Új privát üzeneted érkezett!

Lilim megint nyűgös...Szerintem jön a foga. De remélem nem tart sokáig ez az időszak, mert az egy dolog, hogy éjjel alszik, de nappal úgy lefáraszt, hogy élni is alig van erőm. Egyedül a fényképezéssel lehet lekötni :lol: :lol: . Fotómodell lesz, apám mindenkinek azt mondja. :lol:
Vettünk új cipőt, csajok:20-as! :shock: Kicsit nagy rá, de 19-es simán kellene neki. Ez az a puhatalpú fajta, ami volt, azt kinőtte, kabátban, sapkában és zokniban meg irtó hülyén néz ki. Mire elindul hányas kell neki?! 30-as?! A húgomnak 41-es lába van, remélem Lilinek nem lesz...
Edit! Lesz ez még úgyabb is! :lol: Lili most azt a korszakát éli, hogy ha nem lát, akkor már nyíg, hogy "mam-maaaaaaaaam-mam". leírhatatlan, hallani kéne. Persze csak ha nyűgös. :wink:

KépKép
pedina
 
 


Lili mostanában szeret hason lenni. :lol: ez csak azért érdekes,mert eddig üvöltött mint a sakál ha hasra fordítottuk! :shock: Mióta tudja emelgetni fejét szerintem neki a saját maga produkciója és azért.Tegnap este úgy aludt el,de nem mertem hagyni egész éjszaka hason. :roll:

Edina,Lili nagyon ügyi, de akkor is a frizurája a legkirályabb! :mrgreen:

Szóval akkor legyek türelmes,majd elmúlik ez az össze-vissza evés :!: :?: Csak így sokkal nehezebben tudom követni, hogy mennyit eszik,meg nem tudom mikor fejjem le a maradék tejcsit.Általában akkor szoktam ha már elalszik. :idea:
Mostanában már nem keményedik annyira a cicim mint az elején. Tej van még benne bőven, mert mindig tudok lefejni még kajcsi után,igaz kevesebbet mint régen,de gondolom ő is egyre többet eszik. :shock: Remélem nem annak a jele, hogy el fog apadni a tejem :?: :cry:

KépKép
editmaci
 
 


Hali!
Nem hiszem Edit, hogy apadna a tejed, csak bizti beállt a kereslet-kínálat.
Nálunk szerencsére még mindig csa napi 1x kell tápszert adnom pótlásnak, igaz sokszor 2 ciciből is eszik. De hát nagy zabagép, már kíváncsi vagyok hány kg, lassan kell menni tanácsadásra is. Na, meg hogy hány centi, mert akkora gyerek.... Ölbe nem is bírom tartani már sokáig, még szerencse hogy nincs nagyon hozzászoktatva.
Mostanság imád ülni, képzeljétel, ül az ölemben, kezét elöl összekulcsolja, és figyel a nagyvilágba, de úgy hogy a szája is tátva marad. Ha az asztalnál ülök vele a konyhában akkor szedi le a terítőt, meg mindent amit ér.
Hatalmasokat kacag, olyan édes pofa, ja és már hallgat a nevére is!
Tegnap evett banánt, hát nagyon ízlett neki!! Ezt elsőre jobban nyomatta befelé mint az almát vagy az őszibarackot. A tejpép nem nagyon jön be neki, de majd rakok bele neki egy kis gyümit.

KépKép
sz.szilvia
 
 

 
 

Sziasztok,

megint vagyok. Próbálok még nem nagyon örülni, mert még igen korai. Annyi minden történhet még. De terhes vagyok. Igen sikerült a párommal vamit összehoznunk. :lol:

Csak most meg aggódom, hogy minden rendbe legyen.

Üdv mindenkinek,

Gabriella

Ui: Mara Korfun napozik. De jó neki!!! :)
gabcsi76
 
 


GRATULÁLUNK! :lol: :lol: :lol:
Edit! Ez egy idő után természetesm hogy már nincs annyira tele a cici. Ahogy Lilit elnézem, tutira nem éhezik ő sem. :lol:
Lili is gyümivel kapja a pépet, amúgy elég ízetlen, meg meg is unják szerintem. Lassan Zsombi is elindul... Én állandóan szaladok Lili után. Ma a wc-ajtóban találkoztunk össze :lol: :lol: Jött négykézláb, a fogai között a kacsával.... :lol: :lol: :lol: Fogai közt - nagyképű voltam, szóval a szájában. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Gratulálunkk! :wink: :lol: :mrgreen: Minden rendben lesz, ne aggódj! Mondom én,aki az első 12 hétben,még fordulni is alíg mertem az ágyban! :mrgreen: a vége felé meg azért, hogy nehogy hamarabb szülessen meg! de én ilyen parás vagyok, uh.előtt sem aludtam két nappal! :roll:

Délben megint nagyon jól evett Lili,most délután megint két részletben.kicsit aggódom, hogy nem eszik eleget,de gondolom ha éhes lenne nagyon,akkor nem aludna olyan jól órákig, és csak sírna amikor nagyon éhezik :!: :?:

KépKép
editmaci
 
 


Én is attól fostam, hogy Lili hamarabb jön, erre.... :lol:
Vettem a Corában valami 8-vagy 900 Ft-ért tök jó plüss rugdalózókat Lilinek aludni. A hálózsákot kezdi kinőni, a takarót meg lerúgja.

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Délelőtt megint várjuk a doktornőt, remélem jön jó korán mint ahogy szokott, mert a múlt héten elég későn ért ide! :(
Lili négy órakkor ébredt,evett és utána megint hason aludt el.Azóta is úgy van.
Tegnap azt hittem megzabálom! :D Letettem a kiságyba,mert mentem kajálni.Nagy csönd,semmi sírás; megyek be hozzá, hát ott vigyorgott meg gügyögött a macijának. Szinte a szemével beszélt hozzá. elnéztem volna órákig! :lol:
Íme a dumaparty:
Kép

Kép

KépKép
editmaci
 
 


Most jött korán a doktornő. :lol: Mindent rendben talált, az oltásnak a helye szépen növekszik,vékonyodik rajta a bőr, úgyhogy azt mondta, hogy a jövő hétig még várjunk, és akkor ad egy beutalót a gyereksebészetre. Azt mondta,kinyomhatjuk itthon is,de én nem merek belekezdeni itthon,mert azt mondta elég nagy a krátere,és valószínűleg fog vérezni rendesen. :cry: Csinálja csak a szakember. :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Edit,

Te milyen méretü rugdalózót, ruhákat vettél elöször Lilinek?Annyi fajta, méret van.
Még csak nézelödök, tudakolózok. Nem veszek egyenlöre semmit.

Abban meg igazad van, hogy a szakemberre hagyod a problémát. Ha olyan egyszerü lenne az a kinyomás, akkor miért nem csinálja meg a gyerekorvos? Miért utal be a gyereksebészetre. Ha ö maga sem áll neki, akkor biztos, hogy nem olyan egyszerü.
gabcsi76
 
 


Én 56-os méretekkel kezdtem,de mivel tudtuk, hogy elég nagy baba lesz vettem 62-eseket is.Sőt abból érdemesebb szerintem többet venni, mert az 56-osokat nem sokáig szokták hordani.Én kb.2-3 hétig tudtam Lilire ráadni őket. :? Én bodyból vettem a legtöbbet,mert azt rá tudom adni tipegővel,nadrággal is. Sőt amikor nagy meleg van elég csak az.

KépKép
editmaci
 
 


Köszi az infot,

akkor az 56-osból nem kell sokat venni. Majd kialakul ez még. :lol:
gabcsi76
 
 


ziasztok!

Gabi! Gratulálok! Hány hetes vagy? Ruha: Hát nagyon nem érdenes 56-okat venni, mert hamar kinövik.Persze függ a baba méreteitől is, de azért pár kell belőle. mert az sem jó, ha túl nagy rá a ruci. Marci most 8 hetesen hordja a 62-68 méretet. Angol számozásból a 0-3 hónaposakat. De abból is van, amit kinőtt 3 hetesen... Igazából nem is a számozás számít. Már centivel járok vásárolni!

Edit, már ne isharagudj, de szerintem az kutya és nem maci! Ne tessék Lilit félretájékoztatni! :wink:

Tegnap voltunk Miskolcon. Marci nagyon jól viselte, csak kétszer sírt.Persze kajcsizni kellett. Egyszer szopizott a parkolóban, a Corában pedig megkapta a lefejt tejcsit. Valami bűn rossz a fagyasztott tej kiolvadva, de megette. Estére viszont annyira kifáradt, hogy 2 óra kellett neki, hogy elaludjon. Pedig vittük neki a babakocsit és anyukám addig sétált vele, míg mi vásároltunk. Vettünk neki harisnyát, egy játékot ( ami most plusz 3000 pontos a Brendonban) és kertésznacit a Tégelben. Sehol nem találtam Aventos táskát amit akartam! :cry: A Tégel tényleg nem lett olyan nagy szám, bár a legfelső szinten nem voltunk.

A Corában mindeki csak dícsérte Marcit. Olyan jó! :lol: Persze amíg nem voltunk házasok mindenki azt kérdezte, hogy mikor lesz esküvő. Eski után, mikor lesz baba, most meg azt, hogy mikor jön a következő! De a "Van tejed?" még mindig vezeti a listát!

Kép
tokajkincse
 
 


Ja, azt elfelejtettem írni, hogy tegnap kakilt végre magától egy jó adagot! Reggel csak egy kicsi csomaggal lepett meg, de most ez a legnagyobb boldogságom! Eddig tök más dolgokra vágytam, most meg arra, hogy a fiím pakolja tele a pelusát! Őrület! :shock:

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi,

úgy 7 hetes lehetek, szóval még nagyon kezdö stádium. Próbálunk még nem nagyon örülni, mert az utóbbi idöben annyi vetélést hallottunk a környezetünkben.

Majd 29-én megyek a "védönöhöz", vagy inkább "szülésznöhöz". Nekünk nincs igazán jó szavunk rá.Itt Hollandiában nem az orvoshoz kell menni, oda csak akkor, ha gáz van. Szóval akkor határozza meg, hogy hány hetes vagyok, meg az elsö echo-t megcsinálja.
Sajnos nem volt elöbb idöpont, ugyhogy még 2 hétig tükön ülök.
gabcsi76
 
 


Orsi,örülök, hogy megoldódtak Marci "kakis" gondjai! :wink: :lol: Biztos sokkal könnyebben érzi így már magát. Kell még neki adni valami gyógyszert?

Érdekesek ezek a babaruha méretek. A héten háromféle márkájú bodyt vettünk,és amikor egymásra tettem őket elég nagyok voltak a különbségek! :roll: Nem csoda, hogy az ember nem tudja, hogy mit adjon rájuk.
Hétvégén lemértük Lilit már 62 cm, úgyhogy neki is lassan jönnek a 68-as méretek, eddig még jók voltak rá a 62-es bodyk,de ma reggel már elég nehezen tudtam rajta begombolni az egyiket. Na de csak nőjjenek! :lol:

Gabi,én is 5 vagy 6 hetesen voltam először először uh-on.Lili még akkor csak egy kis petezsák volt. :mrgreen: Ott nálatok akkor biztosan képzettebbek a védőnők mint itt nálunk.

KépKép
editmaci
 
 


Elég vacakul érzem magam. Nektek voltak rosszul léteitek?
Olyan furi, hogy reggeli rosszullétekröl írnak általában. Én reggel olyan fitten kelek fel, semmi bajom.

Este viszont folyamatosan a hányinger kerülget, meg szédelgek.
gabcsi76
 
 


Edit,

látszott valami az 5 hetes ultrahangon? Én azt olvastam itt, hogy csak a 7 hét után lehet valamit tisztán látni, hallani.
gabcsi76
 
 


Jó reggelt!
Gabi! Korai terhességi tünetekben én nem vagyok mérvadó, úgyhogy inkább hallgatok. Ruhából meg kérdés, hogy milyen számozás van Hollandiában. Amúgy én is csak a lányokhoz tudok csatlakozni a kérdésben:56-osból egy-kettőt érdemes venni, Lili egy hónap-6 hét alatt nőtte ki azt a méretet. De pl. kezdettől hordott francia számozás szerinti 3 hónapos méretet, ami 3 hónaposan már nem ment rá :shock: Szóval nem egyszerű ez.
Tegnap volt egy kis dolgom Pesten, természetesen meglátogattuk Enikét és Benit is. A nélkülem töltött idő legnagyobb eseménye az volt férjem számára, hogy Horn Gyula hogy megnézte Lilit. :lol: Remélem nem áll meg tőle a fejlődésben... :lol: :lol:
Hazafelé Lili az autópálya bevezető szakaszán összefosta magát, de úgy, hogy ennyire még soha. Ott szenvedtünk, hogy hová álljunk le, utána hogy pelenkázzam be, és ugye át is kellett öltöztetni... :lol: :lol: :lol: Hú, de gyalázatos volt. :lol: :lol: Nagyon jól bírta a csajom az utat, 8-ra értünk haza, akkor már kb. egy órája aludt a kocsiban, de szopi, fürdés, némi hancúr után megint elaludt és csak hajnali 4-kor ébredt. :lol:
Annyira "beszél" ! nem gügyög-gagyog, hanem már rendesen szótagokat ismétel. Annyira édi hangja van. :lol: Imádom! :lol:

KépKép
pedina
 
 


:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ez jó élmény lehetett Edina! Én is mindig úgy indulok el otthonról, hogy "mindenre" felkészülök,bár Lili eddig még visszafogta magát nyílvános helyen,és autóban! :wink:

Gabi,nekem az első hetekben szinte semmi panaszom nem volt, kb.hétig volt enyhe émelygésem,de az is olyan halovány volt, hogy nem is érdemes említeni.Aludni azt tudtam volna sokat már az első pillanattól fogva.Kívánós is csak félidőtől voltam.
Az első uh-on azt hiszem 6 mm-es volt a petezsák, de látszott rendesen, mert képünk is van róla! :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Szia Gabi! gratula a babóhoz! nekem voltak rosszulléteim, reggeltől estig, aztán estétől reggelig. sokat émelyegtem, de nem jött ki semmi... :( 6 hetesen én is "csak" petezsákot láttam, 8 hetesen már vert a kis szivecskéje.

Orsi, megkaptad a pelusokat ?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


tegnap voltunk találkán. csajok, az egyik kiscsaj már fogja a csörgőt, és kintvan 2 foga, pedig csakm 4 nappal idősebb zsombóktól. sőt, meg is fordul, de fele az én törpémnek.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


megkaptuk a dm-es kuponfüzetet. két levelet kaptasm, mindkettőt beváltom.. :):):):)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Mi még mindig nem kaptuk meg, pedig még az első héten leadtuk a papírt! :? :(

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

Még nem kaptam meg a pelusokat, de majdcsak ideér.

Gabi, itt a babaneten van olyan, hogy ultrahang hétről-hétre. Ott nyomon tudod követni babád fejlődését. Nem tudom pontosan hol van, de biztosan megtalálod.

Szerintetek őszibarackot lehet lefagyasztani? :?:

Ma reggel kicsit hasra tettem Marcit. Elvolt. Nem sírt, de annyira nem is élvezte. Gyógyszert még andi kell neki. Már néha nyúl játékokért, de nem tudja még megfogni. Csak megüti és vigyorog rá! Olyan kis tündér akkor!

Kép
tokajkincse
 
 



Kép
tokajkincse
 
 


Hello Mindenki,
A tegnapi nap fergeteges volt, Lili zabálnivaló és "rém"okos. Amíg hárman voltunk Edi férjével, vagyis négyen, mert Beni is, hááát... Kicsit furán festettünk pici babával, nagy pocakkal. De Horn Gyulának tényleg nagyon tetszett Lili! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Az egész nap nagy élmény volt számomra.
Gabi, én is csatlakozom az előttem gratulálókhoz!!! Azért ne légy túl presszimista a környezetedben történt dolgok miatt, bízz abban, hogy a baba már ott van veled! :wink: Nos, hasonlóan éreztem én is magam, főleg a kora délutánok és esték voltak neccesek. Kb ennyi idős voltam, amikor a bátyámnak az esküvője volt, bevallom, nagyon nehezen viseltem, főleg, hogy akkor még "titok" volt, úgyhogy türtőztetni is kellett magam. Ami nekem az émelygésre jó volt, az a zöld tea. Bár gondolom, ez egyénenként változó. Szerintem teljesen jó, hogy az első UH-ra majd csak 9 hét körül kerül sor, nagy valószínűséggel már hallhatjátok a pici szívverését, ami az egyik legnagyobb élmény volt nekem. :roll: :!: :!:
vbea
 
 


Köszi csajok az infot.
Orsi, az ultrahangos képeket pedig figyelemmel kísérem.

De gyorsan megy az idö!!!!!! :twisted:
Ma betöltöm a 30. életévemet. Lassan kezdek öreg lenni. :lol:
Mondjuk nem érzem magam máshogy, mint egy pár évvel ezelött.

És annál nagyobb ajándék meg nincs, hogy kiderült terhes vagyok. Lehet, hogy ennek így kellett lennie. :shock:
gabcsi76
 
 


Kép

Boldog szülinapot, Gabi! Nyugi, én nem egészen egy hónap múlva már 31 leszek, de a 30 volt életem legjobb éve. Amúgy a nők ilyenkor vannak a topon állítólag 30-tól 40-ig. De én tényleg azt érzem, hogy mostanra "értem be".

Tegnap én is azon röhögtem, hogy vajon mit szóltak a Duna-parton egy félévessel és egy látható pocakkal sétálgató Enihez . Mert ugye nem volt rájuk írva, hogy a gyerek meg a pasi is másé... :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT, GABI!!! :D :D :D
Én meg 28 leszek novemberben... Semmit nem érzek. Sőt. Inkább gyerek vagyok! Tök jó, hajrá mi! :roll:
vbea
 
 


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK GABI!


Megjött a pelus Kriszti! Ki is próbálom! :wink:

Csak fagyasztok le barackot! Majd elmondom milyen lett!

Kép
tokajkincse
 
 


Itt volt anyu ma, most ment el nem régen. Mivel Lili az egész délelőttöt végig aludta főzött nekünk. Nem tudom miért hiszi azt mindenki a családban (főleg a nagyik), hogy mi éhezünk :?: :idea: :roll: Kaja nélkül senki nem jön.Ami azért jó is,mert mondjuk mióta megszültem nem nagyon főztem :wink: :lol: ,csak néha már unom ezt a kaja körüli aggódásukat. :roll:

Lilinek eddig így telt a napja: kaja, alvás,kaja,kis beszlgetés nagyival, alvás evés újabb játék,és most megint alvás! :!: :wink:
Most szerencsére megint olyan jól eszik,csak vagy 3 nap evett olyan össze-vissza.

KépKép
editmaci
 
 


Négyóra van éjszaka. Nem bírok aludni már három órától, és annyira éhes voltam.
Ettem egy kis joghurtot, most pedig várom, hogy mikor jön rám az'álom.
Egyébként, hogy alusznak a kicsik, jól?
gabcsi76
 
 


:lol: Ez az éhség-téma ismerős. :lol: Meg a nem bírok aludni, bár az nálam az utolsó harmadban jött, kívülről fújtam a Viasat éjszakai műsormenetét. :?
Törpilla tegnap negyed 7-kor elaludt a Széchényi utcán, egy óra múlva ébredt, utána kilenc körül magától, ügyesen elaludt és most fél hétkor kelt csak.
Mondtam? Nem mondtam? Eniéknél felállt a kanapé mellett :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Itthon meg az asztallal szemez, mert oldalt a lábai között olyan 20 centinként vannak pántok, és azon fel tud kapaszkodni. 10 perce a ruhaszárító alatt feküdt és a ruhákat szedegette. Segít már nekem, egyem meg. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Gabi,én is nagyon rosszul aludtam a terhesség alatt! :( volt úgy , hogy 10-kor lefeküdtem, és 11-kor felébredtem és semmi álom nem volt a szememben. Ha meg véletlenül elszenderedtem akkor pont mennem kellett wc-re.

KépKép
editmaci
 
 


Lili egyébként jól aludt, kilenctől négyig.Mivel az apja össze puszilta indulás előtt a Hercegnőjét természetesen felébredt , kaja után csak negyed 6 felé aludt vissza.Lassan biztos ébredezik majd.
Én meg tudom úgy etetni, hogy szinte fel sem ébred, de ha Imi büfizteti,addig beszél neki, puszilgatja amíg fel nem ébred.Utána persze, hogy nehezebben alszik vissza! :wink: :lol:

Edina,olyan ügyes már Lilitek! :lol: :lol:
Mi Lilink már olyan ügyesen tartja a fejét, tegnap este is könyökölt az apja hasán és úgy "beszélgettek".
Kép

KépKép
editmaci
 
 


Igen, Lili nálunk felkapaszkodott, és imádta a kanapénkat (pedig nem valami kényelmes hosszabb távon). :roll:

Gabi, én jóformán alig alszom. Napközben semmi, éjszaka fele félálomban, szenderegve, és 9kor alig bírok kimászni az ágyból. Hiányzik a régi szép időkből az, ahogy beszédültem az ágyba, és máris horkoltam.

Felettünk pár napja új légifolyosót nyitottak, ezt Ediék is bizonyíthatják. 10percenként repkednek a fejünk felett, és most már alacsonyabban is, mint eddig. Huh.
vbea
 
 


Na kimásztam az ágyból. Úgy hat körül aludtam el a kanapén, 7-kor visszamásztam az ágyb és mostanáig aludtam.
Elég jól kialudtam magam, csak kár az idöért, mert annyi dolgom van. :?

Így nem annyira számít, hogy szabin vagyok, de ha elkezdek dolgozni, akkor lesz majd probléma.
gabcsi76
 
 


Sziasztok!

Én a terhességem elején nagyon jókat aludtam. Utána már kevésbé.

Marci nem szeret hason lenni. Néha kellene, hogy erősödjenek a nyakán és a hátán az izmok. Védőnéni mondta. Tegnap volt kint, hozta az oltóanyagot. Marci holnap 2 hónapos, így jövő héten kapja a szurit.

Éjszaka kakilt egy jót, de csak azért, mert ki akartam próbálni az új pelust. Kriszti, alátettem és már tele is volt. Szóval most reggel megpróbálkoztam vele megint! :lol:

Tegnap este ráadtam a 74-es P.O. bodyját és tökéletes rá! Van belőle 3 is. A Cherokee-t is ráhúztam, az hosszában jó, de széles és az ujját is fel kell hajtani. A 68 Brendonos eddig tartott... Pedig nem olyan nagy Marci. Bár védőnéni szerint sokat nyúlt és ki van pofásodva! Nekem nem tűnik fel. Tegnap este nagyival fürdettük. Szabályosan nem tetszett neki, hogy nem apa fürdeti! Kereste az apját. Reggel hazajött és egy dumapartit levágtak! Este szokták, míg fürdök, de mivel apa dolgozott csak nagyi jutott neki. Olyan kis édes,mikor kapjaa gyógyszert! Meglátjaa kanalat és már vigyorog. Édes az a szirup és nagyon ízlik neki!

Barackot kiolvasztottam. Teljesen jó! Nem eresztette ki a levét és nem is lágyult meg. Ja, és nem barna. Szóval most megyek barackot venni! Remélem fogja szeretni!

Kép
tokajkincse
 
 


Gabi, terhesen hogy fogsz műszakolni? Ott kint lehet táppénzre menni? Hogy működik ez? Vagy kérheted,hogy csak nappal dolgozz?

Kép
tokajkincse
 
 


Amíg tudok szeretnék tovább éjszakázni. Aztán ha nem megy, akkor tutira áttesznek nappalra. Itt elég rugalmasak az ilyesmiben.
A 30-32 hét után megyek táppénzre, majd a baba születése után 3 hónapig maradhatok otthon és kapom a fizetésem 100%-át. A három hónap után viszont visszakell mennem dolgozni, igaz arra van jogom, hogy azt mondjam, hogy csak csökkentett munkaidöben.
Pl: heti 2 vagy 3 napot.
Ezen 'még nem gondolkoztam, még van rá böven idöm.

Tényleg, hogy reagált a kutyusotok Marcira? Minden rendben zajlott?
gabcsi76
 
 


A kutya kint van a kertben, nem igazán találkoztak még. Csak a babakocsit szaglászta meg, de igazából nem foglalkozott a gyerekkel. Anyukámé viszont meg van teljesen őrűlve érte. Képes az ajtót szétrágni. Mindig be van zárva a kutyahordozójába, ha ott vagyunk. Neki meg se merjük mutatni, mert annyira ugrál, hogy félek kárt tenne benne.

Hát nem lesz könnyú visszamenned hallod 3 hónap után. Akkor még olyan kicsik! De ha kell, akkor kell! :cry:

Kép
tokajkincse
 
 


3 hónap :!: :?: :?: Na azért az elég rövid idő amit a gyerekeddel töltesz.El sem tudnám képzelni, hogy Lilit 3 hónaposan már másra hagyjam és én menjek dolgozni,akár csak 2-3 napot is. :shock: De gondolom ott ez a természetes, és senki nincs felháborodva miatta.

Nekünk is a doktornő mondta, hogy hasaltassuk sokat, hogy erősödjön a hátán és a nyakán az izom. Először nagyon sírt,utálta.Mostanában meg már úgy alszik el, és már olyan sokáig tartja a fejét is! :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Hát én úgy gondoltam, hogy heti 2 napot fogok dolgozni amig a kicsi 5 éves lesz.
A férjemnek heti 1 nap "apáságigyes jár" a gyerek 2 éves koráig. Szóval 1 nap már meg is oldodott, hogy ki fog a kicsivel lenni. Egy napot hetente meg anyósomék bevállalnak.
Szóval igy nem lesz olyan nehéz. :lol:
gabcsi76
 
 


Azt a heti 1 napot ami az apáknak jár itt is bevezethetnék! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Kriszti, hol lehet kapni ezt a vizeletkijelzős pelust és mennyi? Marci a másikat is telepakolta! Remélem lassan nem lesz gond a kakival.

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi! Van itt egy bolt, ahol lehet ilyet kapni, asszem 27 ft darabja, ha 100 db-t veszel. De van egy pelenkafutár szolgálat, de ott drágább, jóval: 36-40ft körül van az ára.

Gabi, utólag is boldog szülinapot!!!

Eni, Isten éltessen névnapodon!

Jóccakát! Pussz: K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Tegnap egész nap jártuk a várost, Lili jól el is fáradt estére, nem volt gond az elalvással! :lol:

Eni,utólag is sok boldogságot névnapod alkalmából! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Írnál címet nekem, hogy hol van pontosan. Tesóm ott tanul, hozatnék vele. Ha nem kell annyi sok, akkor mennyi?

Kép
tokajkincse
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?