Mindenkinek szép jo reggelt kivánok!
Alig gyöztem végigolvasni a tegnapi termést, igen termékeny leánykák vagytok, és reméljük nem csak az irást illetően!
Na, én tegnap reggel jol kitoltam magammal, el kell mesélnem,milyen béna voltam. Tudjátok, hogy tegnap vettem meg a hömérömet,azzal a nagy felkiáltással, hogy na most aztán méricskélek...Igen ám, de digitálisat választottam, gondoltam , haladni kell a korral,és ráadásul a hagyományos majdnem ugyanannyiba került.Elolvastam ugy nagyjábol a használati utasitást,de csak nagyjábol... Reggel, félálomban (mivel a férjem éjszakai müszakja miatt én is csak késön jutok ágyba) szoval tök komásan nekiveselkedtem az elsö mérésnek. Tudtam, hogy csipogni fog, ha elvégezte a munkát, csak azt nem olvastam el,hogy mennyit. Ugyanis ez a kis vacak egyet csippant, amikor elkezdi, és hármat amikor befejezte a mérést...Nos, én az elsö csipp-nél kikaptam, hogy hurrá, nézzük-nézzük: 34,6...Ez nem lehet, fordultam a másik oldalamra, és aludtam tovább. Felkelés után elmeséltem a férjemnek,milyen rossz höméröt vettem, nem mér rendesen...ö is kiprobálta, természetesen végigvárta a mérést, és meg is hallottuk a három csipogást, az eredménye 36,5, teljesen normális... Szoval amikor kivettem , azt az értéket mutatta, amiröl elindult felfelé a mérés,és a nem végét. ..Ennyit rolam, és hogy menniyre kezdetö vagyok....
(uj,mint cigánynak a csokoládé, mondaná apukám.,.
)
Na, de legközelebb megint teszek egy probát, bár igazábol nem tudom mikor kell elkezdeni méricskélni, most javában a végén járok egy ciklusnak, mit gondlotok? Érdemes most elkezdenem??
Remélem nálatok is ilyen szép idö van, mint itt, most tavasz van ezerrel...
Midenkinek szép napot kivánok , és legyetek jok!
Barbi