Új privát üzeneted érkezett!

Van gázfűtés a plébánián,úúúúúúúúúúúgggggggggyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhooooooogggggggggyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
TÉLEN is tudunk talizni!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok Lányok,

a tali szuper lehetett :) , Pil képeit megnézegettem, de a többiekét én sem tudom, hogy honnét kell letölteni :( . Segíts Pil :shock: . Nagyon kiváncsi lennék.

A következőre már mi is el tudnánk menni, addigra Marcika is megerősödik és nem lesz probléma áthidalni a 250 km-t :lol: :lol: .
Nagyon jó lenne, ha nem kellene a következő tavaszig várni vele. Pil, te olyan ügyes vagy, megtalálod a módját :) .

Hajhullás: engem eddig elkerült a probléma, remélem így is marad, mert kb. olyan hosszú a hajam, mint Poginak és annak a hullása már látványos tud lenni :cry: .

Babazene: én is a Mezzo-t hallgatom Marcival, ha éppen úgy alakul (bár hozzá kell tennem, nem rajongok a komolyzenéért...).

Holnap gondoljatok Marcira :) , 13.40-re megyünk a 2 hónapos oltás miatt a doktorbácsihoz. Elötte megkérem a védőnénit, hogy mérje le a súlyát és a hosszát :lol: . Kiváncsi vagyok, itthon már nem méregetem.

Most mennem kell, mert elkezdett sírdogálni a kis drága :) .

Üdv.:
Eni

Kép
marcy
 
 


Marcy!

Nem akarlak elkeseríteni de a hajhullás senkit nem kerül el általában a 3-4. hónapban kezdődik.

Remélem mindenki látta tegnap este a híradót. :shock:

Kép

Kép
katus73
 
 

 
 

Pogi!
Ha hazaér a gyógyszerészem megkérdezem :)

Kisvirág!
Egy jó buli után kb mi is így nézhetünk ki, mint Kende :)

Encus!
A a kép amit írtam a Kendés kép, amit Kisvirág felrakott

Katus!
láttuk. Hát kiváncsi vagyok mi lesz ebből, mert lemondani nem fog. Addig is rakja zsebre a nagy lóvékat, amíg ez zajlik.

Pilchard!
tél :)

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Pil
én meg mindenki képeit láttam, csak a tiedet nem :) Hol tudom megnézni?

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Hol lehet megnézni a képeket????????????? (A pil-ét már láttam!)

Reni
Kép
prenata
 
 


Na csajok!4
Az van hogy van egy tárhely,megbeszéltük hogy mindenki oda teszi fel a képeit!!de egyszerre csak két ember tud le és feltölteni,elég lassú is.ha most megadom a cimet,és mindenki ráugrik akkor van aki sose tudja felrakni.másrészt én nem adhatom meg egyedül,mert 10 család képeiről van szó.

Viszont kérjétek meg a többieket hogy csináljanak maguknak tárhelyet,és azokat a fotókat amiket meg akarnak mutatni küldjék el nekem,.és akkor szivesen megcsinálom Nekik is ilyen weblapként.
na remélem értelmesen irtam le

Nyanya:a miénket még nem sikerült feltölteni,mindig megelőz vki.
:lol:

Komolyan mondjátok hogy az alma lábon sétált be a plébániaára? :lol:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Újabb orvososdin vagyunk túl... Kaptunk új tápszer receptet, amit sehol nem lehet kiváltani... Még szerencse, hogy tegnap egész jól evett az előzőből, talán kezd beletörődni, hogy egy semmi ízű valamit adoki neki. Anyatejet majd csak akkor kaphat (mástól), ha az enyém végleg elfogy, így érje be annyival, ami nekem van, jó mi? Az a pechem, hogy Julcsi vigyorog ezerrel, meg 7 kg fölött van, és nem vesznek komolyan, mindig húzzák a kivizsgálást, a Heim Pálba november 7-re kaptunk időpontot, vagy befekhetünk, de ahhoz még több indok kell... A dokinő benézett a lyukába, úgy látta, be van repedve (talán attól véres a kaki), kenegessem Bepanthennel, szerdán kell visszamenni, ha addig nem javul a széklete, akkor befekvés. Nagyon úgy fest, és én el sem jövök addig, amíg nem fektetnek be, vagy kezdenek valami kivizsgálást, mert már tényleg marhára unom! Amíg látványosan nincs szarul a gyerek, addig tojnak ránk nagy ívben! Arra, hogy nem eszik annyit, amit kéne (mivel utálja az új kaját), az volt a reakció, hogy vannak tartalékai! Komolyan, egyszer úgy felbőszítenek, hogy kiosztom őket, de azt nem köszönik meg!
Szóval büszkék lehetünk Magyarországra, hogy ilyen egészségügyi ellátásunk van, több, mint egy hónapja véres nyálkás egy három hónapos baba széklete, mivel más baja nincs, és mosolyog szépen, így semmit nem tesznek!

Bocs, hogy kiadtam magamból de elég ideges vagyok!

Pil, télen már nem biztos, hogy el tudunk Kosdra vonatozni... De a tavaszira megyünk! :)

A képek olyan helyen vannak, ahol csak azok nézhetik meg, akik ott voltak a talin. A nyilvános képek elérhetőségét már Pil megírta. Nem mindenki szeretné publikálni a fotóját, így a többi kép csak a résztvevők számára hozzáférhető.

Kisvirág, nagyon tuti a csulás kép! :lol:

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Csajok,

azt hiszem, nincs kedvem 10 családtól engedélyt kérni, hogy megnézhessem a képeket :? .

Pilét láttam, jó lehetett, a többieké is biztos hasonló.

Most megyünk sétálni.

Kép
marcy
 
 


Marcy:ne haragudj hogy ezt irom,de nem érted a lényeget ezek szerint.Itt nem engedélykérésről van szó
Na mindegy,inkább hagyjuk is!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Na, akkor a képnézés elmarad! Sajnálom! És mivel a téli talira sem tudok majd eljutni innen 350 km-ről, így majd azt sem láthatom. Na, nem baj. Csak nehogy kirekesztödjenek a fórumról, akik nem voltak a talin és nem ismerik a többieket személyesen!

Reni
Kép
prenata
 
 


Csajok!

Már akartam kérdezni: Ti kávéztok? Mennyire árt a babának?
Én 3 hétig nem mertem inni, de aztán elkezdtem koffeinmentes nescafe-t inni, de azt is tejes kávénak!

Másik kérdés: aki szedi a Cerazette-t. Megjön a mensitek? Nekem a 7. héten megjött, és most lenne megint esedékes :(

Mézgombi! Inkább nem fűzök semmit a magyar egészségügyhöz. Nagyon sajnálom! :cry:

Reni
Kép
prenata
 
 


Marcy!
Azért én elmagyarázom, mert tényleg nem egyértelmű. Pilchard csinált magának egy ingyenes tárhelyet és ennek a tárhelynek az elérhetőségét adta meg a résztvevőknek. Aki fényképezett ide teszi fel a képeit és esetleg tölti le a többiekét. Ott megnézni nem lehet, mert csak a fájl név látszik. Letölteni lehet a jpg-ket és úgy megnézni. Viszont egyszerre csak 2 ember léphet be és k..va lassú. egy mappát kb 2 óra alatt ha nem több tölt le. Ha mindenki bemegy töltögetni, akkor tuti nem lesz elérhető azok számára sem, akik feltenni szeretnének. Pilchard biztos összeszedte a jó képeket és felrakta, mert rengeteg egyforma kép van. Van amiről (pl babakocsis csoportkép) mindenki fotózott és ezekből pl legalább 60 kép van. Csak én csináltam kb 8-at és hát mindenki kattintgatott :) Ja és a vicces az, hogy ez Pilchard oldala, de Ő még nem fért hozzá, mert ketten mindig lefoglalták(tuk) előtte :)

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Mézgombi!
Erre nem is tudok mit mondani

Prenata!
senki nem rekesztődik ki

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


pil
tedd már fel légyszi a képeid elérhetőségét, amiről itt mindenki beszél. lehet, hogy már felraktad, sőt biztos, de had ne keressek vissza. bocsi a kisbetükért, de fél kezes vagyok

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Gombi. Én javasolnám a Heim Pál helyett a Tűzoltó utcai Klinikát. Mi egyszer ott voltunk bent, mert a gyerek barnásat bukott. Kb. 1 hetes volt akkor. Azonnal befektették és mindenféle teszteket csináltak nála. Hála az égnek, minden rendben volt, valszeg még a szülés utáni cuccos ürült. Julcsi miatt :( Szerintem egy próbát megérne. Hátha nektek is jobban bejön. Heim Pált csak szűrésről ismerem, de elég volt. Ha valami van, mi csak a Tűzoltó utcaiba megyünk.

Prenata: Ezt a cerazette-t én is szedem. Az nem jó, ha megjött a mensid. Nekem a doki azt mondta, ha megjönne, akkor hívjam fel, mert abba kell hagyni, és másképp védekezni. Én már a 3. hónapot szedem, és azóta sem volt semmi. De szerintem hívd fel a dokidat, és kérdezd meg.

A téli tali nagyon jó ötlet. :)

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Még egy utolsó szó a képekről. http://babanet.atw.hu, itt lehet megnézni a képeket, bárkinek. Van egy tárhely, ahová pedig azok férhetnek hozzá, akik ott voltak a talin, ide lehet feltöltögetni, meg innen letöltögetni. :) Mivel egy csomóan fényképeztek, sok szinte ugyanolyan kép van, így majd Pil válogat a nyilvános oldalra a képekből. Így nem lesz uncsi másoknak sem, és az is elkerülhető, hogy olyan szerepeljen, aki nem szeretne.
Kirekesztésről pedig szó sincs!

Reni, én reggel iszom egy pici kávét, kb. fél adag, tej nélkül, ennyi. Régebben napi kettőt ittam, de már hozzászoktam ehhez a kevéshez. Ez viszont kell, mert különben állva elalszom. :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Melinda!

Amikor megjött még nem szedtem a gyógyit, azóta kezdtem el szedni. Csak kivi voltam, hogy most meg fog e jönni, mert a doki szerint nem valószínű, de azt mondta, hogy akár meg is jöhet. De arról nem szólt, hogy ez gond lehet!

Reni
Kép
prenata
 
 


Én is 3 hónapja szedek Cerazettet, eddig kétszer volt egy pici vérzésem, az van írva a tájékoztatóra, hogy előfordulhat a szedés alatt. A dokim sem mondta, hogy hagyjam abba.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Legutoljára:én az össze képemet feltettem arra a babanetes oldalra pont azért hogy minnél hamarabb láthassátok!!!!!!!
Amikor már mindenkiét le tudom én is tölteni,akkor majd szerkesztek egy olyan oldalt,amin tényleg a legjobban sikerült képek vannak az adott helyzetről,pillanatról.

Pont azért csináltam azt az oldalt hogy Nektek kedvezzünk,mert ha itt kellett volna ennyi képet lekicsinyiteni és úgy feltöltögetni akkor még holnapután is itt ülhetnék!

Preni:kirekesztés :roll: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: Az hogy ilyet felvetsz az meg :( :( :( :( :( :(

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Hellóka!

Na dögrováson van az egész család, éjszaka kb. 2 órát aludtam, de nem a Noi sírt, hanem a Máté. Ő nagyon tud szenvedni egy náthától, csak az orrát se hajlandó kifújni, így nehéz rajta segíteni. Most se akar aludni, már kapott Nurofent, de meg se érzi, ugyanúgy folyik a cucc.

Mézgombi: Ne hagyd magad, derítsék ki mi a helyzet! A Máté 5 hósan leesett az ágyról, és a fűtőtestbe kicsit beütötte a fejét pont a kutacsánál. Rohantunk a Madarászba, kértem röntgent is, na az durva volt, de megérte , mert megnyugodtam.

Prenata: Én reggel iszom sok tejjel koffeinmentest, és 1-2 körül egy dobozos jegeskávét, sajna imádom. Eddig nem vettem észre semmi negatív hatást.

Kérdés: Mi a frász az a Cerazette? Fogigátló? Világosítsatok fel!

Macsek: Hogy vagytok, Andris nem mondott le a ciciről ugye?

Encus: Eperke üvegből is, és ciciből is? Akkor fejsz ezerrel?

Szgoron: Hol vagy? Kiütött a lagzi?

Pil: Én már elképzeltem a téli talit, kinnt hull a hó, bennt jó meleg, forralt bor... :D

Hű, elaludtak, megyek, ja, Szőkemelinda: csütörtökön névnapja lesz a fiainknak!!!

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok !

Hu itt aztán van olvasnivaló!
Majd én is teszek fel képeket Kolos Benedekről
Beáta

Kép
beataa
 
 


Gombi!
Egyszerűen nem tudok erre mit mondani és ezért fizettjük a tb.-t amit januártól duplájára emel a kedvenc kormányom.
Mi másfél hónap múlva mehetünk a csípőficam szűrésre mert akkorra volt időpont.Felháborító!!!!
És ezért kell majd 300 ft-ot fizetni?

Esetleg nem próbálkoztok meg valami magán orvossal?

Beataa!
Szia találkoztunk már?
Vagy csak én nem emlékszem.

Reni !
Reggel szoktam inni csökkentett koffeintartalmú kávét tejjel.(Ricore)

fényképek:Nekem elég volt amit Pil feltett.
Nehogy már össze vesszetek. :?

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok lányok!

A képeiteket nézve mégjobban sajnálom, hogy nem lehettünk ott de remélem a téli talira azért mi is mehetünk majd és akkor megismerhetlek majd titeket én is.

Örömmel olvastam, hogy azért a fórumon mi is itt lehetünk akik nem tudtunk ott lenni, bár persze tudom, hogy a személyes randi után azért Nektek más.

Hajhullás ügyben: nekem is nagyon hullik de állítólag ez szoptatás után folyamatosan vissza fog állni, mert hormon okozza, így nagyon nincsen értelme szedni rá semmit. De persze a vitamin az nem árthat és a sok haj a lakásban is nagyon elkeserítő:-(

Kérdezném, hogy nem tudjátok, hogy hova lehet vinni a babát ortopédiára, mert a Madarászban megszünk most szeptember 1-el és a Heim P-ba meg 4-5 hétre adnak csak időpontot. Van ötletetek?

Szép napot!
Kari
kari
 
 


sziasztok!

Megérkeztünk egy barátnőmtől, ott is babatali volt :D Tök jó volt, majd írom a blogba.

Csajok, képnézésről: Kétlem, h mindenki le akarná mindet tölteni, tudniillik többszáz Mb-nyi képről van szó...

Prena, én kávézom, kb napi egyet iszok reggel. Semmi baja tőle, alszik mint a bunda.

pogacsa
 
 


Kari, milyen szöveg már, hogy: "Örömmel olvastam, hogy azért a fórumon mi is itt lehetünk akik nem tudtunk ott lenni, bár persze tudom, hogy a személyes randi után azért Nektek más."???? Miért ne lehetnétek itt? A végén még kérjünk bocsánatot, hogy találkoztunk! Ne haragudj, de kicsit zavaró, hogy most bennünket szekáltok, szerintem nem adtunk rá okot!
Én a Heim Pálba okt. 27-re kaptam időpontot, és múlt héten telefonáltam. Elég késő, de csak ezt tudtam...

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Beátaa, én sem emléxem rátok..... :oops:

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Tök tuti lehetett a találkozó!Nagyon jók a képek.Remélem a következőre már mi is el tudunk menni.

Mi tegnap ünnepektük Alexa szülinapját,ma két éves.Teszek fel képeket.

Encus:remélem azóta már javult a szopi helyzet.Nekem a lányommal volt ilyen,de ő nagyon hasfájós volt,és általában addig hisztzett még bealudt,félálomban elfogadta a cicit.
Viszont ha üvegből megissza akkor végdő esetben fejheted is.Barátnőm így csinálta 9 hónapig.


Az egészségügyről nekem is megvan a véleményem.Az első kislányunk súlyos szívhibával született,sajnos hat hónaposan meghalt,vele nagyon sokat voltunk kórházban,és sok mindent,leginkább negativat tapasztaltam.


Kávé:tejes kávét szoktam inni minden reggel,néha délután is egyet,eddig nem vettem észre,hogy bármi probléma lenne.

Zene:nálunk Alexa most nagyon szereti Halász Juditot,meg mindenféle gyerekzenét,és így Vencel is ezt hallgatja,meg figyeli,hogy táncol Alexa.


Niki Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok !!

Igen nem emlékszik rám senki mert uj "betolakodók "vagyunk ma irtam ide előszőr !
B.

Kép
beataa
 
 


Bea!
Megtennéd, hogy egy pár mondatban bemutatkoznál nekünk?
Egyébként üdvözöllek itt.!

Kép

Kép
katus73
 
 


Niki:nagyon szép a lányod!4A tortája is klassz,gondolom tetszett neki.hú de megenném most.Milyen izű volt?azokról a hidegtálakról nem is beszélve..nyam,nyam

Katus:én láttam tegnap a hiradót,és leesett az állam!!!Nagyon durva szerintem!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


nézitek most a tényeket????????

:shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Mi rádiót hallgattunk, meg interneten olvasgattunk a döntéshozóink ribillójáról... vagy nem ez van a tényekben? Pil, világosíts fel, most kisebbségben vagyok itthon, tv lekapcsolva.

Bea, üdv itt!

Niki, állat jól néznek ki az ünnepi kaják, meg a torta is! Vicces a játék hordozó a kisbabával, még nem láttam ilyet, de persze tök életszerű, te Vencellel játszol hordozósat, ő meg a játékbabával. Nagyon erős, klassz anyuka vagy, ebben biztos vagyok!

Méz, mi is baromi sokára kaptunk a Heim Pálba időpontot anno, remélem, legalább segítenek Julcsinak. Szerintem néha muszáj erőszakosnak lenned, az egészségügyiek tényleg csak akkor csinálnak valamit, ha az ember üvölt a fájdalomtól (felnőttnél is ez van, pedig mi tudunk rendesen beszélni, anyám 4x műtött gerincét is simán megrángatta az elmebeteg felülvizsgáló orvos, csak mert tartja magát, csinosan öltözik és nem jajgat a fájdalomtól, hanem összeszorítja a fogát, ha kell...) :-(

Pussz,
Kata

Kép
wkata
 
 


Venczkone, Alexának boldog szülinapot! :) Első kislány: :( :( :( Nagyon-nagyon sajnálom :( :( :(

Bea, ja azt hittem, már írtál vmikor, mert nem mutatkoztál be... Hát akkor üdv itt! Mesélj magatokról!

Csajok, lééécciiii ne offoljuk tele a topicot a hülye politikával, bőven elég belőle ami ömlik mindenhonnan meg amit majd tapasztalhatunk a hátunkon is. KÖSZI!

pogacsa
 
 


Igenis Pogi, többet egy szót se! :lol:
Ma voltunk oltáson, Maki lázas :cry:

Kata

Kép
wkata
 
 


Kata, :D köszi! Adtál szegénynek kúpot? Ez most a négy hós oltás volt? Mi azt holnap kapjuk...

pogacsa
 
 


Igen, a 4 hós. Kúpot adtam,m most bal kézen ringatom, nagyon nyűgi...

Kép
wkata
 
 


Halika!

Ennem kéne, de először ide jöttem. :)
Gyerek próbál alukálni...
Ma a fagyasztónk úgy döntött, hogy csütörtököt mond, anyukám majd hívja a mamámékat, hogy amíg találunk valamit, addig menjenek át spájzba. :o
Ma adtam kanállal Petinek bébikaját, megette, és ezt sem köpte vissza. :D Vilmoskörte birsalmával.
A mi képeinket majd lekicsinyítem, és felteszem a képtáramba. Ha készen lesz, elküldöm a címet, és ha kell, onnan törölni is tudok.
És akik nem voltak a talin: az, hogy nem jöttetek, szerintem egyáltalán nem jelenti azt, hogy ki lesztek rekesztve.

Kisvirág, legalább kiderült, kié volt a süti. A többiről is láttam a képeket, de elfelejtettem megkérdezni a férjemet, hogy melyik volt az, ami szimpi volt neki, a kekszesen kívül persze. :)
Egyébként Peti is tud ilyeneket, valamelyik nap úgy sikerült büfiznie, hogy az állára tapadt, és teljesen úgy nézett ki, mint akinek kecskeszakálla van.

Pogi, neked is köszike, majd megálmodom, hogy melyiket alkossam meg. De csak akkor kapja meg, ha jövő héten tényleg Szegeden lesz a párom! Habár épp most rágtam be rá, ki van kapcsolva, és nem szólt...én meg majd holnap kapcsolom ki az enyémet. Ráadásul kéne a kocsi (kivételesen muszáj lenne kiállnom vele a garázsból) és a változatosság kedvéért kocsi van a garázsban, de se papír, se garázskulcs (kocsikulcs még van, de kérdés, hogy a riasztókapcsoló jó-e rajta).
Én nem politizálok...pedig van véleményem, de kérésed számomra parancs!

Encus, ha jól gondolom, Maja ilyen korán nekiállt cicidilizni. Én könnyen beszélek, tudom, de akiknél eddig ilyen gond volt, mind túlélték. Megnyugtatlak, Peti néha a cumisüveggel is dilizik, épp tegnap játszotta el, hogy amint meglátta az üveget, visított, nagy nehezen anyu nyugtatta és etette meg. Aztán persze aludt reggel hatig.

Satuk, Olivérnek kissé megkésve, de boldog hófordulót.

Pil., jöhet a köv. tali, azon talán már nem jön másik tali közbe... Én tegnap azon törtem az agyam, hogy itt hol lehetne, de rájöttem, hogy sehol, másrészt úgysem jönne el senki, mert messze vagyunk.
Jó ötlet a téli tali, habár inkább még az igazi tél beállta előtt kéne, mert azért hóban nem egy nagy öröm hosszú útra menni...

Wkata, miénk gyereknek a diszkózene jön be. Kb. 1,5 hónapja a szájbergyerek volt nála a nyerő, énekeltem neki, és vigyorgott! :)
Fiadnak jobbulást, remélem, semmi komoly. Látom, csak az "oltás" a ludas. Petinek a kéthós és a három hós is okozott hőemelkedést, de a kúp levitte, igaz, a három hós után az alvás is nehézkesen ment, de csak ennyi.

Blackrose, igaz, én már csak egy üres dobozt láttam, de rendes tőled, hogy gondoltál ránk.

Nyanya, nem semmi fiad van! Nagyon korán kezdi. Majd meséljétek el neki, ha nagyobb lesz. Az én öcsémnek pl. mindig azt vetjük fel, hogy anno nem messze tőlünk volt egy halasbolt, és egyszer az egyik akváriumban meglátott egy döglött pontyot, erre elszólta magát, hogy megdödödőgött...
Állásügyben szerintem ne reménykedj, hacsak nem nyugdíjas portásnak vagy valami, de az igazából nem aktív munka...

Melinda, szép nagyra nőtt a fiacskád. Olyan kis karikásak a szemei, nem hagyjátok alukálni? :)

Gombi, nekem nagy szerencsém van a mi gyerekorvosunkkal, nála jobbat el sem tudok képzelni. És mikor Peti a gyerekkórházban volt kicsinek, az ottani orvosokkal is maximálisan elégedett voltam, szóval nekem egy rossz szavam nem lehet.

Marcy, ha Pil. helyett Nyanya jól elmagyarázta, szóval ez az egész nem az engedélyről szól, hanem erről...csak egy kicsit rossz volt a fogalmazás. :)

Reni, én nem szedek gyogyót, nincs miért...viszont a 6. hét óta rendszeresen megjön (igaz, a ciklusomhoz most sem lehet órát igazítani, most pl. épp szombaton jött meg, a 39. napra). Egyébként nekem is felírta a doki, nekem nem mondott semmit...

Beáta, üdv itt!

Katus, másfél hónap múlva jogosan még sehol sem kell fizetni! Majd januártól, de asszem, akkor sem, mert kisgyerekeknek nem kell.

Kari, ha arról van szó, mi kb. 1 órát voltunk a talin...ha ebből indulok ki, én is mondhatnám, amit te. :)

Venckone, a lányodat isten éltesse!
Szép volt a torta, de még szebb a lányod!

Na megyek.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Nem akarok politizálni, de azért még ezt leírom.
Már rég elhatároztam, hogy amikor gyeden leszek akkor fogok másoddiplomát szerezni, mivel ingyen van. Gondoltam a szeptember korai időpont, majd februártól. Erre mi történt?
Megszünt a kismamáknak a tandíjmentesség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy én mindig szívok? Anno a Bokros csomag is érintett, szóval fizettem (ill. a szüleim) tandíjat. Na, meg tüntettem is a parlament előtt a tandíj ellen!

Üdv az újaknak! :D

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok lányok !!


Apa éppen tartja a babát és próbálja altatni.Idén májusban volt a párommal az esküvőnk=tehát profik vagyunk mert már el sem telt 2 hónap és megszületett a Kolos(Egyházi eskűvőnk jővőre lesz)
Párom Zoltán 31 éves én meg 29 és fiatal kezdő apuka és anyuka vagyunk.
Jelenleg a 14.kerületben vettünk egy kicsike kis lakást amit már 4 hónapja próbálunk lakhatóvá tenni kisebb nagyobb szerencsével(gázos átvágott lelépett a pénzzel ,gázterv elszurva stb..
Reméljük novemberbe már betudunk költőzni.
Kolos baba nagyon jó baba,az első 6 hét volt nehéz mert hasfájoska volt és még néha az de az infacol segített,az espumisant az rossz volt mert sugárban hányt tőle.
Kolos 56 cm 3800 született és most 2 hónaposan már elmult 6kg.
Szerencsére ciciztetem és még remélem fogom is.Általában utolsó etetés kb 23.00körül van és reggel 06.00 de néha 07.00 alszik.
Igaz délutánonként ezer figyelmet igényel és megy a macera de igy legalább éjjel van magánélet stb...(ami jó)
Most ennyi, kérdezzetek!

Ja kérdés :hiába mosom meg a baba fejét minden nap olyan mintha koszmos kezdemény lenne rajta???vagy nemtudom, montha hámlana a fejbőre .Mit tegyek ellene?

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó lehetett a tali… Szuperek a képek, a babák irtó édesek. Legjobban a sorfal tetszett!
Rég jártam erre, mindig van mit csinálni, és mire idekerülök, többnyire csak olvasni van erőm, írni nem mindig. Most Csöppöm durmol, úgyhogy tudok írni. :wink:

Gombi!
Azért elképesztő, amit Julcsival csinálnak, mintha ugyan kísérleti nyúl lenne szegénykém… :evil:

Preni!
Én nem szedek semmit, de még nem is jött meg… :roll: Egyelőre örülök neki, de nemsokára szeretnénk kistesót, így meg nem biztos, hogy hamar összejön.

Colett!
Szegény kis Máté, jobbulást Neki!

Hajhullás: nekem is hullik ezerrel, múltkor apa Kende szájából szedett ki egyet, már félig lenyelte szegényem, pedig állandóan összekötve hordom… :roll:

Niki!
Fénypost küldhetnél a kajákból… :D Isteniek lehettek! Nagyon jók a képek, utólag is boldog szülinapot Alexának! Nagyon sajnálom az első kisbabádat… :cry: :cry: :cry:

Bea!
Üdv köztünk! Nagyon tetszik a fiad neve, a Kolos nálunk is bejátszott, aztán mégsem az lett! :D

WKata!
Jobban van már Misi?

Enci!
Mekkorát nőtt a lányod! Nagyon szép! :)

Nyanya!
Nagyon jók a Te képeid is!

Van egy körkérdésem: ti tesztek a kiságyba párnát a baba feje alá? Eddig én nem tettem, kíváncsi vagyok, mit írtok.

Képzeljétek, Kendém mostmár egyre többször eszik három és fél-négyóránként. Olyan furi azok után, hogy volt, amikor másfél óránként evett... Most nem lóg rajtam állandóan... Hiányzik is, mi tagadás! :D Amúgy nagyon jó baba, annnnnyira édes, amekkorákat vigyorog!

No, és akkor nehogy kimaradjunk, ilyen volt egynaposan:
Kép

Ilyen lett két és fél hónapos korára:
Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Először is,nagyon jók a képek majd rakok én is!!!Ill.Sanyi!!!:)

Annyira de annyira sajnálom,hogy nem tudtunk maradni,pedig szívesen maradtunk volna!
De ilyet soha de soha többet nem csinálok!Vagy ide vagy oda megyek majd csak,két helyre (utazós) "nagy"dologra nem!

Képzeljétek egy óra alatt ezt csináltam!
-fürdés,vasalás,gyerek etetés+átöltöztetés,Sanyinak ruha kikészítés,sminkelés,a hab testemre ruha kiválasztás+ próba+gatya felvarrás (mert mi dugóknak minden gatya hosszú):)forraltvíz készítés!Fél 4-re Kőbányára Sanyi anyukájáékhoz Felvenni öket!!!Ennyi! :wink: :D
De ekkora már úgy nézem mint a BÖGÖLY!!!! :shock:

Az eküvő gyönyörű volt!Az ifjú pár ma 16-kor indult a Maldív-szigetekre!!!!DE SZAR!!!!!! :)
(irigy,irigy,irigy)

Pil:elmondta Sanyi!:)Jó lett volna!!!:)

Ex:kár,hogy nem taliztunk!!!

Ja és még valami:
Azt el kell mondanom,hogy

MINDEN BABA EGYSZERŰEN GYÖNYÖRŰ!!!!!:)
A mamik és papik is aranyosak!Örülök hogy találkoztunk,ha pici időre akkor is!!!!:)

Puszika:

Szilvi=konektor orrú!:)

Kép
szgoron
 
 


Preni: én is ezért adtam be augusztusban gyorsan a jelentkezést pótfelvételin (mondjuk szerencsém volt, hogy ahova jelentkezni akartam, oda volt is pótfelvételi). Szóval... én is így gondolkodtam, hogy nem adom be idén, mert még pici a baba, úgysem tudnék Pestre járogatni, de aztán ahogy a politikai helyzet alakult várható volt, hogy ehhez is hozzányúlnak és eltörlik, ezért inkább vállaltam, hogy elkezdem a sulit, lesz ami lesz :( .
Hát be is igazolódott. Szerencsére nekem így végig jár a kedvezmény.
Sajnálom, hogy lemaradtál róla :( .

Beataa: üdv közöttünk :) .

Wenczkone: Alexa tündéri, a torta nagyon szép :) . Gondolom, amilyen szép, olyan finom is volt.

Kép
marcy
 
 


Szőkemelinda: elfelejtettem írni, hogy nagyon aranyos kisfiú Máté :) .

Kép
marcy
 
 


Norwell: Kende baba is gyönyörű, boldog kisbaba :) .

Kép
marcy
 
 


Ja!

Pil!!!KÖSZÖNJÜK A SZERVEZÉST,ÉS A FÁRADOZÁST!!!

Kisvirág:Kende új műve is enyügöző,legközelebb mi lesz????(Vuk a kamerába) :shock: :lol: (józsi örülne!!!:)

Nanya:Köszönöm a felajánlást az elhozatal ügyében!Aranyos vagy!!!:)A képek oltáriak!!!A hamus!!! :?

Méz:sajnálom,a dolgot,hát?Mit is mondjak!!! Kelj ki magadból,tán neked is jobb,és remélhetőleg csinálnak is ezek a majmok valamit!!!

Colett!szívesen elhozom a könyvet!Úgyan már annyi kaja volt!!!!:)

PIL:DOREN hozta a kávékat,és a rahedáj almát!!!:)(pont hesszeltem,mikor hozta):)

VAN SKYP-om!!Je je je!:)Ma vettünk mikrofont is!!!:)

Blackrose!Az igen!!!Nem semmi vagy!!Köszi a csomagot!!!:)

BEA:Üdv itt köreinkben!!!:)

Kép
szgoron
 
 


oops!

enyügöző:LENYÜGÖZŐ

Skyp=Skype

Wazee!:)

Kép
szgoron
 
 


Valaki kérte,hogy írjak ha tudok valamit a RADIÁTOR CSERÉRŐL!
E-mail-ben diskuráltam egy kft: vezetőjével,ezt írta:




Személyes felmérés után szoktunk pontos árat mondani.
Hozzávetőleges anyag árat így is tudok adni, de ahhoz szükséges
lenne a jelenlegi radiátorok mérete.
Munkadíjunk kötésenként 15.000.-Ft.

A munka megkezdése előtt a Közösképviselőtől egy Ürítési engedélyt
kell kérni és a Főtáv felé 2 nappal korábban be kell jelenteni az ürítési
kérelmet, melynek díja 3600.-Ft. A Főtávval való ügyintézést mi
átvállaljuk.

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok!
Marha fáradt vagyok, csak egy képet teszek fel.. a hozzátáplálásról volt szó, ugye.. :) hát mi is kezdtük :) :) :lol: :lol:

Kép

Jófej vagyok a képen én is.. :) oroszlánosat akartam, de már nem volt energiám hozzá.
joccaka! :lol:

satuk
 
 


Sziasztok,

Én is áradozni jöttem :lol: Tali nagyon jó volt, remélem sikerül, hogy a következőn még többen össze tudunk jönni!
Fiam is szuperül érezte magát Encus lányaival :D Neki mindig az idősebb csajok jönnek be. És Pálma nagyon kedves volt, annyit foglalkozott vele, azt hiszem ő volt a libling. Este kereste is őket...

Pil, a boszi én vagyok :lol: Ne kérdezd milyen volt az alma, sejtelmem sincs, match-ban vettük. Örülök, hogy ízlett.
A csokis sütid nagyon fincsi volt, én ennek kérem a receptjét, köszi :D

Pogi, marha jó a cápás kép!

Lréta, Noémi tigrises képei nagyon jók!

Wkata, szerintem a babazene nagyon jó. Én a fiammal azt hallgattam, és az autóban pl. mindig megnyugtatta. Most Vircsivel már nem tudom annyiszor hallgattatni, mert a fiam Halász Juditot, vagy Gryllus Vilmost követeli...

Reni, én napi egy kávét iszom max. Az a „baj”, hogy nem is a koffein hiányzik, hanem én nagyon szeretem a kávé ízét. Ez majdnem olyan nálam, mint egy doboz carte d’or...

Mézgombi: egézségügy :cry: Kari biztos akart tenni a hozzászólásához egy nevető fejet, csak elfelejtette :D

Niki, Boldog szülinapot a lánykádnak! Nagyon helyes.

Blackrose, ne ijesztgess! Öt oldal!?!?!? A pár soros hozzászólásokat is alig tudom behozni...
Nagyon szépen köszönjük a levelet és a sütiket, aranyos vagy.

Beataa, üdv itt.

Ex, mi szívesen megyünk Szegedre is :lol:

Satuk, hozzátáplálás :lol: Anyunak a gyerekorvos anno azt mondta, hogy tulajdonképpen héthónapos babának már bármit lehet adni megfelelően pépesítve. Nade négyhónaposan tésztát! :roll:

A képeket igyexem én is feltölteni.

Doren

Kép
Kép
doren
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?