Sziasztok!
Nyanyus!
Szállásügyben megkértem egy ismerősünket, akik már évek óta Párizsban élnek, a férje a párizsi magyar konzulátuson dolgozik.
Ő ajánlott egy szállodát, amely a belvárosban van, 2 percre a legközelebbi metróállomáshoz, 10 percre az Eiffel toronytól.
Úgy tűnik, ideális repülővel érkezőknek, nem kell sokáig sétáltatni a bőröndöket.
Majd megírom, hogy milyen a szállás.
Csütörtökön 7:10-kor indul a gépünk Párizsba, és vasárnap délelőtt érkezünk vissza Ferihegyre.
Egyébként az útikönyvek szerint Párizsban szenzációs a tömegközlekedés ( nem úgy, mint itt
)
mindenhová el lehet jutni gyorsan, kultúrált körülmények között.
Remélem úgy lesz...
Ha a barátnőd később megy, szívesen segítek gyakorlati kérdésekben.
Paga!
Köszönöm a kedvességed, remélem Melissát időben itthon fogtam, mielőtt nagyobb bajt szed össze...most jól van, picit náthás, de éjjel jól aludt
nem is viszem oviba egészen addig, míg teljesen elvonul ez a járvány
a család még nem tudja a babát, egyedül Patrik sejti, mert Őt kértem meg, hogy ilessze ide Kismanó vonalzóját...megkérdezte: ez kié lesz? egy darabig hallgattam, majd kinyögtem: a kistesóé
szóval, azt hiszem várok addig, míg már szemmel látható lesz
és félek attól, hogy anyu nem fog túlságosan örülni, tavaly a vetélésem után csúnyán viselkedett, nagyon rosszul esett a hozzáállása
azóta pedig szerintem folyamatosan reménykedik, hogy letettünk a babavállalásról, bár tavaly közöltem vele, hogy eszünk ágában sincs feladni, jobb, ha beletörődik.
Az orvosomat a betöltött 8.hét előtt nem szándékozom felkeresni, a védőnőt pedig csak a 12. hét után...babonás lettem...
viszont hétfőn du. megyünk Czeizelhez, mert azt mondta, ha kimarad a vérzésem, utána menjünk vissza.
Ott úgyis megnéz a nőgyógyász, hogy minden rendben van-e,
ezért úgy gondolom, utána ráérek még pár hétig...tavaly nagyon korán mentem dokihoz, és olyan rossz volt, hogy "csak" petezsákot láttunk, eddig minden babánál már kész kis embert láttam az első Uh-n
nagyon szurkolok Neked, hogy hamarosan kövess engem
Regina!
Köszönöm a gratulát, és szívből kívánom, hogy Ti mindnyájan, akik babát szeretnétek minél előbb itt tartsatok, ahol én most.
Amúgy mindenben egyetértek, amit Fannynak írtál.
remélem, hétfőn Ő is jobb kedvű lesz, úgy érzem, most kicsit elkeseredett szegény...
de Fermel és Zsenge gyönyörű babái reményt adnak mindenkinek
Melcsi drága!
Jajj, Istenem Téged aztán szépen utlolért a balszerencse
még jó, hogy Pöri jókedvre tud deríteni az aranyos kis dolgaival...tényleg nagyon jó olvasni
gyógyulj meg minél előbb, hogy készülhessetek Pöri kistesójára
Rabkri!
Már szombat van, én is nagyon kíváncsi vagyok!!!
jó hétvégét Mindenkinek