Sziasztok!
Rá kell jöjjek, hogy Petit lefárasztja a késő délutáni séta, még akkor is, ha csak egy rövid körre megyünk el. Ma is keveset voltunk lent, mert Bogi megint bömbis volt, de miután hazaértünk, Petit lefürdettem, megetettem, és szűk 45 percen belül horpaszott. Igaz, volt egy sírós időszak, de felvettem, büfizett, letettem apája helyére, és pillanatokon belül aludt, aztán becsempésztem az ágyikójába.
Akit érdekel, hogy milyen oltásokat kap a babája, kukkantson be ide:
http://www.babaszoba.hu/services/vaccin ... 0-9966CA9B
Csak be kell írni a születési dátumot.
Pil, hálás köszönet!!!
A pizzáspapír átért, majd átnézem, és szólok, hogy mi legyen.
Habár látatlanban is pizzázni fogok, mert innen kaját max. szendvicset viszünk, de ha a férjem és az apukám étvágyából indulok ki, maradni nem fog.
A tökfoltról annyit, hogy kijött! Igaz, mindig fehér rucit adtam rá, amikor sütőtököt kapott, ez hipózható. De így is csak úgy jött ki, hogy hipós áztatás, aztán mosás anyumék ágyneműjével, szintén hipós vízben, kb. 65 fokon. De ahogy írtam, nem látszik!
Legalábbis jól megnéztem, és nem vettem észre...ja és napfénynél, nem este.
Ekkora hab nálunk a Gabi fürdetőtől van. Én nem szeretem...mert mindenhol habos, és nem tudom rendesen lemosni.
Szilvi, a rizseshús nálunk úgy műxik, hogy rizs megfőz, hozzá a husi (ami nem pöri, hanem inkább csak dinsztelt husika lével...ami nem piros), ez összekever és kész.
Édes ez a Reni, és továbbra is hasonlít Petire némelyik képen, különösen a fürdetésesen.
Kata, és senki ismerősöd nincs, akinek van gyereke, és jó véleménye van a dokijáról? Már csak azért, mert szabad dokiválasztás van, persze nem feltétlen jó, hogy x km-et vinni kell a gyereket a dokiig, de ha a jelenlegi egy nagy rakás kaki, akkor megérné, nem?
Édes a babaúszásos kép, látom Misinek is szimpi anya válla.
Oltásokkal kapcsolatosan ld. fenti link, ne aggódj, jó oltásokat kaptok, egyébként egyetértek veled (ld. Hellonak intézett válaszom).
Gombi, a férjem nem kábeltévés, csak szerelik a hálózatot, az ottaniaknak segítenek be. De hogy melyik szolgáltatónak??? Passz.
Ja, ezt az allergiát én sem értem...vagy egyszerűen hülye vagyok.
Szupi a fürcsis kép. Lehet, hogy én is csináltatok, csak az a baj, hogy max. hétvégén van rá lehetőség, mert akkor van itthon a férjem...az öcsém ritkán van itthon, vagy legalábbis biztosan nem akkor, amikor kéne.
Nagyon ügyi Julcsika. Miénk gyerek már átfordul a hátáról az oldalára, de tovább egyelőre nem megy.
A vigyorgás és a beszélgetés nálunk is megy ezerrel, főleg Peti és a tatám közti kommunikáció a tuti, azt hallani és látni kéne.
Hello, én most néztem meg Peti oltási naptárát...és tényleg ugyanazokat kapják. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem vonták be a régi kiskönyveket, és adtak frisset? Ezzel csak megzavarják az anyukákat.
Mári, Vencel aranyere miatt
. Igazából nekem az a magas, hogy mitől lehet a székrekedése, én mindenhol azt olvastam, hallottam, hogy anyatejes babáknál nem fordul elő.
A pelust, még ha nedves is volt, sosem cseréltem ki Peti feje alatt. Most biztosan hülyének nézel, de annyi nem árt neki...sőt megkockáztatom, hogy ha kicserélnéd, többet ártana, mert szvsz lehetetlen ébredés nélkül kicserélni a fej alá valót.
Norwell, én az első kézi orrszívós próbálkozásnál rájöttem, hogy nem ér semmit, így akkor szóltam a férjemnek, hogy hazafele jövet (épp Hmvhelyen volt) ugorjon be egy gyógyszertárba porszívósért. Egy áldás...
Nyanya, Peti két hónapos korától napi ötször evett, egy evésre 165 ml tápit, de attól függően, hogy mikor kezdődött a napunk, az esetek kis hányadában néha hatodjára is kapott, de akkor csak zónaadagot (kb. 100 ml-t).
Na mára ennyi.
Ági