Sziasztok!
Az éjszakánk elég rossz volt, de nagy nehezen elaludtunk. Ma már sokkal jobban van. És türi ahogy szívom az orrát. Rájött, hogy akkor jobb neki. Kapott orrcseppet.
Képzeljétek, eddig mindkét kezét kellett fogni séta közben, de ma már csak az egyiket kellett. Olyan ügyesen lépegetett. Majdcsak elengedi már a másikat is.
Már én is akartam kérdezni, hogy milyen kezesek a babák. Nálunk csak a férjem balkezes, de Vanessza is tuti az lesz. Mindenért a bal kezével nyúl, és azzal is eszik. Kipróbáltam, hogy direkt a jobb keze elé tettem a falatkát és inkább nyújtózkodott, de a másikkal nyúlt érte. Természetesen nem próbálom átszokatni a másikra. Olvastam, hogy nekik az agymüködésük másképp van.
Az oltástól mostmár nagyon parázok
Remélem nem lesz olyan vészes!
Minyu!
De hülye vagyok! Hát nekem is van homeos füzetem. Este megnézem, de azért köszi minden infót. A grapefruitot ismerem, férjem szokta szedni télen.
Sziszi!
De jó, hogy Te már itt tartasz. Én még csak tervezem, hogy vezetni tanuljak.
Betsy!
Hajrá a babagyártással!!!
Úgy szenvedek! Másfél napja nem szopizott Vani. Hiába próbálom, de nem bír. Csak a száján kap levegöt, és akkor nem tud szopcsizni. Csak én meg szétdurranok már a tejtöl. Attól félek örökre abbahagyja. Tiszta depis vagyok miatta.
Na megyek vacsizunk!!!