Sziasztok!
Remélem, jó éjszakája volt mindenkinek, mert nálunk Tragédia ment 3 felvonásban.
Fél 10kor aludt csak el. Fél egykor már kukorékolt, megnyugtatás cici nélkül nem jött össze, úgyhogy szopi lett a vége. Jó hamar bealudt, de 1,5 óra múlva már megint sírt
. Nem is sírt, ordított. És ez eltartott reggel 5-1/2 6ig. Ezalatt vagy 3szor ciciztünk, de az már nem bírta ezt a fajta kiképzést, már elszokott tõle, úgyhogy odaadtam a cumiját. Na, amikor úgy tûnt, hogy elalszik, kisunnyogtam a mosdóba, erre hallom, hogy a kiscsaj elkezdett játszani a cumival, amikor meg elejtette, ordított. Szóval szörnyû esténk volt. Egyszerûen már csak feküdtünk és hagytuk sírni, már mindent megpróbáltunk, semmi nem jött be. Ha ez a foga, akkor innen üzenem, hogy irtó gyorsan jöjjenek ki
Dzsili,
Napsinak sok-sok gyógypuszi
GOrsi,
Petinek
Tikk,
ti is gyógyuljatok meg hamar
Hanga most szemben ül a tükörrel és bürrög
Az éjszakának nyoma sincs.
Bogancsi,
milyen szekrényt akartok Tominak? Hanga is egy hónapja kapta meg álmai(m)
ruhásszekrényét. Még hiányzik egy polcos szekrény a szobából, amire a könyveit meg a csecsebecséket lehet majd tenni, de majd az lesz a következõ. Most egyenlõre a járóka van soron, mert ami nálunk van, azt már vissza kell adni a gazdájának.
Zsuzsi,
ne izgulj, Hanga is csak 7,26 kg votl kb 3 hete. Heti kemény 7 dekát bírt hízni. Örülünk, ha eléri a 8 kilót egyéves korára.
Bár mostanában elég jól eszik, amúgy meg jól van (nappal).
Képzeljétek, már egy egész túró rudit meg tud enni (na persze csoki nélkül, azt eldobálom, mert én meg úgy natúrban utálom).
Ti kimentek ilyen esõs idõben?
Szedtem tegnap a Parkban faleveleket, lepréselem és klassz keretet csinálok nekik kartonból, lefestem meg minden, és kész is a kép a kisszoba falára.
Meg be szeretném fejezni a Tigrises goblent is már.
Na, megyek mert már jó sokat írtam.
Lola,
szavaztam Rátok is!
és Dzsili,
Napsira is, természetesen
.
Sziasztok
Szila és Hanga, aki most a kólásflakont bûvöli