Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!
Sajna nagyon ritkán látják egymást a skacok mert messze laknak(130km).De imádják egymást. :wink: Vagyis most már,hogy Domi megfelel Pannának játszótársnak azóta vannak jobban el. :lol: Tudod eddig Pannának az volt a gondja,hogy még Domika kicsi semmit nem lehet vele játszani. :lol:

Valószínűleg azért megy olyan sok idő alatt át Ilbának az anyag mert nem szélessávú az internetük vagy csak gagyi. :twisted: :twisted: Mert ugye mi cégen belül vagyunk. :wink: Pussz

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia,
nekünk nics skype, de mi lenne, ha egyesével küldenéd a képeket? Akkor bizti átjönnének :wink: Pedig már van tuti kis mail címem, ezzel tudok nagyokat fogadni. Videjó hány mega?
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁN A MANCS-KLÁN :lol:

Kép
mancs
 
 


Coolasa,
császármorzsaaaaaaa.... :P Jövőhéten otthon leszünk a szüleimnél, már megvan, hogy mit fogok csináltatni a nagymamámmal :lol: Kösz a tippet :wink: Noki hogy bírta a maszit?

Ha valaki netalántán odavan a görög kajákért, a PLUS-ban most görög hetek (napok?) vannak. Lehet mindenféle "oridzsi" görög kajcsit venni, pl. mézes-diós joghurtot, tzatzikit (igazi, sűrű görög joghurttal, nem olyan híg izével mint nálunk van), feta sajtot (bár ebből itthon is van jó), fagyasztott, mikrózható gyrost meg édességeket. ZEUS márkájúak, és bár ezek is a PLUS keretein belül készültek, görög termékek. Megkóstoltam, tényleg fincsik! A tzatzikit imádom, de az a baj, hogy itthon nincs olyan sűrű, masszaszerű joghurt mint nálunk, ezért ha ízre sikerül is olyat csinálnom, az állaga korántsem olyan.

Kép
mancs
 
 

 
 

sziasztok.
Azzal kezdődött, hogy Zsozsó volt nagyon megfázva. Aztán Dani kicsit. Aztán Julcsi szörcsögött egy éjszakán át (persze orrszívót nem találtam-azóta szereztem)Aznap éjjel majdnem végig ülve "aludtam", hogy kapjon levegőt.
Őket homeopata bogyókkal nagyjából kikúráltam, most én döglöttem ki. De nagyon. Orromból, szememből folyik minden. Ver ki a víz és fáj a bőröm.

Gabuska, eddig egy képet láttam, pedig nem is volt tele a fiók. Azt is köszönöm. A skypon is próbálkozhatsz: lettner.kriszta
Dia, ha te is ide elküldenéd a videót, szívesen megnézném.

Többieknek is köszönöm a képeket.

Kormi, bocs, hogy nem feltételeztem, hogy szeretnétek még gyerkőcöt.

Most megyek, aki még beteg, együttérzésem és jobbulást!


Mancs, a www.skype.hu-n kell regisztrálni magad és máris lesz neked is!
jumam
 
 


Coolasa!
Mi van már nem vagy otthon??? :lol:

Jumam!
Megkerestelek a skype-n most már csak el kell fogadnod engem. :wink:

Mancs-klán! :lol:
Köszi a köszöntést.A videók 14,46,52,75 és 134 megásak. :shock: :wink:

Ma bevásároltam a pluszban,voltam az Olasz és Spanyol heteken is. :wink: Nagyon fincsi a pisztácia-füge és datolya-maldula joghurt. :lol:

Még majd jövök...... :wink: Pussz

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Jumam!
Küldtem a videókat kattints rá! :wink: Ez azt is jelenti,hogy ma már Piros elvtársnő nem kap semmit a skype-n keresztül. :twisted:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Halihó!

A helyzet nálunk változatlan, még mindig taknyosak vagyunk. Múlt hét végén (csüt.-péntek) már azt hittem, hogy elmúlik, mert alig folyt az orra és szívni se nagyon tudtam, de hétvégén kissé visszaestünk. Sajnos nálunk is inkább az a helyzet, mint amit Sasha írt, hogy nem nagyon folyik az orra és szívásra sem jön ki, remélem nem húzódik rá semmilyére sem. Napközben már egész jól elvan, csak éjfél körül ébred fel mindig, mert akkor nem kap levegőt (cumi a szájban ugye) és eléggé szörcsög. Most már kezd elegem lenni a dologból, igazán meggyógyulhatna már.

A gondom az, hogy ezzel a betegséggel mégjobban anyás lett és nem igazán tud nélkülem bealudni. 2 bealvási lehetőség van: szopi közben vagy a mellkasomon. Éjszaka ugye mindig át kell vinnem a nagyágyba és a mellkasomra rakom, de amint visszaraknám a kiságyába mindig felkel és üvölt. Már annyira érzi mikor rakom le és egyből felébred. Napközben is mikor rajtam alszik el nem tudom lerakni és valamit dolgozni, mert amint kicsússzannék alóla, felkel. :(

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Petra pakol anyukáméknál, aztán becsukódott a kincsestár
Kép Kép

Anya bekente az orromat
Kép

Igaz, hogy most adtam oda keresztanyunak az ajándékot, de azért nem ártana visszaszerezni
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Minden beteg babucinak és anyucinak nagy-nagy gyógypuszit küldök! :wink:
Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Vuka,
látom, azért másnál is gyűlnek a miniüvegek! :lol: Jobbulást Petrának! Neked meg kitartás! :wink:

Jumam,
köszi, majd Mbát megkérem, hogy állítsa be a skype-ot. Bár nem hiszem hogy különösképpen használnánk. Enélkül is ingyen telefonálunk, hála a T-com-nak :wink:

Dia,
akkor majd inkább összehozzuk a skype-ot, és szólok, aztán jöhet az anyag! Én nem láttam pisztácia-fügés meg datolya-mandulás joghurtot :(

Nem bírtam ki, vacsi után, fürdés előtt a konyhában belapátoltam pár kanálnyi tzatzikit. Csak úgy lazán, a konyhapult előtt állva :D

Kép
mancs
 
 


Másik kedvenc oldalam böngészése során akadtam rá:
http://velvet.hu/poronty/

Bár még mindig a Bnet a szívem csücske, és az is marad :P

Kép
mancs
 
 


Dia, jaja, nem voltam itthon, ez a hollandozós estém... nade holnap!

Kép Kép
coolasa
 
 


Dia, sikerült letölteni, de valami miatt ezen a gépen nem tudom megnyitni, majd holnap valahogy átvarázsolom a másikra.

Csináltam egy gyógytea keveréket magamnak, kakukkfű, csipkebogyó, hársfavirág és még valami van benne ami nem jut eszembe. Amit itthon találtam, beleraktam. meg citromot és mézet is. Hátha jót tesz.

szerintetek mit lehet még használni bűntetlenül a szoptatás alatt megfázás ellen-alatt? (újabb téma :P )
jó éjt mindenkinek!
jumam
 
 


Nagy nehezen sikerült letennem a kisasszonyt, bár elsőre nem sikerült, akkor észrevette, hogy mit művelek vele és felordított. 2. bealtatás eddig sikeresebbnek tűnik, kérdés, hogy meddig. Na megyek is pihengetni.
Mindenkinek jó éjszakát!

Jumam mivel a nátha vírusos megbetegedés, így ha kezelik 7 nap, ha nem kezelik, akkor 1 hét. Szóval szerintem nincs sok értelme a gyógyszeres kezelésnek, a teázgatás, főleg ilyen összetevőkből biztos nagyon jót fog tenni. Jobbulást!

Miért van az egyébként, hogy mindenki utánunk lett taknyos és a többiek már meggyógyultak, mi meg nem tudunk kikecmeregni belőle. :(

Mancs az a kisüveggyűjtemény egyébként apukámé. Annyira utáltam őket törölgetni, viszont játszani szerettem velük. Voltatok már a Kékestetőn, azon belül a TV toronyban? A középső szinten van a büfé és annak a tulaja is gyűjt ilyen kisüvegeket a világ minden tájáról és ott vannak kiállítva. Nagyon tetszettek.

Na most már aztán tényleg megyek.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Halihó!

Sajna nem sikerült képbe kerülni. Láttam volt tali és milyen sokan voltatok! Tök szupi lehetett.

Gabus Ádusz popója is ki van pirosodva. Az igazság az én hibám sosem szokott éjjel kaksizni és én hülye nem is gondoltam rá, hogy netán azé ordít a szentem. Így sokára lett pelus csere. Most Neogranormon kence kontra boraxos popsikrém a kezelés.

Jumam én is túlestem a nyavaján. A torokfájásra Septofortot szopogattam az orrdugulásra orrspray. Ezt lehet szopi alatt is. És hát meleg tea.

Kormi még mindíg nálam van a Dia által beszerzett kulacsod!

Dobok pár képet! Jó éjt!

Kép

Kép

Kép

Kép
vanília
 
 


Hali!

Betegeskedőknek jobbulást!

Vuka!
Mi is benne vagyunk még a kakában rendesen. Danci az aki már lassan 2. hete taknyol, de szerencsére semmi több. A bölcsiben szintén vannak taknyolós gyerekek, az oviban szintén, tegnap is csak 3-an szóltak az óvónéninek, hogy folyik az orruk... míg ott voltam a Gabiért!
Ez ellen sajnos nem lehet mit tenni! Próbád ki a Sterimar orrsprét! Tudom ajánlani! Sterilizált tengervizet tartalmaz és a sós víz segít fellazítani a váladékot és a letapadásokat is. Fújjál a nóziba kb 5-10 perccel az orrszívás előtt, így talán több fog kijönni. És kérjél valami köptetőt a dokitoktól, ami felodja a letapadásokat! nekünk az Ambroxol-Q szirup vált be, már több, mint 3,5 éve ezt hazsnáljuk

Kép
sasha
 
 


Jó reggelt!

Kép igen-igen. Hozzánk is elért a vírus, vagy mi. De szerencse a szerencsétlenségben, hogy engem tiport le. Csak azt nem tudom, hogy hogy oldjam meg, hogy Beni ne kapja el. Most ezen a héten szinte éjjel-nappal kettesben vagyunk.

Amúgy drága volt nagyon ma éjjel, csak 5x keltünk, tudom ez így nem hangzik jól, de 3/4 9-től fél 2-ig aludt egyhuzamban. Nagyon rég volt ilyen.

Jumam,
sok-sok hagyma, és forró sós vizes gargalizálás.

Megyek és ezeket meg is teszem.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!
Köszi a köszöntéseket Szonjek nevében és mi is puszilunk minden névnapos, hófordulós babát és mamát. No meg apát is :wink:
Látom szortyog szinte mindenki :( Jobbulást!
Mi OK vagyunk. Tegnap anyós pajtás volt itt nálunk, itt is aludt. Szonja ezért ezgész nap produkálta magát és estefele már olyan álmos volt, hogy sírt, de nem akart aludni. Szopi közben, ringatva aludt olyan 15 percet. Egsz nap sikoltozott meg hozta a formáját. Az este ennek ellenére nem volt alvósabb, de most szunya van!
Jumam a sós gargalizálás szörnyű, de tényleg nagyon hatásos!
Mancsusz, nekünk is olyan pornyűvőnk van! Apropó, milyen címre küldhetem a mondókákat? Vagy már nem aktuális?!
Ildicsi, másodszor is átküldtem, sikerült megkapni???
Ilba, no tuti ilyen esetben kapnék frászt. Bár, gondolom nálatok már nem előszöt van ilyen "eltünés" a kiságyban.

Most ennyi!
Ja mondtam? Eltörött a vasalódeszkám :lol: :lol: Égi jel, hogy ne vasaljak :D

Bubek, sajnálattal olvasom, hogy nem jöttök ringatózni többet :? Tücsimami, ti sem :?:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Vuka, én is a Fluimare-t használom Benyónak (uaz. mint a Sterimar), szívás előtt fellazítja a cuccot, aztán csak kijön az a trutyi. Szívás után pedig Nasivine-t cseppentek.

Ilba, egy kis szerencsével Beni nem fogja elkapni, főleg, hogy főeledele még az anyatej. Egyen belőle minél többet, az azért véd. :) Kitartás.
Vendég
 


Natasa, elküldenéd nekem is a mondókákat?
Kösszencs
Vendég
 


Sziasztok!
Natasa!
Sajnos most se kaptam semmit. :cry: Azért megint itt a címem hátha....
ldicsi kukac freemail pont hu

Jumam!
Látom mennek a képek is. :wink:

Mancs!
Ok várom a skype címedet. :wink:

Ilba!
Jobbulást kivánok!Beninek pusszancs. :wink: Gondolom elég kaka egész héten "egyedül". :evil:

Mindenkinek pussz!

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Ildicsi, most is elküldte,, de most vissza is jött :(
Eszti neked is elküldtem. Kérlek ha megkaptad akkor próbáld meg te elküldeni Ildicsinek, mert nem tudom nálam mi lehet a gáz :roll:
Hűha, elraktározom ezeket az orrcseppes infókat háta egyszer sokára nekünk is aktuális lesz,....
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!

Még mi sem vagyunk betegek,igaz,hogy a családdal szedjük a Béres Activált.

Fanni viszont totál beteg lesz mire hazajön,mert elég szar idő van arra felé is és egy nem fűthető faházban vannak.Tegnap beszéltem vele és mondta,hogy össz-visz két takarót kaptak.Jó mi?A fürdő wc.tök koszos,a kajából se nagyon esznek.Hát ennyit a táborozásról.Vagy ilyen kényesek a mai srácok?

Porszivó infókat mindenkinek köszi!Karácsonyra mindenképpen kérek a jézuskától,ha előbb nem lesz :D

Eszti:

Állati jól eszik Benyó!!!Én örülök,ha egy nap egy üveg bébikaja elfogy!És még hogy szopi után is ilyen jó étvágya legyen!Szilvi ha szopizott tuti csak 3 óra múlva lesz éhes!

Ilba:

Jó ez az elbújós kép!Nem kaptál a szivedhez első pillanatban?Én biztos megijedtem volna.

Natasa:
A mondókákat nekem is átküldöd?
novumpontb.t@freemail.hu
Köszi!

Vanilia:
Már akartam kérdezni csak elutaztatok,hogy hol vetted Ádinak a cipőt?
Látom kis barátja is volt Ádinak anyukádéknál :D Vagy barátnő?

MARCINAK,GÖRGŐNEK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!

Vuka:

Ez a lefektetés mizéria nálunk is ismerős!Ezért szoktamdélelőttönként a babakocsiban elaltatni!Ez se jó,de lagalább tudok valamit csinálni napközben.
Ém ha megvagyok fázva c-vitamin pezsgőtablettát is iszogatok.

Kép

Kép
novum
 
 


Natasa, picit besegítettem, átküldtem Diának, Mancsnak, Pesztinek és Novumnak a mondókás cuccost, hátha a gmailről hatékonyabb. Eddig nem jött vissza hibaüzenet, lányok jelezzétek, ha nem ment át.

Hófordulósoknak a legjobbakat, betegeknek szintén ....kívánnék részletesebben is, ha nem vezényelném a gépészt, a villanyszerelőket és a fűtésszerelőt egyidőben.

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa!
Igen,megkaptam a mondókákat,köszike. :wink:
Küldtem a képeket is,ott villog. :lol: Pussz,megyek altatni.

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Coolasa:

én is megkaptam!Köszi

Kép

Kép
novum
 
 


Natasa, Coolasa, megkaptam köszi a mondókákat! :)

Tegnap hízitündérkedtem, és egy egész hatalmas sütőtököt fagyasztottam le Bencének, kis kockákra vágtam, és Benceadagokban tettem a mélybe. :)

Gusztustalan az idő, ki se lehet menni, mert folyamatosan esik. :roll: :twisted:

Azért jókedvű napot nektek!
Vendég
 


Megvolnánk mi is. Petike az éjjel elég gáz volt. Ébredt: 11, 12, 1, 2, fél 5, fél 7 :shock: Bár 2-ig egyáltalán nem érintett érzékenyen a dolog, mert addig fent voltam (Mbá még tovább is), néztük a sok hülyét a tv-ben :twisted: Nem akarok különösebben off lenni, de szégyen, ami tegnap történt. Mindenki felé nézve. A rendőröket k-ra sajnáltam, látszott, hogy abszolút nincsenek normálisan irányítva és felkészülve. A vízágyúban ülőkért drukkoltam, mert iszonyú lehetett ott ülni bent, és látni, hogy szedik szét a törhetetlennek kikiáltott autót. Tanultam és csináltam is tömegoszlatást, és én, az utolsó kis földönfutó a cégnél, én is megmondtam már a cirkusz elején, hogy az egész biztosítás egy nagy kalap szar. Céltalan (mint maga az ostrom), szervezetlen, és az alkazatokat is úgy csináltatták szegényekkel, hogy csak néztem... Belemehetnék most ilyenekbe, hogy a vízágyú mögé állított kb. 50 embert 3 soros sorfalba rendezték, de a középsőkenk már nem adtak pajzsot, holott méretes kövekkel dobálták őket, akkor már 2 órája... És még sorolhatnám.... :evil: Nagyon bízom benne, hogy FEJEK fognak hullani a rendészeti vezetésben a tegnapi események miatt (bár ma hallottam, hogy a rendészeti minniszter le akart mondani, de Ferink nem fogadta el a lemondását) és végre rájönnek, hogy nem elég a LÁTSZAT, nem elég, ha csak úgy tesznek a rendőrségnél, MINTHA... Tegnap ennek meglett az eredménye. Ja, és volt kollegákat fedeztem fel az erősítésre kirendeltek között, sőt tesóm mondja, hogy látta a Kazincbarcikai kollegáit is, akik baseball sapkában nyomultak. Így indították őket útnak 160 km-el odébb. Se sisak, se pajzs, se hosszított gumibot, se semmi. Egy békés demonstráció biztosítására lettek felrendelve, és a parancsnokuk úgy gondolta, hogy erre nem lesz szükség, miért foglalja a kocsiban a helyet az a sok szar :evil: Tesóm is riadókészültségben van, bármikor hívhatják :evil:

Na, kiberzenkedtem magamat, BOCS!!!! :oops: :evil:

Natasa,
már a múltkor is megjöttek a mondókáid, köszi! Végre láttam Szonjaaput fényképen! Hála az iwiw-nek :lol:

Orrcsepp: Petike másfél hónaposan esett át egy náthán, tőlem kapta el. A védőnő tanácsára fiziológiás sóoldatot csöpögtettem e nózijába, de azt mondta, hogy ha pár csepp anyatejet csöppentek bele, az is nagyon jó.

Vuka,
voltunk a tv toronyban, ki is gyönyörködte magát Mbá :lol:

Most eszem a második doboz tzatzikimet, rozskenyérrel :lol:

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Jó régen voltam megint. Köszönjük a hófordulós köszöntéseket. Én is kívánok mindenkinek minden szépet és jót :D na így elintéztem mindenkit.

Szóval mindenkinek aki betegeske jobbulást, mi sem vagyunk túl jól, de szerintem ez a fogzási mizéria. 2 v. 3 napja produkáltunk egy olyat, hogy hajnali 4 fele aludtam csak el. Kész voltam. És másnap vendégsereg jött :twisted:

Mancs:
teljes részvétem neked a hisztikért, átérzem a helyzet komolyságát. Gergő nekem is most hisztizónában van. 5 hónapos korában kezdte amikor a Dévény tornára jártunk. 6 hónapos kora óta durvul folyamatosan. Amikor a Népligeti talira mentünk, odafele és visszafele is üvöltött egyfolytában, 2x meg is kellett állnunk Bubekkel, hogy megvigasztaljam. De egy pár perces ölelgetés elég volt, abbahagyta. Ma reggel viszont 1/2 7-től 1/2 8-ig egyfolytában nyomta. Először azt hittem a foga fáj, vagy álmos. Aztán amikor már egy könnye sem volt, akkor kezdtem rájönni más hiba van. És tudjátok, mikor hagyta abba, amikor beraktam a kenguruba és elindultunk a házhoz fogadni az ablakosokat. Akkor jöttem rá, hogy az volt a baj, hogy apa elment, és ő is menni akart. Amúgy is imád világot látni, de hogy ezt ennyire szívére vegye nem gondoltam. :oops: :oops: Nagyon sajnáltam. Persze a szenya ablakosok 8 helyett 1/2 11-re jöttek nekem addig ott kellett lennem a jelenleg még balkáni állapotokat mutató lakásban :evil: Még szerencse hogy volt egy műa. szék, amire leültem és úgy elaludt a drága. Azóta megint alszik, jól elfáradhatott csórikám a hisztiben.
Viszont holnapra gyönyörű ámerikái ablakaink lesznek :D :D

Natasa:
mi mennénk pénteken ringatózni, de nem akarnál később jönni? Ha nem akkor megyünk akkorra amikorra ti, aztán utána legalább tudunk egy kicsit pletyizni. Pl. hogy hogy álltok Veresen a munkálatokkal :)

Coolasa:
irigyellek, hogy ilyen lazán veszed a munkálatok irányítását, én eléggé kivagyok, utálok pasikkal ügyletelni, főleg hogy ott van velem a gyerek, úgy érzem nagyon gyámoltalannak és kiszolgáltatottnak tűnök, aki átverhető. A párom szerint ez ellenkezőleg van, a gyerekes anyákkal kesztyűsebb kézzel bánnak.... hát nem tudom. Az ablakosokon kívül minden szaki ismerős volt. Eddig. Már nincs másfél hónapunk a költözésre és sehogy nem állunk. :evil:

Lányok, van valakinek légtechnikás kapcsolata, aki konyha elszívó beszerelésével, kürtő építéssel foglalkozik?

Én csak 3 képet csináltam a talin, valahogy olyankor sokkal jobban szeretek trécselni, mint kattingatni, na meg ennyi képet felrakni, szóval Coolasa te nem vagy egy lusta ember velem ellentétben :D Elküldenéd nekem amiken mi vagyunk eredeti méretben? köszike
szoket72@gmail.com

Ja, képzeljétek nagyon vicces de megtaláltam az iwiwen egy féltestvéremet, akinek csak a nevét és a születési idejét tudtam, de már fel is vettük a kapcsolatot. Tök jó. :D :D
Vendég
 


Mancsi,
én is a rendőröket sajnáltam tegnap. Meg a tévében rekedteket. Szegény Novodomszky Éva úgy mondta a híreket 11 körül, hogy az látszott rajta, hogy vagy menten elájul, vagy otthagyja a stúdiót és kirohan széttépni a sok hülyét. Otthon volt a pici gyereke, képzelem...

Szted miért "tétováztak" a rendőrök? Vagyis a fejeseik.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
Novodomszky Éváról lemaradtam, de tényleg borzalmas lehetett ott bent. A reggeli hírekben láttam viszont a tv2 riporterét, a Zöldhegyi Katalint (ő volt kirendelve az m1-hez) amint egy mentőautó mellett állt kedves kis fejsérüléssel.

Nem tudom pontosan, miért tétováztak... Csapaterőben történő intézkedés esetén nincs önállóskodás, csak parancsra, utasításra lehet biz. dolgokat megtenni. Nincs egyéni akció. És ugye vmilyen szempontból egy darabig patthelyzet volt, mert a törvény adta jogaikkal éltek az emberek, azaz demonsrtáltak. Hogy utána mi következett, az már más tészta. Egy biztos, a teszetoszaságban biztosan közrejátszott az is, hogy totál felkészületlenül érte a rendőrséget ez az egész. Pedig minden megyében és minden városban vannak gyorsan reagáló riadócsoportok, pontosan ilyen esetekre (is). Sőt, Bp.-n itt a REBISZ, a Bevetés és még sorolhatnám... Nem beszélve a megyéről. Amint feljebb írtam, Barcikáról du. úgy engedték el a rendőröket ide, hogy se sisak, se hosszított gumibot, se pajzs. Pedig ez már egy focimeccsen is ALAP.
A fejesekről nem tudok különösebben mit mondani, csak annyit, hogy ebből talán fel lehet mérni, hogy ki az aki vezetésre, irányításra született és ki az, aki nem. Ideje lenne már végre olyan embereket vezető posztba rakni, akik oda valók! És elgondolkodni azon, hogy talán mégsem olyan hiper-szuper a rendőrök felszerelése, mint amennyire ezt szajkózzák. Lásd: egy szimpla fadarabbal szilánkosra törték a rendőrpajzs felső műanyag védőrészét.
Régebben én is ilyen sisakos-pajzsos voltam. Szerettem. Meg a vele járó adrenalint is. Jó érzés. :oops:
Az este egyik legszebb jelenete: rendőrök a székház lépcsőjén, tömeg pár lépcsőfokkal lejjebb. Egy félmeztelen csávó mutogat a rendőröknek, a f..át fogdossa, "csúnyaságokat" imitálva. Rendőr odaugrik, és akkorákat húz a pasasra a gumibottal, hogy öröm nézni. Annyira tetszett! Csávó köpni-nyelni nem tudott :twisted:

Kép
mancs
 
 



Kép
mancs
 
 


Sziasztok,

először is köszönjük a köszöntéseket :D
de mi május 15-én tartjuk a Zsófi napot.

Mi is betegek vagyunk. Főleg én. Zsófinak egyszer volt láza.
Én is szívom az orrát. Sterimárral.
Gondolhatjátok, hogy örül neki. Úgy sajnálom szegényt. Este felébredt 10 körül, leszívtam és már csak 1 X kelt, mert szomjas volt.

Mi nem is tudtuk mi történt éjjel.
Most rá vagyunk kattanva a Prison break-re. 2-ig azt néztük.

Ez a borzasztó az egészben, hogy semmit nem érnek el vele. Tönkre tettek egy olyan dolgot ami a MIENK és semmi értelme.
Komolyan mondom olyan idióták.
Milyen szégyen rólunk beszél az egész világ.
Ráadásul előbb-utóbb úgy kipenderítenek bennünket az unioból, hogy csak na.
Némelyik azt se tudta hol van csak romboljunk.
És az az igazságtalanság, hogy nem is fogják őket megbüntetni.
Majd mesélheti a baltaarcu haveroknak milyen fasza csávó szétrombolta az MTV épületét.

Natasa,
köszi a mondókákat megkaptam

Bubek,
küldtem a fényképeket

Kép

Kép
sajtine
 
 


Igen, a legtöbben csak a balhé kedvéért voltak ott, meghogy fényképezkedjenek a szétvert vízágyú tetején :evil:

Petike megint nem volt hajlandó elaludni. 2 órán keresztül ment a hiszti. Most itt ül az ölemben, tiszta fúg. :shock:

Kép
mancs
 
 


flúg :lol:

Kép
mancs
 
 


Én is sajnáltam a rendőröket, és azt, hogy másodosztályba került a fradi, mert most itt drukkolta ki magát a b közép az ute ellen a többi csapathoz tartozó szurkolók, nameg az egyéb jobb-szélsőkkel egyetemben, és uttóbbinál nem feltétlen fociról beszélek. Az árpádsávos lobogó láttán én mindenesetre hajlamos vagyok bármelyi szitut leheletnyit illegitimnek találni, következésképp rugalmasságomból picurkát veszíteni, de ez csak 1, a tegnap tvn látott, és engem homlokráncolásra késztető szimbólumok közül.

Dia, Bubek, klasszak a talis fotók, köszönöm, bár itt-ott kissé homályosak, dehát ugye a gesztus a fontos....upsz, egy fejemnek repülő csészealj... nem, tényleg csodásak, kedvencem a Petikepelenkázósbőgős videó, anyucija látta már? Tücsi, küldöm neked is a képeket, teljes életnagyságban ahogy kérted, hogy szokja a szemed a minőséget..

Lányok, ha kell még valamelyikőtöknek gmailes emailcím, küldök rá meghívót..

.

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs,

igazad van
a rendőröket, tűzoltókat, mentőket kéne feltuningolni.

Ezt most megint a mi pénzünkből fogják helyre hozni.
Én a vandálokat állítanám oda, hogy amit szétrombolt azt hozza helyre.

Kép

Kép
sajtine
 
 


hát igen, megint szóbajött a foci drukkerek.....

Kép

Kép
sajtine
 
 


Tücsi, rendben van, hogy a talin csak 3 képet kattintottál, de térdenállva könyörgünk: HOL AZ A 3???
Építkezés: a történeti hűséghez hozzá tartozik, hogy mi itt a törzs-lakásban Nokival teljesen el vagyunk szeparálva, nekem annyi a szerepem, hogy kinyissam a garázst, megmutassam a bojlert, időnként bepislogjak, hogy ne az ajtó helyére tegyék a derék munkások a mosdót, satöbbi, ez gyakorlatilag semmi, mivel a tényleges építkezést megelőzte egy pontos és részletekbe menő megbeszélés a 2 fél között, a párbeszéd azóta is tart, melyen minket konzekvensen Nokipapa képvisel, mert nekem is az a meglátásom, hogy nőt sokkal hamarabb néznek madárnak, mint erőteljesebb testfelépítésű férjét.

Kép Kép
coolasa
 
 


hali!

Hát eléggé paprikás volt a hangulat, de én is dühbe jöttem!




















Na jó, szót se érdemel tovább...

betegeskedőknek jobbulást!

Kép
sasha
 
 


Sziasztok,

hát mi is néztük ezt az ocsmányságot, amit műveltek éjszaka, szerintem botrányos.
De Mancs, én még akkor sem értem, hogyan lehetséges?????, hogy ezek a suhanc idióták be tudhattak menni a tévébe, és semmi ellenállásba nem ütköztek, és nem vezettek el senkit??
Vagy nincs olyan pesti rendőri erő, hogy ezt megakadályozzák??? Mert akkor én egy kicsit elkezdek félni.... :roll:

Párom most hívott, hogy épp Szerencsen jár, és nagy rendőrségi teherautók jönnek Pest felé, talpig feldekorált rendőrökkel megtömve....

Hány rendőr van ma Mo-on??? Én pl. ezt sem tudom, de az szerintem is szégyen, hogy mára még a miniszteren kívül senki sem mondott le. Pedig a Gergényit én bírtam, tökös embernek, és szakmáját tudó embernek gondoltam, és teljesen értetlenül állok azelőtt, hogy miért nem történt bármi is tegnap este.

Na, jó. Egyébként Coolasa, egyetértek veled is.

Az Index szerint mára már szervezik a tüntetést, hát kíváncsi leszek, ma lesz-e hepaj, de szerintem már így is leszerepeltünk (már ami a kulturált Mo-ot illeti), szóval inkább maradni mindenki otthon.

Amúgy is már hányok ettől a mai politikától. :twisted: :twisted:


....................................................................


Na, ma Benyónak tiszta álomkóros napja van, alig van ébren. De nem baj, ebben az időben úgyis nehezen telik a nap.

Puszi
Vendég
 


Sasha, a "jöttem" és a "na jó" szavak közt mi van a hszedben? Nálam üres tér. Vagy ez valami hatásszünet részedről? Ügyes.

Kép Kép
coolasa
 
 


Édesanya az előbb hívott,hogy :ha durvul a helyzet menjünk haza mert itt még forradalom is lehet..... :lol: :lol: Fogalmam se volt miről beszél,semmiről nem volt tudomásom. :roll: Most néztem a neten.Hááááát szégyen ami tegnap történt!! :evil: :evil:

Coolasa!
Nem,még nem látta Mancs a videót(sajnos :roll: ).
Tényleg van pár h..........fotó,na de nem annyi mint Neked. :twisted:

Este még jövök,most lépek mert anyósék jönnek köszönteni.cupp

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Natasa, te honnan ismered Póth Attilát? Ő az egyetlen nem babanetes közös ismerősünk. :lol:
Vendég
 


Dia, Mancsnak a videóküldéshez próbáltad már a www.yousendit.com-ot? Nem kell regisztrálnod sem, csak a "címzett" sorba beírod Mancs címét, a tallózással pedig peltöltöd a videót, ő a mailboxába csak egy értesítést kap, hogy fenn kering az éterben a neten valahol egy videó ami csak rá vár, és amit 1 kattintással letölthet. Én így szoktam ismerőseimmel sokmegás zenéket cserélni.... mindenkinek ajánlom.

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa!

Kitöröltem, mert nem szeretnék összetűzésbe keveredni senkiveél itt a topikon, csak úgy tűnik nem teljesen sikerült. Talán jobb is így, legalább látszik, hogy van véleményem,csak épp titkos :twisted:

Inkább beollózok egy-két dolgot

"Lemondásra szólította fel a magyar kormányt a kereszténydemokrata-konzervatív pártokat tömörítő Európai Néppárt kedden Brüsszelben kiadott nyilatkozatában.

A német kezdeményezésre született nyilatkozat szerint a pártcsoportot sokkolták Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nemrégiben nyilvánosságra hozott kijelentései, amely szerint ő és kormánya éveken át hazudott a magyar polgároknak. A nemrégiben választott magyar kormány ezekkel a kijelentésekkel elvesztette minden szavahihetőségét és politikai legitimációját, áll a nyilatkozatban, amelyet Wilfried Martens, az Európai Néppárt elnöke ismertetett. (MTI) "

"A francia hírügynökség szerint a tüntetők "főként militáns nacionalistákból és a futballmérkőzésekről ismert garázdákból" álltak."

"kedd reggel sem nyilatkozott egyetlen médiumnak sem"
Szellemet szeretnének idézni, vagy mifene... jaaaa, hogy médiának! Aaaaz más!

"Délután 3 órakor rendkívüli, nemzetközi sajtótájékoztatót tart Gyurcsány Ferenc a parlamentben. Jelenincs Imre, a parlament főgondnoka, aki a nemzetközi sajtótájékoztatót készíti elő, beszól az újságíróknak, a bajszua alatt puffog, bazmegezik, kurvaanyázik.
"
"Az MTV előtt tegnap történtekért a Jobbik Magyarországért Mozgalom egyértelműen Gyurcsány Ferencet tartja felelősnek. A botrányos hangfelvételt követő cinikus reagálása egyértelműen provokáció, azt üzente az embereknek, hogy "hülyének nézlek benneteket". Európa számos országában ennél kevesebbért is zúztak már szét egész belvárosokat -írja a Jobbik közleményében."

"Orbán fél ötkor mond valamit "

"Sólyom László reggel hivatalába kérette az igazságügy-minisztert és a rendőrség illetékeseit, akik azonban eddig nem érkeztek meg."

"Párizsban hetente tombol többezer gyújtogató, Berlinben minden május 1-én ostromállapot van, Budapesten négyszáz huligán is kezelhetetlen káoszt okozott"

"Információink szerint gőzerővel folyik a kedd esti tüntetés szervezése. Forrásaink szerint az MTV-székház ostroma spontán megmozdulás volt ahhoz képest, amit a résztvevők mára terveznek. A főként sms-ben folyó előkészítésben álítólag a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom játsza a főszerepet"

Ma se érdemes városnézést tervezni...

pusszancs!

Kép
sasha
 
 


Coolasa,
Árpád-sávos lobogó láttán nekem is ökölbe szorul a talpam. Bocs, ha megsértek ezzel vkit, de én hányok ettől a nagyon szélső jobb oldaltól. Az pedig, hogy "focidrukker" -vandálok voltak a hangadók, már tegnap látható volt. Legalábbis az ott skandált rigmusok, jelképek stb. mind erre utaltak.

Eszti,
nem tudom, hogy lehetséges... csapaterőben nincs felhatalmazva a rendőr egyéni akcióra, ezért sztem SENKI nem merte bevállalni, hogy odavág, ha kell. A kamerák jelenléte miatt meg pláne. Gondoljunk itt arra, hogy hány rendőrt hurcoltak meg azért, mert a randalírozó drukkerek között volt 1-2 fotóriporter is, akiket szintén meg találtak bilincselni. A tegnapi esetből is látható, hogy mennyire impotens a magyar rendőrség. A közbiztonságot és közrendet napi szinten meg tudják oldani, de ha vmi nagyobb dolog történik... Kész az egész.

Már gyűlik a nép a Szabadság téren, vannak vagy 400-an. Debrecenből jön a Loki keménymag :evil:

Öcsémet is berántották, már Miskolcon van :evil: Miskolcról az összes rendőrt fölhozták ide. :shock:

DE JÓ, HOGY NEM DOLGOZOM!!!!! :shock:

Kép
mancs
 
 


Sasha, a titokzatos szellemidézés hátterében valószínűleg az áll, hogy a média már többesszámban használt szó, melynek a latin egyesszáma médium, hát ennyi a titok.

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti
küldd már át légyszi az álommanót, hátha Petike is bealudna végre. Ma még egyetlen percet sem aludt. És éjjel sem viszi túlzásba. Normális ez?!?!

Van egy Hatvannégy vármegyés ismerősöm az iwiw-en :oops: Én tényleg rosszul vagyok ettől az egésztől. A Toróczkai Lacit meg személyesen ismerem még régebbről. A volt felesége volt a körmösöm 8) Ezeknek az embereknek elemük a renbontás, az uszítás, a botránykeltés :evil:

Kép
mancs
 
 


Eszti,
ezt elfelejtettem: jó az új Benyó-fotó!

A Szabadság teret nagyon sajnálom, olyan szép volt pedig... Meg a székház is. Még pocakkal sétáltunk arra legutóbb. A szovjet emlékmű is nagyon tetszett. Csoda, ha az emlékmű megrongálásából nem lesz botrány... Azt beszéltük tegnap, hogy hátha betévednek ezek a barmok az USA követség területére és jól picsán lőnék őket az őrök :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?