Új privát üzeneted érkezett!

Ayse, Márti, de jó a macis cipőtök :D, mennyibe kerül? Remélem nem bánjátok, ha én is ilyet veszek majd. Jack elkezdett lépegetni, persze még nagyon bizonytalan, és csak 1-2 lépést tesz, utána leguggol, és teper tovább négykézláb. Mi kaptunk egy cipőt, ami jó is rá Dr. Batz, de nekem nem nagyon szimpi, nagyon magas, és merev a szára, és szerintem a talpa sem hajlik eléggé.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Dehogy bánom ha ilyent veszel, olyan cuki egyébként a lábán is! :) Volt egy bordó is, ami nagyon aranyos volt, de az inkább azért kislányos volt. Egyébként 6690 és Siesta.

Szerintem is mindent ehetnek már, Bendegúz kapja is pl. a pörköltet a kajájához egy ideje és eszi igen jó étvággyal. Mondjuk tejet még nem adtam neki, meg a csokis kekszeket is mellőzöm, meg persze kolbászt nem kap. Nagy bánatomra a sajtot nem szereti igazán. És a sonkát is kiköpdöste, de azt csak kétszer próbáltam még.

Tőlem pont ma kérdezte emailben egy munkatársam, hogy mikor akarok visszamenni dolgozni, és én nem akarooook. Lassan el kellene dönteni, hogy akkor most legyen-e kistesó, vagy később. De azt hiszem inkább hamarosan. :)

De Neked ez így, hogy Jack még szopizik tényleg nem lehet könnyű.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Manka!
Igen, így csinálom én is. Az elején hiába adok neki játékokat, nem akar játszani, mert tudja, hogy mi következik. Ahogy elkezd hűlni a víz máris sír.
Az elválasztás nem tudom hogy lesz nálunk. Az biztos, hogy amikor átköltözünk már nem akarok éjszaka szoptatni, és a reggelli szopit is hamar el fogjuk tudni hagyni, de az estit még nagyon igényli. Szerintem majd kialakul. Az éjszakait mindenképp el akarom hagyni nem csak az ébredések miatt, hanem amikor csak nagyon kevés tejem van akkor eléggé fáj a szoptatás.
Nem irigyellek, hogy itt kell majd hagynod Jacket az utazás miatt. Biztos, hogy én is sírdogálnék ilyen helyzetben. Ő egyébként mennyire igényli még a szopit? Szerinted mennyire lesz könnyű elválasztani?

Ágoston is eszik már szinte mindent a tejes és a tojásos dolgok kivételével. A sajtot ő sem nagyon szereti. Én annál inkább.

Mi túlvagyunk a mai második hűtőfürdőnkön. 3/4 1- kor kapott egy kúpot 38,2 fokos lázra. Tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor nem áll meg, hanem kúszik fölfelé . Szóval megkapta a kúpot. Rá 1 órával 39 volt a láza. Fürdő. Levitte 37,5-re. 1 óra múlva megint 38,9. Fürdő, ami most 38,2- re vitte le. Azóta alszik. Szerintetek valamit rosszul csinálok?

KépKép
KépKép
oréka
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszönjük a jobbulás kívánságokat, Noel jobban van, ma már hőemelkedése se volt, Leon viszont belázasodott reggelre :(
Kapott kúpot, ami le is vitte és egész nap még csak hőemelkedése se volt.
Antibiotikumot mind a ketten szednek, remélem hamar túl lesznek rajta.

Réka!
A hűtőfürdő előtt Leonnak 39,2 volt a láza, utána pedig 39,5. :(
pedig én is úgy csinálom, ahogy írjátok, szóval így kell, neki még csak nem is csökkent........
Te is jól csinálod, biztos valami makacs valamit szedtetek össze.
Majdcsak túl lesz rajta Ágoston is, jobbulást kívánok neki!

Manka!
Ne izgulj, volt egy olyan időszak, hogy Leon se tápot, se tejet, se semmit nem ivott. tea volt a reggeli, meg kenyér, kalács, stb. Ő is túléte, evett joghurtot, sajtot, túrót.
Szóval az nem gáz, ha nem iszik Jack se tápit. A nagyival meg meglátod, olyan jól fogja érezni magát, hogy utána már te várod, hogy mikor vigyáznak rá legközelebb. :wink: :D
A fiúk szombaton mennek anyumhoz és csak kedden jönnek haza. Én már úúúúgy várom, hogy legyen egy kis szabadidőm! :)
Persze egy-két nap után hiányoznak nagyon, de így sokkal kipihentebb vagyok, ami nekik is jó. Most már pl. érzem, hogy sok, nincs elég türelmem hozzájuk, kell a kikapcsolódás.

Márti, Ayse!
Tök édik a cipők!

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Manka, és mi van ha lefejsz tejet? Vagy ilyenkor már nem olyan jó?
Mert ha nem ízlik neki a tápi akkor vagy marad ez a megoldás vagy másfajta tápszer vagy a többi tejtermék, ahogy Barbi írta.
A nagyival biztosan jól fogja magát érezni Jack, szép lassan hozzá fog szokni, h nem mindig vagy mellette.
Egyébként én úgy terveztem, h 1 éves koráig szoptatom, de látom, h még kell neki este meg ha nagyon nyűgös.
Dolgozni pedig nem fogok visszamenni legalább még 1 évig.

Na és visszatérve a fincsi kajákra:

Mivel Fanninak még csak két foga van felül így nem tud még olyan profin rágni.Néha megeszi úgy ha összetöröm a kaját villával, néha meg csak ha botmixerrel össze van turmixolva.
Mostanában leginkább sehogy.

Ti összetörve adjátok nekik a pörköltet meg a többit?

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan bekukk, mert pakolok, hajnalban indulunk nyaralni!! Bár itt most nincs igazi nyaralós idő, de Velencébe jó időt jósolnak jövő hétre, ami remélhetőleg azt jelenti, hogy Jesolóban is az lesz.

Timi!
Én turmixolom még neki a kaját, mert úgy hatékonyabb az evés, mintha a csócsálással töltenénk a féléletünket. Pedig Bendegúznak 7 foga van, illetve lehet hogy már 8 csak nem tudom meglesni, nem bújt e ki valamelyik kisőrlője.
Egyébként a pörköltet ha beleturmixolod a kelkápiba, vag tökfőzibe, isteni lesz, a férjem mindig elirigyli Bendegúz kajáját.
Amúgy ha kiflit eszik azt is mindig kiveszi a szájából, megnézi, aztán visszateszi, és vagy megeszi vagy kiköpi. Na hát ezt még főzelékkel nem csináljuk. Az érett barackot klasszul harapja, és megeszi, úgyhogy azon gyakoroljuk a rágást. :lol:

Réka!
Szerintem is jól csinálod a hűtőfürdőt, mi a nyárom kínunkban, amikor nem akart lemenni Bendegúz láza 2 kúp után sem (gyerekorvosi tanácsra) összetörtünk egy fél algopyrint, és azt adtuk be neki, az vitte le végül a lázát, a hűtőfürdőre, priznicre meg se moccant.
Remélem már jobban van szegényke!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Köszi Márti, szerintem is jobb lenne újra összeturmixolni, mert így csak órákig szöszmötölünk és alig eszik.
Holnap csinálok is neki, amit javasoltál: kelkáposzta főzit pörivel:)
Tök jó, h írtad!!!
Jó nyaralást!!!!


Réka, mi is így csináltuk a hűtőfürdőt, és persze Fanni is visított. Mondjuk annyival jobb volt, h nyáron volt lázas és kitettem a kádat meg a hidegebb vizet a terszra és így érdekesebb volt a fürdő.
Próbáld meg esetleg másik szobába bevinni, de úgy hogy melegítsél be valami hősugárzóval elötte.Hátha ott érdekesebb dolgok vvannak és arra fog figyelni.
Egyébként a Germicid kúp sokkal erősebb és jobb mint a Noro..... most nem tudom a nevét megnézni.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Hűtőfürdő/lázcsillapítás:

Márti!
Bocsánat, hogy belekotty!
Lili már algopirint kap láz esetén. Úgy tudom, hogy 15 testsúlykilogrammonként/-ig 1/3 tabletta jár. Legalább is engem letorkollt az ügyeletes, amikor egyszer kiderült, hogy felet adtam Lilinek.
Andrisnak még mi is germicidezünk.

Tibicsoki!
Nem Nurofen?

ayse
 
 


Jajj de agyatlan vagyok már megint!

Márti :)!
Nagyon-nagyon szép nyaralást kívánok Nektek!
Ti különösképpen megérdemlitek! Jó volt a taktika, én sem vittem volna gyerekek közé!
Istenem Olaszország!
(Ayse irígyirígy)
Biztos tuti lesz az idő!
Jó pihit!!!

ayse
 
 


Ayse!
Köszikösziköszi!! :)
Bendegúz éppen nagy sikongatással készül az utazásra, én meg vasaltam eddig, és bepakoltam gyorsan a nagyját, hogy este időben le bírjak én is feküdni. Korán lesz az a hajnali 3..:roll: . De már alig várom! :D

Amúgy dehogy baj, hogy írtad az algopyrint, tudom, hogy még kicsik hozzá, de ezért is írtam, hogy kínunkban adtuk, és felhívtuk a gyerekosztály főorvosát Keszthelyen, ő javasolta. Amúgy Bendegúz a kórházban is algopyrin injekciót kapott amikor lázas volt. Persze kiszámolva a megfelelő dózist testsúlykilogrammra. De ilyenkor még tényleg a Germicid C-t kell adni alapból.

Manka!
Mégis vettem egy olyan tapadós zoknit a Minimanóban, és szerintem tökjó. Igaz, most látom Bendegúz már levette az egyiket, de amíg rajta van, addig jó! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ayse, nem. Hosszabb neve van és kék doboza és ezt írta fel nekünk a doki mikor Fincs még újszülött volt.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Ayse, Timi!
Noraminophenazoni. Ezt használjuk mi is. Ma már szerencsére nem volt rá szügség.

Timi!
Én is mindent pépesítek még, pont azért, mert így gyorsabban megy az etetés, és többet is eszik Ágoston.

Márti!
Jó nyaralást! Érezzétek jól magatokat!

KépKép
KépKép
oréka
 
 


szükség :oops:

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Márti :)!
Csak nem nem tudsz elszakadni tőlünk????

ayse
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, kicsit tovább maradtunk, mint terveztük. Az időnk jó volt, néha túl jó is, én nem bírom a nagy meleget. :lol:
Zita tündérbogár volt, kivéve indulás előtti este: éjfélig bulizott, így 2 helyett 3-kor indultunk. Zita a lépcsőházban felébredt, aztán a kocsiban kukkolt kb 10 percig, aztán visszaaludt, és a szokásos 8 után pár perccel ébredt, mint itthon szokott.
Hétfőn délelőtt megérkeztünk Baskára, csütörtökön továbbmentünk Rovinjba, útközben megnéztük Pulában az amfiteátrumot, és hazafelé tegnap a Plitvicei tavakat. Innen indultunk este 1/2 7 körül, 1-kor érkeztünk meg.
Látom, Ildi írta, hogy nem tetszett a baskai strand...
Nem is a stranddal volt a baj, mert mi szandiban fürödtünk, Zita meg még úgysem megy, és így legalább a kavicsok miatt nem is mászott le a plédről. :wink: :lol:
Azzal volt bajunk, hogy a Krk szigeten iszonyat a közlekedés, és mi nem vagyunk azok az egy helyben ülő turisták, de a közlekedés miatt 2x is meggondoltuk, hogy autóba üljünk. A 20km-re lévő Krk város autóval kb 40-60 perc volt, forgalomtól függően. Éppen mondtam apának, hogy tisztára olyan ez a sziget, mint a "Lost"-ban a Sziget, hogy kijutni innen lehetetlennek tűnik...
Csütörtökön, amikor továbbálltunk Rovinjba, már majdnem elhagytuk a szigetet, a híd előtt kb 10 km-el leesett a tantusz, hogy az alvókutyust én biza nem csomagoltam el!!! Megálltunk, hát kutyus sehol. :cry: Apa azt mondta, Őt nem érdekli, majd megszokja, hogy nincs kutyus... Ő aztán vissza nem fordul, mert az időben milyen sok, stb. stb.
Végül elkezdtem bömbölni, annyira sajnáltam Zitát, hogy mi lesz vele kutyus nélkül. Felhívtuk a házinénit, hát már meg is találta, le volt esve, és rálógott az ágynemű. Aztán persze visszamentünk, Zita örült, bár az ügy dráma részét átaludta. :D
Nekem azt hiszem, ma este kell meghálálnom Apának. :oops: :oops:

Manka, amikor először hagytuk Zitát egész napra anyummal, én is bőgtem a kocsiban, úgy sajnáltam. Persze Zita tök jól érezte magát, és nem volt semmi gond. Biztos sírni fogsz az első külön úton, de aztán belejössz, hidd el! :wink:

Réka
, sajnálom, hogy Ágoston beteg, remélem már jobban van!

Timi, mi a túró az az édesség, amiről írtatok? Én még csak nem is hallottam róla. :cry:
Fanninak tök jól áll az a narancssárga ruci!
Paprikáskrumplit én már adtam Zitának, nagyon szereti, sztem ebben nincs semmi ami tiltott lenne.

Márti, látom már elmentetek, remélem jól utaztatok! Gratulálok Bendegúz hízásához, ez tök jó, hogy így eszik!

Képeket teszek később.
Vendég
 


Zitát els őnap nem lehetett bevinni a tengerbe, csendben sírdogált Apa ölében:

Kép Kép

kavicsrakosgatás:

Kép

Másnap pedig alig lehetett kivenni a vízből:

Kép Kép Kép

Most akkor adsz fagyit vagy nem????

Kép

Jaj, ne dobj leee!!!

Kép

Ja, csak fényképezkedünk megint?

Kép
Vendég
 


A Plitvicei tavaknál, az első buszozás:

Kép

Kép

Ők pisilnek, engem meg itt hagytak... Vegyen már ki valakiiii!!!!

Pulában

Kép

Rovinjban

Kép

Nagyon fárasztó volt a túra:

Kép

Kép

Kép

Idess, hogy fogom a cumisüveget!

Kép Kép
Vendég
 


Tünde, üdv itthon!
Állati jók a képek, és az meg pláne, h a kislányka ilyen jól bírta.

Profiterolra gondolsz édességként?
Ha igen ez olyan, h kis képviselő fánkok be vannak töltve krémmel (tejszínes, vaníliás-attól függ hol csinálják)és az egész egy nagy tálba van belerakva és nyakonöntve csokiöntettel.(ét vagy tej)
Ha a képviselők csokikrémmel vannak betöltve akkor az öntet természetesen fehér.Ez lehet fehércsoki is.
Iszonyat finom és jó drága édesség.

Köszi a Fanni bókot.
Megyek aludni, mert hulla fáradt vagyok.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Ja, és Zitát rászoktattuk, hogy egyedül igya meg a tápit. Megcsináljuk a fészkét, és iszik, már menőzve egy kézzel sokszor.

Timi, igen, erre az édességre gondoltam. Cuklikban lehet kapni, vagy otthon kell megcsinálni?

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Tünde!
Nagyon jók a képek! Pocid nagyon helyes! Zita pedig nagyon ügyes, hogy fél kézzel menőzve, egyedül issza már a tápit.

Szombatra én is megbetegedtem. Lázas lettem, szédelegtem és fájt a fejem. Nagyon ramatyul voltam, de mára már mindketten teljesen jól vagyunk.

Holnaptól megint nem leszek, mert a férjem elutazik Németországba, én pedig addig bent leszek. Valószínűleg vasárnap jövünk haza.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyokám, csak mindig csavargunk.

Tünde, olyan jók a képek, mióta felraktad őket én is a tengerről ábrándozom. Bevált nektek a háti hurci? Milyen ügyes Zita,hogy egyedül issza a tápit!

Én is szeretem a profiterolt,apa meg egyenesen imádja.

Réka, örülök, hogy jobban vagytok. Már lakható az új lakás?

Ezt a Jack szülinapjára alkottam, ez a photobucketes rövid verzió, a felbontás is elég béna, de a másik az tök jó lett, átmásolom cd-re, örülni fog a rokonság.

http://s52.photobucket.com/albums/g24/m ... h=imgAnch1

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Jaj, annyira megható ez a klip! Nagyon ügyes vagy és Jack annyira édes! Csak nem Apa zenéje szól?

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Manka!
Nagyon jó! Kétszer is végig néztem. Ágostonnak van egy- két nagyon hasonló képe, mint Jacknek.
A lakásra még túlzás azt mondani, hogy lakható. Elég tábori körülmények lesznek még, de ott leszünk pár napig. Amíg Ágoston napközben alszik én majd takarítok. Enni, főzni, és fürdeni pedig le fogunk járni anyósomékhoz a lenti lakásba. Én meg fogom kísérelni a zuhanyozást jég hideg vízzel, mert mindenképp ki szeretném próbálni az új fürdőszobát!

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Manka, ez nagyon jóóó!!!!
Vendég
 


Manka, végülis bevált, de nem volt benne olyan sokat Zita. De tetszett neki, nagyokat vigyorgott, pláne, ha Apa rugózott egy kicsit. :)

Ezt a profiterolt itt Győrben nem ismerik, pedig úúgy beizgultam rá. :(
Helyette kénytelen voltam egy doboz négercsókot bepuszilni. :oops: :lol:

Manka, a Cool-on nem nézted a 24 c. sorozatot?
Vendég
 


Köszi lányok, nem egy bonyolult dolog a Windows Movie makerrel csináltam.

Andi, először apa zenéjét használtam, de levetette velem :? , aztán ő választotta ki a Don McLean - Wonderful baby-t.

Réka, hideg víz :shock:, szerintem csak a kezed mosd meg, az is kipróbálásnak számít :wink: :lol: .

Tünde, nekünk nincs Cool-unk, de amikor síeltünk, apa rákattant, és megnézett tizenvalahány részt a neten. Tényleg olyan jó?

Profiterol :wink: :
http://veszti.hu/index.php?base=menu&t=1&ca=14

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Gyönyörű a kisfiad!!!
nagyon boldog első éve volt, kívánom, hogy a többi is ilyen legyen!!!!

ayse
 
 


Manka, és azt hittem, Power Point-al csináltad. Azt hiszem, én is csinálok ilyet, magunknak, annyira jó lett a Tiéd!

Tényleg nagyon jó a sorozat, egyszerűen nem lehet nem nézni, ha elkezdted, úgy tudom, díjakat is nyert. És John látta az utsó részt? Mert akkor légyszi kérdezd meg, mi lett a vége, mert beállítottam a videot, de pont a vége lemaradt. :(:(:(
Szóval: a Jack Bauer és családja életben maradtak? A Ninával mi lett?

Fúú, Manka, szuper vagy! A héten úgyis megyek a belvárosba, majd eszek egyet a hajón!
Kép
Vendég
 


Ayse :D , aranyos vagy, köszönöm szépen Jack nevében is.

Tünde, John meccset néz a Beckettsben, ha hazaér, megkérdezem.

Először én is PowerPoint-tal kezdtem, de a Windows Movie Maker sokkal jobb erre a célra. Tényleg jó kis videókat lehet vele csinálni, én nagyon szeretem az ilyen számítógépes dolgokat, és jó lesz majd visszanézni, amikor a gyerekek nagyobbak lesznek. Majd mutatsd meg a tiéd!!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

De nagy a pangás... :(

Hétfőn voltunk tászert iratni, és egyben megvolt az 1 éves állapotfelmérés is. Zita 9600gr és 74 cm. Ez 590gr-al több, és 3 cm-el kevesebb, mint 3 hete. :shock: :shock: :roll: :roll:
Abban maradtunk, hogy Zita még 2 hónapig mindenképpen a HA-s tápit kapja, és utána elhagyhatjuk a tápszert. A gyerekdoki szerint tévhit, hogy egy 1 éven felüli babának tejet-tápszert kell innia a normális fejlődéshez, mert ha rendesen, változatosan van táplálva, nincs rá szükség, elég annyi tejtermék, amit megeszik vajjal, sajttal, joghurttal, stb.; és a többi kajával (husi, zöldség.gyümi) megvan minden, amire szüksége van.
Persze ez nem jelenti azt, hogy ne adjuk, ha akarjuk.

Ma vettem az Intersparban profiterolt, 2 fehércsokisat, 2 étcsokisat, gondoltam apára is, a fele az övé lett volna, de ez tényleg nagyon finom, és 2 tányér rakottkápi után lecsúszott mind a négy. :oops: :oops:
Majd leviszem a szemetet, és akkor olyan, mintha nem is lett volna, nem hagyok árulkodó nyomot. :D:D:D
Basszus, pár hete olyan büszke voltam magamra, hogy nem zabálok, mint Zitával, erre tessék, Ákos is kiköveteli a magáét. :lol: :lol:

Megvettem Zitának a szülinapi ajándékokat. Kap iylen csattogós kacsát, olyan, mint a lepke, csak a lába csattog, aztán húzható csigát, 2 ujjbábot, és két neki való fakanalat, olyan kis picik, hogy tudjon velem főzni. :)
De majd lefotózom, és megmutatom.
Ja, és úgy döntöttünk, mégiscsak lesz tortája is, itt Győrben csinálnak egy helyen tojás és tejmentesen.
Vendég
 


Kép Kép Kép

Képzeljétek, a teszveszen 1200-ért rendeltem habtapit, sztem tök jó ár érte, 10 db-os, a nagyobb méretű.
Vendég
 


Tünde!

Nagyon jó kis ajándékok!
Profiterol :lol:

Saját személyes tapasztalatom alapján meg tudom erősíteni, amit a dokid mindott. Nem ittam sohasem a tejet (babának sem). A többi tejtermékből összeszedtem annyit, amennyi kellett. Nem vagyok alacsony (170 cm), és csonntörős sem (mármint a saját csontjaimé :lol: ).

ayse
 
 


Azén dokim is ugyanezt mondta a tejivást illetően. Engem csak az aggaszt, hogy mi lesz az esti elalvással, mert most ugye játék,-fürcsi-szopi-szundi, és a szopit ki kellene váltanom valamivel.

Tünde, tényleg jó kis ajándékok, én is úgy szeretem a fajátékokat.

Ayse, az ovi hogy működik? Meg kell várni, amíg a gyerek 3 éves lesz, és a következő szeptembertől mehet, vagy csak úgy "beeshet" év közben is? A skót barátaink kisfia márciusban lesz 3 és megkértek, hogy segítsek nekik az óvodaválasztásban/beiratkozásban...stb.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ayse :D , most láttam a "nagy répaevés"-ről készült képeket :lol: :lol: :lol:, írtó aranyos a kis maszatmanó :D .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Eléletileg akkortól mehet oviba a gyerek, amikor betölti a 3. évet, akár tanév közben is. Barátnőm kisfia szeptember 14-i és az ottani oviba úgy járhatott csak két hétig, hogy nem ebédelt ott, teljes jogú tag csak a szülinap után lehetett (nagy az Isten állatkertje).
Itt Nk.-ban azt is beveszik szeptemberben, akinek a közeljövőben van a szülinapja. Lili áprilisi, de csak szeptembertől járt, mert mi így szerettük volna.

Angolnyelvű ovit szeretnlnek?

ayse
 
 


Köszi Ayse, mindenképpen magyar ovit akarnak, hogy magyarul is megtanuljon a gyerek. A VIII. kerben laknak, és az apa azt mondta, hogy valami jó kis kemény ovit szeretne, hogy ne legyen anyámasszonykatonája a kisfiú :? , de majd én lebeszélem róla.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Nem ismerem annyira azt a környéket. Azt tudom, hogy a VII. kerületben van egy tehetséggondozó ovi. Ezt el lehetne hinteni az apukának, mint kemény hely, valójában egy nagyon gyerekbarát, ezer kreatív ötlettel rendelkező ovi. Sajnos azt hiszem nagyon nehéz bekerülni, de próba cseresznye. Mintha a Fasorban lenne, de ebben nem vagyok biztos. A MÁV kórház mögötti utcában (talán Benczúr) is van egy ovi, amit általában dícsérnek. Ezzel ki is fújt az ismereteim a viszonylag közellevő ovikról :oops: .

ayse
 
 


Jó estét mindeninek!

Na akkor sorban:

Manka, nagyon kedves és megható, amit Jackről készítettél, sajnos nekem is kellett egy ilyet csinálnom Fanniról, ha nem haragszol, h utánzom az ötleted :lol:
Olyan jó volt megint nézni az újszölött képeit!

Tünde[color=violet][/color], Zitus szülinapi ajándékai is tetszenek, kíváncsi vagyok majd a kisasszony reakcióira.

Réka, nagyon rátok járt a rúd mostanában a betegségekkel, úgyhogy meg ne próbálj jéghideg vízben tusolni!! :)

Nálunk nagy újság(ok) van(nak):

Fanni ma elindult egyedül!!!
Az igazság az, h múlt vasárnap kapott egy baby kompot az anyutól, pedig mindketten elleneztük, mert ugye nem tesz különösebben jót a gyereknek, de mivel nekem is volt, sőt ezer más gyereknek is van, hát megvette neki a szülinapjára.Aznap délután szomszédolni voltunk, ahol ki sem akart szállni a másik gyerek kompjából, ez adta meg a lökést a vásárláshoz.
Úgyhogy este elmentünk még cipőt nézni neki és ott láttuk meg a kompot 3990 Ft-ért.
Nahát ennek köszönhetően 1 hét alatt lett annyi bátorsága, h megtegye egyedül az első lépéseket.
Vigyázok rá, h napi 15 percnél többet ne legyen benne, de kb 2 perc után ki kell venni és maga elött tologatja egész nap, úgyhogy járássegítő is egyben :lol:

Egyébként a szülinapjára őszi cipőket kap, meg egy játéktelefont, meg egy mesekönyvet, meg ki tudja még mit hoznak a többiek.
Majd lefotózom.

Az ablakokat végre betették, úgyhogy készen vagyunk.
Az új autó ma megérkezett, szép és nagy, az enyémet viszont meghúzta valamelyik idióta a parkolóban, de annyi nem volt benne, h odategyen egy cetlit.Vagy a hülye ablakosok voltak mivel jól összevesztünk velük a bénázásuk miatt.
Mindegy, jövő héten legnagyobb bánatomra megy az autókereskedésbe eladósorba :cry: :cry:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi, gratulálok Fanninak a járáshoz, és Nektek az új kocsihoz! Férjed milyen tortát süt a szülinapjára?
Az egész lépcsőházban kész vannak az ablakok, vagy még hallgatnotok kell a munkálatokat?

Zita ma olyan jól evett (máskor is): evett husilevest répával, kis husival, és karfiol-brokkolipörköltet rizzsel. Mostanában inkább üveges ebédei voltak, úgy örültem, hogy ízlett neki a házikoszt is.
Tegnap meg a paprikáskrumplit tömte két pofára. :D
Vendég
 


Én nem tudom megcsonálni a videoklipet. :(:( Pedig annyit szenvedtem már vele. :(
Vendég
 


Mégis sikerült.

Manka, lehetek nagyon pofátlan? :oops: Átküldenéd nekem mélben azt a dalt, ami megy Jack képei alatt? havtunde@gmail.com
Ígérem, képeket nem kérek, csak zenét, és ötletet lopok. :oops: :? :oops: :oops:
Vendég
 


Zita és a formabedobó. Úgy birom, ahogy örül magának, ha sikerül belenyomnia. (Ált. kiveszi:))

http://s114.photobucket.com/albums/n275 ... abedob.flv
Vendég
 


Zita haláli, ahogy tapsol és örül a sikernek :lol:
Jó kis rózsaszín cuccban van!
Hogy készül a karfiol-brokkoli pörkölt?
Findli ma karfiolpürét vacsizott sonkával -ő is kétpofára tömte.
Holnap kap paradicsomos káposztát.



A mi lépcsőházunk kész van teljesen, de az egész munka október közepéig tart és mivel 4 ház van mindig lehet hallani a betonfúrókat, meg most kezdik csak a szigetelést.

Fanninak lesz egy Cinis (patkány alakú) tortája dobos csokival töltve és egy növényi tejszínalapú gyömölcsös habos piskótatortája is.
Mindkettő 10 szelet körül lesz, kíváncsi vagyok, h imádott Cinijét felismeri-e más formában.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Ja és Tünde, jó kis név az Ákos!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi, nem volt tudatos a rózsaszín cucc, nekem csak du. tűnt fel. :D:D:D

Pörkölt: ugyanúgy, mint a húspöri. Hagyma, olaj, pirospaprika, erre a karfiol-brokkoli, kis víz, só, kis fehérbors, hamar megpuhul. Én rizzsel tálalom.

Ugye lefotózod majd a tortákat? :wink:
Vendég
 


Sziasztok!
Megjöttünk tegnap este a nyaralásból, csak gyorsan bekukkantottam, mert míg Bendegúz alszik, almolok, mosok, takarítok. Apa meg dolgozik sajnos. :( De remélem hamar végez, és megyünk ebédelni (vacsizni) anyóspajtihoz, mert már kopog a szemem.

A nyaralás egész jól sikerült, de persze mi azért az olasz sürgősségi betegellátást is leteszteltük, és mondanom se kell, nem nekem repedt fel a szám.. :roll: :shock: :lol: . Végül nem kellett varrni szerencsére.
Ez csak az előzetes volt, a részletekkel remélem jövök este. :lol:

Még vissza se olvastam, csak lepörgettem gyorsan az oldalt, Zita nyaralós képei nagyon tündériek. Jack videóját még nem sikerült megnéznem. Majd!!
Meg persze lesznek képek is!!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, üdv itthon!
Csak utaltál rá, de gondolom nem Lacinak repedt fel a szája... :D / :cry:
Várjuk a beszámolót és a képeket!
Vendég
 


Jaj, Lányok, Apa azzal idegesít, hogy Egon legyen az utód... hajthatatlan....
de én is az Ákossal....
majd meglátjuk, elvégre csak az biztos, hogy én ott leszek, amikor kérdezik. :D
Vendég
 


Márti

Képeket akarunk!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép Kép
sildike
 
 


Kis képelőzetes a nyaralásról, ma ennyire volt erőm.

Ez sóóóós, anaaa!!
Kép

De azért megnézem még egyszer.
Kép

Nyaralunk, vazze.
Kép

Pasik a bícsen.
Kép

folyt. köv. holnap

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?