Új privát üzeneted érkezett!

Babancs :lol: :lol: :lol: Halkan, de határozottan gratulálok :lol:
huhhh, ezt megúsztad :wink:
mniki
 
 


Mniki!

Köszi! Mire célzol? Gyak. 2. hónap, hogy van pé-m. És április óta próbálkozunk, májusban derült ki a PCO-m, augusztusban a pm.
Ez túl szép nem, ahhoz hogy igaz legyen? Mások évekig próbálkoznak. Mondjuk ami nagyon fura, hogy ilyen nyugodt vagyok. Ezt olvastam a várandósság témában, hogy ez is egy jel. Ilyenkor már össze szoktam szarni magam vizsga előtt egy héttel..most meg lazán vagyok igencsak. Na jön még kutyára dér! :oops:

Ja és UH-s Csajok nagy gratula!

Kép
babancs
 
 


Babancs, mondtad anyukádnak a csabai kolbász mellé a jóhírt? :)
espero
 
 

 
 

Na mire jövök haza a tanításból?

:shock: :!: :shock:

Babancskám, te aztán megszívattad a népet, még szerencse hogy én kimaradtam! :lol: Hát a hőd elég egyértelmű, teszt is az lesz holnaputánra!! Tudsz majd így koncentrálni a vizsgára, mikor majd a petezsákon fog járni az eszed?? :shock: Jajistenem, de izgi!!

Rambóka, szerintem te kicsit félreképzeled ezt a szülést... :lol: Eleve EDA-t csak 2 ujjnál szoktak bekötni, nem előbb! Addig vajúdgatsz te egy kicsikét, de azt nem úgy kell elképzelni, hogy közben már haldokolsz! Ilyenkor még fürdeni, labdázni, lépcsőzni is tudsz. A brutálisabb része 3 ujj után szokott lassan beindulni, pont ezért időzítik ekkorra az EDA-t! Addig olyan 2-3 perces fájásokat képzelj el, ami tök jó mert 1 perc fájás, 1-2 perc szünet, amikor pihensz és semmit nem érzel! Az 1 perces brutál fájások a kitolás előtt sem attól borzalmasak, hogy esetleg élesebbek, hevesebbek lennének, hanem attól, hogy gyakorlatilag már egybefolynak és fogy a lelkierő!

Mennem kell
Vendég
 


Babancs!

Csabai kolbász, mi????
Sétafika, mi meg itt lerágjuk a körmünket?????
Holnapra kéretik hótatom duplacsíkost reggel 7-re ide felrakni, mert Backa megy és megruház!!!!! Vagy országos körözést adunk ki (már most is közel álltál hozzá!!!!)! :lol: :lol: :lol:
Vizsga miatt meg ne izgulj, valahogy majdcsak lesz, de nem hiszem, h. ezek után már fogsz tudni tanulni! De mintha azt mondtad volna, h. már csak ismételsz, nem?
rambóka
 
 


Nemtom felrakni..rosz a gép. A férjem meg nem akar kölcsönkérni a házból. Így NINCS BIZONYÍTÉKOM!!! De ez itt nem a bíróság ugyebár. :lol: Na majd meglátjuk mit lehet tenni az ügyben.

Kép
babancs
 
 


Babancs!

Gratula!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Babancs!
Pedig bizonyítékot követelünk! És arra nem kapsz annyi időt, mint a maira! Ugyanis holnap megyek Győrbe...és beváltom Rambóka fenyegetését!!! :lol:
Különben merre laksz? Merre érdemes figyelnem???

Norka!
Nagyon nagy gratula a honlaphoz, szuper! És mélységesen szégyenlem a pofámat, hogy még mindig nem küldtem vissza a táblát. Igyekszem, ha még aktuális egyáltalán...
backa
 
 


Norka!

Labdázás max akkor lesz, ha viszem apa nagy sárga gerinctornás lasztiját (70cm-es!!!!). (Már mondtam anyunak, jót röhögött! Ő is vizuális típus! :lol: )! Fürdés saját verítékben!!! :lol:
Pécsen ugyanis két szülészet van:
- a Klinika (Öt -azaz 5 - paravánokkal leválasztott (!) :shock: szülőággyal, ahova csak egy hozzátartozót engednek be egyszerre, viszont itt van neonatológia!)
- és a Megyei (természetes szülés 1 db mindennel felszerelt - franciaágy, bordásfal, laszti, kád stb. - szobával, aki kapja marja alapon v. érkezési sorrendben :wink: ! De szülni itt is szülőágyon szülhetsz csak :evil: ! És ha vmi baj van a babával akkor mentőt kell hívni, amivel átviszik az 500 m-re lévő Gyerekklinikára, te meg akkor látod legközelebb, ha már kiengedtek a szülészetről! :cry: )
Én dokit választottam, nem kórházat, úgyhogy vajúdásra marad a lépcsőzés ill. a folyosó hossza oda-vissza akárhányszor! A lasztin még gondolkodom, majd megkérdezem mit szólnának hozzá! :lol:
rambóka
 
 


Sziasztok!

Végre megint gépközelben... Rengeteget rohangásztam az utóbbi időben, egyszerűen nem tudok leülni 10 percre a gép elé, hogy olvasgassalak benneteket.
De úgy látom a legjobbkor jöttem :D

Babancs :D Gratulálok :D a két csík az bizony két csík. De jó :!: . Emlékszem pár hónapja még a pm betegségről sem tudtál most meg tessék :D , növekszik benned egy picúrka :D

Norka :D Nagyon jó lett a honlap, teljesen áttekinthető, ízléses és összeszedett. Gratulálok :D

Kincs :) Örülök, hogy jó dokit találtál, remélem nagyon alapos lesz mikor kivizsgál. Ne izgulj a ciklusod miatt, lesz ez még rövidebb is.

Rambóka, sajnálom hogy ilyen dokival kell küzdened, igazán nem ezt érdemled :? Remélem minden rednben lesz.

Bocsánat akire nem reagáltam :oops: , tényleg sok a meló.

Amúgy ma 10+1 -en vagyok, jövő hét szerdán UH.

Puszi mindenkinek és szép napot :D
nóra1
 
 


Babancs, hát a verésre :mrgreen: :wink:
Remélem nem értettél félre, csak már annyira vártunk a hírrel :lol:
mniki
 
 


Jó reggelt,

Babancs, halkan, de határozottan: JUHÉJJJJ !!! :lol: :lol: :lol:
És majd néhány nap múlva élesben is gratula !!!
Te tudtad már ezt, ez igaz, megmondtad napokkal ezelőtt, hogy terhes vagy....!! De szuper !
Mégis van erre a hónapra kismamánk !!

Kavics, mijjénk a következő hónap !

Szép napunk van ma ! A kolléganőm bejött reggel és azt mondta: Zsuzsa, te fogytál ! És tényleg, ma ráálltam a mérlegre, és a mensi ellenére kevesebbet mutatott, mint legutóbb... jaj, de jó !

Babancs, azért a tesztet feldobhatnád ám képestül.... találd ki hogyan, kell a bizonyíték !
zsizsik
 
 


Köszi!

Dobnám én Zsizsik, de a szomszéd épp gyereket sétáltat..nincs kitől digifotomasinát kérni. Lehet ti nem is látjátok majd. Bár a férjem azt mondta, majd megoldja. Ő mindent megold, a tesztről is ő tehet hehe :lol:

Amúgy nincs tipikus terhes tünetem..nem akarom elkiabálni, de remélem én is hasonlóan leszek, mint Csakegy..legalábbis másfél
hétig még. Érdekes módon nekem a mellem abszolút nem feszül, talán csak nagyobb egy kicsit, derekam nem fáj, nem hányok, nem zabálok (sőt! nincs is nagyon étvágyam), csak egyedül a hasfájás--
na meg tiszta seb az arcom, a sok kis kinyomott patti miatt.

Kép
babancs
 
 


na megjötem a fodrásztól!


Na ugye Babancs!!!! kis pimasz azért rakd fel szeretem nézegetni :D Na de tök jó! Örvendek! ja vizsga kit érdekel én épp pénzügyre készültem valutakígyóval :D

Rambóka! Írj vissza lécci, ha van erőd :(

Ella!
Na ez különb volt azért, a fejembe kaptam szúrit, hogy elzsibbadjak, erre az egész állkapcsom zsibadt.... Egy lepukkadt rendelőben voltam és pasik voltak bent. Egy lapraszerelt tákolmány volt vassal kiegészítve a szülőszék , amire most nem tudnám parányi seggenytyűmet feltenni. A doki nő azt mondta várjuk 1 órát és reped a burok én meg néztem,mi van? mondom és mi van ha valamikalamajka van én nekem itt mütét meg minden kell és a babának intenzív....óóó minek az nem lesz gond. Az előző nő szült ott épp törölgették a furnéllapota gyerekét meg egy köpeny zsbébe tették és felakasztotték a az egyik vas lábtartóra míg megtisztítják az asszonyt, aztán mondtam a férjemnek, naaaa héé én még csak 5 hónapos vagyok ő még nem jöhet!!! Fel álltam és kimentem és felrídtam és menetm WC re és borzasztó volt és a fiam is fent volt rugkapált képzeljétek , érezte ezt ahülyeséget , mi?!

Na Ella...ennyit a szülésről :lol: ez aztán az agyrém

mir
 
 


Úristen Mir,

a frászt hoztad rám.... :twisted: Ahogy olvastam, azt hittem, ez megtörtént veled.... már épp kezdtem kitérni a hitemből, mikor a végén leírtad, hogy ez csak egy álom volt.

Írok én is egy jót, hátha többen rosszul lesztek majd tőle.... 8)

Terhes voltam Eszterrel, kb. félidős, amikor azt álmodtam, hogy körülöttem járkál egy macska. Álmomban fogtam egy botot, és agyon szurkáltam vele a macskát. Az élő macska ott döglött meg a szemem előtt, bele állítottam a botot. Mikor felébredtem, teljesen rosszul voltam magamtól, hogy mégis mi zajlódhat a lelkemben, hogy ilyeneket álmodok ??? Tény, hogy utálom a macskákat, de soha nem tudnék egyet sem bántani. Na ennyit a hülye álmokhoz...
zsizsik
 
 


Zsizsik!

:D :D

Megítélésem az álmodról, hogy a bab :shock: ádat védted!!!

mir
 
 


BABANCS!!!!

Éntuttam éntuttam én tuttam!!!!!!

Mos egy halk gratulát küldök, és majd akkor fejtem ki bővebben egy dokika is megerősítette, de mellé még kapsz egy

NAGYON HANGOS EJNYE-BEJNYÉT!!!!!! Nem tuttam egészvégig koncentrálni a suliban!!!!! hogy tanulom meg igy a szépséges francia nyelvet!!!!!! szanaszét izgultatsz!!!! ráadás ulk ez a nyamvadék babanet is pont ma lassúbb a csigánál!!!

emlékszel nemrég még azon agyaltál, hogy hogy fogsz tudni igy teherbe esni hogy bejött a képbe a pajzsmirigy is! azt közbe má babás voltál tulajdonképpen :D :D :D
krumplis pogácsa
 
 


Jaj gyerekek, ezektől az álmoktól el vagyok szörnyedve... :x

Ráadásul én imádom az állatokat... kész vagyok.

Innen jut eszembe, anyám kitalálta Bogi 1-2 hetes korában, hogy a macskánk odament a kiságyához meghallgatni a nyüszögését, és ő szentül meg volt róla győződve, hogy villogott a szeme és leendő zsákmányát vélte felfedezni a gyerekben. :shock: :? Tudom, hogy Luca soha nem tenne ilyet, meg inkább le se szarja a gyereket, de ezzel sikerült a bizalmatlanságot elültetnie bennem. Szegény makka! esélye sincs az anyai féltéssel szemben.

Egy órán belül érkezik a kedves mai látogatónk. Szemezek a sörrel hogy tompítsam a berzenkedő énemet. Gondolkodtam rajta, hogy azt tettetem, hogy elkapott a fosás és ki se tudok jönni a WC-ről ajtót nyitni. Vagy valami ilyesmi. Nagyon kéne valami mentő ötlet.
:?
Vendég
 


Babancs!
Így ismeretlenül is nagyon-nagyon gratulálok. El tudom képzelni, milyen boldog vagy. Tessék! Ennyit számít, ha valakinél időben kiderül a PCO.
Boldog kismamik! Az én kórházamban semmilyen fájdalomcsillapítás nincs. A szülésznő azt a légzésvalamit javasolta, de f...gom nincs hozzá. Nem tudtok egy gyorstalpaló honlapot légzéstechnikához???? Vagy egy gyors leírást?
Vera
verona
 
 


Mir!

Mivel kapcsolatban írjak vissza???? Bocs de nem vagyok képben teljesen! :oops:

Rémálmokkal kapcsolatban:
Nekem egy-egy éjjel úgy 2-3 is volt eddig, főleg akkortájt, amikor Mütyűrke a magasugrós időszakát élte! Szerintem éppenhogy a babák mocorgása generálja a rémálmokat, mert nem tudsz olyan mélyen bealudni, hanem végig az álmodós alvási fázisban lebegsz és onnan is ébredsz, mert pl. pisilni kell!
Nagyon szar így ébredni!!!!! De ált. délelőttre el is felejtettem, h. milyen marhaságot álmodtam!
rambóka
 
 


Köszi a grat-okat!

A férjem most küzd a teszt felvitelével..de a szomszéd gépe, és nem akar összejönni.

Kép
babancs
 
 


Norka, nem bújhatsz el az anyós elől.... :lol: :lol:

Igyál egy pohár sört, ártani biztos nem fog ! És csak azért is legyél vele tünci-bünci kedveske, így teljesen zavarba fogod hozni...!

Ne ijedj meg, tényleg soha nem tudnék kinyírni így egy macskát, bár nem szeretem őket, én nagyon kutyás vagyok, pici koromtól kezdve.... ! Engem is megdöbbentett annó az az álom, és főleg azért, mert én arra gondoltam, hogy a tudat alattim nem akarja még ezt a gyereket és ezért küzdök álmomban mindenféle "szörnyekkel".... és a saját kegyetlenségem - amit álmomban éreztem - ez volt a legrémisztőbb az egészben....
De szerencsére csak egy álom volt. :roll:
zsizsik
 
 


Kép

Kép
babancs
 
 


Babancs,de jó!!Gratula!!
Olyan jó olvasni,hogy ennyien kismamák vagytok!!! :wink:
pimó
 
 


Ez teljesen pozitív!!! :wink:
pimó
 
 


Hála a férjemnek, asszem még látható is..kellett egy kicsit a kontraszttal, meg a fényerővel bűvészkedni. (de a csíkot nem ő kreálta :) )

Kép
babancs
 
 


Hát babancs... alaposan bekaptad a legyet :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hatalmas gratula :D :D :D :D

(én ma bejelentettem a hírt a munkahelyemen... elég pozitív volt a fogadtatás, a nagyfőnök kissé lesokkolódott, a kisfőnök csak zavarba jött aztán vigyorgott, két kolléganő meg felüvöltött, hogy ők tudták...)

SKACOK... KI A KÖVETKEZŐ?????? NEMSOKÁRA MINDENKI SORRA KERÜL ÁM...
Vendég
 


Babancs, ez egyértelmű :lol: Most már hangosan is gratulálok :!:

Én kezdek aggódni, megint barnázok :( velem ilyen csak a méhenkívülinél fordult elő. most mi a nyavaja van ?! Esküszöm, holnap csinálok egy tesztet :mrgreen:

Volt valakinél ilyen mensi utáni barnázás ?????
mniki
 
 


Babancs, ez atombiztos, hogy tutiterhes csík !!!!
ÉJJEN, ÉJJEN!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zsizsik
 
 


Babancs!
Már csak azt nem értem, mi volt itt bizonytalan???? :lol:
Nagyon-nagyon gratulálok! :lol: :lol: :lol: Ezt bizony összebűvészkedtétek!

Csakegy!
Ha van még hely, szeretnék feljelentkezni a KÖVETKEZŐ-k közé! :lol:

Mniki!
Nekem előfordul. Előtte egy pici, a végén meg néha egy picit több barnázás. (nem reklamálok, 28 napos ciklusnál nekem kusss! :lol: )
backa
 
 


Backa : tudod engem az idegesít, hogy most vagyok a 12. napon és múlt héten kedden "elmúlt" a mensim :? Ez vajon hormonális ?
A vetélés utáni első mensim viszont erősebb volt, több napig véreztem, de utána nem volt ilyen maratoni barna.
Na, befogom, mert csak nyafogok :oops:
mniki
 
 


Csakegy, én is, én is, én is.....!!! A következő hónap kellene nekem is !!! És mongyátokcsak, hogyan kell eztet a kétcsikot odacsinyálni ??? :lol: :lol: :lol:
zsizsik
 
 


Mniki, ha pé környéki barnázgatás, akkor az állítólag hormonális eredetű.
zsizsik
 
 


:))))

Szerintem a következő kör se lesz rossz...

Az eddigi jelentkezők:
backa, zsizsik... de ott van még Kavicska is és a többiek...

Azt hiszem ha egy orvos (nőgyógyász) olvassa ezt a topikot azonnal "megtér" és elvakult metformin-hívővé válik :twisted: :twisted: :twisted: (igaz, babancsnál más segített de ott is a korrekt kivizsgálás volt a dolog kulcsa... és az annak megfelelő gyógyszerezés az eszement hormonozás helyett...)
Vendég
 


zsizsik: asszem szexelni kell hozzá :twisted: :twisted: :twisted:

(jó helyen, megfelelő emberrel és jó időben persze :) )
Vendég
 


csakegy: miért :evil: :evil: ???

Én csak viccogok, mert olyan jó kedvem van..... :roll:
zsizsik
 
 


Mniki!
Nekem a 12. napon nem volt ám má semmi! Most igen hosszúra sikreült, 7 napig tartott, de a 7. már barnázás volt.
Ja! És nyafogj csak szépen, azért írkálunk, hogy a nyavalyáinkat (is) kibeszélhessük egymással!

Zsizsik!
Üdv a jövő havi pozitívok klubjában! (most alakítottam meg!)

Csakegy!
Ha a szexen múlna, én most 8as ikrekkel lennék terhes (ezután a hét után :shock: :lol: )
Szóval szexelünk annyit, mint az állat, de más csinál nekem gyereket! :lol: Remélem!

Metformin :
A múlkori 230 helyett úgy néz ki 160-170 körül megvan a stimum. Szerintetek miért?? Csak nem az a haszontalan metformin? Ne is írja ám fel senki, úgysem használ! :evil: :lol:
backa
 
 


zsizsik: hát... egyszer az indexen olvastam, hogy egy nő azt kérdezte a nőgyógyászrovatban, hogy lehetséges-e, hogy ha egy fecskendőbe felszívja az anyagot és úgy belövi magának úgy is menni fog a dolog (a dolog poénja, hogy férjnél volt... csak ha jól sejtem valahogy nem akart működni köztük az a fránya szex...)

Végülis... :twisted: :twisted: :twisted:

DIY gyerek :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


backa: ez azért elég durva árkülönbség... és mindez egy filléres gyógyszer miatt... döbbenet :shock:

Nagyon szurkolok!!!!! (Hát... azért a megfelelő időnek és helynek azért Nálad is stimmelnie kell... nem? :) :) :) )
Vendég
 


Ez tiszta biológia. Backa Te mondtad, hogy így nem lehet gyereket csinálni, ha az ember tudja, hogy most képes rá, mert ovulál?
Hát úgy tűnik, ÍGY KELL GYEREKET CSINÁLNI! Nincs ebben semmi misztikus (mármint a műveletben) :lol: , sokkal inkább az aztán létrejövő kis egyed a csoda. Mi legalábbis elég célirányosan nyomultunk, nem volt se gyertya, se 1 órás előjáték, és csak "apa" élvezett...

Kép
babancs
 
 


Rambesz! Írom is! idézem magam... Egyébként aranyos tőled, hogyálom terén is megerőltetted magad :P
Ja és a szülésről annyit, hogy én nagyon cserélnék veled időben, ha most kéne mennem szülni....

Rambóka!

Miért kérdéses a császározás vagy a normál szülés?Te szeretnéd? A doki akinél szülsz miért várja a prof. válaszát? Bocsha lemaradtam valahol, de érdekel.....

bababncs!

Azzanyát öregem ez igen , de jó ezt látni..... frankónéró :P

mir
 
 


Csakegy...... igen, néha még meg kell döbbennünk az ilyen hülyék hallatán..... ennél már csak a szeplőtelen fogantatás tűnik hatásosabbnak, bár arra azért elég sokat kellene várni..... :lol:

Backa: mitől függ az ár ?? :shock: Nem értek hozzá, bocsi, ezért kérdezem.
zsizsik
 
 


babancs: én képtelen lettem volna arra, hogy CSAK a babaprojekt miatt szexeljünk... nuku előjáték stb. .. Nem véletlen, hogy a feltételezett PÉ napján nálunk nem volt semmi... mert csak akkro csináltuk ha jól esett... nem akartunk belefásulni a projektbe... (na jó... a motiváció egyértelműen nagyobb volt és az ember akkro is kísérletet tett rá amikor eredetileg nem tervezett szexet aznap estére... de nem is egyszer volt, hogy azt mondtam, ez akkor sem menne úgyhogy inkább felejtsük el...)
Vendég
 


Télleg szex is kell hozzá??? :shock: :shock: :shock:
Pedig nekem aztatat monták, h. a gólyanéni hozza! :lol: :lol: :lol:
Igaz kicsit gyanús volt a januári teherbeesésem emiatt, nade Szűz Máriának is csak összejött vhogy nem????? (mélyen hívőktől elnézést!)

Babancs!

De jó, h. a pajzsmirigy gyógyszer is ilyen gyorsan hoz eredményt!!!!! Te kis pánikbeteg! :lol: :lol: :lol:
(Az igazi pánikok ezután jönnek!!!)
Béta blokkolóra kérdezz rá!! Szerintem már lehet, h. nem is kellene szedned!!!!!!! :!:

Csajok!

Nem kellene az OEP felé beterjeszteni az eredményeinket????
Mert hátha rájönnének, h. jóval olcsóbb egyel több, de végre célirányos hormonvizsgálatot kifizetni, majd a pár száz v. ezer Ft-os célgyógyszert megtámogatni, mint a lombikok többszázezer Ft-os költségeinek nagy részét állni!!!!!
rambóka
 
 


Köszi, Csakegy!
A hely-idő az bizony itt igen szigorú! Konkrét időpont! :lol:

Babancs!
Azt nem én mondtam! Asszem! Ha mégis, azt úgy értettem, hogy izélni nem volt jó, mikor parancsba adták a Kaáliban. Mert rá volt írva a papírra, hogy "ekkor és ekkor célzott házasélet".
Gondolhatod, hogy hiszek a biológiában, ha lombikozni járkálok! A mi ügyünk még annyira sem misztikus, mint a tiétek. Múltkor beülti után kérdeztem a papát, hogy "neked is jó volt, szívem?" (ott ült a fejemnél, mikor benyomták az embriókat)
Ja! És amikor nekem uh-vizsgálófejre erősített tűvel szívják le a tüszőket, addig a papa egy szexi piros szobában "élvezkedik". Most mondd meg, van igazság a földön? :lol:

Zsizsik!
Amit most írtam, azért ez már majdnem a szeplőtelen kategória! De amit előtte műveltem, az nem ám! De tegnap megvolt a búcsúest, mert spórolni kell péntekre. Hááát, nem lesz könnyű! :lol:
Az ár attól függ, mennyi szurit kell venni, hogy elegendő számú érett tüszőt produkáljak. Nekem nem keveset.(így is kell napi 5 db) Viszont a múltkorinál jobban reagálok a szerekre, úgyhogy ezt határozott javulásnak tudom be. Arról nem beszélve, hogy most spontán mensire indult a program, januárban meg egy nehezen kierőszakolt megvonásos vérzésre. Ez sem mindegy. Nem akarom elkiabálni, de eddig olyan flottul ment minden.
backa
 
 


Mir!

Azthittem már elég részletesen leírtam tegnap és ma! :cry:
Olvass vissza lécci! Ha még mindig nem tiszta, akkor megírom priviben, de a csajokat már nem akarom ezzel terhelni!
Most örömködés van!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Egyébként nekem is jobb a hangulatom, mert felhívtam a helyi kardiológust és pénteken 3-ra vár!!!! A többit meg majd ott megbeszéljük vele!
Holnap megyek NST-re délben, talán sikerül élőben is megnézni a szülőszobát, meg a gyermekágyas osztályt!

Na mostmár tényleg megyek varrni, mert sosem készülök el a HABA-s játszósszőnyeggel!!!!
http://www.dione.hu/index.php?cPath=22_ ... a5f3c6c3ca
(A 2.-hoz hasonlót szeretnék csinálni!)
Két napja nem csinálok semmit, kéne egy rabszolgahajcsár ostorral a hátam mögé, mert így csak folynak el az órák!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:
rambóka
 
 


Babancs!
Most olvasom a béta-blokkolót!
Én is szedtem (Betalocot), és a punkciós altatásnál a dokinő nem volt észnél, hogy még mindig szedem. Két nap alatt le kellett állnom vele. Mire a beültire mentem, nem szabadott szednem. Majdnem megdöglöttem, olyan rossz volt. Aztán egyszercsak nem volt már semmi bajom. Szerencsére nem kezdtem újra, és azóta is csak néha van, hogy kéne. Utánanéztem alaposan a dolognak, de nincs a világon olyan béta, amit lehetne szedni terhesség alatt. Átmegy a babába és lelassítja az ő szívverését is, meg a keringését, így a fejlődését. Fokozatosan (!) hagyd abba.
backa
 
 


Hajrá Backa, gondolj arra, hogy ezután is flottul fog menni minden, és tudod: a következő kör a miénk !!! :lol: :lol:

Rambóka, örülök, hogy valaki más is megnéz és nem kell várnod ennek a majdnemmegmondtam milyen orvosnak a kegyeire....
zsizsik
 
 


Rambóka: szabásmintát please!!!!!

Babaruhákhoz is jöhet!!!!

Lustakötéssel babapulóver is jöhet... meg sapka... meg takaró :))))

Asszem ha sikerül januárban elmennem táppénzre ezzel fogok szórakozni...
Vendég
 


Sziasztok!
Most hívtam fel a dokimat és elég szar a hormoneredményem:((
Minden jó, kivétel az LH/FSH-m. FSH 7,0. az LH 18,0:((
Majd megyek hozzá. De ha az inzulin rendben van, akkor sem szeretnék műtétet:( Beparáztam:((.
Mondjatok vmi biztatót:)
Üdv mindenkinek! Főleg a pozitív teszteseknek:)
D
dimet
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?