Lassan egy órája olvasok, és megint nem tudom mit kinek akartam....
Nagyon boldog hófordulókat!!!
Atyaég! petike is már 5 hónapos! Pedig ő volt a legkissebbünk, amíg Zsódajumamék nem pártoltak át hozzánk....
És Beni....a nagyfiú...és Noki is...fél éves....nem is értem hova tűnt az előző két évszak....ti tudjátok????
Mamacka, és Ádámok, nagyon boldog Névnapot!!!!
Akkor ha jól vettem ki a jelzéseket - akkor
TALI CSÜTÖRTÖKÖN A NÉPLIGETBEN A PLANETÁRIUMNÁL 12.00H-KOR
Tücsökmami,
ementáli
Naná hogy megyünk!!! Előtte beszélünk.
Satine,
köszi. Mi is a Kozákba akarunk járni, nem megyünk majd együtt?
Szerdán elmennénk mi is veletek megnézni. rendicsek?
Eszti, aztán beszámolunk, és ha gondolod, akkor ti is csatlakozhatnátok...Na?
HRV....akkor most felülröl tekintgeted a jónépet az utakon....szép....de legalább biztos kerekeken gurulsz....
vagy a HRV az nem a terepjárók közé való?
Natasa, jöttök csütörtökön? Akkor esetleg csatlakozhatunk mi is pénteken? Bár ha sokan vannak akkor is megéri? Télleg, mennyibe kerül ez a ringató? nem emlékszem, mit mondtatok...már megint...
Coolasa, Nokizni én is akarok ám csütörtökön!!!! Mert annyira cuki!!!! Szóval legalább addig kell maradnotok, amíg MArci vagy eljátszika többiekkel, vagy elalszik. Az anyukáján meg a fényképeken is itt vigyorgok! A fényképeken szintén tök olyan vagy mint a hsz-eid. meg élőben is...
Mancs,
ez a szomszéd nő.....ne haragudj meg érte, de én itt nagyon röhögtem rajta....ez nagyon gáááááz!!!! Remélem télleg elvitte a mentő....
Amikor gyerek voltam, akkor voltak hasonlóan gyagya szomszédaink. Az egyik csapdákat állított fel közterületen (hegyoldalban) és a legjobb barátunk kutyája is belelépett - eltört a lába. (Samunak - a mi kutyánk - meg lett tiltva hogy arrafelé menjen, csak ezért nem lépett bele). A másik meg ivott, és azért is utáltam - gyerekfejjel meg pláne - mert a kiscicákat mindig a kertjében egy hordó vízbe beledobta, és ott fulladtak meg szegények...gyűlöltem érte...csak akkor köszöntem neki, ha anyuék is látták, de volt hogy még akkor sem... Na ez a két szomszéd egymást is utálta, és egyszercsak az egyik megkéselte a másikat. Olyan dilis emberek vannak....
Sasha,
az a kisfiú, aki 1,5 órán át sírt, annak nem volt ott az anyukája? Hát hiszen ha 2 hete szokik be, akkor már nem kellett volna még ott legyen vele? Jaj, én annyira sajnálom amikor egy kisgyereknek ennyire hiányzik az anya.
(még mindig le a kalappal a 3 gyerek miatt!!!)
Jucus, Zsódajumam, ezt nektek is mondom ám....egyszerűen büszkék lehettek magatokra, mert 3 gyereket (Jucus, meg más 4-et!!!) nevelni, az már valami!!! És egy komoly! Az ha az ember éjt nappallá téve dolgozik, - olyat is csináltam már - az bizony kismiska a gyerekneveléshez képest. De ennél szebb szakma nincsen ám, a tuti!!!Érdekes, amikor óvónő voltam, akkor is csak este vettem észre, hogy mennyire fáradt vagyok....e
Ja, Jucus, hányra mész 5-én? hogy akölülre kérjek időpontot én is...az milyen nap? remélem du mész....vagy viszed Bogit is?
Anyuék Budaörsön laknak, de tavasztól októberig általában lent vannak Sarudon, és csak apu jön fel egy héten egyszer amikor dolgozik. Olyankor ő beugrik hozzánk, szóval őt MArci gyekrabban látja, de anyu mivel általában lentmarad, ezért csak ritkán találkoznak Marcival.
Mellszívóval igazatok van. Egyrészt addig akarom Marcit szoptatni, amíg csak lehet, másrészt, meg ha lesz 2. akkor télleg kell....
Nna most jól rábeszéltetek Ilbával. Nem tudtok eladót, óccsóért?
Dia, nagyon szépek lettetek....álunk soha nincs rend....csak addig amíg takarítok....10 perc múlva már kupi van.
A szekrényeket nyitogatjuk, a fiókokat kirámoljuk, a játékok szanaszét....
De remélem eljön azaz idő is, amikor majd a helyérepakolás is izgi játék lesz....
Akkor most GYED mellett nem is lehet dolgozni? Pedig januártól 4 órát akartam itthonra vállalni...
Részletezd már egy kcist ezt a dolgot lécci...vagy tudod mit, majd csütörtökön elmondod, hogy van! Köszi!
Viszek én is bébikajákat, meg van liberonyuszink, és tejpépünk is.
Ilba,
ez a Beni!!!! Látod, és milyen jó érzés ez neked!!!
Tök jó olvasni ilyet. (esküszöm könnybelábadt a szemem....márcsak a kitartásod, és az egész hozzáállásod miatt is....!!!!Garatulálok!)
Na jó abbahagyom mára, mert már kicsit leragadnak a szemeim (jut eszembe, mostanában MArci állandóan 2 újjal próbálja megfogni a szempilláimat, és ez ritkán sikerül neki, viszont a szemembe tök jó gyakran belenyúl.... édes pofa...
) megyek csicsikálni. (ja és tud fütyülni!!!
)
Ja és ő is megkapta első cipőjét!
(ill. kettőt...egy kintit, meg egy bentit. Egyenlőre szoktatjuk, mert nem nagyon bírja még kezelni. Nehebben áll fel benne, meg nem tud annyira lábújjhegyre állni...most még csak egy-két órát van rajta napona.)
Na jóéjt, akkor csütörtökön tali!!! De jó!!!! És ott lesz Noki is....Hurrrráááááá!!!!
Na csövi, jó éjt nektek!!!