Jolka
Már sokkal jobban vannak a fiúk. Laci nem is volt igazán rosszul, inkább Bazsika volt nagyon taknyos.
20 hónap van a két fiú között és ez a korkülönbség nagyon bejött.
Nincs sok gond velük, nagyon nyugis jó gyerekek, jó alvók, szépen eljátszanak egyedül is egy ideig, nincs különösebb testvérek közötti féltékenység. Persze egy-egy jelenet kis adok kapok van, de nem veszélyes. Nemsokára meg már elrendezik maguk között.
Anyukám sokat segít, vigyáz a fiúkra ha nekem dolgom van, sokszor vannak náluk hétvégenként a gyerekek, sőt nyáron Laci 10 napig náluk volt, amíg nyaraltunk.
Most pont olyan dilemma előtt állok, hogy ha télen megyünk síelni, akkor Lacikát vigyük-e már, vagy még maradjon itthon anyuékkal. Egyenlőre több érvem van a még maradjon itthon mellett. Bazsi egyértelmű, hogy jön, mert ő már tavaly is síelt pár napot.
Nem hiszem, hogy a tesóval gondok lennének. Remélem ő is nyugis gyerek lesz, sőt talán addigra apa is itthon fog dolgozni és úgy még könnyebb.
Nem tudom várnak-e vissza a munkahelyemre, de ha igen, akkor hiába.
Megbeszéltük a férjemmel, hogy mindkettőnk szerint az az ideális, ha minimum, amíg suliba járnak a gyerekek addig én itthon leszek. Utána meg majd csinálunk valami saját vállalkozást, amiben én is tudok dolgozni. Néha itthonról fordítgatok, vagy besegítek egy-két dologba apának.
Nálunk is apa az, aki este mindig aktív és sosem fárad el.
Néha én is csak bedőlök mellé, de általában azért van egy kis energiám még a kényeztetésre.