Új privát üzeneted érkezett!

Nade addig is egy párat:

Akik a virágalakzatot fényképezték :lol:

Kép


és akik a sorfalat fényképezték...

Kép

Kép
Kép
doren
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
doren
 
 


Sziasztok,

Colett: szopidili meg mindig van, de teljesen otletszeru, hogy mikor csinalja. Altalaban inkabb delutan es este. Azert eszik, ha mar sikerul a cicimet a szajaba csempeszni, mar amikor ebren van, es nem alszik be. Ma annyira kidolt, hogy alig evett valamit vacsira, igy is tobbszor kellett "ujra eleszteni". :(

En is akartam masoddiplomat, el vagyok keseredve, ha ez a hir igaz, hogy megszuntetik a tandijmentesseget. :(((( :twisted:

Bea: udv itt... nalunk is van ilyen az Andris fejen, a dokibacsi felirt valami kenes sampont, holnap megirom a nevet, most nem birok mar kimenni, hogy megnezzem.

Venczkone: gyonyoru a kislanyod!!!! Vigyazhattok majd ra, amikor elkezdenek udvarolni neki!!! :D

Pil: mar kitalaltam, hogy mit viszek a kovetkezo talira!!!

Kave: en sajnos nem iszom, mert tejjel szeretem, de ugy tunik Andris pocakja nincs joban a tejjel sem, az en legnagyobb banatomra. :(

Hajhullas: en meg nem vettem eszre semmi extrat, mondjuk itthon mindig fel van tuzve, csak olyankor jon ki sok, amikor megprobalom csomomentesiteni. De ez normalis nalam. Amiota hosszu a hajam, mar kb. a fele kihullott. :( Gondolkozom a fodraszon, de nem tudom megszervezni. Lehet, hogy elmegyunk egyutt a ferjemmel, mar ra is rafer a nyiratkozas. Ez az O velemenye, en nagyon szeretem amikor ilyen nagy a haja.

Csiposzures: mi is jo sokara kaptunk idopontot a budai gyerekkorhazba.

Mar reg akartam irni a babakotvennyel kapcsolatban, hogy mi atvittuk a Cib bankba, de csak azert, mert most ott adnak egy szuper kapucnis babatorulkozot! Jo nagy, es ra van himezve, hogy Cib baba. Persze el akarta felejteni a pasi, de szoltam, csak nem hagyom bennuk! :)
Megyek aludni, udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 

 
 

Colett: Tényleg! Előre is boldog névnapot Máténak! Mi ugyan nem ünnepeljük, de a gyerek fogadott keresztanyja már mondta, hogy jönnek bulizni.
Nátha miatt :( Mi is dögrováson voltunk, de már javulunk. Cerazette az egyetlen olyan fogigátló, amit szopi mellett is lehet szedni. (Legalábbis a dokim szerint.) Nekem bejön. :wink:

Beataa: Üdv köztünk! Ha segítség kell, tudok adni egy telefonszámot, nekünk is ő csinálta a gáztervet, és simán átment a dolog. Ha kell, priviben elküldöm. :)

Kari: Mi az orthopédiai klinikán voltunk. Nem tudom, hogy mi az utca neve, ahol van. A XI. kerben. Azt hiszem kedden van csípőszűrés délután, de szerintem hívd fel őket előtte. Mi nyáron voltunk, így az uh. kimaradt, de szeptembertől már az is van.

Gombi: Nem próbálod meg a Tűzoltó utcát? Hívd fel, hátha előbb kapsz időpontot. Vagy egyszerűen vidd be az ambulanciára.

Venczkone: Gyönyörűek a kaják, a kislányod meg csodaszép! Csak nem ti készítettétek a hidegtálakat? Első baba miatt :(

Ex: A dokibácsi is azt mondta, mikor megkérdeztem, hogy nem gáz-e, hogy ilyen táskás a szeme. Azt mondta, hogy ne fárasszuk le, és hagyjuk többet aludni. :D :D :D A mamájának is ilyen a szeme, sőt, ha nevetek, még nekem is. :)

A zene nálunk változó. Koncz Zsuzsa altatónak bejön neki, amúgy mindent szeret. Egy időben az Emanuel jött be neki nagyon. :shock: Apja legnagyobb bánatára. De ő kezdte el énekelni neki poénból, úgyhogy vessen magára.

Norwell: Mi párna nélkül alszunk. Máté hason alszik, úgyhogy nem kap párnát. Irigykedek a kaja miatt. Máté eddig olyan szépen evett 3 óránként, most meg alig bírja ki, és nem tudom átszoktatni, hogy ritkábban egyen. Már feladtam, majd átállítja magát, ha akarja. Nagyon szép Kende baba.

Szorgon: Ügyi vagy! Nem semmi, ennyi mindent belesűríteni 1 órába! :)

Doren: Nagyon jók a képek!!!!!!

Szopi: Nem lehet, hogy ez a szopidili valami életkori sajátosság? :wink: Máté is időnként csak szórakozik. Szívja, elengedi, megint szívja, megint elengedi, és közben mosolyog. Ráadásul kevesebbet is eszik szerintem, mint szokott. Van, hogy 3 dl tejem is megmarad, pedig csak 1-1,5 szokott. Múltkor már próbáltam neki cumis üvegből adni, azt bekapja, aztán mikor rájön, hogy nem sima cumi, mosolyog és tolja el a szájától. Passz. De egyelőre hízik, bár kevesebbet, mint szokott. Persze lehet, hogy azért eszik kevesebbet, mert beteg.

Rólunk kicsit. Délután voltunk orrjárat átöblítésen. Szegény nagyon kiabált, de most sokkal jobban kap levegőt. Viszont a héten kéne suliba mennem Kaposvárra, de azt mondta a dokibácsi, hogy felejtsük el, ha nem létszükség, akkor még maradjunk itthon.

Az építkezéssel egészen jól haladunk. Már van tetőnk, lassan az ablakok is meglesznek. Már a belső munkák folynak, padozat, villany, stb. Novemberre ígérték, hogy költözhetünk. Nem tudom, a téli talira hány ember jön össze, de ha 20-30-an leszünk, akkor még nálunk is elférnénk. Már ha nem gond, hogy Pesten van, és nem lesz túl sok szék. De a 30 ember a maximum, sajna. Szóval, lehetne tali nálunk is. Persze, csak ha mindenkinek jó.

Jó éjszakát!

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Beataa!
Üdv. itt. Blanka is juli 11.-én született délután 4-kor.
Koszmó: Fürdés előtt olajjal bekenni, hagyni puhulni és fürdéskor frottir törölközővel ledörzsölni. Nekem a fiamnál ez vált be.

Doren!
A lányok fiamnak is bejöttek. Remélem Encus a következő talira is tud jönni a lányokkal, mert nélkülük unatkoznának a fiaink. Balázs is a nagyobb lányokat szereti, de a Te lányod is nagyon tetszett neki. Ez a képeken látszik is.

Babakötvény: én még semmi papírt nem kaptam róla, pedig 2 hónapja felhívtam az államkincstárat és azt mondták 1 hónap. Nem is tudom hová írtam fel a telszámukat :( Pedig pályáznék a babatörölközőre :)

Szilvi!
nagyon szívesen elviszlek titeket, ha Mézgombiékkal talizunk az Örsön. Csak okt végétől 10 napig nem lesz kocsink, mert tesómnak kölcsönadom. Akár most szeptemberben is megbeszélhatünk valamit. Jó lenne, ha beférne a kisebb babakocsid a mienk mellé, mert akkor az Árkádban is tudnánk csavarogni. Nekem úgyis kell mennem, mert 30.-án megyek esküvőre és nincs egy rongyom sem. Akár tali előtt egy kis-kis talit megbeszélhetünk a Pólusnál és akkor kipróbáljuk beférnek e. Ja de egy kikötésem van, a Pólustól Te mondod az utat az Örsig, mert én csak a radiátortól tudok kiindulni :)

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Szilvi!
Én kérdeztem a radiátor cserét.Köszi, hogy leírtad.

Melinda! Nem ünneplitek a névnapot?Vagy csak félre értettem valamit?

Pogi!
Igazad van ne politizáljunk!
De azért a történések mellett már nem lehet szó nélkül elmenni. :(

Pil!
Ahogy nézegettem a képeket hát egyáltalán nem tűnsz kövérnek. :D

Kép

Kép
katus73
 
 


Katus!
Hát élőben sem kövér és a többiek sem, úgyhogy ezentúl senkinek sem hiszek aki az alakját szídja.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Na jó hát,attól függ hogy kinek honnan kezdődik a kövérség fogalom :lol:
Aranyosak vagytok,csak az én versenysúlyom egy 10--el kevesebb!!Na mindegy,majd szopi után lemegy!Lassan már csak olvasó módban tudok lenni,mert Ameli egész nap dilizik,ennyire nyafis,meg sehogysemjóneki nem volt,éjaszak is sokszor kel fel.de remélem ez csak átmeneti.

Doren:kár,biztam Benne hogy elárulod az alma nevét!Jók a képek a fotósokról!! :lol: :lol:

Nem tudom ki irta talán Bea,most olvastam egy másik topicban hogy a Beba koszmóelleni sampon állitólag a legtutibb!!!!

Másra most megint nem tudok reagálni,mert már nem birom hallgatni ahogy ordit :( :(

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Mézgombi,
Nagyon sajnálom, hogy úgy jött le amit írtam pedig eszem ágában nem volt, hogy zikáljalak titeket, sőt pont azt írtam hogy tudom milyen jó lehetett taliznotok és személyesen is megismerni egymást. Sajnálom , ha félreérthető volt amit írtam:-(

Doren,
Nagyon jók a képeitek:-)

Szőkemelinda,
köszi az infót ortopédia ügyben.

Macsek7,
tanulás ügyben a hír igaz, mert engem is érint és sajnálnám is nagyon, ha nem változtatnának rajta.

Nálunk most az éjszaka elég zavaros volt, 2-szer is kelt pedig nem szokott , gondolom a frontok miatt.

Ti hallottatok már olyat hogy a baba széklete lehet zöld a laktoherb teától?
Kari
kari
 
 


Sziasztok!

Mitől lehet egy baba széklete zöld és zselészerű??????????????????????????????
Éjjel is kellett mgé kúpot adni :cry: :cry: :cry:
Be is náthásodott, nemtom, hogy ez most még az oltás, vagy lappangott benne valami, ami kitört, vagy a fogzás esetleg (három napja aktívan turkálja az ínyét a kezével szinte állandóan.
Náthára vonatkozik a következő kérdésem: a menthol árt az ekkora babáknak? van itthon kristályos, és gondoltam, hátha lehet valahogy orrtisztítani vele pl. kamillás gőzben vagy mittudomén, van tapasztalatotok???

Kép
wkata
 
 


Ja, hogy vlaamit mondjak is, ne csak kérdezzek:
koszmószerű dolgot kamillateával átdörgöltük három egymást követő nap fürdéskor, és sutty elmúlt :-)
Kata

Kép
wkata
 
 


Katus: Nem értetted félre. A mi családunk ünnepelte, amíg kicsik voltunk, aztán én felkerültem Pestre, és 200km mellett egy idő után elmaradt. Főleg mióta dolgozom, és nem voltam itthon. A párom családja meg soha nem is ünnepelte. Persze lehet, hogy a gyerekek miatt fogjuk.

Kari: Passz. De, most hogy mondod, lehet, hogy nálunk is az volt. Egy időben volt zöldes a széklete, akkor még ittam a teát. Lehet, hogy attól.

Pil: Éjszaka miatt. :( Nagyon jók a képek. :) És tényleg mindenki nagyon jól néz ki. Azzal a pár plusz kilóval meg a szoptatás végéig nem kell foglalkozni. A sógornőm pl. hízott, majdnem annyit, mint a terhessége végéig.

Pogi, tökéletesen igazad van a politizálással kapcsolatban, mégis m1 :cry:

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Wkata!

Gratula Misinek a hófordulóhoz!
Mi most vagyunk 1,5 hete taknyosak, és még egy kis bronchitist is sikerült összeszedni.
Mi Sterimart használunk orszívózunk, és van egy kölcsön inhalálónk, amibe salvus gyógyvizet teszünk, és azzal inhalálunk. Azt szerintem próbáljátok meg. Jól felforrlani, és a kiságy mellé tenni, hogy szívja be a gőzt. Ha elkezd köhögni, meg tüsszögni, az a jó. Akkor oldja a turtymót. Nekünk ez a hármas nagyon bejött. Napi 3x inhalálhatsz vele. A sterimart meg kb. 6x lehet naponta fújni, nyugodtan fújj 2x az orrába egymás után, és szívd le. A másik orrlyukát meg fogd be közbe. Remélem tudtam segíteni.

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Ja, és köszi a koszmó ötletet, mi is kipróbáljuk. :)

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Wkata!
Szerintem 1 éves kor alatt nem szabad mentholt használni, legalábbis az egyik mentolos orrkenőcsön ez van.Inkább anyatejet csöpögtess az orrába az nem fog ártani.

A zöld széklet lehet túletetés és még számos oka de ezt inkább egy orvos tudná megmondani ha nem múlik el mutasd meg neki.

Nyanya!
Végül is igazad van , de Pilnek is igaza van mert rajtam is van 10 kg felesleg és dagadt tehénnek érzem magam.

Az én lányom is dilis volt tegnap tuti, hogy front van.

Kép

Kép
katus73
 
 


Wkata!

Misi babának boldog hófordulót.

Melinda!
Ajándékot sem szoktatok venni? Azért az a gyerekeknek elég rossz lehet nem? Főeg ha már az oviba iskolába felköszöntik őket ill. a társaik elmondják, hogy ők mit kaptak a névnapjukra.

De gondolom a szülinapokat meg a többi ünnepet ( karácsony stb.) ünneplitek.

Szerintem a Laktoherb teától nem lehet zöld a kaki.

Kép

Kép
katus73
 
 


Üdv!

Néhány talikép itt: http://kep.tar.hu/exdeus/50370923#2
Ne lepődjetek meg, alapból az látszik a kép helyett, hogy "konvertálás" alatt, de ha kétszer rákantittotok a képre, megjelenik rendesen.
Ha vki nem szeretné, hogy a gyereke vagy saját maga fent legyen, legyen szíves szólni.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!
Olyan jól ráérek, hogy megcsináltam a képet.. :) Egyébként komolyan olyan a gyerek, mintha már megkajálná a kajcsimat is.. pedig van mit ennie :)
Ja, és ma megyünk 4 hós szurira.. szerintem viszünk a képből a védőnőnek.. hogy a hozzátápivan nem kell sz@rozni, így kell csinálni :)
KAta! Misinek boldog hófordulót, segíteni sajna nem tudok :(

Kép

Szerintem naggyon tutin nézek ki :) -Bár Olivér a lényeg.. :) KINÉZTE A SZÁMBÓL A KAJÁT!!

satuk
 
 


Sziasztok!

Köszi a gratulációt, remélem a hóforduló további része vidámabban telik...
Mentholt hanyagolom akkor. Pedig olyan jó ötletnek tűnt.
Zöld székletet mutattam tegnap dokinőnek, igaz akkor még nem volt zselészerű, de szerinte ez teljesen normális. Eddig még nem nagyon kaptam választ egyetlen kérdésemre sem. Igaz, a gyerek fejlődik, és miért akarok én mindent érteni... :evil:

Pussz,
Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok!

Szerintetek, hogy tudnám rávenni Petit, hogy balra nézzen, ill. forduljon. Kezd egy picit laposodni a feje, alvás közben mindig jobbra fordítja. Hiába rakjuk támasztékkal balra, addig izeg-mozog, amig hanyat kerül és rögtön jobbra fordítva a fejét alszik tovább.

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok !

Norvell: Sokat gondolkodtunk a Kolos néven és mivel régi magyar neveket böngésztünk és azt gondoltuk ilyen senkinek nincsen ezt választottuk.
Azóta folyamatosan talizok olyan emberekkel akik ezt a nevet adták a gyereknek.
Pontosan Kolos Benedek mert a keresztelőn a védőszentje Szent Benedek lesz (az már csak véletlen, hogy júl.11 Szent Benedek Európa védőszentjének ünnepe)

Macsek:

Megköszönöm ha a kénes sampon nevét leírod nekem.
Eddig még babakötvényt nem nyítottunk mert nemtudtuk hol érdemes.
Mi kell hozzá ?Csak egy igazolás kinek megy a csp vagy más is? Ha az én számlámra jőn akkor a férjem nemnyíthatja meg a saját bankjába ,nekem is el kell mennem a bankba?Tényleg ad a cib egy fantasztikus törcsit?

Szőkemelinda:

Köszi de a gáztrrv már kész és fizettünk érte sulyosan csak éppen rosszul lett megcsinálva mert az ablak fölött jelőlte be a csőmenetett a fürdőbe :csakhogy az ablak a plafonig ér tehát hajrá kikellett vésni és 10 cm lejebb rakni.
természetesen egyébb finomságok is voltak és lesznek.
A lakás csak 47 nm2 és mégis!!!!

Most egy jó burkolot keresünk aki pesten dolgozik és esetleg lehetne vele beszélni, tudtok valakit ajánlani?

Milyen találkozó volt és majd lesz?Én nemolvastam végig az egész forumot!?

Nyanya67:

Kolos 09.24 kor született császárral(nem kívánságműsor volt a szemem miatt kellett)Szupi egy idősek a kölkök!!!
Köszi neked is a koszmó elleni ötletet mindet kipróbálom majd csak beválik valamelyil.

Wkata:

Neked is köszi az ötletet.

Kolos már sírogat lassan köszönök..


Ja még annyit(NEM AKAROK POLITIZÁLNI CSAK...)
Tegnap nagyon örültem , hogy a férjem nem volt ügyeletes az mtv.ben(info rendszergazda) és a héten szabin van a lakás miatt, mert halálra izgultam igy is magamat gondolván:
LESZ VAJON MUNKAHELYE (és teljesen semlegesek az ott dolgozó informatikusok)most nem jól jőnne egy mh nélküliség...

Na sziasztok Beáta

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Két újabb sírdogálós kör után Misi most alszik a hordozóban (félig ülve jobban kap levegőt gondoltam én, és oda tettem le, aztán elaludt), remélem, kipiheni a bretegséget.

Beáta - ne izgulj, műszaki háttér mindig kell szerintem! de azért tök jó, hogy nem volt pont az épületben, ez szerencse
Mi jövőre fogunk hozzáépíteni a házhoz, ahol lakunk, mindenki azzal vigasztal, hgoy vissza fogom még sírni a mostani békés napokat...
Mennyire rossz a szemed? Én rövidlátok, és romlott fél dioptriát a szülés óta, előtte 5 évig volt stabil... De még így sem vészes azért szerintem az enyém.

Üdv.
Kata

Kép
wkata
 
 


Szia Wkata

Kolos éppen most evett és itt fekszik a válamon,sajna megint csak 80 evett nemértem miért tesz igy amikor neki ha jól eszik 130/150 na mindegy...
tehát mikor megszülettem az iker fiú tesómmal 1 hónappal hamarabb inkúbátorba tettek és valami nem volt ok anyám szerint.Talán nemvolt letakarva a szemünk stb...Ketten voltunk 3 kg összesen.
A fiúiker tesóm már 1 évesen szemüveget hordott de mára már csak 1.es a szeművege.
nekem kb 10 évesen jelentkeztek elősszőr a rövidlátási próblémáim egészen addig amig 2001.ben már 8.5 és 9.0 lett a drioptriám .ami zavart mert ha levettem a szemüvegem nemláttam semmit ezért az optik medben lézerrel megoperáltattam.
Azt mondták nem lesz tökéletes mert ilyen nagy drioptriánál nem lehet 100% DE olyan jól sikerült, hogy ma is szemüveg nélkül mászkálok és max 0.5 kellene hordanom.
Császár okai tehát:a rövidlátás mert igy is gordozza a szem a rövidlátás tulajdonságait
DE ami inkább a baj mind a két szememen a retinahártyán 2*3 lyukacska van ami erőltetésre leszakadhat és megvakulhatok.
Ez is a rövidlátás erős drioptria tipikus baja.
Semmi baj ezzel lehet élni még 60 évig de nemárt évenként megnézetni ,ha kell lézerrel összeégetik a lyukakat.
majd novemberrben megyek kontroillra.


Más : a lakásról kiderült hogy a nagy fal olyan vékony mint egy kis közfel és a ház nincsen leszigetelve tehát befog fagyni a sejhajunk
ezért a nyagyszobába belűlről szigetelni kell(ami penészedni fog idővel)amig a ház a külső burkolatot nemcsináltatja meg.Ez tervbe van de most a tető van tervbe véve(8 lakásos társasház egyébbként)

Most ennyi Beáta

Kép
beataa
 
 


sziasztok,

na, az építkezés, felújítás jó téma! :?
Nekünk aug.31-én már lakhatónak kellene lennie a háznak. Ehhez képest még mindig nem tudunk beköltözni, és mivel "átmeneti" szálláson vagyunk, a cuccunk nagy része a ház garázsában dobozokban. Mint pl.: kabát, hűvösebb időre való ruha, stb...
A gáztervvel, gázvezetéssel a mi idegeinket is megdolgozták. A gépészet még mindig nincs kész.
Mikor egy éve elkezdtük, egy útbaigazítást kérő férfi őszinte részvétét kívánta, látva, hogy elkezdtük az építkezést. Akkor röhögtem rajta...

Kari, az ortopédia, a XI., Karolina úton van a vérellátó mellett. Mi itt voltunk, és vissza kell menni négyhónaposan. Virágnak csináltak uh-t is, mert kötöttnek ítélték a csípőjét.

Szőkemelinda, jobbulást Máténak, ne vegyétek 1000%-ra a novemberi készültséget! 8)

Bea, az unokaöcsém is Kolos :lol: Mázli, hogy nem kellett a férjednek tegnap dolgozni!

Nyanya, igen láttam, hogy Balázs csípi Virágot :lol: Nagyon aranyos volt. A hugával majd együtt fognak rosszalkodni!

Norwell, én sem rakok kispárnát, Vircsi is hasonalvós.

WKata, előfordul a zöld kaki, Virágnak is volt kb. kétszer. Egy-másfél napig. Én sosem ittam a laktoherbet. Azt mondják, amíg nem véres, addig mindenféle színben játszhat.

Lacus is megfázott, nem is ment ma oviba. De remélem csak kisebb meghűlés, mert a hétvégén meg unokatestvér-találkozóra megyünk. Ezt nem hagynám ki.

Doren

Kép
Kép
doren
 
 


Hali:épitkezés:volt nekünk is részünk benne,nem kis gonddal j ár minden része,mert a jó szakember kevés.Mi szinte Minden téren megjártuk.

Ex:mi szivesen megyünk Szegedre!!

Melinda:Hozzátok is szivesen!!

Kár volt Poginak megmutatni hogy a painttal lehet szórakozni,azzal játszottam ma.lsd:
Kép

Jó játék hülye gyerekeknek-azaz nekem

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Szuper lehetett a tali, jók a képek, édesek a babák! :)

Képzeljétek, Nóri is kezd egyre nehezebb eset lenni... Éjszakánként 2x kel, nappal meg 2 óránként eszik :shock: Mint egy újszülött, csakhogy ő már 6,5 kg körül jár... :roll: Szerintem neki is jöhet már a foga is, mert alig veszi be a cicit a szájába, mintha fájna neki, ahogy hozzáér. Úgy szopik, hogy a fele folyik mellé a karomra :( És kénytelen vagyok neki újabban csak egy cicit adni egy alkalommal, mert előtte rengeteget bukott vissza, sőt, még most is, pedig már csak egyet kap.

Nem tenne fel vki egy képet arról a cib-es törcsiről? Kíváncsi volnék rá... Amúgy mi is ott szándékozunk megnyitni majd a számlát.

Koszmó: én fürdetés előtt babaolajjal szoktam fellazítani (vattára teszek), akkor fürdés közben könnyen le lehet vakarni körömmel. (Forrás: gyerekorvos.)

Beata: üdv itt. Az én egyik uncsitesóm is Kolos :lol: Mostanában meg majdnem minden kislány Sára. :roll: Csodálkozom, hogy ebben a csapatban nincs egy sem. Sajnálom a lakásmizériát! :(

Venczkone: ezek szerint a fiad Venczkó Vencel? Kinek az ötlete volt? 8)

Képzeljétek, rólam szépen lassan mennek le a kilócskák a gyűrődés hatására... Havonta kb. 2 kg megy le, ami nem is olyan drasztikus fogyás. Szerencsére tejem így is van bőven, pedig minden nap hulla fáradt vagyok a két gyerektől (+a nagytól). 70 voltam Nóri születése után, most 65 vagyok. Azért ne utáljatok ki!!! :lol:

Pusz, Hello
hello
 
 


Preni:Ti hol is laktok?Szabolcsban ugye?
Tegyél oda játékokat,de ha igy is úgy is elforogja magát ,akkor passz.


Zöld kakink van most nekünk is,de mindig változik.

Beataa:üdv Nektek!Azt a Bebat is kipróbálhatod amit irtam!


Katus:ritkán irsz mostanában :?:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Hello:dede :lol: aki fogy vagy vékony azt kiutáljuk :lol:

Én meg,na nem birom sehogyse nasi nélkül,be is fejezem,többet erről nem nyafogok,becsszó.remélem mjad a tavaszi talin nem ismertek meg!! :lol:

Akkor most szerintem front van,vagy ilyesmi,mert sok baba megváltozott.Ameli ma csak szinte kézben aludt,de 7,5 kilót nehéz tartani ám

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil!
Igen, Szabolcsban lakunk. Teljesen az ukrán határnál Záhonyban.
Egyébként jövő nyáron már én is be merek vállalni egy pesti utazást. De az még odébb van.

Ma 2X is bal oldalán aludt el Peti! Hurrá!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok,

Bea: a kenes sampon neve: DETERGENS SULFURATUM, nem tudom, lehet-e recept nelkul kapni. Nekunk felirta a dokibacsi, igy kb. 50 ft volt.

A Cib bank website-jan van leiras, hogy mit kell vinni a baabkotvenyhez. Az a lenyeg, hogy az nyithatja meg, akinek a nevere jon a csaladi potlek, es errol kell egy 30 napnal nem regebbi igazolas a Magyar Allamkincstartol, + a tobbi papir. Ha el akarjak felejteni a torulkozot, akkor szolni kell erte. Azt nem tudom, meddig tart ez a torulkozos "akcio".

Hello: majd csinalunk fenykepet a Cibes torcsivel, kiteszem, amint tudom. Irigy vagyok a fogyiddal kapcsolatban... :x

Igazan sajnalom, akik epitkezes kozepej tartanak, a mi lakasunk gyakorlatilag 1982 ota keszul, de meg mindig nincsen teljesen keszen, illetve egy csomo dolog van, amit azota ujra fel kellene ujitani, pl. konyha, kamra...

Pil: majd a tavaszi tali elott kuodjel kepet magadrol, nehogy mar ne ismerjunk meg! :)
Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!

Szuperek a képek. Kedvenc ahol a kocsik mögött apukák, majd anyukák vannak:-)

Koszmó ellen nekünk Beba nevű sampont ajánlották és az nagyon jó, de azt is mondják, hogy fürdetés elött be kell olajozni a fejbőrt ás akkor utána megmosni.

Ortopédia és zöld kaki ügyben is köszi az infókat csak lesz vmi.

Nálunk már 2 kis fog szinte teljesen kint is van ami nagyon korai és jól meg is szendvedtünk vele:-( Hasfájás után szinte rögtön jött a fogzás. Vmikor csak lesz nyugi is, bár én a babót sajnálom a legjobban mert neki még fáj is.

Nektek a kengurut bírja a pici?
Még csak 3-4 alkalommal próbáltam de nem nagyon bírta.

Hát vagy derekatok nem fáj néha?
Nekem leányka még csak 5,5 kg de már nagyon nehéznek érzem, ha sokat van kézben, mert nyügös és a sportkrémeket a lidokain miatt nem nagyon ajánlják.

Szörnyű vacak idő van és ebben még sétálni se olyan jó kivinni a gyerköcöt, bent meg nem alszik napközben.

Kari
kari
 
 


Bea, ha 1 hónappal jöttetek korábban, akkor már nem kell letakarni a szemet, mert már fejlett.

Norwell, nincs kispárna! Remélem, nem is lesz.

Hello, máris utálunk! ;) :D:D:D

Pil: :D:D:D nagyon kreatív... :wink:

pogacsa
 
 


sziasztok!

bocsi, de még nem tudtam visszaolvasni. szülőknél voltunk, meg Vencus betegecske, így csak pár sort írok. jó volt a szülőknél, de itthon mégjobb...
A multkori láz csak volt valami miatt, mert most le van rakódva a cuccos. kapott gyógyit, de még nem szaggatta fel. tegnap hülyén adtam be kiskanálból a gyógyit, meg ő is mohó volt, így félrenyelt. szörnyű volt, sokáig tartott, hiába ütögettem a kis hátát, már hívni akartam a szomszédot-mentős-, mire felsírt. olyan kétségbeesetten nézett rám a szemeivel. Ma is furcsán nyel, öklöndözik és most is zaklatottan alszik a karomban! mellette ott a pocifájás is.
remélem mindenki jól van és a tali is szupi volt!

majd még jelentkezem, ha tudok. holnap megyunk koponya hasi uh-ra, holnapután meg 2 hós oltásra, ha addig meggyógyul.

Mári
mári
 
 


Sziasztok!

Tegnap óta sajna Kende drágám náthás lett. Éjjel alig aludt szegénykém. Fél éjszaka virrasztottunk mellette. Ha vízszintesen feküdt akkor nem kapott rendesen levegőt, félrenyelt és egyfolytában köhögött. Kénytelenek voltunk egész éjjel a bébihordóba altatni. Ma voltunk a doki néninél és kapott egy csomó gyógyszert. :( Rákérdeztem erre a tejallergiára, és azt mondta, hogy felejtsem el. A helyettes doki, csak nagyon óvatos akart lenni. Jó mi?

Csajok ne csináljátok már ezt "a kirekesztenek, mert nem voltam a talin". Ne írjatok már butaságokat!!!!!

Amandi, Encus: nem biztos, hogy cumizavaros Eperke, mert nálunk is ilyen üvöltés szokott lenni. De nem mindig van ez. Pl. reggelente kb 2 órát cicizik egyfolytában üvöltés nélkül. És ha kipihent és minden ok akkor is nyugodtan cicizik.

Macsek: ne mondj ilyet, hogy Andris kiszeret belőled. Irgum-burgum! Ilyet nem tesznek! Lehet, hogy kezd más íze lenni a tejednek. (esetleg meg fog jönni)

Kari: tényleg kár, hogy nem tudtatok eljönni. Na majd a következőn talizunk.
Először én is ittam a laktoherbet, de nem lett zöld a kaki.
Nekem eddig sírt a kenguruba, de lehet, hogy még nagy neki.

Szökemelcsi: Jobbulást Máténak és előre is boldog névnapot.

Pil: a csulás képet írta Nyanya.
Húúúúúúúú az töööööök jó, hogy télen is tudunk talizni.

Mézgombi: marha jó, hogy nem lehet kapni a tápit. Az orvosok hozzáállása pedig kritikán aluli. Ne hagyd magad feküdjetek be!

Reni: én nem kávézom, és a Cerazette-t csak kiváltottam, de nem szedem.

Colett: jobbulást nektek! Máténak meg boldog névnapot!
A cerazett - fogigátló.

Beáta: üdv itt.

Venczkone: utólag is boldog szülinapot Alexának. Jól néz ki a torta és a kaja is. A lányod, meg egy tündér.

Ex: fagyasztó miatt :(

Norwell: semmi párna. Csak egy közepes fürdőlepedő (90x140) van ketté hajtva és jól leszorítva, hogy ne tudjon alányúlni.

Szilvi: jó kis rohanás volt a szombati napotok, de a lényeg, hogy mindenhol jól éreztétek magatokat. Maldív-szigetek, tényleg de szar.
Kende igyekszik minden talira kitalálni valami új tudományt :) Bár a vuknak nem igen örülnénk :)
Tesómtól megkérdeztem a szerelést és ő azt mondta, hogy a pesti szakik kb. 20-25 ezerért cserélnek. Úgyhogy 15-ért olcsó.

Mári: jobbulást nektek is! Ilyen félrenyelés már nálunk is volt és még másnap is furin nyelt. De ez majd elmúlik.

Mára ennyi, megyek leváltom apát.
Puszika
Kisviri

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

A babás képek gyönyörűek! :)
Rendeltem ma itthonra új fagyasztót, mert a régi (amint írtam) tegnap úgy döntött, hogy felmelegszik, még jó, hogy semmi nem ment benne tönkre, mert azért a hőt jól tartja. A cuccokat ma átvittük mamákhoz, és a neten kinéztem egyet, remélem, lesz nekik. Persze a régi fagysztónk jól beijedt, mert hajnalban beindult... :D Viszont mostmár nem menekül!

Babakötvény: asszem, ez a fórum Cib Bank párti, nekünk is olyan van.

Nyanya, ha bankban akarsz számlát nyitni, nem kell hozzá a MÁK-os papír, viszont kell egy hónapnál nem régebbi CSP igazolás, a baba lakcím és adókártyája, az igénylő (azaz a Te) személyi igazolványod és lakcímkártyád.
És adnak törcsit, nekünk is van. :) Igaz, egyelőre az ágy alatt porosodik...
Én néztem a képeket, nekem van a legnagyobb pocim, habár merem állítani, hogy terhesség előtt is nekem volt...ja, és nem is szopiztatok.

Melinda, egyébként Máténak szerintem ezek a szemek a védjegyei, nem?
Az átállásról annyit, hogy Peti a mai napig háromóránkét visít az ennivalójáért, és szerintem akármennyi tápit tömne magába, akkor is jelezne, ha eltelne a 3 óra.
Miénk gyerek se hízott most annyit, mint amennyit eddig, pedig enni ugyanennyit eszik, viszont jóval többet jár a keze meg a lába. :) Én nem aggódok, elfogyni tutira nem fog. :D

Norwell, Petinek nincs párna a feje alatt, ugye ő is hasonalvós. De ha éber, akkor néha teszek a feje alá valamit, de akkor ugye a hátán van...de ekkor nagyon figyelek.

Wkata, Peti kakija mióta az eszemet tudom, zöld, neki szvsz a tápitól.
A kisfiadnak boldog hófordulót!

Katus, mi mindent ünneplünk pl., de nálunk nagy összevonások szoktak lenni, pl. Karácsonykor ünnepeljük az én szülinapomat, és a férjem névnapját, január közepén pedig együtt tartom a névnapomat a mamám szülinapjával...
Peti születés és névnapját meg össze fogjuk vonni a házassági évfordulónkkal, anyuék házassági évfordulójával, és tesóm szülinapjával... :D

Satuk, jó a kép!

Reni, próbáld a hátára tenni, és ülj a bal oldalára, és próbáld meg lefoglalni. De szerintem nem sok sikered lesz, mivel Peti kb. 2 hós korától kezdett a fejfordítás terén akaratos lenni, addig pl. a kenguruban az arca a jobb kezem felé volt, most mániákusan balra fordítja, és reggel, ha az apja helyén alszik el, mindig a fal felé fordul...

Doren, a kakiról annyit, hogy piros (véres) és fehér nem lehet, ezeken kívül bármi (habár nem tudnám elképzelni, hogy egy bébi pl. lilát nyom ki magából).

Pil., további jó játékot. :D

Hello, igenis ki fogunk utálni! :) :) :) A Cibes törcsit, ha lesz időm, holnap lefotózom és felteszem, ha addig vki nem teszi meg.

Kari, én kengurumániás vagyok, nekem a derekam bírja, inkább a hátam többi részének macerás. :) Viszont jobban szeretem még így is, mint a babakocsit...
Ja, és Peti nagyon szeret benne lenni, merem állítani, még akkor is bealudna abban, ha két napja nem enne. Pedig ő már kb. 2 kg-val több, mint a Te puncisod.

Kisvirág, Peti alatt is egy textil izé van, amit én is belegyűrök a rácsok mellé, de tegnap is és ma is kivadászta... :) Talán pillanatragasztózni kéne.

Mári, Peti szinte minden etetésnél oly mohó, hogy félrenyel valamennyi tápit, ilyenkor felültetem, megvárom, míg kiköhögi magát, és aztán mehet a többi.

Na, mára ennyi voltam.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok,

Hello: bocsi, de nem tudtam ma lefenykepezni Andrist a cibes torcsivel, mert vendegeink voltak, es vegigneztek a furdetest is. :) Igy viszont mar nem lehetett egy szoget sem leejteni a furdoszobankban, ferjecskem se fert be, hogy kattintgasson. :( Meg szerencse, hogy Exdeuseknak is ilyen van, kettonk kozul valaki biztos feltesz ilyen kepet. Egyebkent egy sima frottir torcsi, a mienk drapp szinu, nem tudom, hogy van-e masmilyen is? Ugyanolyan szinu a himzes is rajta.

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Hellóka!

Kezdek tök bekettyózni, 2 npja ki sem mozdultunk. Még mindenki náthás, de már kifelé jövünk a dologból. Szegény férjem járt rosszabul, bennaludt a Máténál, ő meg sokszor felsírt. Viszont biztos lehet valami a levegőben, mert napközben meg a Noi sírt, alig aludt.

Doren: nem is tudtam, hogy a fiad jár oviba már? Hogyhogy 3 alatt fölvették? Neki is jobbulást!

Párna: Nincs, az egész ágyat felforgatja így is.

Kari: Jól belehúzott a fogzásba a babátok!

Ex: Fagyasztó :cry: Viszont lesz új :D

Fogigátló: Végre leírtátok! Én a Máténál se védekeztem, sőt azt hittem sose menstruálok. Aztán már nem szopizott, megjött 2-szer, aztán újra terhes lettem. :D

Na, mentem, uram vár a gépre. Holnap pihizek, Máté Mimizik(Anyám.)

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Szerintem ez olyan szép....



Mielőtt Anya lettem
Főzhettem magamnak meleg ételt. Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem,
Addig aludtam, amíg akartam és nem izgultam milyen későn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem, és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játékokban, és nem felejtettem el altatódalok szövegét

Mielőtt Anya lettem
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek e.
Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem
Nem hányt le senki, nem lettem kakis, nem köptek le, nem rágcsáltak meg, nem pisiltek le, vagy nem csipkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak, Testemnek, Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt Anya lettem
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa, vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam
Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.
Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek

Mielőtt Anya lettem
Nem tartottam kezemben egy alvó bébit, mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szívem apró darabokra törik, mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kívül van.
Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
Olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem
Sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén minden 10 percben, hogy megnézzem minden rendben van-e.
Sosem ismertem a melegséget, az örömöt, a szeretetet, a szívfájdalmat, a csodát, vagy az Anyaság élvezetét.
Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielőtt Anya lettem

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Ma nem tudtam belépni,mert rosszalkodott a net,és ki kellett cserélni a modemet.
Ha láttátok volna a két szerelőt,aki kijöt,olyan 50 körüliek,mint Stan és Pan,és gőzük sem volt semmihez,fél percenként hívták a főnöküket,hogy mit hogy kell csinálni.


Köszönöm mindenkinek a bókokat Alexa nevében.
A hidegtálakat rendeltük,nagyon finomak voltak.
PIl:csokis volt a torta és baromi finom,én is nagy édességimádó vagyok,meg is látszik,de ez van.


Zöld kaki:lehet a náthától is,mivel a hátracxsorgó truyi lejut a gyomorba.
De még ezer oka lehet.


Párna:mi nem hazsnálunk,még Alexa sem,Vencelnél meg főleg nem,elég veszélyes lehet.

Mentol:én is úgy tudom ,hogy 1 éves kor alatt nem használható.
A sterimar tényleg jó,utána kiszívni,aztán mehet a nasivin.
De az anyatej is jó.És persze nagyon sok orrszívás.


Építkezésben nekűnk is volt részünk,de elég sok mindent a férjem és a tesója csináltak,emeletet építettünk anyósékra,mazárd tető,tehát nincs semmi tégla az egész fa szerkezet,válaszfalak pedig gipszkartonból.Nálunk is volt sok bosszúság,de ez ezzel jár.

Bea:én is üdvözöllek itt,nagyon szép a Kolos név.

A náthásoknak jobbulást,most nagyon sokan betegek,itt is olvasom és a környezetemben is sokan vannak.

Jó éjt!


Niki
Vendég
 


Virag! Ez tenyleg annyira szep, hogy konnybe labadt a szemem.

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!

Ég a pofa hogy ennyire nem tudtam jönni, de mást se csinálok, csak szoptatok meg fejek, hogy legalább a tejben ne legyen hiány.

Wkata:
Adél nagyon megszenvedi a fogacskákat… mert tuti azzal van a gáz, mert akkor ha dörzsizem neki akkor vigyorog.
Autó mánia az nálunk is van de a fiam részéről, viszont motormánia mind a két gyereknél bejátszik. :) nem mondom hogy bánom. :)
Meg hát számítógép szerelés is van(szerencsére Adél még nem)

Súly és magasság:
75/168
Vagyis most már csak 73 mert 2 kiló lement amióta (másfél hete) nem eszek édességet. De még így is 15 kiló plusz van rajtam, de már 5 mínusz is elég lenne.
Amúgy én sem sopánkodok, mert jól érzem magam, csak mikor nem jön rám egy gatya se, és venni se tudok itt sehol normálist, mert csak a kínais van, és az L ig bezárólag van és nekem XL kell. akkor kicsit :( a szám.

Apropó rövidítés: látom hogy többeteknek hosszú leírni a Blackrose-t mert hosszú is ;)… simán írhatjátok, hogy BR mert úgy is vágom a dolgot és az még rövidebb. Meg hát mások is így rövidítik, szóval simmmán.

Szilvi:
Dehogy ültetem Adélt a kocsiba, csak úgy látszik, amúgy ő önszorgalomból hasizmozik, vagyis fel szeretne ülni hasizomból… amiért persze dühi vagyok, mert marha egészségtelen a gerincének ez a mozdulat sor, de nem tudok ellene sokat tenni. (ehh ki bújik belőlem a félig meddig gyógytornász)

Marcy:
Mint legutóbbi normális bejelentkezésemkor írtam, miután kaptunk időpontot és láss csodát kitisztult a szeme. Azóta is tiszta lekopp kopp. Így aztán másnap elmentünk,de a doki azt mondta, hogy nem kínozza meg, ha esetleg vissza jön a csipa akkor menjünk, de ne cseppentsek(neki a szemcseppjéből), és csak sima langyos csap vízzel mossam le a csipát ha van. Nem kell forralni, és semmi esetre se kamillázzam(mondjuk ez eszembe se jutott, mert olvastam, hogy tilos). De a papíron le volt írva, hogy hogyan is csinálják… vékony csövet vezetnek fel, és azzal átszakítják azt a hártyát vagy ha nincs kialakulva a könnycsatorna akkor csinálnak…és hogy egy kezelés nem is biztos hogy elég. :( Szóval brutkó…

Csípő szűrés:
Itt 6 hetesen aztán rá egy hónapra, meg 6 hónaposan(Tomival így volt) van és önálló járáskor…(ez Tominál kimaradt, majd 2 hét múlva viszem, mikor Adéllal megint menni kell)Adéllal 6 hetes kora óta havonta menni kell.(passz miért, de nem ugyan az a doki)Pedig nincs vele semmi baj… lehet azért mert lány?

Katus:
Mi is voltunk a szemészet után a Tescoba és mi is vettünk haptapit(halcskásat) Persze Tomi amit haza értünk szét szedte. Ne tudjátok meg mit Puzzle-oztam vele, mire összeraktam mind a 10 halacskát… ami persze mind más és más.

Melltartó, betét, felsők:
Én nem hordok ide haza mellcsit, mert állítólag az is csökkenti a tejtermelést. El meg nem igazán megyek semerre, ha meg igen akkor… már nem teszek betétet, mert nem folyik a tejcsi csak ha teli a cicim.… bár nekem nem csak Adustól indul be ha folyni kezd, hanem Tomitól is.. Már mondja is ha hisztizik,hogy :Folyik a tejecskéd?
Meg aztán amilyen cuccokat én felveszek nem is nagyon tűnik fel ha nincs melltartó rajtam. :)

Colett:
Hááát zömében rock zenét hallgatunk, vagyis apa inkább a metál zene vonulatát erősíti, de azért ő is hallgat light-osabbat is. Meg én is durvábbakat.

Doren:
Tomi megoldja magának a kísérő zenét. Majd Pilchardtól példát veszek és felteszem azt a videót amin Tomi zenél… van ugye apa elektromos gityója, az én akusztikusom(igaz az nem szerepel a videón) meg van furulya,és kapott anyuméktól szájharmonikát… ha ezt ötvözi egy kis énekkel. Ja és tök pucérba nyomja. :)
Amúgy apával van hogy beveszik magukat a hálóba és ott gitároznak. :)
Adél szemei nekem is bejönnek, meg Tomié is(naná apa szemű ;) )
Tominak mi kb.9 hónapos korában csináltattunk útlevelet. Ne tudd meg vele is mit szenvedtünk, mire oda nézett. :)

Öblítő:
Senzitíves Silan. Nekem bejön az illata. :)

Klauszka:
Üdv!! És érezd jól magad körünkbe!

Parázásról:
Balázs engem már simán csak Para-lánynak hív!!!

Kontroll:
Nekem Tomi születése után jobban fájt( a belső varrat miatt), vagyis most abszolút nem okoz problémát :) És szerencsére síkosítóra se volt még egyszer sem szükség. ;)Nálunk csak a mikorral vannak gondok.

Fodrász kérdés:
Háááát én kb. egy éve voltam fodrásznál. :( Régebben a szomszédba jártam, mert ott van egy fodrász csaj, de mikor megmagyarázta, hogy nem festi be a hajam mert blabla, simán csak lusta volt neki állni azóta nem járok oda. Hanem Pécsváradon(anyósfalva) van egy fickó és hozzá járok, olcsón is dolgozik, meg főleg jól,és akármilyen elszállt ötletben benne van.
Pl. majd berasztásítja a fejem, de még nem elég hosszú hozzá a lobboncom.

Együtt fürdés:
Nálunk megy a dolog. Sőt tegnap Adél is fürdött apával nem csak Tomi. Szerintem a gyerek majd jelzi, hogy meddig OK neki, vagy ha neked okoz problémát akkor nem kell együtt fürdeni.
Én emlékszem pl. még ovis koromban is fürödtem apummal.
És mikor még pocakos voltam Adussal és Tomival fürödtem esténként, akkor pl. anyum szokta ki venni Tomi ha Bali dolgozott… így óhatatlanul látott meztelenül.

Fejés:
Nekem Avent kézi szívóm van, de a kórházban nem nagyon tudtam használni így Rita dúla kölcsön adta az ő elektromos Medeláját( ami kiszolgálta már a három csemetéjét, meg az unoka öccsét)Így ezekkel fejek, éjjel ha nem tudok elvonulni akkor a kézit használom, vagy ha annyira csendbe kell lenni akkor a második legtermészetesebb fejő géphez folyamodok. Vagyis a két kezemhez.
De pl. ami érdekes, hogy az Aventessel, ha nincs tele a cici alig jön valami le. A Medela ilyen szempontból jobb. De pl. még az után is simán tudok kézzel fejni nem is keveset. Ja és mivel Adél marhára megérzi, van hogy felébred és meg tudom szoptatni, pedig a szívó már vagy 15 perce vaktába szívott mert nem jött semmi.

Szopi:
Volt már jobb is de azért már nem vészes.
A történetben az a durva, hogy a védőnő azt mondta,hogy szigorúan 4 óránként ne 3 óránként szopiztassam Adél(Ha tudná, hogy éjjel van hogy 2 óránként kér)
De szerencsére a doki nem mondott semmit arra, hogy nem hízott most olyan sokat Adus.
Amúgy Adél is cicizavaros, vagyis kitolja a cumis üjeget, meg a cumit is. Az utóbbi 3 -4 napban.
Igaz hogy ő ezt a szopi sztrájk mizériát már a korházban is csinálta. DE az tuti nem cumizavar volt, mert senki nem adott neki semmi ilyesmit, még bimbóvédőt se.

Gyerekvigyázás:
Én nyugiba rábízom anyumra a csöppjeimet, de Adél a szopi miatt igencsak anyafüggő.

Járóka:
Tominál nem volt, mert végül is az egész gyerek szoba volt megcsinálva dühöngőnek, de most az már nem lehet…
Így a szomszédból kaptunk egy hálós járókát és azt állítottam fel az előszobába… onnan látjuk egymást ha főzök.

Utazás:

Furi belegondolni, de nyaralni konkrétan még sose nem voltam. Jó persze úgy hogy voltunk rokonoknál olyan volt. De úgy hogy valahova elmentünk volna olyan nem. Talán csak a májusi Adél várásunk volt olyan mint egy nyaralás.
De nagyon pénzünk sincs rá.(jó persze lehet azt mondani hogy arra van amire az ember akarja, de akkor is)
Ahova tök elmennék:Írország pl.

Klebsiella:
Nagyon vagány fiúcska Kende!! :)A komolykodós, meg a szupermenes képet irtóra hasonlít a fiamra ;).És huncutul csillan a szeme, nagy kópé lesz(ha még nem az :) )

Reni:
Rá se ránts. Az én párom is sokszor mondja, hogy minek nekem a gyerek ha nem bírok vele és nincs hozzá türelmem, de nem ő kel fel éjjel. Vagyis egy ujjam is sok ahhoz, hogy megszámoljam ;), hogy a majdnem 2,5 év alatt mennyiszer kelt fel Tomihoz. És az elmúlt 4 hónapban se nagyon vitézkedett benne. Jó nappal el van a kölkekkel, de ő mellette ágyút sütögethetnek úgy alszik, vagyis ha Tomi ordítva beront a szobába arra azért felébred, de annak is az a vége, hogy neki áll morcizni, hogy vigyem ki, meg hogy ő dolgozni megy és aludni kell neki. Igaz az is igaz, hogy csak mostanában ébred éjjel Tomi sűrűn( de heti 3x tuti randizunk amiben csak a hisztis ordítás a szar…)
Amúgy a jó baba az aki eszik meg alszik, meg maga eljátszik, és nincs vele gond. De én pl. néha kiakadok, hogy lefárasztanak a gyerekeim, de örülök, hogy ilyenek, és hogy cseppet sem „jó babák”.

Mézgombi:
Kaka miatt :(

Háááát nekem is vannak olyan barátaim mint már korábban asszem írtam, hogy úgy viselkednek, mintha a gyerek téma fertőző lenne, így nem nagyon jönnek. Néha kiakadok az ilyeneken, de aztán túl teszem magam rajta.

Nanya, Colett:
Tomira is mindig akkor jön rá igazán a kaland vágy, meg a tett készség amikor szoptatok.
így nem is csodálkozom azon, hogy Adél cici sztrájkol mondjuk, mert tök sokszor le kellett tennem, mert éppen Tomi pl. a kádba (amibe benne van még a fürdő víz) a kismacskánkat akarja beledobni, meg hogy megszerezte a nagy kést és azzal rohangászik. Érdekes ha nem szoptatok, nem csinál ilyen meredek dolgokat. Nem mondom, hogy kisangyal,de a szopitól bevadul.

Colett
Dejó lenne, ha azért ugráltatna,ha mert kakilni kell vagy pisilni. Abszolút nem érdekli a dolog. Múltkor kijelentette, hogy nem kell pelus mikor sétálni mentünk, és nem pisilt be sőőőt szólt meg minden, szóval meg mutatta hogy menne, de ha rá adom a pelust akkor cseszik szólni. Persze másnapra Adél besztrájkolt szopásilag, és nem volt még arra is energiám, hogy Tominál üssem a vasat míg forró pisi-kaki ügybe.

Macsek:
Ismertem ezt a babás irományt, de most is jót vidultam rajta.
Főleg az utolsón, mert nekem volt olyan sztorim, hogy sétiztünk és közbe uzsizott Tomi és nem tudtam miért röhög mindenki aki elmegy mellettünk a sétáló utcán. Rájöttem, ahogy evett én is nyitottam nyámmogtam, lenyaltam a szám :)

Mozgás fejlődés:
Adus kezdetben úgy tűnt nem ,de mostanra bebizonyosodott, hogy igencsak Tomira hajaz.
Pörög forog, lábujjat szopogat(ilyet Tomi nem csinált)
Ha félig ülő helyzetben van simán fel húzza magát ülésbe és büszkén néz körbe.
Meg hát amit fentebb írtam, hogy hasizmozik, vagyis ha fektébe valamit nem lát akkor hasizomból fel húzza magát és meglesi.

Niki:
Te is érezd jól magad körünkbe!!! :)
Szépek a gyerkőcei.

Enci:
Csudi szépek vagytok!! Maja is anya is!! :)

Klauszka:
Fel a fejjel de ha kicsit vígasztal engem pont te nyugtattál meg picit. Mert ahogy itt olvasom már az Adélnál kisebb babók is leverik súlyban, de meg nyugiztam, mert Eliza egy héttel idősebb, és 5730 gramm.
Adél is csak az elmúlt napokban lépte át a 6 kilós bűvös határt. Azért bűvös, mert kb., másfél hétig ingázott 5900 és 5950 gramm között. És akkor jött rá az óbégathatnék, és nem evészet. De szerencsére most mintha neki lódult volna, mert ma 6120 gramm volt. De ehhez igencsak nagy melót kell fektetnem a témába 1 órás szopi(vagyis nyűglődünk)aztán fejés ezerrel. És ő 3420 grammal született.
szeretném, ha a legalább átlag heti100-120 grammos hízás meglenne( az havi 400 - 500 gramm)amit minimum kéne hízni.(LLL cuccba amit ide is feltettem az van). Mert semmi esetre sem szeretném, ha a tápszert helyezzenek kilátásba, mert amilyen parázós vagyok becsokkantok, és abba marad a szopi.
Félre értés ne essék, nem vagyok totál tápszer ellenes, mert Tomi majdnem 100%ban tápos volt. De pont emiatt napi szinten gyötört a lelkifurdi, hogy biztos nem is vagyok jó anyja.
De amióta Adél szopis, és Tomi is volt hogy rám cuppant, sőőt kezdetben ő is tejcsizett, már jobb a lelkem.

Niki:
Én Tominak kb. egy éves kora körül kezdtük hátrahúzni. Amikor a doki már mondta, hogy szépen hátra jön. :)
Mostanra már ügyesen önállóan mossa. :)

Tündéri a két éves nagylány!!! Boldog szülinapot neki utólag!!!

Az első lányod miatt :(.

Klauszka:
Tündéri Eliza!!!
Mi azért annyira nem bízunk a szopiba, így vettünk kúpot(mert az nem zavar be a szopiba sehogy se), de pont a héten írt az egyik ismerősöm, akinek a babája 2 héttel nagyobb mint Adél, hogy jön a következő, és mint kiderült ők is kúpoztak és mégis. Szóval azóta kicsit fosizok, hogy nehogy ez álljon Adél szopi sztrájkja mögött, mert apa kategorikusan kijelentette, neki nem kell több gyerek, viszont én meg nem vagyok hajlandó baba gyilkászásra menni… de majd kiderül.
Mert amilyen „mákos vagyok” én a 0.001 % esélyből is képes vagyok legyet bekapni.

Doren:
Ez a kajás szöveg jót rötyögtem!!

Szilvi:
Nem semmi a spirálos dolog. :(

De a bankautomatás… :) nekem is kellett a Tena betét.

Colett:
Nekünk polgári se volt, nem hogy templomi. És ahogy Balit ismerem nem is nagyon lesz, mert nem csípi a papokat. És az igazat megvallva, katolikus suliba jártam és néha nekem is áll a vezérszőr. Szóval lényeg a lényeg, nekünk egyik gyerek sincs megkeresztelve, mert a helyi templomba a pap nem keresztel, ha nem házasodtak össze templomba a szülők. Egy másik templomba X összegért megkeresztelné, de nekem ez kicsit álszent dolog, így nem viszem.
Mondjuk anyumnak lényeg ez nekem, nem. Ezért is lett Tominak Napocska a „keresztapuja,” mert ő is hasonló okokból nincs megkeresztelve… így még egy ok, hogy ne lehessen belekötni miért ne.

Skype:
Ha olyan jókat lehet vidulni én is teszek fel :)Tettem fel páran már a bőrükön érezhették is. :)

Kyllah/Noncsi:

Te neked is üdv itt!! Érezd jól magad.

Szilvi:
:) Jó a vers. Amúgy amikor anno bemondták a rádióba,hogy meghalt a denevér Imre(én így hívtam a magas hangja miatt) azt hittem poén. De amikor az akkori pasim anyja sírva telefonált akkor már tudtam, hogy nem vicc.
Amúgy Szörényi Leventével volt szerencsém találkozni. Hát ha nem tudtam volna, hogy ő az lehet nem ismerem meg. A fej szerkezete nem egyszerű. Attól függetlenül amiket írt zenéket az bírom. Még a Bikininek is sikerül olyat írni ami bejön.
De Jimmy, meg a Balázs Puli igen csak messze áll tőlem.

Tesók közti korkülönbség:
Háát én csak arról tudok nyilatkozni, hogy milyen ha csak 2 év van köztük. Tervezni mi nem annyira terveztük, mivel alapból nem is szerettünk volna 2 gyereket, aztán amikor sikerült apát rávennem akkor örültem,hogy belement és nem azt mérlegeltem hogy mekkora korkülönbség lesz. Ha rajtam múlott volna akkor lehet csak 1,5 év van köztük.

Pil:
Csúcs Ameli a bödönnel. :)

Colett:
Szupik vagytok a képen!! Ez a cumis ábrázat olyan ismerős. :)Tominak is lóg a szájából ha kell ha nem.

Reni:
Ilyen kutyusos rugink nekünk is van csak sárgába. Tök szerettem,meg Adél is, de hát már kicsi. 56-os volt és már 68-as cuccba nyomulunk.

Hajhullás:
Nekem is isssszonyúúúúan!!!

Colett:
Akkor ez hogy is van… ti voltatok, de nem vitettek kaját, én nem voltam de „küldtem” Akkor egálba van a mérleg ;)

Jobbulást nektek!!!

Wkata:
Mi szoktunk hallgatni. Baba zenét is , meg apa zenét, meg néha ha csak magunk vagyunk(én meg a két gyerek) akkor anya zenét is.
De az enyim törpöknek, a mi zenénk jön be, és nem a babás verzió.
Meg hát én éneklek nekik, de szerintem idővel majd megunnak, mert iszonyat a hangom. Énekből felmentésem volt(komolyan)!!
Ha Misinek nem jön be annyira próbáld meg a baba zenét. Ha gondolod fel varázsolom a gépre, és ha van MSN-ed akkor átküldök párat és letesztelheted.
Mondjuk ekkora babáknak a okosok szerint max. 20-30 percig jó ha szól a zene, mert akkor rálehet irányítani a figyelmét, és jó hatását kifejti… valahogy így írja a könyv…meg hát huzamosabb idő után tuti fárasztó nekik.
:)Jó ízlése van a férjednek!!! Mármint zene terén tuti!!!
Erről jut eszembe vajúdás közben mikor még a szállásunkon voltunk, és apa horpasztott én meg fájtam… és Adussal olyan remek harmóniába keveredtünk az pont Doors Amerikai imádsága volt :)

Na most hozzá csapom a bejelentkezésem óta íródott dolgokról.

Nyanya:
Aludni ? Ugyan. A lányom épp csak akkor kezdte a koncertet. 11 kor fel kelt, evett, fél egyig játszottunk, aztán szopizott újra. Elaludt, 2 kor óbégatva kelt, és ordított egészen fél ötig :(
Király volt!!!

Katus:
De apukád nem lett multimilliomos, már mint multimilliomos jazz dobos. ;)
Jó gyenge poén volt.

Melinda:
:( Jobbulást Máténak!!
Igazi nagy legény!!!

Gombi:
Egyre érdekesebb a sorsotok!! Hogy miért esik nehezükre kivizsgálni Julcsit. Azért mert mosolyog még lehet baja!!
Ilyen esetekben tök szégyenlem hogy eü dolgozó vagyok. Bár én jobbára igyekszem segíteni, amiben csak tudok.

Beáta:
Üdv neked is!!!

Ex:

Ejj de pimasz fagyasztótok van, hétfőn miért nem hétfőt mond, miért csütörtököt!! ;)

Norwell:
Nem teszek párnát a feje alá!!

Szilvi:
Nem vagy semmi!! Egy órába ennyi minden. :))))))))))

Satuk:
Jó a kép!! :) mind kettő!!

Doren, Nyanya:
Tomi is az idősebb csajokra bukik!! :)

Wkata:
Én úgy tudom, hogy 1 éves korig nem nagyon tanácsos a mentol a gyerkőcöknek. Jobbulást Misinek!!!

Boldog 4 hónaposságot nektek is!! :)

Kisvirág:
Megelőztél!! Pont ezt akartam bemásolni nektek!!!

Huhhh a végére értem!!!8 oldal lett!!!Ezért már lehet utálni. Ég is a fejem el is vonulok, de csak holnapig ha minden rendben van.
Majd már csak holnap írok a mai szuriról!!!

jóiccakát!!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Jó reggelt!

Pil!
Miért írod, hogy alig vagyok mostanában?
Jó tegnap egész nap a tévén csüngtem mert érdekelt az országunk sorsa.

Édesség megvonás:
Tegnap előtt megettem 3 pilótakekszet és fél tábla csokit. Egyszerűen nem tudtam magamon uralkodni gondolom mostanra merült le a szervezetemben a raktár.
Ezért tegnap vettem Norbis jégkrémet ( csoki-vanília ) nagyon finom de Pannának nagyon fájt tőle a hasa.
Mondjuk rá is van írva, hogy hasmenést okozhat.

Szóval nagy volt a pofám :oops: , most lehet hogy mégis el kell tolnom 6 hónapos koráig utána viszont brutális fogyókúrába kell kezdenem.

Csajok!
Tudom, hogy most van aki hülyének fog nézni de szeretném ha Panna nem szopizna naponta 8x mert mostmár egy kicsit fárasztó.
( Gonosz önző anya vagyok pedig örülhetnék, hogy még mindíg csak anyatejet kap )
Egyszer próbáltam azt, hogy ritkábban adok neki szopizni de egyszerűen nem képes egyszerre nagyobb mennyiséget szopizni.
Arról nem is beszélve, hogy hamarosan vissza kell menni dolgozni és akkor nem tudom majd napközbe szoptatni.
Ezért most egy kicsit el vagyok keseredve.

Bl!
Örülök, hogy konszolidálódott a szopi dili valamennyire.

Kép

Kép
katus73
 
 


Kép szép szemű

Kép na milyen a fülcsim?

Kép családi pancsi

Kép Adél szunya

Kép anya meg a fia

Kép zanya meg a lánya

Kép \"Három nyula mit beszélnek, hogy ezentúl csak medvét esznek\"

Kép fogom a lábam, nehogy elfusson ;)

Kép Kép Kendős lány

Kép Kézfogó

Kép Tomi mosoly

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Hellóka!

Ma meg begyulladt a Noi szeme! Biztos a nátha ment rá, mert nem mentünk ki. Szerintetek mit csináljak vele? Lehet, felhívom a védőlányt, hogy vehetek e neki szemcseppet.

Katus: Az édességet nem lehet végképp kizárni az életből! A Norbisokkal én is leálltam, mert fájt a hasa mindkettőnknek. Tegnap este én is lenyomtam egy túró rudit, ennyi kell! :D

Br: Ügyes vagy, volt olvasnivaló! Máténál is volt olyan 2 két, amíg nem engedte a pelust, de a kisgatyóba kakilt! Na, az tuti volt, főleg mikor kifolyt! Most meg ha kakil a biliről nem akar felállni, és kb. 5 autó kell hozzá! Megértem, hogy nincs ídőd mindig a nagyra. ja, mi is nagy rock zene pártiak vagyunk, voltunk. Az Eleven Hold is játszott Grunge dalokat régen, ugye? Mintha rémlemne.

Niki: Még nem üdvözöltelek, jó egy névrokon. Olyan nagylányos a lányod! Bizti 3 évesnek nézném. Ti merre laktok? Hogy bírod 2 gyerekkel?

Kisvirág: szép volt, meghatódtam.

Megyek, elkezdek egy tornát, hátha kigyógyít az izzadás a "dáthából".


KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk, mert mostanában annyira el vagyok havazva, hogy levegőt venni is alíg van időm.

Gyönyörűek a babócák, BR: A kézfogós kép nagyon édes!

Megnéztem a talis képeket annyira jók lettek!!!
Pil: a téli tali nagyon jó ötlet arra biztosan megyünk.

Colett: Én anyatejjel mostam át Noémi szemét, szerintem nagyon jó és a védőnőm is ezt tanácsolta.

Na rohanok tovább pussz

lreta

Kép
Kép
lreta
 
 


Üdv!

Ma megint próbáltam kanálból etetni a drágámat, de hétfőn még szépen evett, tegnap is jó volt kanálból, ma meg a tápijával kevertem össze... Asszem mégis ki fogom várni, amíg magától fog ülni, mert ez a hordozós dolog nekem nem jön össze.
Jelentem, ma megint átfordult a gyerekünk a hátáról a hasára. :) Csak szegénynek megint maga alatt maradt a keze.
Volt itt szó anno a fogigátlásról: mi óvszer vagy hüvelytabletta. Előbbiból 10 db 600 pénz, és nekünk ez vált be, utóbbiból 12 db kb. 1400. De mivel nem vagyunk nyuszik, egy héten max. 3-szor vagyunk együtt (feltéve, hogy a férjem Szegeden van), jóval olcsóbbra jövünk ki, mintha tabit vennék be, na meg ezektől nem kezdek el hízni. :D
Ja, a fiam imád sztriptízt játszani, tegnap már a pelenkát is le akarta venni magáról...majdnem össze is jött, de mivel azért kissé hangos, meghallottam, hogy miben mesterkedik. :D

Gyors leírom, hogy a mi popsikenőcsünkben mi van.
Sima (200 gramm, kb. 100 Ft)
- 4,5 g natrium tetraboricum
- 10 g zincum oxydatum
- 10 g oleum jecoris
- 10 g oleum helianthi
- 55,17 g ung. emolliens (új összetétel)
- 55,17 g glycerinum
- 55,17 g cera lanae

Kamillás (kb. 45 Ft):..
- 2 g natrium tetraboricum
- 30 g cera lanae
- 30 g aqua destillata
- 1,2 g tinctura chamomillae
- 30 g vaselinum album


Kisvirág, szép ez a vers.

Blackrose, ahogy nézem, megint betermeltél. :D
A bnőm a mai napig kamillázza a lánya szemét, és semmi gondja nincs vele. Egyébként azért nem szokták javasolni, mert allergizálhat, de erre azt mondta a védőnőm, hogy ő még nagyon kevés gyereket látott, aki a kamillára allergiás.
Én 5-én megyek a fodrászomhoz. :D Juppé...de muszáj is, mert 7-én megyek osztálytalira.
Ahogy nézem, a Te párod dettó az enyém, ha alszik, akkor mellette is lehet akármit csinálni...és mikor itthon van, és hétvégén merészelek neki szólni, hogy ugyan etesse már meg a gyereket, eléggé csúnyán néz rám...pedig egész héten Pesten van, ott aztán annyit alszik, amennyit akar.
Nálunk mindig szól a tv vagy a rádió, és mamáméknál is. Petit nagyon nem érdekli, de ha csend lesz, az annál inkább. Nálunk csak este van tök kuss.
A fagyasztónk úgy látszik nem ismeri a napokat ;)
Adélnak utólag boldog hófordulót.
Peti múlt hét péntek óta ha fogom a kezét, felhúzza magát, de ha nem fogom, akkor is próbálkozik...azt hiszem, egyáltalán nem érdekli, hogy ez jó-e neki vagy sem. :) Igazából nem tudok vele mit csinálni, vagy talán le kéne kötözni???
Édik a képek!!! Asszem, lassan megint együtt fogok pancsizni Petivel megint, de először megvárom, míg Piroska eltávozik.

Doren, igaz, hogy akkor nem írtam, de én úgy tudom, hogy kicsiknél lehet saját fényképet vinni az útlevélhez...legalábbis nem is oly rég még ezt olvastam vhol.

Reni, asszem Te írtad régebben, hogy a férjed "pazarolja" a pénzét...erre mit csinált a férjem, vett egy hordozható DVD lejátszót monitorral együtt. :D Csak tudnám minek, habár az e heti maszekjaiból visszajön neki az ára (legalábbis ezt mondta).

Katus, enyém gyerek kisebb és nagyobb mennyiségű tápi után is három óránként kér enni...sőt, van amikor már korábban, de én önző nem adok neki korábban...
Javaslatom lenne, de inkább szopizzatok, amíg lehet. Szerintem.

Most ennyi...ennyivel kevesebb lesz este.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok Lányok !

Végre a férjem elment reggel csinálni a lakást(villanyszerelés ,foltozgatás ,sittlevitel stb..)mert egész egyszeűen nemtud leszakadni a tv.ről /napi események/ vagy ha nem azt nézi akkor ő is a neten van .Tehát lassan sorbanállás van a gép előtt.Persze nekem nehezebb mert csak akkor tudok írni ha a Kolos alszik vagy nyugis vagy nem főzők,mosok takarítok...

Szupi az olajos tipp a koszmó ellen ,tegnap megcsináltuk és már nincsen neki!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolos Este 10.00től reggel 07.00 aludt!!!!Igaz éjjel 3.kor nyűszizett de nemvettem fel!
Reggelre persze megpusztultam mert őmlőtt mind a két mellemből a tej és úgy fájt h na.
Főleg ha felsír a gyerek én tejezem rőgtőn.Néha még a melltartó betét is teljesen átázik reggelre.
Sajna ezért nem tehetem meg,h nemhordom.

Szupik a képek de én inkább nemrakok fel kádasat mert kicsit elhíztam a szüléstől és még nem ment le.
82/164 vagyok még most is .Normál értékem 65/164 lenne.
Csak visszasírom amíg szoptatok utána majd lesz valami....

Kolos ugy eszik h miútán éjjel rengeteget aludt a reggeli etetések néha 2/2 óránként vannak.tehát éjjel 10.00 kb 120/130 és utána reggel 06.00 körül 140/150/160 attól függ és utána két óra mulva 90/100 és utána áll be 3 órára de lehet h 4 akkor meg 120/de néha 80/90 is .

Én nem erőltettem mert csak kijőn belőle.
Tegnap például rengetegett evett este és ki is jőtt de amig bent volt a tej szenvedett rendesen.

Na sziasztok Beáta

Kép
beataa
 
 


helló-belló!


Persze nem tornáztam, Noi csak kézben hajlandó alukálni.

Beáta: Én is azt szoktam, hogy mikor éjjel sír a kisasszony hagyom, és pár perc múlva bealszik. Így tudok aludni 4-ig, 5-ig. Erre tegnap a férjem még gépezett éjszaka, meghallotta, hogy sír, elkezdte simizni, erre persze, hogy az lett a vége, hogy meg kellett szoptatnom. Hiába, nem nagyon jut el hozzá, amikor arról beszélek mit, hogy szoktam a Noival. Persze meg is sértődött. Szegény, csak segíteni akrt persze.

Br: Mindkét gyerek tiszta anyja! Irigykedek, rám tök nem hasonlítanak. Mondjuk a Noi még változhat.

Ja, nővérem Párizsban van, és ott is kérdezgetik mi van Mo.-on.
colett77
 
 


Sziasztok,

Bea: en pont ezert mindig felveszem ejjel, amikor sir, hogy ehes, mert kulonben meghalnek a melleimtol reggelre... A masik, hogy Andris nem hajlando visszaaludni, kepes masfel orat is uvolteni, tehat midenkeppen az a vege, hogy enni kell, mert addigra megehezik a sok sirastol. Igy gyorsabban jutok vissza az agyba. :)

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Ex, lila kaki :roll:
A fagyasztót meg ne hagyd, hogy bolondot csináljon belőled! :D
Nem tudom, hogy lehet-e képet vinni az útlevélhez, de már túl vagyunk rajta! :)

Colett, ez egy magánovi, nem kötelező minden nap vinni, csak amikor akarom. Fél egykor kell őket elhozni, ebédet már nem kapnak. Szerencsére nagyon szereti, azért kerestem, hogy szokja a társaságot és reménykedem, hogy a rendes ovival már nem lesz gond, ha egyáltalán felveszik.
Akkor nálatok két év múlva kistesó? :lol:
Húúúúúú, de irigylem a nővéredet!

Hello, ez szenyóság! Havonta két kiló!?!?!?!? Nekem se a kilók nem mennek le, sőt a tejem azt hiszem kezd elfogyni :(

BR, (akkor én is így használom :D ) nagy kópé a fiad! Nem is lehet rá haragudni, mi, mikor hisztizik, ha rögtön ilyen beszólása van!
Nagyon jók a képek, Adélnak tényleg szép szemei vannak.

Hát én meg nem tudom mi van velem. Nálunk nem szopisztrájk van, hanem cicisztrájk. Azaz a cicim nem akar tejet adni! Mivel Vircsi négyszer eszik egy nap, ezért már jóideje hajnalban lefejem az ötödik kajcsit. Ilyenkor össze szokott jönni 80-100-120ml. És ma hajnalban, fél órás fejés után sem értem el a 30ml-t. :shock:
Remélem nem egy hirtelen elapadásról van szó, bár nagyon idegesít. Aztán reggel megteltek a cicijeim és csak az egyikből 170-et evett Vircsi, és a többit lefejtem, így jött össze megint 110. Lehet, hogy el kell kezdenem a hozzátápit? A hugomnak is hirtelen apadt most el a teje, mikor a fia öthónapos lett. Anyu meg mindkettőnket három hónapig tudott csak szoptatni, mert állítólag egyik este még megszoptatott, reggelre meg már semmi nem volt. Nekem csak azért furi, mert Lacust hat hónapig csak szopiztattam, és tejet még kapta 11 hónapos koráig.

Doren

Kép
Kép
doren
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?