Új privát üzeneted érkezett!

Coolasa, én is szeretnék kódokat ha jut nekem :wink:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Jucus,

mi is vettünk a tescoban cherokee dzsekit.
tényleg tök szupi és jó árak :D

Kép

Kép
sajtine
 
 


Nekünk is van Cherokee rucink, Petike kapta az öcsémtől, azaz a leendő keresztapjától. Világoskék pufimellény, meg szürke cirmos kapucnis melegítőfelső.

Eszti,
HRV-hez nagy-nagy gratula, és iríííígy! Hol veszed a kölespelyhet? Meg úgy egyáltalán ezeket a Holle termékeket? Én még sehol sem láttam. Biobolt?

Qrva anyját a szomszédnak. Itthon döglik, hülye nyugdíjas f.sz, megöli az unalom egész nap, erre nekiáll mindig szétverni azt, ami épp a keze ügyébe kerül. Most épp vmi nagy vasat találhatott, és azt üti vmi szintén k. nagy vaskalapáccsal. Olyan, mintha a szomszéd szobában lenne. Esküszöm, mindjárt átmegyek hozzá! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Auchanban nagyon jó kis baba-gyerkcuccok vannak (téliek) lányokra és fiúkra is. Mi vettünk 4 db fehér hosszúujjú bodyt 1299-ért. Rengeteg nadrág, szoknya, dzseki, póló, pulóver stb. van.

Kép
mancs
 
 

 
 

Ilba,
megnéztem a videókat, hát ez tényleg nagyon jó buli lehetett! Kár, hogy a mi ismerőseink, rokonaink között nincs senki "ilyen". Még zsidó esküvőn se voltam (és valszeg nem is leszek) :cry:

Kép
mancs
 
 


Eszti, Sajtiné, akkor meg kell verekednetek a Népligetben a kódért, az iszapot biztosítom a birkózáshoz, a tv felvételből befolyó összeget pedig jótékony célra fordítjuk (coolasa-lak felújítása, a héten kezdődik és kb. 2.5 hónapig tart... :roll: )
És persze birkózás után tündibündin, rebegtetett szempillákkal elárulom majd nektek, hogy igazából 2 db vonalkód van, így amúgy is jut mindkettőtöknek. (78 db-os zacsikról valók, csakhogy tudjatok kalkulálni, hány pontot ér)

Kép Kép
coolasa
 
 


hali!

Coolasa:
hogy neked mindig milyen tökéletes a sminked :D :D

Bubek:
sebaj :D kár azért persze mert úgy elképzeltem, miközben D. fusizik nálunk, addig mi Téged és Marcit boldogítjuk nálunk vagy nálatok :lol: :lol:

Csajok, a kérónk úgy néz ki mint az ementáli sajt. A villanyszerkók totál szétfúrták :twisted: :P :twisted:

Ilba:
kajával úgy állunk ahogy eddig. Csak szopik, most megin nem kóstoltattam 1 hétig kb. Ilyenkor utána egy két napig lemegy egy-két kanállal. Most egy ici-pici körte Horvátországból hozták, meg egy kis zöldségleves lé ( a miénk) Most már nem aggódok, csak 1 éves kora után egyen rendesen. Bár 1 hónap múlva a főiskolán már olyan órák lesznek, amikből nincs meg a vizsgám, muszáj lesz valahogy bejárnom, hátha éhes lesz annyira, hogy majd eszik.

Csütörtökön hol lesz a tali?
Bubek, megyünk? Én azért megpróbálok mindenképp menni.
Népliget?

Natasa:
pént eken jössz Ringatóra? akkor most asszem mennénk mi is.

Hurrá, a gyerekemnek van bp-i tartózkodási helye :D :D

És megosztom veletek egy szomorú eseményem is. Most tudtam meg, hogy egy tinédzserkori szerelmem (plátói persze) már a 90-es évek elején a metró alá ugrott. Én még 92-ben találkoztam vele itt Pester, operatőr volt a tv-nél. Valamikor akkortájt halt meg ezek szerint. És én tizenéve úgy gondoltam rá mint valakire aki valahol él boldog stb...... nagyon rosszkedvem lett..... :oops: :cry: :evil:
Vendég
 


Coolasa,
milyen Nokis programok lesznek a héten?

Ha Petike (végre) elalszik (köcsög rohadék szomszéd, hogy verné le az ujját :evil: ) ébredés után elsétálunk (némi villamost is közbeiktatva) a közeli bababoltba KEREK támlájú etetőszéket nézni. Remélem lesz, mert akkor eltetetem és du. megyek vissza érte kocsival. Úgyis szándékomban áll dm-be meg Plus-ba menni. Be kell szereznem a heti darabos sajt adagomat :lol:

Kép
mancs
 
 


Sajti, megosztozunk okesz?? :wink:

Mancsi, szomszéd brrrrr :twisted: Mi a nyáron küzdöttünk egyel, aki olyan hangosan hallgatta a tévét, hogy nekünk csak nézni kellett (ha épp egy adót néztünk). Aztán rövid úton meguntuk, és Peti intézkedett.

Mancs, és főleg Mancsbá, anyukámék a hétvégén repcsivel fognak utazni. Vannak most szabályok, hogy mit lehet felvinni, és mit nem?
Köszi. :)
Mert valami olyat hallottam valahol, hogy fel kell írni, hogy ki milyen gyógyszert szed, és mit visz magával. :shock: Igaz lehet ez?

Holle cuccot az Árkádban a Baby bellben találtam,d e állítólag bioboltban is lehet kapni (de én még egyben nem találtam). :)
Vendég
 


Tücsi, nincs is rajtam smink, csak labello., de tényleg olyan, mintha.

Mancs, a héten 1x megyek hollandra (Nokitlanul), 2x Nokisan baráti/ismerősi találkozásra, ha minden igaz, 1x babanetes összeröffingre, jönnek hozzánk vendégek, megyünk Nokival babamasszázsra (ez lesz az 1. alkalom), hát ennyi maradt, mert néhány dolgot átorganizáltam, hogy ne legyen sok. Rohanással stresszelni egyikünket sem szándékozom, lett volna még 1 hollandóra, még 1 ismerősi találka, és még 1 vendégsereg. Na ezeket toltam.

Kép Kép
coolasa
 
 


Szomszéd: a miénk, aki tavaly volt oly szíves mellénk költözni, azzal indított, hogy a közös kerítést (azt az oldalit, amiről neki kell gondoskodnia) leverte, hogy az úgy rendetlen, és felhúzott egy másikat, hogy szép legyen mindkét porta. Namármost az eredeti az egy drótkerítés volt, olya gazdagon befutva gyönyörű, nagyvirágú trombitafolyondárral, hogy mindenki csodájára járt, a helyette létesített gyönyör az pedig egy .... piszkosfehér, 2 m magas hullámpala. Bezony. Ez húzódik kb 20 méteren keresztül, szerencsére nálunk a ház oldala, meg az a tény, hogy hátsó kertünk van, és abba a részébe ritkán járunk, némileg feledteti a szomszéd elmeműködése felett érzett akkut aggodalmunkat.

Kép Kép
coolasa
 
 


SZIASZTOK!
Ha vki elfelejtett,...Natasa vagyok, segíthetek?

Tücsimami, na végre! Már gondoltam elsiklottatok a multkori hsz-om felett :evil: Megyünk pénteken ringatózni. És valószínűleg ismét a 9:45-kor kedződő foglalkozásra.

Coolasa, felújítatok? Brrrrr!
Nokedli eszik zöldet is? Spenótos nokedli :D Csak a kecskerutáról jutott eszembe, én is vizuális típus vagyok :D Meg írígykedem, hogy Noki nem egy szinfóbiás. Bár, Szonja is ma megevett egy adag finomfőzeléket! Hullámpala? Ez a minimál vagy a retró stílushoz tartozik?

Sajtine és a többiek,...én még nem találkoztam a Cherokee márkával. (nem jártam mostanság Tescóban). Először azt hittem terepjáró :oops:

Eszti, gratesz az új autóhoz :!: Milyen színű? Ez egy átvágós női kérdés :lol:

No, csajom felébredt :? Még igyekszem jönni!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


sziasztok

esztipeszti

az attól függ, hova utaznak anyukádék. A nagyon szigorú szabályok csak az USA-ba és britt területekre vonatkoznak.

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Sziasztok!

Egy kis időre én is benézek!

Ilba:

Jó lehetett az esküvő!!Benit kólával itatod a képen?
Tényleg jól birta Beni a sok embert?

Mancs:

A szomszédotok akkor olyan ezermester lehet,aki olyan,hogy bármit talál otthoh mindenből csinálni szeretne valamit :D Javaslom,hogy ajánljátokneki,hogy a varrás is szép mesterség és azt még csendben is lehet művelni. :D
Jöttök a a talira csütörtökön?

Coolasa:

Szerintem Noki azért olyan nyugis,mert Te is olyan vagy.Legalábbis ami az irásaidból kiderül,úgy veszem ki,hogy nem izgatod magad egyes dolgokon és Noki ezt érzi.Ugye érted mit akarok mondani?
Egyébként Noki hogy fogadja egy idegen közeledését?Ezt csak azért kérdezem,hogy a talin/végre találkozunk!!/mit szólna ha felvenném egy kicsit.Olyan arcot vágna mint a képeken? :D

Kép

Kép
novum
 
 


Ilba:

Ez lemaradt:

BENINEK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!

Kép

Kép
novum
 
 


Eszti,
köszi, akkor majd megnézem az Árkádban, oda úgyis szoktunk járni.

Szomszéd abbahagyta a "vasütést" most csak szimplán kalapál vmit. Végre sikerült elaludnia Petikének is. Szegény, nem ringatom meg ilyenek, de most simogattam meg puszilgattam, míg meg nem nyugodott :shock:

Coolasa,
engem a vendégseregtől ráz ki a hideg. Ha "csak úgy" jön valaki, az okés (bár az a jó, ha előre bejelentik) de ha KONKRÉTAN VENDÉGSÉGBE jönnek, na az gáz.
Szomszéd elmeműködése: a mi másik oldali szomszédunkról csak annyit, hogy a nőci a klimaxtól bekattant, és áthajolva a drótkerítésen szétverte kisbaltával a kruplispincénk tetejét. 2x hívtuk ki a zsarukat, de ők nem tudnak mit csinálni. Elvinni se lehet a nőt, ha ő nem akarja. De a héten is voltak náluk a kollegák (nem tom ki hívta ki őket) meg egyik este itt volt a mentő. Hátha elvitték. Drukkkk! Olyanokat csinált, hogy félmeztelenül szaladgált az udvaron, ordibált éjjel, hogy apósom elszerette az ő férjét :lol: :lol: :lol: , meg télvíz idején egy könyvvel focizott a sáros kertjükben papucsban :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Novum,
remélem, tudunk menni a talira :D hol is lesz a gyülekező? Planetárium előtt, mögött, mellett? Nem vagyok ott ismerős.

Kép
mancs
 
 


Mancs:

Planetárium előtt,mellett délben!

Kép

Kép
novum
 
 


Dia:

Most néztem a képeket Domi szobájáról.Nagyon tetszik,szép,barátságos kis szoba!
Azért a gadrobok is szépek lettek! :D

Kép

Kép
novum
 
 


Sziasztok!

Szaladgálok a konyhába kavargatni, csak pár mondat most:

Coolasa,
Noki nagyon aranyos továbbra is!
Livi is pont így alszik el, ahogy írtad. :wink: Látom, hogy álmos, beteszem az ágyba, kijövök, néha bekukk, látom, hogy vagy bámul ki az ablakon vagy énekel vagy nézegeti fekve a mesekönykét, amit Timiéktől kapott (kis keményfedelű állatképekkel) és pár perc alatt bealszik.

Jucus,
kertész gatyókat természetesen a kínaiban veszem. :lol: :oops: Párat örököltünk a volt főnökömtől is.
Képzeld, nálunk nagy káosz lett volna, ha Livi fiúnak született volna, mert Péter lett volna a neve, a tesóm után. De Zoli nővérének a kisfia is Péter, sőt a nővérének a pasija is Péter, úgyhogy a családi összejöveteleken négyen szaladtak volna oda a Peti gyere ide hallatán. :roll:

Mancsi,
menjél át és üsd! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancsbá, Hollandiába mennek. Van ide valami szabály? Nem szeretném, ha az ősöket megfognák, mert mindenféle szúrós tárgyat akarnak felcsempészni a gépre (körömvágó olló, stb stb.)
Vendég
 


esztipeszti

kézipogyóba ezeket nem lehet felvinni a repcsire:

Támadó- illetve védekező célt szolgáló vagy annak látszó lőfegyvereket és hegyes, éles illetve legömbölyített fegyvereket, beleértve az alábbiakat is: dorong, balta, ólmozott illetve szögesbotok
Veszélyes anyagok bármely utánzatát
Minden védekező illetve támadó fegyverként használható vagy annak látszó közönséges tárgyat, például: jégcsákányt, hegymászóbotot, borotvapengét, hegyes ollót, kést, szerszámokat, aeroszol-tartályt és egyéb indokolatlan gyanús tárgyakat.

Kép
Kép
mancsbá
 
 


ezen kívül:
Tilos személyes-, feladott- illetve kézipoggyászként szállítani olyan harcképtelenséget okozó eszközöket, például gázsprayt, stb., amelyek irritáló illetve bénító anyagokat tartalmaznak.
Az alábbi veszélyes tárgyak nem szállíthatók: robbanóanyagok, gázok, gyúlékony folyadékok, gyúlékony szilárd anyagok, öngyulladásra képes anyagok, nedvességre érzékeny anyagok, oxidálószerek és szerves peroxidok, mérgező és fertőző anyagok, radioaktív anyagok, egyéb veszélyes áruk, félig feldolgozott polimerszemcsék, szárazjég, mágneses anyagok. Továbbá kemping gázpalack, szódásszifon patron (utóbbi üresnek állapotban szállítható).

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Gabi,
a Skálában? Mármint a kertészgatyókat :)

Kép
mancs
 
 


Natasa, Spenótos Nokedli még csak úgy eszik ám zöldet, hogy adtam neki egy univer zöldfőzelékes bébiételt feldúsítva ismerős édes ízekkel, de mivel a színe így is zöld maradt, gondoltam eldicsekszem, hogy már ilyet is tud. Öhöm.
A hullámpalás nem minimál, még csak nem is retro, szimplán ízlésficam igénytelenséggel megspékelve, ez sem új magyarországon. Csak azt nem értem, az ilyen, aki írtja a zöldet, minek költözik kertvárosba. Annyi neki tetsző lakótelep volna Bp-n…

Novum, igen, nem vagyok egy könnyen felingerelhető típus, idegeskedni sem szoktam, még babakérdésekben sem, de gondolom ezt leginkább azért, mert fogalmam sincs, hogy valamin akkor épp izgulni kéne. Szóval boldog tudatlanság..hihi. Noki idegenek jelenlétét jól kezeli, ha beszélnek hozzá, mosolyog, de csak ha szuperlativuszokban beszélnek külsejéről. Persze ezzel nem azt akarom sugalmazni, hogy mindenképp dicsérni kell, hogy szépnokedli, ügyesnokedli, noha szép is meg ügyes is…. Naszóval érted…

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti,
a tanulság: anysónak otthon kell hagynia a jégcsákányát és após se vigyen ólmosbotot, se szárazjeget.
Manikűrkészletet én is mindig (fájó szívvel) feladom a rendes pogyóba, pedig szeretem, ha van nálam egy körömreszelő (fém) ha esetleg leszakad... :lol:

Kép
mancs
 
 


Coolasa,
ha csüt.-ön jöttök (és mi is) elviszem Neked a mi zöldfőzis bébikajánkat. Ugyanis itthon vettem észre, hogy novemberben lejár a szavatossága, mi meg akkor még nem leszünk zöldfőzis-bébikajás fázisban. Lehet, hogy ezért osztogatták ily bőkezűen, mert úgyis lejár?

Megint döng a ház, gyerek eddig 2x 10 percet aludt :evil:

Kép
mancs
 
 


Mancs, olvasva a szomszédnőcis beszámolódat rájöttem, hogy a miénk mellett aranyéletünk van, dehogy adom oda senkinek, inkább majd süteménnyel kényeztetem (lényeg, hogy e saját sütésű legyen, mert meg sem áll a menekülésben Kubáig..)

Gabus, félreértettél, Noki az elalváshoz készülődést tényleg úgy csinálja, mint Livicsek, csak aztán az alvás fázis kimaradt. Odamegyek és ott mosolyog rám, és nem mondhatnám, hogy álmosságtól ernyedten, ugyanakkor nem is kajabált, hogy jelezze, bármiben hiányt szenved. De lehet, hogy ez csak az elmúlt 2 napra vonatkozott, mert most meg pl már 1.5 órája alszik édesdeden.

Esztipeszti, hollandiába induló szülők repüléséhez egyetlen fontos szabály, hogy pótolják az anyaországból Mancsbá jobblétre szenderült napraforgóját. Ennek hiányában sajnos mindenképp kínvallatják őket…

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs, a bébieledelt örömmel veszem, bár szerintem nem azért osztogatták, mert novemberben lejár a szavatossága. A novemberben lejáró szavatosságú élelmiszereket ugyanis decemberben szokták osztogatni.

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
tényleg, igazad van! Akkor ha megyünk, viszem a papit.

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Végigolvastam a másfél oldatl, de utána mennem kellett szoptatni, úgyhogy elfelejtettem kinek mit akartam és most nem bírok mégeccer visszaolvasni, de a témákra emlékszem....

A gyerek elvan magában:
Danci volt pont ilyen. Nagyon hamar lecsökkentete a napközbeni alvásokat 1-re és ha felébredt se vettem észre, csak azt, hogy valaminek gagyog, vagy nevet, vagy ha csak benéztem, hogy mi újság, hát látom hogy nevet rám a gyerek. Vannak ilyenek, de sajnos nálunk böjtje is volt, mert azt a folyamatosan 5 hónapon át tartó gennyes középfül gyulladást igazán kihagyhattuk volna... míg élek nem felejtem el azt az időszakot. Rádásul itt az ősz már most taknyol és ezerrel tömöm a gyerekbe a köptetőt, az orrcseppet, meg a c vitamint meg a Béres cseppet... remélem megússzuk egy kis taknyossággal és most már nem megy sehová a gyulladás, hanem kifolyik.

Valamit még akartam írni!

Jajj MAncs! Fránya szomszédok, igazán nem irigyellek. Szerencsére nálunk a szomszédok mind normálisak, észre se lehet venni őket. Azt hiszem inkább néha ránk panaszkodhatnának... 3 gyerk azért csak 3 gyerek és bizony a Gabi a fülén ül általában. Csak akkor érit, vagy hallja, hogy ne csinálja azt ami csinál, ha torkom szakadtából üvöltöm neki. (előszeretettel önt egy vödör homokot/földet a Danci fejére... a szőke gyerekből átlag 2 naponta cigánygyerek válik, vagy épp elvesz tőle valamit, vagy ütlegeli) És a szemem láttára is megcsinál dolgokat és hiába kérem, hogy ne tegye, semmi, mondom, semmi felemelem a hangom fenyegetőre, semmi, hangosan, határozottan mondom, semmi üvöltöm... megijed, elszalad, de azért előtte még csakazértis ráönti. Még "szerencse", hogy nagy a kert, mert így mindezt végig tudjuk játszani minden alkalommal... Máramikor kedvem van hozzá, mert már sajnos rá kellett jönnöm, hogy hiába zongorázom végig ezeket, úgyis csak az utolsó hatásos... így sokszor azzal indítok.

Na jól elkalandoztam ismét.
Ma volt az első bölcsödés nap, az első beszoktatás. Úgy kezdődött, hogy 9:15-re értünk haza az oviból, mert vittük a Gabit. Gyorsan kitöltöttem az üzenőfüzetet, csináltam teát a Gerinek,ha éhes lenne és még nem vagyok akkor is legyen valami a pocakban. Jó odaérünk időben 9:45-re. Irodába be, hogy a felvételi lapot kitölcsük és hát igen, az ebédet is most kellett volna befizetni, de sasha olyan okos, hogy az ebédpénzt a hűtű tetején hagyta. Merthogy azt mindig elrakom külön, nehogy kísértésbe essek egy boltban, mondván, hogy majd kipótolom... Így nem tudtam befizetni az ebédet. Ráadásul 3-an voltunk a picike irodában, Dancinak mégis sikerült kiválasztania azt a pillanatot a kancsó víz kiborítására amikor senki nem figyelt rá. Amikor már befejeztünk mindent és álltunk fel és pakoltam el a papírokat... Mindegy asztalterítő, szőnyeg ugrott.. majd megszárad. Jó bemegyünk a csoportszobába, Danci mindent megnézett volna, de kint voltak a többiek az udvaron, hát mi is kimentünk. Nagyon jól elvolt, csak azért jött oda hozzám néha amikor megszerezte a labdát, hogy védjem meg a labdát a többiektől... nehogy elvegyék tőle:) De nagyon kis talpraesett. Ja a kis kerti kerítést is kidöntötte a drága... ami a két csoportot választja szét az udvaron. Nagyon jól érezte magát, már 11-kor haza akartam hozni, de nem bírtam!!!! Aztán feladtam, mikor elkezdték őket kettesével bevinni mosakodni, letisztázni, pisilni, hogy mindjárt jön az ebéd. Így ottmaradtunk ebédelni. Spenót volt rántott párizsivel, A párizsit igazából nem találtam meg a panírban. Na mindegy. Az alatt a 2 óra alatt míg ott voltunk az egyik pici kisfiú másfél órán át vígasztalhatatlanul sírt. Kis megszakításokkal valamelyik gondozónő ölében volt, vagy sétálgatak vele, de az nem tetszett neki. Most szokik be ő is, azt hiszem most 2 hete. Annyira sajnáltam. Úgy vettem észre, ha valamelyik megüti magát akkor azért mennek és vígasztalnak. 4-en vannak.

mennem jekk

Kép
sasha
 
 


Mancs,
aha, Skála.

Sasha,
tök jó ez a mennek jekk, ezentúl így használom (gondolom véletlenül ítad el, de nagyon teccik. ) :D

Tán Jucus kérdezte: a kanalazása videófelvétel óta gyakoroljuk. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Alvás kilőve. Szopi, utána megyünk sétizni. Kíváncsi vagyok, hogy alakul a nap hátralevő része a nemalvás miatt... Bár már volt ilyen.
Tegnap elkiabáltam: ma éjjel 5x ébredt.

Látta vki az RTL Reggeliben a csajos órát? Szandi volt a társműsorvezető. Egyik téma a gyes-depresszió volt, hogy anyukák otthon befordulnak. Vendég volt egy pszichológus pasi. Jól kiosztotta a Szandit, szóhoz se jutott, énmeg itt röhögtem rajta. :twisted:

Kép
mancs
 
 


na, én is elírtam, szal mennem jekk.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Dancit nem sikerült vissza altatnom, de sebaj, mindjárt indulok a Gabiért... kész káosz. Megebédeltem, Gergőztem, majd ideültem egy kávéval, írtam, aztán Dancit altatgattam... most meg indulhatok. Ennyi, volt 2 órám amit nem tudtam kihasználni. Lakás szalad, konyhába ismét nem lehet belépni, tetézve azzal, hogy most a koszos edények tömege a pulton van, de a rengeteg műanyag edény, plusz a puffasztott kukorica is a földön szanaszét... Jah, aki tegnap estére bevállal egy grillezést az így jár, de jól semmiképp. Megyek, mert 10-15 perc múlva már itt se vagyunk és még elő kell kotorni a babakocsit, meg öltöztetni kell... pelenkázni meg ilyesmi.

Kép
sasha
 
 


Halihó!

Olyan jó Titeket olvasni, mindig nyugtatólag hat. A baj csak az, hogy írni végképp nincs időm, de most pótolok egy kicsit.

Petrának tegnap már nem volt láza, csak rettentően szörcsögött, viszont nagyon jó volt a kedve, bepótolta a szombati kihagyott mosolyokat is. Voltunk az IKEÁ-ban is, vettünk neki éjjeli lámpát, játéktárolót, képkereteket, teknőst. Képzeljétek az ingyen bébikaját benyomta az egész üveggel, pedig ilyet még nem csinált, én meg már izgultam, hogy a maradékot miként hozom haza, mert ugye a kupakot nem adják oda. Pedig mostanában nem evett semmit az anyatejen kívül, viszont sokat bukik is, valószínüleg egy kicsit a gyomrára is ráhúzódott.
Ma már egész jól van, csak szegényt sokszor kínozom az orrszívóval, de végre már takony jön ki, nemcsak valami átlátszó vízszerű. Azért du. még lenézünk a dokihoz, bár már teljesen jól van.
Az éjszakákat most nem részletezném, nagyon kivagyok, kezdek depis lenni, mert ez a 20 részletben alvás eléggé kiakaszt. Petra meg elég hisztis, nem kötik le nagyon a játékok, mindig vele kell lenni, a lakás meg szalad ...

Mancs a szomszéd miatt nem irigyellek. Otthon anyukáméknál van így, hogy a szomszéd nem tud aludni, ezért már reggel 6-kor füvet nyír, fát vág v. valami hasonló :evil:

Sasha tök ügyi Danci, hogy ilyen jól sikerült már az első napja, akkor tényleg igényelte már a társaságot.

Coolasa, Gabuska hozzátok most nem szólok, mert az a téma, hogy milyen jól elalszik a gyerek, vagy éppen csöndben eljátszik, szóval nálunk most nem igazán jön be, így inkább nem idegesítem fel vele magam :twisted:

Esztipeszti a Hondához gratula, a férjecském biztos irigykedve fogja olvasni és megjegyzi, hogy van ízlésetek :lol:

Mancsbá ha már úgyis benne vagy a repülős kérdésekben. Mi októberben megyünk Németországba nagypapihoz Germanwings-szel. A hordozót (autós ülést) fel lehet vinni a gépre, vagy azt is le kell adni? A babakocsit gondolom le kell adni, annak a súlya beleszámít a max. poggyászsúlyba. Ja és ide van kapcsolatod, tudsz valami jó kis helyet foglalni? Most több kérdés nem jut eszembe, de még van időm októberig :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Nagypapival a parkban
Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sasha, nagyon jót nevettem a sztorin, a történet nálam akkor csúcsosodott ki, mikor Danci kidöntötte a kerítést. Filmforgatókönyv.

Kép Kép
coolasa
 
 


Na raktam egy picike rendet, így már nyugodtabb vagyok és még Petra is alszik, bár biztos nemsokára ébred, mert kajaidő van. Szóval gondoltam pihenésképpen netezek egy kicsit, erre most alig vagytok itt, nem sok az új üzenet. :?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Még mindig sehol senki, és még Petra is alszik, mi van ma????????

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, szerintem túl jó idő van, mindenki aki teheti szabadtéri programot tervezett. Petra hányszor volt beteg hooosszú eddigi élete során?

Kép Kép
coolasa
 
 


Most először beteg.
Egyébként tudom, hogy szép idő van, de lehet velem szolidarítani is! :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Felébredt a kisasszony, lassan indulunk a dokinénihez.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Nahát, dokinénihez...Vuka nem szép tőled, hogy csak úgy itthagyod szegény fejemet (meg persze a maradék testrészeimet is..)

Kép Kép
coolasa
 
 


Vuka,
mi ezért nem voltunk eddig:

Látjátok, ő az én lányom!
Kép

Szilvi, add vissza szépen a labdámat!
Kép

... amíg szépen mondom!
Kép
Kép
Kép
Kép


Petrás képek nagyon jók (megint :wink:)!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Off.

Ha van ismerősötök, akit érdekelne szóljatok légyszi!

Kiadó Óbudán csendes belső utcában új építésű házban egy légkondícionált, 1,5 szobás, 50m2-es, erkélyes, felszerelt amerikai konyhás lakás garázzsal.
Belső kert, kábel TV, lift van, internet és telefon kiépítve.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Megjöttünk, illetve már vagyunk egy ideje... dög fáradt vagyok és a Geri ordít, a Dani pakol az apja számítógépes cuccai közt, és a GAbi magyaráz... Olvastam, fogtam az adást, de már most mondja a Gabi is (minha nem hallanám én is) ANYA SÍR A GERGŐ, NEM BAJ ANYA? SÍR A GERGŐ....

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!
Jucus!
Igen,az ágy elején leesésgátló van mi kreáltuk. :lol: Ez az ágy tulajdonképpen a babaágya átalakítva.Vettünk egy darab bútorlapot és az oldalához szereltük leesésgátlónak.Mind a két végén hagytunk helyett ahol egyedül is tud távozni az ágyikóból. :wink:
Ezt hajnaltájt előszeretettel meg is teszi. :roll:
Szerintem másfél évesen nem korai a kiságyból kivétel,persze ez is gyerek függő.Mi azért alakítottuk már át ággyá mert Domi rendesen hisztizett ha meglátta,hogy a rácsos ágyba akarjuk betenni.Aztán egy darabig úgy aludtunk,hogy csak az egyik oldalról vettük le a rácsot és odatoltuk az ágyát a mi ágyunkhoz(lásd Bubek).De ez egy idő után Nekünk volt kényelmetlen és ekkor találtuk ki ezt a megoldást.De hétvégén kap egy másik ágyat(örököl)az "gyárilag"leesésgátlós plusz ágyneműtartós. :wink:

Tegnap gondoltam ám rád amikor Zsámbékon keresztül autóztunk. :wink:

Név:Nekem a Horváth Dorka nagyon tetszik.Hm??? :lol: (Dorka a kedvenc lánynevem :lol: .)

Timi!
Köszike. :wink: Mikor lesz a tali?Csütörtökön????Ti metróval jöttök?Mehetnénk együtt. :wink:

Sasha!
Gondoltam ám ma rád!Beszéltem is egy anyukával rólad,hogy látott e Titeket a bölcsiben,ők 4-től szoknak de még mindig sokat sírnak mindketten. :evil: Tuti én is jövő hónaptól bőgőmasina leszek és egy kicsit minden nap meghalok majd. :roll: Ja,látott a csaj. :lol:

Mundenkinek cupp.Dia
UI:Coolasa!Ne tessék belekötni a képeimbe! :twisted: :twisted:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket. Pici fiam is úgy gondolta, hogy emlékezetessé kell tenni a 10. hónapot, ugyanis tegnap óta szopik!!!! :shock: :shock: :shock:
Ma már az összes kaja után és a délutáni alváshoz is ő kérte a cicit!!! :shock: :) :shock: :)
És hogy teljes legyen a döbbenet, most este evett paradicsomot és sajtot öklendezés nélkül. :lol:

Talis emilekig még mindig nem jutottam … :roll:
Ma egész nap takarítottam.

Eszti,
Gratula a kocsihoz! Új? Tudom, Neked igen, de amúgy? :lol:
Mennyiért adod el a Puntót? Ismerősnek is eladnád? :lol:
Tücsökzenére jöttök?

Jucus,
Aha, van ilyen szó szerintem.
Beni fél 9-ig mulatott.
Bori és Julcsi anyukája véletlen nem druszám és Szadán laknak? Mindkét név kiváló!!! Júlia nálunk is listás, a Bori is az lenne, de a vezetéknevünkkel kimondhatatlan.

Coolasa,
Azért azt is nézd, hogy kiknek tűnik fel a hajzuhatag! :lol:

Sajtine,
Neked nincsenek esküvős képeid?

Mancs,
Holle cuccokat én a biopiacon szoktam venni, de a Kenguruban is lehet kapni.

Timi,
Áááá, nem, szénsavmentes ásványvíz volt. Én nem mernék kólát adni neki. És kapott 3 korty narancslevet is még vacsinál és pár kanál húsleveslét.
Sok embert? Hát nem volt kirobbanóan jó kedve, de kézben elvolt. Azért még nem neki való egy ilyen esküvő.

Vuka,
Dokinéni mit mondott?
Nagypapis kép ari nagyon!

Timi, Gabi,
Jók a játszós képek! Szilvin ez a kendő új? Nagyon jó!
Livicsek! Hajrá Fradi! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vuka,
Mbának átadtam az üzid, majd ír, vagy ma, vagy holnap. Örülök, hogy Petra már jobban van kicsit.

Voltam du. vásárolni a dm-ben. Egyes HIPP bébikaják akciósak, 199 Ft-ért adják, meg asszem talán más márkájú akciósak is vannak (talán Humana? nem tudom...) én is beszereztem 3 üveggel, gondolva a jövőre, bár ez a fajta kajálási mód nekünk még kicsit odébb van. Vettem áfonyás almát, sütőtök-almát és őszi-almát.
Petike egész nap azt a 2x 10 percet aludta. :shock: Este korábban (fél 8 ) fürdettük, mert már tök lila karikás volt a szeme a nemalvástól. Szopi után átesett a holtponton, és nem bírt aludni. Jött egy laza 3/4 órás sírás, a 3. szopi után nyugodott meg. Utána álltam neki vasalni, mosogatni... Egész nap nem jutottam semmire.

Eszti,
nem válaszoltál Natasa kérdésére... Milyen színű a verda? Engem a köbcenti, pacik és az ajtók száma is érdekelne! Újonnan vettétek, vagy használtan? Nagyon odavagyok a HRV-kért, úgyhogy még mindig irííígy! :lol:

Most megyek, lefekszem, és nézem a Kiszel Tündike szappanopera újabb fejezetét a Szulák sóban. Az RTL-ről meg veszem fel a United 93-at. Mielőtt megkérdőjeleznétek ízlésemet megjegyzem, hogy azért nézem a Szulákot, mert azon úgyis elalszom, a film meg nagyon érdekel, de azon meg pláne elaludnék, mert 1-ig tart.

Jó éjszakát!

Kép
mancs
 
 


Ilba,
:lol: :lol: :lol: Nagyon örülök, hogy Beni észbekapott! Már bocs :oops: De tényleg, tök jó, hogy szopizik, meghogy róka nélkül eszik!
Biopiacra a MOM-hoz jársz? Én totál hülye vagyok biopiac ügyben is . Hol van még Bp-n biopiac?

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?