Új privát üzeneted érkezett!

Mancsi,
akkor megkaptad a két jpg-t e-mailen? Nézd má meg léccccci! Kösszencs!
Peticseknek boldog hófordulót! Mingyá fél éves :shock:

Ilba,
itt sem volt jobb idő:
Kép
Livit többször is meg kellett fognom, hogy ne borítsa fel a szél. De muszáj volt kicsit lemenni vele, mert hiányolta.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, milyen műveletlen vagy, a lasztex nadárg az bokáig érő, nem csak biciklis!!! (ezt a ballagós fotóért cserébe, puszi)

Kép Kép
coolasa
 
 


Halihó!

Nem semmi a mai termés, nagyon jók a régi fotók, jókat lehet rajtuk röhögni. :oops: Na jó a szöveg is jó volt, amit hozzá nyomtatok. :lol:

Petra ma sokat nagypapizott, addig én tudtam egy kicsit a lakással is törődni. Sajnos ma reggelre elkezdett szörcsögni és folyik is egy kicsit az orra (főleg az egyik), de foggalmam sincs, hogy mitől. Úgy sajnálom szegénykét. Na megyek is.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 

 
 

(Az elvárásokkal ellentétben direkt nem kérdezem meg, hogy "Mért Vuka, hány orra van Petrának?"...látjátok, milyen végtelen lelkierőről teszek tanúbizonyságot?)

Kép Kép
coolasa
 
 


Gondoltam letudom minél hamarabb az üzim, de Coolasa kedvéért kiírom: az egyik orrlyukából ... (olyan hülyén néz ki)

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

Áduszt rávettem az alvásra. Reménykedem mivel már fogyó hold van, jobb éjszakánk lesz. Ma végre vettem neki cipőcskét is. Holnap nagy ruhabeszerzésre készülünk apával. Délután jönnek anyukámék. Aztán hazamegyünk velük egy hétre. Nem leszek sajna net közelben.

Visszaolvastam a mai napi termést. Sajánlattal látom, hogy azt a borzalmas biciklis nacit nem csak az én szüleim vásárolták elő szeretettel. Nekem is zöld csíkos volt. :cry:
A következő cuki darabom (így utólag) a cirtomsárga lakk dzsekim. De eme topicban a korotoknál adódóan :lol: szerintem csak nekem volt. :lol: A legjobb volt narancssárga hajráffal.
A banános csat rémlik valakinek? És az Acid-os (remélem így hívták) kitűzők?

Ilba Benin bunda bugyi te meg fagyizol? Hogyan is van ez?

Mamacka, szerintem is vegyél tortát. Ha úgy érzed méltó ünneplést igényel tedd meg. Te is megnyugszol és apudnak is jól fog esni. A mama meg csináljon amit akar. Nem?

Coolasa gondolj arra is, hogy ha Nokedli-hokedli (bocsi nem tudtam kihagyni) mozgásilag beindul. Kotorhatsz utánna rendesen.

Kép Na nehogy már nélkülem porszívózz!!


Kép Van új cipőm!

Kép A habi-tapi egyik új felhasználási lehetősége.

Kép
vanília
 
 


Vanília, ez a hokedli dolog jó...

Kép Kép
coolasa
 
 


Vanília,
neked is gondolni kell arra a zsiráfra, ha Ádusz "mozgásilag beindul"... :twisted:

Irígy vagyok a padlón szabadon heverő papucsok és cipők áradatára is, Livi sokszor még a lábamról is lecibálja a papucsot, gondolhatod mennyire tudjuk elől hagyni a lábravalóinkat...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, jó pihizést Anyukádéknál! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Helóbeló,

Eljutottam ám most én is odáig, hogy netezzek...nem is értem...és végig is olvastam.....de már nem tudom mi volt 4 oldallal ezelőtt...
Arra emlékszem, hogy

Coolasa, a hsz-eiden folyamatosan röhögtem. :lol: :lol: :lol:

Meg a régi képek nagyrészén is. Szenzációsak!!!

Meg a a talis képek is...jó volt nektek ám! Kár hogy nem lehettünk ott, de legalább tanúja voltam, hogy MArci hogy bújt anyukámhoz, akit legalább két hónapja nem látott.( :!: :roll: :!: )


Jucus,
ugye azért sokat pihizel!!!! Mikor mész legközelebb a Rutihoz? Kéne menjek egy rákszűrésre, és gondoltam akkor elmennék veled. :wink:

Én reggel, este fejek, de már csak kézzel mert az eltört mellszívómat apa megcsavarozta ugyan, de amikor nyaralni voltunk, akkor megint eltört. Azóta csak kézzel napi kb 120 (2x60) milit. Emellett most én is sört iszom, és a Hohes-C Mineral Aktívot, és Urtica Urens bogyókat szedek (ha nem felejtem el... :oops:).
A mellszívóval egyébként mindig többet tudtam fejni, mert az elindította a tejet mindig. (80-100 mili volt akkor az adag)
De már valahogy nem akarok kiadni 6-8000 Ft-ot egy használt Avent mellszívóért sem. bár lehet, hogy megérné, nem tudom. Ti mit gondoltok erről?

Tücsökmami,
munka: rossz hír, hogy D nem vállalja egyedül, kolléga meg nem ér rá... :cry: szzóval inkább ne munkaügyben talizzunk. (sajnálom is meg nem is. Ha vállalta volna, legalább egy kis + pénz is jött volna, de akkor meg nagyon keveset lett volna itthon. Szóval most az egyik szemem sír, a másik, meg nevet)

Gabi,
ká jók a képek! Én semmilyen gatyát nem látok! :wink:
Többiek, ti láttok bármilyen GATYÁT?????!!!!!!

Nekem is volt fekete lasztex gatyám. De rózsaszínű és pirs cuccom nem nagyon, mert azokat a színeket mindig rühelltem. most is.
Illetve volt egy olyan hússzínű (nem ám rózsaszín, ááááááá dehogy....) kertész farmer csőnacim, amit csak mezitláb tudtam a sarkamon átcibálni, annyira szűk volt a lábszára, mert ha már rajtam volt a zokni, akkor már nem jött föl. :lol: nagy kedvenc volt az is....

meg volt csergéből tarisznyám. (ilyen oldalt hordós) Úgy szűrt mint az állat, de gimiben asszem 3. 4. ben csak azzal jártam. meg 3-4 könyvvel, mert csak annyi fért bele...nem vittem túlzásba... :lol:


Na jó, amíg ti taliztatok Marci a Tatával, meg a Nagyival volt. Ilyenektet csináltunk szerdán:

Marci eszi a Nagyi egyik gyűrűjét....
Kép

aztán jól megbuherálta a számzáras aktatáskát...
Kép

és végül a hibiszkuszfa! az annyira izgi volt! :wink:
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


szűrt=szúrt....

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Petra végre bealudt. Szegény annyira nyűgös volt egész este, nem tudtam semmilyen játékkal megvígasztalni. Aztán támadt egy mentő ötletem, ideültünk a géphez és az egyszervolt oldalon animációkat néztünk. Hát az nagyon bejött. Apja nem győzött röhögni, hogy a hisztis-nyűgös-beteg Petra, hogy dalol a képeknek.

Kép
Ütöttük a gépen a ritmust rendesen (a sapi a hajmosás miatt van)

A szopi kissé nehezen indult, mert alig kapott először levegőt, szörcsögött rendesen. Kíváncsi leszek milyen éjszakánk lesz, bár lehet, hogy jobb ha nem tudom meg.

Míg ezt az üzit megírtam Petra már fel is sírt (ordít), újrabealtattam, de 10 percenként felsír, annyira sajnálom szegényt.

Mindenkinek jó éjt!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ja igen, mmég azt akartam hogy:

Jucus,
eleinte én is nagyon sokat fejtem, a család létező összes fagyasztója tele volt tejcivel :) , aztán amikor Marci 7 hós elmúlt és jött a hozzátápi (ekkor kezdett főziket is enni), akkor lett egy kis rendszer a kajákban - így a szopiban is, és akor már csak maradt a napi két fejés. de már nem fagyasztok, mert amit lefejek, azt Marci meg is issza pohárból. Nincs is annyi, egyébként hogy többet fejhetnék....Egyébként én is sokáig paráztam attól, hogy egyszercsak elapad, és nem lesz többet, mert az én cickóim az első hónap után már nemigen csöpögtek, se szopi előtt, se közben, se semmikor. (A betéteket is Tücsimami használta el, amiket jól bevásároltam előre)

Ilba,
ma télleg nem volt valami fagyi idő. De ma én is ettem túrórudit, krémest, milka csokit. :oops:

Ja meg azt is akartam még:
jövő szerda, de inkább csütörtökön megint egész jó idő lesz úgy tűnik. Mit szólnátok egy kis talihoz? (Most asszem Orczy kert jön)

Ja és van egy két bébikajánk (sütőtökös), amit nem eszik MArci, azt felajánlom. + van 2 féle megbontott (kb 2-3 kanálnyi hiányzik belőlük) tejpép, az egyik Milupás (asszem alma-vanília) a másik meg nemtom milyen majd megnézem.

Ja Ilba, nekem is van ám csillagom, ha kell.

Sajtine, milyen volt a bölcsi? És hol van?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sziasztok!

Egy utolsó kérdés, mielőtt végelgyengülésben kimúlok. A Népliget nem az Orczy helyett lett? Aszittem. :oops:
Mer mi kifinomult Kispestiek egy kicsit dzsungel szerűnek ítéltük meg az Orzcy-kertet, osztan a múltkor felvetettem, hogy mi lenne, ha helyette inkább Ligetelnénk. Egymás mellett vannak szinte, és utóbbi kicsit nagyobb, rövidebb a fű, kevesebb a szemét.
De az Orczyba is szívesen elmegyünk természetesen, pláne, ha azóta kivágták a bozótot. :lol:

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

(Bár most ezután a felvetés után biztosan álmatlanul fogtok forgolódni, ....
... hogy fejbe rúgjatok-e, vagy viperával üssetek-e le legközelebb)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Jó sűrű napjaim vannak. Csütörtökön bevásárló körúton voltam, kétszer is túrkáltam... jól megy mi? Csak kár hogy turiba.... Tegnap délelőtt meg anyósom jött át gyerekezni, de az ideje 3/4 részét a számítógép előtt töltötte és játszott passziánszt és dumált a skypon a lányával, azátn még számlát rendezgettek a párommal és a többi kis időben gyerekezett is valóban... Párom a végén már kiakadt. Mutter, hát átjössz a gyerekekhez, mert mindig nyavajogsz, hogy alig látod őket és most meg itt ülsz és játszol?

Anyukámék hagytuk a két otthagyható kölköt. Dancinak szednie kell pár gyógyszert, hogy a nátha ne okozzon megint fülgyulladást, bár folyik, mint a vízesés az orrából a trutyi, de nem baj, csak igya a köptetőt, meg kapja az orrcseppet. Még egy fülfelszúrást nem szeretnék. Elég volt tavaly (illetve az még idén volt) télen az a min. 5x-i.
Hogy teljes legyen a kép Geri ma reggelre szörcsög, mint egy rossz lefolyó és köhécsel... :( :( :( Miért kell elkapni már rögtön valami sz@r betegséget??????? Ráadásul mindkettőnek. Gabi még nem beteg, úgy látszik ő tavaly az oviban megedződött, na de akkor a Danci miért nem, hiszen ő itta meg a levét, hiszen a Gabi szállítmányozta a víruskákat haza rendesen...

Képek cool! Én már raktam fel magamról, már ami fent volt a gépen és scennerünk nekünk sincsen jelenleg. Talán még 2000-es a legrégebbi ami fent van.

Jucus!
Tejcsihez. A legjobb tejszaporító a baba. Egy mellszívó se tud olyan hatékonyan fejni.Ha az elején szaporítani szeretnél érdemes minden szopi után fejni, de arra érdemes figyelni, hogy ne túl sokat, mert túlzott inger hatására túltermelődés léphet fel és utána nehéz megmondani a cicinek, hogy jó, most már nem kell annyi tejcsi. Aztán meg bírjad fagyasztóval:) Attól nem kell tartani, hogy fejés után megéhezik a pici és nem lesz benne tej! Lesz benne, mert a tejcsi jó része az inger hatására termelődik szopi közben. Az első pár héten-hónapban jól érezhető mellfeszülés azért van, mert a cici még nem tudja, hogy mennyi tejre lesz szüksége a babának, de ha nem fejsz a szopik után, hanem mindent a természetre bízol akkor természetes, hogy megszűnik és nem érzel feszülést, hanem olyan puha, mint terhesség, vagy szoptatás előtt. A cicid beáll egy kereslet-kínálat mennyiségre és csak annyit fog termelni amennyire szükség lesz. Növekedési ugrásoknál se kell emiatt aggódni (fejésnél meg jól megijeszti az anyukát, hogy jajj elmegy a tejem, mert 100 helyett csak 20-at tudtam fejni közben csak a baba ivott meg jóval többet), mert 2-3 nap alatt sok szopival beáll az új keresletre a kínálat. A természet tudja. Tejserkentőnek az én tippjeim: sok-sok-sok folyadés és sok-sok-sok-sok alvás, de a pihenés is megteszi és a stressz nagyon árthat neki. Pl az a fajta is, hogyha azon stresszelsz, hogy nem lesz elég a tej. De elég lesz, hiszen most is elég, és azért pont elég, mert minek több?
Az ilyen laktoherb, meg tejserkentő teákban nem hiszek, de folyadéknak tökéletes. Megiszol 1 l laktoherbet, meg egy liter minerál aktívolt meg még pluszban a leveseket és még jó, hogy termelődik a tejed, mert így már 2,5 liter folyadéknál tartunk és ha még lecsúszik a tejeskávé, meg a kis víz, vagy kóla, vagy bármi és máris 3 l lesz belőle. Na ezért termelődik a tejcsi. Folyadékból a szervezet folyadékot csinál, másból nem igazán tud. Legalábbis a miénk. A tehéné pl igen, fűből tejet, de mi azért nem vagyunk tehenek, bár én a kinézetem alapján nehezen tudnálak meggyőzni az ellenkezőjéről.
Ja igen, én csak addig fejtem amíg a Geri a kórházban volt, hogy tudjam bevinni neki. De fejéssel nem lett volna elegendő.
Még nem írtam miért. Mert a baba szív és présel egyszerre. A mellszívók csak szívnak, kézi fejéssel, meg csak préselünk... Valami olyasmi kéne ami mindkettőt csinálja egyszerre, ja az a baba, de valami elektromos kütyüre gondoltam...
1 szónak is 100 a vége, a szoptatást nem kell túlaggódni, hiszen most is sikerült! És ha mégsem akkor sincs semmi baj, hiszen a baba nem fog éhen halni, hála a mai kor tejpótlóinak.

Lasztex gatya:))) Nekem nem fényes volt, hanem az a bársonyhatású.

Mamacka! Ahogy elnézlek téged a képeken, nem is értem, hogy hogy láthattad magad kövérnek!!! Szemüveget kellett volna hordanod!

Elolvastam most jópár oldalt, de nem emlékszem mindenre...

úgyhogy bocsi, ha valamire nem reagáltam.

Kép
sasha
 
 


Gabi,
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, én aszittem a Népliget az egy újabb helyszín. Nekem nagyon megfelel ám az is. Nem ám azért mondtam az Orczy kertet... bizony....szóval kedves kispesti bagázs, és mindenki, a Népliget talán télleg jobb mint az Orczy...láttam én is! :wink:

De ettől függetlenül, jövő csütörtökre 26-28 fokot mond megint. Akkor esetleg népligeti tali jövő csaütörtökön????

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Jucus: egyetértek Sashával, bár nálam 2 dologban más igazolódott be: 1, még most is feszülük az egyik oldalon, ha pl 1 etetés kimaradt, éjszakákról nem is beszélve, ilyenkor alig várom, hogy Noki megéhezzen és felébredjen, de lehet, hgoy azért mert én a kezdetektől csak 1 oldalról tudok etetni, így minden felelősséget és munkát erre terhelek. Kiváncsi vagyok, e tekintetben Ilbánál is ez e- a helyzet. 2, nekem a minerál aktív tényleg bejött, pedig abból naponta csak 2 decit ittam, és én amúgy nagyon kevés-ivó vagyok naponta. Az is igaz viszont, hogy ha a hét minden napján ittam ezt a 2 decit, úgy tűnt, hozzászokott a szervezetem, és megszűnt a hasznos hatás, ellenben ha 1-2 hetet kihagytam, megint működött. Ez nálam is a Natasa által írottakat támasztja alá, tudod, amikor kifejtette, hogy ő mért nem iszik többek közt laktoherbet addig, amíg nincs á tényleg szükség..

Kép Kép
coolasa
 
 


Sasha,
az Avent mellszívó présel is, meg szív is. Hasonlóan a babához. Nekem mindig elindította a mechanizmust, amikor mellszívóval fejtem.
Most ha kézzel már nem jön egy csepp sem, akkor is, ha utána Marci rögtön szopizik, mindig van elég tejci.

Igen, amit Coolasa ír, az igaz. Én is ki szoktam hagyni - de csak napokat, nem heteket...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


(Bubek, már meg sem merem neked mondani, hgoy mennyire fellelkesültem az újabb tali hírére, ami tartott egész addig, míg bele nem tekintettem filofaxomba, mely szerint nekem jövő héten minden napra 2 Nokis-elmenős program is jut, kedd kivételével, akkor viszont nemtom, milyen lesz az idő...)

Kép Kép
coolasa
 
 


Halihó!

Az éjszaka katasztrófális volt, hajnali 2-től 4-ig nem sokat aludtam. Petra nagyon próbálkozott az alvással, cumi nélkül is simán ment, csak aztán mindig felsírt, mert nem volt jól. Sajnos még be is lázasodott.
A mai napi bográcsozás a dédinél a nagypapival ugrott, helyette itthon szenvedünk.
Szegény már annyira ordít az orrszívótól, pedig nem is csinálom gyakran. Ez a Panadol szirup meg nem sokat hatott a lázra.
Na megyek, mert szegénykém nagyon nyüglődik.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Halihó!

Lányok elköszönök. Nemsoká indulunk haza anyukámékhoz. Így ha lesz jöv. héten tali nem leszünk ott. Már most sajnálom.

Vuka az éjszaka nálun is így volt. Egy adag Panadol után aludtunk négy órát egy huzamban. Neked legalább van mire fogni. :lol: Remélem a környezet változás jó hatással lesz az alvásra.

Gabuska remélem nem miattunk ácsorogtatok olyan sokáig a buszmegállóban. Ha igen, bocsi! :cry:

Na pá! Jó éjszakákat kívánok!

Kép
vanília
 
 


Látszik, hogy napfényes az idő, senki nem ücsörög a monitor előtt egész nap..

Kép Kép
coolasa
 
 


Na hala!

Jól eltelt a nap!

Coolasa!
Látod, akkor ez olyan mint a placebó. Minerál aktív az hat, ha hat ha nem hat... nem számoltam ám!

Bubek!
Igeeen? Akkor azé olyan drága, hiába nem elektromos.

Vuka!
Szegény, szegény Petrácska és szegény Te! Reméljük ma már jobb éjszakátok lesz

Geri köhécsel és ömlik az orra :( :? Pedig csak közvetetten kapta el (Gabi jár oviba, visszük a Danciva. Danci elkapta az oviból, tőle meg a Geri.) Egyébként nincs láza, meg semmi egyéb. Úgy döntöttem, hogy döntök bele egy kis C vitamint. Cebion cseppek formájában. Csak azon agyalok, hogy mibe tegyem? Citromos anyatej???? Natúr meg fintorgatóan savanyú... Úgyhogy kis teát csinálok és abba beleteszem... Így 5 hónaposan már amúgy is közel a hozzátápi.... úristen de szalad az idő és de nincs kedvem hozzátápizni. Vagy lehet el kéne kezdenem, hogy a C vitamint bombaként adjam neki? Kis almalébe a cebiont? Most ezen agyalok... de igazából egész napra elhúztam ezt a dolgot... és ittam egy c vitaminos pezsgőtablettát... majd holnapig kigondolom.
Miért hétvégére betegszik meg a legtöbb gyerek? Igen tudom, mert nincs orvos...
Ma kint voltunk a Kőbányai Bazárban. Hát nem voltam elájulva a felhozataltól. Volt babaruha, meg bugyi-melltartó dögivel, ja meg zokni. Vettem is a gyerekeknek 10 párat, meg magunknak is 10-et. Meg vettem bugyit, meg egy szopis melltartót 1300-ért... egész jónak tűnik. Fini puha pamut. Igazából pólót szerettem volna venni magamnak, de nem igazán találtam. Valami nőiesebb fazont szerettem volna, de a nagydarab nőkre nem gondolnak. Illetve igen, gondolták, hogy nekik műszálas anyagból csinálják (nem tuodm mi az anyag neve, de kissé nyúlós az anyag, talán elasztán) amiben aztán az is büdösre izzad aki egyébként nem... Meg voltak a tinédzser aklatúakra, meg a férfiaknak.... Mindegy azért vettem egy pólót, meg egy hosszú újjút is. Ja meg két abroszt. Csak,hogy teljes legyen a kép. A citromosat már utáltam, most vettem egy almásat, meg egy sajtos-kenyeres-boros-szőlős-dióst... szép világosbarna pasztell színben.

na pusza

Kép
sasha
 
 


Okkkké Sasha, ha ez jobban illeszkedik a világodba, akkor legyen a minerál aktív placebo, semmi nem áll távolabb tőlem, minthogy erről bárkit is győzködjek, ha már nem vagyok termékmenedzser. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Vanília,
jaj, dehogy! Csak késett a busz! Mi meg aszittük, hogy biztos szidtok minket, hogy na, ezek jól leráztak minket, hogy jön a buszuk, közben meg még ott ácsorognak a megállóban. :lol:

Livinek is folyik az orra meg tüsszentget, nekem fáj kicsit a torkom, úgyhogy valami pösti nyavaja lehet, ha több babicsek is takonykóros.

Vuka,
a panadol csak kisebb lázra, 38 fokig jó, a magasabbra inkább a nurofen, az erősebb. Vagy a kúp.

Bubek,
megkönnyebbültem, hogy Te is úgy látod a Népliget kontra Orczy dolgot, akkor nem csak mifelénk ilyen finnyásak az emberek. :D

Na megyek, ki lettem túrva a géptől. :evil:

Jobbulást a betegeknek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Gabuska,
ismét meg kell állapítanom, hogy Livicsek mennyit öregedett, vonalzód szerint 1 éves és 8 hónapos :lol: Köszöntést köszönjük szépen!!! :wink:

Vuka,
szegény Petrának jobbulást kívánok!
A múlt héten Petikének is volt kis láza (vagy inkább hőemelkedés?) 37,5 volt, kúpot adtam neki, és segített. Panadol nem volt itthon, de azóta már vettem. Bár azt inkább fájdalomcsillapításra, lázra marad a kúp. Animációk közül mik a kedvencek? Nekünk a Kárókatona a No.1, aztán a No.2 az Elvitte a róka, a No.3 pedig a Pinty és a ponty. Értékes percekre el tudják némítani az amúgy nyűgi Petikét :lol:

Voltunk ma vásárolni, Petike kapott hosszúujjú bodykat, térdzoknit, harisnyát. Mindenki meg volt bolondulva, a Mária babanegykerben tömeg volt, kész bolondokháza. Etetőszéket ismét nem kaptunk. Olyan fát akarunk mint Livicseknek van, csak lekerekített háttámlájút. Na ami ilyen volt az annyira gagyi anyagból volt (a háttámla) hogy a kezemmel bármilyen erőfeszítés nélkül tudtam hajlítgatni :shock: Úgyhogy még mindig nézelődünk. Petike még úgysem ül, úgyhogy nem vagyunk lekésve semmiről.

Mbá tejfakasztó bulin van a Tóth kocsmában (Bubek!!!). Asszem most egyenlőre az összes haverja letudta a gyerekcsinálást, a nőik meg a gyerekszülést, úgyhogy új indokot kell találniuk szegényeknek :twisted: :twisted: :twisted: Úgy engedtem el, hogy hoz nekem a Szerájból padlizsánslátát :twisted:

Na megyek régi klipekre vadászni a youtube-n.
Pááááááá!

Kép
mancs
 
 


Mancs,
HARNADSZORRA KÉRDEM:MEGKAPTAD A KÉT KÉPET E-MAIL-EN? :?: :!: :?: :!: :evil:

Az hagyján, hogy 1 éves és 8 hónapos, de a minta is más rajta. :shock: :evil:

Miért ragaszkodtok a kerek háttámlához? Egyébként az jutott eszembe, hogy az asztalos ismerősömtől megkérdezhetem, hogy csinálna-e nektek. Mit szólsz?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Asszem rájöttem, mi a baj a vonalzóval. Nem regisztráltam a Justmommies-ra és azt gyanítom, hogy úgy csak pár napig engedi használni a vonalzót, amolyan kipróbálás gyanánt. Most beregiztem, kíváncsi vagyok, meg fog-e hülyülni így is. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


BOLDOG NÉVNAPOT ÁDUSZ!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
ahogy frissítettem az oldalt, egyből eszembe jutottak a képek :oops: Nos, megjöttek az alábbi számúak (már nem tudom, hányasra kérdeztél rá :oops: :D ): 278, 279, 280, 281, 282, 283, 292, 298, 299.
Após kárpitos és antikbútor-asztalos, úgyhogy nálunk is van asztalos ismerős, köszi! Egyébként itt a Petőfi utcában az Elefániban mindig van kerek támlájú, csak a minta nem tetszett, ami a múltkor volt. A héten egyik nap felkenguruzok Petikével, és megnézzük ott is.

Épp a Shakespeare's Sisterstől a Stay-t kérem lefelé. Nosztalgiahegyek! :lol:

Kép
mancs
 
 


ANDRISNAK IS!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tééényleg...
BOLDOG ÁDUSZ NAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép
mancs
 
 


András mikor volt? :roll:

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
nekem sem teccik Liviének a mintázata, de Sajtiné stílusban :lol: : rohadtul nem érdekel! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Az origón úgy van írva, hogy Ádám, András.

A listádon nem szerepel a két kép, akkor küldöm. Van helyed?

Teccet a múltkori G 'n R poszteres képem?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
akkor kifejtem: a hálós járókánknak ilyen a mintázata, mint a Livicsek székének. Csak citromsárga alapon, úgy azért sokkal vidámabb. Volt olyan barnás is mint a Tiétek, de az meg nem tetszett :lol: Kvittek vagyunk! :lol:

Kép
mancs
 
 


És miért is keresk háttámla?

Tőled mindent 100-szor kell kérdezni? :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Küldjed, van hely!
GN'R poszter: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Az ő klipjeiket is nézegetem ám, szép sorjában. Jó muri ez, jobb mint a butaarcú Lilut nézni :twisted:

Kép
mancs
 
 


AZÉRT MERT CSAK!!!!! :lol: :lol:

Mert az jobban tetszik! :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Nem hagyom magam: akkor miért fa? Mer a műanyagból szinte csak kerek van, nem kéne keresgélni. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Aszongya, hogy a művelet sikertelen. :shock: Majd holnap.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Azért, mert ez tetszik!!! Tetszenek a műanyag, pihe-puha ülőkéjű "csodaszékek" is, de perpill nincs KEDVEM :lol: 20-30-40 rugót kifizetni. :shock:

Kép
mancs
 
 


Nemtuttttam, hogy azok ilyen drágák. :oops:

Nekem nem tetszenek azok az etetőszékek (tudom, rajtam kívül senkit nem érdekel :lol: ), amik olyanok, mint egy erőmű, van rajtuk mindenféle sz@r, akkorák, hogy sámlin állva sem érem fel benne a gyereket, némelyik még hintázik is vagy mi. 40 ezerért meg pláne. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


És, hogy leakadjak az etetőszék témáról, mi megyünk csütörtökön a talira. 8)

Ma megpróbáljuk Livit egyedül hagyni a szobájában éjszakára, mert az egy dolog, hogy ő nem ébred fel a saját fészkelődésére, de én igen. :( Nem tudom mi sül ki belőle, mindenesetre teszünk egy próbát. Kb. 5 méterrel leszek messzebb, mintha ott aludnék nála, nyitva lesznek az ajtók, de szerintem egy percet sem fogok aludni, fülelek befelé...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nekem bejönnek, mi űrszéknek hívjuk őket Mbával. Tényleg elég robosztusak. Azt én se értem, minek egy etetőszéknek hintáznia?! :roll: 20 rugó az alap, aztán határ a csillagos ég, márka és tudás függvénye a további ár.
Én azért biztos felérném benne a gyereket! :lol:

Kép
mancs
 
 


Gabi,
hajrá! Tessék kihasználni az első különtöltött éjszakát! :wink: :lol:

Hajnalban leestem az ágyról. :lol: Aludtam, de felébredtem, hogy betakarjam a gyereket, mert mindig kibújik a takaró alól. A jobb kezem előtte már zsibbadt, kelnék fel, érzem, hogy a jobb lábam is TOTÁL le van zsibbadva. Ja, és jobb lábbal kell először lelépnem az ágyról, karnyújtásnyi hely, és mellette közvetlenül a babaágy. Szóval kelnék föl, jobb (a terhelt- síelők előnyben) láb cserbenhagy. Próbáltam a (jobb) kezemmel a kiságyba kapaszokdni, persze az is zsibbadt volt, úgyhogy semmi esélyen nem volt, félúton fölállás közben a földre estem. De akkorát, hogy Mbá ráébredt :shock: Fogalmam sincs mi volt ez a zsibbadás. Ha a bal oldalamon lett volna lehet, hogy paráznék, de így... :roll: Nagyon szar érzés volt, mintha lebénult volna a lábam. Totál tehetetlennek voltam. Plusz mintha másfél mázsát nyomnék, olyan súlyúnak éreztem magam. :shock:

Kép
mancs
 
 


Jó éjt mindenkinek!

Kép
mancs
 
 


Hali!

Coolasa!
:lol: Jól vanna! Elképzelhető, hogy a sok-sok vitamin segít a szervezetnek a tejtermelésben is, igazából nem írtam oda, hogy az éééééén véleményeeeem!!!!


Jujj!!!

Mancs!
Boldog 5 hós hófordulót!
Az az ágyról leesés nagyon durva leheetett. Azt én is nagyon utálom, mikor alvás közben elzsibbad valamim. Általában velem akkor fordul elő, ha csak beleesek az ágyba és félájultan alszom, és nem a legkényelmesebb pózban és gondolom a fáradtság miatt nem változtatok helyzetet... de ilyen esésem azért nem volt.
Nekünk sima Brevi Pony etetőzsékünk van. 15 ezer körül volt az ára kb 3,5 éve. Még mindig etetőszék. Ha anno belegondolok abba, hogy nem csak egy gyerekünk lesz jobbat veszek, de semmiképpen se zenélő, forgó, hintázó akármit. A miént csak egy etetőszék, se több, se kevesebb.

Ádámoknak boldog névnapot!
Kép

Gabuska!
Hogy telt a külön szobában töltött éjszaka???


Ma jönnek már a gyerkőcök haza és még hozzá se fogtam a takarításhoz. Tegnap apa elment kissé kirugni a hámból. Haverjaink indultak a DJ bajnokságon... remélem megnyerték. Már nyertek párat...

Kép
sasha
 
 


Tücsökmami talán te írtad???
A meglepetés dolgokra már volt, hogy ráfáztam....
25.házassági évfordulójukra vettem nekik két állatkerti belépőjegyet(soha nem mennek együtt sehova de apa szereti az állatokat, gondoltam hátha....) minden akkori vagyonom ráment.... hát persze hogy nem mentek el...
Tegnap eldöntöttük férjemmel, hogy úgy megyünk haza, hogy már van foglalt asztal.... végül ez sem jött be.... nagy bőgésbe fulladt az egész és végül minden ünneplés nélkül hazajöttünk... :( jó buli volt :(
...ma megint megpróbáljuk....

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


agbuska
...nem, az enyémet anyukám vágta ilyen ügyesre... úgylátszik a zsenialitás közös! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?