túl objektív a tévétüntetés idején, mert kifejezetten hősöknek, és forradalmároknak titulálta a csürhét, aki betört a székházba. És ez megint csak olaj a tűzre, szerintem.
A kertévék meg igen, szóval a szenzációra mennek, és arra, hogy tuti mindenki odakapcsoljon, hiszen akkor lesz több reklámozó (amiből ugye a sok lóvé van), ha minél nagyobb nézettségi adatokat tudnak lobogtatni.
Dehát ez van, aszongyák, ez a demokrácia, meg ez jó. Egyesek szerint, meg ennél jobbat még nem találtak ki. Hááááát, azért én tudnék jobbat, bár kétségkívül az valószínűleg idealista elgondolás, és megvalósíthatatlan.

(Még szerencse, hogy itt a topicon megvalósítható :))
Vendég
 


Marci, Levi, Gergő, Szilvike,
utólag is boldog hófordulót kívánok nektek, pöttömök!

Timi,
hol vagytok?
Jöttök Vaníliához?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Eszti,
szívemből szóltál! Engem is érdekel, ki mit gondol. :wink:
Meghát annyi mindenről beszélgettünk már itt, sportról, zenéről, miegymás, miért pont arról ne beszéljünk, ki mit gondol a mostani helyzetről.

Tücsimami,
sajnálom, hogy ilyen rosszul alakult a házzal a dolog. Sajnos, ahogy az élet más területén, itt is tele van a szakma kontárokkal. Egy barátnőm (erősáramú végzettsége van) elment a Samsunghoz tévéket összerakni, saját bevallása szerint fingja nincs, mit csinál, úgyhogy Samsung tévét se vegyetek mostanában...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ááááááááá. nem mentünk Törpike Klubba, mert Marci bealudt. Brühühűűűűű!!! :cry:

Téli tali: A Törpike klub csak 300/kopf két órára... :wink:
Na jó ezt azért én sem gondolom ám komolyan...De ilyen kis játszóház szerintem máshol is van. Lehet nincs weben hirdetve, bár a nagy csomópontban lévők azok biztosan hirdetik is magukat. Nem tudom. Talán lehet hogy termet kéne bérelnünk. Ha sokan vagyunk, akkor tán megéri. Bár nem tudom milyen díjak vannak mostanság... :?:

Tücsi,
ne keseredj el. Olyan pipec kis lakás az, hogy nagyon! És szép lesz a végén meglátod! :wink:
Nekünk is van akkus seprűnk. (Coolasa: felkarom :lol: :lol: :lol: ) szülinapomra. Király kis szerkezet, és így csak két hetente porszívózunk (-zik Apa), mert közben fel tudom könnyen szedni a nagyját ezzel. Igaz, jól lemerül a szőnyegeknél, de azért eddig még bírja a starpát az egész lakásra, amikor csinálom. nem tudom mennyibe kerül. A porszívó 20-on valamennyi volt óccsóbban mint a reklámban. Viszont tényleg nincs olyan erős szívása mint a másiknak volt, de szerintem így is hatékonyabb. Kicsit tovább kell porszívózni a szöszöket, de a port meg a koszt azt ugyanúgy szívja.

Sasha, Coolasa
valahogy nem visz rá a lélek, hogy ne engedjem pakolni. :oops: Annyira élvezi, és jó nézni, hogy ennyire élvez valamit. Majd ráérek a tiltással asszem, mert azért van egy két dolog amihez nem nyúlhat, és azt konzekvensen tiltjuk neki, és már meg is tanulta hogy azok a dolgok tiltva vannak. (kivéve a távirányító. azt nótóriusan meg kívánja szerezni...és néha sikarül is neki, amikor épp nem figyelünk eléggé. Olyankor nagfyon boldog, és folyamatosan minket figyel, mikor vesszük észre hogy mi van nála....de már tudja hogy azt úgyis elvesszük, és csendben tűri... :lol: )
Szóval biztos nagyon engedékeny vagyok, de nem tudom nem engedni. :oops: Majd jól a fejemrenől a kölök.... :P

és még mindig nem politizálok :wink: ....csak annyit: nálunk a legtöbbször a sport és a természet csatornák mennek...meg mostanában a Minimax is (király kis rajzfilm a miss Spider! :lol:)

Ja, akartam kérdezni: véletlenül múlt szombat este 23.00-kor nem vette fel valaki videora a Springsteen koncertet az m1-ről? elfelejtettem, és most brühühűűűű van.... :cry:

Akkor jövő hét elejei tali? Akkor még jobb időt mond, igaza van Sashának. Kéne még egy-két kinti, amíg még lehet! Nem?

A búgócsiga rendeltetésszerű....támadása. :lol:
Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Eszti, magadra vess, te akartad, akkor kifejtem tömören: az én világképem a toleranciára épül, arra, hogy senkit ne bántsak, cserébe én is hasonlóan ravaszdi elvárásokat támasztok környezetemmel szemben. Úgy, mint nálad, nekem sem okoz problémát, ha másnak más a véleménye, egyáltalán nem várom el, hogy mindenki azt harsogja, amit én, képviselje csak mindenki a saját meggyőződését, ezért is hívják így , "meggyőződés". Időnként Sasha rajtad érzem (legutóbb a "magyarkodás" boncolgatásában Mamacon is), hogy óvatos vagy, és visszakozol, mert attól tartasz, megbántanál másokat, ami pedig távol áll tőled, de számomra egyre világosabb, hogy többen osztjuk itt azt a nézetet, hogy a véleményszabadság alanyi jog. Azt gondolom, hogy ez a titka annak, hogy ezen a fórumon nem reális az olyan típusú szakadás, mint 1-2 másik elhíresült topikban. Velem pl - ismerőseim tudják - lehetetlen összeveszni, pont azért, mert nem akarok győzködni senkit a saját igazamról, és nem is jelentek ki semmit kategórikusan, mint megfellebbezhetetlen igazság, merthogy annak létezéséban sem hiszek. (Minden mérleg ilyen skizofrén??).
Így azt is el merem itt nektek mondani, hogy amit Gabus és Mamac írt a nemzetiszínű szalag viseléséről, meg a jó értelemben vett nemzeti büszkeségről, azt én tökéletesen helyénvalónak tartom, annak ellenére, hogy bennem ilyen érzések kevéssé tombolnak, mert számomra az, hogy magyar vagyok, sokkal kevésbé szorosan fűz össze másokkal, akikkel egyetlen közös pontunk a nemzetiségünk, mint a világon bárkivel, aki pl. ugyanúgy szeret ironizálni mint én. Én tehát ilyen egyéni sajátosságokon alapulóan érzem magam inkább egy csoportba tartozónak valakivel, semmint olyan hozott vonások okán, mint az azonos nemzethez tartozás, vagy hogy nekem is kettessel kezdődik a személyi számom.
De ilyesmit ti itt többen ennél ügyesebben ki szoktatok fejteni nap mint nap, mert míg az én életfilozófiám csak több bekezdésnyi olvasgatás súlyos árán juthat el a kedves olvasóhoz, Gabus pl minden hsz-ében egyszerűen elmondja, ő mit gondol, majd hozzáteszi, hogy de ez az ő privát véleménye, nem szentírás, és nem követ el harakirit, ha más meg ettől eltérően gondolkodik... ami azért elég szimpatikus.

Eszti, ha nálunk szétszéledt a jelen építőbrigád, be tudok majd számolni tapasztalatainkról, már Mancsnak is felhívtam figyelmét erre, (sajnos úgy tűnik, Tücsiéken ez nem lendít, mert ők már saját maguk fogják kikisérletezni a szakijaikat), szóval ha vki építkezésre, felújításra szánja rá magát, legalább egy cégről tudok referenciát adni, hogy őket érdemes-e, avagy ellenkezőleg, anélkül, hogy akár a szóbanforgó cég, akár a konkurencia fizetne engem áldásos marketing-tevékenységemért, úgyhogy az egy viszonylag objektív vélemény lesz.

Kép Kép
coolasa
 
 


Kis cápicsekem, nagyon édes. :) :)
Vendég
 


Gabus:
ááááááááááá nekünk Samsung tévénk van :evil: :evil:

akkus seprű:
Coolasa: felkar :D úgy néz ki mint egy seprű nyelű porszívó, a fejében van a tartály, ilyen kis toliga vagy mi. egy feltöltéssel kb. fél órát seprűzhetsz, nem kell lehajolni hogy lapátra kotorj. nem tudom érthető-e amit dadogok, most a Tescoban van 5ezerért, de Média Markt-ban láttam 15-ért is, és nem tudom melyiket kellene megvenni, nem értek hozzá. Igazából az nlc-n olvastam, van egy takarítási praktikák nevű topic, ott hallottam róla először. Mint rettenetesen lusta embert, minden érdekel, ami könnyítene a házimunkán a legkevesebb erőfeszítéssel a legnagyobb eredményt elérve.

Na jó, ha már így biztattok, ezután sem kíméllek meg benneteket a véleményemtől :D :D Csak nehogy baj legyen :evil: Mert nálunk most otthon áll a bál, nem apával, hanem más családtagokkal, és sajnos eléggé eldurvult a helyzet. Azért is menekültem most ide hozzátok :D
Vendég
 


Coolasa, sejtettem, hogy mérleg vagy!!! :) Tesóm is az, és nagyon-nagyon hasonlít a pszichétek egymásra. :) Tesóm kisfia csak így nyilatkozott legutóbb az apjáról: Bírom a humorát, csak néha fárasztó! :) :) :wink:

Amit a toleranciáról írsz, hát azt én is így gondolom. :)
Vendég
 


Tücsi, akkor az akkus csoda egyedül a lapáttal hajolgatás okozta kalóriaégetéstől kímél meg, vagy közben is szívogat, és így tisztább lesz az akármi?

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa:
beíratkozhatok hozzád fogalmazás órára??? :D :D :D
Vendég
 


Peszti, akkor mégis különbözünk valami lényegesben a tesóddal! Ő ugyanis, mint írod, fárasztó.
(Ehe ehe ehe)

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
:D :D :D

Bubek,
Marci tényleg imádni való! Szegény búgócsiga mit követett el? :D

Sasha,
az egyik igencsak közeli családtagom (nem Zoli) pontosan az ellenkezőjét vallja, mint én, de szerencsére mindig normális keretek között beszéljük meg. Amúgy tök fura, hogy 2 ember, akit olyan szoros vér szerinti kapcsolat köt össze, aminél szorosabb már nem létezik, hogy láthatja ennyire máshogy a világot? :shock: :roll:

Mancs,
Tesód jól van?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


nem tudom szív-e.
Bubek szív :?: szerintem olyan mint egy körkefe csak bennragad a tartályban a kosz, az akku meg gyorsan forgatja a körkefét. hű nagyon műszaki szaki lettem :P :P
Vendég
 


Az előbb kimarat:
az akkus seprűt szülinapomra kaptam anyóséktól.

Coolasa,
most az egyszer: tökkéletesen egyetértek veled! (mármint most az egyszer mondom el, nem pedig most az egyszer értek veled egyet... :lol: )
Bár én nagyon is hajlamos vagyok - sajnos - az igazam bizonygatására...valszeg ezért is nem akarok politizálni. Ismerem magam annyira, hogy körmöm szakadtáig harcolnék akkor, ha úgy érezném, igazam van. És az a valami, az számomra nagyon fontos kérdés lenne. (pl. ha a szeretteimről, vagy a munkámról van szó. )De más témában azért velem sem egyszerű ám összeveszni, mert mindemellett ténylegesen elfogadom mások véleményét is (kivéve ha nincs igazuk..... :lol: ), főleg olyankor, ha valamihez nem konyítok annyira. Nem tudom érthetően írom-e amit akarok, de pl. nagyon szeretek olvasni itteni tanácsokat az anyasággal kapcsolatosan, és mégis tudom, hogy az ösztöneim biztosan segítenek, hogy jó anya lehessek. Ééééértitek? (ez a köszi mindenki véleményét, de úgyis nekem kell dönteni...de mindig jól jön a tanács)

Erre pl: emlékeztek, a mellszívót is kérdeztem, hogy vegyek-e, vagy ne vegyek. Valahol belül éreztem ám, hogy kéne venni, ha Marcit még sokáig akarom szoptatni, de kiváncsi voltam ti mit gondoltok. És Ilba, és Jucus megadta a löketet, és hétfőn megvettem a teszveszről egy majdnem újat. (azóta reggelente 60 helíyett 100-120 miliket fejek!) Szóval ennyire fontos nekem a véleményetek, és nagyon, de nagyon szeretem ezt a topikot, és nagyon, de nagyon szeretem a topikolókat is, akik itt vannak!!! Lett légyen ő bármilyen nemzetiségű, identitású, világképű, egyéb....:lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Jaj, bocsi,nem Sashának, hanem Tücsimaminak írtam a családtagomról. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tücsi, csak semmi iratkozás ilyenolyan órákra, figyeld inkább az ablakosokat kitágult pupillákkal, lesd el a szakma fortélyait, hogy legközelebb már te állhass neki a felújításnak, ami szép lassan a főszakmáddá válik. Ettől még a tágabb értelemben vett családdal a helyzet ugyanúgy eldurvulhat, de akkor mindezt már dúsgazdagon követheted figyelemmel videofonon az egyik monacoi házad teraszáról, koktélokat szürcsölgetve, melyeket fűszoknyás fiúk szolgálnak fel, de ez persze úgysem érdekel majd senkit..

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa, fűszoknyás fiúk?? Tudsz te valamit.... :oops: :wink:
Vendég
 


Hali!

Gyermektelen lettem szűk 1 órára. :lol:
Nagyfiam elvitte a kicsit Tücsökzenére. :D

Akkus seprű: hűűű, ez engem is érdekelne!!! Régen volt a Nagymamámnál amit így toligatni kellett, aztán üríteni. Ez olyan? De az nem volt akkus. :roll:

Gabi,
nekünk is Samsung tévénk van. :shock:

Téli tali: muszáj, hogy legyen, majd ha időm engedi én is rákattanok a helykeresésre.

Vélemény: ez a mostani helyzet nagyon elszomorít. Sajnos az a néhány száz barom állat nem azért van ott, amiért a többi ember odamegy békében véleményt nyilvánítani. Sajnos így nem arról beszélünk, amiről kéne.
És az is szomorú, hogy van nekünk egy Rendőrségünk, aki nem tud megvédeni minket.
És van egy Miniszterelnökünk, aki büszkén nyilatkozott tegnap este, hogy milyen fasza csávó, hogy őszintén megmondja, hogy hazudott.
TV ügyben nem tudok véleményt nyilvánítani, mert általában nem nézek TV-t.
És őszintén megmondom, hogy én néha nagyon nem érzem jól magam ebben az országban, tudjátok, én éltem No-ban, ha adódna lehetőségem, én rögtön mennék vissza.
Nekem is a barátaim, a családom fontosak, az, hogy szeretnek, meghallgatnak, az, hogy tartozom egy közösséghez és nem az, hogy ez helyileg hol történik. De mivel most már ezek az emberek 1-2 baráttól eltekintve itthon élnek és valószínű lehetőségem sem lesz már családostul kimenni, itthon maradok.
Csak nem tudom, hogy mikor lesz ebben az országban egy picike változás, de hát amíg nap, mint nap az emberi agresszívitás, butaság, önzőség köszön vissza szinte mindenütt ... Nekünk kell a gyerekeinket más szellemben felnevelni és akkor talán ...

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Coolasa, Tücsi,
nem szív. csak forgat, és bennragasztja a koszt. A hajamat meg állandóan feltekeri a körsöprűjére. :?
De amúgy szinte mindent összeszed. Port, porcicát, szöszmöszt, mindent. Majdnem olyan jó mint a porszívó...Nem is értem hogy csinálja. A miénk bordó színű, és az van ráírva: Akku Maxx vagy valami ilyesmi.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Gabus, most már mindegy, csak Sasha olvasta el a családtagos hszedet, Tücsi meg a többiek átugrották, mivel nem nekik szólt, tudod, hogy megy ez... elszúrtad, na.

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?