Új privát üzeneted érkezett!

Szia Rimar!

Megnézem Anna mekkora volt...
30.héten:1485gramm.
33.héten:2298gramm.
40.héten:3885gramm.
41héten:4569gramm.

Anna 4400grammal 59cm-rel születt és 16napot késett.
De azért a méretekből láthatod, milyen ütemben nőtt.
A vége felé nagyon sokat.:) Hírtelen lett nagy pocim.:)

Sztem van akkora pocid, mint egyeseknek 40.héten, de ez adottság kérdése...s mindenkinek más ütemben nő a pocija és a baba is.
Én 13kilót híztam..de szülés után a nagy rész le is ment, mivel a méhlepénynek a magzatvíznak és a babának is súllya van.. :wink:

Sztem teljesen jó a 11kiló.:)

Megnéztem, de Zsolti idejében még nem nézték mekkora is lesz.:)

Sziszike.

Bence:
Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Aztaaa!
Mekkora nagy súllyal született a lányod!!Nem semmi!Egyébként kb én erre saccolom a kicsi fiút.
Nem emlékszem, írtál a szülésedről?Kíváncsi vagyok, milyen volt?

rimar
rimar
 
 


Sziasztok,

csak par sor mert rohanok a vedonohoz,meg a gyerekorvossal is szeretnek talalkozni.

Rimar!
Nem nagy a pocid,es nem sok a 11 kg,en most a 32 heten tartok 12 kgnal es valoszinuleg meg par ram fog jonni. :lol:


Juci!

A szulesznom azt mondta,hgoy hozhatom a bogyoimat,de o nem tud roluk semmit.
Van egy masik dilemmam...tudom most onzo modon magamrol irok....szoval tegnap voltam dokinal,Zümike jol van,1660gra saccolta a gep 32 hetesen,most nov. 1 a kiirt datum.De a kulso mehszajam elkezdett nyilni,azt mondta,hogy ujjkupnyira...hogy az mekkora???

Es mivel kemenyedik a hasam...(szerintem mindenkinek) felirta a Cordaflexet,hogy szedjem napi negyszer...En aki utalom a gyogyszereket...
A neten azt irjak,hogy angina pectorisra es magas vernyomasra irjak fel,napi 2x,nekem meg napi 4x,mert szerinte tagitja az ereket es akkor nem kemenyedek...Millio kerdojel.
Hiszen nekem alapjaraton is alacsony a vernyomasom.Felhivtam,azt mondta,hogy vegul is en dontom el hogy mit teszek,de ha hamarabb szulok akkor magamat hibaztathatom es a vernyomas egy bizonyos szint utan nem sullyed tovabb.Mert mondtam,hogy eleve alacsony a vernyomasom,ha beszedem ezeket,akkor fel se kelek a kanaperol.AMi szerinte nem is nagyon baj.
Tudom pihennem kell de muszaj ezt beszednem???

Holnap kell hivnom egy homeopatias gyerekorvost,azt mondta,hogy utana nez,bar szerinte ha tagulok akkor inkabb maradjon a gyogyszer.

Na,szoval most ezen aggodom,nem akarok en hamarabb megszulni...most akkor csak uljek es pihenjek itthon?
ANnyi dolgom van meg,plusy bevasarlast,stb nem intezi el helyettem senki se.
A takaritonon filozok,azt atengednem masnak.

Penz...hat igen,masaallah(vagyis hala az egnek) itteni viszonylatban nem kell szamolgatnom honaprol honapra,de azert en is erzem az arak valtozasat.Tegnap jott meg a papir,hogy a futesunk dija 40%kal ment fel,egy m3 meleg vizert meg 1000Ftot fizetek,szerintem ez irrealis egy tarsashaznal.

Na,megyek,majd meg jelentkezem!

Virag!

Tenyleg menjel el legyszi dokihoz es inkabb ne kezd el a fogamzasgatlot mielott a doki latott volna,jo?


Ja,azt is mondta a doki,hogy ne simogassam a babat,vagyis a hasamat,mert az is stimulal es tovabb nyilhat a mehszaj...hat en eddig szinte folyamatosan simiztem. :(

Vajon mi lehet ANcsival???

Puszi mindenkinek!Bocs akinek nem irtam.
momo35
 
 

 
 

sziasztok csajok!
a dokim szabin van igy csak jövöhéten tudok menni:(
momo dehogy szedem be doki nélkül a fog.gátlot!amugy is elötte meg kell hozni valahogy a mensim!
rimar szerintem ez minden nönél máshogy van mekkora a has!a 11kg meg tök normál ne aggodj:)
most rohanok puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Rimar
Nagyon helyesek vagytok! :) A pocid méret szerintem ideális, nem feltétlenül jár együtt a nagy pocak a nagy babával.
Nemsokára túl leszel a kiállításon és utánna már pihizhetsz. Gondolom rád is fér majd.

Sziszi
Szép nagy súllyal született a lányod. Le a kalappal előtted, hogy simán ment.
Sok sikert a jogsihoz!

Momo
Ne keseredj el a gyógyi miatt. Ha keményedik a pocak, és nyílik a méhszáj akkor jobb betartani amit a dokik mondanak. Nehogy sokkal hamarabb jöjjön a baba. Ha nem értesz egyett ezzel a gyógyszerrel akkor kérdezd meg a dokidat is javasol e valami mást helyette.
Elég mozgalmasak a napjaid is ahogy leírod, ha tudsz pihenj többet az is segít.

Juci
Látom nektek is van elég kiadás. :(
Igazad van nem nagyon lehet megtenni azt amit szeretnénk , mert akkor valamire nem jut.
Találtál már valami jó ajánlatot a netre?

Csné
Gratula a lányodnak!
Nem semmi amit ma teljesítenie kelll egy gyereknek és pont arra nincs idő. hogy gyerek legyen. Kitartást a hétköznapokhiz mindanyiótoknak!

Lányok nem akarom elkiabálni, de Dávid 2 napja egészen jó gyerek. Nem vergődik hisztizik, reménykedem ez nem változik.
A pocaklakó jól elvan. Minden este olyan ramazurit rendez, hogy alig tudok elaludni. Ha végre sikerül akkor meg felkelek pisilni. Úgyhogy már sehogy sem jó. A nappalokkal nincs baj azt egészen jól viselem. Már kicsit türelmetlen vagyok sürgetném az időt, de olyan lassan cammog, hogy csak na.

Puszi mindenkinek! Megyek én is pihizek egy kicsit.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Sajnos rohanok, így csak néhány sort írok ma. Megyek az Árkádba talizni a barátnőmmel, és akkor igyekszem lefoglalni valami jó nagy boxot is! Majd holnap megírom, hogy alakult a foglalás.

Rimar, nagyon szép kismama vagy! És a hasad is szépséges! A has mérete teljesen változó, ki tudja, nekem mekkora lett volna, ha nem lett volna ennyi magzatvizem, de így tényleg megdöbbentek az emberek a méretén, láttad, hogy nekem is mekkora volt. De mivel Ti teljesen egészségesek vagytok, így szerintem aggodalomra semmi okod. Hacsak nem lesz tényleg nagyobb a baba, de az is lehetséges, hogy a végén kicsit hamarabb fog jönni. De nyugi, a természet tudja a dolgát!

Momo, 11 kg? De jó Neked! Én tudod, hol jártam a 30. hétnél? 15-16 kg-nál! És abból van most rajtam még 8! Szóval, Te nagyon jól állsz! A méhszájjal kapcsolatban... amíg bent voltam a kórházban, rengeteg mindent hallottam. Van, aki akár 3-4 hónapig is kibírta újnyi méhszájjal nyitva. Lényeg a lényeg, hogy pihenj sokat, ha lehet, akkor ne guggolj, inkább ereszkedj mindig négykézlábra, vagy térdre, minél kevesebb súly nehezedjen a méhszájadra! A haskeményedésre mi odabent Magne B6-ot szedtünk, illetve napi 3x1 Magnézium pezsgőtablettát kaptunk. Ez azért is volt jó, mert lazította a székletet is, így nem volt azzal sem gond. Ezek pedig nem árthatnak!

Oné, jó volna, ha Te is tudnál jönni!

Bufo, Neked csak annyit tudok írni, hogy már nincs sok hátra! Kitartáááás!!!!!

Na, megyek lányok, holnap jövök!
titi_27
 
 


Hali,

Na,okosodtam egy kicsit.
Masik doki+gyerekdoki is meggyozott ,hogy szedjem a gyogyszert,aztan majd mikor legkozelebb megyyek a dokimhoz,akkor elvalik,hogy mi van.
A homeopatia vegul is egy magneziumtartalmu dolgot ajanl,azt meg amugy is szedek.Hat remelem hogy minden ok lesz.Az a legrosszabb,hogy ugye az ember ezt nem erzi,marmint hogyha szep lassan tagulgat.
Talalkoztam a gyerekorvossal is,jopofa,csak kategorikusan elzarkozik a homeopatias dolgoktol....igy ezzel bajban leszek,kulon kell meg fogadnom megegy gyerekdokit...csak az meg nem jon hazhoz.
Mar felirt elore mindent+remisztgetett,hogy egy 32 hetes koraszulott babaval meg rengeteg baj lehet+elkaphat egy jo kis fertozest a koraszulott osztalyon,stb.
Igy gyogyszert kivaltottam,fel orat alltam sorba,senki nem engedett elore. :cry:
Olyan kozonyosek,udvariatlanok a mai fiatalok,ma is egy negyvenes no allt fel a buszon,a tizenevesek meg ulnek fapofaval.En nem igy szeretnem nevelni a gyerekem :!:

Titi!

Nem 11,12kg,vegul is mindegy.De most hogy mar nem engedi,hogy edzek,azt hiszem jon majd par kilo,dehat majdcsak leadom valahogy,nem?Neked is biztosan le fog menni ,majd meglatod. :)

Varom mar a vasarnapot.Nekunk oda mar lassan torzsvasarloi kartyat kellene adniuk,annyit jarunk oda.De ok is elkezdtek csalni.Mi mindig 4 gomboos fagyit kerunk,a multkor mikor kihoztak,meg kellett kerdeznem,hogy hol a tobbi...a gombocok dionagysaguak voltak. :roll: A jegeskavejuk viszont isteni,csak draga.De meginnek most egyet! :wink:

Agi!

Milyen kis ugyes,tehetseges kislanyod van!!!O akart menni enekelni?Nem egy rossz dolog biztos,plane ha elvezi amit csinal.


Lanyok,kb. 2 hettel ezelott volt az RTL klubban reggel egy riport arrol a zsenikepzorol...vagyis amikor 6 honaposan mar lehet tanitani oket szinekre,nyelvekre,allitolag napi 10 percnel tobbet nem kell vele foglalkozni,es 13 eves korara 12 nyelvet tanulhat meg anyanyelvi szinten beszelni.Nem ismeri valaki oket,hol lehet oket megtalalni???
Mert ha tenyleg csak ennyi extra,akkor erdemes lenne kiprobalni.A matekot ugy tanitjak piciknek,hogy felrajzolnak egy csomo pontot papirkartyakra es feltartjak es a gyerek ra fog mutatni arra amelyik tobb.

A hugom kiprobalta,kislanya,Berill 2 es fel eves es kapasbol megmondja,hogy melyik kartyan van tobb pont,pedig kb. 30 pottyot rajzolt,mi csak szamolassal tudtunk rajonni.
Aztan elkezdte neki mondani a szamokat egytol tizig magyarul,olasyul,angolul es arabul...es masnap reggel midnegyik nyelven mar 5 ig szamolt magatol,magyarul meg 10ig.
Szoval nem is lehet hulyeseg,nem??

Bufo,Rimar,Juci!

Nektek mennyit kemenyedik a pocitok,milyen gyakran,mennyi ideig tart??Csak osszehasonlitas keppen.Nekem masfel ora alatt ketszer par masodpercre,de eleg annyi ha lehajlok a foldrol felvenni valamit. :cry:
Na,most en irok regenyt.
Holnap hazhoz jon az epitesz srac,rendes +a baratnoje is terhes igy eleg egyutterzo.
Utana meg anyukammal az uj ALexandra konyvesboltba akarunk elmenni,szeptember 15ig 25% kedvezmeny van minden konyvre.

Puszi mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Végre van egy kis időm írni.
Rimár!

Szerintem se izgulj a pocid mérete miatt. Sőt a felszedett kiló se sok. Én anno 13 kg-mal mentem szülni, és szülés után le is ment. Sőt a szoptatáskor még fogytam is. Na persze ezen fellelkesülve kicsit több édességet ettem, amit nem kellett volna.

Momo!

Vigyázz magadra, és pihenj néha! A hasam nekem is már keményedik olykor, de inkább csak akkor, amikor legugolok a Rezihez. Mikor kell menned ctg-re?
A zseniképző jól hangzik. Remélem valaki tud róla valamit, mert engem is érdekelne.
Nagyon fogékonyak ilyenkor a kicsik. Mi is járunk angolra (Helen Doron) már egy éve a Rezivel, és nagyon élvezi. Kaptunk cd-et, és azt kell itthon hallgatnunk minden nap.

Ági!
Gratulálok a zenesuli miatt. Nagyon ügyi a lányod. Én is jártam általános iskolás koromban. Igaz én zongora órákra. Vivi is játszik vlamilyen hangszeren.

Koda!
Örülök, hogy jelentkeztél. Remélem azóta minden rendben, és sokat pihensz. A munkával most ne foglalkozz. Tudom nehéz, de vigyázz magatokra!
Az egyik barátnőm vérzett nagyon a terhessége alatt, mert valamilyen seb alakult ki neki a méhszáj környékén. Ő a 14 hétben kezdett vérezni, és most már a 24 hétben van. 3 hétig tartott nála, és azóta elmúlt a vérzés.

Virág!
Akkor remélem jövőhéten a dokinál kezdesz!!!Már nagyon sokat késik.

Titi!
Én is nagyon szeretnék találkozni veletek. Megpróbálom megszervezni, hogy ott lehessek. Olyan jó lenne beszélgetni megint veletek.

Anubias!
Holnapra már mondja a rossz időt. Gondolom már nagyon várod.

Bufo!
Húú...de közel vagy már a célhoz. Szerintem a telihold is befolyásolja, hogy most nem tudsz jól aludni. Na meg persze a pocak is tudom jól.

Ancsikám!!!
Merre vagy már?

Mesi!
Írhatnál néhány sort te is. Nagyon hiányoznak a soraid.

Juci!
Nagyon édes lett a kislány szobája. Akkor most végül megváltoztattátok a nevet. Azt tudom hogy Rozi lett volna, de nem tudom miben egyeztettek meg végül.

Amúgy velünk minden rendben. A hasam már elég nagy, és a kilók mennek felfelé. Jelenleg 6 kilót szedtem fel.
Lassan mi is elkezdünk vásárolgatni a picinek.

A gépem még mindig a szerelőnél. Holnap kérdezek rá. Ha jó, akkor jöhetnék többször is. Már nagyon várom.
Remélem senkit nem hagytam ki!

Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Most jöttem a ctg-ről szintén nincs semmi érdemleges fájástevékenység. Jövő héten uh is lesz meg vizsgálat is. A dokival annak eredményében beszéljük meg a továbbiakat. A vérvétel alapján mostantól nekem is kell vasat szednem, mert a minimum alatt van egy kicsivel.
Tegnap a telihold vagy mi miatt 6 kismama is megszült, de rám semmilyen hatássl nem volt. :(
Remélem 2 hét múlva is lesz valamilyen front, hogy kikívánkozzon a kis drága.

Momo
Keményedés néha van, de nem ilyen sűrűn. Főleg este amikor már fáradt vagyok akkor is csak max. 2-3 egész idő alatt, ami néhány másodpercig tart.

Oné
Örülök, hogy jól vagytok.
Neked sokmindent kell beszerezni a babának, vagy Rézitől maradt?
Mi már mindennel készen vagyunk, vagy legalábbis úgy gondolom.
Én most 9 kg-nál járok ez nem sok, de hát nem is vagyok egy vastag alkat. A lényeg a baba súlya jó, ezért nem aggódom.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Lányok,
Tegnap, azaz 2006.09.07-én megszületett Cupi "nagyfia" Gyertyánfy Máté, 4007 grammal és 53 centivel. Baba és Mama is jól vannak.

Én vasárnap úgy néz ki csak 4 körül érek oda. Ugye megvártok???? Páromnak megváltozott a beosztása és csak 1/2 4-kor végez.

Viszek persze képeket a főnökeimről:):):)

Na, majd személyesen pletyizünk sokat...

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


sziasztok!

zseppy nagy nagy gratulát küldök cupinak!sok sok boldogságot kivánok a "nagy" fiuhoz! puszi nekik

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Zseppy

Köszönjük Cupiról a híreket. Nagyon Gratulálok nekik és Sok Boldogságot kívánok! Szép nagy baba lett Máté.
A tegnapi hold hatott rá is, kicsit irigy vagyok, mert rám semmi hatással nincs az ilyesmi.

A vasárnap miatt ne aggódj biztosan ott leszünk és várunk rád. A lényeg, hogy gyere ahogy tudsz. :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


csajok!olvastátok iwiwen? ancsinak augusztus 31én megszületett Barnabás!hu csajok már 3baba van!na jo zsepynél már nem is olyan kicsi baba inkább nagylány:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok!! :D

Újra itt vagyok, csak egy gyors bejelentkezés, mert már megyek is szopiztatni... :D

Szóval:

Megszületett Barnabás, 2006. augusztus 31-én, 10 óra 33 perckor, 3650 gr és 55 cm.


Ilyen volt abban a pillanatban:
Kép

....és két naposan:
Kép

Lányok, jövök még és élménybeszámolok :D

pussz mindenkinek,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi

Nagyon gratulálok!
Sokat gondoltunk ám rátok itt a lányokkal. Igazán szép baba! Látod nem is lett olyan hatalmas mint amit jósoltak. Nagyon várom az élménybeszámolót!
Minden jót nektek, sok örömöt és tejcsit!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


hol vannak a többiek?titi,koda,anita és a többiek!nem ám felbomlik a topic!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

ANCSI: Nagy-nagy gratula nektek!!
Várjuk az élmény beszámolót..:)
Annyira helyes...de jó neked...és neki, hogy végre veletek lehet.

Kép

Rimar: mire vagy kiváncsi?? Leírom röviden..
1157718801.31.doc

Most mennem kel pussszi mindenkinek!!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Lányok, nálunk a net nagyon szarakodik, alig tudok felcsatlakozni hozzátok! :(

Cuci, gratulálunk, aztán remélem, visszanézel majd közénk hamarosan legalább egy beszámoló és néhány fotó erejéig!

Ancsi! Már nagyon hiányoltunk ám! Nagyon örülök, hogy minden rendben van, és milyen szép babátok lett!!! Úgy irigykedem! Majd ha lesz némi időd, és több energiád, tessék jönni és beszámolni mindenről. Addig is én is sok-sok tejet és jó egészséget kívánok Nektek!

Bufo, nyugi, biztos, időben fog jönni a pici, még van 2 heted! Jézusom, már csak 2 hét???!!! A 9 kg-val nagyon ügyi vagy!

Zseppy, persze, hogy megvárunk!

Lányok, foglaltam asztalt 8 főre vasárnap 15.00-re! Lehet, hogy én addig már nem nagyon fogok tudni jönni, attól függ, mi lesz a nettel, holnap pedig délután tudjátok, borfesztivál a várban, aztán uncsitesós szülinapozás.
De vasárnap úgyis találkozunk többetekkel, és jól kibeszéljük magunkat. Sajnos nekem fényképezőgépem most nincs, úgyhogy ha tudtok, azért hozzatok, had küldjünk néhányat majd azoknak a lányoknak, akik nem tudnak jönni.

Puszi mindenkinek!
titi_27
 
 


sziasztok!

rimar nem tudom ma vagy holnap tartod e a névnapod ezért én ma kivánok neked nagyon sok boldogságot névnapod alkalmábol!igy tuti nem kések le rola! Kép

ancsi gyönyörü a kisfiad! Kép ugy irigykedem:)

de jo nektek megint talizhattok de mondtam a férjemnek hogy én majd decemberbe legalább a babáitokkal is talizhatok nem csak veletek!persze csak ha megendgeditek:)
joéjt puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Ancsi!

Gratulalok,olyan szep,es milyen szep rozsaszin a bore !!!!Majd meselj ha raersz! :)

Cupicicanak is gratula. :)


Juci!

Hat,megint megvaltoztattam a velemenyem.Beszedtem tegnap este es ma reggel(mellekhataskent egybol ment a hasam),de olyan rossz erzesem volt...ma delutan beleolvastam egy konyvbe amit orvosoknak es gyogyszereszenknek adtak ki a gyogyserek toxikussagarol..ott egyertelmuen szerepel hogy ennek a gyogyszernek az osszetevoje egyertelmuen toxikus a babara nezve....elvegre ez egy szivgyogyszer....szoval mikor ezt meglattam......... :?: :?: :?:

Most ugy dontottem,hogy nem szedem,szedem tovabbra is a magneziumot,inkabb abbol szedek tobbet+megveszem a homeopatias szert,es ha nagyon kemenyedek,akkor inkabb iszok egy korty alkoholt,az meg mindig a jobbik megoldas...es megprobalok tobbet pihenni es beszelni Zümikevel hgy meg maradjon bent egy ideig.

Nem tehetek rola,nem szedek gyogyszert amugy se,de mikor olvastam hgoy mik lephetnek fel a babanal,legzesi problemak,szivritmus problemak...minek tegyem ezeknek ki????
Inkabb meditalok es pihenek.

EMlekszel mennyit filoztam azon az egy szem aspirinen anno,...nem is ertem a dokikat,hogy hogy mernek ilyen konnyu szivvel felirni gyogyszert egy kismamanak.

Amugy nekem sokszor attol is kemenyedik a hasam,hogy Zümike kitolja magat teljesen es annyira feszul a hasam tole...

Na,ennyi.
Megyek nezem a Lost-ot.

Bufo,

kitartas...mar tenyleg nincs sok hatra! :lol:

TIti!

KOszi a foglalast,varom mar!


Jo ejszakat nektek!
momo35
 
 


Momo,
Figyusz, nem tudom írtam-e, de nekem van szívritmus zavarom, amire gyógyszert kellett szednem. Szóval, nem tudom milyen az összetevője ennek a gyógyszernek, de nekem szépen elmagyarázta a kardiológus, hogy miért kell szedni és milyen hatása van. Szóval ha szerepel az a szó is a leírásában, hogy betablokkoló vagy hogy vérnyomáscsökkentő és szívritmus zavarra is adható, akkor a következőek igazak:
magnézium van minden ilyen gyógyszerben, szóval hat a méhizomzatára és a méhszáj izomzatára, mert ellazítja. igen hat a baba szívére, de ha szedni kell, aakkor nincs mese szedni kell.
A lényeg szóltál a gyerek dokidnak, meg a kórházban is tudják, és Te is tudd, hogy a babát majd azért fiyelniük kell. Ne gondolj nagy varázslatra vagy vizsgálatra, elég ha meghallgatják.
Nekem már a 2. babám született meg ilyen gyógyszerek mellett és nincsen semmi bajuk.
viszont ha sokat és sokáig keményedik a hasad, akkor akár a babánál oxigén hiány is felléphet. Meg leeshet a szívritmusa, nem is kicsit, és olyankor azonnal kellene beavatkozni. (császár leginkább)
Szóval szerintem inkább szedd csak azt a gyógyszert, és ha Te fizikailag érzed rosszul magad tőle menj dokihoz, mert még van sok másfajta is.
Nekem alapvetően nemcsak a vérnyomásom alacsony, hanem a pulzusom is max.54, és én kaptam mellé másik gyógyszert, hogy ne legyek rosszul.

Na, csajok holnap találkozunk...

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Jajj Momo,én annyira megértelek.Én is pont így vagyok Ezzel a gyógyszer kérdéssel,mint te.Csak hát nálam még nincs olyan tétje,mint nálad.Én nem is merek állást foglalni.Sajnos nem tudom,hogy mi a helyes.Mert nem igaz,hogy az orvosok Istenek,a gyógyszerek meg csodaszerek,és az is igaz,hogy egy egészséges szervezet önregenerálódik...,de azt is tudom,hogy a kettő között van valahol az arany középút.Tegnap nekem is ilyen dilemmáim voltak.Szedem ezt a hülye zyrteket,amire rá van írva,hogy nem szabad terhesség alatt.Namár most én már ebben a hónapban nem is védekeztem.Tehát tudom,hogy még várni kellene,és nem is tervezem mikor kellene együtt lennünk,stb..csak egyszerűen nem védekezek.És hát ez a gyógyszer nem jó.Azt mondta a doki,1-2 hét alatt kiürül.Erre tegnap beszereztem homeopátiás bogyót és orrspray-t és letettem a zyrteket,viszont félek,hogy pár nap múlva rosszul leszek,fulladok... Sebaj,most ezt kipróbálom és majd meglátjuk.

Ancsi!

Gratulálok,nagyon szép kisbabád van.Nagyon jó egészséget és boldogságot kivánok nektek.

Bocsi,de most nincs időm mindenkinek írni,mert Bálint fiammal vásárolni megyünk,ma délután van anyum szülinapja.De mindenkiről boldogan olvasok és nézem a szupi pocis képeket.:)A holnapi randit pedig nagyon várom,aki nem lesz ott,arra majd gondolunk azért.Virág,veled meg decemberben talizunk és remélem addígra egy jó doki rendberakja a ciklusod aztán jön majd a sok kistesó.:)Na jó először csak egy.

Puszi,pihenjetek sokat,főleg a pocakos kiolléganők.
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

A holnapi randi pontos helye az Árkádban a 2. emeleten a GELATINO cukrászda. (Kb középen van). Az időpont 15 óra.
Csak pontosítás miatt, mert Titivel beszéltük, hogy elfelejtettük leírni rendesen.
Reméljük senkinek sem jön közbe semmi. Én már nagyon várom.

Mindenkinek jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!
jo szorakozást a talihoz és jo fagyizást!gondoljatok rám is és csináljatok nekem képeket!pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Ancsi!
Nagyon-nagyon gratulálok nektek!Gyönyörű kisfiad született!Sok boldogságot és egészséget kívánok! Kép Kép

Lányok!
Igen most ünneplem a névnapomat(12-én) és nagyon köszönöm a jókívánságokat!Aranyosak vagytok! Kép

Egyébként minden oké, bár néha annyira fáradtnak érzem magam, hogy bárhol el tudnék aludni.Meg a szeméremcsontom ugye, az tud fájni.Keményedni szerintem normálisan keményedek, ha fáradt vagyok, akkor többször, és ha hirtelen mozdulok, de csak pár másodpercig tart.
Már érzem azért, hogy a végét járom, pedig még minimum 3 hét hátra van.

Milyen volt a találkozó?Írjatok róla, kíváncsi vagyok!

Koda!
Mindig eltűnsz!Remélem azért mert olyan sokat pihensz, hogy nem tudsz jönni! :D

rimar
rimar
 
 


Sziasztok lányok!

Tyű, ma nagyon büszke vagyok magamra, reggel 7-kor ébredtem, és hivatalosan is 1/2 10-kor már kint voltam az ágyban. Így mennyivel hosszabb lesz a mai nap!

Rimar, Virág, a tali nagyon jól sikerült, Mesi is eljött!!! 9-en voltunk. A lányok csináltak fotókat, majd biztos jönnek, és felteszik. Olyan kár, hogy nem tudtatok jelen lenni. Virág, ha jösz legközelebb Pestre, mindenképp összehozunk akkor is egy talit! Jó volna már Veled is találkozni.

Kodáról Ági mesélt, hogy megint bevérzett, és bent van a kórházban Kazincbarcikán (drága szülővárosomban). Nagyon drukkolunk érted Koda!!! Majd írj, ha már hazaértél, addig agyon idegeskedjünk ám magunkat!

Lányok, ma reggel is megmértem a hőmet, ma már 36,6. Innen indultam 1,5 hete. Ha nem esik le, akkor megvolna a peteérésem. Szörnyű, hogy ezen agyalok, de úgy várom már!

És be kell hogy valljam teljesen őszintén, elkezdtem a 90 napos diétát. Tudom, hogy a 6 hét... de mivel nem szoptatok, és a kilók megálltak, úgy döntöttem, hogy azzal talán nem árthatotok. Eddig csak jókat hallottam erről a diétáról, úgyhogy megpróbálom ezt a 8-10 kg-t leadni. Ezzel annyira nem éhezik az ember, de gondolom, sokan ismeritek a diéta lényegét. Majd informállak benneteket a fejleményekről. Drukkoljatok értem, hogy legyen kitartásom, mert eddig még sosem fogyóztam!!!

Virág, tényleg, hogy állsz a fogyókúrával? Nem akarod velem együtt csinálni ezt a diétát? Együtt könnyebben menne talán...
titi_27
 
 


Sziasztok!

A tegnapi tali nagyon jól sikerült, ahogy már Titi is Írta. :D
Olyan sokan voltunk, hogy csak na. Még Mesi is eljött.
Nekem vannak fényképeim, de én olyan pancser vagyok, hogy nem tudom lekicsinyíteni, így pedig nem lehet felrakni. :oops:

Virág
Remélem amikor itthon leszel veled is sikerül összehozni egy személyes találkát.
Mi a helyzet veled? Doki már újra rendel, mikor mégy?

Rimar
Rendben lezajlott a kiállítás? Hogy sikerült?
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok,

Nem sok időm van, csak felrakom az én képeimet (ami sikerült).
Sajnos Gyöngyi nincs rajta, mert addigra már elment... :(

Jó volt veletek találkozni, megismerni és csacsorászni!
Virág a legközelebbiből nem maradhatsz ki!!!

Kép

Kép

Kép

Koda telefonált ma, hogy ultrahangon nézték a babucát, meg a méhlepényt és minden rendben van velük hál' istennek!!!
Valószínűleg szerdán fog csak hazajönni!!

Pusza nektek!
Ági
csné
 
 


Rimar,

Boldog Névnapot Neked!!!

Kép

Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Végre ismét van babanet. Nekem egész hétvégén nem sikerült csatlakoznom.

Ancsi. Cupi!
Gratulálok a kis jövevényekhez, és sok boldogságot és egészséget kívánok. Ha tudtok gyertek, mert várjuk az élménybeszámolókat.
Jó babázást, és természetesen sok-sok tejcsit!!!

Rimár!
Boldog Névnapot!!! Meddig tart a kiállítás?

Ági!
Köszi az infót Kodáról! Remélem minnél előbb újra ír nekünk.

Lányok!
A találka tényleg szuper volt. Sajnos nekem kicsit előbb el kellett jönnöm. Tényleg meddig maradtatok? Sajnos én se csináltam képeket, de a többeik majd biztos felteszik.
A következőre mindeninek el kell jönnie.

Kár volt este ráálnom a mérlegre. Nem jók ezek a hétvégék. Mindig akkor hízom. Valaki egyszer azt mondta, hogy az utolsó hónapban már nem híznak a kismamák. Ti hallottátok már?

Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Szep jo reggelt!

Hat igen, a tali jo volt,bar nekem nem sikerult mindenkivel beszelgetnem. :( Nem baj,ami kesik az nem mulik.

Rimar!

NAGYON BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK NEKED!

One,

EN azt hallottam,hogy a szules megindulasa elott fogy a kismama 1-2 kilot,persze ez lehet hogy csak olyan mendemonda.

Bennem is felmerul,hogy most hogy abbahagytam az edzest es gyalogolni se merek mar sokat mennyi fog meg ram jonni,de a legfontosabb most Zümike,hogy minel tovabb bent maradjon,a tobbi nem erdekel.De estere nincs is nagy etvagyam,jobban erzem magam ha csak gyumolcsot vacsorazom.

Ma nekialltam kimosni a bebicuccokat,olyan edik es picik,plane a pirinyo zoknik. :lol:

Megprobalom beszerezni a homeopatias szereket is+bepakolok,sose lehet tudni.
Bar probalok rengeteget pihenni.

Tegnap a hugom szulinapjat unnepeltuk,ma csak csekkeket megyek feladni+par aprosag.

Juci!

Beszeltem a Csermely dokival,csak jovo hetfore volt idopont.De azt mondta,hogy igen,ok ezt szoktak felirni kismamaknak es teny es valo hogy toxikus a magzatra nezve de merlegelni kell az elonyoket es hatranyokat.Az ujjkupnyi tagulas az nem sok szerinte es persze o is azt mondta,hogy en dontom el,hogy mit szedek.

Mikor jon el az az ido amikor az orvosok kepzettek lesznek az alternativ gyogymodokban???

Titi!

Mivelhogy nem szoptatsz es jol erzed magad ,gondolom nincs semmi akadalya hogy fogyizz...de jol neztel ki vasarnap :P ,tenyleg 8 kg lenne meg rajtad???Akkor jo vekony lehettel,nem?

Na,megyek,lejart a mosogep.

Puszi mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok lányok!

A tali tényleg nagyon jól sikerált,bár én is mint Momo,azt hiányoltam,hogy nem tudtam mindenkivel dumcsizni,pedig minannyian nagyon kedvesek és szimpatikusak voltatok nekem.Legközelebb olyan helyen kellene randiznunk,ahol jobban össze lehetne ülni.Kár,hogy ősz jön,mert mondjuk a Margit szigeten,vagy valami hasonló helyen akár leülnénk a fűbe és mindannyian hallanánk egymást.De ezt leszámítva tényleg nagyon jól éreztem magam és nekem igazi meglepi volt,hiszen még senkivel nem találkoztam közületek előtte.Ági! De jó,hogy sikerült felraknod képeket.Szerintem jól sikerültek.A fagyi is nagyon tetszett és ízlett,azt fontolgatom,hogy ide elviszem a családot is.Virág!A következő találkozón te is ott leszel.Most megyek dolgozni,majd még jövök.Ja és csak annyit,hogy egyik részről furi volt,mert mindenki ismeretlen volt és újak voltak az arcok,de hamar úgy éreztem magam a dumcsizás alatt,minha ezer éve ismernénk már egymást,hiszen itt a fórumon olyan bensőséges és meghitt a beszélgetés és persze olyan szép a közös téma.Jó,hogy vagytok! :oops:

Puszi:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


De jó nektek, hogy találkozhattatok!Úgy irigyellek benneteket!Mi holnapután megyünk pestre dokihoz, ill szülésznőhöz, lehet hogy megkérem a férjemet, hogy nézzük meg tényleg olyan finom-e ott a fagyi :D ?
Még egyszer köszönöm a jókívánságokat mindekinek, nagyon arik vagytok!
A kiállítás jó volt, ez egy bemutatkozó kállítás volt.Tulajdonképpen része lettem egy polgármester-választási kampánynak általa.Mindenféle országgyűlési képviselők meg megyei közgyűlés elnök, stb voltak itt.Lett is egy pár megrendelésem.Meg hülye is vagyok mert elvállaltam sürgősre egy kettős portrét.Már bánom, de majd sietek vele.Meg hát a pénz se mindegy.Legalább ebből fedezem a dokit :) (dupla portré 50 000.-) Kép Kép Kép
rendezgetem a festményeket :)

rimar
rimar
 
 


na, csajok, képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

mindjárt írok is...[/img]

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok drága lánykák! Anyukák, és jövendőbeli anyukák! :)

Remélem, mindenki nagyon jól van ezen a szép napsütéses napon.

Ma tovább aludtam, aztán hívott a vődőnő, hogy megkapta az értesítést a babáról... de fél éven belül vár vissza sok szeretettel. Gondolom, ezt úgy értette, hogy babával a pocimban?! Máskülönben miért kellene visszamenni a védőnőhöz is? Nem?

Végre ma megyek fodrászhoz... aztán fogorvos délután. Végre kezdek visszatérni a régi kerékvágásba. Tegnap még szoliba is elmentem! :)

Momo, igen, 59 kg-ról indítottam most a fogyóval, és 50-nel kezdtem a várandósságot. Gondolhatod, mikor bementem szülni mennyi lehettem?! Szörnyűséges! Vékony sosem voltam sajnos, csak hát az én 158 cm-emhez...
Inkább tornázni kellene, csak azt még nem kezdhetem el. No, de nemsokára itt az október, és utána irány az edzőterem. Már úgy várom! Persze munka után még oda is elmenni... néha azért fárasztóak azok a napok. De utána meg jobban érzi magát az ember.

Oné, én is úgy tudom, hogy a 8. hónapban lelassul a hízás, sőt a szülés előtt fogynak is a kismamák, úgy, ahogy Momo írta. Én néha sajnáltam, hogy van itthon mérleg, mert szinte minden nap mértem magam.

Lányok, arik vagytok, hogy feltettétek a képeket. Bufo, még mindig áll az ajánlatom, ha gondolod, küldd át mailben, és úgyis megyek be majd a munkahelyemre, szívesen lekicsinyítem Neked, és felteszem.

Rimar, nagyon-nagyon boldogságos névnapocskát kívánok Neked sok-sok puszival!
Olyan szép pociiiiiiiiiiiiiiiiiiid vaaaaaaaaaan!!! Irigykedem ezerrel! A képeket pedig jól tetted, én is elvállaltam volna, sajnos én munkamániás vagyok. Jó, hogy olyan munkád van, amit otthon tudsz végezni. Ha bírod, és jól is esik a munka, csináld csak. Csak lényeg, hogy pihenj is néha. Tényleg, gondolom állva festesz, ugye? Mert most akartam írni, hogy fess ülve. De lehet egyáltalán úgy festeni? :) Hülye kérdés volna?

Eszter, Momo, igen, sajnos a tali helye kicsit ilyen szempontból nem volt szerencsés. A múltkor még egy asztalt simán körbe tudtunk ülni, és mindenkivel tudtunk dumcsizni. Most, hogy többen voltunk, ez aligha volt ilyen módon megoldható. Én is azon gondolkodtam, hogy legközelebb már valahol kellene taliznunk. Lehet, hogy ez már a szabadban lesz tavasszal. Addig szerintem úgyis mindenki el kezd babázni, és annyi időtök sem lesz, hogy elmenjetek wc-re, nemhogy még talizni velünk?! :) Hihihihihihi:)

Virág, dokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???!!! Fogyiiiiiiiiiiiiiiii???
titi_27
 
 


Sziasztok!
Remélem még én is idetartozom.
Jaj, nincs időm visszaolvasni rengeteg a dolgom. Ha végeztem vele, majd beszámolok,mit csináltam eddig.
Baba ügyben még nem tudok semmit, holnap megyek egy másik dokihoz Veszprémbe. Remélem, tud valami okosat mondani.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


sziasztok!
irigykedem irigykedem ezerrel!olyan jo nézni a képeket csak az a baj hogy hiányzol rola!de mint mondottam anno ami késik nem mulik és a következön ha törik ha szakad ott leszek!

koda pihenj sokat drukkolok hogy minden oké legyen!nagyon sajnálom hogy nem élvezheted a terhességedet felhtlenül!

titi le vagyok döbbenve a fotokon!marha jol nézel ki!

bufo nem is olyan kicsi a pocid!ahoz képest hogy milyen vékony vagy szerintem hatalmas!!!

hu a többi kismami is szuperül néz ki!olyan jo ránézni ezekre a képekre olyan szupi kis társaság!nagyon szeretlek ám titeket!

mesi nagyon örülök neki hogy te is elmentél mert igy legalább tudom hogy azért még közénk tartozol!

anubias szupi hogy te is ott voltál mostmár remélem menyugodtál és rájöttél hogy 100%ig csapattag vagy

anita ne kérdezz ilyeneket!naná hogy ide tartozol és ide is fogsz ha nem jössz olyan gyakran akkor is!várom a beszámolodat!

zsepy lefoglalt nagylány?nem jöttél vissza irni!

rimar mégegyszer nagyon boldog névnapot!gratulálok a kiállitáshoz is ezek szerint eredményes volt!

akiket kihagytam azoknak küldök egy extra puszit és bocsi nem direkt van!

szept.20ára kaptam idöpontot a dokihoz,remélem tud már valamit alkotni!
fogyokura?még neki se álltam nem visz rá a lélek mert mostanába egyfojtába éhes vagyok és képzeljétek kb olyan 3-4honapja duplán eszem és még azota egy gramm sem jött rám!nagyon nem értem!persze a hasam még megvan!majd meglátom mire jut a doki a vizsgálattal aztán lehet nekiállok!

na kicsijucit utánozva én is nekiálltam regényt irni!sorry :oops:
puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!
Morci vagyok, mert nem sikerült eddig bejutnom. :(
Na de végre most.

Rimar
Ügyes vagy a kiállítással. Óvatosan a képek festésekor inkább ülj le, már ha ez lehetséges. A pénz miatt megértelek mindenki abból él, sajnos ez van.

Virág
Szuper, hogy végre elmégy a dokihoz. Nagyon kiváncsivagyok mit fog kideríteni. Aranyos vagy a poci mérettel kapcsolatban, eddig csak te mondtad, hogy jó nagy ,mások mindig kicsinek látják, pedig szerintem is nagy. :lol:

Juci
Jók a képek! Én elküldöm Titinek és majd ő felrakja. Nem vagyok rá képes. :oops:

Anita
Már miért ne tartoznál közénk. Mindenkinek van olyan időszak, hogy kevesebbet tud jönni. Remélem ez a doki kicsit körültekintőbb lesz mint az eddigi volt. Szorítok neked!

Na most kénytelen vagyok befejezni, mert Dávid már nagyon türelmetlen, menni szeretne a játszóra.
Nálam vátozás nincs csütörtökön megyek a dokihoz akkor talán okosabb leszek.

Titi
Menjél csak amíg megteheted, tessék szépülni az jót tesz az ember lelkének is.

Anubias
Egyetértek, jó hogy vagyunk itt egymásnak. Bár én is sajnálom, hogy mindenkivel nem tudtam beszélni, bár én szerencsésen középen ültem, így legalább egy szó mindenkinek jutott.

Na most már tényleg befejezem.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Virág!
De jó, hogy sikerült időpontot kapnod a dokihoz. Kíváncsi vagyok, hogy majd mit mond. Azóta sincs jele a mensinek?

Rimár!
Nagyon szépek a képek. A pocakod is!
Amúgy már bepakoltál a kórházba?

Momo!
Szerintem is a baba az első, majd utánna ledolgozzuk a plussz kilókat.

Bufo!
Látod most nálatok volt rossz a net. Nálunk meg hétvégén. Nem tudom mitől lehet.
Kíváncsi vagyok mit mond a doki csütörtökön. Akkor lesz ctg is?

Anubias!
Hogy bírod a meleget? Allergiád?

Titi!
Használd ki az időt szerintem is. Mikor kell visszamened dolgozni? Már lehethogy írtad, csak elfeljtettem.

Anita!
Mikor jösz vissza mesélni. És persze hogy kőzénk tartozol.

Zseppy!
Tényleg nem jöttél vissza írni a képek után. Nem beszéltél azóta Cupival? Azt nem tudod, hogy milyen szülése volt? Császár vagy sima?

Lányok tényleg következőleg máshol kell találkoznunk. Sajnos én se tudtam mindenkivel csacsogni. Titi, Anubias, Mesi sajnálom, hogy nem tudtam veletek beszélgetni. Ráadásul hamar eljöttem. Majd bepótoljuk legközelebb. Még jó, hogy a neten minden nap "találkozhatunk".

A gépemről még semmi hír. Már nagyon unom, hogy csak este tudok pár percet internetezni.

Használjátok ki a jó időt amíg lehet. Holnap jövök.
Millió puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Képzeljétek!
Megmuttatam a páromnak a képeket, és azt mondta, hogy úgy nézek ki az egyiken mint a részeges. Kedves tőle, nem igaz?
Na mostmár tényleg rohanok.

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Titi!
Örülök, hogy kezdesz visszatérni a régi kerékvágásba!Nagyon jól teszed, hogy szánsz magadra időt.Menj szoliba, fodrászhoz meg mindenhova ami csak az eszedbe jut.
Hogy hogy festek?Hát...éppen ahogy tudok :D már a múltkor azon gondolkodtam, hogy hogy lehetne fekve festeni?Néha állva néha ülve.Hátradőlök egy széken és a térdemnek támasztom a vásznat mert ugye hajolni nem tudok :) még jó, hogy vannak hosszú ecseteim :D

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Sajnos én is csak gyorsan bekukkantok, mert mindjárt jön az exem! Képhelhetitek... ő fogja megcsinálni a gépünket. Tudjátok, panaszkodtam, hogy nem igazán megy a netünk. Na, majd meglátjuk, mit mond. Elég hülye helyzet, hisz ex, férj egy fedél alatt... :)

Bufo átküldte a fotókat a hétvégi taliról, felteszem őket. Hát, én ismételten jó hülye fejeket vágok rajta.

Virág, hogy én jól nézek ki?! Drága vagy, én egyálatlán nem úgy érzem magam, néha úgy érzem, egy bálna vagyok. És ezeken a fotókon... no, nem is részletezem tovább.

Holnap remélem tudok jönni részletesebben is. Annyi mindent szeretnék írni Nektek. Igyekszem majd mindent pótolni!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Ma nem az én napom volt. Jól odaégettem az ebédet, olyan szaga volt , hogy alig lehetett kiszellőztetni Dávid rendetlen volt, folyton rosszalkodott. Hála az égnek legalább nem hisztizett.
Holnap délelőtt megyek dokihoz, hátha mond valami jót is.

Titi
Köszi , hogy felraktad a képeket. Ha megnyugtat én sem tetszem magamnak, de már lassan kezdem megszokni, hogy soha nincs egy normális kifejezés az arcomom.

Juci
Irigyellek a jó éjszakákért. Én már 1 óra előtt el sem tudok aludni, mert olyan bunyót rendez, hogy csak na. Mire meg végre elalszom akkor pedig felkelek pisilni.

Mindenkinek jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jó reggelt!

Juci!

Köszi a tippet,este megnézem és számoltatok magamnak egy jó kis termékeny időpontot.Remélem a jövő hónapban már mehet.Az jó,ha jókat tudsz aludni,legalább kipihenten tudsz készülni a szülésre.

Momo!

Keményedik a pocid?Mi van a bogyókkal?Most szedsz valamit?

Bufo!

Kitartás,mindjárt kint birkózik majd a fiatalember nem a pocidban.Jön a front. :D

Ági!

Mikor mész dokihoz?Mi a helyzet ezzel a méhnyálkahártya vastagodással?

Virág!

Alig várom,hogy mit mond neked a doki.Nagyon szurkolok,hogy valami azonnali és egyszerű megoldást találjon neked.

Ancsi!

Hogy vagytok?Ha lesz egy perced(jó tudom,hogy reális esélye ennek kb.3 év)írj pár sort.Vigyázz a gyönyörű babódra. :wink:

Titi!

Hőmérőzöl?Remélem mielőbb megjön és beáll a ciklosod és hamar jön pé is.Szorítok.

Oné!

Kinlódok a meleg miatt,mert így sok a pollen,de jön a megváltó eső.Én is sajnálom,hogy nem tudtunk beszélgetni,de a következő talin megoldjuk,jobban összeülünk majd.

Lányok,én mióta hőmérőzök,kétségeim vannak a szervezetem felé.Lehet,hogy hüllő vagyok? :D Az én hőm ugyanis 35,2 alsó ponton és most,hogy pé után felemelkedett 36,4-en áll.Másnál úgy láttam ez az alacsony.Most akkor mi van velem? Az ingadozás,meg az emelkedés stimmel,csak minden egy fokkal lejjebb,mint másnál.Légyszi írjatok erről,ki mit tapasztal?Valami gond van velem?

Szép napot!

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam vezetni.:)
Élveztem, bár a 2esbe váltás még nem tökéletes, elsőre sok volt az info.Smile
Ma is megyek 9re..így iparkodom...

Viszem Annát is magammal..mivel mondtam az oktatónak csak, így tudok rugalmas lenni!
Most házhoz jön értem..:)

Remélem tényleg intenzíven tanulok meg vezetni, mert nem sok időm maradt.Smile

Most nézem..már a 7.hónapba léptem.:)

Puszi.

Bence:
Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Hát itt vagyok!
Tegnap voltam a másik dokinál. Nagyon rendes szimpatikus ember. Mindenemet tüzetesen átvizsgált.
A következőre jutottunk: 22. nap vérvétel, ami kedden lesz. Majd, ha megjött utána a 3. napon is, ezzel nézzük a hormonjaimat. Majd a 12. naptól uh, mivel nincs peteérésem. Ha nem megy következik a stimulálás. De ezt nem tudom mit jelent. Ha tudtok segítsetek. Köszi. Baba sajna ebben a hónapban se sikerült, de legalább már jó kezekben vagyok. Kicsit rosszol érzem most emiatt, de azért jobb int 3 hónapot várni hiába.
Ha tudok később még jövök.
Bocsi, hogy nem írok senkinek névreszólóan, de a főnököm miatt most nem tudok. De igyekszem.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok drága lánykák:) :D :D

Kedvesek vagytok, hogy hiányoltok :)
Már nagyon jöttem volna, de a héten itt volt anyukám kicsit besegíteni, mert a párom a héten suliba jár, úgyhogy mama vitte Bálintot oviba.
Úgy voltam vele, hogy nehogy én itt internetezzek, mamikánk meg mos, főz :oops:
Most már azért délelőttönként ráérek és jövök hozzátok:)

Kicsi Barnibaba egy tündér, mert most éjszaka egyszer sem kelt fel, csak amikor apája ment reggel 5-kor, akkor próbáltam ébresztgetni, mert a cicik durranásig feszültek...hátha megkönyörül rajtam és eszik egy kicsit :D
Aztán azért jobb lett :D
Fejem is a tejcsit becsületesen, 3 dl megy a fagyasztóba.

Lányok,
egy-két dolog ami nekem bevált a szoptatással kapcsolatban:

- császár után második éjszaka már kikértem bébikémet, együtt aludtunk, így egész éjszaka cicizett, reggelre megjött a tejcsi :)
- még szülés előtt a mellbimbókat Bepantennel kenegettem, megelőzve a kirepedést - és tényleg jó volt, egyszer sem repedt be, nem vérzett!!!
- amikor kezdtem érezni a tejbelövellést - kb. 3. napon - a kemény kis tejmirigyeket kitartóan addig masszíroztam, amíg teljesen fel nem lazultak - iszonyatosan kemény tud lenni!! - aztán fejtem a tejet, masszíroztam, fejtem....egészen addig, amíg ez a kemény feszülés meg nem szűnt!! (ezért jó már a kórházban a mellszívó!!!!)

Ez kb. az első héten megy így, - nem szabad feladni, masszírozni, fejni folyamatosan!! - mostanra már szépen mennek a dolgok, átjáródtak a kis tejcsatornák.

Bocsánat, ha túl hosszú regényt írtam. :oops:
Mindezt csak azért írtam le, hátha hasznát veszitek ezeknek a "jótanácsoknak", persze nem akartam okoskodni, csak azért írtam, mert nekem az életem első szoptatásánál hiányoztak ezek a tanácsok, és talán azért is fulladt kudarcba Bálint szopizása.


na, tényleg megszűnök,
de jövök még :)

millió pusszantás,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Hali!

Anubias,Juci!


Gyogyszert nem szedem,megvarom a hetfoi ultrahangot.Amugy csak ritkan kemenyedem ,pihenek is rendesen.Magneziumot szedek napi 2-3x es kesz.Es rajottem,hogy sokszor szerintem nem is kemenyedtem,csak annyira kitolta magat hogy ott lett kokemeny es feszitett nagyon.Pozitivan allok a dolgokhoz es beszelek hozza,hogy meg azert legalabb 5 hetig jo lenne ha bent maradna. :lol: Remeljuk meghallgat!

Persze nem ulok a fenekemen,tegnap moziban voltunk az anyukammal,ma is maszkaltunk egy kicsit delelott.

Regiancsi!

Koszi nagyon az infot....nekem halvanylila gozom sincs,hogy hogy is fog ez a szoptatas mukodni,az biztos hogy beviszem a mellszivomat amit vettem.

ANita!

Legalabb most mar tudod hogy konkretan mi a teendo,mit fogtok csinalni.SZerintem nincs rosszabb a bizonytalansagnal...jo uton haladsz!!! :P

TObbieknek puszi!

Megyek pihenni!
momo35
 
 


Sziasztok lányok!

Ancsi, de jó, hogy itt vagy ismét köztünk! Már nagyon vártunk vissza. Szóval végül császárral szültél? Örülök, hogy van tejcsid, és még fagyasztani is tudsz?! :) Biztos jó tanácsok ezek a lányoknak, én nem is gondoltam rá, hogy ez a tejcsi beindulás, szoptatás, esetlegesen gondot fog okozni, pedig bizony nem lehet egyszerű, főleg, aki először csinálja.

Anita, örülök, hogy elkerültél egy új dokihoz, és kezdődnek a vizsgálatok. Látod, most már én is itt vagyok ismét a próbálkozók között. Vagyis nem sokára el kezdünk próbálkozni, aztán drukkolhatunk többen egymásnak. Majd írd meg, mi lett az eredmény, mik a fejlemények, drukkolok érted! Nagyon megérdemelnéd már azt a kicsibébit!

Sziszi, aztán csak óvatosan azzal a vezetéssel. Gondolom, gömbölyödsz már rendesen Te is!

Anubias, szerintem mindenkinek másképp alakul a hőmérséklete, a lényeg az, hogy az emelkedés, csökkenés meg van, és ez a jó. Szerintem ne izgulj a magasság miatt!

Bufo, fejlemények a dokinál?

Juci, köszike, megnézem a honlapot mindenképp! Bár most már annyira minden mindegyként élem az életem, vagyis teljesen mindegy, mi lesz, fiú vagy lány, lényeg, az egészség! Persze, szívem szerint kislányt szeretnék, mivel az elsőt ugye elvesztettük, és szeretném őt visszakapni! Úgyhogy azért talán mégiscsak megpróbálok tenni érte! :):):)

Oné, október 2-től megyek vissza dolgozni. Addig itthon lebzselek! :) Persze, van mit csinálni.

A fenébe, fájdogál a hasam. Jaj, de kíváncsi vagyok, mi történik odabent. Ma reggel megint alacsonyabb hőt mértem. Fel is teszem a görbémet. Nézzétek, hát nem "csodás"? Ilyet még nem láttam.
Kérdés, nem vagyok én hülye, hogy szülés után a 3. héten már peteérést várok? Vagyis inkább mensit várok! De nagyon! Talán jövő héten megjön. Már úgy várom!

Kép
titi_27
 
 


Sziasztok,

Nem nagyon van időm, mert most értem haza munkából és Vivit vacsiztatnom kell...
Csak gyorsan szeretném irni a hireket:

Koda benn maradt a kórházban, azt mondták neki, hogy inkább legyen még benn, minthogy otthon kapjon szívbajt megint és rohanjon befelé... Megfigyelik.
Remélhetőleg minden rendben lesz, csak most Marci és apa otthon vannak egyedül, igy túl nyugodt nem tud lenni! :(

Én ma voltam a leletemért.
Szerencsére 0.6 már csak a HCG-m. 2 hete 4 volt :) Ez azt jelenti, hogy szépen lassan ürül ki... A dokit felhívtam és azt mondta, hogy ez "elfogadható eredmény". Szerintetek? Már ki kellett volna ürülnie normál esetben?
Kérdeztem tőle, hogy akkor a köv. terhességre mikor kell készülnünk és azt mondta, hogy várjam ki a 3 hónapot (még 1 és fél) utána jelentkezzek és megcsináljuk a szükséges vizsgálatokat.
De milyen vizsgálatokat???
Most itt vagyok megint tanácstalanul...
Arra gondoltam, hogy irok neki mailt, de félek, hogy egy nyafkás, problémás esetnek fog tartani...
Amugy meg én 1 és fél hónap múlva nem vizsgálatokat akarok már, hanem gyereket!!! :x

A munkahelyemen egyre inkább szorít az idő, mert a változások hamarosan bekövetkezenk. Nagy esélyem van rá, hogy bankon belül váltanom kell (ha lesz mire..). Új fönököt fogunk kapni, és az nem valószínű, hogy azt fogja nézni, hogy én babát szeretnék. :(
Úgyhogy fogalmam nincs hogy mi lesz!?
Ha igy folytatjuk babám se lesz... :cry: :cry: :cry: :cry:

Juci,
Remélem, hogy csigusz tetszik dudornak és nem azért rugdos téged, hogy hallgatasd már el!!! :)
Vasárnap lehet hogy megyün Vivivel bringázni. Ha igen, akkor csörgök, bár te akkor "Lányozol".
Ja, és a legfontosabb: nem is tudom, hogy le merjem-e irni, de Karcsim azt mondta, hogy szerinte fiad lesz! :) Már nem is tudom, mi lenne jobb, az ha igaza lenne, vagy ha nem?!?!? :D

A képek a taliról nagyon jól sikerültek. Én is nagyon örültem, hogy megint láthattalak titeket, de kifejezetten sajnálom, hogy Mesihez, Titihez és Anubiashoz nem jutottam oda... Én úgy bevettem magamat a pocisok közé, mintha én is oda tartoznék :lol:

Titi,
azt szerettem volna neked mondani akkor, hogy nagyon jól nézel ki és büszke lehetsz magadra, hogy ennyire ragyogsz ilyen történtek után! Példát vehetne rólad mindenki.
Azt sajnálom, hogy nem tudtuk átbeszélni a jövőt ránk nézve (hőmérőzés, vitamin...stb)
Amugy most az én görbém is érdekes... A 11. napra berakta a fertility a pé-t, de nem volt, ez tuti... Majd csak most kell hogy legyen valamikor!?

Anubias,
a hőmérsékleted miatt szerintem se izgulj, a lényeg hogy a hullámzás jó legyen! :)

Anita,
örülök, hogy végre van egy doki aki vizsgálgat!
...azért nem semmi, hogy már ennek is örülni kell! Hát nem ez a dolga mindegyiknek???!!

Ancsi,
de jó hogy Barni baba ilyen jó gyerek!!! Akkor szerencsére hagy téged is pihenni!! :)

bufo,
orvosnál mi volt???

Rimar,
nagyon szépek a képek amiket festettél, de a pocid mindent visz :D :D :D :D

Momo,
pihenj, hátha azzal kivédhető a gyógyszer!

Mindenkinek puszi!
Elkaptam a regényirás-kórt :roll: :wink:
Ági
csné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: