Új privát üzeneted érkezett!

Megjöttünk!

Fiam tartja a megadott súlygyarapodás felső határát. Pontosan 30 dekát hízott. Így most 4970g és 59 cm. Kaptunk szirupot a dokinénitől. Ettől állítólag lesz kaki. Meg vettem csipkebogyó teát is. Edit, te adtad már Lilinek? Ja és ha betöltötte a 2 hónapot akkor őszilevet adhatok neki a szirup helyett. Na, az nem tudom hogy fog működni, mivel ha én iszom is bántja. Az Infacol is okozhatja nála a kakis problémát. Már teljesen bele vagyok zavarodva a sok készítménybe. Komolyan mondom már kész patika van itthon! Nem is tudom mi a jó neki. H adom az infacolt, akkor szenved a kakival, ha nem akkor meg a pocival. Most melyik a jobb? :cry:

Lehet el vannak számozva a bodyk. Mondjuk ahány gyártó, annyi hossz. Már tényleg centivel jrok vásárolni. De néha az sem jó mert anyagban is másak. Pl. van egy bodyja, ami kb. 4 cm-el hosszabb, mint amiket most hord és jó rá, mert alig nyúlik.

gabi! Jó, hogy itt vagy! Mi újság bébi ügyben?

Kép
tokajkincse
 
 


Egyszer - kétszer próbáltam már neki adni,de én nem igazán teáztatom Lilit,rendszeresen még nem kapta.

KépKép
editmaci
 
 


Ha 59 centi, akkor a 62-es bodynak elvileg jónak kellene rá lenni. :lol: Bár a közel öt kilócskája "felveszi" a hosszt. Jó kis masszív gyerek. :lol: :lol:
Lili egy darabig ivott kamillát, de már hónapok óta nem kap. Egyszer kiköpte, azóta nem is próbálom. Ma sült répás-krumplis-husis-ribizlis trutymót evett. Nyelte, mint kacsa a nokedlit. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 

 
 

Edina ezt te készítetted neki; vagy készen lehet kapni ilyen finomságot :?: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Lehet készen is van, de ezt ma én csináltam. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok! :lol:

Lili tegnap este olyan rosszul evett. :( Már délután sem volt az igazi; mert nem kakilt egész nap,és gondolom fájt a pocakja. Húzgálta a lábát, kapkodott, ki-be a cici. Fürdés után masszírozgattuk a hasát,azt nagyon élvezte,mert majdnem elaludt közben,viszont nem sokat segített, úgyhogy úgy aludt el a drága, hogy alíg evett valamit,vagy 60-70 gr-ot, de azt is vagy háromszorra. :? :shock: Azt hittem majd néhány órán belül felébred, de végigaludta az éjszakát, 3/4 6-kor ébredt.Igaz jó éhesen,mert azt hittem engem is beszippant . :mrgreen: Azóta megint visszaaludt, remélem délelőtt már sikerül neki kakit produkálni! :P Úgy tudom ilyenkor sajnálni,főleg,hogy olyan tehetetlen vagyok,nem tudok rajta segíteni. :cry:

Tegnap meg akartam én is mérni Lilit, hogy milyen hosszú.Szerintetek találtam valami mérőeszközt itthon? Hát semmit :roll: :!: Majd csak előkerül valamikor. :wink:

Az Infacolt meddig ajánlott adni? Eddig adtam neki minden szopizás előtt.

KépKép
editmaci
 
 


Jó reggelt! Én 3 hónapos koráig adtam Lilinek az Infacolt. Merthogy ugye elvileg addig tart a hasfájós időszak. De olyat is hallottam már, hogy 6 hétig. A bartátnőm lánya meg egy éves koráig ordított minden este 6-tól 7-ig a hasfájás miatt.
A masszírozás nem hozta ki a kakit? Lili mindig olyanokat tojt utána, volt úgy, hogy közben, rám... :lol:

KépKép
pedina
 
 


Ez a hasfájás is olyan szerintem, hogy akinek fáj,annak nem fog elmúlni,mert már 3 hónapos. :roll: (Pedig jó lenne.) Lili szerencsére nem hasfájós, hogy ez az Infacolnak köszönhető,ki tudja :!: :?: Én is úgy gondoltam, hogy vagy 3 hónapos koráig adom neki, aztán majd meglátjuk! Ne ezen múljon, hogy fáj a pocakja vagy nem! Főleg, hogy már tudja,hogy Infacol után mindig jön a kaja :!: :mrgreen: Csak úgy cuppogtat utána! :lol:
Még egyébként a tegnapi nap volt az első amikor nem kakilt, lehet, hogy ezért szenvedett így tőle.

KépKép
editmaci
 
 


Lili már egy pár napja olyan ügyesen emelgeti a fejét ha hason van, és már néhány másodpercig meg is tartja! Olyan aranyos amikor már nem bírja tartani,és inog a feje mielőtt letenné (vagyis inkább leejti). :P
Kép

Kép

KépKép
editmaci
 
 


Hát úgy látom nem vagyok egyedül ezzel a kakis dologgal. Egy nap még nem olyan vészes. A doki szerint 3 nap belefér, ha nem szenved a gyerek. Mi ugye kúpot kaptunk.Sima glicerines végbélkúp, olyan 400 ft. körül van. Nekünk egy egészet kellett beadni Marcinak, de elég egy fél is, ha nem olyan vészes a dolog. De erre rá lehet szoktatni a gyereket és állítólag ha nem szívódik fel, akkor bélelzáródást okozhat. Gondolom ez annál, aki naponta használja. Most meg a duphacolt kaptuk. Ezt is kiadják recept nélkül, de jobb orvost megkérdezni inkább. Nekünk 2x2 ml kell két hónapos koráig, utána őszilé. Még nem kakilt tőle, úgyhogy lehet nem jön be. Majd akkor én beszedem, mert én sem vagyok egy világbajnok ezena téren. Akkor meg úgyis megkapja anyatejjel!

Tegnap vettem neki babynos nevezetű masszázskrémet. 400 ft 10 ml, de állítólag a dm-ben van jó nagy dobozzal és 1000 aalatt van. Nagyon tetszett neki! Utána csak úgy jöttek a pukik. Ez elméletileg hasfájás ellen van. Ánizsos-köményes valami. Hát Negro szaga lesz a gyereknek tőle! Infacolt én nem adok neki így, mert állítólag az is előidézheti a székrekedést, de lehet alkati dolog is.

Tegnap rendeltem egy rakat aventes cuccot. Szegény nőci mire felírta. Férjem tett egy olyan kijelentést, hogy vegyek meg mindent, amire szükség van. Majd dob egy hátast, ha ki kell fizetni. bár két dolog nem volt, de a többi már holnap jön.

Igen, elméletileg 62-es ruci kellene, de már több a 68-as a ruhatárban! Ennyi baj legyen!

Na, megyek , mert ébredezik. Aludt 1 órát! :?

Kép
tokajkincse
 
 


Nálunk sokszor volt és van olyan, hogy csak 2-esetleg 3-4 naponta van kaki. Amíg anyatejes volt csak Lili, és már nagyon kínlódott, akkor nálam a kamillatea volt a módszer, vagy az, hogy gyakrabban szoptattam, és az meghajtotta kicsit.
A kúpot, lázmérőzést, beöntést ( :shock: :shock: ) azért nem javasolják, mert hozzászokik a baba. Hivatalosan anyatejes gyereknél a napi 7 és a hétnaponta 1 kaki is normálisnak minősül, de pár nap után tényleg nagyon tudnak kínlódni... :cry: Lili a tegnapi napot kihagyta, ma reggel megint levettem a kalapomat a Libero előtt. :mrgreen: Ja, és addig örüljetek amíg anyatejes a cucc.... :roll: Ez a gyümölcsös-zöldséges-húsos-anyatejes mixtúra... :? :oops:
Hallottátok hogy egy 6 hónapos babát megfojtott ( :?: ) egy rotweiler, vagy doberman? :cry: :cry: Én ezeket sose értem. Miért kell olyan kutyát tartani, amelyik ennyire vad? Az anyuék kutyája - oké, hogy egy vén pulimatróna- őrzi a gyerekemet első perctől. Amikor átjött a szomszéd elkezdett rá morogni, mert Lili felé ment, holott tök jóban vannak. Őrület. Jaj.... :cry:

KépKép
pedina
 
 


Ami otthon van anyuéknál kutya egy egy vén, szelíd kutya; de hétvégén akkor sem engedtünk Lili közelébe; mert nem tudtuk hogy reagál. Igaz ő már olyan, hogy elég ha csúnyán nézünk rá, már megy is a helyére,Imitől meg különösen tart! :wink: :roll: De ilyen vad kutyákkal soha nem engedném egy portára. Annyi ilyen hírt lehetett már hallani,mégsem tanulnak belőle az emberek! :cry: :cry: :cry: A hideg kiráz még a gondolattól is!

Szóval a Liberó jó? Ez melyik méret amit ti használtok,a hármas? Én nem tudom, hogy, de a kettes Pampersből már kétszer folyt ki a pisi hátul :evil: :!: Még van belőle egy pár darab, de lehet, hogy nem is használom el.Van még S&P, és DM-es,azok eddig beváltak.A Dm-esnek egy kicsit nagyobb a csomagja,de nekünk a terpszbetétes miatt nem nagy gond! :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Edit, nem lehet, hogy már kicsi az a pelus? Mi most nőttük ki a S&P 2-es méretét. Már kell a 3. Kifolyt a cucc és a lábát is szorította már. Van 6 db belőle, de nem is használom, mert éjfél óta 4x öltöztettem át!
A Liberó jó, de elég drága. Legalábbis, míg tudok venni olccsón S&P-t addig. Utána már mindegy, mindegyik 50 ft körül jön ki!

Kép
tokajkincse
 
 


Edit! A Maxi -Discovery- lila Liberot használjuk, ami 7-14 kilóig jó. Szerettem a Midit is :wink: , csak azt már Lili kinőtte. Most 3800 Ft volt 82 db ebből. Eezelőtt a Huggiest használtam, csak abból a Midi már nem igazán jó a kis combosnak, a Maxi meg még nagy (9kilótól, vagy 8-tól javasolják). A 2-es Pampersből nekem is van vagy 10 db, eltettem Lilinek játszani. El se használtam ,annyira megutáltam, amikor egy nap 6-szor öltöztettem át. :evil: Nekünk oldalt folyt a pisis- vélhetően mert abban az időben Lili az oldalán aludt... :? A DM-est is csípem - bár a Libero jobb. Anno én is úgy voltam vele, hogy nem is baj a nagyobb csomag, úgyse adok rá terpeszpelust. :wink:
Amúgy már észrevettem, hogy fiúknak és lányoknak nem ugyanazok a pelusok jönnek be. Régen asszem a Liberonak volt fiú és lány pelusa, mostanában nem látok...

KépKép
pedina
 
 


Ma megvettem a Bryan Adams jegyeket! Tök jó amúgy, hogy én fizettem, de ezt fogom kapni szülinapomra - majd novemberben. :lol: Utána elnéztem a Brendonba, de még nincsen őszi-téli katalógus.

Nos, úgy néz ki, hogy jövő hét szombaton kirándulunk egyet Bécsbe. Az én úticélom az SCS. Ott van Babies R Us, vagyis bébibolt. Hátha látok valami izgit Benedeknek. :wink: :roll: :D
vbea
 
 


Én is úúúúúúúúúúúúúúgy akartam oda menni, Eni! Állítólag tök jó áron vannak klassz bébiruhák, és nem olyan outlet, mint Pesten, hogy csak a szar....De erről lemaradtam, meg Lilinek csak jövő nyárra akarunk útlevelet csináltatni, és őt csak úgy lehetne átvinni a határon. Na, majd jövőre a Dunántúlról átnézünk, igaz? :wink: :wink:

KépKép
pedina
 
 


Edim, én is remélem, hogy lesz vmi leértékelés, mert őszintén szólva a brendon -2%-a nem szokott meghatni. Ma láttam 16 ezerért 62-es overallt. Tök jó, hogy lehet kapni!!! :twisted:

Jövőre megyünk együtt. Lilivel és Benedekkel. :D
vbea
 
 


Juj, az overallok tényleg Q. húzósak. Mi Lilinek tavaly vettünk "Newborn" méretet valami 5000 pénzért, aztán amikor az első séta alkalmával a gyerekre akartuk adni 3 hetesen, nem fér bele :shock: . Gondolom kb. 50-es....de azt sem bánom, hogy nem vettük meg a Tégelben a 10000 Ft-os 68-as méretű, bundazsákká cipzározható overallt, "jó lesz az ősszel is, kedveském" mert most már azt is kinőtte volna.
De gáz, nemrég még napozókat, meg rövid ujjú bodykat adtunk rájuk, és jön az overall-korszak. :? Az enyémnek szerintem már cipő is kell télre...Sőt, tuti... :shock:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok! :P

Megoldódott a kaki probléma! :lol: Tegnap fürdés után volt egy kis masszázs,utána szopizott egy csomót, és kis áhitatos fejjel kakilt egy akkkorát.....! :D Áldott legyen a Dm-es pelus, hogy mind ezt kibírta! :mrgreen: :lol: Viszont a Pamperstől érzékeny búcsút kell vennünk,mert ma már kétszer öltöztettem át Lilit! :evil: Ugyanis a kaki project folytatódott! Reggel gondoltam még adok a Pampersnek egy utolsó esélyt, de több anyag volt a ruhán mint a pelenkában! :? :cry:
Most viszont úgy alszik Lili! Mint egy kis angyalka,mosolyog álmában egyfolytában! :D Hihetetlen, hogyha az ember anyuka lesz,akkor miknek tud örülni!!!Pl.egy teli pelusnak is! :mrgreen:

Ma vagyunk hat hetesek! :lol: Ez jó,viszont ez azt is jelenti, hogy délután megyek a dokihoz.Ennek már nem annyira örülök! :( Majd csak túl leszek rajta! Imi jobban várja mint én! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Miért ilyen drágák az overallok? :roll: :twisted: :twisted: Ez is csak egy ruha darab! Lili most úgy elkezdett nyúlni, sorra rakom el a tipegőket meg a kis nadrágokat. Azt sem tudom, hogy majd az ilyen őszi,téli ruhákból elg lesz-e egy méret az egész évszakra :!: :?: Lehet, hogy nem! :(

KépKép
editmaci
 
 


Hát, most egy darabig még nagyon nőni fognak....Szinte 6 hetente - kéthavonta egy méretet. Mi most a 74-esnél tartunk. Összemértem a Kabócában a 74-es és a 80-as bodykat, baromi nagynak tűnik a különbség, viszont vettem kétméretes (duplapatentos) bodyt, és ott meg nem...Azt se tudom, hogy alkalomadtán mekkora overallt vegyek, hogy eggyel kihúzzuk a telet. 80-ast, 86-ost? :?: :?: :?:
A 6 hetes moratórium leteltét apukák mindig jobban várják... :mrgreen: :mrgreen:
Akkor nálatok is Pampers pelusba leszenk csomagolva Lili babái? :lol:
Lili negyed 4-kor szopizott, utána negyed nyolckor és most fél 10-kor is kiverte érte a balhét... :shock:Ilyenkor amúgy aludni szokott, de most fél 9-ig húzta a lóbőrt...Én meg 20-adszorra nekifutok a Büszkeség és balítélet legújabb változatának, de Lili túlkiabálja Mr. Darcyt... :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


A Kabócában lehet kapni duplaméretes bodyt? Már kerestem én is,de még sehol nem botlottam neki!

Én most a Szökés részeit nézem reggelente,mert az első rész nagyon tetszett( meg a főszereplő szeme),úgyhogy letöltettem Imivel az egész évadot! :mrgreen: Holnap talán be is fejezem! Ha ezt az RTL klub tudná! :oops: :lol: De ki bír egy hetet vátni,egy résszel :!: :?: Tavaly így néztem meg két hét alatt a Született feleségek mind a két évadját!
a Büszkeség és balitélet olyan jó! Úgy szerettem könyvben is.Moziban akkor dagadt először duplájára a bokám amikor azt néztük! :lol: Vagyis én néztem, Imi szunyókált! :wink:

KépKép
editmaci
 
 


:lol: Én amikor terhes voltam a Joey-t néztem így végig. Erre a tv-ben is annyit adtak le, amennyi megvan... :twisted:
A duplaméretes bodyt a Tégelben vettem. Gólyahír-típusú. Valami 1000 körül volt.
:lol: :lol: Jane Austen fan-club? Eni is nagy rajongó... :lol: :lol:
Az uram megkérdezte tőlem, hogy miért mondják a Csányira, hogy annyira jó pasi? Mondom:mert jó. :lol: Erre tök ki volt akadva. De megbeszéltük:ha neki összejön a Sandra Bullock, nem áll Csányi és az én utamba. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Imi is azt szokta mondani az ilyen "fellángolásaimra", hogy csak nézzem a filmet,majd ha találkozom vele személyesen akkor elkezd aggódni! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Szép ez a Darcy.... :oops: Lili aludt egy órát, így be tudtam fejezni. Az az igazság, hogy néha vágyom magvasabb olvasmányokra is, mint az Anyák lapja a vécén, csak időm nincs rá. Ez a kis Jane Austen meg most jó tett a bulvárba és sorozatokba belefásult lelkivilágomnak. Színházra ebben az évadban gondolni se merek. :?

KépKép
pedina
 
 


Nem akarok sznob(nak tűnni) lenni, de sajna nekem eddig mindegyik színházi élményem ramaty volt... A legutóbbi pláne, úgyhogy Istvánt az életben nem fogom tudni elvonszolni. :oops:

Csinálhatunk fan clubot, amúgy az Emma névbe is Jane Austen egyik hősnője miatt szerettünk bele. Férj bírja, olyannyira, hogy a Büszkeség és balítéletet jobban csípi, mint én. Szerintem egyszerre szórakoztatja és egyben fel is néz arra, ahogyan akkor viselkedtek a nők és a férfiak egymással. :roll: Ezt én is nagyon értékelem. :wink: Szóval jó az új Darcy is, valóban. Nekem Keira valóban nem tetszik (talán a barna haj miatt?!), a Love Actually-ben jobb volt. Persze Istvánnak így is tetszik.

De az ő nagy szerelme rajtunk kívül Reese Witherspoon, na meg Kirsten Dunst...

Na és a nap híre, egyfolytában azt érzem, hogy zuborognak a beleim. Azt hittem, hogy vackot ettem, feküdtem is fél napig, de lehet, hogy végre kicsi Benedek beindult mozgásfejlődés terén??? :D :D :D
vbea
 
 


Na,megjöttünk a doktorbácsitól! :lol: Gyorsan végeztünk, mindent rendben talált. Felírta a gyógyszert is. Fura lesz most megint nap,mint nap szedni! :?

Már én is úgy szeretnék megint elkezdeni valami jó könyvet olvasni,de tényleg nincs rá idő,én meg úgy szeretek olvasni ha nem egy fél órám van rá,hanem annyi amennyi éppen jól esik. Elalvás előtt meg nem olvasok,mert akkor már ragad le a szemem,és minden percet kihasználok arra, hogy aludjak!
Eni,szereted te is a Love Actually-t? Én nagyon szeretem, láttam már vagy százszor! Már elég rég néztem, lehet, hogy egyszer a közeljövőben megnézem :!: Ki tudja mikor lesz 2 óra folyamatos szabadidőm :idea: :?:

Mocorog Benedek? Jó érzés,ugye? Nekem a kis rugdosások hiányoztak szülés után! Most meg néha a pelenkázón olyanokat tapos belém Lili! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!
Úgy néz ki Zsombor jobban van, már nem nagyon köhécsel. A torkát azért jövő héten megnézetm a biztonság kedvéért.

Nekem Zsomborra azt mondják hatalmas, 7-8 hónaposnak felel meg.

Edit! Hol lehet ezeket a filmeket letölteni? Emailben írd már meg légyszi. köszi.

Mi szerencsére örököltünk overálokat, ezen a télen nem lesz gond.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Love actually! Én is imádom! Bár a Gyurcsány-dance óta állítólag sokkal többen kölcsönzik ki.... :lol:
Bélmozgás, lófütty! Éljen, éljen! Mocorog Benike! :lol: :lol:
Tesómnak úgy bedurrant az epeköve, hogy még az este megműtik... :(
Szilvi, örülök, hogy Zsombi jobban van. Kajával hogy álltok?
Lili ma gesztenyés-almás-csirkét evett. Szerette :lol:

KépKép
pedina
 
 


Eddig csak a gyümilét, gyümipépet, + a tejpépet próbáltam még ki nála. Itt a közeli boltokban nem nagy a választék a bébikajákból sajna...
Te a gyümik után mit adtál Lilinek?

KépKép
sz.szilvia
 
 


Répát, sütőtököt. Krumplit vagy csak 2-3 hete adtam. Valamiért én tartottam tőle, de állítólag azt is hamar lehet.
A Rossmannban nagyon sokféle bébikaja van. Én ott szoktam venni. Meg én főztem Lilinek vízben rizst, és utána anyatejjel (szerintem táppal is jó) pürésítettem. Néha tettem bele főtt almát vagy barackot. Eezekt szereti, mert finomak és tartalmasak is. Puffasztott rizst is lehet tenni a pépbe, egy ideig ha áll, jól felpuhul.
http://freeportal.hu/babakonyha/ Nézz be ide, van néhány okos dolog...

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Na vége a nagy túrás-fúrásnak. Nagyon kafa lett a konyha így, de valahogy hiányzik az a fránya fűtéscső onnan középről. Állandóan ki akarom kerülni, de már nincs is ott!
Otthon jó volt nagyon, kicsit Zoli nélkül is kellett lenni. Igaz kedd este majd' meghaltam, hogy nincs ott, de a szerda, csütörtök jól telt. Szerdán apa kivitt a barátnőmhöz Szederkénybe, neki is van egy 7 hónapos fia. Eni, te biztos ismered, osztálytársam volt ált. suliban (Vali). Ott voltunk déltől 6-ig. Aztán másnap ő jött be a városba, és elmentünk turizni. Orsi, ha Tiszaújban jártok, az Árpád úton van 3 jó turi, csupa jó gyerekcuccok vannak. Kettő a rosszman oldalánál, egy pedig a túloldalon az első tömb legvégén. Nagyon jókat vettem most is ott Zsombókámnak.

Szilvi, örülök, hogy Zsombid jobban van!

Szerencsére annyira nem viselte meg a két éjszaka Zsombicimacit, mint gondoltam. Bár második éjjel 3-szor kelt, úgy, hogy a végén fél 5-től fél 6-ig voltam fent vele, mert nem bírt valamiért visszaaludni. És aztán felkelt fél 7-kor, mint rendesen mostanság. Apa eljött értünk, este fél 8-ra értünk haza, így a fürdés eltolódott egy fél órát. Fél 9-kor jött rá Manóci, hogy éhes, evett is egy órácskán keresztül, majd aludt ma reggel fél 6-ig. De akkor felébredt, és minket sem hagyott aludni. Bevittem a nagyágyba, hogy ha látja, hogy mi is alszunk, akkor talán ő is (tudom, hogy ehhez még nagyon kicsi), de ő csak vigyorgott, mint a tejbetök. Úgyhogy fel is keltünk hirtelen 6.10-kor. Azután csak 8-kor aludt el, de a pocakja ébresztette 3/4 9-kor. Azután szintén nem aludt, csak amikor megérkezett a védőnő. Pont akkorra ájult be, így nem látott belőle semmit, csak a nagy popókáját. Mondta is, hogy milyen szépen fejlődik, megdícsérte. Azt is mondta, hogyha nem lenne még ennyire "babaarca" simán 4-5 hónaposnak is elmenne. Nagyon örültem neki. Két hét múlva oltás, akkor találkozunk vele legközelebb

No jók legyetek!
Kriszti

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!

Csütörtök este megint kúpot kellett adnom Marcinak, Annyira kemény volt a hasa, hogy nem tudott kakilni. AA kúp használt, de ugyanúgy sírt, sőt a végén már visított. Olyan erősen sírt, hogy már levegőt is alig vett. Ne tudjátok meg milyen érzés volt! Éjjel az első etetésnél nem volt gond. Hajnalban és reggel ugyanez. Elvittem délelőtt dokihoz, ahol aludt. Mindig ezt csinálja velem. Jópofizik, nevetgél a dokiknál. De mondtam az orvosnak, hogy ez nem a normális hasfájás. Meg is nézte. Komolyabb a baj szerinte, így kapott 4 féle gyógyszert. Szerencsére mindegyiket lenyeli. Valami nem jó az emésztésével. Hát jó, hogy 4x kell elvinni a gyereket mire végre hallgatnak rám! Hát most várjuk a hatást. Az éjszaka nem volt nagyon gáz, de hajnalra már kimentek a hatások így megint üvöltés. Most sírtam először, mert annyira tehetelen voltam és úgy könyörgött a kicsi szemeivel. Hú, nagyon rossz! Most reménykedem, hogy a gyógyszeres kezelés hatásos lesz és nem lesz belőle komolyabb baj.

Elhoztuk a mellszívót és a többi cuccot. Persze hiába rendeltem meg személyesena dolgokat csak rosszat hoztak el. Mindegy. Via rendszerrel kértem a szívót és hozzá cumisüveges tejtárolót, vagy cumisüveges szívót és hozzá via tárolót. Na, kaptam Viás szívót és tárolót. Jó, nem gáz, de ha már egyszer rendelnek, legalább jót! Kis cumiból is kettőt hoztak. Így van 4 db 3-6 hós cumink. A Via család nagyon király, nagyon tetszik, de valami van a mellszívóval, mert kicsit nyikorog és nem olyan halk. Majd valamit kezdek vele. Szerintem mi rakuk rosszul össze, de az adapter része is ereszt, mert most abból kapta a tejet Marci. Lehet onnan kapott levegőt. Remélem nem rossz!

Miskolcra akartunk menni, de így maradtunk itthon. Örülök, hogy nem sír.

Kép
tokajkincse
 
 


Szegény Marci! Orsi, mit mondott a doki, hogy mi az a "valami nem stimmel az emésztésével"?

Mi mozgunk. Az izgatottságtól, a meglepetéstől vagy nem tudom mitől már napok óta nem alszom. Tudom, nem nektek kellene erről panaszkodnom, de ahhoz képest, hogy még pocakban van Beni, elég fárasztó... :roll: Éjfél előtt nem tudtam lefeküdni, aztán 6kor keltem, mindeközben 10-15 perceket aludtam. Miért van ez??? :?: :cry:

Kittina, tényleg Valinak is van babája? Olyan fura. Mindenkinek. :)

Edi, mi újság tesóddal? :shock:
vbea
 
 


Sziasztok!

Orsi,remélem minél hamarabb elkezdenek hatni a gyógyszerek és Marci jobban lesz. Úgy sajnálom szegényt, mert Lilinél is olyan rossz volt, hogy nem tudott kakilni, pedig nála csak egy nap maradt ki.

Edina, a tesód hogy van? Túl van már a műtéten?

Eni,nekem volt olyan éjszakám, hogy 1-2 órát aludtam,azt is részletekben. Én egyébként is rossz alvó vagyok, és ez a terhesség alatt csak fokozódott! :( Semmi bajom nem volt, nem fájt semmi,csak egyszerűen álmos nem voltam. :?Viszont sokat olvastam. :lol: Ha álmos vagy napközben és van rá lehetőség akkor pihenj,aludj akkor.Én ebéd után olyan jókat tudtam aludni.

KépKép
editmaci
 
 


Nem tudni pontosan mi a gond, de azerintem egy ilyen picurkánál nem is igazán lehet, hiszen nem tudja elmondani hogyan is fáj.

Az Aventes mellszívó nagyon jó! Miért nem vettem meg hamarabb? kb. 2x annyi tej jön le, mint a másikkal, de nem fáj. Az adaptere a rossz, mert cumisüvegre rakva jól szív, de néha nyikorog. Nektek is? Vagy csak az enyém? Marci be is vágta a 125 ml-t egyből. Életemben nem fejtem le annyit egyszerre! Igaz két ciciből, de akkor is tök jó! Legalább ennek örülök.

Eni, szerintem is aludj mikor jólesik. Néha én is fent voltam már 5 körül a végén. Szerintem annyit, mint terhesen sosem aludtam.

Ma éjjel Marci a kiságyában aludt éjfélig. Utána 10 perc szopi után elaludt a cicin. Visszatettem, de én nem aludtam, mert nem büfizett és féltem, hogy nehogy véletlenül rosszul nyeljen vissza. Azt hallgattam, hogy lélegzik-e. Így utána már magam mellett hagytam, ahol viszont 20 percenként felsírt. Nem is tudom kinek a megnyugtatóbb, ha együtt alszunk. Neki vagy nekem!

Most megyek sterilizálok. Eddigalig volt mit, de most van,hogy poharaink is vannak. Ciki, de nem tudtam kinyitni a Via poharat. ENyhén jól zár. Nagyon jó lenne abban tartani a tejet, de nagyon drága lenne naponta egy pohár! Utána meg mit kezdenék 80 pohárral?

Kép
tokajkincse
 
 


Én is gondolkodtam a Via poharakon, hogy jó lenne abban, de tényleg nagyon drága lenne naponta egy pohár belőle!
Nekem nem nyikorog, bár először én sem tudtam rendesen összerakni :roll: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Orsi, először az enyém is nyikorgott, utána "bejáratódott" :lol: . Vagy próbáld a szilikonfejet kicserélni. Hátha az...
Tesómat tegnap megműtötték, köszi, jól van. Tele volt epekővel, és folyton gyulladásban volt az epehólyagja. Azt mondják, hogy holnap már mehet is haza.

KépKép
pedina
 
 


Ismét sikerült kifejnem 100 ml-t! Magától elindult csöpögni, gondoltam akkor kicsit megfejem. Ha így haladunk csak tejcsi lesz a hűtőben! De nem bánom, majd elhasználom a főzelékekhez! Én eredetileg azért akartam a Via poharakat, mert a bébiételt gondoltam jó lesz benne tartani. A papíron az van, hogy 4x sterilizálható, de szerintem többször is.

A karja nyikorog a szívónak. Nem zavar, csak el ne törjön!

Kép
tokajkincse
 
 


Tégelben senki nem volt, aki nézte a P.O. bodykat?

Kép
tokajkincse
 
 


Eni, igen, Valinak is van babája! és milyen aranyos!!!! Csupa haj!!! annyi haja van, mint nekem... 8) :lol:

Orsi hétfőn feladom a pelusokat. ma akartam, de nincs nyitva a posta! :shock: :( Remélem Marcibabával nincs semmi komoly baj, és hamar kinövi ezt a hasfájást! Így van ez, hogy az orvosok szerint az anyukák túlaggódják a dolgokat, közben sokszor nekik van igazuk (anyukáknak)!

Edina, örülök, hogy a testvéred ilyen hamar haza is kerül! :)

Pussz

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Mi vettünk a Tégelben P.o. bodyt, de az nem volt akciós szerintem, mert valami 1100 Ft volt beblokkolva, meg mondta a csaj, hogy ebből lejön a kedvezményünk - az meg akciósokra nem szokott vonatkozni.

KépKép
pedina
 
 


Jó reggelt, sziasztok! :lol:
Hogy telt a hétvégétek? olyan jó, hogy ilyen jó idő volt. :)
Mi szombaton elmentünk Szögligetre a dédiket meglátogatni.Olyan jót aludt Lili a friss levegőn. :wink:
Tegnap a Népkertben sétáltunk egy nagyot! Tele volt hajléktalannal,nem volt valami szép látvány ahogy ott ülnek a virágok között a szökőkútnál! :?
Lili annyit mosolygott,nevetett a hétvégén,olyan aranyos volt.Be sem lehet telni vele.

Orsi,hogy van Marci?

KépKép
editmaci
 
 


Imi meglepit akart szerezni,mert ma nem ment dolgozni,de nekem nem mondta. Tegnap ott ebédeltünk az anyóséknál,mikor jövünk el az anyós: "Fiam,akkor holnap nem mész dolgozni?"
Azért ma reggel meglepődtem! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!
Mi is beleszabadultunk a jó időbe a hétvégén. Voltunk háznézőben ismerősöknél - Lili össze is nyalta a tükröt meg a kanapét náluk, és diszkréten szedegette fel a szőnyegről a szöszöket és morzsákat. :oops: :lol: Hiába mondtam, hogy itthon is megtalál minden apró szöszt, láttam, hogy a csaj kínosan érzi magát... :lol:
Amúgy hallani kéne a lányomat:annyit gügyög, hogy őrület, és egyre tisztábban! :lol:
Az én uram folyton dolgozik... :cry:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Hát nem igazán javulunk. Annyi, hogy nem sír annyit, de kaki még mindig nincsen. Lassan már a kúp sem hat. Kicsit azért félek, nehogy kórház legyen belőle! Nappal alig alszik, csak ilyen 20 perceket, de éjjel alszik rendesen. Hajnalban és este nyűgösebb a leginkább. A gyógyszer hatása gondolom akorra mehet ki.

Holnap tervezzük, hogy megyünk Miskolcra, de még nem találtuk ki, hogy hogyan, mert ha kocsival megyünk, akkor apa felvisz minket, de már 7-re ott vagyunk. Délig mit csinálok egyedül Marcival? Gondoltam felviszem a kocsiját és sétálunk. Csak hol szoptatom meg? Vagy a másik, hogy vonattal jövünk apa után. Ic-vel felérünk 40 perc alatt. Vagy nem is megyünk... Na, nem tudom!

Robi tegnap ment 10 nap után dolgozni megint. Olyan rossz volt!

Kép
tokajkincse
 
 


Kiválogattam Lili ruhái közül azokat amik már kicsik rá.Alíg maradt néhány body meg nadrág,úgyhogy körbejártuk a bababoltokat.A Tégel szerintem nem lett egy nagy durranás,annyi, hogy jobban szét van minden pakolva,átláthatóbb.A P.O. akciós bodykból már nem volt,mert nem volt ám mindegyik leakciózva csak 1-2 fajta( nem a szebbek! :cry: ),azok meg elfogytak. Az Asti bodykból meg tipegőkből is volt még elég sok. A kis szabadidő alsók elég hülye színekben voltak,alíg találtam egy normálisat,végül egy sötétlili mellett döntöttem, mert a rózsaszín olyan nagyon erős rózsaszín volt,nem tetszett.
A Kabócában vettünk duplagombos bodyt,kipróbálom mennyivel jobban lehet kihasználni. Mivel anyós azt mondta kifizeti nekünk megvettük a kenguru hordozót is. Szerintem nem volt olyan drága, Pierre Cardin és 5700 ft volt. Jó erős,masszívnak tünik. Volt mondjuk 14.900.-ért is Chicco,de az nem is tetszett annyira meg az kisebb is volt.

KépKép
editmaci
 
 


A kengurun én is gondolkodom, csak nem tudom mennyire tudnám kihasználni. Ha messzebbre megyünk akkor kocsival megyünk és a hordozóját visszük. Ha csak itt a faluban mászkálunk jó a babakocsi.
Küldesz képet nekm Edit, hogy milyet vettél? Néztem, hogy van olyan is, ami 13 kilóig jó. Lehet olyat kellene, mert ha esetleg jövőre megyünk nyaralni legyen jó akorra is. Persze Apa vinné akkor már!

Kép
tokajkincse
 
 


Kép

Ilyet vettünk,de az interneten most 4990. Remélem mi kifogjuk tudni használni. Ha le tudom benne vinni Lilit,a kezemben meg a kocsit akkor nem kell mindig Imit megvátni a sétával. :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Jó reggelt,sziasztok! :lol:

Orsi,Marci jobban van már?

Lili most alszik, megvolt a szokásos 4 órai kajálás.Este mostanában nem eszik valami jól Vagyis, hogy arra szokott rá, hogy két részletben eszik. Szopizik egy kicsit,utána majdnem egy órát "pihen", és utána fejezi be. Sehogy sem tudom rávenni, hogy egyen egyszerre többet,mert akkor meg sír. Remélem ez csak átmeneti lesz nála.

Tegnap este amig én zuhanyoztam Imi játszott vele az ágyon, és mondta, hogy látszott Lilin, hogy keres engem.Amikor kimentem és meglátott mosolygott egy olyan nagyot. :D Olyan jó érzés volt,mert szerintem ez már nem véletlen nevetés volt! :lol: :lol: :mrgreen:
Néha olyan arcokat vág, hogy már úgy meg tudnám dögönyözni!!! :wink: :) :D :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

Orsi! tegnap feladtam a pelusokat. remélem épségben odaér hozzátok. :)

Edit! zsombókomnak is volt olyen időszaka, hogy 2 turnusban evett, majd' 1 óra különbséggel. el fog ez szépen múlni, és újra lesz valamiféle rendszer az evésben.

mi ma megyünk vissza a kardiológiára kontrollra. 6 hetesen sem hallottak semmit, de muszáj visszamenni, mert nekem is van billentyűzavazom.

k

KépKép
KépKép
anittik
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?