Új privát üzeneted érkezett!

Zsanett, aha! Hozzáépítés, falkiverés…. Ismerős téma… és a 2 kutyusos helyzet is. Mi még várjuk, hogy kiderüljön, hogyan viselkednek majd a lányunkkal, bár más kisgyereket már láttak, és nagyon megszeppentek, főleg amikor az orrukat csavargatták a kiskorúak…

Jumam, Peszti, egyre kiváncsibb vagyok a Géza-szágára...
Amúgy az 1. fotóról nekem is a démoniság ugrott be, annyira tökéletesen tiszták a vonások, mint amit Robin Cook a Mutáció c. könyvében leír: tévedések elkerülése végett nem valami negatív génmódosulásról szól a történet, hanem egy kisfiúról, akinek orvos apukája besegített kissé a Tiszteletreméltó Anyatermészet munkájába, így tökéletes kisfiú jött világra, aki hihetetlen szellemi adottságokkal rendelkezett (csak sajnos nem vegytisztán jó irányban használta, - a Szerk). Ajánlom a könyvet mindenkinek, kivéve aki pont gyermeket vár...

Kép Kép
coolasa
 
 


Vuka, te egy hős vagy aki tűr, és önfeláldoz, de ez majd megtérül a későbbiekben, hidd el, hogy ennyi figyelmet szenteltél Petrának.

Dia, jajdejó, hogy benéztél, csak arra kérlek, máskor kevésbé legyél szószátyár, mert így mi, többiek, félő hogy egész egyszerűen nem jutunk szóhoz.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa köszi, hogy ajánlasz itt nekünk mindenféle jó könyvet, csak azt nem tudom mikor lenne időm elolvasni. Mostanság örülök, ha sikerül az adott hónapban kiolvasnom a Kismama újságot, ha már egyszer előfizettem rá. Pedig nagy könyvolvasó voltam, de most netező lettem, így az érdekes könyvek helyett Coolas irományokat kell olvasnom. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 

 
 

Coolasa köszönöm a dícsérő szavakat most nagyon jól esnek, különösen, hogy Tőled kaptam!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, ne dőlj be neki, szerintem akar valamit. :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Zsanett,
Nem, nem dolgoztam végig, most már azt mondom, szerencsére. 3 hónapot voltam itthon, nagyon jó volt, teli volt a naptáram, annyi programom volt.

Gabi,
Hihetetlen a hajad már ezen a kiskorún is. :P

Jumam,
Mamac néha megy, néha jön … :wink:
Hogy tudta Julcsiról ezt a közelit megcsinálni? Annyira szép, szabályos! Már írtam, olyan a szája, mintha meg lenne rajzolva.
Keresztelős kérdésre válaszolsz? :roll:

Dia,
Pussz! :lol:

Vuka,
Kitartást! Én sem tudok menni holnap. Petrának jobbulást!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Találtam. Teccik.

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Brühi, Ilba ti sem jöttök?

Gabus, te olyan mérhetetlenül kekec vagy, hogy nem is tudom, mit mondjak, .....leginkább azt, hogy valszeg remekül megértjük majd egymást.... ja, az izmos felkarjaidat se hagyd holnap otthon.

Kép Kép
coolasa
 
 


Jumam, félek, hogy Mamac elvállalta a szomszéd képeinek albumba rendezését is, de megígérte magának, hogy ezúttal nem törekszik a tökéletességre, így a 2013-as talira feltétlenül eljön.

Kép Kép
coolasa
 
 


Halihó!
OK csajok szétröhögtem az agyam és ezzel fel is ébresztettem az apja mellett nyugodtan alvó gyermekemet :?
Coolasa, ismerem a Mutációt és szerintem szinte az összes R. Cook könyvet :wink: Apropó, a kutyáknak engedtétek már szagmintát venni Nokitól? Állítólag ez fontos. A Spektrumon láttam vmi kutyás műsort abban volt. Bővebbet nem tudok a témáról, mert a mi egykori kutyusunk a 32x28-as kategóriába tartozott, amit sokan még nem neveznek kutyának :roll:

Vuka, ez a nagyszülős kép állat. Mehetne alá, hogy "lessétek minden mozdulatom rabszolgáim és cselekedjetek kívánságom szerint"! Látod, látod,...egyszer hozzd el hozzánk Petrát. Meglátod, hogy hangtalanul fogják Szonjával szedegetni a szőnyegünk pöszeit
:lol:

Gabus, a hajadhoz ne tudok hozzászólni :shock: Örülök, hogy nem maradt semmi utóhatása ennek a tejcukros dolognak, ugye nem maradt?! A szobatársnőm a koleszban meg tejfehérjeérzékeny (még ma is) és mindent amiben tej, tejpor van hanyagolni kell neki. Hát,....döbbenetes, hogy anno 1 olyan virslit talált (mondott neki a dietetikus) amiben nincs.

Eszti, azt hiszem minden kérdést ha jobban magbirizgálunk akkor találunk pro és kontrát a szakik véleményében is. Ez egyszerre ijesztő és mulatságos is. A gyerekeke meg felnőnek ma is mint tegnap. Csak arról a fránya stresszről feledkeznek el mindig meg arról, hogy már a bölcsiben megkezdődik a verseny :twisted:

Jumam, nekem a popsis kép tetszik nagyon!

Nos csajok, akkor ha az időjárás is úgy akarja, akkor ma valamikor ott leszünk a Népligetben!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


persze Ilba, csak elfelejtettem.
Nem ismerős, csak innen az utca végéből a ref. lelkész (itt a templom is) majdnem nem jött össze mostanra (kb 2 hete szervezzük csak) az én kereszteletlenségem miatt. De végül úgy döntöttek, hogy megkeresztelnek engem is, csak meg kell ígérnem, h eljárok hittanórákra és fogok konfirmálni. Kisgyerek mellett nem tom hogyan, de megígértem. A gyerekeket meg úgy állítólag nem lehet ha az annyuk nincs.
jumam
 
 


majd még próbálom feltenni a többi képet is, majd ha a bnet cenzúra nem figyel annyira :wink:
jumam
 
 


Sziasztok!

Olyan pocsék napjaink vannak, hogy csak na! Tegnap még azon filóztam, hogy Benedek szinte teljesen meggyógyult, meg úgyse vittem volna őt magunkkal, hogy megkérdezlek titeket, nem mehetnénk-e el mégis Leventével a talira. Végül IKEÁZÁS mellett döntöttünk, hogy tutira ne legyen gond, de az élet is másképp döntött: Levente az éjjel lett beteg. Most nem is részletezem... Helyette sikerült mégis felraknom képeket a kép.tar-ra, így jöjjenek inkább azok:

Mama az unokákkal, avagy hány unoka fér el egy ölben:
Kép

Homokozás fotelból:
Kép

Nagy szerelem a locsolás, pár változatban:
Kép
Kép
Kép

Menő csávó:
Kép
Kép


A banda:
Kép

Volt pancsi is:
Kép


Tilosban a rózsák között:
Kép

Birkózás:
Kép

Szülinap:
Kép

Felháborodott Levente, mi az, hogy ő nem ehet a tortából?:
Kép

Csoportképek:
Kép
Kép

Csillánál:
Kép

Már itthon, Levente törzshelye a franciaerkélynél:
Kép

Már nem túl nagy a méretkülönbség:
Kép
Kép

Megyek, megtudakolom, ma mikor rendel a dokinéni.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Natasa, hát Robin Cook egyéb művekben én is otthonosan mozgok…(bár nálad az ilyen könyv olvasása olyan lehet, mintha túlóráznál otthon…nem szoktad bevinni a munkahelyedre olvasni anno a legfrissebb krimijeit „szakirodalom” felkiáltással?)
Igen, szagminta már megvolt, bár amennyit én tudok a kutyákról, nekik nem kell kifejezetten az orruk alá tuszkolni valakit, hogy érezzék az illatát… Nokit időnként kicsapom a kertbe legelészni kocsistul, persze ekkor én is vele vagyok, és ott sürögnek-forognak körülöttünk a kiskutyáink, a fehér színű agár, aki nagyon érdeklődő, és időnként benéz a kocsiba, hogy még ott van-e Nokedli, és a fekete színű németjuhász, aki 1000x többre tartja a labdáit a vacsorájánál is, így Noki leginkább akkor csigázná fel, ha labda alakú volna.

Kormi, rendben van, klasszak a képek, meg minden, dehát Sors Anyával nem így kellett volna megbeszélned a mai napot, tudooood, át is vettük többször...

Kép Kép
coolasa
 
 


Jó reggelt lányok!

Jumam,
evangélikusok vagytok/lesztek? Ugye a konfirmálás annál az egyháznál van? Livit is evangélikusnak keresztelték augusztusban (férjem családja evangélikus), de én nem vagyok megkeresztelve, aszonta papbácsi, alanyi jogon jár a gyereknek, a szülőnek semmi köze hozzá. Csak a keresztszülő legyen megkeresztelve.

Kormi,
menő csávó :lol: már majdnem akkora, mint a bátyja (fürdőkádas hasalós kép) :shock: :shock: :shock: !
Nagyon szépek a gyerekek, és az unokatesón is láccik, hogy rokonok, hasonlít rájuk. A plüs kockásfülű nyúlért irígy!

Gyors gyógyulást a picúrkáknak! A "nem is részletezném" ugye nem olyasmire utal, hogy komoly baj van?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus én is itt vagyok ám, hozzám már nem is szólsz egy rossz szót sem? :lol:

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
:D :D :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
református. Itt nem voltak ennyire toleránsak :(
jumam
 
 


Jééé, akkor mind2-nél konfirmálásnak híjják. :shock:

Nem ártana egységesíteni a keresztelési dolgokat, legalább 1 valláson belül, azt tapasztaltam, hogy paptól függ, mit szab feltételként.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Voltunk tanácsadáson, Beni 2 hónapja nem nőtt (elvileg) 76cm, viszont most 1 hónap alatt 70 dekát hízott, 9,92kg :oops: .

Taliért nagyon irigy vagyok, de sajnos nem sok esélye van, hogy el tudunk menni. Nagyon sajnálom. :(

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ja, és állítólag 4 foga jön egyszerre, napokon belül kint lesz, de én semmit nem látok. Mindegy, ha így marad legalább nem kell fogorvoshoz járnia. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Valószínűleg késünk egy kicsit, megvártok??? Az Apeh munkát adott nekem :?
Planetárium mellett, biztos hogy megtalállak titeket?
jumam
 
 


Gyors bekukk... Megyünk a talira, após visz minket, haza meg Mbával jövünk, a városban lesz munkamegbeszélése, jön értünk a Népligethez :D
Mindjárt szopi, utána elkészülünk és indulunk! Ugye nem csalingáztok el nagyon a Planetérium melől? :wink: :roll:

Pááááááá!

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!
Ilba, 4 fog egyszerre?! Szorítok, hogy pikk-pakk kinn legyenek! 9,2kg. No, ha még egyszer panaszkodni merészelsz,....én fenekellek el :wink:

Jumam, ha ott leszünk ahol a múltkor akkor tuti megtalálsz minket! Van telefonszámod? De, szerintem a sok babakocsi kitűnik majd a környezetből:o) Mi is késünk,...védőnő még sehol :evil:

Kormi, nektek is jobbulást! A képek franyeszok. A rokongyerek tényleg hasonlít :) Most már logikus miért olyan szép a fű! Benedek vállal máshol is locsolást?

Coolasa, P. Cornwell könyveket ismered? Azok is hasonlóak kevesebb benne a sci-fi. Ráadásul a helyszin sokszor ott volt ahol én is dolgoztam az az a szomszéd sarkon, mert tényleg ott van a pathológia. Volt, hogy nagyon beleéltem magam :shock:

A csúcs viszont az volt, amikor egyszer egy krimit olvastam, ahol a félig nyers húsban keletkezett toxinok miatt haltak sorra az emberek. Szerintem a rákövetkező két hónapban én voltam a világ legszigorúbb vegája :D

Én nem vagyok sem megkeresztelve, se nem volt templomi esküvőnk. DE, tényleg nem ártana egyeztetni legalább egyházon belül. A sógorom addig nem nősülhetett amíg nem bérmálkozott (római kat.) a barátainknál meg annyi volt a feltétel, hogy az egyikük meg legyen keresztelve (szintén római kat.).

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Kormi,
Jobbulást nektek! Úgy látszik tombolnak a vírusok mindenhol. A képek nagyon jók, gyönyörű ez a kert, ahol ilyen jókat lehet játszani, meg még locsolni is... :D
És mi volt a csomagokban a szülinapon?

Vuka,
Nektek is jobbulást! És ne légy depis! :wink:
Bogesz is imádja ezeket a műanyagvégű pulcsi- meg gatyamadzagokat rágcsálni.

Gabus,
Ez a tejérzékenység dolog nem hangzott valami jól. Szerencse, hogy kinőtted. De ilyet, hogy egy baba érzékeny legyen még az anyatejre is... :shock: Csecsemőkori hajzat döbbenet. :shock: :D

Ilba,
Az előtérben...ööö...izé..., hát hat és fél pár gyerekcipő, amiben ordítva lehet hasraesni minden érkezőnek, meg a babakocsi. Na jó, tudom ám, hogy még mindig a nevek a téma. :lol:
De még tényleg nem tudjuk, csak úgy ízlelgetünk ezt-azt. Érdekes, hogy fiúnév már egyáltalán fel sem merül. Nekem a Bence tetszett volna (Zsanett :D ), meg a Marci (Bubek :D ).
Az a baj, hogy az Imi jópár felmerülő lánynévre tudott valami disznó műegyetemes nótát. Hát lehet így nevet adni?Szörnyű! :evil:
Hízás nem semmi. Még szerencse, hogy alig eszik ez a gyerek, különben nézegethetnétek. :lol:

Jumam,
Nagyszerűek ezek a "borítótervek":D

Keresztelő:
Tényleg papfüggő, hogy hol mi a feltétel. Sztem a katolikusok a legmerevebbek, ez nem is szimpi egy cseppet sem, meg erőszakosak. (Bár mi mindketten azok vagyunk papíron. Nem erőszakosak, hanem katolikusok :lol: ) A legdurvább az volt, amikor a sógorom a templomi esküvő miatt egyszerre vállalta a keresztelkedés-áldozás-bérmálkozás procedúrát, jártak rendesen a fejtágításra, ahol is egy alkalommal egy szimpla udvariassági gesztusára megkapta, hogy: - A pogány tolla nem kell. :shock:
Hát én biztos ott fejeztem volna be az egészet. :evil:

Akartam még egy csomó mindent, de mostanában annyira szita az agyam. A Viki meg az Imi sokszor egymásnak esnek a röhögéstől, és már mondják is: Szia, Szenilla vagyok! (A Nemo nyomában-ból a kb. három perces - de lehet, hogy annyi nincs - memóriával rendelkező halacska. Szerintük még külső hasonlóság is van...) :?

Jó talizást a talizóknak!

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Halihó!

Végre bealudt Petra, vasalnom kellene ezerrel, ehelyett itt lógok a net előtt, de legalább jobb kedvre derítem magam. :wink:

Ilba hogy állapították meg, hogy egyszerre 4 foga jön Beninek (jól emlékszem, hogy még egy sincs kint neki) :?: :!:

Ma délelőttünk
Kép Kép

Minden talisnak kellemes időtöltést, mi meg csak itthon sárgulunk az irigységtől. :cry:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Látszik, hogy mindenki a talin van, kihalt a babanet. :(

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vasaltam 1 órán keresztül és még a felénél sem tartok, bezzeg a többiek meg jót buliznak a Népligetben. Mikor ér már valaki onnan haza és dob meg pár jó képpel, hogy ne én szórakoztassam itt magam. Viszont Petra aludt 2 órát nyugisan, szóval kb. most tudtunk volna csak indulni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
dobom, kapd el!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Nincs mindenkiről képem, nagyon keveset fotóztam, ne hari. :oops:

Most kilihegem magam, amíg Livi alszik.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hol a manóba vagytok? :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska köszi elkaptam!

Petrával mi is felkerekedtünk, bementünk apát meglátogatni, aztán elmentünk a Skontoba és az Europarkba vásárolni. Vettünk egy szekrénykét a WC fölé, oda fogom pakolni a vegyszereket a mosdó alól, mert elvileg ott Petra nem érheti majd el. Remélem a hugom most véletlenül sem olvas bele a Bnetbe, mert akkor megírom, hogy vettünk még egy tök jó blúzt neki a Paris boutiqueban, mert hétvégén lesz a szülinapja és egy "dolgozó" nőnek nem árt.

A képek nagyon jók, továbbra is irigy vagyok ám!!! Tetszik ahogy Coolasa egyik kezében a cumisüveg, másikban a fényképező és mindezt egy kicsavarodott pózban produkálja. :lol:
Férjecském kijelentette, hogy Petrát nem visszük McDonald'sba, kíváncsi leszek még erre. :roll:

Na megyek, mert éhen halok és szekrényszerelés van, Petra meg alszik a másik szobában, nem tudom meddig :shock:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jogos Gabuska kérdése, hol vagytok, kérek még sok képet!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Én is vagyok! :D

Mi ma Nagymamiztunk és Nagypapiztunk, mert elutaznak és szerették volna kiuncsizni magukat. Aztán uzsi után gondoltam meglepem magam valamivel, vagy esetleg Benit, ha már a tali miatt szomorkodom, hogy nem tudtunk menni.
De semmit, de semmit nem kaptam az egész Stop Shopban!!! :shock:
Pedig van C&A, Kenguru stb. Egy tök jó hosszú ujjú body volt a Kenguruban, tök trendi, csak épp a 86-os méret hiányzott. Volt kisebb, nagyobb, csak ez nem. Tök pipa lettem.
Vettem Beninek kínomban a DM-ben joghurtos és túrós Hippet, meg kekszet rágcsálni. Az is Hipp. Vett már ilyet valaki? Hazaúton 1et félig elszopogatott.

Gabi,
jók nagyon a képek, nekem is először Coolasa technikája tűnt fel, mondjuk közben igazán hallgathatna zenét és közben cseveghetne a többiekkel. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ja igen! És Domi haja rövidebb, ugye? És Timié meg jól be van szárítva! :wink: Ez is feltűnt. Bizonyám!!!! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vuka,
mekis kaja Diáé volt, de Livi mindenből eszik, amit meglát.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba nem látom a tök jó új vonalzódat. :evil:
A nagyobb méretű body nagyon nagy volt, télire nem nőtt volna bele Beni?

Másik lakásban is fúrnak, nem értem Petra miért ébredt fel? :shock:

Gabuska rájöttem, hogy Diáé a kaja, szerintem is így fog Petra majd minden "rosszra" rászokni. Másoktól látja és elkunyizza.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
most ez a tök jó, új vonalzom!!! :twisted: :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Amúgy melyikre gondolsz?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Most látom, gyöngyökből áll és lufik jelzik Beni korát.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Szekrény a falon, kosz a földön. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Helyzetjelentés:

Szekrény még mindíg a falon, kosz feltakarítva. :lol:

Antivagyok

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Halihó!

Rengeteg kép készült a talin, majd e-mailben is küldöm őket, napok kérdése, de majd mennek! :wink: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!
Úgy látom lefáradt mindneki a talin :?
Részemről nagyon szupin éreztem magunk :D Sajnálom, hogy Szonja olyan nyűgös volt az elején így valódi énjét csak azok látták, akik végig maradtak :wink:
Sajnos én nem szolgálhatok képekkel mert, annyira rohantunk a talira, hogy se pokróc, se gép. Még jó, hogy a gyereket vittem :D

Vuka, ez a polcos dolog szupi ötlet. Mi szekrényben gondolkodunk, mert a mostani helyzet trathatattlan. Minden vegyszer szanaszét a földön :oops:

Gabus, a krumplizabálós (evős csak a zabálós jobban hangzik) nekem nagyon tetszik :) Hát, lehet az ilyesmit Szonja is kunyizni fogja, mert anya azaz ÉN, nee szoktam hasábburgit (Jézus ezt én írtam!) sütni. Anno én is a mekibe mentem ha ehetnékem volt, aztán fagyasztottan vettem és a sütőbe került, de mára már erről is leszoktunk :roll:

Ilba, remélem komolyan vetted a fenyegetésem! :twisted: Érdekes, a boltokban 74-8O is hiánycikk :?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 


Jumam,
köszi, mi katolikusok vagyunk.

Kormi,
Jobbulást Nektek!!!!
Rokon kisfiú picit bezavart, hirtelen azt hittem 3 fiad lett. Nagyon hasonlít.
Fürdőkádban hasalós kép tuttti!!!
Birkózós meg nagyon aranyos!
Milyen jól ül már Levente!

Natasa,
Szám befog, értettem! De nem 9,2, hanem 9,92! :D

Jucus,
Nálatok kert ügyben mizu?
ÉS CSÜTÖRTÖK VAN! EREDMÉNY????

Vuka,
Dokinéni benézett a szájába. Így. :lol:

Képek továbbra is szuperek!
Tücsimami! Tök rég taliztunk!!!! :(

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 


És Julcsi kendő nélkül volt! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?