Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kinél, hogyan telt az első nap az oviban?

Davallia!
Gratulálok a lánykádnak! Nagyon szép neve van! Ez becenév vagy "önálló"?

Pontosan mennyi idő lesz a két gyermek között nálatok?

kbetti!
Kösz az MM infót :D

Panka!
Neked is köszi az infót!Most már teljesen képben vagyok :D
Én óvodapedagógiát tanultam. Óvodából jöttem gyed-re és oda vágyom naggyon vissza.

Van a rendelhető "norbi kajáról" valami a neten? Nem tudod véletlenül? Bár tartok attól, hogy itt a világ végén labdába sem rúghatok. :cry: Hiába rendelnék, ha nem hozzák ki :twisted:
ez a -7 kg mennyi idő alatt ment le?

További szép délutánt mindenkinek!

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Megvolt a turkálás. :) Mire 8 előtt odaértem a Szeles utcára, már vagy százan várták a nyitást. Mikor kinyitották az ajtót, egymást lökdösve, taposva rontottak be az emberek. :? Mától már nem 600 a hétfői ár, hanem 800. Rengeteg ruha van, nagy dobozokban, abból kell turizni. De nincs válogatva, úgyhogy elég nehéz volt. Lórira nem is találtam csak egy kis nadrágot. Valahogy a gyerekruhák nem akadtak a kezembe. Volt egy cuki kis kötött poncsó, kislányra való. Dehát vissza kellett dobni. :D Végül vettem egy átmeneti kabátot, 5 pulcsit, 1 mellényt meg Lórinak a gatyót és ez 3200 ft volt. Aztán voltam még a Corvinon, a vállfás turiban, az is hatalmas, ott van próbafülke is. Itt is sokan voltak, mert mától van új árukészlet. Itt már drágábbak a cuccok, egy Next felső 1190 volt. Még a cédula is benne volt. Adidas nadrágot láttam 3000-ért. Rengeteg ruha van és itt jobban lehet válogatni, de drágább is.

Panka, -7 kg! Ez nem semmi! Ügyes vagy. Tavasszal én is csináltam, nekem is bejött az update, fogytam tőle. Lassan ismét el kellene kezdeni, még pár kg jó lenne, ha lemenne. Nem értem, miért írják elő, hogy milyen cipőt vigyél?? :roll: Az MM pontosan kezdődik? Mert mi a busszal kb. 10-re érnénk oda.

Delice, boldog névnapot Rebekának!

Marika, köszi az infót a börzéről. Nekünk leginkább a babakocsit kellene elpasszolni. Már mióta hirdetem, de semmi. :cry:

Hazajöttek a fiúk, megyek eléjük!

Sziasztok!

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Anita :)
Ároktőn van most óvoda? Gondolom elég kevés a gyerek.
www.norbifutar.hu - itt találsz infokat a rendelésről. Az a -7kg úgy jött össze, hogy valamikor május táján elkezdtem járni tornázni, meg végigcsináltam a házipatikás fogyókúra programot, nyáron próbáltam nem visszahízni a leadott kilókat, a nyaralás alatt meg még fogyni is sikerült :), a norbis ebédet kb. 1 hónapja kezdtem el hozatni, és úgy, hogy mellette nem csinálok semmit (reggelire eszek rendesen, a vacsira próbálok odafigyelni) ez idő alatt kb. 2,5kg ment le. Igaz, hogy van is miből lemenni :( de azért még Molli elég intenzíven szopizik, min. 5× egy nap, így nem merem drasztikusabban.

Dodus :)
MM: azért egy kis csúszás szokott lenni, de igyekeznek pontosan kezdeni, mert az óvonénik utána sietnek dolgozni.
Ha úgy gondolod szívesen felrakom a babakocsid a honlapomra, hátha...

Zsuzsa :)
Régen írtál, jól vagytok?

Többiek :)
Gyertek írjatok, lendítsük fel egy kicsit a topikot :)

Puszi,

panka
 
 

 
 

Sziasztok!

Már annyit írtok a turiról, hogy esküszöm egyszer én is elmegyek egy ilyen helyre. Még soha nem turkáltam, ezért eléggé ódzkodom tőle. Meg egyébként ruhamániás vagyok, úgyhogy nekem nagyon fontos mi van rajtam,(nem márkára gondolok) Úgyhogy kissé fenntartásaim vannakk a használt ruhákkal.

A norbi Update nekünk is bejött. Nekem a párom fogyott vele. A lényege nálunk az volt, hogy a tartalmas vcsik helyett, natúr húsokat sütöttem különböző fűszerekkel, amitől jó ízük lett, és ehhez valamilyen salátamixet vettem.Jól lehet vele lekni, de mégsincs úgy tele az ember gyomra.
Egyébként ma kezdem el újra az edzést.Egyből veszek is egy bérletet, mert másképp lusta vagyok. Én most fogyni nem szeretnék, csak jó lenne, ha az a kis állóképességem, amit már szereztem, megmaradna.
Lesz valamikor tali.Már olyan szívesen megismernélek titeket.Na meg a csemetékkel is eljátszanék.

Puszi nektek

Ui.:Pankának igaza van, írhatnátok jó sokat.

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Panka!
Nehogy már megvedd neki a szandálcipőt, csak azért!
Nem írhatnak elő semmit, maximum javasolhatnak.
Én a nyári kinti szandiját vittem be neki (azt jövőre úgy is kinövi, így meg legalább elhordjuk).
Ruhát úgy oldottam meg, hogy bent abban van, amiben viszem, kintre van kinti melegítő, pulóver, amit nyúzhat (nem kár érte), és tettem be váltás nadrágot, bugyit az esetleges balesetek utánra.

Ádám első nap nagyon ügyes volt. Nem volt sírás, csak pár perc nyafi valamikor nap közben, úgyhogy ma már bent is alszik.
Ettől csak azért félek, mert sajnos mostanában megint mindig bepisil alvás közben, tegnap is két ágyat áztatott el 3 óra alvás alatt,de még arra sem ébredt, hogy áttettem a pisis ágyról a másikra.


Az Update nekem is bejött amíg csináltam, de sajnos abbahagytam, és vissza is jöttek a kilók. :(
Talán újra el kellne kezdeni.

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Dodus!
Hááát, nem hoztad meg a kedvemet :D ! Tömeg is van, messze is van, még az árát is felemelték...
Én most fitness ebédet rendelek (mától), azt esszük ketten Gerdával. Úgyhogy a leves kimarad

Panka!
Textilfilcet a centrumban vettem. Nem tudom, hogy a papírosztályon, vagy a rövidárun, szóval valahol fent középen. Volt mindenféle színű. Igaz, ez két éve volt.
A nyaralás nagyon jó volt. Egyszer volt egy nagyobb eső, de a zöme éjszaka jött. 2,5 kilót híztam az egy hét alatt. Az elején volt egy kis gond, Matyinak 39 fokos láza volt az indulás reggelén. Úgy látszik nálunk ez már hagyomány, a Balatonra Gerdát vittük lázasan. Úgyhogy annyi gyógyszert vittem, meg hoztam haza, pár évre elég is lesz :D !
Műa. fésüre három hete vadászom. Igaz nem nagy aktivitással, eddig száz forintos boltban kerestem, de a többiek gyorsabbak voltak és már elfogyott, ahol néztem. Lehet még kapni tisztasági csomagot egyben, de Gerdának a fésűn kívül mindene megvan, úgyhogy kivárom a fésűt, még van majdnem négy hónapom. Szerintem nézd meg ezeket a boltokat, valahol biztos lesz még.
Nálunk úgy van, hogy viszem egy ruhában, ott átöltöztetem. Amiben viszem, megy a zsákba. A kinti ruhájuk a polcuk alatt van műa. kosárban, mikor kimennek átöltöznek. Aztán vissza. Aztán ebéd után megint átöltöznek pizsamába és abban alszanak. Aztán vissza a bentibe, vagy kintibe, attól függ kimennek-e. Szóval jó sokat öltöznek :) .
Jövő héten már megyünk MM-re, most elment az időm, nem értünk volna oda.

Emese!
Majd számolj be, hogy telt az alvás!

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok!

Tényleg lassan csordogálnak most az írások. Suli, ovi kezdések kissé elveszik a mamik idejét:)
Nekem 2 gyermekem iskolás, így tegnap is, és hétfőn is szülőin csücsültem, nem beszélve a felszerelések beszerzéséről.

Dalmuska lányom jövő héten féléves, még szinte csak szopik, nem rég kezdtük a barackot, almát, és egyszer kóstolt tejpépet is. Eddig minden nagyon ízlett neki.
Jó baba, ügyesen ül és nagyon érdeklődő minden iránt, olyan cuki, ahogy felismer minket családtagjait egyből széles mosolyt kapunk.
Egy kis "gondunk" van csak: éjjel egyre többször kel fel (4x,5x) és ilyenkor csak cicivel lehet visszaaltatni és ha már ott van, hát jóízűen eszik is. Na de ilyen sokszor!
Több "okos" szerint éhes a gyerek, nem elég neki az anyatej.
Ezt nem igazán osztom, mert napközben nem követeli a gyakrabbani evést, éjjelente szerintem inkább vigasztalódni akar, mindenesetre elég fárasztó, pláne, hogy reggel kelni kell és rohanni a nagyokkal a suliba.

Van még bio piac a technika házánál cspénteken? Dalma első főzelékeihez ott akarok vársárolni, de a Sárga csikónál szombaton nem volt.

Szeretnénk úszni járni (ismét) Szikszóra a nagyobbakkal + ránk is ránk férne egy kis mozgás, majd egy éve voltunk utóljára. Jár valaki, mi ott a helyzet mostanság?

Mindenkinek szép napot kívánok!
Teszek fel képet a gyerkőceimről


Kép
Kép
Kép

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Betti!
Képzeld, nem volt tegnap semmi különös az ott alvásnál. Még be sem pisilt (pedig előző nap otthon kétszer is álmában).
Ma reggel is rendben bement, nem volt gond. Nagyon meg vagyok elégedve.
Nálatok az öltözködés tényleg nem semmi. Mi nem is használunk pizsit bent, csak a nadrágot meg a szandit veszik le róluk, kisbugyiban pólóban alszanak.
Most még nem viszik őket az udvarra, mert még ismerkednek, és nem akarják őket a többi csoporttal összeengedni az udvaron. Gondolom, hogy egy két nap és már ki fognak menni.
Ma viszon tornaórájuk lesz (van az oviban 2 tornaterem is).

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Emese, gratulálok az ügyes nagy fiadhoz! Ilyen legyen a folytatás is! :)

Fésű után kutatók: bár nem tudom milyen fésű kell, de illatszer boltban biztos van, vagy baba boltban is.

Betti, nem akartam elvenni a kedved! :lol: Én azt hiszem megyek máskor is. Csak már rutinosabban. Fitness ebéd? Biztos jó lesz. Nekünk muszály a leves, mert Lóri is és én is szeretjük. Nálunk anélkül nem ebéd az ebéd. :P

Panka, megköszönöm a felajánlást és élek is vele. Majd küldök fényképet a kocsiról és leírást is. Köszi!

További szép napot mindenkinek!

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


MM: Valaki meg tudná mondani hogy lesz e MM Diósgyőrben? Ma bementem az ADyba és mondták hogy még nem tudnak róla semmit, de okt 20tól belső felújitás lesz és év végéig be lesznek zárva. Mi itt lakunk Diósgyőrben és szeretném elvinni Hannát hogy már de nem alszik de a lehető legközelebbre vinném. Esetleg más hely ami közel van hozzánk? Vagy irjak Krisztának emailt?

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok!

Na tegnap mi is elmentünk az oviba. A szülőin azt mondták, hogy majd ottmaradhat a szülő így mi erre készültünk. Ezzel ellentétben mikor odaértünk azt mondta az óvónéni, hogy a vezetőóvonő úgy döntött, hogy nem lehet ott a szülő, adjunk egymásnak puszit és menjen Beni homokozni, 1/2 óra múlva menjek vissza érte. :? Na erre Beni úgy elkezdett sírni. :( Azt mondta az óvónéni, hogy akkor ne erőltessük, menjünk haza egyébként is sok gyerek van. :? Így hát eljöttünk. Ma is elmentünk, az elején még volt egy halvány kis szájgörbítés, de ment játszani. :) Egy óra múlva kellett mennem érte, észre sem vette, hogy ott vagyok úgy játszott. :) De a vezetőóvónő most meg azt találta ki, hogy holnaptól már az udvarra nem mehetnek be a szülők, hanem fel kell vinni a csoporthoz a gyereket, dadusnéni vissza lehozza az udvarra, aztán mikor megyünk érte fel kell menni szólni a dadusnéninek, ő lemegy a gyerekért és felhozza hozzánk. :x (Szegény dadusnéni, lépcsőzhet) Miért kell így túlbonyolítani a dolgokat?
Azt mondja tegnap azért nem akart ottmaradni, mert nem voltak lányok. :D Meg megkérdezte dadusnénitől, hogy hol lakik a bárányhimlő? :)

Zsu :)
Én is tegnap kezdtem el újra tornára járni, már teljesen hiányzott :)

Mse :)
Nagyon ügyes Ádi :) Nálunk meg pont az udvaron megy az ismerkedés :) Igaz itt minden csoportnak külön udvarrésze van.
Tornázni jársz még?

Betti :)
Fésűt megoldottam :) Eszembe jutott, hogy anno kaptunk bébi hajkefét amihez volt fésű is, szerintem az tökéletes lesz. Holnap megveszem az ágyneműt, párnát és akkor már csak az oviszsákot kell megvarrni :) Nem kapkodom el a dolgokat. :)
Pizsi itt nem kell, esetleg a nadrágot veszik le róluk, azért gondoltam, hogy kintre csak kéne valami külön ruha. Na de majd kitapasztaljuk :)

Rita :)
Már fél éves a nagylány, hogy rohan az idő :) Jártam ma Szirmán, láttam a turi tábláját, már lassan csak eljutok, az ovitól nem lesz messze :)
Biopiac nem tudom, hogy van-e, mindig du jut eszembe, hogy el akartam menni. De szerintem a héten vagy a jövő héten meg fogom nézni :)

Davallia :)
Lehet, hogy lesz más MM időpont is :)

Dodus :)
Mi is levesesek vagyunk :)
Várom majd a fotót.

Búzaszem :)
Úgy néz ki, hogy jövőhéttől lesz MM Diósgyőrben, a Papírgyárnál valahol. Bővebbet sajna nem tudok. A Városház tér nagyon messze van nektek?

Puszi,

panka
 
 


Panka :)
Melyik ez az óvoda, ahová Benit írattad? Csakhogy messze elkerüljem majd két év múlva...nagyon faksznis helynek tűnik, de a vezetőóvónő tuti hülyére veszi a népet...
szerintem én borzasztó anyuka leszek, utálni fognak az óvónők, tanító nénik, mert nem bírom, ha hülyére vesznek, vagy értelmetlen, következetlen dolgokra akarnak rávenni.
Egy óvónő ismerősöm egyébként azt mondta, hogy leginkább a szülőket kell vigasztalni a folyosón, nem a gyerkőcöket, ők nagyon gyorsan beleszoknak.
Persze, most még könnyen beszélek, mert Hanna csak 15 hónapos, de én ezzel a vezetőóvónővel már elbeszélgettem volna, az biztos.

Képzeljétek, azt hittük, baba lesz..de nem sajnos. :(
A konyha úgy ahogy kész, de még kéne az asztalosnak jönni...egy picit belefáradtunk a párommal, és a végére megutáltuk az egészet. Van róla kép, de még nem teszem fel, mert nem tudok neki szívből örülni, olyan hosszú ideig készült szinte itt a lakásban, majdnem négy hét...de majd megmutatom.

MM-re mi is megyünk, megnézem az időpontot...

A lányom újabban cseszik aludni napközben..front van?
Kérdésem is vóna: 80-86-os méretben keresek nem túl vastag, 100% pamut lábfejes tipegőt, lehet hosszú ujjú és ujjatlan egyaránt. Ilyenben altatom Hannát, mert a hálózsákot nem szeretjük, de folyton kitakarózik és még rendes pizsit nem merek ráadni.
Ha valakinek lenne használtan, megkímélt állapotban, szívesen átvenném, biztos megegyeznénk.
Egyszerűen nem kapok sehol, mert ami lenne, nagyon meleg, vastag, és nálunk meleg van.

Turkálóban sem nagyon találtam eddig.

Köszi
Fény

KépKép
fény
 
 


Sziasztok!

Nekünk is megkezdődött az ovi. Dorottya immár büszkén jelenti ki, hogy középső csoportos (kétszer lesz nagycsoportos). Hétfőtől jár teljes nap, már beszoktatás sem volt. Ellenben tegnap már folyt az orra :evil: Pedig egész nyáron szedte a Béres cseppet, hogy erősödjön. Óvónő szerint nem ő az egyetlen. Erről enyit.

Panka!
Nem semmi a vezetőóvónő. Ennyi butaságot régen hallottam. Benti cipő nekünk a nyári szandi. Ruha amiben viszem. Ami nem tetszik, hogy itt nem öltöztetik át alváshoz őket, amibe bejönnek az udvarról, esznek és fekszenek.

Betti!
Ma megyünk balettra először. Ti is ebbe a csoportba fogtok járni? Dorottya már nagyon várja, bár még nem tudja milyen is (tulképpen én sem:)). Remélem fog neki tetszeni.

Rita!
Én meg azt hittem, hogy csak nekem ilyen Bence. Éjszaka 1,5 óránként ébred egy kicsit szopizik és alszik vissza. Néha csak 2 óráért imádkozom, hogy annyit egyben aludhassak!!!
Őszibarack nekünk is most érik, így abból kapott már, meg banánt. Most az alma jön majd. Mondjuk az a mennyiség amit eszik, hááát nem olyan sok. Ja és előtte utána szopizik:)

Képzeljétek sikerült eladni a gyerekruhákat itt Szikszón. Nem annyiért amennyit ért, de eljött egy ismerős és azt mondta, hogy viszi mindet. Így egyben jutányos áron kapott egy csomó gyönyörű tipegőt, bodyt... Nekünk meg nem kell vele menni árulni. És tegnap találtam vevőt a hordozóra is, így most sűrgősen keresek autósülést.
Nincs valakinek eladó autósülése mondjuk 0-18 kg-os? Annyira stabilan még nem ül, hogy a 9-36-osba beültessem.

Hív a vasaló :x

Pá, Marika

marika
 
 


Panka!
Elég gáz az ovi így. Mi a bölcsit szívtuk meg ezzel a hosszadalmas beszoktatással. Szerintem hiba volt nagyon elhúznunk. Minél hamarabb egész nap otthagyod, annál hamarabb megszokja.
Engem is különböző indokokkal etettek a bölcsiben (sok a beszokó gyermek, szabadság van stb.) Még egyszer nem csinálnám így.
A Tornát 3 hónapja teljesen abbahagytam. :( Látszik is rajtam. Tegnap előtt kezdtem el újra szobakerékpározni, mert már nagyon hiányzott.

Üdv: Emese
mse173
 
 


Panka!
Elég gáz az ovi így. Mi a bölcsit szívtuk meg ezzel a hosszadalmas beszoktatással. Szerintem hiba volt nagyon elhúznunk. Minél hamarabb egész nap otthagyod, annál hamarabb megszokja.
Engem is különböző indokokkal etettek a bölcsiben (sok a beszokó gyermek, szabadság van stb.) Még egyszer nem csinálnám így.
A Tornát 3 hónapja teljesen abbahagytam. :( Látszik is rajtam. Tegnap előtt kezdtem el újra szobakerékpározni, mert már nagyon hiányzott.

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Panka, bár én még nem vagyok ovis korú gyerkőc anyukája, de szerintem is gáz ez az ovi. (Csak nehogy annyit mondogassuk, hogy a végén elmenjetek innen.)

Marika, a mi babakocsinkra is találhatnál egy vevőt! :lol: :wink:

Lányok, nem tud valamelyikőtök ajánlani valamilyen hegyvidéken szállást? Szeretnénk ősszel elmenni még pár napra valahová, de nem találok jó helyet. Illetve találtam egy apartmant, tök bababarát, minden felszerelés, játék van, ami csak kellhet, de 10.000 egy éjszakára! :( Szóval ami ennél olcsóbb, az jöhet!

Helló!

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Mi is ovilázban égünk, pontosabban én. Jövőhét hétfőn kezdi Vivi az ovit. A mi ovónénink azt mondta, hogy nekik az a tapasztalatuk, hogy jobb ha rögtön egész napra maradnak, én először el akartam hozni délben egy pár napig, de valószínüleg bent hagyom egész napra. Kedden voltunk bent az oviban együtt, megnézte a csoportszobát, meg játszott kint az udvaron. Nekem csak az a fura, hogy ahogy így beszélgettünk, hogy mi lesz az oviban, hogy reggel beviszem hazajövök és délután megyek érte, Vivi tudomásul veszi és kész. Hát kíváncsi leszek mi lesz hétfőn. Én bár próbálom nem mutatni nehogy rá is átragadjon parázok egy kicsit (vagy nagyon). Tegnap kijött a doki beadni Vivinek a három éves oltást, akkor is mondtam neki, hogy fog kapni egy szurit, mondta, hogy jó, amikor beadta a dokinéni szisszent egyett, majd leült és mintha mi se történt volna elkezdett beszélgetni az orvossal. A doki meg csak dícsérte. És utána se nagyon beszélt a szuriról senkinek mintha megse történt volna, legfeljebb ha kérdezték róla.

Rita!
Gyönyörűek a gyerekek. Nekem is pont az jutott eszembe amikor a képet néztem, hogy Dalma olyan szép mint egy játékbaba.

Edina (Davallia)!
Panda nagyon ügyes! Mondtam én amikor találkoztunk. Roli is elindult a múlt hétvégén, de még sokat esik, és pár méterrel próbálkozik de azt gyakran. Olyan mérges tud lenni amikor nem sikerül, de olyan édes ilyenkor is.

A nagylányomnak is elkezdődött a suli és beiratkozott néptánc szakra, ez heti négy óra plussz, hát remélem bírni fogja, mert a tanító nénijük azt mondja a harmadik nehéz.

Tudom, hogy valaki már kérdezte egyszer de nem találtam konkrét dolgokat. Tud valaki egy kedves gyerekfogorvost? Nagyon sos lenne. Szandrának tömni kellene a fogát és szeretném még a kötelező iskolafogászat előtt megcsináltatni, mert az ottani doki…nagyon fél tőle, de nem csodálom, tavaly én is vele voltam, borzalom.

Ha már kettesbe leszünk Rolival (de fura lesz) én is szeretnék MM-re járni vele. Biztos jó lehet.

Na megyek még be kell vinnem papírokat a suliba.

Mindenkinek szép napot!

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Sziasztok!

Látom az ovi első napjai sokunkat érint.
Nálunk van:
"hazamenős"(amibe viszem-hozom),
"kinti"(ez évszaknak megfelelően rövid naci v. melegítőalsó,
"benti"(rövid/halász/hosszú naci, v szoknya),
+ váltós ruci ("baleset" esetére: bugyi, zokni, póló)
Cipő: amiben viszem, abban játszik kint is (ez is évszak függő: szandi/sport cipő/csizma), bentre magasszárú 3 csatos szandi
van/volt a csajoknak

Mse!
Melyik csoportba került Ádám?

Dodus!
Mi is mennénk még valamerre, Zalakarost és Sopront nézegetjük, kellene kérni árajánlatokat, csak estére mire odajutunk, hogy keresgéljünk a neten, már fáradtak vagyunk. Ha tudsz valamit írj egy privit, kérlek. :)

Cat!
Ez a néptánc jól hangzik. Sulin belül van?

Rita, Marika!

Nekem is ébredt Zalán 3 héten kereszül éjjel 3 óránként, de kb. 4-5 napja visszarendeződött, és ismét átalussza az éjszakákat. Nem tudom igazából mi lehetett, nekem is azt mondták, hogy biztos kevés a tejem, éhes. :shock: De napközben meg jókat aludt, nekem inkább úgy tűnt,mint aki felcserélte a nappalt és az éjszakát.
Ma 5 hónapos. A súlya kb. 8 kg. Ma vittük volna a 4 hós oltásra csúszásban vagyunk a nyári doki-szabi miatt), erre hiánycikk az oltóanyag, jövő héten kell érdeklődni.
Zalán még nem ül, csak 4 kézláb rugózik, és vigyorog ezerrel, nagyon barátságos baba.

Na lépek is, felébredt, szopizunk és indulunk a csajokért az oviba.

Puszi

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Sziasztok!

Emese!
Nagyon örülök, akkor ezek szerint jól megy:)! Gratulálok Ádinak. Úgy látszik a bepisilésből csak neked jut! A pizsama nálunk óvodai specialitás, egyébként az a felszerelés, amit Gyöngyöske írt.

A beszoktatás pedig úgy, ahogy Cat írta. Szóval nincs beszoktatás. Szerintem se jó ötlet elhúzni a dolgot, így legalább világos a gyerekeknek is, hogy miről van szó. De úgy látom, az óvónők véleménye is megoszlik erről :) .

Dodus!
Én jól elvagyok leves nélkül. Gerda viszont bármit megeszik, így ha elé teszem a levest, akkor azt. Ezzel tele lesz a hasa, nem eszik mást és másfél óra után éhen akar halni. (Ha mást is eszik, akkor kell hozzá két óra is :D !) Tegnap egyébként jól megjártam: az 500 kalóriás ebédemnek megette a felét :D . Egész délután süteményen tengődtem. Úgyhogy a jövő héten extra adagot kérek. Viszont Neki szerintem ez jobb, több benne a hús és a zöldség. Szállást nem tudok.

Panka!
Hát jól megkavarták az első napjaitokat! Fő, hogy Benit nem nagyon tudták kihozni a béketűrésből :) !

Cat!
Vivi melyik oviba jár? Ki volt az a rémületes fogorvos?

Marika!
Hogy tetszett? Kár, hogy nem tudtunk beszélgetni, remélem jövő héten meg tudom oldani egyszerűbben. A végén meg Gerda elszaladt, ilyenkor rohan a lifthez, hogy Ő nyomhassa meg a gombot. Most is már bent találtam, egyszer majd jól rázáródik az ajtó és az lesz a legkisebb baj, ha csak megijed :roll: !

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Szia Gyöngyöske!
Ádi a 7. számú Bóbita csoportba került, hátulra az emeletre.
Én nem vacakolok reggel az átöltöztetéssel, amiben viszem, abban van bent is, csak a cipőt cseréljük szandira.

Betti!
Hála istennek nincs bepisilés az oviban, viszon az éjszakával nem boldogulok.
Nem tudom, hogy helyes e, ha éjszakánként felébresztgetem pisilni, mert Ádám nem szól, hogy mikor kell, csak bepisil.
Félek, hogy ezzel nem azt érem el, hogy ne pisiljen be, hanem azt, hogy éjszaka többször fel kell kelni.
De a legfőbb gondom az, hogy rengeteget iszik éjszaka, és ha nem adok üvöltve követeli.
Nem tudom, hogyan lehetne az éjszakai ivászatról leszoktatni, mert addig esély sincs arra, hogy ne pisiljen be.

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Emese!
Gyöngy is abba a csoportba járt, nagyon szerette az ovónéniket és a dadus nénit is. :) Hanga pedig a mellette levő csoportba jár, így valószínű időnként fogunk találkozni. Nálunk általában apa viszi a lányokat, és én hozom őket.
Kodáékkal mi újság? Ovit ők is megkezdték?

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Emese!
Ami bemegy, annak ki is kell jönni :)! Ha nem ébred fel, jobban alszik, biztos nem fog annyit inni, és annyit pisilni sem. A jó alvást pedig nem hiszem, hogy segítené az éjszakai pisiltetés. Arról nem is beszélve, hogy Neked is elég nagy teher, utána meg mehetsz dolgozni fáradtan. Ha az oviban nincs gond, ne foglalkozz vele :), majd idővel kialakul. Na, de ez az én véleményem. Én Gerdát pelenkázom, aztán ha reggel nincs benne semmi, elküldöm pisilni. Majd ha az lesz az általános, hogy nincs benne semmi, elhagyjuk a pelenkát. És nem érdekel, ha közben elkezdődik az ovi. Matyival én is kínlódtam két éve, elég nagy macera éjszaka. Hát fölösleges volt, ha bepelenkázom, úgyanúgy megoldódott volna, csak magamat kíméltem volna meg egy halom munkától. És mindjárt abbahagyom a bölcselkedést, de még annyit: előbb-utóbb minden megoldódik, csak lehet ezt elérni a becsavarodás határán és nyugalomban is. (Ja, és ezt naponta ismételgetem magamnak az éppen aktuális probléma miatt :D ! És nem vagyok magamnak se túl meggyőző, de már többször sikerült belátnom, hogy tényleg így van.)

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Szia Rita!
Szépek a gyerkőcök nagyon!

[quote="ritaa"]
, még szinte csak szopik,
Zalán még csak szopik, eddig igaz csak a teát/vizet próbáltuk a kánikulában, nem sok sikerrel.
[quote="ritaa"]
éjjel egyre többször kel fel (4x,5x) és ilyenkor csak cicivel lehet visszaaltatni
Nem lehet, hogy a foga készülődik? Zalán is többször ébred, cici megnyugtatja, van hogy nem is "eszik", inkább csak pár kortyot "iszik" és a cicin cumózva alszik tovább :) A mai éjszakánk: este 1/2 9-kor szopizott, de már 11-kor ébredt, majd éjjel 1/2 1-kor, majd 3-kor, de utánna aludt reggelig, csak reggel 3/4 9-kor szopizott ismét. Én sem hiszem, hogy éhes lenne, mert napközben sokat alszik még mindig.
Hova járnak a nagyok suliba?

[quote="ritaa"]
Van még bio piac a technika házánál cspénteken? Dalma első főzelékeihez ott akarok vársárolni,

Gondolom van. Nekünk apa felíratkozott a bioéléskamra heti hírlevelére, és most onnan rendeltünk a rekesz bio zöldséget (répát, krumplit, hagymát, céklát, babot) Én is szeretnék Zalánnak eltenni/lefagyasztani télire ezekből

Úszás minket is érdekelne, lehet, vasárnap délelőtt kinézünk, és majd megírom.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Na az idézet nem jött össze :(
Hogy is kell ezt?

Ja, Rita!
A Martintelepen hol is van az a jó turi?

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Gyöngyöske!
Nálunk ált. én viszem, és apa hozza Ádit, így lehet, hogy nem nagyon futunk össze (ráadásul én már 7 óra előtt be szoktam vinni Ádit).
Kodáék is megkezdték az ovit Marcival. Sajnos Marci másik csoportba került, így nem nagyon találkozunk. Mikor telcsin beszéltünk azt mondta, hogy Marci nagyon élvezi.
Remélem, hogy Zalán azért nem fáraszt le teljesen, és ha a foga az, akkor drukkolok, hogy hamar kibújjon.

Betti!
Köszi a tanácsot. Igazság szerint az iváshoz is fel kell ébrednem, mert kéri a csumát. Én nem bánnám ha már végig aludhatnék egy éjszakát, mert mióta megszületett, ez még nem történt meg. :(
Több anyukával beszéltem, akik azt mondták, hogy az Ádinál jóval kisebb gyerekek már éjszaka is szobatiszták, és azt éreztem, hogy ebben a témában baromira le vagyunk maradva. Persze ez nem verseny, csak az is aggaszt, hogy a gyerek mindig kérdezgeti:Mi van rajtam? (Nem tudja eldönteni, hogy most csurizhat e, vagy sem.)

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Most jó hosszú leszek! :twisted:

Ez nem az én napom volt! Reggel azzal kezdődött, hogy elaludtam. Korán akartam kelni, hogy mire Lóri ébred, lemossam és megszárítsam a hajam. Aztán kétszer megáztam, frissen mosott hajjal. Aztán eltörtem a szemüvegem egyik lencséjét (hál' isten, hogy csak az egyiket), ami 12e ft lesz. Végül este Lóri leöntött banánturmixszal. És ehhez hozzájött még az én hidegfrontra érzékeny gyerkőcöm mai nyűgössége. Remélem holnapra mindketten helyrejövünk. :lol:

Tegnap történt két aranyos sztori nálunk:
Délelőtt Lóri kérte a cumit. Mondtam neki, hogy az csak alváshoz jár, ő pedig nem alszik. Erre lefeküdt a szőnyegre, behunyta a szemét és elkezdett horkolni! :lol: (Erre a nagyapája tanította, a horkolásra.)
Este, fürdés után mondtam Lórántnak, hogy mutassa meg apának, hogy kell horkolni. Ő persze mutatta, mi nevettünk és mondtam neki, hogy olyan cuki-muki vagy! Erre ő a fütyijére mutatott! Kérdezem, hogy hol van a cuki-muki? Erre megint oda mutatott! Kérdezem tőle, hogy ezt ki mondta/mutatta neked, mire ő: papó! :lol: (Ami nem igaz, ma lebeszéltem a dolgot és papó erről nem tudott, de jót nevetett rajta!) Azóta is ha kérdezem, hogy hol van a cuki-muki, mutat a pelusra. :lol:
Hát nem zabálnivaló???

Ma találtam egy gyerekruha boltot. A Búza téri piac háta mögött van, ott, ahol régen a népbolt is volt. Egész kicsitől az iskolásokig vannak ruhák. Láttam kislányra szép hófehér, madeira csipke ruhácskát. Szóval nem (csak) olyan kínai bazár ruhák vannak. Van pelenka is, meg kismotor, bicikli, babaápolási cuccok. Csak nagyon kicsike.

Most láttam a Corában, hogy a pelenka ára megint felment! Tudom, hogy itt nem nagyon szokott előjönni a politika, de ti mit szóltok ezekhez a megszorító intézkedésekhez? Nem féltek, hogy mi lesz fűtési szezonban? Mert én igen. :(

Na, mára végeztem. Sziasztok!

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Ma már nem akart Beni hazajönni az oviból, azt mondta, hogy nagyon jól érezte magát :) Mollinak is tetszett a dolog, míg az óvónénivel beszélgettem belógott, alig tudtam őket hazahozni :)
Csak hogy védjem egy kicsit az ovit, egyébként jó ovi, az óvónők is nagyon jók, csak a vezetőóvónőt kéne egy kicsit helyretenni. De szerencsére nem ő van a gyerekekkel.

Lányok,
lemérnétek nekem az oviszsákotok méretét? Hétvégén akarom megvarrni, de fogalmam sincs, hogy mekkora kéne, hogy legyen.

Fény :)
2 év múlva állítólag megy nyugdíjba a vezetőóvónő :) Egyébként a Martintelepi ovi, de mint fentebb is írtam az ovival, meg az óvónőkkel nincs gond szerencsére :)
MM: hétfő 9.45, csütörtök 9.30 de nem tudom, hogy a hétfőire van-e még hely.

Marika :)
Én is 0-18-as ülést vettem Mollinak mikor kinőtte a hordozót. Akkor sokat hezitáltam rajta, hogy hogy is kéne, de jó döntés volt :)

Dodus :)
Elárulod melyik az a hely amit találtál? Maradt még 30.000Ft-ért üdülési csekkünk, abból még egy hosszú hétvégére szeretnénk elmenni valahova az ősszel.
Pelus ára az áfa miatt ment fel :(
Fűtés: nekünk ez lesz a 3. év, hogy fával fogunk fűteni, igaz eddig volt mellé szén is, de idén muszáj lesz mellé bekapcsolni a gázt is, de azért még így is jobban megéri majd.

Cat :)
De jó hallani rólatok :)

Mse :)
Én is még sokáig adtam pelust Benire éjszakára, aztán már mikor hetekig száraz maradt akkor elhagytuk.

Gyöngyöske :)
Szirmán van a turi :)

Puszi mindenkinek,

panka
 
 


Lányok!

Sem tökéletes ovoda, sem tökéletes iskola nincs-ezzel kedves ovoda előtt álló anyukék jobb ha megbarátkoztok! :wink:
Ami a beszólást illeti...az én kisfiam hómapokig úúúúgy leette magát minden délben a derekától a feje búbjáig , hogy alig ismertem rá.Ezzel nincs is nagyon mit tenni, de azárt az idegesített, hogy a fejét-arcát-száját miért nem mossák meg, lévén 4 kicsi volt abbam az évben nem lett volna nagy cucc azt a négy kicsit megmosdatni.Volt többször is, hogy tüntetőleg bevittem a mosdóba , hogy megmosdassam az ovónők szeme láttára, hátha veszik a lapot.Sokat gondolkodtam, hogy szóljak-e, de úgy gondoltam, inkább megmosom én, minthogy szóljak, megmossák, de közben lecsavarják a fejét.Szóval inkább legyen maszatos, de szeressék, ne "jelöljem"én meg.Mostanra már egész kulturmódra eszik a kisfiam. :D

Tamara elkezte a sulit egyenlőre tetszik neki, bár már az első"barátnős"csalódáson túl van, úgyhogy már a második barátnőt fogyasztja.Hat, itt is holt egy kis fejetlenség a kaját illetően, .....egy kicsit éheztették a kislányomat(van tartaléka a drágámnak, szóval van miből leadni), na ez csak vicc, de most én vagyok megint úgy, hogy ha nem történik valami csoda a napközit tanító nénivel lehet, hogy összeakad a bajúszunk.

Emese!

Ne aggódj, minden gyerek ágytiszta lesz előbb utóbb, nálunk a kisfiam volt aki hamarébb lett szoba viszont később lett ágytiszta, ez javarészt sztem biológia, szóval ha még nem érett rá hiába erőlteted.Bát az éjszakai ivás bizti nem segít, és he vizet adsz neki?Ha szomjas azt is megissza, de rá nem szokik, a vízért nem fog felébredni.Éjjel pisilni meg sztem ne költögesd szegényt.Olivér is olyan mélyen tudott aludni, hogy akár egy délutáni egyórás alvás során is bepisilt.


Csókolok mindenkit:Melinda
adnilem
 
 


Panka!


A mi oviszsákunk olyan 50X40 es nem iolyan hatalmas, de igy nem lóg túl a szekrénykén, nem lóg le a cipőkre ez ponta szekrény méretének megfelelő(én annak idéjén onnét mértem le), gondolom, a szekrény meg szabványméret.


Melinda
adnilem
 
 


Mse!
Le vagytok maradva???? Ezt most komolyan gondoltad? Szerinted az éjszakai bepisilés tanulás kérdése.... Szerintem ne beszélgess ilyen anyukákkal :shock:
Azt hiszem erről a témáról is regényeket tudnék. :lol:
Bocsi, csak úgy fejbevágott a mondatod.


Bébi taxit vagy 4 kerekű kisautót keresek. Akinek van ilyen és már nincs rá szükség, legyen szíves szóljon, átvenném.
Köszönöm!
Éva
neva
 
 


Davallia!

Igen, azokat én is láttam, de egyrészt nem nagyon szeretem a plüss rugikat, de már abba is beletörődtem volna, ha lett volna megfelelő méret...ti nem szoktátok azt érezni, hogy mindenkinek ugyanolyan korú lánya/fia van, mint nektek??? Mindig az a méret hiányzik, ami éppen kéne...
Amúgy elég gondban vagyok Gigivel, mert vettem neki néhány 80-as cuccot, háááááááát, talán nmég ebben a hónapban jók lesznek. DE 86-os rugikat már nem nagyon készítenek ezek szerint.
Mit tanácsoltok, miben altassam? Húzzak rá zoknit és vegyek rendes pizsamát neki?

Panka!

Kinél kell MM-re jelentkezni? Megírnád priviben? Kriszta számát nem lelem...

Dodus!

Ilyen napok nálunk is szoktak lennei, főleg, ha én is feszültebb vagyok. Nálunk a Dédi arra tanította meg Gigit, hogy a hol a kaka című kérdésre mutasson a hátsójára :)
Meg hejderutyutyu táncolás, riszálással egybekötve :roll:

fény
fény
 
 


Sziasztok!

Kihasználtuk hétvégén ezt a szép kiránduló időt. Tegnap Szentendrén voltunk a Skanzenben, szüreti sokadalom volt,Beni nagyon élvezte. Ma meg Sárospatakra mentünk szülinapi buliba. :)

Csütörtökre 28˙C-ot mondanak, tiszta nyár lesz.

Melinda :)
Na épp így vagyok ezzel én is :)
Köszi a méreteket, én 50×60-ra saccoltam, nem tévedtem olyan sokat.
Tamarának ki a napközis tanító nénije?

Fény :)
Én tudok pamut lábfejes rugit pizsinek :) Nem tudom mennyit szánnál rá, kb. 1500Ft-ba jön ki darabja és 3-5db van egy csomagban. Ha érdekel írok linkeket.
Én a kétrészes pizsit nem szerettem Beninél sem addig amíg pelusa volt.
Kriszta számát mindjárt küldöm.

Neva :)
Kedden találkozunk? :wink:

Puszi mindenkinek,

panka
 
 


Hali :)

Nagyon rossz éjszaka van mögöttünk :( nem sokat aludtam. Molli 1/2 12 körül olyan keserves sírásba kezdett, nagyon fájt neki valahol, már akkor gyanús volt nekem a bal keze, de mostmár biztos, hogy az fáj neki. Nem használja, csak lógatja maga mellett, előbb próbált fogni vele, de annak is keserves sírás lett a vége. Fogalmam sincs mi lehet vele, nem látok rajta semmit, mintha a mutatóujjánál be lenne egy picit dagadva. Megmutatom dokinéninek, de félek, hogy Gyek, röntgen, fél napos várakozás lesz belőle:(

Puszi,

panka
 
 


Panka!

Nem lehet, hogy darázs csípés? Mikor olvastam, hogy a Skanzenben voltatok, nekem egy rossz emlék jutott rögtön eszembe. 2 éve voltunk ott, és akkor ott megcsípte egy darázs 2 helyen is Hangát. :( Ráadásul úgy, hogy berepült a pólója alá. Csak az tűnt fel, hogy Hanga üvölt, húzkodja a pólóját, és amikor felemeltem, akkor repült ki alóla a darázs :( Szerencsére nem lett semmi komoly utánna, de nagyon izgultunk, mert az volt a nyaralásunk első napja, apósom pedig allergiás volt a darázscsípésre.

Ja, Szirmán a turis hol van pontosan, elárulod? :wink: :)

Most hétvégén mi Szilvásváradon voltunk, tényleg nagyon szép idő volt, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Gyöngyöske, tegnap mi is ott voltunk! Mi is szuperül éreztük magunkat, lehet, hogy az őszi hosszúhétvégét is ott töltjük. Hiszen van annyi látnivaló! :)

Lóri szombat du kipöttyösödött. De nem barihimlő, inkább csak allergia. Málnás bébidesszertet evett, valszeg attól. Azért inkább elmentünk a doktornénihez.

Fény, mi pár hónapja a Tescoban vettünk lábfejes pizsamát, nem egy nagy szám, de jó pamut és aludni pont jó. Most meg a Tégelben vettem egybe pizsamát, igaz lábfeje nincs, de az megoldható zoknival. Viszont az ára borsos, 2500 Ft. :(

Panka, mit mondott a dokinéni?

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Panka!
Mi újság? Remélem minden rendben Mollival.
A holnapot nem tudom pontosan. Apa elvállalná Laurát, csak a lelkiismeretem nem hagy, mert tőzsdét kellene tanulnom. Majd még alszom rá egyet!
Éva
neva
 
 


Sziasztok!

Voltunk Dokinéninél, kaptunk beutalót a Gyekbe a sebészetre, ott megröngenezték Molli kezét, eltörve nincs, nem tudják, hogy mi lehet vele. :( Ha 2-3 nap alatt nem javul vissza kell mennünk a gyerekosztályra kivizsgálásra. A bal kézfeje van feldagadva és nem mozgatja a középső, gyűrűs, kisujját. Hogy mit csinálhatott vele? Nem esett el, nem vettük észre, hogy megcsípte volna valami. Éjjel 11 után mentem aludni, akkor raktam át az ágyába és nem telt el 5 perc és keserves sírásba kezdett, addig nem volt semmi baja. Nem kellett neki még a cici sem, csak úgy tudott aludni, hogy ültem a széken és az ölemben. Most árnikával kenegetem neki, az jó a zúzódásra, ficamra, meg a rovarcsípésre is. Még arra gondoltam, hogy Beni este nem-e lépett rá neki, de akkor csak sírt volna, meg meg lenne kékülve.
Hát remélem rendbejön hamar, nem szeretnék még1× a gyekbe menni.

Gyöngyöske :)
Mindjárt írok privit. Még nem voltam benne, de Rita olyan jó rucikat turizott benne. :)

Ja, Rita :)
Jut eszembe, van még biopiac, most pénteken lesz egy éves, nagy banzáj lesz, ma mondta anyukám :)

Dodus :)
Lassan eljutok oda, hogy megnézzem a linket :)
Megkaptam a többi fotót is, igyekszem feltölteni.

Neva :)
Tanulás közben kell egy kis pihenés :wink: Utána meg izomlázzal mennyivel jobb lesz tanulni :lol:

Puszi,

panka
 
 


Panka:)

Köszi, de megoldódott a rugi probléma, mert a Tescoban véletlenül volt 86-os abból az olcsóbb pamutból, amit Dodus is említett. Ilyet kerestem, mert nem faksznis, éppen néztem, hogy indiai, de árához képest nagyon jó minőségű. Nem nyúlik, nem megy el a színe, be is vásároltam belőle, most adtam rá Gigire, és elég kényelmes neki. Szegényen a 80-as már úgy feszült...:(
Lehet, hogy mégiscsak valami csípés lesz az Molli kezén...pók is bír ilyet okozni

Betti:)

Ti hogy álltok a lakással? Most, hogy kész a konyhabútor, a párom közölte, hogy két hétig ne szóljak hozzá, mert dolgozni akar végre :roll:
fény
 
 


Ja a Tégel...volataok, mióta megnyitotta az emeletet is?
Kicsit kiakadtam, hogy nincs lift, fel sem mentem az emeletre körül nézni, mert a nagyobb babakocsival voltam, és már nem bírom Gigivel emeletre cipelni...és hát elég borsos áraik vannak, legalábbis nekem egy picit húzós egy pamut kardigán 3900 forintért.

Na mindegy, csak a Tégelről jutott eszembe, hogy éppen egy ilyen üzletbe nem csinálnak liftet, ahov mindeki babakocsival, vagy nagy pocakkal jár :))

jóéccakát!

fény
KépKép
fény
 
 


Sziasztok!
Davallia!
Téged nem nagyon lehet elérni az msnen csak Mikit. Szóval a kis szégyenlős nem mutatta meg mi van a lába között. Legközelebb nekünk 24hetesen okt5én kell mennünk. És nektek?
Kibirod addig 4d uh nélkül? Én csak 30. héten akarok menni amikor már kis husis lesz a baba.
Fiúnevünk még nincs, szivesen veszem az ötletet, hogy a Faragó vezetéknévhez ki mit ajánl. Eddig a Dánielt és a Doriánt ajánlották amik tetszenek.
Panka!
MA volt elvileg du9től MM a PApirgyár melletti tánciskolában. Mi nem mentünk mert Hanna köhög me folyik az orra de jövő kedden feltétlenül menni szeretnék. Már egy anyukát is rávettem hogy jöjjön el velünk.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Helló!

Davallia, én szikrát sem kaptam, mikor olvastam a sztorit. :( Az én párom azt hiszem már a gyógyszertárban adott volna egyet a fickónak, ha nem ilyen öreg. De lehet, hogy még akkor is.

Fény, mi voltunk a múlt héten Lórival a Tégelben. Az árak tényleg jó borsosak, és még sok munka van hátra. Cipőt akartunk venni, de nem volt választék. A lift nem rossz ötlet! :wink:

Panka, Molli jobban van?

Jó éjt mindenkinek!

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Marika, boldog névnapot kívánunk!

Kép

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Dodus
Cipobol jo valaszteka Pumukli cipoboltban van, a Metropolban van a Cantrummal szemben, fent az emeleten. Mi LInea-t vettunk Angelikanak 6990ft volt.

Feny
En mindig turizom a pizsirugikat, mert a Tescosak vhogy rovidek vagy talpiban vagy derekban.

Panka
Molli? Pedig hianyoltunk Benneteket Angelikaval hetfon! Puszi a kicsi kezere!
A banknal mondta, hogy "Beni, Molli ment penzt kivenni bankba... Janka neni!"
A turi cime nekem is johet!

Marika
Boldog nevnapot!

Lanyok!
Kimentunk vegre Szirmara pelust venni, es nagyon meg vagyok elegedve vele. 33Ft minden meret, 100darabos csomiban van, masodosztalyu, de eddig 1 hibas se volt benne. Az 1. osztalyu kisebb csomis 34Ft!!!
A Pandapeltol vett mar vki pelust?

Kismamiknak minden szepet es jot! Jo lenne megint kozetek tartozni...

Angelika
angelika27
 
 


Meg 1 kerdes..
Nincs valakinek 92-es 2 reszes sioverallja elado?

Angelika
angelika27
 
 


Sziasztok!

Már jó régen írtam, de azért mindig olvasgatok!

Davallia :)
Még olvasás közben is teljesen bepöccentem bunkóékon!! Na, ahogy Attilát ismerem, ő is nekiment volna a vén trottynak! És még mennyi ilyen lökött szaladgál az országban.....

Panka :)
Keze hogy van Mollinak? Nekünk is volt egy ilyesmi sztorink, Ati kb. 1,5 éves volt, és elkezdte húzni a lábát, nem tudott ráállni, és nagyon sírt. Irány a gyek, ott semmit nem találtak, kérdezték nem esett -e rá, beütötte, stb. És mi sem emlékeztünk, hogy elesett volna. Végül pár nap alatt rendbe jött, de örök rejtély, hogy mi volt az.

Neva :)
Nekünk esetleg van egy bébi taxink, mert már Atinak is kicsi.

Dodus :)
Beszólások... :lol:
Nálunk is van bőven.... Valamelyik nap közölte Ati, hogy most nem pisil, mert kifogyott a kukójából! :lol:

Ovi nálunk is elkezdődött, Veronika egy hét után hazahozta a taknyolást, most mindkettő náthás, nekem a torkom fáj. :(

Marika :) Kép
Boldog névnapot!!

Sziasztok!
Ditta Kép
ditta76
 
 


Ditta!

Ha van róla fotód akkor az jó lenne.
Aztán megbeszéljük a részleteket. De érdekel a dolog.
neva
 
 


Sziasztok

Jó régen nem voltam, de megpróbáltalak visszaolvasni Titeket. Jelenelge nálunk megy a panelprogram és vele együtt mindenki az örület határán van. Közben felújítottunk is. Most már azt mondtam, hogy semilyen munkát nem találunk ki a lakásbanegy ideig az biztos.

Beni elkezdet a bölcsit, hát....nagyon nehezen szokik.

Emese
Nem tudtuk a bölcsivel kapcsolatos tanácsodat megfogadni, hogy rövid ideig tartson a szoktatás, mert a gondozónők rendesen beleszólnak ebbe, és ők mondják meg meddig maradhatnak a gyerkőcök. Nagyon sokat sír Beni, nem eszik és aludni is ritkán szokott. Most 1/2 2 körül megyek érte.

Panka
Köszönöm a hiányolást. Molli állapota engem is érdekelne, hogy van jelenleg? A barátnőd még árul használt, angol ruhákat? Ha igen, hol is lehet megnézni?

Davallia
A sztori nem semmi. Elismerés a türelmetekért. A többi várakozó nem szólt semmit? És a gyógyszerészek, hogyan reagáltak?

Nem tudjátok mikor lesz bababörze?

Bogi sírni kezdett (mikor, ha nem akkor, amikor végre ide jutottam a géphez), megyek.

Puszi

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Zsuzsa!
szept 20án nálunk is kezdik a panelprogramot még jó hogy nem karácsonykor látnak munkáoz. Mondjuk értesitőt nem kapott senki csak a szomszéd néni aki benne van a tagok között mondta nekünk. Lehet nem is lesz az egészből semmi. Börze valamikor október elején lesz.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Nzsuzsa!
Akkor nektek sincs szerencsétek a beszoktatással. Azért próbálj meg erősködni, hogy minél hamarabb menjen, viszont az vígasztalhat, hogy az oviban azt tapasztaltam, aki ezt már egyszer végigjátszotta a bölcsiben, annak általában gyorsan beszokik az oviba a gyerkőce.
A panel felújítás miatt meg irigykedem rátok, minden nap nézem, hogy egész jól haladnak (bár belülről ez biztos másként hat :cry: ). Nálunk sajnos semmi sem lesz, mert a lakók zöme nem egyezett bele, így majd lehet mindent önerőből külön-külön.

Panka!
Remélem, hogy Molli kezecskéje már jobban van!

Üdv: Emese
mse173
 
 


SZIASZTOK :D :D

SOK SOK PUSZI MINDENKINEK INNEN FLORIDABOL :) :)
az a helyzet, hogy kiutaztunk Apahoz, ezert nem is irtam Nektek sokaig. nagyon nagyon feltem , foleg a kb 12 oranyi repulestol. De Hal Istennek zokkenomentesen atveszeltuk. Rebeka 1-2 nap alatt atszokott, pedig 6 ora az eltolodas.
Egyelore nincs sajat gepem, most csak betolakodtam egy ismeroshoz, mert mar elvonasi tuneteim voltak :oops:

Szoljatok nyugodtan, ha igy mar nem tartozom a Miskolc topichoz :) Mondjuk foldrajzi ertelemben biztos,hogy nem.
Nagyon sajnalaom, hogy az augusztusi tali nem jott ossze, szerettem volna talalkozni meg egyszer Veletek.

Most megyek, de meg benezek!

(ja! itt most du 6 van.......)

delice
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?