Új privát üzeneted érkezett!

Espero!

Aszittem ide írtam, de lehet a hőmérősbe, bocsi!
Úgy tervezzük, hogy október 20-án mondjuk meg a 2 családnak!
Nagyon muris lenne..tavaly anyósom szülinapján a sógornőm jelentette be az unoka érkezését..most meg a menye fogja :lol:

Kép
babancs
 
 


Mi is azt hittük, hogy kibírjuk majd a nagy családi összejövetelig, de nem így lett, már 6 hetesen beavattuk a szűk családi kört. Sohasem fogom elfelejteni anyukám arcát. Állítom jobban örült, mint én, pedig idén már kapott két unokát :D :D
espero
 
 


Mi is azt hittük, hogy kibírjuk majd a nagy családi összejövetelig, de nem így lett, már 6 hetesen beavattuk a szűk családi kört. Sohasem fogom elfelejteni anyukám arcát. Állítom jobban örült, mint én, pedig idén már kapott két unokát :D :D
espero
 
 

 
 

Hopp, ez kétszer ment...... :oops:

Rambóka, mikor is mész a szívdokihoz?
espero
 
 


Csajok,

van egy október 4-i időpontom dr Wudi Krisztinához, ahhoz a diabetológus doktornőhöz, akit Norka ajánlott. Metformin párti, aranyos. Én ezt az időpontot augusztus elején kaptam. Sokat kell rá várni.
Ha szüksége volna valakinek rá, szóljon, egyébként holnap lemondom.
zsizsik
 
 


Jól van Backa kislányom! :D

Csak okosan!!!!!
Tudod engem is stimultak , csak értek a peték 5-6 db. De nem szívták le,mi rámentünk, hátha elkapjuk. Gonal F-fel! Tudom drága mulatság!!! Tapasztaltuk. Én lombik előtt fékeztem egyet és így spontán baba lett.
Kaáliba?
Akkor lehet, hogy nem is érik petéd csak megjön,mivel ez a kettő külön is meglehet, bár nem hiszem nálad, mivel Metezel. Kell elnnie petének!!!! Apa rendben van katonákkal gondolom!

A biológiaiterhesség, mit jelent?

akkor ha így döntöttél akkor, nagyon nagy kalappal és sikerrel.
Az ikrekre is fel vagy készülve ugye? Én csak 2 kaptam volna vissza, mert 3 az igen......, 2 még ok. mondtam a dokinak, mivel , ha 3 lett voln akkor mondta, hogy sóoldattal felszívatják a leggyengébbet, de ezt mikor meghallottam a szívem szorult össze..... és kiderül ő lett volna II. Einstein--a leggyengébb :P , de szar :D na viccet félretéve, utána kaptam Duphastont ez segíti a beágyazódást és abbahagyásnál megvonásos vérzés alalkul ki, ha nemjön meg akkor bébi lakik bent. :D 14. napig kellett szednem.

Jaaaa és nem vagy öreg!!!!! ez már egy másik generáció!!!!

Mir néni
nagy szeretettel

mir
 
 


Espero!

Ha kipróbáltad számolj be, isteni az illata! :D

mir
 
 


Sziasztok Lányok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
3 éve regisztrált PCOs vagyok.
Nagyon izgulok, mert október 3-án kell visszamennem a BMC-be és talán elkezdjük a szurikat a lombikhoz.
Nem tudom mekkora esélyem van, mert hallottam ,hogy nekünk nagyobb vetélési arányunk van .
Jár közületek valaki a BMC-be.
Van még pár problémám ami aggaszt.
Prolaktinaemiam van pl. most 1 hónapig nem szedtem a Norprolac 75ug-este fél szemet é s ez idő alatt fel ment a prolactin szintem 1246,4 mU/l és a norm érték 25,20-628.5 között van. Most megint este 1 szemet kell ennem . Aggódom, hogy a lombik alatt ha nem szehetem megint megemelkedik és mi lesz.
Júliusban laparatómiám volt a Szent Jánosban és mivel a beleim rá voltak nőve a belsőnemi szerveimre így lehámozták mindenhonnan, de sajna a balo. petevezetőmet nem tudták megmenteni. ? Endometrisis?
Tudtok valami biztatót mondani ,mert nagyon elvagyok keseredve.
Köszike

bonya


Kép


Kép
bonya
 
 


Sziasztok lányok!!Bocs de mostanában amióta táppénzev vagyok nem jutok net. közelbe.B abancs GRATULÁLOK!!!!Csak sorrakerül ám mindenki előbb utóbb!!
Norka, olvastam a honlapot ,gratula tök jó lett!!
Tegnap voltam Uh-on és hallottam a picurkám szivecskéjét dobogni képzeljétek elsírtam magam!!Amúgy meg jól vagyok a hasam úgy fel van puffadva mintha már 3 hónapos lennék és érzékeny vagyok a szagokra.Puszika
niki26
 
 


Köszi Mir! Aranyos vagy!
Ja, győri Kaáliba járok.
Szerintem mensi ellenére sincs pé-m, mert ha csak úgy megyek uh-ra, sima hónapban, sosincs sárgatest a ciklus 2. felében. A nyálkahártya megnő olyan 9-10 mm-esre magától. Szóval alakulna ez, de lassan.
Apa oké, gyorsak, mozgékonyak, 45 millió körül vannak.
A biokémiai az szar ügy. A fagyis beültinél (3-at kaptam) + lett a tesztem (5-ször egymás után, nem bírtam betelni vele). Aztán 1 hét múlva kíváncsiságból csináltam megint egyet, az halványabb lett. Erre vérvételek kétnaponta : csökkent a hcg, elhalt a terhesség. Egyébként semmi jele nem volt, nem fájt, nem véreztem. 6 hetes lettem volna, mikor megjött, mint az állat. Aztán annyi. :(
Próbáltam gyorsan túllépni rajta és a következőre koncentrálni. Hát, várhattam jó sokat, mert ez áprilisban volt. Csak közben az inzulinom megint fejreállt, be kellett állítani.

Szia Bonya!
Ne keseregj, itt mindenkinek egy horror a története, aztán nézd meg, mennyi babás van már!!!
Prolactin-ügyben hülye vagyok, de a lányok biztosan tudnak segíteni!
Fel a fejjel, lesz ez jobb is!
backa
 
 


Niki!
De jó lehetett! Vigyázz magatokra! :)
backa
 
 


Backa!

Értem akkor!!! Igen akkor stimu van. Az jó , az én páromnal 20 mill. az is jó még nyílván a példa mutatja :lol: , nálatok tuti teletotál lessssz!!!! igen igen erről már hallottam, sajnos igen megesik az ilyen. Szedsz valamit akkor utána? vagy mondták? nekem is Kaális volt a dokim ő adta. talán jobba megmarad, könnyebb a beágyazódás és ha a sárgatestelégtelenségen átlendít, vagy beindít! ez lenne a lényege. És akkor nem látták még UH -n hány fogant? visszamaradt sárgatestből?

mir
 
 


Szia Bonya !

Endometriozisod van ?
ne haragudj, de én a BMC-ről inkább nem mondok semmit, oda jártam 1,5 évig és egyáltalán nem voltam megelégedve velük. Csak a hormonnal tömtek tök feleslegesen..
A prolaktin problémádhoz nem tudok hozzászólni, de majd jönnek a tudorok :wink:

Férjeddel minden rendben ? Ha igen, akkor én adnék esélyt a spontán babának. Nem egyedi eset, hogy egyoldali petevezetővel is teherbe esnek pl. a mi Norkánk :lol:

Druszám, Niki26 : gratulálok !!! Jó pocaknövesztést !

Pogika, merre tekeregsz ???
mniki
 
 


Mir!
Hát a múltkor 8 tüszőt szívtak le, lett 7 érett petesejt, 6 megtermékenyült és osztódott.
Először 2-t kaptam vissza, utána utrogestan 3x2, ösztradiol tapasz, folsav, sok folyadék és fehérje.
A fagyisnál ugyanez, plusz 3-szor choragon injekció, ami hcg, így segíti a beágyazódást.
Uh-t akkor nem is csináltak, felesleges is lett volna, szerintem az 5. héten már gond volt, hisz akkor már bőven csökkent a hcg.
Utána volt egy salina hy-co-sy (méhfeltöltés), hogy nincs-e esetleg valami gond benn, de minden oké.
(már tavaly ilyenkor is volt hy-co-sy, ott látott egy behajlást a méhem közepén, fenn, amit aztán a Szent Imrében átvágtak histeroskopiával.)

Jaja! Látom ,hogy a 20 millió bőőőven elég volt!!! Igazából csak egy kell, egy olyan "belevaló" ! :lol:
backa
 
 


Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Csakegy - 31- Budapest - 2*850mg - 2006. 02. 09 - változó - n.a.- 2006. 07.16 - 12+4

de mintha a fogam húznák... ezt jobb ha tudjátok :twisted:
Vendég
 


Csajok!

Utálom a Balázs Show-t, de most éppen a meddőségről van benne szó, ha vkit érdekel kapcsolja be!
Nekem sajnos el kell mennem itthonról!
rambóka
 
 


Kandika!
Mi van veled? Mindig csak a tábla jön! :(

Csakegy!
Ne húzzák a fogad!!! Naaaa! Olyan jó látni!
Én is piros szeretnék lenni! Ja, gondolom a pirosak meg rózsaszínek...így van ez...

Én is úúútálom a Balázs show-t, de most nézem. Bár én másképp állok a dolgokhoz...
backa
 
 


Hi!

OFF!!
Nézzétek a Balázs show-t!

Kép
lara26
 
 


Szisztok!

Rambóka, hogy vagy? tarts ki még a kardiológusig!! drukkolok hogy maradjatok egybe amig kell! ......fáj amikor kiszednek egy korábbi tömést?
Ja és: ÉRTETTEM URAM! baci, rubeola, toxoplazma, bárányhimlő, chlamidia, fogászati szűrés, folsav!!! egyéb parancs? ;-)

Dimet. miért más az alacsony cukor és az inzulinrezisztencia? az egyik feltételezi a másikat, nem?

Babancs, ujdonsült kismamánk hogy vagy? én ugy tudom napi egy gyengus tejeskávé nem gond, de annál erősebbet azé ne igyál. a kóla nem olyan vészes ha nem iszol tul sokat, azt hallottam a jó hideg kóla hányinger ellen is bejön, de azért ha nem muszáj inkább ne idd. a vizsga után már semmiképp se. hogy állsz tünetileg? még mindig puffadsz? a c-vitamin tutko nem árt akármit is mond a férjed, meg a folsav is kell, ugyhogy azt csak szedjed.
Én amikor terhes voltam a citromos teát nyakaltam minden mennyiségben. ebben ki is merült a savanyu utáni vágyam :-)
Ja! itt nagyon nagy divatja van a szalvétaragasztásnak, meg ugy általában minden kézimunkának, és a hozzávalók!! wow. nem akrsz föltenni egy fotót egy-két festményedről?

Csakegy, de jó hogy tudol gyümölcsöt enni! nekem attólis nagyon hasmenésem van :-( hogy vagyol máma? abbahagyod a metformint? jót kuncogtam azon hogy lejössz róla :-) bekavarhat a baba anyagcsere háztatásába? ez mit jelent? amikor még nem metfromint szedtél hanem kecskerutáztál, akkor mennyit ittál egy nap és milyen erőset? attól is volt hasmenésed?

Kavitska!!! ÚÚÚÚggyyy örülök a mensidnek!!! félre ne érts, nem a babanélküliségnek örülök, hanem a szabályos mensinek :-) Aszonta a férjem mi azért vagyunk ilyen vidám banda, mert mensinek és babának is tudunk örülni egyaránt! ez aztán az optimizmus :-) nem semmi ami azzal a betegeddel esett meg :-) és elvették tőle? az nem baj? bár gondolom ő nem pcos volt hanem időskori diabéteszes, nem?

Csillagfény! kislány? dejóóó!!! mi lesz a neve?

Backa nagyon drukkolok a hétfői beültihez!! remélem ametformin előkészítette a terepet és mingyá babás leszel :-) jaaj! egyetértek azzal amit a nappali alvásról mondtál, néha elszundítok ugy érzem utána magam mintha tökbeteg lennék! fáj a torkom, a fejem, rossza közérzetem, olyan mintha lázas lennék! utálom!
a biokémiai terhesség az a Mola terheség vagy más a kettő?

MI A CSUDA AZ A SZÖKÉS?? minden fórumon errről megy traccsparti!!
Én nem vagyok "Feleségek függő" én bevallom őszintén Gilmore függő vagyok (szivek szállodája ha ugy jobban ismeritek), na az király :-) itt a feleségek már követhetetlenül összezavarodott, bár Mo-n se szerettem. a Lost is előrébb jár, de abból is csak egyet-kettőt láttam régen.


Rejoka! sok-sok fekvés, nehogy a hidegfront kipiszkálja a babát! én annak idején egy jókora hidegfrontal érkeztem két héttel előbb decemberben. temérdek hóval együtt jöttem a világra, azóta is jóbarátok vagyunk, mondhatni testvérek :-) pedig ha kicsit késik akkor talán pont szenteste születek, és akkor a szülinapomnak neve is lenne nem csak dátuma... de nem baj, igy nem "Karácsony Este" a szülinapom neve, hanem "tiznappal-Karácsony Este-előtt". kicsit hosszú, de nekem teccik ;-)

Vöcsök, édes a kisfiad! igazi férfiember :-) mi a neve? asszem lemaradtam a nevéről...

Ella ne vágd le a füled, nem vagy te Van Gogh! meleg só nem használ?

Palacsintát akarok!!!!!! de nem fogok...

bebeey! nem hozod meg a mensit inkább? vacak érzés 70 fölött!

Szia Bonya! milyen pcos tüneteid vannak és eddig mivel kezeltek a lombik előtt? sajnálom hogy nem lehetett az egyik petevezetőt megmenteni, de egyel is teherbe lehet esni! nem akarsz utánanézni más kezeléseknek mielőtt lombikra adod pcosan a fejed?

itt vagyok mniki :-) csak nyűgös vagyok a kezem miatt, és állandóan sírhatnékom van. a sógornőm, aki tavasszal nagyon csunyán elvetélt szegényke most tudta meg hogy megint babát vár, és én úúgy örülök neki, de eddig én vagyok az egyetlen akinek nem mondta el. még az én anyukámnak is elmondta de nekem meg a Daninak, a saját bátyjának nem!! MIért??? azt hiszi nem tudnék örülni neki??? dehát ennyire nem ismer??? hiszen már több mint 10 éve barátnők vagyunk, és már 4 éve vár babára, ugy drukkolok neki mint magamnak, az előzőnél is majd kiugrottam a bőrömből és együtt gyászoltam vele, mikor 14 hetesen elvetélt! hiszen én nem vagyok olyan hogy összeomlok ha más nő bejelnti hogy babát vár!! pláne hogy most én ugy érzem végre sinen vagyok hogy végre kiderült a pco!! mondtam neki is hogy nálunk fogyásig fel is van függezstve a project??? egyszerűen nem értem!

Alice! tudom hogy még nem vagytok itthon, de úúúgy hiányzol!!! ha hazajöttök értesíts!!!

Mi van a Balázs showban? mondanak a meddőségről valami értelmeset?
krumplis pogácsa
 
 


Nekem soha semmitől nincs hasmenésem... ehetem kétpofára az édességet, a dinnyét, a gyümölcsöt... vagyis egy dologtól lett az egy liter egyben lehajtott 100%-os körtelétől :) De az a férjemmel is ugyanígy kiszúrt pedig ő nem szed metformint :)

Úgyhogy nem tudom... nekem semmibe se kavar be a metformin...

(bár lehet, hogy így terhesen ennek köszönhetően nincs szorulásom... )
Vendég
 


Niki26!

Gratulálok a babóhoz!!

Kép
lara26
 
 


Pogi!

Majd teszek fel festményről képet, csak most rossz a fényképezőgépünk.
Köszi, jól vagyok..sőt, ma gyanúsan nem érzem magam terhesnek :evil: , úgyhogy holnap reggel tesztelek ismét. Bár lehet ez így természes, nem fájhat örökké a hasam. Még mindig puffadt vagyok, de ez nem jár kellemetlenséggel. Csak ez az iszonyatos fáradtság ne lenne, pedig most ki is aludtam magam.

Kép
babancs
 
 


Szia Pogi!

Köszi a drukkot!
Nem tom, van-e különbség, mert nem tudom, mi az a mola! :oops:

A szökés= Prison Break. Így ismerős?
Hányadik szériája megy a Feleségeknek nálatok? Mert most néztem végig a 2.-at, és iiiigen kíváncsi vagyok a folytatásra! Nem tudom, megy-e már a 3. valahol!?

Fáj még a kezed? :(

A Balázs-ban lombikos párok voltak, természetesen semmi értelmes, mint rendesen. Sőt! Nyugi, nem vesztettél semmit! :lol:
backa
 
 


Krumplis pogácsa
3éve regisztrálták, a tüneteim: szőrösödés, folyamatosan híztam, 1,5évig nem menstruáltam.
Mercformint 850mg-ost szedem 2 x 1-et.
Most Gynevacozok.
Miért mit tudnál javasolni?
Köszike

bonya


Kép


Kép
bonya
 
 


Csakegy!

Inkább hasmars reggel, mint hányás...azt kicsit nehezebb leplezni..

Kép
babancs
 
 


Sziasztok!

Húúú, rengeteget írtok, alig győzöm visszaolvasni...

Babancs, gratulálok a zebrás teszthez! :-)

Kavicska, neked pedig a szép ciklushoz! De jó, hogy nálad is kezdi rendbe szedni a dolgokat a metformin! :-)

Rambóka!

Köszi az érdeklődést! MÉg egyben, de már nem sokáig :-) Vasárnapra vagyok kiírva, ha addig nem indul be magától, akkor hétfőn befektetnek, és kedden császár :( a farfekvés miatt. Igazából nem is bánom, mert biztos valami oka van, hogy ennyire ragaszkodik a "faros" helyzetéhez, örülök, hogy nem kínlódtatják így vele végig a születést. Persze én eléggé be vagyok kakkantva a műtéttől, de hát a a babáért mindent... :-)
Veletek mi újság? Jól emlékszem, hogy neked is császár lesz? Azért már neked sincs sok időd hátra :-)... Kiságyat sikerült végül találnotok?

puszi,

Almodo
almodo
 
 


bonya
mióta szeded a metformint? javultak a tünetek valamit amióta szeded?
krumplis pogácsa
 
 


bonya, inzulinrezisztens is vagy?
krumplis pogácsa
 
 


Almodo!


nagyon drukkeferrer Nektek. Jó az a császár!!!! Én attól nem félnék, inkább ez a kitolom dolog aggaszt.

De jó nemsoká találkozol VELE! Állati.

Rambóka!


Nemsoká te is fogsz!!!! Nagyon jó.... nem? Vagy itt ne virgonckodjak mi a ti bőrötökkel. :D

mir
 
 


Sziasztok!

Espero!

Pénteken 15 órára megyek kardiológushoz, kíváncsi leszek ő mit mond!!!
Én már tényleg nem tudom mi lenne a jobb, a normál v. a császár, majd ő eldönti!
Ne kezdjetek el meggyőzni egyikről sem!!!! :lol: Megnéztem a Szülőszoba EDA-s szüléses részét is, meg az otthonszülésest is! Nekem mind a kettő szimpatikus, de az én helyzetemben otthonszülésről szó sem lehet, ezzel a döggel meg mégannyira sem! Úgyhogy EDA tuti, a császárról meg holnap döntés!

Bonya!

BCM-ről én is csak rosszat hallottam, de nem jártam ott!
Én úgy érzem nálad a minimális felvilágosítás sem történt meg a részükről!!!!
1. A PCO-ddal nem kezdtek semmit!!!!
2. A Norprolacot miért hagytad abba???? MRI-n voltál már??? Mert ezek nagyon magas prolaktinértékek!!!! :shock:
3. Megműtöttek és el sem mondták, h. endometriózisod van??? :evil: Hormonkezelésről nem volt szó??? Vagy úgy gondolták, h. ezzel kész??? Az visszanőhet!!!!!!! :!:
4. Nem mondták, h. mi lesz, ha visszamész????
5. Nem hiszem, h. ilyen állapotban célszerű lenne lombikoznod, ablakon kidobott pénz!!!!
Előbb kéne egy alapos kivizsgálás, hormonszintekkel, MRI-vizsgálattal, kontrollált prolaktinkezeléssel (amikor azt is nézik, h. a felírt gyógyszeradag elegendő-e!!!). Az endometriózis miatt lombik előtt mesterségesen klimaxot szoktak előidézni hormonokkal, de ez nem egy egyszerű játszma! Műtét után nem szoktak túl sokat várni, mert visszanőhet!!! Sajnos a te esetedben valszeg tényleg a lombik a megoldás, de nem a PCO, hanem a többi miatt!!! De ne keseredj el!!!!!!
A barátnőm ugyanebben a cipőben járt, mint te, PCO, hiperprolaktinémia, endometriózis, + immunösszeférhetetlenség ( sperma elleni antitestek). Őt a Kaáliban lombikozták megfelelő előkészítéssel, elsőre sikerült nekik!!!!!
Ha érdekel megadom priviben a doki nevét! De Norka az elérhetőségét is meg tudja adni! :wink:

Niki!

Ugye milyen csodálatos dolog hallani, h. tényleg ott van!!!!!!! Én is bőgtem!!! :lol:

Csakegy!

Ha inkább szeretnél egy foghúzást, megoldhatjuk!!!! :wink:

Kandika!

Nem igaz, h. veled nem történik semmi!!!! Gyere vissza!!!!

Pogi!

Miért fájna??? Ugyanúgy kapsz érzéstelenítőt!!!!! Ne parázz!!!!!
Egyébként én is rosszul voltam régen a du.-i alvás után (lehet, h. ennek is köze van a PCO-hoz???). A megoldás: TV előtt kell elaludni, lehetőleg National Geographicot nézve, mert annak akkora hangerő különbsége van a filmek és a reklámok közt, h. nem tudsz túl mélyen bealudni és 1/2-3/4 óra után frissen ébredsz! A másik megoldás az elalvás előtt megivott kávé! Simán elalszol, tőle de frissen ébredsz!!!

A sógornőd nem akart rosszat!!! Itt a legtöbbünknek éppen az volt a baja hogy a sógornők, barátnők sorra gyártották a babákat, mi meg folyton selejtnek éreztük magunkat, és az volt az érzésünk, h. ezt az egész világ az orrunk alá is dörgöli!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Ő csak azt akarta elkerülni, h. fájjon neked!!!!!

Backa!

Csak az első párt láttam. Sikeres volt a lombikjuk végül????? :?:

Almodo!


Jajj de jó, h. jelentkeztél!!! Szóval eljött a te időd! (Nekem még 2 hét!)
Császártól ne félj! Vannak előnyei is!!! :wink:
Igen, itt Pécsen vettünk használtan kiságyat, pont olyat, amilyet akartam, a pécsi topikos csajok segítettek! Már mindenünk megvan, már csak össze kéne pakolni, mindent a helyére tenni! Mindent kimostam, kifertőtlenítettem (vasalni nem vagyok hajlandó, csak végszükség esetén!!!! :oops: :D ), kórházi táska összekészítve, baba cuccai összekészítve!
Gondolom, már te is kész vagy!
WC deszkára papírt, melltartóbetétet, hálós bugyit, női pelust :lol: vettél?
Én még bekészítettem egy csomag aszalt szilvát is, mert császár esetén addig nem engednek ki az intenzívről, amíg székletet nem produkál az ember! Meg vigyél sportkupakos palackot is, az első napon EDA-s fejfájás megelőzésére jó (nem kell felülni az iváshoz!), később pedig a fertőtlenítős alvázmosáshoz lesz jó (mert a legtöbb helyen a zuhanyból csak felülről jön a víz!!!!! :evil: )

Mir!

Csak virgonckodjál, majd megnézlek én téged pár hónap múlva, mennyire leszel virgonc!!! :lol: :lol: :lol:

Furcsa érzés ám, szemben az ismeretlennel, amikor gyerekkorod óta csak azt láttad minden filmben, h. micsoda szenvedés a szülés, bele lehet halni stb., ugyanakkor kíváncsi is vagy a gyerekedre, meg félsz is tőle, h. mit fogsz vele tudni kezdeni, a vége már nagyon nehéz, nincs kedved kimozdulni sem itthonról, nehéz felkelni az ágyból, dagad kezed-lábad, eleged van az egészből és jobban szeretnél már túl lenni az egészen, de azt is tudod, h. addig van nyugtod, amíg benn csücsül a kis drága! :shock: :shock: :shock:
Majd meglátod!
rambóka
 
 


Csakegy!!

Köszönjük drága!!!! Köszönjük, hogy a köz érdekében vállalod, és javítod az arányt!!!

pogi!

Jé, te is nyilas vagy?? Én "télapó után kettővel" születtem. Én is szentestére voltam kiírva! :lol: :lol:

többiek pusza mindenkinek!

Kép

Kép
rejo
 
 


Almondo!
Húú! Mindjárt vasárnap! De izgi! (Könnyen dumálok messze a céltól, mi? :lol: )

Rambóka!
Sajna nem sikerült nekik! Amúgy a műsor érdemi értelme annyi volt, hogy a lombikból csak ideg- és lelkibetegen lehet kijönni, és 40 évig kell próbálkozni, és úgyis felesleges, mert 3-ból 1-nek sikerül max.
Szar ügy, mert én nem vagyok ilyen, és nem vagyok hajlandó hónapokig zokogni, ha valami nem jön össze, és a házasságom is stabilabb. mint valaha! (na jó, az utóbbi időben a sok szex azért nem ártott! :lol: )
Most sikerült még több baromságot elhinteni a köztudatban...na, nem mintha többet vártam volna...
backa
 
 


backa: nem kéne ilyen műsorokat nézned... ezek mind szenzációhajhászok... azt várják, hogy megnézik az emberek, sajnálkoznak egy sort ők meg jól eladják a reklámidőt...

(ez olyan, mint amikor egy olyan embert akinek 10 éve rákja volt de már rég rendben van úgy reklámoznak, hogy szegény halálraítélt ... mert a pozitív dolgokat nehéz eladni... az embereknek szenzáció és sajnálkozás kell...)

szóval gáz az egész...

Almondo: hűha...
Vendég
 


olyan gáz... a párom épp Fro-ban koncertezik, vasárnap éjjel jön haza... olyan kihalt a lakás...

(de legalább ki tudjuk majd fizetni a rezsit... mert a fizetésüket a minisztérium a mai napig sem hajlandó átutalni... úgyhogy nem tudom mi lesz velünk ha nekem nem lesz fizum (jövőre sem bíztattak sok jóval)... még jó, hogy a táppénzem valszeg magasabb lesz mint a fizum... így januárban nyugodt szívvel vonhatom ki magam a forgalomból... na de meddig...)
Vendég
 


Almondo!
Húú! Mindjárt vasárnap! De izgi! (Könnyen dumálok messze a céltól, mi? :lol: )

Rambóka!
Sajna nem sikerült nekik! Amúgy a műsor érdemi értelme annyi volt, hogy a lombikból csak ideg- és lelkibetegen lehet kijönni, és 40 évig kell próbálkozni, és úgyis felesleges, mert 3-ból 1-nek sikerül max.
Szar ügy, mert én nem vagyok ilyen, és nem vagyok hajlandó hónapokig zokogni, ha valami nem jön össze, és a házasságom is stabilabb. mint valaha! (na jó, az utóbbi időben a sok szex azért nem ártott! :lol: )
Most sikerült még több baromságot elhinteni a köztudatban...na, nem mintha többet vártam volna...
backa
 
 


Bocs lányok, nem tom ez hogy ment el megint! Már meg se volt a szöveg!

Csakegy!
Sosem nézem, de most a téma...tényleg felesleges!
A fizu nálam is necces újabban! Általában 1 hetet késik. Alapítványi iskolában dolgozom (közalkalmazotti 80 ezerért), és hát az alapítványnak sanyi...nem tom, mi lesz! Most táppénzen vagyok, de több a pénzem, mert nem autózok el havi 20 ezret! :wink: :lol:
backa
 
 


:))))) azért havi 20 e elautózva sok... mi is úgy spórolunk, hogy a párom kb. 2 hete már a nekem vett kisautóval jár dolgozni... fele annyit fogyaszt, mint a nagy :) (fenntartási költsége meg nincs, az éves kötelezője is csak 5000 Ft :)))) a nagyot majd csak akkor használjuk ha gyerekkel megyünk valahová... igazi családi autó lesz... így szerintem mi is spórolunk vagy 10e-t havonta (+ javítási költségek mert a budapesti utak hazavágják a futóművet...)... a bérletemet meg hála a jó égnek a férjem hozza.... (eredetileg úgy volt, hogy nincs pénz úgyhogy már nem kap szeptemberit de még kapott... ha majd nem kap akkor elmegyek táppénzre :)))))

Nekem hála a jó égnek korrektül utalják a fizut, inkább korábban mint később... csakhát ahhoz dolgozni kell :) (eddig is én voltam a fix pont ezért nem volt gáz ha késett a párom fizuja... )

Na majd kiderül mi lesz...

végülis csak néhány évet kell kihúzni... de az már felmerült, hogy ha a férjemnek ilyen gázul jön majd a fizuja akkor egy év után váltunk és ő lesz gyeden helyettem... csak nekem olyan fura lenne egy egy éves babát egész nap anya nélkül hagyni...

szerintetek ha a feleség gyeden van lehet kérni a diákhiteltörlesztés felfüggesztését? vagy ahhoz a hitelt felvevőnek kell gyeden lennie?
Vendég
 


Hát akkor most sem csalódtam a műsorban!

Ti vállalnátok, h. bementek édelegni egy ilyen műsorba fél órával azelőtt, h. mentek megkérdezni a lombikeredményeteket????
Mert én biztosan nem! Még a tesztjeim előtt is hótt ideg voltam! Utána meg pláne!!!! :cry:
Csak olyan szimpatikusak voltak, nem az az átlagtirpák, ami ebben a műsorban szokásos! :?

Szóval megint elősegítették a lombikosok egyik legfontosabb siker feltételét, hogy bízzanak benne, h. sikerülni fog!!!!! Hajrá!!!! :evil:

Dél körül az M2-n néztem a Válaszd a tudást című műsort.
Az első kutatót arról kérdezte a riportercsaj, h. vajon mi az esélye, h. egy családban az 5. gyerek is fiú legyen? Mivel a pároméknál pontosan ez a helyzet, gondoltam nem kapcsolok el, kivárom mit mond! Hát azon kívül, h. 50-50% a fiú ill. lány esélye a megtermékenyítés során, meg h. a kutatót csupa nő veszi körül, a riporternőnek viszont fia van és emiatt ők ketten jól kiegészítik egymást, semmit nem tudtam meg a felvetett témáról!!!! :evil:
A következők egyike egy síráskutatónő volt, nála az volt az alapkérdés, h. megállapítható-e a baba sírásából, h. miért sír?
Hát erre megint nem kaptunk választ csak annyit, h. nagyon kell szeretni a sírós babát és akkor majd nem sír! Ugye Norka!!!! :twisted:
Utána volt még vmi hasonlóan értelmes dolog, úgyhogy elkapcsoltam! De mélyen csalódtam az M2-ben! Ezen eddig egész normális műsorok voltak, de ez a csaj nem tudott se kérdezni, se visszaterelni a riportalanyt a kiindulási kérdéshez, pedig nem volt huszonéves buta csitri!!!!! :evil: :(
rambóka
 
 


rambóka: nem kéne annyi TV-t nézni :)) Discovery Science nincs? Ott marha jó műsorok szoktak menni....
Vendég
 


Pogi!
Álmos a neve (egyébként a tálázatban benne van minden előző gyerkőc neve :))
Vöcsök
vöcsök
 
 


Csakegy!
Járnék én busszal is, de oda nem megy! A világ végén van a suli, olyan úton, hogy ha leesik a hó, izgulhatok, hogy haza tudok-e jönni...Amúgy gyönyörű hely, de a tél nehéz.
Az autó sokat elvisz nálunk is, pedig nem csavargunk vele úgy, mint régebben. :(

Rambóka!
Már alig nézek tévét, pedig azelőtt függő voltam, szinte fájt, ha nem szólt! De már elegem van a szenzációhajhász bezengésekből, mert a végén semmi több nem derül ki!
Ezek a "riporterek" meg legtöbbször sötétek, mint az éjszaka!
Nem vagyok gazdag, sőt, de nincs az a pénz, amiért elmennék egy ilyen műsorba! Nem is tudom, hol fogdossák össze ezeket az embereket! :shock:
backa
 
 


az egyik ismerősünk elment az egyik ilyen műsorba... állítólag nem szoktak fizetni az alanyoknak de neki fizettek asszem 20e-t (Vágót kellett fikáznia). Egyébként fórumokon szoktak vadászni + szeritem betelefonálók is vannak...
Vendég
 


SZiasztok!

Én egy párszor írtam már, de inkább csak passzív olvasó vagyok.
Először is gratula minden babásnak, nagyszerű érzés lehet.

Szeretnék segítséget kérni: egy kolleganőmnek a pajzsmirigyével van gond. Jól gondolom, hogy endokrinológus kell neki? Ha igen tudtok valakit ajánlani Pesten, magánban, vagy nem magánban, csak normális legyen?

Kezdek belejönni, így írok még.
A hugom is PCO-s, bár ezt nála "csak" ultrahangon állapította meg egy doki, amikor fogamzásgátlót akart iratni. Kapott is Lyndinett-et. Két hónapja szedi, hízott tőle három kilót, fáj a feje, ingerült, stb. Szerencsére vissza kellett mennie a dokihoz, meg küldtük is. Erre felírt neki Yadint. (kistarcsai kórházból az egyik doki, aki állítólag ért a pco-hoz, bár nekem akkor lett gyanús, amikor azt mondta, hogy pco-s nők teherbeesési esélye uannyi, mint másé). Hugi meg is kérdezte, hogy biztos szedhető-e, erre a válasz az volt, hogy csak azok szedhetik csak a Dianét, akiknek magas a teszteron szintjük. És ő honnan tudja, hogy a hugomnak nem magas!!!!!!!!! Szerintem ránézésre ez nem látszik. Kedden elviszem a dokimhoz (Schöpf -Mérei). Hihetetlen, hogy menniyr résen kell lenni... (bár a hozzászólásokat olvasva nem kéne csodálkoznom, Ti is írtatok egy két kacifántos történetet)

Rólam annyit, hogy tavaly októberben szedtem az első Closty kúrát, 50 mg, nem hatott, aztán 100 mg, az sem, a 150 viszont igen. Ez volt januárban, aztán februárban szerintem pszichésen leblokkoltam , mert a dokim eltörte a lábát, és nem dolgozott. Aztán március óta viszont minidg hatott, tüszőrepi szurik is voltak. Apajelölt is gond nálunk, fogorvos, hatalmas stresszel a nyakában (három helyen dolgozik), így az ő eredményei hol jók, hol rosszak. Ehhez jött még egy jó kis prosztatagyulladás. Szóval babó nem jött össze, én viszont az állandó vizsgálgatások, vérvételek következtében kiborultam (rettegek a dokiktól, szurival nincs gond, de a vérvétel...), meg hogy nem sikerül, plussz a dokim közölte, hogy ha egy év Clostys próbálkozás után nem jön össze, akkor jön az átjárhatósági. Ez volt a hab a tortán. Próbáltam meggyőzni, majd ha apa teljesen rendben lesz, de nem nagyon hatott. Addig nem akar kínozni, de utána nincs menekvés. ezen kívül férjem kb éjfélkor jár haza, így együtt az egész kicsit sok volt, és úgy döntöttem, hogy egy kis szünetet kéne tartani. Ez volt az első hónap Closty nélkül, szerintem volt pé, mert éreztem (eszembe se jutott, hogy Closty nélkül is lehet, amíg meg nem éreztem), de nem mentem be uh-ra, mert akkor csak rágörcsöltem volna. Apát próbáltam meggyőzni, persze nem árultam el neki, hogy miért, ne izguljon ő sem. Ez a 16. nap környékén volt.
Eszerint legkésőbb tegnap kellett volna, hogy megjöjjön, de nem, csináltam reggel egy tesztet (clearblue, más nem volt a gyogyiban), de negatív. Két eset van, vagy nem volt pé és csak félreéreztem, vagy van valami, csak még nem mutatja ki. Hétfőn tesztelek még egyet (utolsó mensihez képest egy hetes csúszás lesz), aztán kedden irány a doki.

Nagyon furák vagyunk, mi nők. Már épp meggyőztem magam, hogy van még időm, meg igazából így is gondolom, meghogy most még várhatna egy kicsit, míg helyrerázódik a magánéletünk, de azért most mégis izgulok, hátha....

Egyébként néztek nálam cukrot, inzulint, minden ok volt. Jobban nem mentünk utána, miután a Closty ilyen szépen hatott. Kicsit féltem ugyan abbahagyni, fog e hatni megint, ha elkezdem, de hát azt senki nem tudja megmondani.

Bocsi, kicsit hosszúra sikerült.
Mindenkinek szép álmokat, igyekszem sűrűbben jelentkezni.
Verus
verus81
 
 


verus: melyik doki volt az? Ott én is megszívtam... az egyiket kikiáltották PCO szakértőnek aztán kiderült, hogy semmit se tud és a metformin miatt be se mert engem vállalni mert úgyis 3 fejű lesz a gyerekem... (na meg úgyis tuti, hogy cukorbeteg leszek)
Vendég
 


sziasztok!
végre haza értem:)
na, megvannak az eredményeim, egy jó nagy szívással!!!! az laborban kifelejtetteékaz izulinrezisztanciát, és csak sima éhgyomri cukrot néztek...basszus....holnap reggel megint van egy köröm:(
az alacsony vércukor miatt még lehet IR-em. Egyébként a cukrom 5,8 (jóó, előtte lévő este bekajáltam vendégsébe :oops: )
na, a többi érték:
Prolaktin: 19,4
FSH: 7
LH: 18
Ösztradiol: 56
Totál tesztoszteron: 0,7
A dokim felvázolta a helyzetet. Ő a laprt jvaoslja. Én felvetettem a metformint, ha nem vagyok IR. Azt mondta azt csak akkor, ha IR. Mert ha nem vagyok IR, akkor nem endokrinológiai eset, hanem nőgyógyászati. És a metformin alkalmazása nem IResek esetében újkeletű dolog, és nem javasolja nekem. Hm. Nemtok már semmit sme. Annyira jól elmondott mindent (iskolás szinten, pedig biológus vagyok:)...), hogy hiszek neki. Már csak azt várom, hogy kiderüljön (hétfőre), hogy IR, vagy nem IRes vagyok. Most nem is kért pénzt a magánrendelésén. De mondta, hogy amit én szeretnék, de ő ezt támogatja, ha nem IR, akkor lapar. nemttttttttttttttttooooooooooooom........de végigkérdezgettem minderől, amit csak hallottam és tökre türelmesen és normálisan válaszolgatott. Elmondott mindent a műtétről,meg a metforminról is. Azt hiszem mielőtt belémbök vmit kikérem még pár orvos véleményét, ismerőseim dokijait, elmenni nem megyke máshoz (anyagi csőd lenne....), hanem amit meg tudok infot szerezni. DE már semmit sem tudok:( félek a műtéttől. Férjem azt mondja, hogy amit a doki javasol. Ah....
dimet
 
 


Csakegy,

Az, akinek mátyásföldön van a magánrendelője. Surányi. Szült nála egy pár ismerősöm, és nagggyon elégedettek voltak vele. erről ennyit. Persze nekik semmi extra probléma.

Vera
verus81
 
 


Szia Verus!
Te a Schöpfméreibe kihez jársz? Schefflerről nem hallottál vmit? Jót vagy rosszat? Akármit:)
dimet
 
 


hahóóó
mindenki alszik már?? :? :roll: :D
dimet
 
 


Hát majdnem. :)
Én Arnold Lászlóhoz (fent a legtetején, a reprodukciós részlegen). Sajnos Schefflerről nem halottam.
verus81
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?